Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.08.15. 18:00

Gyémántok 36

Harminchatodik fejezet

(Avagy: nem harap a cápa!)

 

 

 - A pofám leszakad! - fakadt ki Vili, mikor kilépett a partra, és a hajó felé pillantva meglátta, amint Gabiék az izmos fiúkat "versenyeztetik".

 - Ugyan, drága, ne is törődj ezzel! - ölelte át Marcsi. - Eljön majd a mi időnk is!

 Úgy lett, ahogy mondta. Igaz, a hajón maradtak, Flóra kivételével, jól kifárasztották egymást, késő délutánra valamennyien regenerálódtak. Viliéket annyira elbűvölte a part, hogy úgy döntöttek, estefelé megint kiúsznak.

 - Tüzet lehet rakni a parton? - kérdezte Vili a mindentudó Pannitól.

 - Még mindig nem! - szólt a kékhajú olyan hangsúllyal, amit az ostobáknak tartogatott.

 - Picit se? - alkudozott a srác, merőben feleslegesen.

 - Nem én hoztam a szabályt, de ha nagyon világítani akarsz, vigyél zseblámpát!

 - Az nem fog kelleni! - vetette közbe Kinga. - Telihold lesz!

 - Az nagyon jó! - tapsolt Sári. - Olyankor annyira gyönyörű minden!

 - Te is! - ölelte át barátnőjét Max, mire a lány elhúzódva, csodálkozva rámeredt.

 - Csak teliholdkor vagyok szép?

 - Nem, nem, dehogy… Mindig!

 - Na azért! - enyhült meg Sári, és Vilihez fordult. - Mikor szándékoztok kimenni?

 - Majd kaja után - válaszolt pasija helyett Marcsi.

 - Nem vagyok éhes… most mennék! - nyavalygott Vili.

 - Nekem viszont kopog a szemem, és gondolom, a többiek is flamósak az egész napi szextorna után! - jelentette ki a lány.

 - Tényleg, mi lesz a menü? - rikkantott Peti.

 - Azt javaslom, razziázzunk a hűtőben! - mondta Panni.

 Ha nem is egy emberként, de határozottan egymás nyakára hágva tülekedtek a szerencsétlen készülék ajtajában. Gabi és Laura, megelégelve a fejetlenséget, halk üvöltéssel az asztalhoz parancsolták a csürheként viselkedő társaikat, és gyors szendvicsgyártásba fogtak. A vacsora végeztével már nem is volt olyan sürgős Vilinek a partra úsznia, de ahogy ment le a nap, úgy jutott eszébe ismét. Meginterjúvolta társait, Sári, Flóra, Max, Niki, Tibi és Marcsi jelezte csatlakozási szándékát.

 Viliék tehát partra úsztak az alkonyban. Elnyúltak a kavicsokon, kicsit kényelmetlen volt, de nem megoldhatatlan, gyönyörködtek az ezerszínű naplementében, és egymásban. Flóra kivételével mindenki a párját ölelgette.

 - Jössz úszni? - fogta kézen Nikit Tibi, és már húzta is maga után.

 - Próbálnék csak nemet mondani! - bukdácsolt a lány. - Várjál már egy kicsit! - torpant meg. - Ez nem fog kelleni! - és laza mozdulattal elhajította a fürdőruháját, Tibihez lépve a fiút is lepucolta bő, vizesen tapadó bermudanadrágjától. - És ez sem!

 Mindjárt jobb lett. Belegázoltak a sekély, már a felkelő Hold fényétől csillogó, sötét vízbe. Jócskán meg kellett közelíteniük a hajót, hogy úszható mélységbe kerüljenek. Körbe is tempózták a ringatózó járművet, integettek Lauráéknak, akik a korlátnak támaszkodva gyönyörködtek a holdfényes öböl szépségében. Pancsolás közben találkoztak Sárival, aki a hajó felé úszott.

 - Meguntad a kavicsokat? - kérdezte tőle Niki.

 - Nem mondom, jutott oda is, ahova nem kéne! - válaszolt a lány. - Csak pár apróságért ugrom fel, és megyek vissza! - ezzel elúszott jachtiránt.

 Nikiék nem is törődtek vele tovább, partközelben, ahol a lábuk már éppen leért, gyengéd, szerelmes csókolózásban forrtak össze, kezük simogatva bizsergette egymás vizes bőrét. Lehunyták szemeiket, tudatuk jóformán kikapcsolt. Tibi még szorosabban ölelte szerelmét, pihés mellkasát izgatóan bökték a lány ki tudja, mitől megmerevedett, ruganyos bimbói. A fiú érzelmes csókjai Niki finom ajkairól selymes, napbarnított arcára, és nyakára cuppantak. Niki behunyt szemmel kissé félrehajtotta a fejét, nagyon izgatónak érezte Tibi csókjait. A testében fokozódó nemi vágy azonban jeges rémületbe váltott, mikor halk csobogást hallva kinyitotta a szemét. Súlyos másodpercekbe telt, mire ki tudta venni a csobogást okozó dolog alakját. A Hold ezüstcsíkjában háromszögletű valami közeledett feléjük lassan, célirányosan. "CÁPA!" - sikoltotta magában. Rémülten húzódott el a meglepett Tibitől, és remegve, hangtalanul mutatott a most már határozottan cápauszonyra emlékeztető cápauszonyra. Tibinek elkerekedett a szeme felfogva a közelgő veszélyt, nem túl finoman megtaszajtotta Nikit.

 - SPURI!

 Testük szinte nem érte a vizet, csúcsot úsztak százméteres menekülésben, tajtékot csapva, zihálva futottak partra. Döbbent társaik holdkorongnyi szemekkel nézték a lihegő, káromkodó párt. Még jobban megrökönyödtek, mikor Tibi összefüggéstelen szavakkal, ám egyértelmű mutogatással utalt menekülésük okára. Max volt az egyetlen, aki elmosolyodva gázolt be a vízbe. Fittyet hányva az elemállapotát firtató kérdésekre, az uszony közelébe ment. Combig ért neki a víz, az izmos fiú harsányan röhögött.

 - Ez a cápa ugyan nem harap! - és volt is benne valami. Az iszonyú uszony megemelkedett, napbarnított, csillogó hát, vizes, sötétszőke hajfonatok tekergőztek rajta, és egy Max magasságú, bizony emberi, mi több, meztelen női alak emelkedett ki a vízből. Kiköpte a légzőcsutorát, vele egy korty vizet, és Maxszal kézenfogva lassan a partra sétált. Búvárszemüvegét a homlokára tolva, műuszonyát a hátáról levéve Sári Nikihez és Tibihez lépett.

 - Hogy a rosseb… - remegett Tibi a dühtől. - A bőr hűljön rád!

 - Bocs, de nem tudtam kihagyni! Ugye, nincs harag? - mentegetőzött Sári.

 - Izé… - motyogott Tibi a kövekre tekintve. - Cseppet megijesztettél minket… de, na, jó, nincs harag!

 - Te tudtad? - fordult Niki Maxhoz.

 - Persze!

 - Honnan? - csodálkozott Marcsi és Vili.

 - Én már sejtem! - mosolygott közbe Flóra.

 - Két okból… - magyarázta a srác. - Az egyik, hogy még valószínűleg nem láttatok élő cápát…

 Felismerhetetlen motyogás.

 - Az öböl vize elég sekély, amelyik dögnek ekkora uszonya van, az nem merészkedik be ide, ráadásul az Adriában nem is élnek ekkora példányok. Másfelől ez a poén az én barátnőm kedvenc trükkje.

 - Marha jó poén… - dünnyögte Tibi. - Majd' összetojtam magam!

 - Ne haragudj! - kérlelte Sári.

 - Nem haragszom… - de nem volt túl meggyőző.

 - Volna egy tippem, mivel engesztelhetnélek ki… - vonta félre a fiút a magas lány. - Ha nincs ellene kifogásod! - fordult Niki felé. A fekete hajú lány vállat vont, és Maxra nézett. Az is csak a vállát vonogatta, és felé csippentett a szemével. Szent lett tehát a béke, a trauma után más izgalmak után néztek.

 Tibi máris másképp tekintett Sárira. Nála majdnem egy fejjel volt magasabb, az ezüst, erős holdfényben tökéletesen ki tudta venni a lány arcának vonásait. Szemöldöke vékonyan ívelt zöld, kerek, csillogó szemei fölött, arca sima, piros - talán a naptól, kissé kerekded volt, álla csak annyira volt határozott, hegyes, hogy arcát széppé tegye. Tekintete elidőzött az almácska-kebleken, és az ágyéktájt, ujjnyi szélességű pamacson. A lány mindehhez csábosan mosolygott, különösen lefelé, jóval a fiú arca alá. Szorosan mellélépett, cirógatta kedvesen minden porcikáját, különös figyelemmel a még petyhüdten lógó, a hideg víztől szánalmasan összement fütyire. A hosszú, simogató ujjak azonban melegséget, és sok-sok vért csábítottak a barlangos testbe, percekkel később büszkén dagadozott a dorong.

 - Hmm… nem rossz! - jegyezte meg a lány elismerően.

 - Hááát… ezt tudom nyújtani… - tárta szét karjait Tibi.

 - Ja, ha nyújtani tudod! - nevetett Sári, és leguggolt Tibi elé. Kedvtelve szemlélte, cirógatta a dákót, lassan felhúzta a bőrét, élvetegen bámulta, ahogy a makk sima felülete előbukkan, pirosból vöröslőbe változik, és még jobban megduzzad. Sári imádta ezt a látványt, de sajnos pasijával nem tudta megtenni, mert Max körül volt metélve. Eme vonzalmát most Tibin élte ki, a srác türelmes volt, nem tiltakozott. Ő is szerette, ha így "fitymálják" őt, Sári még jó párszor eljátszotta ezt a fel-le húzogatást, aztán az egy varázslattal odakerült törölközőre fektette a fiút. Mintha imához készülne, úgy térdelt le Tibi ágyékához, már nemcsak kezei, de vonzó ajkai is szerephez jutottak. Bal keze a kéjrúdra szorult, szája izgatásképp eleinte csak csókokat lehelt a makkra, de hamarosan köréfonódva tűnt el benne, nyelve siklott rá sikamlósan, jobbja pedig a lagymatag, ritka szőrzetű herezacsit böngyörgette. Tibi remegőn felsóhajtott, maradék haragját is elfeledte, kellemesen érezte magát, sóhajtozott, nyögött. Sári rástartolt, kezet váltott, jobb keze szorult a rúdra, erősen mozgott fel-le, míg nyelve siklásból pörgésbe gyorsult. A srác bizsergése egyre fokozódott, bár próbálta visszafogni magát, kevés sikerrel. Úgy érezte, csinálnia kell valamit közben, egyszerűen nem bírta elviselni, hogy csak őt krenkölik. Karját kinyújtva Sári felé csápolt, a lány megértette a célzást, és csak egy pillanatra hagyta abba a szopást. Kerek és formás fenekével kézközelbe sasszézott, de Tibinek ez kevés volt. Ő imádta a 69-et, Sári viszont még sosem csinált ilyet. Eddig úgy gondolta, színes a szexuális élete, de eszerint mégsem.

 - Gyere fölém! - kérte suttogva a fiú. Sári tétován, remegő izgalommal várakozva tett eleget a kérésnek. Kéjes-hangos sóhajt hallatott. Tibi nyelve a szőrtelen, résnyire nyílt ajkú puncin simított végig, egyelőre tájékozódásképpen. Elégedetten ízlelte meg a harmatcseppeket, vékony ujjai szétfeszítették a szeméremajkakat. Mindketten egyszerre láttak neki a nyalásnak, szopásnak, mozdulataikat orrhangon kísérték. A srác nyelve gyors tempóban táncolt, legtöbbször a gyönyör piros gombocskáján, ám olykor nem átallotta a forró, nedves barlangba is mélyeszteni! Sárinak nagyon nagy élvezetet okozott ezzel, a lány is igyekezett szájtechnikáját maximálisan bevetni, de az érzés erősödtével meggondolta magát. A péniszt elengedve a mellettük heverő cápauszonyért nyúlt. Rafinált darab volt, vízhatlan zsebekkel. Az egyikből óvgumit vakart ki, miközben Tibi egy másodpercre sem szüneteltette a nyalást. Sári keze-teste megremegett, míg kotorászott, és mire a gumi a markába került, a kéj csúcsa is rátalált. A mozdulat közepén megmerevedve, elakadó lélegzettel élvezett el. Terve nem jött be. Gumit akart húzni Tibire, és a farkán lovagolva akart a kéjbe vágtázni… Majd legközelebb. Az óvszert, amint mozdulni tudott, feltekerte az ágaskodó dorongra, és felállt.

 - Hogy tetszett eddig? - vigyorgott rá Tibi, kézfejével törölgette arcát a nedvektől.

 - Szerintem eléggé észrevehető volt, nem? - suttogta Sári, közben visszanyomta a felülni készülő srácot. - Maradj csak úgy!

 A daliás-délceg dákó fölé guggolt, egy darabig elszórakozott azzal, hogy a hegyével csiklandozta csiklóját, végül széthúzva szeméremajkait, óvatosan beleült. Arcukon a gyönyör kifejezése terült el, lassan, sóhajtva engedték ki a levegőt. A lány tövig csücsült a keménységben, keze a vénuszdombjáról el sem mozdult, feneke emelkedett-süllyedt, ujjai pedig még mindig nyitva tartották az ajkakat. Gyönyörűen látható volt, ahogy a leheletvékony latexbe öltöztetett rudat körbenyalja a punci, és középtájt ott piroslott a vérbő klitorisz. Tibi nem tudott betelni a látvánnyal, és kézzel is segíteni akart a lánynak, hüvelykujja a kemény-ruganyos gombocskára szorult. Egyre nehezebben tudta követni az egyre sebesebben vágtázó lányt, aki még ujjait is elkergetve onnan saját kezét helyezte a dombjára. Koncentrálnia is problémássá vált, gerince mellett erősödött a bizsergető-hideglelő gyönyör, egyre jobban kúszott felfelé. Altestét kicsit megemelte, olykor próbált lökni is, és előfordult, hogy jó ütemben. Sári néha felnyögött, lehunyt szemmel mozgatta és dörzsölte ágyékát, ő sem járt már messze. Tibi szégyenkezve érezte, hogy ezt a "csatát" ő fogja nyerni, igyekezett másra gondolni, de a szoros nedvesség nem eresztette. Képtelen volt tovább tartani, megmerevedett, és a testén átfutó hullámokkal aprókat lökve lövellte lüktető farka a spermát. Ezzel adta meg a lánynak a "kegyelemdöfést". Sári a fütykös első lüktetésének hatására "robbant". Mélyen magába feszítette a hímtagot, megremegett, hüvelye összehúzódva préselte ki az ondócseppeket. Halkuló-lassuló levegőkapkodással omlottak egymásra…

 Max Nikire vetette a szemét, de a sarkából a közeledő Flóra alakját vélte felfedezni. "Mindjárt kettő, nem is rossz!" - füttyentett magában. Átölelte a lányokat, tetszett, hogy izomzatát kemény bimbók csiklandozzák. Felváltva csókolta hol Flóra, hol Niki nyakát, vállát, feneküket simogatta, gyúrogatta. A lányok is viszonozták mozdulatait, Niki pimaszul máris a még petyhüdt, de már vérbővülő fütyköst, a sima bőrű zacsit simogatta. A srác terpeszbe állt, hogy a fekete hajú lány munkáját megkönnyítse. Az első meglepetés akkor érte, mikor a feneke alól támadott egy kéz, combjai belső felét, és heréit cirógatta. A második, mikor Flóra popsiján cirkáló ujjai akadtak össze más ujjaival.

 - Zavarunk? - vigyorgott Marcsi és Vili a fejét összevissza kapkodó Maxra.

 - Sok jó ember… - vont vállat az izomkolosszus, és áldotta Sári eszét a plédekért, és a gumikért, valamint bízott abban, hogy az előbb nem Vili ujjai cserkeltek a tökein. A gondolatot elhessegette, egyébként nyugodt lehetett, Marcsi nyúlt alá. Cseppet tétovázva tekintett körbe, hogyan is kezdjék. Niki hozzásimult, lefektette a plédre, lábait terpeszbe tette. Niki az egyik, Flóra a másik oldalról térdelt mellé, felváltva dédelgették teljes pompájába a bájdorongot. Vili Flóra égnek meredő popsija alól kivillanó, ritkás-barnás szőrzetű vénuszdombját simogatta meg, a lány az érintéstől rögvest nagyobb terpeszbe térdelt. A srác hanyattfekve alákúszott, nyelvhegyére tűzte a csiklót. Marcsi pasijának imádott acélkeménységébe markolt. Mind az ötük nyelve felpördült, mert Niki szinte azonnal "összeveszett" Flórával Max farkán, így úgy döntött, inkább profitál a dologból. A pasas arca fölé tárta fazonírozott, kéjsóvár ölét. Max örömmel vetette nyelvét a csupaszon csillogó ajkakra, a ruganyosan sikló csiklóra. Teljes volt köztük az összhang, de Flóra nem sokáig bírt magával. Gumi után kotort, lemászva Viliről, feltekerte Max farkára. Csapzott szőrű ajkai közé igazította, és valami egészen hosszú kéjsóhaj kíséretében tövig ült a rúdba. Magából kivetkőzve, fékevesztetten lovagolt, keze a sikamlós csiklójára szorult, úgy hajszolta magát az egyre közelgő gyönyörbe. Mindenkinél hamarabb jutott a csúcspontra, nagyot kiáltva élvezett el. Remegő testét épp csak annyira emelte meg, hogy a kemény rúd a nedvektől csatakos punciból kicsússzon, utánakapva egy lyukkal arrébb, egy jóval szűkebb nyíláshoz illesztette. Lassan ült le ismét le, figyelte a fiú reakcióit, nem okoz-e fájdalmat. Óvakodása ellenkező hatást, kellemes, gyönyörteli, szorító izgalmat váltott ki az élvetegen felnyögő srácból. Egyetlen pillanatra meg is feledkezett Niki finom, fekete pamacsos puncijáról, ám gyorsan pótolta a hiányt. Flóra nagyon gyengéd lassúsággal mozgatta magát a rúdon, Marcsi pedig úgy vette észre, nincs kihasználva a lány teljesen. Flóra lábai közt nedveit szivárogtatva, ritkás-barnás szőrzetével, üresen nyílt a punci. Marcsi úgy helyezkedett, hogy könnyebben oda tudjon férni a parlagon hagyott ágyékhoz, fenekét kidomborítva pedig a sajátját kínálta Vilinek. Pasija természetesen azonnal elfogadta, gyorsan óvszert varázsolt kőkemény farkára, megdörzsölte a lány szeméremajkait, és közéjük illesztette a rúdját.

 Haladtak mind az öten a csúcs felé, nem voltak túl csendesek, csak az volt a fontos, hogy a saját, és partnerük élvezete meglegyen.

 Flóra villámgyors "elszállása" után nagysokára elsőként Nikinek sikerült elélveznie. Max ugyan korántsem volt olyan ügyes, mint Tibi, de az igyekezete érezhető volt. Kezével odanyúlva szabaddá tette csiklóját a fiú nyelve előtt, és végre megremegett a teste, hideglelős borzongás futott végig rajta, és levegő után kapkodva élte meg a csúcspont gyönyörteli pillanatait. Flóra már a másodikhoz közeledett, feneke is érzékeny volt, klitoriszát Marcsi nyelve kergette rendületlenül, ám sajnos képtelen volt folytatni. Még a nyelvét is kint felejtette, annyira csak az erősödő, közelgő kéj érdekelte, és végül nyögve, vibráló testtel adta át magát a beteljesülésnek. Vele egy időben érkezett Vili is. Farka lüktetve lövellte, spriccelte spermáját a makkon feszülő gumiba. Flóra bosszankodva vette észre, hogy Marcsi elhanyagolja, pedig már milyen közel volt! Jobb keze síkos-lucskos puncijára simult, és azt vadul dörzsölve-izgatva fejezte be. Hosszú pillanatokra megmerevedett, mint ahogy alatta megemelte Max a fejét, nyakizmai kidagadtak. Niki már régen nem volt fölötte, az izmos hapsi előrenyúlt, és belekapaszkodott az élvező-felsikoltó Flóra csípőjébe. Aprókat rándulva spriccelte magját az óvszerbe, az élvező lány popsijába…

 Bár Sári a továbbiakban volt szíves mellőzni a cápauszonyos viccét, a napi betevő szexe mindannyiuknak megvolt.

 Kis csapatunk derékszaggató hét után tért haza az Adriáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr873086036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása