Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.10.24. 18:00

Gyémántok 46

Negyvenhatodik fejezet

(Avagy: Kitty „elveszti szüzességét”)

 

 

 Kicsit furcsán hangzik az alcím, hiszen a lány szűzhártyája már az idők homályába veszett, ám csak különféle segédeszközök hatására, hús-vér-színizom pénisz még nem járt szeméremajkai között.

 A lelki élete is helyrebillenni látszott a Ritával töltött néhány este után, aztán az a „feka kígyó” összejött a főnökkel! Szabályosan féltékeny lett, pedig barátnője egyetlen szóval nem mondott semmilyen pozitívat, vagy negatívat kettejük jövőjét illetően. Rita ugyanolyan kedvesen bánt vele, mint mindig, mint mindenkivel. Még a kolléganők sem érezték, hogy változott volna valami, bár látták, amit láttak, és örültek is neki. Csak Kitty öröme nem volt teljes.

 Rita érezte, hogy grimbusz van Kittyvel, eleinte hallgatott, ám amikor huzamosabb ideig nem változott a helyzet, úgy gondolta, lépnie kell. Először Harvey volt a célpont.

 Egy este, fergeteges hancúr után odabújt a göndör szőrzetre…

 - Van még egy fontos dolog, amit tudnod kell rólam…

 - Azt hittem, már mindent tudok, mi újat mondhatsz? - szivarozott elégedetten a férfi.

 - Nos, az a helyzet, hogy volt már előtted is néhány kapcsolatom.

 - Nagy dolog, nekem is…

 - Van viszont egy olyan, ami hébe-hóba, de most is előkerül…

 Harvey kérdőn hallgatott.

 - Végleg le akarom zárni valahogy a dolgot, de a te segítségedet kell kérnem. Még ismered is az illetőt.

 - Nem szeretek verekedni, de ha kell…

 - Nem bunyózni kell! – nevetett a lány, szeme gonoszul csillant. – Meg kell dugni!

 Szivarfüstöt még így félrenyelni senki nem tudott, mint Harvey. Köhögött is rendesen.

 - Ki az? – harákolta könnyes szemmel.

 - Bálint Kitty.

 Harvey végképp nem értett semmit, a nő elmesélte, mi történt közte és Kitty között, majd felvázolta a tervét.

- Ó, csak ennyi? Ha gondolod, mehetsz hozzá bármikor, és ha hagyja, örömmel megdugom!

 Eltelt néhány nap a beszélgetés óta, mikor Kitty ismét szóba hozta Ritának, mire is vágyik. A nő is élvezte az együttléteket, ám mióta Harvey-val járt, egyre zavaróbbnak tartotta a bujkálást. Igaz, a férfi úgy volt vele, bármikor lefekhet Kittyvel, mégis feszélyezte a dolog. Úgy döntött, ezt az estét még végigcsinálja, azután lesz, ami lesz.

 - Rendben, kicsim, de néhány kérésem lenne.

 - Oké!

 - Az egyik, hogy nálam nagy kupi van, mert Harvey-hoz költözöm, így hozzám nem mehetünk. A másik, hogy ő is ott lehessen.

 Nem ugrált az örömtől a lány, de annyira beleélte magát Ritába, hogy igent mondott.

 Szombat estére beszélték meg, Kittynél. Barna úgyis moziba megy Bernivel, anyja meg éjszakás. Vacsorát is főzött, rokonai csodálkozva örültek, hogy vannak barátai. Azok a megbeszélt időben be is futottak. Dicsérve a vacsorát, el is pusztították becsülettel, majd a férfi engedélyt kért egy szivarra, míg a lányok a desszertet csipegették. Rita azt javasolt, az édesség után menjenek el Kittyvel közösen zuhanyozni, bemelegítésnek, görcsoldásnak, tisztálkodásnak jó. Fürdőlepedőbe burkolózva mentek vissza a szobába, ahol a hapsit hagyták. A pasas ez idő alatt behúzta a függönyöket, lekapcsolta a mennyezeti világítást, csak az állólámpát hagyta égni. Sejtelmes fény uralkodott a szobán, ahhoz elegendő, hogy az ember láthassa, amit látni akar. A férfi diszkréten meghúzódott egy fotelben, a sarokban. A két lány először észre sem vette, Rita ügyelt arra, hogy Kitty minél később szúrja ki. Szorosan átölelte a lányt, lágyan megcsókolta, előbb az arcát nyugtatólag, utóbb piros ajkait izgatólag. Hamar belefeledkeztek a játékba, kezeik elindultak, és először a törölközőt távolították el. Egymásnak feszült négy kebel, kettő barna, kettő fehér. Bimbóik keményre duzzadva ingerelték egymást míg csókolóztak, és egyre lejjebb térve simogatták egymást. Eleinte az izmos, kerek popsik jutottak főszerephez, ám Kitty átsiklatta ujjait Rita csupasz vénuszdombjára. A félvér lánynak tetszett, hogy barátnője ujja máris a résébe nyomulva kereste a csiklóját. Rálelt, és finom erőteljességgel dörzsölte, amíg ujja nem úszott a nedvességben. Még mélyebbre nyomult, bedugta ujját, ameddig lehet, gyors mozdulatokkal dolgozott a nyögdécselő Rita forró vaginájában. A félvér lányt hamar fel lehetett izgatni, már nem is kellett volna neki sok, de mégis gyengéden leállította a belendült Kittyt, hogy a fotelbe ülve-fekve szélesre tárja lucskos ölét, és nyalhassa őt a barátnője. Nem is kellett kétszer mondani, Kitty széthúzta a tejeskávészín ajkakat, a felizgatott-vérbő csikló kiemelkedett, Kitty nyelve lecsapott. Hol lágy gyengédséggel, hol vad kéjsóvársággal kergette a pecket, mely folyton meg akart szökni, ám hasztalan. A „fogócska” vége az lett, hogy Rita, aki eddig sem használt hangfogót, váratlanul megremegett, felsikkant, és hosszú másodpercekre kihagyó lélegzettel elélvezett.

 Autó állt meg a ház előtt, fiatal pár lépett ki belőle.

 - Mindjárt jövök! – nyomott puszit Bernadett arcára Barna.

 - Megyek én is!

 - Jó, gyere! A fene a hülye fejemet, hogy itthon hagytam a pénztárcámat! Ne haragudj a mozi miatt! – mentegetőzött a srác.

 - Nincs semmi baj, majd nézünk egy későbbi időpontot, hátha vetítik még, legrosszabb esetben még akadna ötletem a kellemes időtöltésre! – mosolygott kacéran a lány.

 Csendben beléptek a házba, ahol a hangok félreérthetetlen dologra utaltak.

 „Kittynek pasija van? Nem is mondta. Úgy tudtam, többen jönnek hozzá!” – morfondírozott Barna, míg lábujjhegyen osont el a nappali ajtaja előtt. Kis híján földbe gyökerezett a lába, amint meglátta a két lányt, de hamar összeszedte magát.

 Rita, ahogy lecsillapodott testében a gyönyör hulláma, helyet cserélt Kittyvel, és közben észrevétlenül közelebb húzta a táskáját. A barna pamacska alól előpirosló csiklót simogatta ujjaival, majd a vénuszdombhoz hajolt. Lágyan körözött rózsaszín nyelve, időnként a kisajkak közé furakodva megízlelte a selymes nedűt. Mikor kellően nedvesnek érezte, a táskájából elővett egy rózsaszín, nem túl nagy műkukit. Kitty megörült ennek, szerette, ha Rita gazdag gyűjteményének egyik-másik szerényebb példánya is használva van. Főleg, ha azt Rita irányítja. Finoman igazította be a műrudat, lassan tolta be. Kitty lehunyt szemmel élvezte a hüvelyébe tolódó, eleinte hűvös szerkezetet. Barátnője elkezdte ki-be húzogatni, egyre gyorsult, egyre hevesebben dolgozott, míg a fehér lány szinte már nyüszített a gyönyörtől, és végül egy hirtelen mozdulattal elsöpörte Rita kezét. Szinte tövig nyomta kéjes görcsbe ránduló vaginájába a műszert, hosszú másodpercek múlva, egy sóhaj kíséretében, lassan húzta csak ki.

 Rita átölelte a csukott szemmel pihegő lányt.

 - Ne nyisd ki a szemed! Lazulj el, és élvezd tovább. Bármilyen rossz érzésed van, csak szólj, de ha nem, akkor csak add át magad a gyönyörnek!

 Szinte hipnotizáló szavait Kitty megfogadta, nem nyitotta ki a szemét. Kezeket érzett combjai belső felén, csókok is csattantak, diszkréten, halkan. Hol a keskeny pamacskáján, hol csupasz ajkain, combhajlatában, ahol erogén zóna található. Nyelvek is cikáztak ide-oda, nem tudta, kié lehet, de egy idő után nem is érdekelte. Valaki a klitoriszát nyalta lágyan, míg két ujj gyengéden a nedves és forró hüvelyébe hatolt, és lassan mozgott ki és be. Kéjesen nyögött, megfogta volna almányi, hegyes bimbós cicijét, de már ott is kezet érzett, finoman gyúrogatta a feszes, kemény halmokat. A következő csúcspont felé sodródott, mikor az ujjak kicsusszantak, és a nyelv eltűnt. Pillanatok múlva a bejárathoz nyomult valami hengeres dolog. Hűvös volt, de vaskosabb az előzőnél, műnek saccolta. Hüvelye engedelmesen tágult a rúd méretére, és az a pár másodperces kihagyás mintha nem is lett volna. Újra a csúcs közelébe került, hamarosan el is élvezett egy halk sikoly kíséretében. Barátai nem hagyták sokáig pihenni, lüktető puncijából kihúzták a szerszámot, amivel eddig izgatták, és máris egy újabb, furcsa, de kellemes érzést okozó rúd siklott mohó vaginája mélyére. Igen jó volt, és már majdnem kinyitotta a szemét, hogy megnézze, mi az, de végül nem tette. Ütemesen, lassan mozgott testében, de egyre erősebb lett benne a gyanú. Cselhez folyamodott. Felszisszent, mire megállt benne a szerkezet. Kinyitotta szemét, a sejtése beigazolódott. Harvey gumiba öltöztetett farka volt benne. Elmosolyodott, ám pozitúraváltást kért. A férfit ültette a fotelbe, ő pedig nedves puncijába igazítva a méretes dorongot, óvatosan, ám kis híján tövig ült bele. Annyit kért csak, hogy Harvey ne mozduljon, amit a pasi teljesített is. Csak ült, és állt. Kitty mohón, szinte vadul mozgatta tomporát, hajszolva magát az újabb csúcs felé. Harmadszor élvezett el, jókorát. Remegő lábakkal szállt le a fekete farokról, Harvey gyorsan levette a gumit, barna makkja fölé Rita csiklója került. Nedves, csupasz ajkai gyorsan elnyelték Harvey farkát. A nő is majdnem tövig csüccsent a termetes darabba, és mivel háttal volt a pasinak, Kitty kényelmesen eléjük tudott helyezkedni. Kinyújtott nyelvével megpróbálta a barna bőrredő alatt rózsaszínen-piroslón vérbő csiklót követni. Több-kevesebb sikerrel. Eleinte még csak-csak összejött, mert Rita lassan emelgette az alfelét, de a benne mozgó forró kéjrúd, valamint Kitty nyelve csak gyorsabban röpítette a gyönyör csúcsa felé, és ő is növelte a sebességet. Barátnője egyre nehezebben volt képes utolérni, de Ritának már nem is volt fontos, hogy nyalják is, pillanatokon belül hatalmasat élvezett, lüktető hüvelye kilökte magából az izmos péniszt. Épp jókor. Szinte azonnal bőséges spermaeső lőtte orrba Kittyt. A lány meglepve ízlelte meg, viszonylag finomnak találtatott, és merő spontaneitásból tisztára nyalva engedte el a barna, selymes makkot, és a rudat.

 Rövid pihegés után a házigazda felállt, és a konyha felé indult, hogy üdítőt hozzon. Bele is gyalogolt az ott sertepertélő Barnába.

 - Na, akkor láttál mindent! – jegyezte meg epésen Kitty.

 - Hát, kár lenne tagadnom…

 - Jól van, tudsz is mindent…

 - Nem, semmit nem tudok! – kacsintott Barna, mint gyerekkorukban, ha csibészséget követtek el. Maga után húzva Bernit a kocsihoz indult.

 - Franc a moziba! Ennék egy pizzát! – huppant a kocsiba a srác.

 Barnabás soha senkinek nem árulta el nővére titkát, és nem is talált benne kivetnivalót.

 Kitty, ha nem is gyakran, de olykor összejárt Ritával és Harvey-val. Természetesen fergeteges éjszakáik voltak…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr413276479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása