Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

 - Na, összejöttetek? – kérdezte Eni néhány nap múlva Andit az egyetemen összefutva.

 - Jaj, nem is tudom, hogyan köszönjem meg nektek!- hálálkodott a lány. - Igen, összejöttünk!

 – Ugyan, ne köszönd! Tudod, ha már velem nem sikerült, legalább valaki mással tudjunk kárpótolni.

 – Ó, Enikő én… nem is tudom, mit mondjak. Úgy szégyellem magam, hogy… izé… téged piszkáltalak!

 - Egyet se bánkódj Andi, valahogy neked is meg kellett ismerned engem… ha érted, mire gondolok. Arra gondolj, hogy most milyen boldogok vagytok Anikóval!

 – Igen, boldogok vagyunk…

 Ezt a témát békén is hagyták, hiszen sikerült összehozni a két lányt, most már rajtuk áll, hogyan folytatódik.

 Eltelt pár hét, hónap, Enikő és Ricsi, valamint Andi és Anikó nagy boldogságban, szeretetben voltak. Közelgett a karácsony, majd csendben elmúlt, a szilveszter közelített.

Telefoncsörömpölés.

 - Ricsi, baj van! - hallatszott Anikó hangja

 – Andival?

 - Nem, de vele kapcsolatos!

 – Mondd hát.

 - Ráértek? Inkább átmennék, most így nem tudom elmondani.

 - Gyere!

 - Szóval baj van! – közölte egy óra múlva Anikó, Ricsiék szobájában egy fotelbe rogyva.

 – Mégis micsoda? – faggatta a házaspár.

 – Szerintem anyám gyanít valamit Andiról.

 – Hogyhogy?

 – Pedig úgy vigyáztam, sose aludtam nála, mindig csak annyit mondtam, hogy a barátnőmhöz megyek, sőt néha azt kamuztam, hogy túlórázom a melóhelyen.

 – Mégis, miben nyilvánul meg a gyanakvása?

 – Mindig kérdezgeti, hogy van–e valakim, merthogy nem tetszik neki, hogy olyan sokszor megyek Andihoz. Szerinte titkolok előle valamit.

 – Miért, nem?

 – Jaj Ricsi, de hülye vagy! Majd azt fogom mondani, hogy: - Figyelj, Muter, leszbi vagyok! Törődj bele, a vejedet Andinak fogják hívni! Ki is vágna, mint a taknyot!

 - Jól van, Ancsa, nyugodj meg! – csitította Enikő, és rosszalló pillantásokat vetett Ricsire. – Ha majd anyád nálunk érdeklődik, rizsázunk valami pasiról, hogy a barátnőd bátyja, és csak azért nem említetted, mert még az elején tartotok, jó lesz?

 - Jó, ez egész jó válasznak tűnik… - tétovázott Anikó.

 - Igen, ez nem hülyeség. Hívják, mondjuk a fickót Gábornak! – vetette közbe Ricsi.

 - Miért pont Gábornak? – kérdezték a lányok.

 - Nem teljesen mindegy? Kell egy alibi-pasi, én csak mondtam egy nevet. Tőlem lehet Tibi is, vagy Ödön, esetleg Tivadar…

 - Jó, jó, állj le! Jó lesz a Gábor! – intette le Anikó.

 Ezt a témát végigtárgyalták, a szilveszter került szóba.

 - Ti merre mentek? – érdeklődött Ancsa.

 - Itthon leszünk, úgy tudom, anyuék elmennek hozzátok, te viszont átjöhetnél Andival… - válaszolt Enikő.

 - Ez óriási! Csapunk egy nagy bulit! Hívunk még pár havert, és berúgunk, mint a csacsi! – lelkesült Ricsi.

 - Majd adok én neked berúgni! De a haverokról lehet szó.

 

 A sors (és persze Ricsi!) úgy hozta, hogy mindössze öten voltak a bulin. Enikő és Ricsi adva volt, jött még Andi, Anikó, és egy igen jóképű, fiatal srác, Ricsi barátja.

 - Sziasztok, Tarnai Gábor vagyok! – nyújtott kezet a bemutatott leszbi párnak. Enikővel már találkozott néhányszor, Enikővel már találkozott néhányszor, és annyiszor el is ámult szépségén. Azon viszont, Hogy erre az estére nem egy, hanem három gyönyörű lányt gusztálhatott, különösen meglepődött. Ricsi mondta ugyan, hogy itt lesznek Anikóék is, sőt, a hajlamaikról is beszélt, és remélte, Gábor megbirkózik a feladattal. A fiú valamivel férfiasabb lányokat várt, de azok annál nőiesebbek voltak.

 A két lányban is megmozdult valami. Egyrészt gyanakvásféle, főleg Anikó gondolt „rosszra”. Másrészt pedig egy régóta elnyomott érzés. Szőke, kék szemű, százkilencven centi magas, sportos, elegáns, igen jóképű pasas volt Gábor. Tudta, hogy hullanak utána a nők, de ő nem élt vissza velük, ha neki nem kellett az illető hölgy, akkor kedvesen, de határozottan hajtotta el a rittyóba. Mindezt úgy adta elő, hogy azok jóformán még meg is köszönték neki. A két lánynak azonnal szimpi lett, ám szexuális vonatkozásban nem gondoltak vele. Az este folyamán azonban lassan átformálódott a véleményük, amire senki sem tudott volna igazán magyarázatot adni. A fiatalember teljesen úriemberként viselkedett, betartotta a kétlépésnyi távolságot, és minden témához hozzá tudott szólni. Mindenki le volt nyűgözve tőle, Enikő később bevallotta, ha Ricsi nem lenne, bizony magára rángatná Gábort.

 - Hát én meg rángatnám le rólad! – háborgott Ricsi, de aztán jót nevettek rajta.

 Visszatérve a szilveszter éjszakára, már éjfél felé járt az idő, Enikő a pezsgőspoharakat készítette elő, férje a pezsgőt. Anikó félrevonta Andit.

 - Valami nem teszik ebben a Gáborban.

 - Persze, kicsim! Mert fiú! – Andi véralkohol-szintje már elég magas volt.

 - Azt láttam eddig is! Szerintem akar tőlünk valamit.

 - Az lehet… - egy pillanatra mintha kijózanodott volna Andi, de aztán úgy folytatta, hogy még rá is játszott. – De olyan helyes! Nem olyan, mint a többi!

 - Igazad van. Más pasi már régen meg akart volna mászni, vele viszont négy órája beszélgetünk, és semmi jelét nem adta ilyesminek.

 - Neked tetszik?

 - Hm… helyes, de tartok tőle…

 - Voltál már fiúval?

 - Egyszer, de az borzalom volt! – remegett bele a tényleg szörnyű emlékbe Anikó. – És te?

 - Én még soha…

 - Most i legyen? Hajtsuk el, vagy…

Andi gondolkodott egy sort.

 - Vagy engedjünk!

 Folyt tovább a zenés-táncos, alkoholmámoros szilveszteri buli. Enikő és Ricsi, azon túl, hogy egymással foglalkoztak egyre forróbban, árgus szemekkel figyelték a két lány – egy fiú triót. Éjfélkor tehát koccintottak, virsliztek, éljeneztek, és folytatták a bulit.

 Ricsi orvul becsempészett néhány lassú, összebújós számot, vigyorogva leste a hatást. Gábor, Andi és Anikó frappánsan oldotta meg a helyzetet. Hármasban kapaszkodtak össze, ami a lépéseket tekintve kényelmetlen volt, minden egyéb szempontból viszont előnyös. A két lány ugye már előre eldöntötte, szakítanak hajlamaikkal, ennek megfelelően óvatos, ám kihívó simogatásnak tették ki a másik kettőt. Gábor nem mutatta ki meglepettségét, de örült, hogy így alakulnak a dolgok. Mindamellett nem volt elszállva önmagától, így csak finoman, módjával viszonozta a tapogatózást. Nem tapasztalt ellenállást, tiltakozást, és hát jól is esett cirógatni a karcsúbbnál karcsúbb derekakat, formásabbnál gömbölydedebb popsikat. Hirtelen egy finoman ápolt kéz hosszú, színtelen lakkos körmű ujjai kúsztak a nyakába. Sejtése szerint Andi lehetett az, mert bal kéz felől elengedték a derekát, s a lány neki balra esett. Felsandított, ő mosolygott, birizgált. A következő pillanatban elszállt a nyakkendője, Ricsi kapta szemközt. Aztán az ujjak az inggombokkal vacakoltak, ekkor engedték el jobbról is. Sokat mondok, ha pillanatok alatt lett az ing kigombolva. A ruhadarab is elszállt, Eni fején landolt. A házaspár ezt az alkalmat használta ki a lelécelésre.

 Gábor felsőtestét cirógatta húsz köröm. Tíz színtelen, tíz lakktalan. A srác sportos volt, nem volt az a rettenetesen, szteroidosan kigyúrt pasi, de a lányoknak kellemes, fiatal-öreg férfiaknak irigyelt látvány, kellő mértékű mell-, és hasizommal, széles vállal rendelkezett. Ágyéktól nyakig pedig terebélyes, világosbarna, göndörödő szőrzetet viselt, ami még a leszbi lányokat is benedvesítette. Gábor vérnyomásai emelkedett, főleg egy bizonyos hosszon, és legszívesebben rikoltva döntötte volna hanyatt a csajokat, de inkább hagyta azokat a saját tempójuk szerint menni. Az említett sebesség nem is volt kicsi, már a nadrágját ostromolták. Valamelyik lány már mintát vett az előttük álló gyönyörből, de a másik szinte türelmetlenül söpörte félre a forró halmot taperoló kezet. Cipzár, nadrág le. Két lépés, egy rúgás, gatya el, Ricsiék szobájának nyitott ajtajába. Válaszként egy doboz óvszer repült Gábor szeme sarkába. A fájdalmasan felszisszenő fiú szemöldökére Anikó puha, minden nemet tűzbe hozó, finom ajkai cuppantak „bibis lett, én majd meggyógyítom!” – célzattal. Három gyógypuszi után már teljesen más helyen csókolt, érzelemfokozón Gábor szájára röppent.

 Míg Anikó és Gábor csókolózott, Andi az egy helyen feszülő boxeralsón mulatott-ügyködött. Kivihogván magát a pornográf, rózsaszín elefántokon, levetette azt a ruhát is. Orra elé lendült a merev, elefántnak kevés, embernek elismerésre méltó pénisz. Dús, göndörödő, barna szőrzet terjengett körülötte, a lustán lógó zacsin ritkásabban, ám a rúdra is félig felkúszva. Andi tagadná, ha azt állítaná, hogy még nem látott férfi nemi szervet, de ilyet bizony soha. Huszonéves fejére újdonságként kezelte a szerszámot. Mindazonáltal tetszett neki, óvatosan beletúrt a szőrzetbe, vette finoman tenyerébe a golyóbisokat, simogatta a selymes-forró fitymát.

 Odafenn is folytak az események, míg csókolóztak, a fiú keze sem volt tétlen. Anikó, cseppet sem volt ellenére, sötétkék, bő blúzának gombjai elengedték a lyukakat, így a blúz kétfelé nyílt. Finom suhogás jelezte, a ruha lehullt. Gábor sejtése beigazolódott, Anikó nem viselt melltartót, formás-telt mellein a kemény bimbók izgatón nyomódtak a fiú mellkasának. Az összesimulás csak néhány pillanatig tartott, Gábor tenyere a keblekre szorult, finom, izgi masszázst alkalmazva. Anikó halkan, kéjesen felnyögött, ami felbátorította a srácot, azonban tovább tartotta a kezdeti finomságot. Úgy látta, tökéletes a technikája, és lassan lejjebb csúsztatta előbb egyik, majd a másik kezét is. Anikó nadrágjának szélén két másik kézbe ütközött, ekkor vette észre, hogy a farkát elengedték. Andi nyert, ő gombolta-cipzározta ki barátnője nadrágját, és vette is le. Sok jót ígérő, fehér tanga maradt, csipkés elején kéjes forróságot árasztva. Gábor és Andi tenyere szinte összeveszett azon, melyik simuljon a bugyira, végül a srác engedett. Andi egyik keze a vaskos péniszt simogatta, másik keze pedig bugyin keresztül izgatta Anikó punciját. Egy darabig elment, majd Anikó, ezt megunván finoman eltolta magától két partnerét, és Andi felé fordult. A lány felállt, és Gábor is azonnal felé fordította figyelmét. Ismét versenyt gomboltak, a szoknya is pillanatokon belül lehullt. Fekete tanga maradt, de Andi azonnal levette azt is, ám nem nagyon hagyta, hogy Gábor szemügyre vegye helyre kis pamacskáját. A lányok az ágyra taszajtották a fiút, és két oldalról feküdtek mellé. Ágyékig. Finoman, majdhogynem csiklandozva vették ujjaik birtokba a nem elhanyagolható méretű faszt. Valamelyikük felhúzta a fitymát, a makk fényesen, vörösen tárult eléjük. A lányok nem tudtak betelni az előbújó makk látványával, sokszor megismételték a műveletet. A fiú csak a lányok ilyetén tapasztalatlansága miatt úszta meg a korai spriccelést, hiszen még nem ismerték annak spermacsalogató fogásait. Gábor pedig hagyta őket gyönyörködni, mert a lányok élvezetét előbbre tartotta, nemcsak ebben az esetben, hanem mindenkor. Andi, idősebb, többet látott lévén, valamint jóval kezdeményező-készebb, közelebb húzódott a forró rúdhoz. Először gyanakodva megszaglászta, de semmi kivetnivaló illatot nem tapasztalt, hát kinyújtotta nyelvét. Megnyalintotta a bíbor „sapkát”, tetszett neki a simasága, keménysége. Eddig sosem értette, miért szeretnek a nők szopni, de kezdte kapiskálni a lényeget. Puha ajkai körülfonták a srác farkát, és nyelve ösztönösen megmozdult. Nem tudta, hogyan kell csinálni, de a néhányszor látott, pornófilmekből megfigyelt mozdulatok most felszínre kerültek, megpróbálta azokat alkalmazni. Határozottan tetszett neki, és úgy hallotta, Gábornak is. Való igaz, a srác meglepve tapasztalta Andi technikáját, és kezdett kételkedni annak leszbikusságában. Kezdő létére jól szopta, nyalta a farkát, önkéntelenül is fel-felnyögött. Eközben Anikó is megvált fehér tangájától, mely a lépcsőkorláton landolt. Közelebb húzódott Andihoz, már ő is részt kért a kéjrúdból. Barátnője készségesen adta piros ajkai közé, eleinte finoman puszilgatta, hogy szokja az állagát, tapintását, ízét. Pár cuppantás után lassan a szájába vette. Finom volt! Az előbb próbált lesni Anditól, jóval sutábbra sikeredett ajakmunkája, de igyekezete nem volt hiábavaló. Nyelve is pörgött, ajkai is fel-alá csúszkáltak, míg Andi a zacsit simogatta. Gábor csak lehunyta a szemét, nyögdécselve élvezkedett, főleg azon, hogy a két lány időnként cserélt. Nemsokára kezdett olyképp komolyra fordulni a dolog, hogy úgy érezte, perceken belül spricc lesz. Finoman leállította a csajokat, akik azonban félreértették.

 - Valamit rosszul csinálunk? – kérdezte Andi.

 - Nem, nem, dehogy! Az a baj, hogy túl jók vagytok!

 - Az meg hogy lehet? – incselkedett Andi.

 - Gőzöm sincs, de ahhoz képest… - itt elakadt egy pillanatra. – Szóval, nagyon jók vagytok, na!

 - Ahhoz képest, hogy leszbik vagyunk? – érdeklődött Anikó is.

 - Igen, de most már ti jöttök! – tápászkodott fel Gábor.

 Több se kellett a két spinkónak, a fiú aktív segedelmével Andi hanyattfeküdt, arca fölé Anikó térdelt, csupasz punciajkait szétfeszítette, nedves ajkai közül pirosló gombocskája bújt elő. Barátnője nyelve simogató-lágyan siklott a sima kéjpontra, lassúdad köröket rótt rajta. Eközben Andi formás combjai megnyíltak a fiú előtt. Már egyikükben sem volt gátlás, bár Gábor szem előtt tartotta a hajlamokat, így még szokásos gyengédségén is fokozott egy kicsit. Szinte beleremegett a vizuális gyönyörbe, mikor megpillantotta Andi pamacskája alól kipiruló-türemkedő, nagy-szép csiklóját. Sosem látott még ekkorát, reszkető ujjakkal simított rajta és körülötte végig. Cirógatta, simogatta néhányszor, majd finoman távolabb helyezte a combokat, s megnyalintotta a gigapecket. Nedvektől csúszott-finomlott, nyelvcsapásától Andi felnyögött, megremegett. Gábor szuszogva, finoman nyalakodva folytatta, s elégedetten érezte a kéj apró rándulásait a lány testén. Egyikük sem vette észre, hogy a nyalás tempója begyorsult, de Andinak Anikó megduzzadt csiklójával, bőven nedvező, csodás puncijával is kellett foglalkoznia, Gábornak is kezdett elmenni a józan esze a nagy csiklótól, selymes nedvektől. Hirtelen Andi megrándult, felnyikkant, s kaszáló mozdulattal a fiú hajába borzolt. Az ugyan csak alig lassított, csak a lány sokadik kapkodására, meg a sikkanására.

 - Jövök! – kicsit összébb húzta combjait, Gábor széles vállaira szorítva, aki végre felfigyelt, és lassított. Hirtelen megrándult előtte a forró öl, nyelve alól meleg folyadék néhány cseppje fröccsent az állára. A fiút nem érdekelte a lé eredete, csak Andi fenomenális orgazmusára koncentrált. A lány csak remegett, hosszú másodpercekig még a lélegzetét is visszatartotta, egy hang nélkül élvezett el. Gábor ekkor bizonytalanodott el. Eddigi partnerei ilyenkor visítva követelték méhszájig impozáns farkát. Mindenesetre keze ügyébe kaparta a gumis dobozt, kivett belőle egy tasakot. Dilemmáját Andi oldotta meg. Anikót, aki kissé csalódott volt, hiszen csak négy nyelvcsapás választotta el őt a csúcstól, letessékelte magáról. Ismét hanyattfektette a fiút, de most úgy, hogy a feneke az ágy szélén legyen. Kivette a kezéből a gumis tasakot, aztán elnevette magát.

 - Sose csináltam még ilyet, húzd fel, légy szíves! – adta vissza.

 A fiú elnevette magát, majd gyors, gyakorlott mozdulatokkal végigtekerte farkán az óvszert, és ismét hanyattfeküdt. Andi Anikót tessékelte az égnek meredő rúd fölé, közben halkan, megnyugtatóan duruzsolt a lánynak, hiszen tudta, az első és egyetlen közösülése folytán igen rossz tapasztalatokat szerzett. Anikó elengedte magát, barátnője egyik kezével a szerszámot irányította, másikkal a nedves, sikamlós puncit feszíttette szét. Ancsa nagyon lassan ereszkedett le, a vastag szerszám kicsit fájón feszítette szűk hüvelyét. El is fintorodott, mászott is volna le, de Gábor és Andi egy emberként marasztalták. Jól tett, hogy engedett és hitt nekik, mert a fájdalom kéjjé szelídült, sosem érzett, csodálatos gyönyörré. Barátnője útmutatását betartva felemelkedett, és ismét visszaült. Belátta, ez a póz, ahogy Andi is mondta, melyben a legjobban tudta szabályozni a tempót. Először csak lassan, összezárt lábakkal kezdett mozogni, de ez az érzés teljesen más volt, mint amit akkor, megerőszakoltatásakor érzett, fel is gyorsult hát. Andi eközben lábaik elé térdelt, eleinte csak figyelemmel kísérte, ahogy Anikó végre önszántából is, érzelmi alapon veszti el szüzességét, de sokáig nem bírta. Látván a lány gyorsuló mozdulatait, finoman értésükre adta, „Lábakat szét!”. Kis fészkelődés után elétárult Anikó nedvektől csatakos, vaskos farokkal töltött, csupasz puncija. Nyelve az apróból nagyra duzzadt csikló hegyére cikkant. Anikó testén remegés futott végig, az előbb félbehagyott izgatás most, hogy hüvelye mélyét Gábor farka tölti ki, valamint csiklóján Andi nyelve szteppel, hatványozottan jelentkezett. Hamar felpörögtek érzékei, megállíthatatlanul, gyorsan száguldott az édes beteljesülés felé. Barátnőjével ellentétben ő hangot is adott érzéseinek. Nyögései, sikongatásai egyre hangosodtak, sokasodtak, és bizony be is következett a várva várt.

 Persze a pasas sem volt elhanyagolható szempont. A szűk, forró, nedves hüvely szorítása megtette a hatását. Anikó suta, ám ösztönös, és tanulékony mozdulatai, a herezacsiját is meg-megnyalintó Andi egyre fokozták a gyönyörét. Az ismerős szorító, bizsergő érzés megjelentével egy pillanatra elbizonytalanodott. Nem Anikó mostani, mint múltbéli (leszbikus) érzéseire gondolt. Érezvén azonban, hogy a lovagló lánynak bizony nem kell sok, hát elvetette minden aggodalmát. Elkapva Anikó ritmusát, már ő is löködött, de csak finoman. Meg is lett az eredménye. Remegő-lüktető farkára satuként szorult az élvező, forró vagina, kisajkai közül nedvek fröccsentek. Anikó bizony hangosan felsikkantott, ahogy ágyékából a gerincén át az agyáig hatolt a feledhetetlen kéj, és Gábor is felnyögött, mikor makkja fröcskölte, köpködte fehér magját a spermazsákocskába.

 Ancsát szinte úgy kellett leemelni a fiúról, és csak lufiként leeresztve pihegett az iménti orgazmus után. Egyedül Andi volt csalódott, mert bár ő is elélvezett már egyszer az éj folyamán, ki akarta próbálni a faszt. Az említett szerv azonban telelövellt gumival a hegyén kornyadozott. Gábor gyorsan levette az óvszert, és megtörölte ondócseppes makkját.

 A három fiatal egymáshoz bújt, és gyengéden simogatva, akit ért, halkan beszélgetve lassan álomba merült.


Folytatom...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr961956230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása