Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2010.12.27. 18:00

Gyémántok 03

 Harmadik fejezet

(Avagy: házibuli... extrákkal)

 

 

 Az úton az iskola felé a három fiú és a három lány azt variálta, hol és mikor legyen az az összejövetel, amiről még az uszoda öltözőjében beszélgettek. A végleges megoldás a leszállás előtt született. Kati, az osztályfőnök tett egy apró megjegyzést.

 - Gyerekek! Holnapra nem kell készülni semmiből!

 - Juhé!! - hangzott a diadalüvöltés, és lecihelődtek a buszról. Kicsit odébb összegyűlt a hatos csapat.

 - Akkor akár ma is lehetne, mondjuk nálunk! - ajánlotta Dugó.

 - És a nagymamád mit fog szólni? - kérdezte Jocó.

 - Az legyen az én gondom. Kettőre át tudtok jönni?

 - Jól van, ott leszünk! - és elbúcsúztak.

 - Legfeljebb társasozunk… - bökte még oda Jocó kajánul.

 

 Dugó hazament, hogy előkészítse a terepet. Szülei Algériában dolgoztak, csak egy-két éven belül jönnek vissza. Nagymamája volt otthon, ő felügyelt rá és öccsére, és vezette a háztartást. Kedves, megértő, megbízható, de ugyanakkor szigorú, és rendszerető néni.

 - Szia, Nagyi! - toppant be Dugó az előszobába.

 - Szervusz, fiam, végeztél? - jelent meg Nagyi a konyhaajtóban.

 - Igen, mára ennyi volt az iskola, csak az uszoda volt, de… figyelj, Nagyi, rendeznénk egy kis bulit ma kettőkor pár osztálytársammal, segítenél?

 - Jól van, csinálok szendvicset, van még üdítő, mi kell még?

 - Nem kell semmi, köszi, arra gondoltam, ha elmennél itthonról...

 - És hová?

 - Mindegy. Mondjuk Kati nénihez, vagy a Teri nénihez, csak szeretnénk magunkban bulizni! - kérlelte Dugó Nagyit.

 - Nos, most, hogy így mondod, éppen volna mit megbeszélnem Kati nénivel, át is ugrok akkor hozzá, de a lecke meg legyen írva, és kilenc, fél tíz felé jövök haza, addigra pizsamában, vízszintesben szeretnélek látni benneteket!

 - Nagyon rendes vagy, Nagyika! Lecke nincs, ezért bulizunk ma, és minden a legnagyobb rendben lesz! - ugrott Nagyi nyakába Dugó.

 - Jó, jó. Aztán nem szétverni a lakást! - és Nagyi elment.

 - Na, ez eddig simán ment! - sóhajtott Dugó.

 

 Az emeletre szaladt, a szülei hálószobájába. A szoba felépítése egyszerű volt, az ajtón belépve először a tágas hall, majd egy boltív után a háló tárult ki, a hatalmas franciaággyal. Dugó az egyik szekrényből kivett egy lepedőt, és felterítette az ágyra. Ezután a saját szobájából áthozta a magnóját, nem kevés kazettával együtt. Az ülőgarnitúra foteljeit a falhoz tolta, hogy jobban, kényelmesebben lehessen táncolni. Hirtelen megszólalt a csengő. Dugó kilesett, Kriszta állt a kapuban. Intett neki, majd rohant, hogy beengedje. Kriszta belépett, de a magával hozott szatyrot nem akarta letenni.

 - Mit hoztál? - bökött rá Dugó.

 - Majd odafenn! - mosolygott rá Kriszta.

 - Akkor…? - tessékelte előre a hölgyet a "háziúr".

 Odafenn a lány már épp letenni készült a motyóját, amikor csöngettek. A kapuban Dóri és Szandra állt. Dugó lerohant, azalatt Kriszta kirakodott. Míg a házigazda leért a lányokhoz, a két másik barát is csatlakozott. Dugó beengedte őket.

 - Üres a kégli? - kérdezte Jocó.

 - Sima ügy volt. Nagyit lerendeztem, este kilencre jön haza! - válaszolta Dugó.

 Dóri és Szandra szótlanul betipegett, míg a fiúk élénken beszélgettek. Levetették a cipőjüket, és felmentek a hallba. Fent óriási meglepetés várta őket. Kriszta jóvoltából hat talpas pohár, és egy üveg pezsgő került elő.

 - Pezsgőt is hoztál? - küszködött Dugó a leesett állával.

 - Hááát… - szerénykedett a lány.

 - Hoppá! BB! Nem semmi! - markolta egy hozzáértő elismerésével az üveget Jani.

 - Te egy tündér vagy! - ölelte meg Dugó Krisztát.

 - Tudom… - a lány csak mosolygott.

 - Nos, akkor induljon a banzáj! - lépett a magnóhoz a házigazda, és bekapcsolta a zenét. Töltöttek a pezsgőből, és riszálás közben iddogálták.

 - Kajáltatok valamit? - kérdezte Dugó.

 - Igen! - kiáltották vissza.

 Mindenki a saját párjával táncolt, Jani Szandrával, Jocó Dórival, Dugó pedig Krisztával. A lendületes zenék véget értek, a hirtelen beálló csendben Dugó gyorsan kazettát cserélt, és odasúgta Krisztának.

 - Most jön a java! A többi mind lassú!

 Igaza volt. Lassú zene kezdődött, Dugó kissé lejjebb halkította, és visszament táncolni.

 Szorosan átölelte egymást a három pár. Bő félóra múlva a levegő szinte izzott a visszafogott „indulatoktól”, mohón csókolóztak (is). Dugó jobbnak látta eligazítani a többieket.

 - Jani! Ott van a szobám! - jelezte neki mindenféle módon. - Jocó! Gabesz szobája jó lesz?

 Jocó bólintott, és egy pillanat alatt eltűnt Dórival.

 - Szerintem itt hagytak… - jegyezte meg Dugó kettesben maradva Krisztával.

 - Vajon miért?

 - Van egy sejtésem!

 - Én benne vagyok! - csókolta meg a lány a fiút. - Fejezzük be, amit délelőtt elkezdtünk! - és már ment is a hálószobába, Dugó utána.

 

 Jani udvariasan előreengedte Szandrát, mikor barátja szobájának ajtajához értek. A srác elég gyakori vendég volt itt, ismerte a járást. A lánynak még jóformán körülnézni sem volt ideje, a fiú máris ölelte át, és csókolta hevesen. Hosszú percekig maradtak így, és közben Szandra lassan gombolgatta kék blúzát, amibe később Jocó is besegített. A blúz szárnyai szétnyíltak, közös erővel levetették, alóla előbukkantak a kerek, ágaskodó bimbójú mellek. Ezután a farmer miniszoknya következett, és kisvártatva Szandra egyetlen bugyiban állt.

 - Most te következel! - mosolyodott el a lány, és már vette is le Janiról a pólót, majd a sliccét gombolta ki, bokáig rántotta le a nadrágot. Az alsónemű ugyan még eltakarta a dagadozó jószágot, ám Szandra már nagyon izgatott volt. Jani messzire rúgta a nadrágot, maradt a feszülő, majdnem robbanó alsó. Szandi ezt célozta be. Az irányzék tökéletes volt, csak a kivitelezésbe csúszott apró hiba. A lány lehúzta az alsónadrágot, Jani délcegen előpattanó dákója kis híján szemen bökte. Picit korrigált, majd kezével fixálta, míg a fiú kilépett az alsóból.

 - Gyönyörű látvány! - suttogta Szandra áhítatosan. Délelőtt nem volt alkalma ilyen közelről babusgatni.

 - Hát, csak ezzel tudok szolgálni… - vont vállat Jani, mialatt Szandra szája közeledett a faszhoz. A lány felhúzta a bőrt, kidugta hegyes nyelvét, megnyalintotta a piros makkot, ízlelgette egy darabig, majd nyalogatta tovább. Hirtelen bekapta az egész makkot, már csak érezni lehetett a nyelvmunkát, mely annak ellenére, hogy első az alkalom, hogy Szandra szájába vett egy faszt, nyelve ösztönös-ügyesen pörgött. Jani élvezte a dolgot, és mi tagadás, gyorsan eljutott odáig, hogy Szandrát kellemetlen (vagy kellemes?) meglepetésben részesítse. A lány is sejtett valamit, és bár még sosem kóstolta a ragacsos, fehér folyadékot, most valahogy nem is vágyott rá. Mindenesetre folytatta a nyelvmunkát, a makk hegyén pörgette-forgatta, és Jani egyre jobban feszengve jelezte, nem sok van már hátra. Szandra leállt a szívással, tenyerébe vette a szerszámot, míg másik kezével a fitymát húzogatta. Nem sokáig. A farkat tartó tenyerét három-négy erőteljesebb, és pár apróbb adagban ellepte Jani magja. Szandra döbbent érdeklődéssel figyelte.

 - Ejha! - jegyezte meg a tenyerét bámulva. - Nem semmi adag!

 - Hááát… termelek! - vigyorgott kéjesen Jani.

 - Van egy papírzsepid?

 - Az minek? - nyitotta ki szemét a srác.

 Szandi a tenyerét nyújtotta.

 - Ja, bocs…

 Jani adott egy zsepit, Szandra megtörölte a kezét, és hanyatt dőlt a heverőn. Most Jani következett a nyelvmunkával. A lány széttárt gyönyörű combjait, és a hollófekete szőrzetű dombocska résébe nyalintott. Ujjaival megnyitotta a nedvező puncit, és a csiklót nyalogatta. A szivárgó nedű még jobban felizgatta, és Szandra is egyre erősebben lihegett, sikongatott, és nyöszörgött. Csiklója nagyon érzékeny volt, ráadásul első alkalommal siklik rajta nyelv, ami csak könyörtelenül kergette egészen addig, míg Szandra egy sikollyal, és egy elhaló nyögéssel nem tudatta Janival, elélvezett. Keze-lába-hangja remegett, mikor megszólalt.

 - Te nyelvzseni! Ilyet még sosem éreztem!

 - Ugyan! - szerénykedett a srác. - Ez csak természetes… Másrészt meg szeretek adni…

 - Nagyon jólesett…! Van még más is, amivel tudnál adni?

 Volt. Jani ismételten felállt farka elindult a szétnyílt, szétnyalt punci felé. A „bejáratnál” megállt. Hegyével elkezdte a csiklót birizgálni. Szandra nyögdécselt. Jani abbahagyta, és óvatosan bedugta. A hüvely kellően nedves volt, így tövig nyomta be, élvezte a „harmatos” melegséget, a lány kéjes lihegését, és a dugattyúmozgásra tért át. Lassan kezdte el, egyre gyorsabban folytatta, ráhasalt a lányra, nyalogatta a nyakát, fülét, melleit, és közben volt rá gondja, hogy egyenletesen mozogjon. Szandra mindezt nagyon élvezte, ő is viszonozta a nyalogatást, és egyebeket, lihegett, nyögött, sikongatott, két orgazmuson is túl volt, mire Jani is elérkezettnek érezte az időt. Egy húzás alkalmával kirántotta dákóját, és sugárban spriccelte az ondót Szandra feszes hasára. Jani is, Szandra is kielégülten hevertek egymás mellé…

 

 Jocó és Dóri kézen fogva elvonultak Dugó öccsének szobájába. Jocó már útközben vetkőzni kezdett, így mire célba értek, már egy szál alsónadrágban volt. A szobába érve Dóri leült az ágyra, és alaposan végigmustrálta Jocót. A fiú odament hozzá, gyengéden csókolgatta, mialatt vetkőztetni kezdte. Levetett mindent, amit lehetett, a bugyi és a melltartó maradt a legvégére, Dóri engedélyt adott azok eltávolítására is. Jocó egy pillanatra elengedte a lányt, csak hogy újra jól megnézze magának, és ismét csókolózásba gabalyodtak. Ujjai sem teketóriáztak, a szőke, domború muffot szántották. Rátapintott a lényegre, a szép nagy csiklóra, és csak azzal foglalkozott. Ide-oda mozgatta az ujját, a lány pedig feszengve, nyögdécselve élvezte. Jocó ennek örült a legjobban, és folytatta. A lány hanyattvetette magát az ágyon, szép „ernyőhaja” szétterült, kiesett számára a külvilág, csak a gombocskáját mozgató-izgató ujjra figyelt. Csaknem elájult a gyönyörtől. Jocó abbahagyta az ujjtáncot.

 - Na, milyen volt? - kérdezte a fiú diadalittas mosollyal.

 - Csodálatos! - rebegte a lány.

 - Folytathatom?

 - Hát persze!

 Jocó odahajolt Dóri széttárt combjai közé, és most nyelve vette át ujjai munkáját. Fürgén táncoltatta fel-alá, majd megállt. Hegyét a csikló alá helyezte, a kisajkak résébe. Két kezével, amennyire lehetett, szétfeszítette a csapzott, édes puncit. és nyelvét a hüvely bejáratában járatta, gyakran megmozgatva a gombocskát is. Nemcsak Dóri élvezte a nyalást, bizony Jocó farka kemény volt, mint a fagyott kutya lába, alsónadrágja pedig szűkös. Levette hát, ám a lány észrevette a mozdulatot, és felült.

 - Valami baj van?

 - Nincs semmi, csak szorított a gatyesz. Élvezkedj csak nyugodtan!

 Nem kellett kétszer mondani. Ahogy Jocó folytatta az édes kis punci nyalogatását, szívogatását, Dóri úgy vonaglott és sikongatott a kéjtől. A srác persze ismét abbahagyta épp két nyalintásnyira a csúcstól, ám ezúttal Dórinak ideje sem volt megjegyeznie, máris folytatódott az izgatás. Jocó e pillanatnyi kihagyás alatt ugyanis a nyelvét makkjára cserélte. Óvatosan igazította a kemény husángot, és lassan tövig tolta. Ám ettől kezdve nem volt ilyen finom a fiú. Vad kefélésbe kezdett, heréi minden lökésnél nekiütköztek Dóri fenekéhez. Már a lánynak sem lehetett oka panaszra. A heves tempó behozta azt a lemaradást, melyet már párszor „elszenvedett”, nemsokára hatalmasat élvezett. Jocó arcán is megjelent az első verejtékcsepp, és ugyanebben a pillanatban kirántotta farkát, és sugárban spriccelte tele a szőke szőrzetet, hatalmas nyögés kíséretében. Elnyúltak egymás mellett pihegve.

 - Ez bizony nagyon kellemes volt! - jegyezte meg Jocó.

 - Teljesen igazad van! - csókolta meg a lány.

 

 Kriszta a hálóba érve rögtön az ágyra heveredett. Dugó megállt előtte, és így szólt.

 - Gyönyörű vagy!

 - Tudom! - válaszolta csilingelő nevetéssel Kriszta, és vetkőzni kezdett. Dugó sem akart elmaradni, majdnem egyszerre lett kész Krisztával. Lefeküdt mellé az ágyba, miközben álló farka mintegy véletlenszerűen hozzáért a puncihoz. A lány érezte a finom nyomódást, de visszafogta magát, hagyta Dugót „érvényesülni”. Dugó pedig érvényesülni akart, óvatosan közeledett, szájon csókolta a lányt hosszan, édesen, szerelmesen. Kriszta átdugta a nyelvét Dugóét kergetve, ettől még jobban, még szenvedélyesebben tapadt a szájára a fiú. Keze simogatótúrára indult a lány testén. Egy ideig cirógatta Kriszta formás melleit, hátát, feszes fenekét, és végre rátért arra az útra, amely egyenesen a „völgybe” vezetett. Kriszta érezte, hogy a kéz mindjárt odaér, ezért lábait kissé széjjelebb rakta. A kéz is „észrevette” ezt, vidáman folytatta útját. A puncihoz érve elkezdte a szemmel (kézzel) láthatóan (foghatóan) vágyakozó ajkakat, és környékét. Kriszta halk sóhajokkal élvezte, bár ez még korántsem volt az igazi élvezet! Dugó ujjai már a vágatot masszírozták, szinte belenyomódva a nedvező rés mélyére. Egyik ujja behatolt a kisajkak közé, és ott folytatta a dörzsölő mozgást. Időnként oda-odaért a csiklóhoz is, meg-megnyomogatva azt. Kriszta már nem is csókolta Dugót, csak hanyattfekve, széttárt combokkal nyögdécselt. Az ujj is egyre inkább a csikló mozgatására ügyelt egészen addig, míg Kriszta egyre szaporábbá váló légzése egy hosszú, hatalmas, kéjes sóhajtássá nem vált. A lány elélvezett. Mosolyogva nézett Dugó szintén vigyori képébe.

 - És ez még csak a kezdet…

 - Bizony, kicsim, még folytatom!

 - Hogyan?

 - Nem mondom meg! Csukd be a szemed, és érezz!

 Dugó odahajolt az enyhén szőrös, csapzott, felizgatott puncihoz. A lány megérezvén a mozdulatot, még jobban megnyitotta lábait, hogy a fiú könnyebben hozzáférjen lucskos öléhez. Könnyebben odafért, és nyelve fel-alá járva ízlelgette a nedves pinát. Hozzá-hozzáért a klitoriszhoz, amit a lány egy hangosabb nyögéssel díjazott. Alteste gyakran megvonaglott, ahogy egyre erősödött testében a kéj, és már szinte az ájulásig fokozódott az élvezet, mikor Dugó abbahagyta. Kriszta már szóvá is tette volna, mikor a fiú folytatta. Nyalta, szívta a nedves-nyálas puncit, mindenképp orgazmushoz akarta juttatni a lányt. Sikerült. Kriszta megrándult, lélegzete elakadt, és amúgy hangtalanul élvezett egy nagyot.

 - Miért hagytad abba az előbb? - jutott szóhoz a lány.

 - Azt hiszem, szőrszál ment a nyelvemre…

 - Szőrszál?! Ott?!

 - Ott is van szőr, nem? - és Dugó hanyattfeküdt, álló dákója hetykén meredt fel. Kriszta felkelt, rámosolygott, és háttal a fiú kutató tekintetének (Dugó nagy bánatára), óvatosan fölé guggolt. Beigazította vaginájába a rudat, leereszkedett a „föld-(test) szintre”, majd felemelte fenekét, s félfordulatot véve leült Dugóval szemben. Ügy csücsült rajta, mint egy trónon. Somolyogva kutatta a fiú arcát, vajon mit szól ehhez a művelethez.

 - Megleptél! - válaszolt a ki nem mondott kérdésre Dugó.

 - Ugyan mivel? - kérdezte csúfondárosan a lány.

 - Mivel elég körülményesen ültél bele…

 - Óh, már le is szállok! - fészkelődött szemtelenül Kriszta.

 - Ne! - vágott kétségbeesett arcot Dugó, mire a már emelkedő lány visszaereszkedett a farokra.

 - Csak nem gondoltad komolyan, hogy leszállok? - hajolt Dugó arcához a lány, mellei a fiú szőrösödő mellkasához simultak. Dugónak kellemes érzés volt, és nagy szenvedéllyel ölelte magához a lányt. Szájával Kriszta ajkaira tapadt, és egy hosszú csókot váltottak. Kriszta mozgásba lendült a dorongon, jóleső bizsergés áradt el bennük. Föl-le liftezett, Dugó farka hol elmerült, hol felszínre került az enyhén szőrös punciból. A lány ujjai odatévedtek duzzadt gombocskájához, dörzsölte a nedves pecket, cirógatta az alatta mozgó, csillogó, eres faszt. Dugó egyre jobban érezte magát, ugyanakkor egyre kellemetlenebbül is, bizony, a csúcs felé közelített. Arcjátékából Kriszta semmit sem vett észre, mert éppen a saját orgazmusával volt elfoglalva. A lány éppen csak abbahagyta a kéjes remegést, Dugó leemelte a faszról, ami szinte azonnal összespriccelte ondóval a barnás szőrzetet. Kriszta ráborult a srácra, keblei kellemesen nyomták a fiút. Mikor kissé kifújták magukat, Dugó megkérdezte.

 - Hogy érzed magad?

 - Nos, eddig jól. Most inkább nézzük meg, hogy Jocó és Jani mire jutott a csajokkal!

 - Nem rossz ötlet, kapjunk fel valamit!

 - Miért, te fázol? - azzal Kriszta elindult az ajtó felé, nem törődve a barnás szőrháromszögét „díszítő” ondófolttal.


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr842484262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása