Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2010.04.26. 18:00

Esküvő - 12

 

 - Elmentek… - szólt Ricsi, de a lány már nem volt ott. Zajt hallott a fürdőszobából, hát benyitott. – Aú, miért zártad be? – pattant vissza az ajtóról.

 - Mindjárt jövök, két perc! – hallatszott bentről. Titokzatoskodott, mint az argentin molylepke. – Menj addig fel!

 Törölközőbe csavarva kukkantott be a fiúhoz. Az egy pólóban, boxeralsóban hevert a heverőn, keze a feje alatt. A lány finom tusfürdő-illatot árasztott. Ricsi felpattant, átölelte, és gyengéden csókolózni kezdtek. Az ölelésből simogatás lett, mely a törölközőt is meglazította, de még nem esett le, mert olyan szorosan egymáshoz ölelkeztek. Sokáig tartott ez, hiszen mindketten nagyon várták már ezeket a pillanatokat. A szétnyílt törölköző hátul már szabaddá tette a lány testét, Ricsi, élve a lehetőséggel, a formás popsigömböket simogatta, gyúrogatta. Enikő mókázva ugyanazt csinálta, mint a srác, kicsit lejjebb tornázta a boxert, de az megakadt, nem ment lejjebb.

 - Most mit vigyorogsz? – kérdezte a lány.

Ricsi finoman eltolta a lányt, lehullt a lepel, lefelé mutatott. Enikő elnevette magát. A nadrág sliccén át jókora, merev pénisz meredt elő, emiatt nem ment lejjebb a naci. Már vette volna le, de a fiú megállította.

 - Itt egy szakaszkérdés van. Ha tudsz helyesen válaszolni, mehetsz tovább!

 - Igen.

 - Jó, a kérdés akkor…

 - Mondom, igen!

 - Mi igen?

 - A válasz. IGEN.

 - Honnan tudtad, hogy mit akarok kérdezni? – mosolygott Ricsi.

 - Csak reméltem, de most már tudom! – és a nadrág leszaladt. Ricsi nem ellenkezett, pólójától már ő maga szabadult meg. Enikő viszont még nem emelkedett fel. Orra előtt a srác vastag, merev, jókora méretű hímtagja himbálózott. Kicsit reszketve a vágytól kezébe vette, cirógatta, megmarkolta. Felhúzta a fitymát, érdeklődve nézte, ahogy a makk sötétrózsaszínről bíborlilává válik, megduzzad, és kifényesedik. Ezt a mozdulatsort még néhányszor megismételte, tetszett neki a reakció. Egyszer csak megpuszilta a makk hegyét, majd óvatosan megnyalta. Furcsa, selymes érzés volt, de tetszett, hát folytatta. Körbenyalta az egész „bunkócskát”, végül a szájába vette. Úgy gondolta, eddig jól csinálja, nemhiába lopkodta a srác pornóújságjait. Tisztában volt azzal is, hogy ennek mi lehet a végeredménye, és oly régóta vágyta már, hogy mohón, egyre tökéletesebb technikával szopta a faszt. Ricsi csak nyögdécselni tudott, ez az első alkalom, hogy egyáltalán valaki a szájába veszi a farkát, és sok forrásból hallotta már, hogy az milyen jó, ezt nem gondolta volna. Eddig csak jobb kezével dolgozott rajta. Élvezte hát a lány nyelv- és ajakmunkáját, és nemsokára azt is, hogy közeleg a „vég”. Részéről ódzkodott attól, hogy Eni szájába élvezzen, próbált is jelezni, de az csak folytatta. Már, igaz, nyögve, de szólt is, hogy mindjárt jön, de Enikő kijelentette, minden cseppjét akarja.

 - Mindjárt… jön! – nyögte Ricsi, vádlija megfeszült, ágyéka összerándult, és makkja hegyéből forrón, lüktetve fröccsent ki a sperma. Hosszú és elnyújtott orgazmusa volt, levegőt is alig vett, azt is csak kapkodva. A végén a felizgult, mohó lányt úgy kellett leállítania, mert már szabályosan fájt, amit csinál. Mindamellett ez volt a második, ilyen erőteljes orgazmusa. Az első még tizenhárom-négy évesen volt, mikor először rántott rá, úgy igazából. Vesztére a paplan alatt, pizsamában volt. Azóta nem hordott pizsamát, mert ronggyá ragázta.

 Enikő is élvezte, ahogy a meleg ondó elemi erővel a szájába lövell, minden cseppjét lenyelte, de megfogadta, ilyet csak ritkán fog csinálni, mert volt valami kesernyés mellékíze.

 - Na, hogy tetszett? – állt fel a srác előtt. Az csak akkor vette észre, hogy a lányon van bugyi.

 - Részletezzem? – mosolygott Ricsi.

 - Nem, azt hiszem ezzel mindent elmondtál, de… ha felhoznál valami innivalót, annak örülnék…

 Ricsi leeresztett, lengő dákóval rohant le egy almaléért. Visszatértekor Enikőt a közös „dühöngő” kanapéján találta.

 - Ezt neked csináltam! – mosolygott rá. Lábai széttárva voltak, nedvfoltos bugyiját a térdei között kifeszítette, de a lényeg az ágytakaró, és a combok találkozásánál mosolygott függőlegesen. Eni alaposan megnyirbálta a szőrzetét, húsos, kislányosan zárt puncijáról teljesen, szeméremdombjáról pedig részben leborotválta a vörhenyes, ritkás bozontját. Egyetlen, rőt kis pamacs maradt. Ricsi kis híján elejtette az almalés dobozt, a lány a bugyit elhajítva nyúlt érte. Míg ivott, a fiú nem bírt betelni a látvánnyal. Ágyéka vérbő lett, farka növekedésnek, duzzadásnak indult, s mire a fiú letérdelt a csábító pina elé, újra kemény lett. Szinte el sem hitte, hogy megpuszilhatja a husit, pedig régóta vágyta akár az érintését is. Most azt is megtette, hogy széthúzta a csupasz nagyajkakat, orrát megcsapta egy kellemes, felizgatott illat. A rózsaszín csikló is előbújt, a nedves kisajkak csillogó hüvelyt tártak fel. Először csókolgatott mindent, amit ért, s mikor megízlelte az átlátszó, síkos nedűt, nyelvét dugta ki. A nyelv végigsiklott a punciajkakon, lentről föl, és föntről le. Hamarosan megtalálta a gyönyörpontot, a már duzzadó csiklót. Lassú-gyors tempóváltásokkal kergette a pecket, és a lány sóhajai, majd nyögései értésére adták, jó helyen nyalakszik. Néha le-lecsapott a hüvelybejáratra is, nyelvét betolta, ameddig tudta, és ismét visszatért a csiklóra. Eni egyre szaporábban vette a levegőt, fel-felsikkantott, beletúrt Ricsi hajába, és bíztatta, ne hagyja abba. Sokkal jobb volt ez, mint amennyit a kezeivel tudott önmagának nyújtani. Hamarabb is ért a csúcsra, hirtelen felsikkantott, kicsit megrándult, és hirtelen, nagyon intenzíven élvezett el. Kemény, sikamlós csiklója alól csak áradtak nedvei.

 - Gyere! – nyögte Ricsinek, és egy gumit vett elő.

 - Hát ez? Honnan van?

 - Extra erős, spermaölő. A fiókodból szedtem elő… - már tépi is fel a csomagolást, előrehajolt, és suta mozdulatokkal már tekerte is fel a kemény, vastag faszra. Ricsi a széttárt lábak közé térdelt, gumis makkját a lucskos ajkak közé igazította. Enikő segített, és a srác lassan, óvatosan hatolt egyre mélyebbre a forró lánytestbe. Ő úgy emlékezett, Eni még szűz, és várt valami ellenállást, fájdalmat, vércseppet, de semmi. A lány kicsit ugyan felszisszent, de ez csak addig tartott, míg hüvelye ki nem tágult a megfelelő (nem kicsi!) méretre. Szóvá tette, a lány mosolyogva felemelte a jobb kezét, magyarázatnak épp elég volt. A pénisz tövig csúszott hát a kéjbarlangba, és lassú mozdulatokkal húzni-vonni kezdte. A lány felnyögött kéjesen, hiszen a rúd vastagabb volt, mint két ujja, melyekkel néha önkielégített. Hát igen. Ezt semmi sem pótolhatja, és annak ellenére, hogy alig néhány perce élvezett el, úgy érezte, jön a következő. Nyögve, sikongatva bíztatta Ricsit, aki egyre gyorsabb tempót diktált. Enikő a dereka köré fonta a lábait, és felkiáltott.

 - Most! – fejét hátravetette, öle görcsösen összehúzódott, nedve kicsit zavaró hangot adva préselődtek ki, ahogy ismét a csúcsra ért. A fiú lelassított, szinte megállt, és bár igen jó érzés volt neki is az élvező punci szorítása, még sok kellett neki. Eni pozitúraváltást javasolt, Ricsi örömmel engedett. A lány térdre ereszkedett, fenekét, lucskos pinaajkait kidomborította. A fiú mögé térdelt, és óvatosan, de korántsem annyira, mint az elején, tövig döfte kéjrúdját. Egyszerre nyögtek fel, ahogy a srác mozgásba lendült, Eni sikolyai Ricsi mély nyögéseivel keveredtek. A srác belekapaszkodott a lány csípőjébe, s mint csődör a kancát, hágott. Érezte már, hogy ágyéka mélyén a második spricc is készül, szőrös, lapos hasa a formás popsigömböknek csattant. Enikő érzékei is csúcsra voltak pörgetve, a kéjes kíntól már a díszpárnát harapdálta, abba sikoltotta tompán: „Jövök!”. Egy pillanattal később Ricsi jókora farka is lüktetve lövellte ondóját a gumi biztonságos rejtekébe.

 Zihálva, nyögve, remegve váltak ketté, a gumitól óvatosan megszabadultak, és egy zsebkendőbe rejtve az ágy mellé ejtették. Megizzadva, kielégülve, boldog szerelemmel ölelték át egymást, csókolóztak, majd lassan álomba szenderültek.

 Imre és Márti Egerig jutott csak el, nagyot sétáltak a várban, de a kora délután szállingózni kezdett hó hamar indulásra bírta őket. Sötétedett, mire hazaértek, de fény sehol nem szűrődött ki. Csendben léptek a lakásba, csend honolt. Márti a földszinti lámpa fényénél felóvakodott, és meglátta az édesdeden alvó ifjakat, akik csak félig-meddig voltak betakarva. Pironkodva látta be, hogy Ricsi még „abban” a méretben is az apjára hasonlít, betakarta őket, és elégedetten majdnem belelépett a gumit rejtő zsepibe.

 - Na? – kérdezte Imre.

 - Vigyáztak egymásra – mondta Márti, és a nappaliba cipelte férjét.

Az ébredező ifjak kicsit szégyenkezve üdvözölték a szülőket, és kezdeti aggodalmuk örökre elmúlt, mikor azok áldásukat adták kapcsolatukra.

 Annak ellenére, hogy kettejük között alaposan megváltozott a viszony, Enikő és Ricsi mást is komolyan vett. Egy szobába költöztek, együtt aludtak, de együtt is tanultak, készültek előbb a fiú, két év múlva a lány érettségijére. Enikő vizsgája után úgy döntöttek, összeházasodnak. Ricsi ekkor már a Műszaki Egyetemre járt, és a lány is felvételt nyert a SOTE-ra, gyermekorvos akart lenni.

 

Folytatom...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr681934879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása