Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2010.04.16. 12:00

Esküvő - 2

 

 Mai kifejezéssel, és némi iróniával talán diszkóbalesetnek is vehetnénk a történteket. Szabó Imre száznyolcvan centi magas, jóképű, barna hajú, barna szemű, diszkrét bajuszkát ápolgató fiatalember volt. Egy Pest környéki településen lakott a szüleivel, és két bátyjával. Az általánost még helyben, jó eredménnyel végezte, és autószerelő szakmunkásképzőbe jelentkezett Pestre. Azt a sulit is elvégezte, levizsgázott sikerrel, és a 17 éves srác az Autóklubhoz került dolgozni. Sosem sportolt addig, és utána sem, mégis olyan alkattal áldotta meg a sors, hogy hamarosan az összes titkárnő belehabarodott. Imre fiú, a két bátyjának köszönhetően ki volt oktatva a nőkről, de a hirtelen népszerűség elbizonytalanította. Arra is rájött, ha vinni akarja valamire, érettségi kell. Keresett hát egy esti iskolát, hogy leérettségizzen. Talán ezért történt úgy minden, ahogy.

 A suli kétéves volt, már a második év vége felé járt, a tételeket tanulgatta veszettül. Napközben dolgozott, délután suli, éjjel tanulás. Napjai ennek jegyében teltek, már a haverjai, bátyjai is szóvá tették, hogy néha lazíthatna. Akkor este sem akart lazítani, mikor az érettségi előtt egy héttel, szombaton este nagy nehezen diszkóba cipelték. Dübörgött a zene, villogtak a lámpák, részegedtek az emberek. Két órája csak a bárpultnál ült egy üveg Kőbányai társaságában. Néha odalépett egy-egy haver, vagy Józsi, a bátyja, hívták táncolni, de ő nem akart, hát hagyták. Aztán a bárpult másik végén felfedezte Őt. Alacsony, vékony, melírozott hajú lány, kék szemmel, helyes arccal, pirosítóval. Dögösen volt felöltözve, és egyre csak Imrét nézte a sherryje mögül. A srác eleinte észre sem vette a lányt, pláne, hogy az figyeli, később viszont találkozott a tekintetük egy pillanatra. Tetszett neki a lány, egyre határozottabban, ám agyából egy csapásra törlődött minden, bátyjai által tanított csajfogó szöveg. Zavartan tanulmányozta hát a sörösüveget, lapos pillantásokat lövellt a túlvégre, ott van-e még a lány. Negyedóra is elmúlhatott így, s egy pillantás után a rémület hasított belé. A lány nem volt ott! Már kezdett magában mérgelődni, mikor…

 - Szia! - csendült fel mögötte egy fiatal hang.

 - Bááhh! - kiáltott fel Imre, laza csuklómozdulattal a pultra borította a sörét, és hátra

fordult. – Ööö, izé, szia! – a lány volt az

 - Leülhetek melléd?

 - Igen, tessék, parancsolj! Kérsz valamit? – kapkodott egy kicsit a srác. Zavarban volt, tetszett neki a lány. Volt valami erős, erotikus kisugárzása ( no meg mély ruhakivágása!), amitől izgalomba, ettől pedig zavarba jött.

 - Egy sherryt kérnék! – búgta, csillogó kék szemein rezegtek a pillák. Imre elolvadt. Kért egy sherryt, és egy konyakot.

 - Még sosem láttalak itt, most vagy először? – kérdezte a lány. Imre, tőle szokatlan módon elmesélte, hogy igen, most van itt először, de unja, mert nincs kivel táncoljon, hangos a zene, meg ő készülne inkább az érettségire, egyébként Szabó Imrének hívják. A lány meglepődött a hirtelen bemutatkozáson, majd elnevette magát. Őt Bodnár Magdinak hívják, már végzett az iskolával, és a Corvinban dolgozik eladóként. Tizennyolc múlt, a szüleivel lakik, de már nagyon eljönne. Egyelőre nincs kihez, ezért járkál diszkóba a barátnőivel, de azok most leléptek.

 - Ennyi – hajtotta fel a sherryt, vonta meg a vállát Magdi.

 - Táncolunk? – kérdezte hirtelen Imi.

 - Oké! – lelkesült fel a lány, és a bárszékről lelépése már előrevetítette a jövőt. Az egyensúlyát vesztett lányt Imre kapta el, a sherryszagú bocsánatkérést elfogadta, a parkettre penderültek. A gyors ritmusú diszkó és rocky számokkal még megbirkózott a pár, a lassú viszont már fejtörést okozott. Magdinak tetszett a srác, de a sok sherrytől már becsiccsentett, és nem akarta, hogy Imi megérezze. Imre viszont nem akart lerohanósnak látszani, de Magdi egy botlása ismét nagyot lódított az eseményeken, és Imrén. Sután, egymásba kapaszkodva billegtek néhány másodpercig, aztán úgy maradtak összeölelkezve.

 Csodásnak minősített estét töltöttek el, mindketten jó érzésekkel váltak el egymástól, és alig várták a következő találkozást.

 Két hét múlva, ugyanúgy a diszkóban találkoztak ismét. Bár a diszkó előtt Imi egyik haverja bizalmasan megsúgta, Magdi a múlt héten is volt itt, ráadásul másik palival. Imrét nem zavarta a dolog. Pletykára nem adott, és különben sincs még semmi köztük. Magdi odabenn szóvá tette a múlt hétvégét, de Imi azt felelte, tanulnia kellett, mert hétfőn érettségizett. Sikerrel.

 - Hú, hát ezt meg kell ünnepelni! – sikkantott fel a lány, és a pulthoz vonszolta. – Valami finom italt kérek, ünnepelünk! – szólt a pultoshoz, aki egy üveg orosz pezsgővel tért vissza.

 Imi ugyan húzódozott az alkoholtól, de két pohárkával is megivott, a többit Magdi nyakalta be. Kellően be is pityókázott tőle, a parketten már hevesen ölelgette a szintén jókedvű fiút. Egy lassú tánc közben pedig végre el is csattant az első, pezsgőszagú csók. Mindkettejüket heves vágy fogta el. Mikor kibontakoztak bimbózó szerelmük első öleléséből, Magdi kék szeme különösen fénylett.

 - Nem akarok tovább itt maradni! – súgta Iminek. – Kettesben szeretnék lenni veled!

 - De hát hová is mennénk?

 - A szüleim a Balatonon vannak, a nővérem meg éjszakás, gyere!

 - De a szüleim…

 - Majd szólsz a Józsinak!

Úgy is lett. Imi szólt a bátyjának, mire az rettenetesen elvigyorodott, mindamellett megígérte, kimenti otthon.

 Imi és Magdi tehát lelépett a diszkóból. Az épület előtt a srác leintett egy taxit, Magdi pedig egy pesterzsébeti címet adott meg. Sátortetős, földszintes ház előtt állt meg a kocsi, egy kis utcában. Imi fizetett, Magdi pedig kinyitotta az ajtót. Nem túl fényűző berendezése volt a háznak, minden helyiségben egyszerű, olcsó, kissé elhasznált bútorzat volt, mindamellett rend, és tisztaság. A lány egy kicsiny szobába vezette a fiút, majd kiment, két féldecis pohárral, és egy üveg sherryvel állított be. A fiú nem kért, a lány viszont ivott. Leültek az ágyra, a lány szinte azonnal rátapadt ajkaival Imi ajkaira. Sokáig és hevesen csókolózta, mi tagadás, veszettül felizgatták egymást. Hirtelen a lány felpattant, kiszaladt a fürdőszobába, lezuhanyozott, és egy fekete selyemköntösben visszatért Imihez. A fiú nyelt egyet, mikor Magdi felkapcsolta a kis asztali lámpát, és lekapcsolta a mennyezetit. Valamivel befújhatta magát, mert bódító illata volt. Egy szemtelen mozdulattal szemből a fiú térdére telepedett, s átölelte. Hevesen, szenvedélyesen csókolóztak megint, már Imi sem annyira félszegen, izgatta az alacsony, ám szívdöglesztő nő. Már nem Magdi száját, arcát csókolta, hanem parfümillatú, finom ívű nyakát, aztán a furcsamód köntöstelenített vállát. A lány ajkai résnyire nyíltak, csak halk, nyöszörgésszerű sóhajokat hallatott, nyakát és felsőtestét hátradöntötte. Egy finom mozdulattal a selyemköntös a derekára csúszott, formás, kerek mellei, melyeken a bimbók rózsásan meredtek, Imi elé tárultak. A srác mohón vetette rájuk magát. Már előzőleg is megcsodálta ezeket a gömbölyű, a lány más méreteihez képest nagy kebleket, most lágy csókokat, fürge nyelvcsapásokat helyezett el rajtuk. Magdinak nagyon tetszett ez, ha nagyon unta magát, még magának is csinálta, de most más izgatta a melleit, és az még jobb volt. Jó néhány perc telt el így, mire a lány úgy érezte, ideje továbblépni. Pirosra lakkozott körmei gyors mozdulatokkal gombolták ki a fiú ingét, és elégedetten érezte a forró keménységet a nadrágban. Mire a srác észbe kapott, már nem volt rajta ing, s a nadrágja is ki volt gombolva. Érezte a matató ujjakat, és hagyta, hadd csinálja. Magdi benyúlt az alsónadrágba. Majdnem felsikoltott, mikor megfogta. Leszállt Imi térdéről, ledobta a köntösét. Felállította a fiút, szinte durván levette róla a felső, majd az alsónadrágot.

 Be kell vallani, amit Imi csak későn tudott meg, Magdi az alkoholt szerette nagyon, meg a faszt. Imit csak kevésbé. Mindenesetre mikor a forró, vastag, vagy huszonkét centis, körülmetélt pénisz az orra elé lendült, nem habozott. Szinte vallásos áhítattal térdelt elé, csókokat lehelt minden egyes részére, nem hagyva ki a duzzadt, kékeslila makkot. Puha ajkai kinyíltak, nyelve cikkant a makk kicsúcsosodó hegyére, néha alá. Imi felnyögött. Volt már ugyan nővel (valamelyik titkárnővel az Autóklubból), ám a farkát még nem vette a szájába senki. Most az elmúlt hét vizsgadrukkja, az önmegtartóztatás által felgyűlt feszültség még számára is meglepően hamar oldódott. Csak pár perce szopogatta Magdi ezt a díszpéldányt, a gazdája máris le akarta állítani. Ajkai változatlanul fel-alá siklottak az eres kéjrúdon, nyelve továbbra is pörgött. Imi felhördült, ágyéka megrándult, s makkjából hirtelen, nagy lövelléssel tört elő az ondó. Magdi szerette ezt a kesernyés-sós, meleg folyadékot, élvezettel nyelte, nyalta, passzírozta ki az utolsó cseppeket is. Imre csukott szemmel, hosszú, elnyújtott sóhajjal kísérte ezt a fantasztikus nyelvjátékot, ám később eszébe jutott, mi lesz Magdival, hiszen ilyen helyzetben az adok-kapok elve szokott érvényesülni. A lány nem is hagyta, hogy elfelejtődjék, felállt, szorosan Imihez simult, combjait az izmos, szőrös combok köré fonta. Nedves forróság ért egy helyen a srác lábához, és érezte, hogy csak jobban nedvezik, mialatt szorosan simulva csókolóznak. Magdi lassan elfordította úgy a pasit, hogy róla lebogozódva egyből hanyatt tudta dobni magát az ágyon. Imre még csak a felsőtestében, és kerek fenekében gyönyörködhetett eddig, a lány azonban szélesre tárt combjai közül ölét is kínálta. A fiú máris közelebb hajolt. Sűrű, barna szőrzettel benőtt punci árasztott felizgatott illatot. Alsó részén átlátszó, vékony nedvcsík csillogott, felül jókorára duzzadt csikló. Bár a lány is segített, Imi ujjai szétfeszítették a szőrös nagyajkakat, és a húsos kisajkakat is. Nyelve siklott a forró puncira, finoman fel-alá mozogva. Szinte azonnal észrevette, Magdi csiklóérzékeny, úgyhogy nyelvjátékát a bíborrá vált, jócskán megduzzadt szervecskére korlátozta. Jól tette, nem is kellett sokáig nyalakodnia, Magdi szinte eksztázisba került.

 - Dugj meg! – nyöszörögte, és a srác először kétségbeesett, hogy mivel, hiszen az imént szopta kókadttá, de lepillantva ágyékára már nem habozott. Észrevétlenül állt fel a farka, makkja azonnal a forró kisajkak nedves ölelésébe szaladt. Magdi szinte felsikoltott, ahogy a vastag, eres fasz a puncijába csúszott. Imre vigyázott, nehogy gyors legyen a behatolás, és a lánynak az első fájdalom után tényleg csak a hatalmas kéj maradt. No és mekkora! Imre kicsit oldalvást fordult, ettől, no meg attól, hogy közben a lány melleit csókolgatta, csak fokozta az élvezetet. Két-három mozdulat után Magdi altestét a gyönyör görcse szorította össze, hüvelye összerándult, lélegzetét kicsit visszatartotta. El sem tudta képzelni, milyen jó volt a fiúnak, ahogy a pillanatokon belül elélvező punci vibrált a farka körül, számára is hihetetlen volt, de úgy érezte, ő is jön.

 - Jövök! – sikoltotta Magdi, és alteste görcsösen rándult vagy négyet-ötöt, nyögött, sikkantott mell, majd lassan elernyedt. Ez volt a szerencséjük, a lány el tudott élvezni, mielőtt a fiú spriccelt volna. Az utolsó pillanatban jutott eszébe a terhesség elleni védekezés. Farka halk cuppanással csúszott ki Magdi lédús, bozontos pinájából, és már nem figyelte, hová, csak lövellte, fröcskölte, spriccelte magját Magdi testére, és környékére.  Sokáig pihegtek egymás mellett, majd lezuhanyoztak, és nyugovóra tértek.

 

 Később sűrűsödtek az ilyen éjszakák, mert Magdi szülei (a fiatalok nagy szerencséjére) hétvégéken sokszor leutaztak a balatoni nyaralóba, a lány nővére, még ha otthon is volt, nem zavarta őket. Mindketten nagyon élvezték egymást, a szerelmet, a szexet. Magdi később felhívta Imi figyelmét, hogy gyógyszert szed, úgyhogy nem kell gumit húznia, mehet az anyag nyugodtan, amerre akar. A fiú eleinte aggodalmaskodott, de a lány hízelgése, hogy szereti érezni, ahogy a testébe lövell a forró ondó, elaltatta minden gyanakvását. Dugtak hát gumi nélkül…

 

 Kapcsolatuk egyre mélyült. Mindkét fél szüleinek be lett mutatva a nagy „Ő”, Imi szülei örömmel, Magdié némi szánalommal vegyes együttérzéssel fogadták a partnert. A srác szülei, és Imi közösen vettek egy telket Rákospalotán, és később áldották az eszüket, hogy csak Imre nevére. A telken szülői, és testvéri segédlettel indult meg az építkezés, nagyon hamar, fél éven belül a fiú (már inkább fiatalember) be is költözhetett. A lány szinte természetesnek vette, hogy ő is odaköltözik. Újabb fél év telt el, szerelmük töretlen, bár Magdi néha be-beivott, de ezt Imre mindig elnézte neki.

 Egy este a fiatalember egy meglepetéssel állított be. Gyűrűt hozott a lánynak, akivel madarat lehetett volna fogatni. Hatalmasat szeretkeztek aznap éjjel. A hétvégén nyilvánosságra is hozták az eljegyzést, Imre szülei hatalmas vacsorát rendeztek a jegyespár tiszteletére. Magdi újfent beténtázott, de nem feltűnően, nem rendezett botrányt. Az esküvő napját egy évvel későbbre jelölték ki, és már el is kezdték a szervezkedést, a vendégek összeírását.

 Két hónap múlva kapta Imre az első „pofont”. Magdi bejelentette, hogy terhes. Elment a nőgyógyászhoz, mert már a második vérzése is kimaradt, s a doki egyértelműen megállapította a terhességet. Véleménye szerint hat-nyolchetes lehet a magzat. Magdi felvetette az abortusz gondolatát, de Imre hallani sem akart róla. A lány számítása voltaképpen bejött. Jó ideje nem szedte a tablettát, mert arra számított, a srác akkor feleségül veszi.

 Úgy is lett. Az eddig kényelmes szervezkedés lázas sietségbe csapott át, a nagyja részét a fiatalember szülei intézték fejcsóválva. Rohamléptekkel, két hónap múlva már az anyakönyvvezető előtt álltak…

 

Folytatom...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr31907140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása