Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.03.05. 17:59

Gyémántok 65

 

 A heverő másik végén majdnem ugyanilyen jelenet játszódott le Alexa és Lali között, a kreol lány, bár rajongott pasija szőrmentes szerszámáért, Laliét cseppet nagyobbnak vélte, élvezni is akarta szőröstül-bőröstül. A melleit cirógató srác előtt ő is letérdelt, és vette ajkai közé az impozáns darabot. Lali így, tétlenségre kárhoztatva a dereka mellé gömbölyödött-domborodott Kisniki-popsit cirógatta. Ujjai megtalálták az utat a punci felé, az ajkak közt a csiklót kereste. Halkan szuszogva-nyögve elvoltak így egy darabig, amikor Kisnikinek újabb, egészen jónak tűnő ötlete támadt. Alexát hanyattfektette, ő maga pedig, fordítva, fölétérdelt. Körbenyalakodott a kreol lány csupasz punciján, ujjai segítségével előbújtatott kéjgombján, és amikor úgy érezte, Lalit rendelte oda. A szeretett fütyköst is megszopogatta, végül a vendéglátó lány vaginájába irányította. Alexa vette a lapot. Ő is körözött keveset nyelvheggyel Kisniki klitoriszán, megnyalogatta Norbi farkát, de amikor az tövig mélyedt a felül levő lány testébe, nem tudott hozzáférni, mert a csupasz herezacsi folyton orrba koppintotta. Nem maradt más dolga, mint hangosan nyögdécselni, ahogy ketten is kergették a csúcs felé. Lali kényelmes, lassú tempóban mozgatta altestét, hogy ne zavarja Kisnikit, aki viszont gyors nyelvcsapásokat alkalmazott a pirosló pecken. Alexa már nem járt messze, pillanatokkal később elakadt a lélegzete, teste finoman megrándult, és egy hangos nyögés kíséretében elélvezett. A fekete hajú lány sem nyalakodott már, őbenne is fokozódott a gyönyör, ami meglepő volt számára, mert nem nézte volna ki a borotvált fütyiből, hogy ilyen hamar képes őt a tetőpontra juttatni. Nos, sikerült. Fejét hátrahajtva, fenekét Norbinak feszítve, nagyot nyögve élvezett el. Mindkét srác bírta még, mindössze addig lelassítva, míg a lányok az orgazmus el nem csitul. Lali és Norbi újult erővel lendült neki a dolognak. A lányok után már ők is élvezni akartak, vadul, hevesen mozgott farkuk a nedves puncik mélyén. Mivel egyikükön sem volt védőeszköz, és nem esett szó az elején arról, mi történjék a végén, Norbi, aki már csak pár mozdulatnyira volt, kihúzta Kisniki puncijából nedvektől csillogó farkát. Alexa rögvest elkapta, szájába vette, két nyelvcsapás után a makk erőteljesen lövellte a fehér, ragacsos ondót. Alexa szuszogva nyelte le minden cseppjét. Lali is lassan elért erre a pontra, Alexa hüvelyéből kicsúszott dorongját Kisniki kapta be, a spriccelő spermát erőteljes nyelv- és kézmozdulatokkal préselte kis a vaskos faszból.

 A két fotelt a két másik páros foglalta el, Robi és Zsuzsa az egyikben, Viki és Rudi a másikban gabalyodott egymásba. Ruha egyikőjükön sem volt, a heves csókolózás is egyre inkább a partner szexuális izgatásába változott. Nemigen törődtek jó darabig másokkal, míg Viki Rudi rúdját szopogatva át nem pillantott a másik fotelbe. Épp pozitúraváltás volt, az izmos Zsuzsa, aki előtt Robi guggolt, helyet cserélt a sráccal. A szöszi lovas csaj nem túl régen felfedezett leszboid hajlama előtört. Úgy otthagyta Rudit, hogy az csak lesett. Se perc alatt elrendezte a másik fotel „lakóit”. Robit terpeszben ültette az ülőalkalmatosság szélére, Zsuzsát pedig még nagyobb terpeszben a kemény dorong fölé. Előzékenyen irányította a megfelelő lyukba a vöröslő makkot, nyelve pedig a már eddig is alaposan végignyalt csiklót vette kezelésbe. Zsuzsa furcsán nézett eleinte, és amikor megérezte a kettős izgatást, minden ellenkezése elszállt. Lassan mozgatta magát a szeretett rúdon, hogy Viki tudja követni. A szöszinek nem okozott problémát, még az sem, hogy eközben Rudi hátulról hatolt nedves puncijába, és a derekába kapaszkodva erőteljesen mozgott. Viki nyelve egyre pörgött a vérbő klitoriszon, néha Robi farkán is végigsiklott, csak úgy, bónuszképp. Zsuzsa egyre jobban élvezte a helyzetet, nemsokára megrándult, mélyen beleült a faszba, Viki hajába túrt gyengéden, és egy hang nélkül élvezett el. Nem így a szöszi, aki Rudinak köszönhetően szintén nem járt túl messze, hangosan felnyögött, mikor az orgazmus hullámai átcsaptak a testén.

 - Kösz, ez jólesett! – mondta Zsuzsának később, mikor elhúzódva a meglepett Ruditól, felállt. Pasiját maga után vonszolva kiment a szobából.

 Robi és Zsuzsa nem sokáig hüledezett, a nő ült most széttárt lábakkal a fotelbe, a srác pedig előtte térdelve dörzsölte bíborló makkjával a csupa lucsok szeméremajkakat. A nő ujjaival még jobban megnyitotta punciját, a lassan csúszkáló dákó pedig olykor megmártózott a vöröslő vaginában, míg végül ottfelejtette magát. A nő ujjai már csak a klitoriszán cserkeltek, míg a fasz gyorsan mozgott alatta. Robi közelgett, de ahogy érezte, Zsuzsa is. Egyszerre értek a csúcsra, és mivel a nő jó ideje gondoskodik a nem kívánt terhesség érdekében, szükségtelen volt megszakítani együttlétüket. Az összeszoruló punci mélyére fröcskölt a nem kevés, hófehér ondó, és mivel Zsuzsa mindig figyel a részletekre, volt a keze ügyében egy marék papír zsebkendő. Biztonsággal, cseppmentesen váltak ketté.

 Vajon Viki és Rudi hová tűnt? Nos, a lány nem minden hátsó szándék nélkül, többet ivott a kelleténél. Persze nem alkoholt, csak üdítőt. Rudi perverzióját akarta kielégíteni a megfelelő pillanatban. Igaz, a dolgok nem teljesen úgy alakultak, ahogy tervezte, az imént események alatt kis híján „baleset” történt. Úgy döntött, meglép pasijával. Rudi csak akkor értett meg mindent, mikor kinyílt a fürdőszoba ajtaja. A lány gondosan bereteszelte, és a háromszögletű, hatalmas fürdőkád sarkára ült. Rudi le sem lankadt farkát a nyíló combok közötti résbe igazította. Óvatosan, lassan hatolt be, cseppet száradt e rövid út alatt, de hamar újra benedvesedett. A száraz kádban szerencsére nem csúszkált egyikük sem, így a hapsi kellő lendülettel és erővel tudta mozgatni ágyékát. Viki most nem a gyönyörrel törődött, aznapra már megkapta a magáét (bár nem zárkózott el egy újabbtól). Szerelmét figyelte, vajon ő hol tart. Jó ütemben haladtak.

 - Jaj, kicsim… nem… nem bírom… tovább… - nyekeregte Viki.

 - Máris… édesem! Itt vagyok! – hördült válaszképp Rudi.

 Egyetlen pillanattal maradt le mindössze, a lány kéjtől összeránduló vaginája kitaszajtotta a jókora, vaskos dorongot, a srác épp lendületet vett az utolsó, „kegyelemdöféshez"” Így is tökéletesre sikerült végül a lány terve. Orgazmustól lüktető puncijából erőteljes vízsugár tört elő, köldöktől térdig végigfolyva pasija testén, gyakran eltalálva a vöröslő makkot, mely hegyéből hasonló erővel lövellt ki az ondó. Rudi totál kész volt. Vagy tíz percig ült pihegve a nedvekben, végül barátnője zuhanyozta életre…

 A legutolsó lakás lakói, bár az átjárás biztosítva volt, maradtak otthon. Szilvi és Brigi jó házigazdaként ellátta vendégeiket minden földi jóval. Alapból sem voltak nagyon felöltözve, de a hangulat emelkedésével egyre kevesebb ruha maradt rajtuk.

 Feri Kisniki „vonatától” menekült át a bővérű nővérekhez, magával húzva Zsófit, Vili pedig Andival már régóta egy csendes sarokban dekkolt. Ismerte Kisnikit. Természetesen tisztában voltak a dolgok végkifejletével, csak ők diszkrétebb módon akarták intézni. Valamilyen szinten mégis csak cseberből vederbe kerültek, Szilvinek és Briginek köszönhetően nem úszták meg a többszereplős „rendezvényt”.

 Vili és Andi a nappali egyik zugába húzott fotelben beszélgetett. A lány a fiatalember ölében ült, két bit, és egy bájt között olykor elcuppant köztük egy csók is, kezeik lustán kotortak a másik intim testrészein. Eleinte ruhában, de ahogy egyre kevesebb szó esett a szerverről, úgy tűnt el róluk mind több ruha, és gátlás.

 Szilvi egy kötényt kötött magára még az este folyamán, az alól vetkőzött, míg csak a kötény maradt. A srác, akit meghívott (tulajdonképp még nem is igazán járnak), mind ott kódorgott körülötte. Volt egy kevés alkohol az arcában, de még az elviselhető keretek között. Szabolcsnak hívták, átlagos magasságú, átlagos külsejű figura, olyan tizenkettőből egy tucat, de minél többet beszélgetett vele az ember, annál szimpatikusabb lett. Szilvi ezért hívta el. Pont úgy volt vele ő is, ha valaki nem mutatja be egymásnak őket, még pár hónappal ezelőtt, a lány meg sem nézte volna a pasit az utcán. Szilvi ezen az éjszakán nemcsak Szabolcs jópofaságaira volt kíváncsi…

 Brigi egy Balázs nevű fiút hívott a bulira. A magas, vékony, fekete, nagyon rövid hajú, markáns arcú fiatalember kosárlabdázott, egy parkban látta őt a lány játszani, ott ismerkedtek meg. A srác kedves mosolya teljesen elbűvölte Brigit, szülei örömmel vették észre, hogy vadóc, vadmacska-lányuk szépen lassan megszelídül. Brigi ilyen hamar még sosem melegedett össze egyetlen fiúval sem, és ennyire komolynak sem tűnt még egyik kapcsolata sem. Ez az este volt a teszt.

 Zsófi egy barna hajú, barna szemű, helyes-szép arcú, érzéki ajkú lány volt. Arányos-formás alkatához páratlan nagyságú és szépségű cicik tartoztak, és mindehhez alig múlt tizennyolc éves. Ferinek még nem sikerült teljes mértékben az ágyába vinnie, de már tudták, mit hol találnak egymáson.

 Szabolcsot nem hagyta nyugodni Szilvi köténye. Fogalma sem volt arról, hogy szex lesz az esti „főműsor”, de volt valami halvány sejtése, így óvszer lapult a zsebében. Kedvelte a lányt, jó fejnek, még jobb barátnak tartotta, és pasi lévén megnézte „úgy” is, de eszébe sem jutott, hogy lefeküdjön vele. A kötény feldobta a labdát. Többet mutatott, mint takart, az volt az érzése, Szilvi valamit akart. Hogyan kezdjen neki? Ezt nem lehet eljópofizni. Látta a szeme sarkából, hogy Andi és Vili egyre kevesebb ruhában enyeleg, Feri pedig Zsófit ölelgeti. Köztük pedig még talán egy csók sem csattant el. Szilvi a segítségére sietett. A konyhában voltak.

 - Úgy látom, ezek már nem kérnek több szendvicset! – tette el a kenyeret, és a rávalókat a lány.

 - Valóban… - állt meg vele szemben a srác.

 - Akkor már a kötény sem fog kelleni…

 - Igaz, épp sétálni akartalak hívni, de ez az öltözék nem igazán alkalmas…

 - Mondtam már, hogy szeretem a humorod? – lépett hozzá nagyon közel Szilvi, és hozzátette halkan. – Is…

 - Említetted párszor, „is” nélkül! – nézett le Szabolcs az ingét matató ujjakra.

 - Az „is”-t értelmezd, ahogy akarod… - még két gombot kigombolt. – Muszáj sétálni menni?

 - Ing nélkül fáznék… - már nem volt rajta, és a farmernadrágjának slicce következett.

 - Szerintem gatya nélkül is… - suttogta Szilvi olyan közelről, mint még Szabinak soha.

 - Nem vennéd a lelkedre, ha megfáznék?

 - Inkább melengetnélek…

 - Kígyót a kebleden? – volt ám kettő, igen formás, ahogy azt Szabolcs nem egyszer megállapította, a kötény pedig semmit sem takart.

 - Ha te annak nevezed… - nadrág a földön.

 - Á, csak gyíkocska! – szerénykedett Szabolcs, és átölelte a lányt. Megkereste a kötény masniját, és kioldotta. Szilvi kibújt belőle, és majdnem ugyanazzal a lendülettel lehúzta a már eddig sem gyíkocskát sejtető alsót. Nem bírták tovább. Vad csókolózásba forrtak össze. A srác átlagos külseje ruha nélkül már nem is volt olyan átlagos. Mellkasa a lány számára vonzó módon volt izmos és szőrös, volt egy kis (szintén szőrös), kezdődő pocakja, ami Szilvinek szintén nagyon tetszett, és az a félmereven is impozáns valami ott lent… Csókolózás közben a lány igyekezett „méretet” venni. Hosszú percek után engedték el egymást, addigra jókora, kemény rudat markolt a lány. Leguggolt, mellei közé szorította az egyenes, vastag és forró fütyköst.

 - Kígyót melengetek a keblemen! – nevetett le Szabolcsra. Szerény mosoly volt a válasz, neki ez a méret volt a megszokott, míg Szilvi sosem volt elkényeztetve ekkorákkal, az egy Lali kivételével. A lány felhúzta a fitymát. Pirosló makk fénylett fel. Megböködte a bimbóival párszor, végül a nyelve hegyével. A srác, bár a viccre mindig kapható volt, ahogy a szexre is, mivel most az utóbbi került előtérbe, azt komolyan vette. Hagyta, hadd élvezkedjen egy kicsit a lány. Természetesen őt sem hagyta hidegen Szilvi amúgy igen jó technikája, de nem volt számára fontos. Jobban szerette ő kényeztetni a lányokat. Finoman Szilvi értésére adta, hogy egyelőre elég ennyi, és újra csókolózni kezdtek. Szabolcs közben valami alkalmas helyet keresett, de első gondolatra a konyhapultot találta. Váratlanul felemelte a lányt, és a pult szélére ültette. Alacsonyabbra került a feje, mint Szilvié, aki így lehajolva csókolta már teljes jogú pasiját. Az hamarosan a finom-karcsú nyakra, kerek vállra, végül a még kerekebb mellekre tért. Gyengéden gyúrogatva nyalogatta, csókolgatta, néha meg is csócsálta a halmokat, kemény bimbókat. Szilvi lehunyt szemmel túrt a fiatalember hajába, közben halkan sóhajtozott. Kellemes, jó érzés volt, csak nagy ritkán kapta meg valamelyik partnerétől. Most kedvére élvezhette, Szabolcs sokáig bíbelődött ott fent, de lassan még lejjebb haladt. Lapos hason át, érintve a köldököt, a rózsaszín, szőrmentes háromszögre jutott. A lábak enyhe terpeszből jókora terpeszbe nyíltak, a srác örömmel nyugtázta a szivárgó nedveket. Aprólékos körülményességgel járta végig a punci minden részét, csókolva a dombját, nyalogatva a gombját, ujjal megnyitva a rését. Szilvi visszafogottsága semmivé lett, hangosan nyögdécselve, olykor felsikkanva bíztatta Szabit a folytatásra. Nem kellett nagyon, tette ő a dolgát magától is, és nem is hagyta abba, míg a lány el nem élvezett. Farmernadrágja zsebéből előkotorta az óvgumit, követhetetlen-gyors mozdulattal csavarta fel a farkára. Mire Szilvi valamelyest csillapodott, már lyukra volt igazítva a rúd. Még egy nagyon picit kellett módosítani a lány helyzetén, aztán lassan, óvatosan hatolt be a fiú. A gyönyör szétáradt testükben, ahogy Szabolcs gyengéd mozdulatokkal húzta-vonta kemény dorongját a jócskán nedves, szűk-szoros punciban. Szilvi hangosan nyögdécselt, lábait felhúzta, felsőtestét hátradöntötte, hogy az egyre erőteljesebben dolgozó srácnak könnyebb legyen. Szabi mindent bevetett, többek között bal keze hüvelykujját is. Jól tette, mert hiába a méret, ha kitartás meg nincs. Egyébként jól szokta bírni, de már nagyon vágyott Szilvire, és most, hogy e vágya teljesült… Szerencséje volt, a lány annyira fel volt pörgetve, és az ujja is sokat segített, így tulajdonképp egyszerre élveztek el. Szilvi megmerevedett, altestét Szabolcs ágyékához szorította, lélegzete elakadt, ahogy a srác aprókat döfködve, nagyot nyögve lövellte spermáját a gumiba.

 Brigi és Balázs hamar eltűnt, a lány szobájába osontak el a baráti tekintetek elől. A baráti tekintetek mind a maga partnerével voltak elfoglalva, nemigen törődtek a már útközben is hevesen csókolózó párral. A szobába lépve azonnal a lány terebélyes ágyára vetődtek. Brigi türelmetlenül vetkőzött, és vetkőztetett egyszerre, és ha Balázs nem segít be, akkor menthetetlenül összegabalyodnak. Már csak bugyi és alsónadrág maradt, szinte percekkel érkezésük után. Balázs gyengéden vette kosárlabdához szokott tenyerébe a kebleket. Versenyképesek voltak sporteszköze méretével, ekkora „labdákhoz” már kellett a kosár. Játszott velük kicsit, gyúrogatta, simogatta, bimbóit izgatta, később csókolgatta, nyalogatta, néha lágyan harapdálta. A lány behunyt szemmel élvezte a törődést, szíve szerint vadul rángatta volna magára a pacákot, de kifejezetten jólesett, amit csinált. Végre valaki, aki kellő időt és energiát fordít az előjátékra. Balázs lassan haladt lefelé, de az ülő lány helyzete nem volt túl kényelmes az élvezetes folytatáshoz. Brigi kapcsolt, hanyattdobta magát, fehér tangáját pedig levette magáról. A srác máris a térdei közül csízelt rá. Most hogyan tovább? Bokái a magasban, térdei még ugyan zárva, de pasija már engedélykérőn vigyorog, feneke, szőrtelen ajkai domborodnak. Nyitott úgy, ahogy volt, majd leteszi a lábát, ha elfárad. A fiatalember megnyerő arca a gondosan borotvált puncira borult. Alaposan végigcsókolta, időnként meg-megnyalintotta, a lány pedig, hogy dolgát megkönnyítse, ujjaival úgy szétfeszítette szemérmét, hogy csiklója hegyként állt ki az ajkak közül. Akár végig is nézhette volna, mit ügyködik Balázsa, de ő csak lehunyt szemmel élvezte, ahogy a fiú nyelve kergeti kéjgombját, és olykor mélyen betekergőzik hüvelye mélyére. Hamar a csúcsra ért, erőssége még őt is meglepte. Térdeibe kapaszkodva, halkan nyüszítve, remegve élvezett el. Magához térve felült, megcsókolta a nedvektől fénylő arcú srácot, és most ő cserkelt végig a hosszú, vékony, de színizom férfitesten. Persze gyorsabban haladt, a szőrtelen mellkason át hamar a gyér, fekete szálakkal övezett köldökig. A szőrcsík eltűnt az alsónadrág alatt, a ruhadarabon jókora halom ígért kellemes dolgokat. Most Balázs feküdt hanyatt, és vette le az alapból kényelmes, most viszont szűk gatyót. Közel húszcentis, egyenes, kőkemény példány meredt a mennyezetre. Brigi lovaglóülésben a srác combjai fölé ült, és gyönyörködve nézegette, cirógatta. Tetszett neki, ahogy selymes bőrét felhúzva piroslón fénylett fel a makk, csodálta, milyen egyenes és vastag, szeretgette a lagymatag zacsiban függő golyóbisokat (ekkorát még nem látott!), végül nyelvheggyel megállapította, az íze is kiváló. Szájába vette, szopogatta egy keveset, egyik kezével a fitymát mozgatva, másikkal saját ölét dörzsölve újranedvesített. Magában akarta érezni ezt a szép példányt, így nemsokára úgy helyezkedett, hogy ennek ne legyen akadálya. A rudat nedves puncijához dörzsölte, majd egy gyors mozdulattal hüvelyébe igazította. Egyszerre nyögtek fel. Brigi lassan mozdította meg fenekét, előredőlt, kemény bimbói csiklandozva izgatták az izmos mellkast. Balázs a szépséges halmokba markolt, és megpróbálta őket a szája felé terelni, sikerrel. A lassan mozgó lánynak kifejezetten jólesett, hogy a srác nyalogatta, csókolgatta a melleit, miközben kemény farka lassan mozgott a szoros-szűk punciban. Brigi nemsokára begyorsított, a srác egyre nehezebben tudta követni a ciciket, aztán a lány újra felegyenesedett, így a fiatalember végképp dolog nélkül maradt. Tennivalója nem, problémája viszont volt. A védekezés. Neki is igen kellemes volt Brigi „vágtája”, viszont ha a lány nem tesz valamit, akkor elélvez. Brigi nyögve biztosította, részéről a tabletta beszedve, és ha Balázsnak lőnie kell, hát lőjön. A lány már nagyon közel járt, pár pillanattal később megmerevedett, mélyen a faszba ült, halkan felsikkantva elélvezett. Balázs a derekába kapaszkodott, és a lány csillapodó gyönyörhullámai közepette lövellte ondóját a lány testébe, úgy tűnt, megállíthatatlanul.

 - Isteni vagy! – ölelte Brigi a fiút, még mindig az ölében ülve. – Még istenibb lenne, ha volna itt valami, amivel fel tudnám itatni…

 Nem volt, csak kartávolságon kívül, még a srác sem érte el az éjjeliszekrényen heverő papírzsepi-halmot. Balázs lassan kókadt, míg végül a lány úgy döntött, ágyneműcsere lesz majd.

 - Jesszusom, mennyi! – szörnyülködött a lány, vadul itatva a visszaszivárgó spermát.

 - Sokallod, vagy kevesled?

 - Ez rengeteg! Hoztad az öcsédét is?

 - Ja, a felét ő küldi! – mosolygott a srác, majd hozzátette: - Egyébként nővérem van!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr724226130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása