Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.01.10. 17:58

Gyémántok 05

  Kati és Eszter a tanári faházban kuksoltak, mindketten a heverőn feküdtek, kezük a fejük alatt, a mennyezetet bámulták.

 - Most vajon mit csinálnak? – merengett Eszter.

 - Kik?

 - Janiék.

 - Egyet találhatsz!

 - Van is tippem…

 - Menj, nézd meg, ha érdekel!

 - Akkor majd jövök! – és Eszter egy köntöst magára kanyarítva elindult Krisztáék faháza felé. Teljes sötétség és csend fogadta, ám amikor teremtett lelket sem talált, kicsit gyanakodott. Nem kellett sokat gondolkodnia, hol lehetnek. Halkan benyitott a fiúk faházába, ahol fülét már megütötték a félreérthetetlen hangok. A pléd mögé kukkantott, és elkerekedett a szeme. Négy pár, négy figura. Diszkréten megvárta, míg befejezik, és belopózott. Most az ifjúságon volt a meglepődés sora.

 - Sziasztok! – köszönt Eszter.

 - Csókolom, tanárnő! – hangzott az üdvözlés.

 - Maradjunk csak az Eszternél, oké?

 - Ööö… oké…

 - Nos, srácok. Kati ma reggel, vagy még tegnap este? Mindegy, szóval Kati elmesélte, tegnap mit alakítottatok, és bizony elfogott az irigység. Most nem „büntetésből”, hiszen elég csendesek voltatok, hanem pusztán élvezetből én következem, okés?

 - Ööö… végül is… - nézett mindenki mindenkire.

 - Akkor, ha nem bánjátok… - és kibújt a köntösből. A fiúk nem bánták, a nő meztelenül ült, ölében vörös szőrzet, rózsaszín ajkak, telt keblek. Eszter elnyúlt a paplanhegyeken, térdét felhúzva ágyékát nyitotta. A hüvely máris sóváran, nedvesen csillogott. Jani volt a legbátrabb, odamászott hozzá. Megsimogatta a puncit, hüvelykujja megmasszírozta a csiklót, megnyalogatta néhányszor, majd mikor kellően nedves lett, farkát a vaginába vezette. Jocó szintén közelebb húzódott a párhoz, odanyúlt Eszter csiklójához, és nyomkodta, mintegy rásegítésképpen. Eszternek dupla öröm volt ez, és bizony dupla sebességgel is következett be orgazmusa. Később a másik három fiú is sorra került, a lányok pedig csendben, ágyékukat simogatva nézték az eseményeket. Szinte szóról szóra megismétlődött a tegnapi jelenet. Eszter éppúgy kiszívta a srácokból az utolsó cseppeket is, mint Kati. A négy ifjú titán fáradtan nyúlt el barátnőik gyűrűjében.

 

 Dave és Liza, valamint Vili és Anna már egymás karjaiban szundítottak, mikor Dzsoni, Ricsi, Berni, Györgyi és Judit még egymást szopták, nyalták dugták, simogatták, dörgölték. Dzsoni farka hirtelen elsült, teliköpte az éppen elélvezett Györgyi száját ondóval. A lány picit el is hibázta, nyitott ajkai közül csorgott kifelé a fehér folyadék. Berni, amint elélvezett, elhúzódott Ricsi elől, hogy lenyalja barátnőjéről. Judit sietett Ricsi segítségére, kezével pótolva azt a két húzást, amit kellett, és ő is csak néhány pillanattal azelőtt ért a csúcsra. Fáradtan, kielégülten hevertek el egymás mellett, miután Ricsi néhány zsebkendővel megtisztította Bernadett combjai a spermától.

 

 Eszter is hullafáradtan támolygott a zuhanyzóba, Kati pedig végigellenőrizte az osztályát. Elismerően számolt, az osztály nagyobb része ezen az estén vadul adózott a testi örömök oltárán. „Végül is jobb, mintha innának!” – gondolta, beküldte a még nem alvókat, és nyugovóra tért.

 

 Nem is volt csoda, hogy az osztály java része tíznél előbb nem is robbant ki az ágyból, éppen még nem maradva le a reggeliről. Azok, akik nem szexeltek, csak csodálkoztak a többiek elnyűttségén. Majdnem dél volt, mire mindenki összecsomagolt, berámoltak a buszba, és el tudtak indulni a táborból. Az sem volt csoda, hogy a lányok java része szoknyában volt, kin rövidebb, kin hosszabb. Bugyi azonban szinte egyiken sem! Kriszta és Linda például odáig merészkedett, hogy a buszban hátul ülve felhúzott térdekkel helyezte magát kényelembe. Enyhén szőrös és enyhén pihés puncijuk enyhén kinyílva „enyhén” kilátszott. Dugó és Tomi keze nem is bírt magával, simogatták. Nyalásra nem vállalkoztak, mert az elég feltűnő és kacifántos mutatvány lett volna. Viszont megtették ujjaik azt, ami tőlük telhető volt, el is élveztek a lányok, ahogy illett. Testhelyzetet azonban ezután sem váltottak. Az első ülések egyikén ülő Berci valamiért hátrafordult. Meg mert volna esküdni, hogy Kriszta még kacsintott is, mikor a fiú hosszasan próbálta felfogni az enyhén szőrös punci látványát. Oldalba bökte Krisztiánt, a haverját.

 - Odasüss!

 - Hova?

 - Krisztát nézd!

 Krisztiánnak kilométereken keresztül merevedése volt. Ők pedig azt hitték, az ofő csak hülyéskedett a múlt este.

 A busz pedig rendületlenül száguldott hazafelé, a sofőr pedig még morcosabb volt, mert a tükörben jóformán mindent látott…

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr732520607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása