Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.01.02. 18:00

Gyémántok 56

 Ötvenhatodik fejezet

 (Avagy: Kitty pasizik!)

 

 

 Hirtelen jött a nyár, szinte alig volt tavasz. Március elején még havazott, április végén, május elején meg már huszonhat-huszonnyolc fokos melegek voltak.

 Az iskolába járó ifjúság majd megőrült, hiszen a padban ücsörgés helyett egy strand, tópart, legrosszabb esetben egy kerti medence is jó lett volna. A hűsölés nekik így csak a hétvégékre korlátozódott.

 Kittynek viszont minden délutánja szabad volt, egy közeli, félreeső tó partján süttette magát, amikor csak tehette. A tó nem volt hivatalosan naturista terület, de mindenki megválaszthatta a fürdőruháját, senki nem szólt a meztelenkedőkre. A lány is a maga csupasz valójában napozott, fürdött, és szemmel tartotta a többi embert. Harvey és Rita elutazott két hétre Olaszországba, így Kitty szexuális élete mélyponton volt. Mát az is mindegy volt neki, milyen nemű az illető, csak unta a jobb kezét, partnerre vágyott. Hétköznap gyengécske volt a „felhozatal”, egy-két szimpatikus csajt látott, de mind pasival volt, a férfiak közül meg vagy öregek voltak hozzá, vagy perverz kukkolók. Egyet látott a bokorban, aki egy félvér nőt nézett, és vadul verte tizenkét centinél nem nagyobb, vékonyka répáját. Mikor kielégülten összefröcskölte a leveleket, megfordult, hogy távozzon.

 - Jó volt? – kérdezte Kitty csípőre tett kézzel, mellesleg ruhátlanul. A ragyás képű, rosszarcú koma azonnal ugrott egy triplaszaltót, és csak a lehulló falevelek jelezték, merre menekült.

 Az ipsével egyébként később is volt egy esete, amikor is kiszúrta, hogy most őrá csattog a fityma. Lassan úgy fordult, hogy az még jobban lássa őt, térdeit felhúzta, és ujjaival megnyitotta punciját. Halk hördülés jelezte, már végzett is.

 - Holnap is itt leszek, de ha téged is meglátlak, hívom a zsarukat, te tetű! – kiáltott a kéjesen nyögő bokornak.

 Alaposan ráijeszthetett, mert utána már nem látta a fickót, de napokig még olyat sem, aki megdughatná. Aztán eljött a szombat.

 Kitty kora délután ment csak ki, mert Barnáéknál ebédelt. Alig talált jó helyet, csak távolabb a parttól, a mezőn. Nem baj. Ledobálta a ruháit, és átúszta a tavat oda-vissza. Hasra vetette magát, és átadta testét a napnak. Nem is vette észre a körülötte lévőket, felfigyelt ugyan egy vékony, magas, barna hajú, kölyökképű csókára, de fáradt volt kicsit, el is bóbiskolt egy negyedórára. Felriadt, mert melege volt, és a szalmakalapját sem vette fel. Pótolta a hiányosságot, és támaszkodott félig ülő helyzetbe, hogy most az elejét is süsse a nap. Ekkor nézett farkasszemet a kölyökképű sráccal. Az pont vele szemben ült felhúzott térdekkel, azokat karjaival átkulcsolva. Úgy ült, hogy minél kevesebben láthassák, mije van, ám nem akart kilógni az enteriőrből, hiszen a környéken mindenki meztelen volt. Egy pillanat múlva zavartan elfordult, és lábujja hegyéig pirult. Kitty átgondolta az elmúlt negyedórát. Hason feküdt, mikor megfordult, a srác pont szemben volt vele. Lehet, hogy kicsit szétvetve hagyta a lábait, hadd érje a nap a punciját? Lehet, hogy áll a farka, mint a cövek? Ahogy jobban megnézte, bizony így volt, de nem akármekkora! Fehér emberen Kitty ekkorát még nem látott, pedig egy ideje kijár ide a tóra. Versenyképes volt Harvey-val.

 „Te kis perverz kukkoló!” – volt az első gondolata, ám a második az, hogy mégis a srác volt itt előbb, és ő azzal, hogy elé feküdt, csak feldobta a labdát. A másik része a dolognak, valószínűleg a koma nem túl sűrűn jár ilyen helyekre, nem szokta a látványt. Természetes, hogy merevedik, ha ilyet lát. Magában bocsánatot kért tőle, de a fütykösről nem bírta levenni a szemét, még puncusa is benedvesedett. Nesze neked, leszboid hajlamok! A szalmakalap jótékony árnyéka alól könnyen megtehette, hogy végigmérje.

 Másnap is észrevette a srácot, most az érkezett később, így Kitty szemügyre tudta venni petyhüdt, és hideg víz utáni állapotában is. Punciizzasztó volt a látvány, és egyre határozottabban vágyott rá.

 Hétfő délután kevesen voltak, a fiú ki sem jött, az újabb hétvégéig várnia kellett.

 Szombaton izgatottan járta körül a tavat, és örömmel lelt rá a srácra, aki most egy (szerényebb paraméterű) haverjával volt. Letelepedett velük szemben, és elment úszni, ahogy a srácok is. Előbb ért vissza, mint ők, és örömmel látta, hogy a haver csomagol, a nagyfarkú pedig marad. Negyedórára megint hasra feküdt, visszafordulva konstatálta a hatást. Nem bírta tovább, odament a sráchoz.

 - Nem zavar, ha melléd ülök?

 - Nem, gyere nyugodtan! – nyekeregte a fiú, miközben leplezni próbálta az ágaskodót.

 - Kitty vagyok! – nyújtott kezet a lány.

 - Én pedig Ádám…

 Beszélgettek, a srác egyre jobban engedett zavarából, már fesztelenül válaszolgatott a lány kérdéseire, és egyre bátrabban kérdezgetett vissza. Ádám még középiskolás volt, és most jött ki ide harmadszor. Sosem járt ilyen helyen, a szülei tiltották mindentől, ami picit is erotikus, ámde a hormonok, ugyebár dolgoznak. A húszcentis meg csak mered. Az iskolában nem nagyon tudott csajozni, mert az egész nevelési szellem szörnyen bigott volt, nem volt rá alkalom, bulizni meg nem engedték. Most is biciklizés címszó alatt volt távol otthonról, és még szerencse, hogy ezt engedik neki.

 Észre sem vették, már ment le a nap, alig pár eszement fürdőző maradt a tó körül.

 - Hol van a biciklid?

 - Ott, a bokroknál, egy fához láncoltam.

 - Lassan menni kéne…

 - Menjünk! – tápászkodott fel a srác, és szégyenlősen elfordulva öltözni akart.

 - Majd ott felötözöl… - indult el a lány, a fiú engedelmesen követte.

 Ahogy elnézte Kitty feszes, ringó fenekét, bizony megfeledkezett magáról, és a nagy nehezen lelohasztott farka újra kezdett megtelni vérrel. Mire a biciklikhez érzek, bár nem teljes pompájában, de harcra készen állt. A kerékpárt alaposan elrejtette egy bokros részen, és mikor Kitty megfordult, hogy felöltözzön, megállt a kezében a póló. Meglátta a szerkentyűt, és azonnali vágyat érzett arra, hogy valamilyen formában magába fogadja. Szó nélkül, és váratlanul kezébe vette a forró rudat, és puszit nyomott a srác arcára.

 - Nem fogod elhinni, de eddig inkább a lányokat szerettem… - suttogta Ádám pirosló fülébe. – Viszont nagyon megkívántalak! Ne mondj nemet!

 Ádám szólni sem tudott, csak bólogatott, hogy részéről minden rendben. Kitty szájon csókolta, a félszeg-ügyetlen viszonzásból levette, neki bizony az első lehetett. Ádám azonban tanulékony volt, hamarosan vad, nyelvkergetőzős csókcsatába ölelkeztek össze. A lány később elengedte az eddig markolt rudat, de csak azért, hogy térdre omolva szájába vehesse. Felhúzta a fitymát, sötétrózsaszínen fénylő makk húzta ki magát. Egyszerűen nyelvvonzó volt, ami végig is siklott a kéjszerven, lágyan simogatta alul-felül, de leginkább alul. Ennek persze meg is lett az eredménye. Mivel a srác eddig csak a jobb kezével volt közelebbi kapcsolatban, no meg már órák óta változó intenzitással volt izgalomban, így történhetett meg, hogy pár nyelvcsapás után élete legnagyobb spriccelését produkálta. Kitty enyhe csalódottsággal nyelte, arra számított, hogy meg is lesz dugva, ámde az erősödő félhomály, meg a gyengülő szerszám arra az estére kevés jót ígért.

 Ádám is vegyes érzéssel öltözött. Boldog volt, hogy végre talált egy nőt, aki ráadásul mindjárt kezdésnek leszopta, ám az, hogy ilyen hamar elélvezett, dühítette. A szobája magányában jobban bírta, akár fél-, háromnegyed óráig is tartotta magát. Most nem.

 - Mikor találkozunk legközelebb? – kérdezte a lány, már az autójánál.

 - Hát, én hétköznap suliban vagyok, de hétvégén, mondjuk szombaton kijövök, ha te is jössz.

 - Rendben, akkor jövő szombaton, itt!

 Nem is lehet tudni, ki várta jobban a szombatot, Kitty-e, vagy Ádám.

 A lány annyira beindult a sráctól, hogy az időközben hazaért Rita és Harvey egyértelmű vacsorameghívását is visszautasította.

 A fiú élete első kalandját minden haverjának elmesélte az iskolában, bár a reakciók lelombozólag hatottak rá, úgyis, mint: „Akkora van neked, a felét le kéne vágni!” Vöröslő képpel szerzett be egy három óvszert tartalmazó dobozkát. Kettő szétszakadt. Talán tényleg nagy, vagy csak ő volt ügyetlen?

 Szombaton oly izgalommal, és oly korán még senki sem indult el a tóra, mint Kitty és Ádám. A parton futottak össze, félszegen álltak egymással szemben hosszú másodpercekig, és úgy döntöttek, ott le is telepednek.

 Telt a nap. Fürödtek, barnultak, beszélgettek, ismerkedtek egymással, míg le nem ment a nap. Érdekes módon Ádám most többé-kevésbé meg tudta állni, hogy ne álljon fel az a kapitális farka. Kivételt ez alól az képzett, mikor Kitty törökülésben majszolta a szendvicsét, és hát a fogkefényi pamacska alól kilátszott egy és más…

 Ürült a tópart, ahogy alkonyodott, ők már csak a megfelelő pillanatot várták. Úgy tűnt, már sosem jön el, elindultak hát az autó és a bicikli felé, amikor egy bokros, félhomályos helyen Kitty megállt.

 - Várj egy percet! – és eltűnt a csalitban.

 Kis idő múlva szólította a már leplezetlenül türelmetlen fiút. Az becsörtetett, és földbe gyökerezett a lába. A leterített pokrócon Kitty feküdt hívogatóan. Letette a cuccát, és a lány mellé heveredett, aki azonnal vad és heves csókjaival halmozta el. Ádám már „rutinosan” viszonozta, kezével átölelte a lány derekát. Mivel ellenállást nem tapasztalt, hosszú ujjaival először felfelé kalandozott. A barnára sült, feszes, telt, almányi cicikbe markolt, és azonnal engedett a szorításon, mikor Kitty figyelmeztetőleg a nyelvébe harapott. Finoman cirógatta, gyúrogatta a halmokat, játszadozott a megkeményedett bimbókkal, és elégedetten érzékelte Kitty szaporodó légzését, halk, kéjes nyögéseit. E „sikeren” felbuzdulva „délre” kanyarodott ujjaival, míg a fogkefényi pamacshoz nem ért. Lassan, tanulva az előzőekből, óvatosan közelítette meg a forró, csupasz ajkú puncit. Tenyere rásimult, és együtt sóhajtottak fel a gyönyörtől, hiszen a srácnak ez volt az első ilyen alkalma, hogy női nemi szervet érinthet. Ösztönösen, vagy a titokban filmekből ellesett mozdulatokkal kereste a rést, és a csiklót, melyekre hamar rá is talált. Forró volt, és nedves. Ezt az érzést egy pornófilm sem adta vissza, beleremegett a gyönyörbe, azt hitte, menten elsül. Sokáig csókolóztak így, Kitty halkan nyögdécselt, mikor Ádám ujja lassan a nedves hüvelyébe csúszott. Úgy érezte, hamarosan el fog élvezni, ha így folytatja.

 - Nem akarnád nyalogatni egy kicsit?

 Akarta, de nagyon is! Igaz, fogalma sem volt, hogy hogyan kell, de az ösztönök, a pornófilmek, és Kitty türelmes irányítása megtette a magáét. Két ujját lágyan a vaginában mozgatta, míg nyelve a vérbő pecken cikázott egészen addig, míg a lány alteste kéjes görcsbe nem rándult, és el nem tolta a fiú fejét, hogy most már elég. Ádám ujjait lüktetve szorongatta a hüvely, Kitty régen várt, nagyon nagy orgazmust élt át.

 Felült, kivett a táskájából egy gumit, és feltérdeltette Ádámot. Felhúzta ágaskodó farkán a bőrt, megnyalintotta a makkot. Érezte, hogy már szivárognak bizonyos nedvek, de úgy volt vele, hogy az ő élvezete már megvolt, most jöhet a srác. Hanyattfektette, a jókora dákó a szürkülő égnek meredt. Gyengéden körbecsókolta, nem hagyva ki a lagymatagon függő zacsit, a forró rudat, és a hatalmas, fényes-vörös makkot sem. Közben kibontotta a gumit, és kis ügyetlenkedés után a rúdra göngyölte. Lassan fölékúszott a srácnak, megcsókolta, és megpróbálta beigazítani nedves puncijába. Hála Harvey hasonló méretének, nem volt probléma a behatolással. Óvatosan ült bele egyre mélyebben a gyönyörrúdba. Mindkettejük arcára földöntúli kéj ült ki, és úgy érezték, nem is kell sok mozdulat a csúcsig. A lány lassú mozgásba lendítette a farát, miközben vadul csókolta Ádám ajkait, nyakát, fülét, és még amit erogénnek érzett. A fiút határtalan élvezettel töltötte el, ahogy farkán érezte a szűkös-nedves szorosságot, és ahogy Kitty mozgott! Úgy érezte, mindjárt elspriccel!

 A lány ugyan nem fűzött vérmes reményeket a másodikhoz, de egyre inkább esélyesnek érezte magát. Hátradőlt, jobb kezével széthúzta szeméremajkait, és gyorsított alteste mozgásán.

 Ádám feltámaszkodott a könyökére, és figyelte, mit csinál a lány, aki hátravetette fejét, középső ujja a csiklóját kergette, és váratlanul megmerevedett. Tövig ült a kéjrúdba, ami már szinte fájt neki, de ez is gyönyörfokozóként hatott, vaginája lüktetve szorult a dorong köré. Akkor a fiú teste is megrándult, és elemi erővel lövellte, fröcskölte ondóját a gyönyörtől remegő punciban feszülő, védelmező óvgumiba.

 Kitty zihálva omlott Ádámra, és beletelt néhány pillanatba, mire ismét érzékelték a külvilágot. A gumiban fityegő, tisztességes mennyiségű spermától rövid úton megszabadultak, felfrissülésként úsztak még egy keveset a tóban, és a lány bringástul hazafuvarozta a fiút.

 Ádám és Kitty nemi élete jó időre rendeződött. Iskolaidőben ugyan csak hétvégéken, de a szünidő majd’ minden napján találkoztak, és az esetek túlnyomó részében vadul ágy-, autó-, vagy pokróccsatáztak.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr723511222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása