Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.03.14. 18:00

Gyémántok 14

 Tizennegyedik fejezet

 (Avagy: téli örömök)

 

 

 A szilveszteri buli régen elmúlt, január vége van már. A félévi bizonyítványok kiosztása is megtörtént. Egészen jól sikerült, Kati meg is dicsérte diákjait. Az osztály java része egy téli táborra, sítáborra fizetett be. Negyven főnek volt lehetősége menni, más osztályokból is jelentkeztek, így Gábor is velük tarthatott.

 Hajnal volt, a január végi nap még a látóhatáron sem járt. Szállingózó hó közepette, jó meleg, befűtött busz mellett búcsúzkodtak.

 - Lacikám, egy pillanatra! - vonta félre Dugót és Gábort Nagyi a lányoktól. - Egy apróságot szeretnék kérni tőletek, remélem, teljesíthetőt.

 - Természetesen!

 - Tudom, hogy az unokáim nem ártatlan báránykák, csak annyit kérnék, hogy a lányokat ésszel kezelgessétek, jó? Nem szeretnék még dédnagymama lenni, oké?

 - Persze, Nagyi! - biztosították a fiúk. - Százszor elmondtad már!

 - Akkor elmondom százegyedszerre is! Vigyázatok magatokra!

 - Te is, Nagyi!

 Elindultak.

 - Nagymamátok mit mondott? - érdeklődött Kriszta.

 - Csak annyit, hogy ne vigyünk haza dédunokát - válaszolt Dugó.

 - Jó fej az öreglány! - jegyezte meg Jocó röhögve.

 - Örülnél, ha neked is ilyen lenne! - vágott vissza Dugó. - A tiéd még most sem nézi jó szemmel Glóriát!

 - Köpök rá! Ki nem állhatom az öregasszonyt! Állandóan piszkálja szegénykémet! - ölelte át szerelmét Jocó.

 - És te hogy bírod? - fordult Dugó Glóriához.

 - Lepereg rólam. Amennyit találkozom vele, fél lábbal is kibírom!

 - Jaj, nekem meg anyámmal volt egy kis összeugrásom! - csapta össze a tenyerét Kriszta. - Ezt nem is mondtam, a múltkor bejött, mikor zuhanyoztam, és kiszúrta a kiskopaszt. Megkérdezte, miért szedtem le.

 - És? - kíváncsiskodott Jani.

 - Azt mondtam, így jobban tetszik Dugónak. Na, erre kiakadt! Azt még megemésztette, hogy együtt járunk, történnek dolgok, de ezt már nehezen vette be a mája. Szerinte kurvás!

 - Már miért lenne az? - fortyant fel Dugó.

 - Nem tudom, de azóta nem járkál be, amikor fürdök… - vont vállat Kriszta.

 - Apropó! - kiáltott fel Dugó. - Borotvát hoztál?

 - Nem hinném, hogy szükséges… - mosolygott szerelme.

 - Azt majd én ellenőrzöm! - nyúlt volna a fiú Kriszta nadrágjához, de olyat kapott a kezére, hogy belepirosodott.

 - László, fiam, nem bír magával? - hallatszott a háta mögül. Odafordult, Eszter volt az.

 - Izé… bocsánat…

 - Én is így gondoltam! - bólintott a tanárnő. - Nem szeretném, ha már a buszon elkezdenétek, nem vagyunk egyedül!

 - Jó, rendben.

 Az út további részében inkább a beszélgetésre szorítkoztak, amíg meg nem érkeztek a Mátrába. A Kékeshez közel, egy szálloda teljes ötödik emelete csak az övék volt. Kati és Eszter rájuk bízta a szobaválasztást, nem tiltakoztak a koedukáltságon sem, pusztán diszkréciót kértek.

 

 - Gyere, Kriszta, pakoljunk be! - fogta kézen a lányt Dugó. Beléptek az ajtón. Gáborék utánuk.

 - Gyerekek, ez kész lakosztály! - csodálkozott a srác.

 - Szuper! Külön zuhanyzónk is van! - nézett körül Kriszta.

 - Itt van a négy ágy! - hallatszott Gabesz hangja egy válaszfal mögül.

 - És ez az ajtó hová nyílik? - nyomta le máris a kilincset Juli.

 - Helló! - köszönt rá Jani a másik oldalról. A lány ijedtében ugrott egy métert.

 - Á, legalább nem fogunk unatkozni esténként! - nevettek fel egyszerre.

 

 Kipakolás után alaposabban is körülnéztek. Többek között a sípályákhoz is kimentek. Aki még nem tudott síelni, az egy "tanuló" csoportba lett beosztva, természetesen csak önkéntes alapon. Ennek köszönhetően a "csapat" kissé szétvált, ugyanis Glória, Juli és Jani már profi módon tudott síelni (Juli alföldi lány létére gyakran utazott az anyjával a hegyekbe, ott tanult és szeretett meg síelni). A többiek éppenhogy, vagy egyáltalán nem tudtak. Ez a délután, és másnap egész nap ilyen szétziláltan zajlott le, de aztán a kezdők is hamar belejöttek. Két nap múlva az amatőrök és a profik együtt siklottak.

 Az esték mondhatni sablonosan teltek, minden éjjel derékszaggató, ám csendes akciók zajlottak. A lányok ismét borostásodtak, így izgató borotválást eszközöltek.

 Az utolsó este hozott némi színt az egyébként is változatosan élő barátok életébe. A közel negyven fiatalból legalább a fele rendezett egy kis ivászatot. A következmény nem maradt el, jó pár ifjú éjszakája a WC előtti gubbasztással telt, és görcsösen rókáztak.

 Dave és Liza épp csak annyi alkoholt fogyasztott, hogy még tudjanak járni, de az egyenes vonallal nem is próbálkoztak. Látni is láttak, de csak annyit, hogy mámoros határozottsággal induljanak dugni a szobájukba. A dugás még összejött, a szoba meg…

 Dugó gyengéd szerelemmel átölelte Krisztát, és heves csókolózásba fogtak, Gabeszék a másik ágyon. Hirtelen kinyílt az ajtó! Megmerevedtek mind a négyen. Dugó Kriszta szájára tapadva, öccséék sem másképp, szemük dülledt, mint egy golflabda. A két fivér mutogatva is megértette egymást. "Nem zártad be az ajtót?", "Azt hittem, te bezártad!". Dugó egyértelmű, nemzetközi jellel adta öccse tudtára véleményét, a válasz azonnali volt, és hasonló. Az idősebbik, és bátrabb jogán Dugó kikukucskált a fal mögül, és szinte röhögőgörcsöt kapott.

 Egy bájosan részeg tévedés folytán a két néger ifjú Dugóék szobájába nyitott be, azt gondolván, az az övék. Látásuk már amúgy sem volt túl jó, félhomály is volt, a válaszfaltól pedig nem láthatták a négy jogos lakót. Csókolózással és vetkőzéssel egybekötött ölelkezésüket Dugó egyáltalán nem diszkrét röhögése zavarta meg. Dave és Liza rökönye csak fokozta a hahotát. Ködös tudatukig nehezen jutott el a szitu.

 - Ó, bocs! - csuklott egyet Dave. - Azt hiszem, rossz helyre jöt… jöttünk! - és már indult is volna ki.

 - Nem olyan rossz hely ez! Maradjatok, és próbáljátok ki! - állta útjukat kedves erőszakkal Kriszta. Az ajtót bezárta, Dávidot pedig kézenfogva arrébb vonszolta. Julival együtt befejezték a vetkőztetést. Amint lekerült a fiúról az alsónadrág, Kriszta azonnal csókokkal árasztotta el a "csokirudat". A dákó azonnal megmerevedett, és délcegen feszített a két lány előtt, akik rávetvén magukat, felváltva nyalogatták.

 Ezalatt Gábor és Dugó sem tétlenkedett, Lizát másodpercek alatt megszabadították ruháitól. A két fiú mohó vággyal meredt a barna lány barna, ruganyosan feszes melleire, és fekete, gyapjasan göndör, keskeny pamacsára. Liza elmosolyodott, hanyattfeküdt, kezébe vette Dugó farkát. A fiú már mellette térdelt, és Liza alapos nyelvmunkával hetyke, kemény dákót varázsolt a kókadt fütykösből. A néger lány tövig elnyelte a fehér szerszámot, nyalta, szívta, szopta, ahol érte. Gábor ezalatt Lizát kényeztette. Befurakodott a barna combok közé, először a nyelvével. A fekete pamacs alól elővillantak a sötét kisajkak, közülük a rózsaszín csikló. Gabesz, mint a villám, rászívta magát a kéjszervre, és csak a nyelve hegye csapkodott a lány érzékeny peckén. Nem sokáig. A fiú megfogta a lábakat a térdhajlatnál, felemelte és széttárta. Fehér farkát a szétfeszített punci rózsás-nedves mélyébe vezette. Liza, hogy Gábor dolgoztatta hüvelyében a szerszámát, olyan erővel és hevességgel szopta Dugó dákóját, aki megrémült, mert úgy tűnt, benő a fenekén a lyuk. Nem nőtt be. Ennek örömére néhány perc múlva úgy teleköpte a lány száját spermával, hogy az alig győzte nyelni, még egy kevéske ki is folyt. Gabesz csak vigyorogva figyelte a bátyját, hogy nem bírta sokáig, de szégyenszemre alig pár másodperc után ő is úgy érezte, lőnie kell. A fekete pamacsra folyt fehér magja.

 Dave ébenszín kéjrúdja derekasan állta a két lány nyelvcsapásait, Kriszta úgy döntött, kicsit jobban kihasználhatnák a helyzetet. A srácot hanyatt fektették, Juli egy védőgumit kotort elő valahonnan, és a jókora fütykösre tekerte. Szőkésfehér pamacskája alá igazította, szeméremajkai izgatóan nyalták körül, vaginája melegen szorítva fogadta magába. Kriszta Dave arca fölé guggolt-térdelt, és csak nevetett, mikor a srác szeme elkerekedett a szőrtelen puncus láttán. A lány mosolya persze gyorsan lehervadt, amikor Dave, túljutva megdöbbenésén, kinyújtott nyelvvel aprócska, a kisajkak felső találkozása alatt megbújó szervecskét keresett. Kriszta felnyögött. Meglett a kéjgomb. A fiú nem is nagyon engedte el, nyelve vadul pörgött, Kriszta pedig hátrahajtott felsőtesttel, melleit simogatva élvezkedett.

 

 Szandra kézenfogva ballagott vissza a szobájukba Janival. Eddig sétáltak, a bárban iddogáltak (alkoholmentest!), és beszélgettek. Elhaladva Dugóék szobája előtt, halk, fojtott, ámde félreérthetetlen hangok hallatszottak.

 - Na, ezek már megint dugnak! - jegyezte meg Szandra.

 - Persze, de nélkülünk!

 - Az a baj, hogy minket kihagytak! - mérgelődött a lány. - Menjünk csak be hozzájuk!

 - Biztos be van zárva az ajtó, majd a mi szobánkon keresztül!

 Beléptek a saját szobájukba, Jocóék is igen belefeledkeztek a dologba.

 - Már ti is? - kérdezte Jani és Szandra egyszerre.

 - Igeeennn… - nyögött Glória az orgazmus közepén.

 - Mi is! - spriccelt a szőrtelen vénuszdombra Jocó másodpercekkel később.

 - Dugóék is már mióta kettyinthetnek, és nekünk nem is szóltak! - dohogott Szandi.

 - Pontosan harminchét perce! - törölgette makkját Jocó.

 - Honnan tudod?

 - Láttam, mikor Dave és Liza bemegy hozzájuk.

 - Na, még ez is! Gyertek, menjünk mi is! - türelmetlenkedett a fekete hajú lány.

 - Sietsz? - kérdezte Glória. - Ha nem a fenyvesben romantikáztok, meg a bárban ücsörögtök, akkor már ti is túl lennétek az első meneten!

 - Ez az, kicsim! - bíztatta Jocó Szandrát. - Állj bosszút, most dugjatok ti nélkülük!

 Szandra emésztette a hallottakat, majd úgy döntött, igazuk van, ámde nem Jani elé térdelt, hanem Jocó kókadt lógójához, és nyelvheggyel megcirógatta. Jocó kikerekedett szemmel nézett körül, de nem foglalkozott velük a másik kettő. Glória máris az ágyra feküdt, térdét felhúzta, bokáit ugyan megnyitotta, de combjai zárva maradtak. Janinak rettentő módon tetszett ez a póz. Amennyire tudott, odahajolt, apró csókokkal halmozta el a két szőrtelen, húsos ajkat, melyek izgatóan domborodtak a combok közül. Nyelvével is végigsimogatta, olykor befurakodott a két "szilvácska" közé. Hamarosan finom nedvesség ízét érezte, ujjait is bevetette. Lágyan a résbe nyomódott a mutatóujja, megdörgölte a rejtőző klitoriszt, majd a forró lyukat kereste. Lassan és óvatosan hatolt be a zárt combok miatt még szűkösebbnek vélt hüvelybe, de az kellő ruganyossággal fogadta nedves mélyébe később a másik ujjat is. Glória felnyögött, és már nyitotta volna combjait, hogy Jani tövig döfhesse be dákóját, de a fiú még játszadozott kevéskét. Mikor Glória már olyannyira fel lett pörgetve, hogy nem járt messze a csúcstól, a srác óvatosan kivette az ujjait. Gyorsan széttárta a lábakat, a hüvelybe mélyesztette kőkemény dákóját, a lábakat pedig egyre magasabbra emelt, míg végül jóformán a lány nyakába kerültek. A combok és a punciajkak újra összezárultak, ezúttal azonban a dolgos fasz körül. A lány cseppet sem bánta testhelyzetének ilyetén változtatását, és a pár mozdulatnyi kihagyás csak jót tett az élvezeti szintjének. Kettő percen belül hatalmas orgazmus remegése futott át rajta, csak a levegő után kapkodott. Jani még bírta a tempót, folytatta volna, ám a lány kis türelmet kért. Megfordult, formás fenekét gömbölyítette barátja felé, aki a csípőjébe kapaszkodva hosszú, határozott, de nem durva húzásokkal tologatta farkát a nyirkos vaginában.

 Szandra kicsikét bosszús volt, hogy nem mentek át azonnal Dugóékhoz, mérgét Jocón töltötte ki. Nemcsak egy szivattyú erejével szívott, szopott és nyalt, hanem csipkedett is (Jocó fenekéről a szőrszálakat), és (persze csak finoman) harapdált is. A fiatalembert ezzel sem tudta kihozni végtelen nyugalmából, csak fokozta gyönyörét, és hosszú percek múlva a csúcsra ért. Egészen szép mennyiséget lövellt Szandi szájába az oly drága, sűrű nedűből. A lány lenyelte, és felállt.

 - Mehetünk? - türelmetlen volt, és viszketett a micsodája.

 - Mindjárt… jövök! - nyögte Jani. Kihúzta a farkát az épp elélvező Glória vibráló vaginájából, szerelme rögvest szájába vette a lövésre kész szerkentyűt. Mind lenyelte, és elsőként nyúlt az ajtókilincshez. Átkukkantott. A látvány döbbenetesen felizgatta.

 

 Dave a földön feküdt. Zöldes színben játszó barna farkán Juli lovagolt, lángoló, tüzes puncijának ajkai mohón nyeldekelték a "csomagolt csokit". Kriszta kopaszkájában ezalatt a fekete fiú rózsaszín nyelve csapkodott. Liza szintén a földön feküdt, arca mellett Dugó térdelt, a telt, dús ajkak elnyelték a fiú fehér farkát, illetve az abból épp akkor előrobbanó magját, míg Gábor az utolsó cseppeket préselte ki péniszéből.

 - Minket kihagynátok? - kérdezte Jocó, mikor már mindenki túljutott a csúcson.

 - Na neee! - sopánkodott Dave. Kriszta esküdni mert volna, hogy a srác elsápadt.

 - Nem bírod, szívem? - nevetett Liza.

 - Neeem!

 - Nyugi, Dave! Ráérünk, még előttünk az éjszaka! Csüccs fel, beszélgessünk, addig Jocó hoz valami innivalót! - mondta Jani. Barátja mosolya nem volt őszinte, de hozott pár üveg üdítőt. Dave kezdett megnyugodni, farka összement, melyen még mindig ott csillogott a zöldes gumi.

 - Dave! - mosolygott Glória. - Kell ez még rád?

 - Jaj, máris leveszem!

 - Hagyd, majd én - és óvatosan, ügyesen letekerte az óvszert, melynek alján ott lötyögött az "anyag". - Kéri valaki?

 - Glória, ne hülyéskedj! - "pirult" el Dave.

 - Komolyan kérdeztem!

 - Kösz, nem.

 A lány vállat vont, nem voltak vevők a poénjára, és kidobta a védőeszközt. Kriszta fülébe súgott valamit, aki bólintott, és némi kotorászás után aprót nyomott a kezébe. Glória elvigyorodott, és a szobájukon keresztül távozott.

 Az alagsorban egy éjszakai lokál üzemelt. Diszkrét, vastag függöny takarta a bejáratot. Glória egy köntösbe burkolózva lopakodott oda. Az ajtó túloldalán egy humanoid kétajtós szekrény állt. A lány odapisszegett a fickónak, váltott vele pár szót, végül megkapta, amit akart. Hálásan körüludvarolta a pasast, kivillantotta bal cicijét, és elillant.

 Mire visszaért, Janiék már az üdítőt iddogálták. Ledobta köntösét, és az öt fiúnak egy-egy óvszert adott. Egy sapkát, és öt cetlit hozott.

 - Akkor most véletlenszerű partnerválasztás következik! - és a sapkába ejtette a cédulákat.

 - Kik fognak húzni? - érdeklődött Jani.

 - Ti, fiúk.

 Megtörtént a sorsolás. Dave Lizát húzta, de cserélt Janival, aki Glóriát nyerte volna. Jocó Julit, Dugó Szandrát, Gabesz pedig Krisztát húzta.

 Az első meglepetés a színvilág volt, mikor kibontották a gumis tasakokat. Jujsárga és élénkpiros, csokibarna színekben pompáztak az óvszerek. Illatorgia csapta meg orrukat másodikként. Ananász, málna és csokoládé szaga terjengett. Liza felkiáltott, mikor megnyalintotta Jani már felgumizott farkát.

 - Glória! Milyen gumit hoztál?

 - Mert? Mi a baj vele?

 - Málnaíze van!

 - Hát, csak ilyet tudtam szerezni… Szerintem tök jó! Élvezkedjünk!

 A lányok halkan cuppogva ízlelgették a különleges óvszerekbe "öltöztetett" farkakat, és kora hajnalig tartó szenvedélyes, ám csendes orgiát csaptak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr192728876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása