Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.05.02. 17:59

Gyémántok 21

  Vidám vadkempingezésüket sokáig nem zavarta meg semmi. Halászhajókat, a parti őrség motorcsónakjait gyakran látták, de úgy tűnt, nem érdekli őket a nyolc ifjú. Három nap múlva a műúton feltűnt egy Zsiguli. Jani vette észre, és először azt hitte, a szülei jöttek, mert ugyanolyan színű volt, mint az övék, ráadásul magyar rendszámú. Az autó is észrevette azt a helyet, ahol Janiék dekkoltak, ám a sátrakat még nem. Lehajtott a parthoz, négy fiatal szállt ki, két hapsi, és két csaj.

 Dugó, Gabesz, és feleségeik bevásárolni voltak, Glória és Szandra a bográcsban kotyvasztottak, Jocó dohogva krumplit pucolt. Jani visszaindult felfedezőútjáról, és valamivel előbb ért oda, mint a kocsi.

 - Basszus! – szállt ki egy nyurga, bajuszos srác a kormány mögül. – Megelőztek!

 - Akkor menjünk még arrébb! – szólt az anyósülésről egy szőke csaj.

 - Szerintem van még itt hely! – nézett körül hátulról egy másik fickó.

 - Kíváncsi lennék, mit szólnának! – intett az érdeklődve feléjük pislogó Glóriáék felé a másik lány.

 - Nem szólnának semmit… - mondta Jani.

 Okozott is meglepetést rendesen.

 - Magyarok vagytok? – hüledezett a sofőr.

 - Hallod – vont vállat Jani.

 - És nem zavarna, ha lecövekelnénk ide pár napra?

 - Nem a miénk a part, ha úgy gondoljátok, ott még akad hely! – mutatta.

 - És a többiek?

 - Kérdezzétek meg!

 Megkérdezték. Senkinek sem volt kifogása. Szimpatikus pároknak tűntek. A később megérkezett Dugóék is egy vállrándítással intézték el.

 Az új vendégek nem gátolták meg őket abban, hogy továbbra is lengén öltözve élvezzék az Adria hűs hullámait, vagy a forró napsütést. Eleinte okoztak némi szemöldökemelést, elismerő, lopott pillantásokat, de két nap után a konzervativitást a sátorban hagyták, miként a ruhákat is. Most a négy házaspár nézelődött jobban, mint eddig.

 A nyurga, bajuszos srác, akit egyébként Sanyinak hívtak, és egyébként jellegtelen arcú, kicsit vékony, alig-alig szőrös kezdte a sort a fürdőnadrág elhagyásával. A vízben vette le, és a partra már a nélkül jött. A napozó Szandra napszemüvege mögül kukkantott oda. Megbökte Julit.

 - Egész jó méret! – súgta.

 - Hmmm… nem az esetem… - hümmentett a szöszi. – Esetleg kíváncsiságból…

 - Én sem másra gondoltam!

 Sanyi példáját barátja is követte. Jenő is gatya nélkül jött ki, szeme sarkából a napozó lányokat leste. Azok meg őt. A mackósabb alkatú, bár nem elhízott srác világosbarna, egész testét borító szőrzetéből vaskos dorong lengett délen.

 - Ennek sem hideg a víz! – morogta Juli.

 - Ja. Vajon milyen lehet teljes harci díszben? – kérdezte Glória.

 - Ahogy ismerlek benneteket, meg fogjátok tudni! - pöccintette a tűzbe csikkjét Dugó.

 - Te csak foglalkozz a csajokkal! – szólt rá a neje.

 - Ha engeded…

 - Mintha eddig nem engedtem volna!

 Eközben az újonnan érkezett lányok is észlelték a párjaik meztelenségét. A „Nem szégyellitek magatokat!”, és a „Nem vagyunk egyedül!” – típusú mondatokra természetesen meg is kapták a megfelelő választ. Gábortól.

 - Mi sem szégyelljük magunkat!

 A szőke Franciska, és a barna Lilla nem tudott visszavágni. Két napja sátoroztak egymás szomszédságában, látták őket több-kevesebb ruhában, hallották az éjszakai zajokat. Ültek tizenketten a tábortűznél szalonnát sütve, tudták, hogy ifjú házasok, nászúton vannak, és fiatal koruk ellenére sok kalandjuk volt már. Érdekelte volna őket a másik négy kukac, de… Maguk sem tudták megmagyarázni, miért nem lazítanak még jobban itt, távol mindentől. Franciska levette a bikinifelsőjét, és a sátrához ment Lillával a nyomában. Hosszas tétovázás után levetkőztek ők is. Még mindig bátortalanul, közvetlenül a sátor elé feküdtek napozni. Később árnyék vetült rájuk.

 - Jöttök kajálni? – kérdezte Juli, pamacskája hófehéren csillogott. – Van egy jó adag paprikás krumplink.

 - Köszi, majd jövünk!

 Franciska és Lilla a pléden hagyta gátlásainak utolsó morzsáját, és csatlakozott a jóízűen falatozó társasághoz.

 A nap már fesztelenül, és meztelenül telt, de még egy napnak kellett elmúlnia, hogy ismeretségüket még mélyebbre fűzzék. Már nem különültek el, segítettek a főzésben, bevásárlásban, tűzifakeresésben, szemételtakarításban, még anyagiakban is osztoztak. Később másban is.

 Este Gábor és Juli a naplementét nézte, ültek a víz szélén, lábukat nyaldosták a hullámok. A lány a látványban elmerülve bíbelődött férje ernyedt fütykösével. Nem sokáig maradt ernyedt. Nem sokáig bíbelődött. Marokra fogta. Kövek halk kocogása hallatszott. A nagydarab Jenő közeledett gyanútlanul. A neki háttal ülő párról fogalma sem volt, mire készül. Melléjük huppanva észlelte tevékenységüket.

 - Bocsánat, nem akartalak megzavarni! – szabadkozott. – Azt hittem, a naplemente érdekel…

 - Eddig sem zavartál! – villantott felé Juli egy olyan mosolyt, hogy a krapek komolyan megzavarodott. Nem tudta, menjen-e, vagy maradjon. Tetszett a lány, ám férjnél volt, neki meg ott volt a barátnője (Dugónál és Krisztánál, foglalkozott is ő azzal, mit csinál a pasija!). Juli most az ő dorongját markolta meg, ami így ernyedten sem volt kicsi, vérrel megtelve még jobban mutatott. A tenger felé. A lány feltérdelt, hogy nyelvhegyre tűzze, de térdének kellemetlen volt a sok kavics. Felpattant, és egy vastag plédet hozott. Leterítette távolabb a víztől. A két pasi, akik ezalatt letisztázták, hogy nincs ok féltékenységre, odalépett. Jenő mackós alkatához barna, rendezetlen frizura, zöld szem, mosolygós-vidám arc tartozott, amolyan megnyerő, szimpatikus. Mindenhol dús szőr borította, Julinak kifejezetten tetszett. Ahogy Jenő odaállt a térdelő lányhoz, az máris a jókora fütykös után kapott. Újfent vérbővé varázsolta, miközben Gábor megpróbált úgy helyezkedni, hogy Julit tudja izgatni. Csak a popsi felől, és csak kézzel fért hozzá a kis rózsaszínhez, de addig ügyeskedett, míg Jenő a pléd szélére térdelt. Juli négykézlábra ereszkedett, fenekét Gábor felé domborítva már több lehetőséget kínált. A rózsaszín ajkakat megdörzsölte ujjaival, majd odahajolva nyelvvel körözött. Gyakran elmélyült a finom nedvet harmatozó hüvelyben, cirógatta a kisajkakat, és sokszor megfordult a duzzadó-kemény gombocskán. Juli felhúzta az előtte meredő kéjrúdon a fitymát, lilás makk verte vissza a nap utolsó sugarait. Megnyalintotta egyszer, kétszer, sokszor. Ajkai fonódtak a vaskos szerszám köré, és szopta, ujjai egyazon ütemben mozgatták rajta a bőrt. Jenő behunyta a szemét. Juli sokkal ügyesebb volt, mint Lilla. Halkan nyögve kísérte a lány ügyködését, aki, annak ellenére, hogy Gábor nyalakodása nem volt hatástalan, nem esett ki a ritmusból. A nagydarab hapsi azonban kezdett elbizonytalanodni. Barátnője nem szerette, ha a szájába élvez, Juli viszont érezhetően nem akarta abbahagyni. Jelezte, hogy mi lesz, ha így folytatja. Válaszképpen a lány még gyorsabban mozgatta ajkait, ujjait, nyelvét. Néhány pillanaton belül Jenő oda jutott, ahonnan már nem volt visszaút. Finoman megrándult, halkan felnyögött, és hatalmas mennyiségű ondót lövellt Juli szájába…

 Lilla világosbarna, copfba fogott frizurát hordott, szeme színe átmenet volt a barna és a zöld között. Hasonlított Krisztára, Dugó ezért is favorizálta. Hasonlóan karcsú alak, telt-formás keblek, egyedül a világosbarna, ritkás szőrháromszög volt eltérés, cseppet zavaró. Dugó elszokott az ekkora mennyiségtől. Természetesen ez sem gátolta meg abban, hogy Krisztával a sátor előtt, a pléden ülve egyre jobban közrefogják. Lilla kicsit idegenkedett. A meztelenséget is utolsóként vállalta be, csak misszionárius pózban volt hajlandó szeretkezni Jenővel, szájába vette ugyan a péniszét, de az ondó ízéről fogalma sem volt. Kriszta tenyere a bal cicijén még jobban megrémítette. A lány megnyugtatóan duruzsolt pár szót a fülébe. Lilla felengedett, és nem bánta meg. Kriszta lassan hanyatt fektette, végigpuszilta a napbarnított, formás testet, míg le nem ért a ritkás szőrháromszögig. Dugó ezalatt próbálkozott azzal, hogy kemény farkát Lilla szájába adja. A lány megtette ugyan, de érződött rajta, azon aggódik, nehogy elsüljön. Dugó jobbnak látta váltani. Lilla félve nyílt combjai közé Kriszta furakodott. Nyelve végigszambázott a ritka szőrű nagyajkakon, a piros, vérbő, nagyra nőtt, húsos kisajkakon, azokat ujjai segítségével szétnyitva pedig a csiklón. Lilla, bár Jenő is szokta ilyenben részesíteni, mégis másképp élte át ezt az érzést. Valahogy sokkal gyengédebb érintés volt, sokkal intenzívebb, gyönyörteli. Kriszta feneke, térdelvén, az égnek meredt, Dugónak pedig a farka. A szőrtelen, máris nedves punci ajkai közé döfte. A formás csípőbe kapaszkodott, lassú mozdulatokkal hágta feleségét, ügyelve arra, hogy Krisztát ne nagyon mozgassa. Krisztát nem lehetett kibillenteni a ritmusból. Nyelve gyorsan, ügyesen forgott a húsos kisajkak között. Hol a duzzadt gombocskán, hol a lédús, forró vaginában, egyre hajtva Lillát a csúcs felé. Finom remegés futott végig Lillán, elakadt a lélegzete, és az orgazmus hullámainak csillapodtával hosszú, kéjes sóhaj szakadt fel mellkasából. Kriszta sem járt már messze, partnere elélveztével saját gyönyörére is tudott koncentrálni. Fenekét Dugó ágyékának feszítette, hüvelye a fasz köré szorult, lüktetett, ahogy Pazar nagyot élvezett. Férje csak alig egy ütemmel maradt le, makkja gejzírként fröcskölte az ondót Kriszta testébe…

 Glória, mikor először meglátta Sanyit gatya nélkül, már felébredt benne a kíváncsiság, és mivel Juli szemmel láthatóan Jenővel volt elfoglalva, Szandrát próbálta arra ösztökélni, legyen partnere. Ráadásul Jocó elillant mellőle Franciska iránt. Janival. A szőke lány gyorsan bemászott a sátorba, de csak derékig. Ezzel máris megalapozta Sanyi keménységét. Szandra csak fokozta. Megmarkolta a Glóriát bámuló srác hosszú, ám vékony farkát, lassan mozgatta a bőrét, jó időre sikerült fixálni a merevedést. Glória egy óvgumival tért vissza a sátorból, a másfél méternyire leterített plédhez. Sanyi már hanyattfeküdt, égnek álló szerszámán Szandi nyalakodott. A Kleopátra-frizurás lány barátnőjére mosolygott, a bíborló makkot, mintha fagyi lenne, nyalogatta. A hőmérséklet baromira nem stimmelt, és az érzés is teljesen más volt. Glória is részt kért magának, Szandi odaengedte, ketten osztoztak a rúdon. A szöszi lány feneke a srác arca felé volt, igaz, mellette, ám látó- és kéztávolságra. Sanyi odanyúlta, a szőrtelen punciajkakat dörzsölte, masszírozta, ujjai egyre jobban közéjük nyomódtak a csiklót keresve. Gyorsan benedvesedett a hüvely, Glória halkan, kéjesen felsóhajtott, mikor Sanyi ujja mélyen a forróságba hatolt. A lány azonban másra volt begerjedve, sebesen a hosszú péniszre tekerte a gumit. Szandinak mindegy volt, hogy beleül-e, vagy sem, gyorsan cseréltek. Glória tövig ült a faszba, barátnője pedig Sanyi arca fölé térdelt. Mókás látvány lehetett a fiatalember fekete, víszintes bajusza fölött a lány függőleges pamacskája. Senki nem törődött ezzel a látvánnyal, az érzéssel voltak elfoglalva. A fiú műszerészujjai a szőrtelen nagyajkakat nyitották meg, nyelve a csiklót kereste, és kergette, ahogy tudta. Szandi a melleibe markolt, halkan sóhajtozva élvezte a nyelvmunkát. Glória mögötte lovagolt, ő is rásegített, tenyere a gombocskájára szorult. Sanyi eddig büszke volt magára, milyen sokáig bírja, most azonban büszkesége a porba (kavicsra) hullott. Mentségére szóljon, hogy nem sok lány volt még az életében Franciskán kívül, kettővel pedig még sosem volt egyszerre. Természetes, hogy izgalma gyorsan a tetőfokra hágott, még szerencse, hogy ügyesen pörgette nyelvét. Szandi néhány percen belül, triójukban elsőként ért a csúcsra. Fejét hátrahajtva, altestét a fiú arcának feszítve hüvelynedveinek bőséges áradatával, halk sóhaj-nyögéssel élvezett el. Sanyi és Glória majdnem egyszerre ért a lüktető, kéjgörcsös orgazmushoz, az összehúzódó hüvely szinte kipréselte a vékony-kemény dákóból az ondócseppek maradékát is az óvszer jótékony védelmébe…

 Franciska magas, szőke, rövid hajú, helyes arcú lány volt, egész formás alakkal. Az elmúlt napok során volt szerencséje minden srác adottságait látni, és már cseppet sem bánta, hogy úgy döntött, a saját testét is közszemlére bocsátotta. Feszes, enyhén körte formájú keblein Jocó és Jani szemi, majd kezei is megakadtak. Két oldalról fogták közre a lányt, akinek nem volt kifogása, sőt, még örült is, hogy egyszerre ketten kényeztetik. Sosem volt ilyen helyzetben. A két srác feje összekoccant, mikor a cseresznyemagnyira keményedett-duzzadt mellbimbókra cuppantak. Udvariaskodtak egy kicsit, aztán úgy helyezkedtek, hogy kényelmesen elférjenek. Kezeik azonban ismét összevitatkoztak. A lány hasán keresztül osontak délre, az ápolt, fazonra nyírt háromszögbe. Úriemberként megoldották ezt is, egyszer Jocó tenyere simult a sima ajkakra, ujja finoman nyomódott közéjük a kéjgombot keresve, másszor Jani két ujja csúszott a nyirkos-forró mélységbe. A lány felszabadultan, de halkan nyögdécselt. A két fiú addig nem is hagyta abba, míg apró remegés, kéjes görcs nem rántotta meg Franciskát, és hangosan zihálva el nem élvezett. Jani ekkor felkelt, és az izmos combok közé helyezkedett. Kőkemény farkát a lucskos hüvelybe vezette, hosszú, határozott döfésekkel mozgatta altestét. Jocó pedig a lány arca mellé térdelve kínálta kéjrúdját. Franciska szájába vette, picit oldalvást fordult, hogy kezével segíthesse ajkai amúgy is áldásos tevékenységét. Sajnos egyre több hibát vétett, el-elfeledkezett az izgatandóról, a saját, egyre közelgő gyönyörére figyelt jobban. Ismét megrándult, és felnyögött, ahogy a második csúcspontra ért. Jani óvatosan kihúzta szerszámát, átengedve Jocónak a terepet. Franciska pedig kihasználta az alkalmat, és megfordulva feltérdelt. Szájába vette a saját nedveitől csillogó fütyköst, saját nedvei közé fogadta a másikat. Most már a fiúk is egyre nehezebben viselték. Franciska jobban odafigyelt arra, amit csinál, így pár perces intenzív nyalakodás és szopás után Jani farka telelövellte a lány száját. Jocó pedig feladta a leckét. Franciska újabb tetőpont felé közeledett, ám teli szájjal nem mert hangot adni érzéseinek. Tompa szuszogással jelezte a külvilágnak orgazmusát, összehúzódó hüvelye kitaszította Jocó farkát. A srác kétmozdulatnyira volt, jobb keze segítségével irányította magjának áradatát a félgömbökre.

 A felkelő nap nemcsak a hasára sütött a tizenkét kéjenc embernek.

 Sanyi, Franciska, Jenő és Lilla soha nem felejtette el azt a négy napot, mely a nászutas párokkal még hátravolt. A párok pedig a nászút leteltével összecsomagoltak, elbúcsúztak, és hazaindultak a szürke hétköznapokba…

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr162747927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása