Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.02.14. 18:00

Gyémántok 10

 Tizedik fejezet

(Avagy: villámlátogatás-villámszex, továbbá: évnyitó meglepetésekkel)


 


 Egy délelőtt (még vígan tartott a nyár, augusztus első hetében) a srácok átugrottak Krisztáékhoz. A lány szülei épp akkor indultak el, még integettek is! Micsoda remek alkalom!

 - Szüleid hová mentek? - kérdezte Dugó.

 - Bevásárolni - válaszolt Kriszta.

 - Az mit jelent?

 - Három órát.

 - Kakukkost? - szólt közbe Gábor.

 - Hülye!

 - Bocs, ne haragudj, nem tudtam kihagyni! Juli merre van?

 - Fürdik.

 - Délelőtt?!

 - Ő így szokta. Sokáig ázik a vízben.

 - Na, majd én megnézem! - indult az emeletre Gábor. Bekopogott az ajtón, ahogy illik, és a "szabad"-ra benyitott. Juli nagyon megörült Gábornak. Azonnal kihúzta a kád dugóját, és a langyos, habos víz lefolyt körülötte. Felállt, addigra Gábor teljesen meztelen volt, és kezébe véve egy törölközőt, kilépett a kádból. Gábor elvette tőle a frottírt, és lassan, óvatosan, érzékien törölni kezdte a lány vizes-habos testét. Farkába máris áramlott a vér, és mire végzett a törléssel, teljes pompájában állt Juli előtt. Ráakasztotta a törölközőt, a lány nevetett rajta, lekapta, leguggolt, és szájába vette a kőkemény szerszámot. Tövig nyelte, és a nyelve csak lágyan, lassan körözött a fényes makkon. Ám a tempó egyre gyorsult. Juli nyelve már propellerként dolgozott, később megmozdította ajkait, fel-alá csúszkált az izmos példányon. Olyan hévvel szopta, hogy Gábor attól félt, a másnapi adagból kell "hiteleznie". Szerencsére csak egy adagot lövellt. Egyenesen a lány szájába, egy elhaló nyögés kíséretében. Juli élvezettel nyalta le az utolsó cseppeket, és az egészet lenyelte. Felállt, és egymást átölelve kimentek. Juli szobája felé vették az irányt, de…

 Dugó és Kriszta seb bírta sokáig. Gábor után két perccel ők is felmentek. Csak előtte két percig csókolóztak. Bementek Kriszta szobájába. Még az ágyon volt az ágynemű, a lány gyorsan elrakta, csak a lepedőt hagyta fönn. Szembefordult Dugóval, aki lassan levetkőztette. Csak a bugyit "felejtette" rajta, és ő is alsónadrágra vetkőzött, ami persze eléggé dagadozott. Magához ölelte szerelmét, akinek formás, kemény mellei, kemény bimbói a fiú pelyhes-szőrös mellkasához szorultak. A bimbók majd' átbökték Dugó bőrét. Ismét heves csókolózásba gabalyodtak, miközben a fiú a lány bugyiját húzta lefelé, és a saját alsójából is kilépett. Ennek eredményeképpen teljesen meztelenül álltak egymással szemben. Dugó finoman az ágyra fektette Krisztát, lábait enyhén távolabb tette egymástól, és csókolgatta a lány testét. Gyönyörű cicijeit, feszes, lapos hasát, és betért a "völgy titkos ölébe". Krisztán bizsergések, majd remegések cikáztak át, teljesen átadva magát a kéjnek. Halk nyögések, sikongatások, sóhajok hallatszottak piros ajkai közül, szép mellei fel-alá hullámoztak. Dugó a csókolásról a nyalásra váltott. Nyalta körbe az enyhén szőrös kagylócskákat, a csiklót, ujjai még jobban megnyitották a puncit, s nyelve olyan mélyre hatolt, amennyire csak tudott. Föl-alá nyalt, ahol érte.

 …Kriszta hangjait meghallotta Gabesz és Juli, mivel épp az ajtó előtt mentek el, és egy résnyire nyitva volt. Gondoltak egyet, és bementek. Kriszta épp akkor élvezett el. Dugó felpillantott a nedves punci mellől, egy pillanatra elfelhősödött a tekintete, de úgy döntött végül, hogy jöjjenek. Jöttek.

 - Ja, csak ti vagytok? - nézett fel Kriszta.

 - Annak örülj, hogy csak mi, mert apád csomót kötne a farkunkra! - nevetett Gábor.

 Juli Kriszta mellé heveredett, és ugyanabba a testhelyzetbe tornázta magát. Dugó most az ő punciját kezdte nyalni (még úgysem "kóstolta"), Gábor pedig Kriszta lábai közé furakodott a nyelvével. Összenézett a két fivér. Dugó jobb kezét feltartva visszaszámolt, és egyszerre fogtak neki a nyalásnak. A két lány magánkívül volt az élvezettől, ahogy a két fiú egymással versenyzett, melyikük juttatja előbb partnerét a csúcsra. Gábor nyert, igaz, Kriszta hendikeppel indult, hiszen már egy orgazmuson túl volt, és érzékei nem nyugodtak le teljesen. Juli sem maradt le sokkal, egy félhangos sikoly közepette követte Krisztát a gyönyörben. Pihegve nézett Gáborra, aki Kriszta pamacskája alól pislogott rá. Dugón kérdőn vonta fel a szemöldökét.

 - Kétségtelen, van valami közöd Gabeszhoz! - szólt Juli.

 - Miért is? - döbbent Dugó.

 - Ugyanúgy nyalsz, mint ő.

 - Nos, ez inkább fordítva igaz, ugye, öcsi?

 - Volt egy-két tanítómesterem! - nevetett Gabesz, aki már Krisztát cirógatta testszerte. Álló farkát a nedvesre nyalt, csapzott szőrű pina ajkai közé vezette. Tövig benyomta, picit kényelmesebb helyzetbe tornázta magát, és megindult, mint a gép. Izmos, szőrös feneke pornószínészeket megszégyenítő sebességgel mozgott, miként dákója a lány forró-szoros hüvelyében. Krisztát meglepte, ugyanakkor óriási gyönyörrel töltötte el ez a hév. Nehezen tudta megállni, hogy ne sikítozzon hangosan, így csak fojtott, nyüszítésszerű hangok jöttek ki ajkai közül. Kisvártatva elakadt a lélegzete, kezével átfogta a fiú derekát, magához húzta, de mozdulni nem engedte. Lüktető vaginája satuba fogta Gábor farkát, és csak sokára engedte el. Épp jókor. A fiú megpróbálta újra felvenni a ritmust, de csak három-négy mozdulat telt ki tőle. A következő húzásnál kihúzta puncinedves kéjrúdját, és makkjából szinte azonnal lövellt elő a fehér ondó. Kriszta pedig volt olyan ügyes, hogy gyorsan felülve szájába véve a faszt, egyetlen cseppet sem hagyott kárba veszni.

 Dugó nem volt olyan heves Julival. Átölelte, csókolóztak egy-két sort, miközben ügyelt arra, hogy farka punciközelben legyen. Inkább a keze ment vándorútra, finoman meggyúrogatták a formás-feszes kebleket, majd leszaladtak a szőke-fehér szőrzetű vénuszdombra. Gyengéden, lágyan dörzsölte az egész pinát, és egyre jobban a duzzadó, kemény és apró kéjgombra, valamint a kisajkak közül szivárgó nedvekre, és a hüvelyre koncentrált. Juli halkan sóhajtozva értékelte Dugó munkáját, aki nem is volt hajlandó másképp izgatni a lányt, míg el nem élvez. Szerencsére sok dolga nem volt a fiúnak, Julin csakhamar erőteljes orgazmushullám csapott át. Dugó csak erre várt. Fényes-vörös makkját (végre-valahára!) a gyönyörvörös kisajkak nyirkos résébe igazította, és tövig döfte. Megint csak komótos tempóban mozgatta szerszámát, míg nyelvével a sötétrózsaszín, kemény mellbimbókat izgatta. Juli roppantmód élvezte, egyre közelített az újabb csúcspont felé, ami néhány percen belül bekövetkezett. A lány hangosan felnyögve élvezett el. Dugó sem bírta már sokáig, kisvártatva kihúzta dolgos rúdját, és a hófehér sperma máris fröcskölt a majdnem hófehér szőrzetre. Juli a mennyekben érezte magát, mint ahogy Dugó is.

 Egy hosszabb pihenő, és gyors zuhanyozás után Dugó javaslatára egy új alakzatot vettek fel. Kriszta hanyattfeküdt, combjai közé Dugó furakodott be, Juli pedig az arca fölé térdelt, Gábor Juli elé állva kínálta egyelőre bágyatag cerkáját. Dugó nyalakodásba fogott Kriszta punciján, csiklóján, majd amikor kellő nedvességet tapasztalt, kőkemény dákóját vezette be. Kriszta Juli ajkaira simította nyelvét, a szöszi lány segítőkészen, baljával megnyitotta szemérmét, hogy gombocskája jobban elérhető legyen. Juli Gábor piros makkjába varázsolt vérbőséget fürge nyelvével, és amikor a fasz teljes merevségében pompázott, bekapta, és halk szuszogással szopta. Mind a négyen elindultak a gyönyörök csúcsa felé. A fiúk mély nyögései és hördülései különös kórust alkottak a lányok magas sikkantásaival. Lassanként mindannyian a tetőpontra értek, és mikor az utolsó is elélvezett, utána hosszú percekig csak pihegtek.

 

 A nyár hátralevő részét jóformán együtt töltötték, sokat buliztak, szeretkeztek és szexeltek. Gyakran találkoztak Janival és Jocóval is, a fiúk persze rögtön kitárgyaltak minden részletet, Jocó bemutatta Glóriát, akit a baráti kör azonnal befogadott.

 

 Végül eljött az a nap, melyet csak annyira vártak, mint a saját temetésük  napját. Évnyitó. Jocó és Gábor számára még e szomorú nap is tartogatott meglepetéseket. Jocónak, és természetesen a többi osztálytársának is két új arccal kellett megismerkednie. A nagyon szőke lány Kriszta mellett ismerősnek tűnt, de látott ő még ismerősebb szöszit. Csak odafurakodott a sorban, és megbökte a lányt. Azt hitte, rosszul lát. De nem. Aki hátrafordult, nem volt más, mint Glória! A bájos, kedves Glória, akivel szinte naponta levelezett, hétvégente nyolcvan kilométert utaztak egymáshoz, és aki elfeledtette Dórit. Majdnem eldobta a tudatát. Inkább csak szoros-szerelmesen összeölelkeztek.

 - Szia, hát te, hogyhogy itt? - súgta Jocó.

 - Meglepetésnek szántuk a szüleimmel, és a szüleiddel - búgta Glória.

 - Sikerült meglepni, az biztos! - nevetett a fiú, bár egy kicsit neheztelt, hogy titkolóztak előtte.

 - Anyuék annyira összebarátkoztak a szüleiddel, hogy úgy döntöttek, ideköltözünk. Segítettek házat venni, holnapután már cuccolunk!

 - Ez csúcs, el kell mondani a többieknek!

 Ezt egy félórával el kellett halasztani, mert kezdődött a műsor. Később sem volt zökkenőmentes a dolog. Dugó és Kriszta között elé harapós volt a hangulat, melynek kiváltója csendesen figyelte a morgolódást. Jocóék odébb álltak.

 Dugó és Kriszta hangulatának oka nem volt más, mint Juli. Dugó, mikor meglátta, szintén majd' hanyattesett.

 - Azt hittem, hogy csak elkísér! - fakadt ki.

 - Elkísért, nem?

 - Ha már itt voltam, be is iratkoztam! - nevetett Juli.

 - Ezt nem is mondtátok!

 - Miért? Nem az én anyám költözött ide, míg Algériában tevegeltünk! - mondta Kriszta.

 - Na, de egész nyáron együtt voltunk, jóformán sülve-nyalva! Miért nem mondtátok?

 - Jaj, Dugó ne legyél már ilyen morcos! - ölelte át Juli. - Meglepetésnek szántuk!

 - Hát, meglepődtem!

 - Dugó! - vijjogott Kriszta.

 - Gábor hogy fog örülni! - virult Juli.

 - Majd a kapuban megvárjuk! - legyintett Dugó.

 Az ünnepély végén az osztályteremben ültek össze.

 - Sziasztok, gyerekek, remélem, jól telt a nyár mindenkinek! - köszöntötte őket Kati, az osztályfőnök. - Üdvözöllek benneteket a negyedik évfolyamban. Elöljáróban annyit szeretnék, hogy sajnos Dóri már nem az osztály tagja,  a nyáron Sopronba költöztek, így ott folytatja tanulmányait. Viszont két új osztálytárssal gyarapodtunk. Jocótól sok mindent kinézek, de hogy ilyen gyorsan ilyen közeli barátságba keveredjen vele, magam sem gondoltam.

 Derültség futott át az osztályon, hiszen valamennyien látták Jocó és Glória találkozását. Jocó pedig nem világosította fel a közeli barátság valódi mértékéről.

 - Azért szeretném, ha bemutatkoznátok! - kérte a lányokat Kati, majd mikor ezen túlestek, elmondta az év eleji teendőket, és elengedte az osztályt.

 Az iskola előtt Dugó Kriszta és Juli között várta az öccsét, aki nemsokára jött is. Az állát leejtette mosolygó barátnője láttán.

 - Hát te?

 - Gáborom, - kezdte Dugó és Kriszta - bemutatjuk neked új osztálytársunkat, Julit!

 - Ti mos vicceltek?

 - Nem.

 - Akkor jó, mert viccnek durva lett volna! - és átölelve a matrózblúzos lányt, hosszú, édes csókot váltottak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr602663484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása