Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2009.12.04. 19:06

Válás - 1

 

 

 Nyugtalanul aludt. Idegeskedett már egész nap, este még telefonált a felesége, hogy ne késsen másnap. Már bánta, hogy idáig fajult, de nem volt visszaút. Alvás helyett azon járt az esze, miért rontotta el így az életét. Végül is, oly mindegy, már régen nem szerette az asszonyt, jobb is, hogy elválnak.

 Reggel kilenckor gyűrötten érkezett az ügyvédhez, ahol már várta a nemsokára csak volt neje. Ő sem nézett ki jobban, az elegáns kiskosztüm ellenére.

 Egy óra alatt végeztek. Vitázni nem volt min, a gyerekek nagyok voltak már, a lakás maradt az asszonyé, a kocsi az övé, azt a csekélyke vagyont igazságosan megfelezték, csakúgy, mint az ügyvédi, bírósági költségeket.

 Szüleinél, a kisszobában mindig volt helye, bár az öregek közeledtek a hetvenhez, nem voltak elragadtatva, hogy ötven felé közelgő fiuk visszatér hozzájuk.

 Pár nap a magányos depresszió jegyében telt. Munkahelyén is próbálták egyedül hagyni gondolataival, de annyira azért nem, nehogy valami hülyeséget csináljon.

 Miért is vált el, mellesleg másodjára?

 Talán az volt a baja, hogy tomboló tesztoszteronjaival sosem bírt igazán.

 

 Legjobb lenne az elején kezdeni.

 Józsefnek hívták, gyerekként is szép volt, felcseperedve is jóképű, és így, az ötven körül is megőrizte fiatalosságát. Kevés nő tudott ellenállni neki, és ő is csak kevésnek mondott nemet.

 Már az óvodában is volt barátnője, a Varga Évike, szép szőke kislány, de a környezete nem vette komolyan. Gyerekszerelem! – mondták. Majd elmúlik! Nos, ez a gyerekszerelem azért elfajult odáig, hogy gyakran eltűntek az óvónéni árgus szemei elől, és a borókabokrok jótékony takarásában sűrűn szemügyre vették, mije is van a másiknak. Két dolog vetett véget a korai testi ismerkedésnek. Az óvónéni patáliája, mikor Józsika fütyijét Évike markában találta, másrészt egy héttel később vége lett az óvodának, egy hónapra bezárt. A következő oviévben új lány került a nagycsoportba, a Horváth Kati. Évike dobva, aki sírt egy darabig, majd új pajtást talált a Soós Pisti személyében. Az óvónéni persze nem nyugodhatott, pár hét múlva Kati bugyijából pofozta ki Józsikát.

 Ilyen „előélet” után került iskolába, ahol egy darabig csak csendesen meghúzódott a tanítói és szülői szigornak, valamint az új helynek köszönhetően.

 Tízéves is elmúlt, mire újból a lányok bugyija, illetve azok tartalma érdekelni kezdte. Nagyon hamar rájött, hogy a „mutasd, mid van, én is megmutatom!” nem elég. Más módszereket kellett alkalmaznia. Udvarolni kezdett. Apjától kért tanácsot, aki mosolyogva adta a tippeket, és magában arra gondolt, úgysem fog neki sikerülni. Régen tévedett az öreg ekkorát! Bizony, a Szabó Marikát, ha nagy nehezen is, de sikerült meghódítania. Apró kis bókok, ajándékocskák, meg minden, amit az örege ajánlott. Bejött. Na, persze ez is olyan diákszerelem volt, mint a többi, de ők voltak az elsők az osztályban, akik csókolóztak, és kézen fogva jártak mindenki előtt. Tovább nem jutottak, de az osztálykirándulás utolsó, tábortüzes, úttörődalos éjszakája felejthetetlen maradt mindkettejüknek. Zsibbadtra csókolták egymás száját, és Marika állhatatosan hárította Józsi állhatatos tapogatózását.

 Takarodó után, a sátor csendjében, az osztálytársak halk szuszogása kíséretében a fiú csak nem tudott aludni. Folyton Marika forró csókjai, és serkenő, pólót feszegető cicijei jártak az eszében. Furcsa, feszítő érzése volt ágyéktájt. A sátor félhomályában lehúzta a nadrágját, és talán életében először komolyabban szemügyre vette a fütyijét. Szőrtelen volt, kicsi, de kemény, mint a kő. Máskor is előfordult ilyen, de most valahogy más volt a helyzet. Felhúzta a bőrt, bíborfényes makkocskája kémlelte a sátor tetejét. Jólesett a mozdulat. Megismételte. Még mindig jó volt. Ahányszor felhúzta, annyiszor jobb és jobb. Behunyta a szemét, Marikára gondolt, és keze egyre csak dolgozott, míg testét hirtelen hullámokban el nem öntötte valami nagyon jó, nagyon kellemes érzés. Néhány másodpercig tartott csupán, fütyköse lüktetett, makkja kiszáradt, és pár pillanat után szerszáma ismét nyugodt ernyedtségben konyult el. Józsi átélte élete első orgazmusát.

 

 Két év telt el. Marika már a múlté volt, az idő alatt csapta a szelet ugyan néhány lánynak, de tovább egyiknél sem jutott egy-egy csókolózásnál. Fütyijével azonban bőszen foglalkozott, és így folyamatosan figyelemmel kísérte annak változását. Pár szőrszálat vélt felfedezni, először csak a zacsiján, később a rúd tövén is. Nőtt is, nem keveset, az első komolyabb „kézbevétel” óta majdnem a duplájára. Pár hónap múlva pedig, mikor szobája csendjében eljátszadozott a farkával, olyan érzése volt, mintha bepisilt volna. Nedvességet érzett a gyönyörhullám végén. Felkattintva a kislámpát, bizony vöröslő makkja hegyén áttetsző folyadékcsepp csücsült.

 Felvilágosított barátai ondóként azonosították egy iskolai vécében történt bemutatást követően, és igencsak irigykedtek, mert a jelek szerint Józsi érett „férfivá” először az osztályban. A fiú felemás érzésekkel viseltetett a dolog iránt, egyrészt büszke volt elsőségére, ugyanakkor szégyenkezett, hogy ezt a haveroktól kell megtudja, mi is jön ki ilyenkor.

 Nyolcadik osztályban aztán az osztályfőnök egy órában elmondta, amit már úgyis tudtak, és mondott néhány olyat is, amiről fogalmuk sem volt, és annyi volt a felvilágosítás. Biológia órán kicsit jobban körüljárták a témát, de a fiatalságnak az sem volt elegendő. A hetvenes évek közepén azonban nem is várhattak volna többet.

 Eme „tudatlanságnak” köszönhette élete első rosszul sikerült estéjét.

 Vége volt a nyolcadik osztálynak, és a szakmunkásképző, ahová jelentkezett, tábort szervezett Szobra, ahol egy héten keresztül gyümölcsszedésre voltak kivezényelve. Túl azon, hogy leendő osztálytársaival haverkodott, már az első nap megismerte Jutkát. Szőke haját lófarokban hordta, kék szeme, piros ajkai mindig mosolyogtak, arca barnára sült a naptól. Csinos alakját még a csíkos mackónadrág, és a melegtől átizzadt póló sem tudta elrejteni. Délután, mikor lementek a Duna-partra fürödni, a bikini csak még jobban beindította a fiú hormonjait. Nem tágított a lány mellől. Reggeltől délig csak neki szedte az őszibarackot, azzal nem törődve, hogy elmaradt a normától, és ezt fel is rótták neki. A harmadik napon már kézen fogva jártak mindenhová, együtt szedték a barackot, és páran meg is jegyezték, milyen szép pár így ők ketten. A negyedik nap estéjén, mikor a Duna-parton nézték a naplementét, elcsattant az első csók, következő estére Józsi keze már a póló alá is bebocsátást nyert.

 Eljött az utolsó este is. Mindketten sokat vártak az estétől, Jutka eldöntötte, hogy odaadja magát Józsinak.

 Késő este kilopóztak a gyümölcsös legvégébe, és egy bodzabokor alá telepedtek egy plédre. Mohó csókjaikkal majd’ felfalták egymást, olyan hangokat adtak ki, mint a malacok. Persze, hiszen malackodtak. Józsi kutató kezei a lány vékonyka blúzát macerálták, és a gombokkal megküzdvén a telt, feszes mellekre simultak. Jutka kéjesen felsóhajtott, ahogy a srác tenyere a megkeményedett bimbóit cirógatta, simogatta. A fiú lassan leküzdötte a lányról a blúzt, és saját magáról is az inget, majd a nadrágokat vette célba. Mindez idő alatt a csókolózást alig-pillanatokra szüneteltették, és húsz perc után már csak bugyi, illetve alsónadrág volt csak rajtuk.

 A fiú keze bátortalanul simult a fehér, ám forró pamutholmira, de ellenállást nem tapasztalván tétován simogatta. Jutka halk szuszogása leheletnyi nyögésekkel akadozott meg időnként, és csakhamar összeszedte a bátorságát ahhoz, hogy engedjen a matató ujjaknak levenni a bugyit, másrészt az ő vékony, finom ujjai is kutakodjanak cseppet. Meztelenek lettek hát mindketten. Egymás mellett ülve ölelkeztek, csókolóztak, kezeik pedig topa, suta módon próbálták megtalálni, hogyan tudná a másikat izgatni.

 Józsi életében először érintett felnőttnek mondható puncit. Simogatta, dörzsölgette a göndör, sötétbarna szőrzettel benőtt dombot és ajkakat. Lejjebb csúszván forróságot és nedvességet tapasztalt, és azt, hogy a lány hangosabban nyög fel, tehát jólesik neki. Folytatta hát tevékenységét, ráérzésre tapintva a gyönyörgombocskára…

 Jutka szintén először fonta ujjait egy kőkemény, egészen termetes pénisz köré. Nem tudta, mit kell csinálni, de azt ösztönből tette. Lassú mozdulatokkal húzta fel-alá a fitymát, hihetetlen kellemes érzést okozva ezzel Józsinak. Néha a szeme sarkából lesandított a szerszámra, amely egyenes és délceg volt, kemény és forró, tövén göndör, barna szőrzet, végén sötétpiros, fényes makk.

 A srác már szinte eszét vesztette az izgalomtól, rettenetesen vágyott már arra, hogy a lányba hatoljon. Gyengéden megpróbálta hanyatt fektetni, és fölébe kerülni. Sikerült, a lány nem ágált, pusztán annyit kért, legyen óvatos, mert ő még szűz, meg húzza ki, mielőtt spriccel. Egy darabig úgy gondolták, minden sikerülni fog magától. Pár pillanat után azonban több kéz segítsége is kellett. Jutka szétfeszítette punciajkait, másik kezével pedig a fütyköst irányította. Józsi viszont már annyira fel volt izgatva, míg az előbbi percek során dörzsölte makkjával a lány csiklóját, hogy elfeledkezett az első ígéretéről, mely szerint óvatos lesz. A hártya apró ellenállását egy heves döféssel küzdötte le, és jó félig bele is csúszott a nedves-szoros hüvelybe. Jutka felsikkantott a hirtelen fájdalomtól, még a könnye is kicsordult. A fiú azonban tövig tolta dákóját, és gyors mozdulatokkal mozogni kezdett.

 Második ígéretét már nem szegte meg, de nem okozott sok örömet Jutkának. A lány testében épphogy alábbhagyott a fájdalom, hogy átadja magát a kéjnek, mikor a fiú kihúzta vér- és puncinedűcseppes farkát, hogy vad áradatban fröcskölje ondóját a lány hasára, köldökébe, göndör szőrzetébe.

 Jutka szegény ott feküdt megfürödve, csakhogy ez a fürdő egyáltalán nem volt valami kellemes. Nem számított rá, hogy a szex ilyen… Először fájt, aztán mire végre jó lett volna, már vége is! Józsi persze elnyúlt mellette, petyhüdő szerszáma végén még csillant néhány csepp. Szegény lánynak kicsit felfordult a gyomra, és bár nem hányt végül, de alaposan kiábrándult a srácból. Neki persze jó volt! Elpityeredve kapkodta össze a ruháit, és egy kóbor papír zsebkendő segítségével megtisztogatta testét annyira, hogy felöltözzön. Köszönés nélkül sietett el, Józsi döbbenten nézett utána. Sejtette, hogy valamit elrontott, de nem tudta, mit. Jutkát pedig soha többé nem látta.

 

 Két év is eltelt az őszibarackosban történt eset óta, és járt ugyan néhány lánnyal, de nem sokra jutott velük. A legutóbbiról már épp a bugyit szedte volna le, mikor hazajöttek a szülei. Nem kapták ugyan rajta őket, de csak hajszálon múlt. Ezalatt persze folyt a tapasztalatcsere a haverokkal, és hallott egyet, s mást. Elraktározta az infókat, de sajnos nem volt kivel kipróbálja a hallottakat.

 A szalagavató bál estéje hozta meg a változást.

 Már két hónapja fűzött egy lányt. Erzsinek hívták, és a másik, párhuzamos osztályba járt. Elcsattant pár csók közöttük, de semmi komolyabb nem történt. Mindkettejük bánatára, ugyanis a lány már legalább annyira szeretett volna lefeküdni Józsival, mint fordítva, de bátortalansága meghiúsította elképzeléseiket.

 A bál jónak ígérkezett, a végzősök kötelező táncai után volt egy kis diszkó, ami mai szemmel nézve mosolyfakasztó volt, de akkoriban erre volt lehetőség. Diszkrét távolságot tartva táncoltak, még a lassú számoknál is, de Józsi és Erzsi szorosabban ölelte át egymást, ami a sokaságban nem volt feltűnő. Szoros ölelésük eléggé felizgatta őket ahhoz, hogy olykor szenvedélyes csókot váltsanak, és egy-egy kósza, ismerkedő kézmozdulat is elfért a másik fenekén.

 Erzsi szőke, félhosszú hajú, kék szemű, nem kimondottan vékony, inkább telt lány volt. Arca szép, alakja formás, ám hízásra hajlamos, testileg-lelkileg érett lány. Józsi volt a második srác, akit szerelmének mondhatott.

 A harmadik, vagy a negyedik lassú szám, valamint jó néhány csók után minden ellenállása elpárolgott. Hagyta, hogy a fiú azt csináljon vele, amit csak akar. Józsi pedig a szám végén gyengéden magával húzta, ki az előtérbe. Intettek néhány cigarettázó végzősnek, majd egy eldugott mellékfolyosón találták magukat. Persze nem véletlenül, a fiú már másfél órával ezelőtt körülnézett, hova lehetne majd később elvonulni. A folyosóról nyílt a férfi és a női vécé, meg egy kanyarulat után egy iroda, egy kellékraktár, egy-két öltöző, meg a színpadra vezető folyosó. Az egyik öltöző nyitva volt, ide mentek be. Belülről pedig elreteszelték az ajtót.

 Azonnal egymásnak estek. Ölelték, csókolták egymás ajkait, nyelvét, nyakát, testük szorosan a másikhoz simult.

 Az utcai lámpák fénye kellemes félhomályba burkolta a kicsiny helyiséget, épp annyira bevilágítva, hogy könnyen tudjanak tájékozódni.

 Józsi zakója egy szék háttámláján landolt, miként az inge is, amit később a lány blúza is követett. A srác a fehér melltartóba rejtett, formás-nagy cicikre emelte tenyerét, és miután szerelme nem állt ellent, lassan kibontotta a fehérneműt. A telt halmok keményen, ruganyosan tartották magukat, megkérdőjelezve a tartó szükségességét. Sötéten, duzzadtan álltak a bimbók, melyek szinte bökték a fiatalember simogató tenyerét. Erzsi kéjeset sóhajtott egy tizedmásodpercnyi csókszünetben, jelezve, jólesik neki, amit fiúja csinál. Az még milyen jólesett, mikor Józsi már a nyakát csókolgatta, és lassan haladva a mellekhez ért. Felváltva cuppantak ajkai hol az egyik, hol a másik bimbón, néha a nyelve is megkergette a ficánkolva menekülő gombokat. A srác elégedetten hallgatta a halk, gyönyörteli sóhajokat, és büszke volt magára, hogy helyesen alkalmazza a korábban haveroktól hallott technikát. Kis idő múlva úgy gondolta, ideje továbblépni. Nem hagyva abba a cicik csókolgatását, jobb keze lassan a lány formás fenekén, valamint az azon feszülő szoknyán keresztül annak széléig kúszott. Kicsit tornáznia kellett a majdnem térdig érő ruhadarabbal, de sikerült annyira feltűrnie, hogy kényelmesen rásimíthassa tenyerét a fehér, egyszerű bugyira. Forró volt, és ahogy a combok engedelmesen megnyíltak, mélyebbre csúszva nedvességet érzett. Bizony, a bugyi kissé elázott. Megdörzsölte a forró dombot, melynek hatására Erzsi felnyögött. Izgatta még így egy darabig a lányt, de később úgy döntött, ez tarthatatlan helyzet. Közösen vették le a szoknyát, majd a csatakosra ázott bugyit, és a lány az öltözőasztalka szélére ült. A sejtelmes fényben is viszonylag jól látható volt a lány finom bőrének csillogása, a kemény cicik, és az ölben göndörödő, ritkás szőrzet. Józsi a szétnyitott combok közé állt, és mialatt ismét hosszas csókcsatába gabalyodtak, jobb keze Erzsi punciját mérte fel. A (valószínűleg) sötétszőke szőrrel ritkásan borított nagyajkak közül húsos kisajkak, és nem kicsiny csikló vált tapinthatóvá. A lány kéjes szusszanásai jelezték, bizony jófelé mozgatja Józsi az ujjait, és egy hangosabb nyögés jelezte, mikor az egyik ujj a kisajkak közti résbe hatolva rátalált a duzzadt csiklóra. Nagyon nedves volt már ott minden, és ahogy megnyíltak az ajkak, egy csepp le is csöppent. Józsi letérdelt, hogy ismét egy haveroktól hallott módszert alkalmazzon. Odahajolt Erzsi öléhez. Megérezte az izgatottság illatát, és minden addigi idegenkedése elszállt a punci szájjal érintésével kapcsolatban. Rettenetesen felpörgött, kemény farka majdnem szétszakította a nadrágját, ami még mindig rajta volt. Pillanatok alatt szabadult meg tőle, hogy újfent odahajolhasson, megízlelni a muffot. Kinyújtott nyelvének hegye a gyönyörgombocskát cirógatta meg. Bár csiklandozták a szőrszálak, mégis folytatta, mert hangjából ítélve pazarjó dolgot művelt. Később ujjaival széthúzta a kisajkakat, eképp rátalálva egy kevésbé csikis, ám annál hatékonyabb módra. Ösztönösen forgatta-pörgette nyelvét, hol a kemény pecken, hol az ajkak közül nyíló résben. Az onnan szivárgó nedűt már nem is tartotta gusztustalannak, sőt, egyenesen finomnak. Erzsi nyögései pedig egyre szaporodtak, testén úrrá lett a gyönyör, ami néhány perc múlva hatalmas, erőteljes hullámban csapott át testén, ívbe- hátrahajtva gerincét- fejét, összehúzódó hüvelyéből pár cseppnyi nedvet kifröccsentve hatalmasat élvezett.

 Józsi felegyenesedett a lány csupa lucsok öle elől, és kőkemény farkát akarta beigazítani, mikor Erzsi ujjaiba akadt. Átengedte neki az irányítást. Makkja hegye a forró hüvelybe csúszott, a nedvek miatt akadálytalanul. Erzsi és Józsi egyszerre nyögött fel. A srác lassan mozgatni kezdte altestét, vaskos szerszáma nedvektől csillogva vált láthatóvá, hogy a következő döféssel ismét teljesen eltűnjön a lucskos-szőrös punciajkak között. Minden lökést hangos nyögéssel kísértek, és ahogy a kezdeti lassúság egyre gyorsult, úgy erősödött testükben a kéj, és úgy fokozódott zihálásuk, nyögdécselésük. Hirtelen Erzsi megmerevedett, Józsit szorosan magához kulcsolta lábaival, az orgazmustól szinte görcsösen összehúzódó hüvelye lüktető satuba fogta a faszt, és hosszú másodpercekig tartott, míg elélvezett.

 A srác türelmesen megvárta, míg a lány testében csillapodik a kéjhullám, és ismét mozgásba lendült. Pár mozdulat után azonban apró probléma merült fel. Ő is közelgett, ám nem lőheti magját a forró vaginába. A lány megoldotta a helyzetet, arra kérte pasiját, cseréljenek helyet. Erzsi az asztalka, és Józsi ágyéka elé guggolva megmarkolta a puncinedves dorongot, és szájába vette. Szopta, nyalogatta felváltva, és már alig várta a sós nedű érkezését. Nem volt sok dolga, pár nyelvcsapás után Józsi az asztal szélébe kapaszkodott, ahogy gerince mellett felkúszott a hihetetlen gyönyör, és élete talán egyik legjobb orgazmusát élte át. Erzsi száját meleg, fehér és sűrű ondó lepte el, hirtelenjében még nyelni sem tudta, de pár pillanat múlva az utolsó cseppig eltüntette, és tisztára nyalta a bíborszínű makkot.

 Épp idejében nyitották az ajtót, a buli már a vége felé járt, még tudtak táncolni egyet, és már menni kellett haza. Józsi természetesen gálánsan hazakísérte Erzsit.

 

 Ez a kapcsolat az eddigiekhez képest egészen sokáig kitartott. Karácsonykor apró ajándékokkal lepték meg egymást, a szilveszteri, egyik havernál megtartott házibulin még egy diszkrét órácskát is együtt tudtak tölteni. Más alkalmuk addig nem is adódott a szeretkezésre, így mohó vágyakozással estek egymásnak. Az éjféli koccintás után azonban jóval nyugodtabban ölelték, csókolták, izgatták egymást. Tehették, mert úgy egy óra felé már csak ók voltak józanok, a többiek hol itt, hol ott horkoltak, öklendeztek a vécében, vagy akadozó nyelvvel, körmükre égő Munkás cigarettával folytattak magasröptű eszmefuttatásokat. Józsi és Erzsi az egymás iránt érzett szerelemtől volt részeg. A késő esti háborítatlan, ám kapkodóan gyors „menet” után szinte csigalassúsággal kezdett újabb szeretkezésbe. Két órájukba telt, mire aprólékosan végigjárták egymás testét, és élveztek akkorát a végén, hogy utána minden erejükre szükség volt, hogy annyira rendbe tudják szedni magukat, amennyire illett.

 

Folytatom...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr641574341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása