Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.01.03. 18:00

Gyémántok 04

 Negyedik fejezet

(Avagy: 4:3 a fiúk javára)

 

 

 Kriszta Dugó szobája felé vette az irányt, és mikor a fiú meg is mutatta, merre van, jófelé indult… másodszor. Dugó mögötte baktatott, és azon törte a fejét, miért is zavarja meztelensége, ha Karolinát és Jutkát is a barátaival dugták meg, és délelőtt sem voltak túlöltözve az uszodában. A szobaajtón kopogtak, majd a „szabad”-ra bementek. Jani és Szandra szintén ruhátlanul fogadták őket. Kriszta egy futó pillantással feltérképezte Janit, illetve annak paramétereit, Szandra viszont leplezetlen érdeklődéssel mustrálta Dugót.

 - Sziasztok, gondoltuk, megkukkantunk benneteket, hogy vagytok - csengett Kriszta vidám hangja.

 - Amint látjátok, megvagyunk - felet Jani. - És ti?

 - Mi sem panaszkodunk! - vigyorgott Dugó. - Megyek, megnézem Jocóékat! - azzal kiment.

 Kriszta leült Szandra mellé.

 - Milyen volt? - kérdezte, Jani mintha ott se lenne.

 - Szuper volt! Neked?

 - Janival még nem voltam, Dugó fenomenális volt!

 - Téged is lespriccelt?

 - Engem is. Le kéne zuhanyozni.

 - Tudom, hol van a fürdőszoba - ajánlotta Jani, és már vezette is a lányokat.

 Kriszta és Szandra beálltak a kádba, megnyitották a zuhanyt, és némi tusfürdő segítségével lecsutakolták egymást. Talán kicsit sokat időztek a kis prémeken, eleinte fel sem tűnt Janinak, de egy idő után gyanúsan jól érezték magukat a csajok. A fiú tudatáig eljutott, hogy Kriszta keze Szandi ölében matat, illetve fordítva.

 - Izé… - mutatott tétován Jani a kezekre. - Nem zavar, hogy…

 - Miért, téged zavar? - kérdezte Szandra.

 - Nem…

 - Akkor csak figyelj! - Szandra a kádból kilépve Krisztát a kád szélére ültette, ő leguggolt barátnője combjai közé, és megnyalintotta az enyhén szőrös puncit. Kriszta ujjai megnyitották az ajkakat, hogy Szandra nyelve akadálytalanul, és minél gyorsabban találhasson a gyönyörgombocskára. A lány halkan felnyögött, mert a nyelv rátalált, és gyors táncot járt rajta. Jani csak állt, mint önmaga farka, és nézte a kéjelgő lányokat. Nem bírta ki sokáig, odaállt ő is, pirosló, fényes makkját Szandra orra elé bökte. A lány kreatív volt, bekapta a szerszámot. Nyelve a makkon pörgött, míg ujjai elmélyedtek Kriszta forró puncija mélyén. Halk nyögéseiknek, valamint a nyitva hagyott fürdőszobaajtónak köszönhetően nem vették észre a jövevényeket. Szandra ujjai gyorsan dolgoztak, ajkai fel-alá csúszkáltak Jani farkán, és mindhárman arra koncentráltak, hogy mielőbb a csúcsra érjenek. A fekete hajú lány olykor elengedte a faszt, hogy nyalintson párat a duzzadt csiklón, majd ismét szájába vette a rudat. Ügyködésének meg is lett az eredménye. Először Jani kéjes nyögése, megránduló farka jelezte a közelgő csúcsot, pár másodperc után már lövellt is a meleg, fehér ondó. Szandra villámgyorsan, gondolkodás nélkül lenyelte, minden cseppjét behabzsolta, annak ellenére, hogy nem sokkal ezelőtt még idegenkedett tőle. Nyelve máris Kriszta gombocskájára siklott, hogy bevégezze művét. Sok dolga nem akadt, a dolgos ujjak, és a fürge nyelv jókora, testrándulós - nedváradós orgazmust eredményezett.

 - Asszem nektek most jó volt - dörmögte Dugó.

 - Láthattad - mosolygott Kriszta.

 - Láttuk. Kicsit furcsállom ugyan a helyzetet, de… - vonta fel szemöldökét Jocó, és Dórira pillantott, ő vajon mit szól hozzá.

 - Szerintem nincs mit furcsállani rajta. Jó barátnők vagyunk, igaz, ilyen mélységig eddig még nem… - ölelte meg a lány.

 - Úgy tűnik, most már igen…

 - Zavar? - kérdezte Szandra.

 - Ha titeket nem… - vont vállat Dugó.

 - Néha jólesett a közös kezes, de azért ezt a faliújságra nem írjuk ki. Alapjában véve a fiúkat szeretjük - magyarázta Kriszta.

 - Is - bökte oda Jocó nevetve, hogy elvegye megjegyzése élét.

 - Én már csak egyet fájlalok… - szólalt meg Dugó. - Hogy én kimaradtam…

 - Ezen könnyen segíthetünk! - pattant fel Kriszta, és már iramodott is a nappaliba.

 Pazarul levezényelte elgondolását, ellenvetés nem volt. A fiúkat nagyjából háromszög alakban fektette le. Jani farkára Dóri hajolt, míg egyik térdét átvetette Jocó arca fölött. Dugó szerszáma Szandra orra elé került, míg nedves puncija Jani fölé. Ő maga Jocónak kínálta altestét, ujjai pedig Dugó félárbocra ereszkedett rúdja köré fonódtak. A kör bezárult. Stafétaszerűen indult meg a szopi-nyali, jóformán egyszerre kezdtek egyre feljebb haladni a kéj hullámain.

 Az idő öt óra tájban járhatott, Dugó öccse hazafelé baktatott. Az ifjú, tizenhat éves Gábor fejében ide-oda csapongtak a gondolatok. Ma sem jött össze a bögyös szőkével, pedig már hetek óta fűzögette. A csaj persze tojik rá. Ezért volt olyan unott. Unottan nyitotta ki a kaput, unottan lépett az előszobába egy „Helló!” kíséretében. Válasz nem jött. Gabesz meglepődött, mert ha Nagyi véletlenül nincs otthon, egy cetlit mindig szokott hagyni (szép is lett volna, ha kiírta volna: „Laci bátyád fent kefél, elmentem, hogy ne zavarjam!”). Ráadásul az ajtó ne volt kulcsra zárva, tehát Laci itthon van. Unottan levette a cipőjét, és elindult fel, a szobája felé. A lépcsőn felfelé haladva egyre erősebb nyögéseket hallott. „A tetű! Szerzett pornófilmet, nekem meg nem szólt!” A hangok a nappaliból jöttek. Halkan letette a táskáját, és belesett. Sosem felejti el, amit látott. Az álla leesett, lába földbe gyökerezett hosszú pillanatokra. Lábujjhegyen a szobájába osont, meg sem lepődött a „feldúlt” ágyán. Levetkőzött, és meredező, göndör, barna szőrzettel övezett farkával együtt a nappali ajtajába állt.

 A „hatosfogat” nem vette észre Gabesz látogatását, nyaltak-szoptak tovább veszettül. Sorra-rendre sültek el a farkak, remegtek, vibráltak a puncik, csakhamar elélveztek mind a hatan.

 Dugó sasolta ki először a jövevényt.

 - Hát te? - pattant fel.

 - Nos, végeztem a suliban, gondoltam, hazajövök, mert itt lakom. Nagyi sehol, feljövök, hallok némi zajt, gondoltam, szereztél pornófilmet, erre benézek, és élő műsor van.

 - Helló, Gabesz, a bátyád rendezett egy kis zártkörű partit! - vigyorgott Jocó.

 - Ha még az ajtót is bezárja... - tette hozzá Gábor.

 - Basszus! - indult el Dugó.

 - Ne siess, megtettem!

 Pár pillanatnyi csend után Dugónak eszébe jutott, hogy talán illenék valamit mondania.

 - Bejössz? - pedig ritkán szokott ekkora ostobaságot kérdezni. Mivel egy iskolába jártak, ismerték Gabeszt Dugó barátai, de ez a szitu több volt, mint kínos.

 - Persze, hogy bejön, te bolond! - fogta kézen Gábort Kriszta, és húzta a kanapéra. A másik két lány követte. Simogatták a meglepett fiút, aki amúgy próba-szerencse alapon állt az előbb ruhátlanul az ajtóba. Szerencse!

 - Nem erre számítottál, ugye? - kérdezte Szandra. Őszintén szólva egyikük sem számított arra, hogy ez az egész „összejövetel” így sül el, de most felszínre törtek az elfojtott vágyak, és alaposan belevágtak mindenbe, amibe csak lehet.

 - Tulajdonképpen arra gondoltam, ha megjelenésem nem ássa alá a barátságunkat, akkor semmi.

 - Ugyan, Gabesz, hiszen szeretünk téged! - nevetett Kriszta, és azzal a lendülettel térdelt le a fiú elé. Marokra fogta a Dugóéval versenyképes szerszámot, a fitymát lágyan felhúzta, s megnyalintotta a makkot. Gábor gerince mentén végigbizsergett a gyönyör. A lány nyelve lágy köröket írt le, majd ajkai körülfonták a kemény rudat. Lassan mozgott, kezével még rá is segített, két barátnője pedig két oldalról a srác mellé bújva cirógatták minden porcikáját, amit elértek. Nos, Gábor határozottan jobban érezte magát, ahogy Kriszta szája ügyködött, egyre jobban. Olyannyira, hogy néhány perc alatt a bizsergő gyönyör kirobbanó orgazmussá erősödött. Csukott szemmel, felnyögve produkálta élete eddigi legintenzívebb, legbőségesebb spriccelését. A lánynak komoly feladat volt, hogy maradéktalanul eltüntesse, de nem is volt számára kéjesebb munka.

 - Ahhoz képest, hogy milyen szar napom volt, eddig kellemes a délután! - jegyezte meg Gabesz szóhoz jutva. Feltápászkodott, hogy igyon egy pohárka üdítőt, de épphogy letette a poharat, bátyja megkocogtatta a vállát.

 - Nem jött össze a szöszi, mi? - súgta. Öccse csak ingatta a fejét. - Akkor még mindig szűzen, mi? - bólogatás. - Akkor fordulj csak meg!

 Gábor megfordult, és bizony elkerekedett a szeme. A kanapén valóságos pinakiállítás volt. Amióta az első szőrszál megjelent a fütykösén, nőre vágyott, erre most itt van mindjárt három! Szandi kékesfekete szőrzete alól előbukkanó kisajkai, Dóri húsos-domború puncija, szép nagy csiklója, és Kriszta enyhén szőrös vénuszdombja alkotta a kiállítást.

 - Öcsém! Ezzel mind neked kell megbirkóznod! - nevetett a bátyja.

 Gábor odatérdelt Szandra alfele elé, és két cuppanós puszit nyomott a puncijára, aztán körbenyalintotta a nagyajkakat. A mozdulatsor egyrészt ösztönös volt, másrészt a bátyja pornófilmjeiből leste el. Nem hitte, hogy az abból szerzett „tudást” még kamatoztathatja, ám úgy tűnt, sikerült. Ujjaival megnyitotta Szandra kisajkait, nyelve a piros gomb hegyén siklott. A lány csukott szemmel, nyögdécselve élvezte, ahogy Gabesz nyalakodott, ám a srác nemsokára abbahagyta. Szandinak még reklamálnia sem volt ideje, máris a hüvelyébe mélyedt egy vaskos, kemény fasz. Nem volt túl finom mozdulat, de az érzés, ami utána szétáradt testében, miközben Gábor ösztönös-határozottsággal dolgozott, bőven kárpótolta. A nyalással megalapozott gyönyör egy kis kihagyás után újult erőre kapott, a fiú forró farka dugattyúként járt az igen nedves, szoros vaginában. Szandra nemsokára a csúcsra ért. Picit megrándult, kéjes nyögést hallatva élvezett el. Gábor kihúzta a szerszámát, hogy attól-e, mert ő is spricceléshez közeledett, vagy az orgazmustól összehúzódó punci lökte ki magából, lényegtelen volt. A bíborló makk két másodperc múlva lövellte a spermát a kékesfekete szőrzetre.

 Ezalatt Jani és Jocó is térdre ereszkedett Kriszta és Dóri ágyéka előtt, hogy „előnedvesítsen”, Dugó pedig Dóri szájába adta a farkát. Gábornak annyi ideje maradt, hogy egy kósza papír zsebkendővel némileg megtisztogassa, de Szandi nyelve tökéletesre (és keményre) nyalogatta a fütyköst. Jani felállt, hogy átadja a helyét Gábornak, aki már dugta is be Kriszta nedves puncijába, amije volt. A lány már túl volt egy orgazmuson, hála Janinak, de Gabesz farka, ahogy keményen, bizonyítani akarván mozgott, újabb csúcs felé hajszolta a lányt. A srác már kezdett izzadni, de a világért sem hagyta volna abba. A forró, szűk punci is izgatta, a lány nyögdécseléseiből sejthető, közelgő gyönyöre is. Érezhetően nehezebben jutott a csúcsra, Kriszta már elélvezett közben, és a harmadik felé közeledett, mire Gábor kihúzta a farkát, és préselt ki egy kevéske spermát a ritkás-barnás szőrzetre. Kriszta sem hagyta ki, hogy a maradékot eltüntesse, és még egy kicsivel tovább is kényeztette a dákót, nehogy lekókadjon. Nem kókadt le, Jocó pattant arrébb, engedve Gábort Dóri szőke-göndör, húsos puncijához. Bizony, a fiatalember makkja elég érzékeny volt már, lassan, óvatosan csúsztatta a nedves vagina mélyére. Jocó nyelve már elnyalakodott egy orgazmusig a lányon, a másodikat Dóri viszont Gabesz farka által érezhette, és a három lány közül ebből a szempontból ő járt a legjobban. A fiú fáradt, de farka kemény volt, és mozgatta, mint a gép, a lány hüvelye harmadszor szorult össze a kéj görcsébe. Gábor egy húzásnál kivonta dorongját, és némi jobbkezes rásegítéssel, egy nagy nyögés-sóhaj kíséretében néhány csepp ondót csapolt ki a göndör-szőke szőrzetre...

 A lányok ellibbentek a fürdőszobába, Gábor a kanapéra dőlt, és fáradtan próbált levegőhöz jutni.

 - Kell még neked a bögyös szőke? - vigyorgott rá a bátyja, közben pezsgőt kortyolgatott.

 - Negyediknek már nem vállalnám most, de egyébként jöhetne! - lihegte az öcs.

 - Most már teljes tagja vagy a csapatnak! - gratulált Jocó.

 - Bizonyítottál! - tette hozzá Jani. - Én tuti, hogy nem bírtam volna háromszor egymás után!

 - Edzésben vagyok! - mutatta Gabesz a jobb tenyerét. Hangos röhögés volt a reakció.

 Három tiszta, üde és felöltözött lány érkezett meg a nappaliba.

 - Naaa, most miért öltöztetek fel? - nyarvogott Jocó.

 - Nézz az órára, kedvesem! - mutatta Dóri.

 - Nyolc… - köpte be Jani.

 - Nagyi kilencre jön - dörmögte Dugó. Még alig egy napja esett át élete első dugásán, máris telhetetlen lett.

 - Na, mossátok meg a lankadt kukacot, mi addig rendet teszünk! - hajtotta ki Kriszta a hapsikat.

 Úgy is lett, mire a négy fiú visszatért, a nappali és a háló ragyogott.

 - Köszönjük a délutánt, felejthetetlen volt! - búcsúzkodtak a lányok.

 - Szupi buli volt, rendezhetnénk még ilyet párszor! - köszönt el Jocó és Jani is.

 Dugó és Gabesz egy szendvicset rágcsálva ült az asztalnál.

 - Jól sejtem, öcsém, hogy te ma vesztetted el a szüzességed? - fuvolázta Dugó nagyképűen, azt persze nem reklámozta, hogy ő mindössze egy nappal előzte meg Gábort.

 - Igen, bátyó, és egyszerre három csajjal! Nem egyszerű!

 - Na, és melyik lány tetszett a legjobban?

 - Hát, ha muszáj választani, akkor Kriszta, de mindegyik nagyon kellemes…

 Később, pontban kilenckor Nagyi is befutott. Érdeklődött, törtek, zúztak-e.

 - Ugyan, Nagyika, nagyon szolid, csendes buli volt! - nyugtatta Gabesz.

 - Laci örült, hogy csatlakoztál?

 - Ööö… izé… Végül is… igen.

 - Képzelem… Csak nehogy féltékenykedés legyen belőle! - legyintett mindentudóan Nagyi. A fivérek összenéztek, és elporoltak a szobájukba aludni.



A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr262484276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása