Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.02.21. 17:59

Gyémántok 11

 Mialatt Juli fáradhatatlanul fárasztotta Dávidékat, azalatt Anna "bizonyított" Dugóéknál. Nagyon derekasan. Először, amint a szobába lépett, rögtön Dugó lagymatag farka elé térdelt, és szájába vette. Nyelve a makk alsó, nagyon érzékeny részén táncolt, pillanatok alatt felállt a daliás dákó. Ekkor zavaróan megszólalt a csengő. Gábor felpattant, és elindult kaput nyitni.

 - Majd én megnézem!

 - Valamit azért vegyél fel! - kiáltott utána Kriszta.

 - Oké!

 Gábor a köntösébe bújt, és egy papucsban kislattyogott, és törte a fejét, ki a rosseb lehet ilyen későn. A kapuban Tomi és Linda állt. Gábor a homlokára csapott. Ők hiányoztak csak a meghívottak közül, csak egy idő után már nem tűnt fel senkinek sem a hiány.

 - Hát ti? Hogyhogy ilyen későn?

 - Volt egy kis gond otthon, anyámék későn értek haza, azért jöttünk csak most… - magyarázkodott Tomi.

 - Semmi gond, a lényeg, hogy itt vagytok! - kísérte be a párt Gábor. - Itt tegyétek le a cipőtöket, a többit majd odafenn!

 - Nagy buli lehet itt! - nézett szét a "romokon" Linda.

 - Persze, mindenki csendben táncol! - viccelődött Tomi, utalva a zene hiányára.

 - Persze, mindenki csendben kefél! - komolykodott Gábor.

 - Igen?

 - Ha mondom! Szerinted miért rendeztünk bulit, és miért hívtunk benneteket is? Engem is onnan ugrasztottatok ki! - ejtette le fesztelenül a köntöst a házigazda. Körbevezette az újonnan érkezett párt, akik egyre inkább kedvet éreztek az ilyen bulik iránt. Gabesz megmutatta, kiket és miket merre találnak, és megkérdezte, hová csatlakoznának szívesen. Először hozzájuk. Az ajtó előtt megállt.

 - Ruhástul jöttök, vagy a nélkül? - Tomi és Linda egy szempillantás alatt meztelen lett. - Akkor bejelenthetlek titeket?

 - Rendben! - hangzott az izgatott válasz.

 - Nos! - tárta ki Gábor az ajtót. - Tomi és Linda! Megkésve bár, de törve nem! Frissen és üdén!

 Anna úgy meglepődött a hirtelen ajtónyitásra, hogy cseppet megharapta Dugó farkát. A fiú méltatlankodott.

 - Hékom! A makkom marad!

 - Jaj, ne haragudj! - és tovább nyalta-falta a faszt. Mikor úgy érezte, hüvelye már kellően nedves, felállt, szőkés bundás puncijába igazította Dugó dákóját. Átölelte a fiút, és olyan mozdulatokkal tornázott a sráccal, hogy a csiklóját a lehető legtöbb nyomás érje. Érte. Nem volt a legkényelmesebb póz, ám kétségkívül hatásos. Olyannyira hatásos, hogy néhány perc elegendő volt Annának, hogy a csúcsra érjen. Egy pillanatra megmeredt, halkan Dugó fülébe sóhajtotta gyönyörét, és elélvezett. Ismét mozgásba, táncba lendült lágyan, de egy idő után a fiú elhátrált, kivonta "kardját", ami egy pillanat után lövellte ondóját a szöszi vénuszdombra. Kriszta persze résen volt, és nyelvével behabzsolta majd' minden cseppjét. Dugót Jani követte. Először a földre csüccsenve lovaglóülésben ültette kemény farkába a lányt, de Anna egyre hátrébb dőlt, így Jani kénytelen volt követni őt. Végül a lány a hátán feküdt, lábait a fiú fogta, és mozgott rendesen. Glória, hogy Anna ne csak szimplán élvezzen, melléheveredett, és a gyönyörű melleket simogatta, csókolgatta. Ettől Kriszta is kedvet kapott, ő a másik oldalról tette ugyanezt. Szandra sem akart kimaradni a dologból, ő egyenest a "völgybe" hajolt. Kicsit szűkös volt a hely, de ujjaival elérhetővé tette a piciny, duzzadt csiklót a nyelve számára. Anna orgazmusa nem volt mindennapi, nedvei bőséggel áradtak, puncija forrón vibrált. Szandi viszont "veszélyben" volt. Jani ugyanis lehunyt szemmel húzta-vonta szerszámát, és partnere farokszorító orgazmusa után ő is kihúzta dorongját, és lőtt. Egyenesen Szandra orra hegyére.

 - Azért legközelebb nézz oda, hová spriccelsz! - törölgette az orrát.

 - Bocsika! - vigyorgott idióta-kielégült arccal Jani.

 - Hagyd, majd segítek! - és Linda egy zsebkendő, valamint a nyelve segedelmével eltávolította a fránya spermacseppeket.

 Jocó térdelt most Anna öléhez, ám a lány addigra megfordult, és feltérdelt. Először a lucskos hüvelyben mozgatta meg a farkát, mialatt Kriszta alulról "támadva" Anna alá kúszott, és nyalogatta a kéjgombocskáját. Egy kósza, hirtelen ötlettől vezérelve kihúzta szerszámát, és a formás popsigömbök között rejtőző, sötétrózsás-barnás lyukacskába igazította síkos makkját. Anna meglepődött e fordulat éreztén, de a kezdeti kellemetlenség elpárolgott, amiben Kriszta nyelvmunkája is alaposan közrejátszott. Ismét a csúcsra tört a lány. A szokatlan érzés, melyet a popsijában mozgó hímtag, valamint a peckén táncoló Krisztanyelv okozott, hamar az egekbe repítette. Már egy újabb is készülőben volt, mikor Jocó egy pillanatra elbizonytalanodva állt meg. Végül óvatosan kihúzta fütykösét, ráfektette a gömbök közti vágatra, és makkjából hirtelen előtört a jókora adag ondó, ellőve Anna háta közepéig. Linda előzékeny gyorsasággal, egy zsebkendővel eltakarította a ragacsos folyadékot. Már Tomi térdelt Anna mögött. Maradt a hagyományos megoldások híve, a lucskos punci ajkai közé vezette. Megkapaszkodott a formás csípőben, és csak lökött, lökött, lökött… Kriszta, bár még barátnője alatt hevert, most nem nyalogatott, mert Tomi heves mozdulataitól a zacsi a homlokát-orrát verdeste volna. Annának így is nagyon jó volt. Olykor ő is megnyalta Kriszta csiklóját, de nehezen tudott koncentrálni a saját közelgő gyönyöre miatt, ami gyorsan, pár perc után bekövetkezett. Nagy, kéjes nyögéssel kísérte. Tomi is kivette rúdját, Kriszta csak erre várt. Megfogta a már lüktető faszt, és szájába véve az összes spermát kiszívta belőle. Anna már Gábor felé fordult, de az kéjes mosollyal intett, most kihagyja, épp az előbb szállt le róla Glória, és még Szandi a farkát fogta, nyalogatva róla az ondót.

 Anna is remegő lábakkal indult vissza, búcsúképp előbb végigpuszilgatva az öt fütyit. Félúton összefutott Julival. Ő sem volt fittebb.

 - Téged is? - kérdezte Anna.

 - Engem is… - sóhajtott Juli.

 - Megdolgoztattad őket?

 - Meg. Te?

 - Kitettem magamért, de az a bolond Jocó eltévesztette a házszámot!

 - Hogyhogy?

 - A fenekembe dugta.

 - Jujj! - szisszent Juli együttérzőn. - Fájt?

 - Nem volt kellemes eleinte, de aztán jó lett, talán majd egyszer Vilivel is kipróbálom.

 - Ha te mondod… Talán Gábor sem zárkózik el ettől, most inkább menjünk pihenni!

 Beszóltak Dugóékhoz.

 - Lent vagyunk a nappaliban!

 - Rendben, majd később mi is lemegyünk!

 - Ha Vili keresne, mondjátok meg neki, hol talál! - tette hozzá Anna.

 A két lány kézenfogva lement a földszintre. Anna bekapcsolta a tévét, és elnyúlt egy fotelben. Juli valamilyen kaja után kutatott a romok alatt. Talált is egy ép szendvicset.

 - Kérsz? - nyújtotta Anna felé.

 - Kösz, inkább innék…

 Juli fogott egy almalét, ölébe vette, és Anna mellé ült.

 Vili, miután Juli távozott a szobából, még pihent egy sort, aztán Anna keresésére indult. Dugóék azt mondták, hogy lement a nappaliba.

 - Akkor megyek én is - szólt a fiú.

 - Sietsz? - simult mellé Linda. Kerek melle a fiú karjának nyomódott.

 - Siessek? - tétovázott Vili.

 - Nem kéne! - marasztalták többen is.

 - Akkor nem sietek - egyezett bele a srác. Követte a kezét húzó lányt. Linda letérdelt Vili elé. A petyhüdten lógó farkát átfogta hosszú, finom ujjaival, kéjesen, lassan felhúzta a fitymát. Néhányszor megnyalintotta a rózsaszín "bunkócskát", de nem fogott neki azonnal a szopásnak, mert gyönyörködni akart a lassan vérrel telítődő fasz látványában. Minden kívánsága így teljesüljön! A dákó függőleges helyzetből vízszintesbe mozdult. Linda élvezettel szemlélte a gyorsan megnövő, és kipirosodó makkot. Most már a szájába vette Vili délceg dákóját, és csukott szemmel táncoltatta nyelvét, ajkai fel-le csúszkáltak. Vili is lehunyt szemmel élvezte a nyelvmunkát, ám nem hagyta sokáig a lányt "dolgozni". Finoman megkérte, hogy inkább feküdjön az ágyra. Lindának nem kellett kétszer mondani, máris a heverőn termett, térdei felhúzva, combjai széttárva. Pihés puncija szétnyílt, klitorisza rózsaszínen, nedvesen, hívogatón csillogott. A srác odahajolt, kinyújtott nyelvvel végigsimította a pinát. A vénuszdomb pelyheitől indult, lassan, érzékin, épphogy érintve a csiklót cirógatta meg, a finom-pici kisajkakon folytatta, beslisszolt a forró résbe, és a húsos nagyajkakon tért vissza. Újból végigcsinálta a műveletsort, talán a sorrend olykor nem stimmelt, de Lindának ez olyan mindegy volt. Ő csak egyre szaporábban kapkodta a levegőt, olykor fel-felnyikkantott, nyögött, és amikor elöntötte a kéj hulláma, csendben leeresztett.

 - Szuper jól nyalsz! - sóhajtotta Vilinek.

 - Igyekszik az ember! - szerénykedett a fiú.

 - Akkor most cseréljünk helyet! - kérte a lány. Hanyattfektette a srácot, égnek meredő farkára pedig egy gumit csavarintott. Ujjaival beigazította a zöld óvszeres kéjrudat forró vaginájába, és lassan tövig csüccsent bele. Vili a könyökére támaszkodva, élvezettel nézte, ahogy farkát körülnyalják a szinte csupasz punciajkak, és ahogy lágy liftezésbe kezdenek. Linda középső ujja a klitoriszára szorult, gyorsan mozogva izgatta a kéjszervet, amitől aztán gyorsan felért a csúcsra. Megremegett az orgazmustól, de a hullám csillapodtával újból emelgette alfelét, kergette ujja a gombocskát. Hangosan nyögött, nem fogta vissza magát, ahogyan a srác sem, aki egyszer-egyszer felhördült, ahogy gerince mentén bizseregve kúszott fel a gyönyör. Néhány percnyi "vágta" után Linda ismét Vilihez feszítette ölét, kéjgörcsbe ránduló hüvelyében lüktetve sült el a fasz, telepumpálta magjával az óvgumit. Egyszerre élveztek el, és jó darabig egymást ölelve pihegtek.

 Linda óvatosan szállt le Viliről, aki megfogta a gumit, belepréselte a még szivárgó maradékot, lehúzta, és megcsomózta.

 - Majd én leviszem! - lobogtatta meg.

 - Jövünk mi is! - mondta Gábor, Jocó, Glória és Jani.

 - Majd megyünk mi is! - vigyorgott Dugó Szandi mellei mellől, Tomi pedig Kriszta enyhén szőrös punciját cirógatva bólogatott.

 Odalent Anna és Juli örömmel fogadta az érkezőket. Anna azonnal Vili ölébe ült, nem törődve azzal, hogy kis híján tönkrezúzta a tojásait. Juli Gábor ölébe huppant hasonlóképpen, és Glória is így tett Jocóval. Jani megéhezve kutatott valami kaja után. Juli felpattant, és előszedett egy tálcát, teli ép-szép szendvicsekkel. Odaadta Janinak, visszaült a "foteljébe". Jani a tálcát a kisasztalra téve csatlakozott hozzájuk, és nézte a tévét.

 Dávidék kipihenték magukat. A fekete rúdba kezdett visszatérni az élet, ahogy végignézett a lányokon.

 - Nem volna kedvetek egy újabb körhöz? - kérdezte.

 - Dehogynem! - állt fel nyújtózva Liza. Dzsoni máris a fekete, göndör pamacskája elé térdelt. Mintha varázsigét mondott volna, a lány visszafeküdt, lábait a nyakába vette, és szétnyitotta a combokat. Berni és Györgyi két oldalról segítettek neki tartani, Judit pedig az arca fölé térdelt. Nagy, szőke puncija résnyire nyílt, Liza nyelve az ajkak között megbújó csiklóra perdült, míg az övére Dzsonié, aki később kőkemény fütykösét tolta a barna szeméremajkak közötti rózsaszín résbe. Berni kidomborította selymes fenekét, nedvesen csillogó vaginájába Dave vezette be fekete "csokirúdját". A túloldalon is hasonló dolog történt, Györgyi hüvelyébe Ricsi hatolt be. Ebben a furcsa, szokatlan pozitúrában indultak meg felfelé a kéjlétrán. Liza volt a legjobban elkényeztetve, barátnői ugyan elengedték a combjait, de Dzsoni szívesen átvette e kellemes terhet. A csajok a feszes-kerek kebelhalmokat kényeztették, csókolgatták, nyalogatták, finoman harapdálták a barna, kemény, pajkosan ruganyos bimbókat. A fekete lány mellei elég érzékenyek voltak, ettől sokkal gyorsabban ért a csúcsra, halkan felnyikkant, teste megremegett, pár cseppnyi gyönyörnedű, valamint Dzsoni dákója kicsúszott a görcsbe ránduló hüvelyéből. A fiú kisvártatva visszatolta a szerszámot, és folytatta heves mozdulatait, mint ahogy Berni és Györgyi is halkan szuszogva nyalakodott tovább. Liza, szinte még alig volt túl az orgazmuson, máris a következő felé repült. Ezúttal Berni megelőzte. Abbahagyta a fekete cici izgatását, fejét hátravetve hangos kéjnyögést hallatva elélvezett. Liza is felsikkantott a második csúcsponton, hangja összekeveredett Györgyiével, akinek popsijára Ricsi engedte egyetlen hang nélkül spermáját. A fekete punci gyönyörlüktetése sem maradt hatástalan, Dzsoni makkjából a fekete pamacsra repült az ondó. Végül Dave kihúzott, fekete petrencéjén csordogált végig a ragacsos, fehér folyadék. A lányok még letisztogatták valamelyest magukat, és a zsugorodó péniszkéket, majd mindannyian ellustultan pihentek egy sort. Dzsoni próbálta magával hívni őket később.

 - Menjünk le a többiekhez!

 - Minek, olyan jól fekszem itt! - így Dave.

 - Kajás vagyok, ti nem?

 - Na jó, meggyőztél! - pattant fel a néger fiú.

 - Akkor megyünk mi is! - csatlakoztak a többiek.

 Odalent nagy örömmel fogadták őket.

 - Éhesek vagytok? - kérdezte a szintén nemrég érkezett Kriszta.

 - Szörnyen! - vágta rá Dzsoni és Dave.

 - És ti? - fordult a többiekhez Kriszta.

 - Kösz, mi nem kérünk semmit!

 Kriszta legyintett egyet, és kiment a konyhába. Dzsoni és Dave, mint két kiskutya, a nyomában. A lány figyelte őket a szeme sarkából, tudta, őt tartják az egyik legjobb csajnak az osztályból. Meglódult a fantáziája, és mint akinek nem volt még elég aznapra a szex, ráadásul a fekete dorong is vonzotta, úgy gondolta, játszik egyet. Úgy riszálta a fenekét, hogy minél jobban felkeltse a fiúk (nemi) érdeklődését. Nem volt nehéz dolga, a pasik állatkák… Kriszta, miközben a szendvicseket csinálta, leejtette a kést. Lehajolt…

 - Mizújs? Csak nincs valami baj? - pislogott combjai között hátra, a két álló fasz láttán.

 - Izé… baj? Az nincs! - "pirult el" Dave, már amennyire egy fekete el tudott pirulni. A srác lepillantott álló farkára, aztán Kriszta felegyenesedett alakjára. A lány tetszett neki, és egy cseppet irigy volt Dugóra. "Elvégre buli van!" - felkiáltással a lányhoz lépett, és átölelte a derekát. Kriszta kacéran kacsintott, megpördült, és Dave elé guggolt, kellő terpeszben ahhoz, hogy Dzsoni szeme majd' kiessék. Jót mulatott magában, szájába vette az izmos jószágot, és szinte tövig elnyelte. Dzsoni szemei még jobban guvadtak. A lány szopogatta és nyalogatta egy ideig, és amint úgy érezte, eléggé benedvesedett, felállt, a konyhapultra támaszkodott, fenekét pedig kidomborította. Dave fekete ujjai megdörzsölték az enyhén szőrös puncit, finoman megnyitották a szeméremajkakat, és barna makkját a rózsaszín résbe igazította. Lassan tolta be, majdnem tövig, Kriszta halkan felnyögött a nem mindennapi fasz méretétől. Dave kényelmes-lassú tempót diktált, hosszú karjával átölelte a lányt, ujjaival a kéjgombot kereste. Megtalálta, így hamar a mennyekbe juttatta Krisztát, aki hátravetette fejét, szép barna hajzuhatagát, és félig lehunyt szemmel nyögött a gyönyörtől. Dave csak lustán mozgatta tovább fekete farkát a forró-szoros punciban, és azon volt, hogy még egy orgazmust elérjen a lánynál. Nehezen bár, de sikerült, ujjai több szerephez jutottak a végére, mert a szorítás bizony őrá sem volt hatástalan. A második hullám csitulta után húzta ki a szerszámát, mire a lány gyorsan megpördült, leguggolt, és a színes makk hegyéből előcsorduló hófehér ondó mind Kriszta szájába folyt. Dave egy székre ült kielégülten, és mohó szendvicsfalásba fogott. Kriszta most Dzsonira pillantott, aki csak állt, mint önmaga farka. A lány a pultra csüccsent, lábait terpesztette, punciját hívogatóan nyitotta. Nem kellett kérni, a fiú bíborvörös makkja azonnal ott termett a nedves bejáratnál. Ő is lassú mozdulattal tolta be Dávidénál csekélyebb paraméterű dorongját. Nem volt értelme összehasonlítani, mert Krisztának ugyanolyan kellemes, jó érzés volt, és pár perc után ugyanúgy, ugyanolyan nagyot élvezett, mint előzőleg. Dzsoni türelmesen megvárta, míg csillapodik a hullám, aztán újra mozgásba lendült. Gerince mentén erősödött a bizsergés, de azt is érezte, hogy Kriszta viharos gyorsasággal közelít. Dávid módszerét alkalmazta, ágyéka döféseivel szinte teljesen leállt, hüvelykujja viszont a duzzadt-kemény gombra szorult. Kriszta újra elélvezett, ám ahogy hüvelye a kéj görcsébe szorult, Dzsoni kivette lövésre kész farkát. Lilás makkjából egy nagy nyögés kíséretében pár csepp csordult ki, összekenve a ritkás-barnás szőrzetet. (Ahogy Dzsoni később megjegyezte, már csak a meleg levegő jött ki agyonhasznált farkából). Kriszta egy szalvétával eltávolította a foltokat, Dzsoni pedig Dave és a szendvicsek mellé huppant egy székre.

 Kriszta elmosogatott, rendet tett, és gyorsan lezuhanyozott, hajat mosott. A nappaliba visszatérve Dugó ölébe ült.

 - Micsoda illatod van! - szimatolt a fiú.

 - Hát, elég izzasztó munka volt szendvicset csinálni Dave-nek és Dzsoninak…

 - Merthogy?

 - Éhesek voltak, és úgy láttam, nemcsak a kajára…

 - Te, fehérmájú! - túrt a fiú a nyirkos barna fürtökbe, majd hosszan csókolóztak.

 A hajnal a fürdőszobában zuhanyozó, illetve különféle ülő- és fekvőalkalmatosságokon szundikáló fiatalokat talált a lakásban. Délelőttre csak Kriszta és Juli maradt a házigazdákkal, és a romokat takarították el. Nagyi esti érkezésére tipp-topp volt a ház, és az esti buli valódi eseményei a néni fantáziájára volt bízva, a fiúk csak annyit mondtak, jól sikerült.

 A következő ilyen "rendezvényig" ugyan sokat kellett várni, de kisebb bulik remek lehetőségekkel azért adódtak…

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr152663539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása