Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.05.23. 18:00

Gyémántok 24

 Huszonnegyedik fejezet

 (Avagy: ikrek felfedezőúton)

 

 

 Délelőtt volt. Melegen sütött az áprilisi nap, az iskolában tavaszi szünet volt, így Gabi és Laura még ágyban volt. Rettentő jó alvókával rendelkeztek, ha az anyjuk nem keltette fel őket, képesek voltak akár délig is aludni.

 Csütörtök volt, korán reggel Dugó és Gábor üzleti ügyben Debrecenbe utazott, két napra.

 - Vigyázunk magunkra! – nyugtatta nejét Gabesz az indulásnál. – Vilit és Tibit üdvözlöm, és vigyázzatok magatokra!

 - Sziasztok, majd a kempingben találkozunk! – integetett Juli.

 - Szia, mami, és figyelj a lányokra! – búcsúzott Dugó is.

 Így esett hát, hogy pénteken délelőtt (melegen sütött az áprilisi nap), Kriszta hagyta sokáig aludni a tizenhét éves lányait. Nem azért tette ezt, mert jószívű volt, ha az lett volna, akkor Gabi és Laura már egy órája talpon lennének, hanem mert Kriszta reggel felébredve rettenetesen üresnek találta a hitvesi ágyat. „Nincs itt Dugó!” – szinte hangosan kiáltotta ezt. Ehelyett csak gondolatban kiabált. Keze a csupaszra borotvált öle felé csúszott, ám halkan felszisszent. „Pisilni kell!” Óvatosan felült, attól tartott, hogy nem bírja majd a vécéig. Bírta. Kész csoda! Már nagyon kellett, és ahogy megnyomta az előbb véletlenül a hólyagját, erősen sürgetővé vált. Nem gond, már túl van rajta. Visszament a hálószobába, az ajtót csak lazán behajtotta, és végigheveredett a franciaágyon. Ujjai máris telt, kreol bőrű, ágaskodó bimbójú melleire tévedtek, hüvelyk- és mutatóujjai a bimbókat morzsolgatták, tenyerével olykor jól meggyúrogatta mindkét keblét, mintha csak Dugó tenné. Lassú, kéjes cicimasszázs után jobb keze ismét a csupaszra borotvált, harmatos öle felé csúszott. Combjait terpeszbe tette, a szétnyíló szeméremajkak közül kibújt a rózsaszínes-pirosas csikló, feltárult a nedves hüvely is. Finoman dörzsölgette a klitoriszt, ami hamarosan megduzzadva, ruganyosan próbált kitérni gazdája ujjai alól. Kriszta középső ujja néha-néha lecsúszott a sikamlós gombról, egyenesen a forró kéjbarlangba, tövig. Ez a mozdulatsor igen nagy gyönyört okozott, ám a nő mégsem volt megelégedve. Keze eltávolodott csillogó, csupasz ágyékától, és az éjjeliszekrény egyik fiókjából elővett két segédeszközt. A ketyeréket két éve az egyik sofőr hozta Dugónak, némi cinkos vigyor kíséretében, amikor férje még szintén teherautózott. Németországból szerezte, némi képanyaggal együtt. Dugó az újságot nem, a műdolgokat viszont kérte. Megfűszerezte intim életüket, és az ilyen magányos reggelekre is tökéletes volt. Kriszta jobb kezébe egy rózsaszín, termetesebb példányt vett, lábait szinte spárgába emelte a csípőjével együtt. Ebből a pózból akár ő maga is szemmel követhette a duzzadt csiklója alatt, és szőrtelen nagyajkai között mélyen a vaginájában sikló műpéniszt. Nem tette. Bal kezével egy kicsi, aranyszínű rudat tartott, amit a melleire helyezett. A vibrátor motorját bekapcsolta. Férjpótló, vad, csendes maszturbálásba fogott, a világ megszűnt körülötte, csak a közelgő csúcsra figyelt. Pedig figyelhetett volna másra is…

 Gabi álmosan nyújtózott Laura mellett. A húga mélyen aludt, nem érzékelte a mozgást. Hogy miért aludtak meztelenül, egy ágyban?

 Senki sem tudta már, hogy melyikük találta ki, ám a lányoknak eggyel több okuk volt ennek előnyére, mint azt a szüleik valaha is hitték volna. Valamikor, három éve, mikor az ikrek tizenhárom-tizennégy évesek voltak, egy este Laura elélvezett. Nagy dolog! – mondhatnánk. Neki az volt. Igaz, egészen kicsi koruk óta érdekelte őket, mi van a lábuk között, ám ez csak olyan felszínes érdeklődés volt. Az idők folyamán el is feledkeztek erről, ám serdülvén a kíváncsiság újult erőre kapott. Laura keze odatévedt, és sokáig ott is maradt. A lány alig adott ki magából hangot, csak a szapora, időnként elakadó lélegzete árulta el tevékenységét. Késő este volt ugyan, de Gabi ezekre a neszekre mégis felriadt.

 - Jól vagy? – kérdezte Laurától.

 - I… igen… - rezzent össze a húga a másik ágyon, akkor még külön aludtak.

 - Mit csinálsz? – ült fel Gabi, és Laura felé pislogott a sötétben.

 - Se… semmit! – csak dadogni tudott a rémülettől. Nem sok titkuk volt egymás előtt, de ez annyira intim volt. Gabi nem vette észre. Kikelt a saját ágyából, és húga mellé bújt. Ahogy a testük összeért, Laurán bizsergés futott végig. Gabi ezt nem érezte, csak azt, hogy Laura megizzadt, mellbimbói, melyek még alakuló cickóin feszültek, kőkemények voltak, és a paplan alatt rettenetes forróság honolt. Főleg Laura ágyéka környékén.

 - Rosszat álmodtál, kicsim? – értelmezte félre Gabriella a helyzetet, gyanútlanul cirógatta húga arcát.

 - Nem, nem álmodtam rosszat – Laura már azon törte a fejét, hogyan mondja el neki, hogy mit csinált. Gabi karja, miközben az arcát simította megnyugtatóan, végighúzódott egyik mellén. A finom, lágy érintés a hetyke bimbón egyáltalán nem megnyugtató volt. Izgató. Későn jött rá, hogy mit tett. Halkan, kéjesen felnyögött. Nővére megdöbbent.

 - Lajcsi! Mi van! – akkor szokta így hívni, ha húga bosszantja.

 - Nagyon jó! – Laura behunyt szemmel suttogott.

 - Mi? – Gabi kicsit elgondolkodott, hogy mi lehetett Laurának olyan jó. A simogatást mindketten szerették, de rövidke élettapasztalata egyetlen olyan esetre sem emlékezett, amikor cirógatástól valamelyikük is nyögdécselt volna. Még egy kicsit törte a fejét, aztán egy lehetséges válasz maradt. Megpróbálta. Tenyerével megsimogatta Laura cicijét.

 - Ez? – kérdezte.

 - Igen, ez is… - suttogta Laura. – És ez is! – szinte nem is volt magánál, mikor keze a ritkás szőrzetű puncijára helyezte Gabi tenyerét. A másik lány meglepve tapasztalta a nyitott combok közéből áradó nedves forróságot.

 - Próbáld ki te is! – mosolygott Laura, és Gabi akkor és ott Kipróbálta. Majdnem bepisilt a kéjtől! Ettől kezdve mindketten erőteljesen maszturbáltak, naponta annyiszor, ahányszor csak lehetett. Ezek az esetek azonban még nem adtak okot az egymás melletti alvásra. Ehhez egy szép nyári nap ronda estéje kellett.

 Egész nap gyönyörű idő volt, ám este, úgy tíz óra tájban, amikor lefeküdni készültek, leszakadt az ég. Dörgött és villámlott, az eső elemi erővel csapkodta a becsukott ablakokat, a földet. Mindkét lány olvasni akart még, de egy villámlás után hirtelen elment a villany. Ezt már nem bírták nyugodt idegekkel. Összebújtak az egyik ágyon, és csendesen nyugtatgatták egymást. Kriszta is benézett egy elemlámpával a kezében, bátorítóan megcirógatta őket, és elbúcsúzott. Odakint lassan elült a vihar, ám a lányszobában csak ekkor tört ki. A csajok továbbra is összebújva maradtak, és ebből előbb megnyugtató ölelkezés, majd egymás simogatása lett. A finom kezek eleinte félve, percek múltán már egyre bátrabban kalandoztak hamvas testükön. Az egyre duzzadó cickók, a hegyes bimbók kerültek sorra, aztán szép lassan az enyhén szőrös puncik is. Arcuk a másikéhoz simult, lihegő nyögdécselésük a másik fülét birizgálta, ujjaik a kemény, vérbő csiklókon ugráltak. Nagyon hamar elértek a csúcsra, a lepedő teljesen elázott a fenekük alatt. Zavartan összenéztek, amikor ellazultak.

 - Jaj, Laura, ne haragudj! – tört ki Gabi, ám még mindig átölelve egymást.

 - Nem haragszom – mosolygott Laura. – Hogyan is haragudhatnék egy ilyen szupi ikertesóra, mint te!

 - Tényleg nem?

 - Nem. Csodálatos volt, vagy neked nem?

 - De… - nevetett fel halkan Gabi. – Nincs kedved megismételni?

 - Dehogynem!

 Ismét simogatták egymást, és bő negyedóra múltán újra a mennyekbe repítették egymást. Ekkor azonban Gabi lerúgta a takarót a földre, Laura lábait még jobban széttárta. Odahajolt a barnás-ritkás szőrű puncihoz, melyből vörösre duzzadt kéjgomb kandikált ki, a rés alján vékonyka nedvpatak csorgott nagyon lassan Laura formás popsijának partjai között lefelé. Gabriella óvatosan nyalintott egyet a csiklón, húga megremegett.

 - Gabi, mit csinálsz? – suttogta ostobán, hiszen érezte. Nővére nem válaszolt. Lassan ízlelgette az előtte nedvező muffikát. Furcsa érzés volt, de jólesett. Laurának még inkább. Ahogy Gabi ujjaival kissé szétfeszítette nagyajkait, szabaddá tett, szépséges peckét nyalogatta… Szinte perceken belül elélvezett, testét ide-oda rángatta a kéj. Természetesen ez sem maradt viszonzatlan, Laura jóformán hanyatt lökte nővérét, csak hogy megízlelhesse, milyen is az a pinanyalás.

 Már másnap mentek Dugóhoz és Krisztához, és majdhogynem könyörögtek, vegyenek nekik egy franciaágyat a két heverő helyett. Azzal érveltek, hogy ha egy kicsit átrendezik a szobát, a franciaággyal még teret is nyernek. Dugó és Kriszta rendes szülők voltak. Mérlegelve az érveket, következő nap megvették az ágyat, és segítettek szobát rendezni. Az ágy még aznap fel lett avatva…

 Laura tehát még aludt, amikor Gabi felébredt. Szörnyen kellett pisilnie, így kiosont vécére. A szükség annyira hajtotta, hogy nem figyelt semmire, csak előre. Amikor megkönnyebbült, már lassan settenkedett, ugyanis fojtott, halk nyögéseket hallott a szülei hálószobájából. Belesett a résnyire nyitva felejtett ajtón. Szinte földbe gyökerezett a lába a látottaktól. Látta már az anyját meztelenül, és elismerte már nem egyszer magában, hogy még mindig jól néz ki, de ilyen helyzetben még soha nem látta. Tisztában volt azzal is, hogy szülei legalább annyiszor szeretkeznek, mint ahányszor ők masztiznak, vagy nyalakodnak, tehát ahányszor csak lehet. Leginkább a segédeszközökön lepődött meg. Azt a látványt, ahogy anyja lucskos ölében a rózsaszín műkuki mozgott, mellein a vibri, soha nem felejtette el. Kriszta ezalatt a csúcsra ért, fojtott hangon nyögött, és levegőért kapkodott, ahogy a kéj elöntötte. Gabi erre magához tért, és amilyen halkan tudott, bespurizott a szobájába. Óvatosan visszamászott a még mindig szundító Laura mellé, és úgy tett, mintha aludna. Nagyon jól tette, mert néhány perc múlva benyitott az anyja, ruhátlanul.

 - Lányok, ébresztő! Már fél tíz van, Jocó tízre jön értünk!

 - Szia, anya! – nyújtóztak a lányok, Laura álmosan, Gabi (ál)mosan.

 - Még szerencse, hogy este összekészítettük a kempingcuccot, most kapkodhatnánk! – mosolygott rájuk szeretettel Kriszta.

 - Bizony! – bólintottak helyeslőn a lányok, és elvonultak a fürdőszoba felé.

 - Lányok! – csendült Kriszta hangja. – Itt vannak a többiek!

 Csakugyan. Jocó kisbusza állt a kocsibejáró előtt. Két fiú ugrott ki a járműből. Amikor Kriszta ajtót nyitott, a mögötte álló két lány majd’ elolvadt az örömtől. Peti és Robi állt az ajtó másik oldalán, azért jöttek, hogy segítsenek kihordani a csomagokat a buszhoz. Az ikrek olvadozva követték őket, és természetesen melléjük ültek a buszban. Jocó üdvözölte a „hölgyeket” (az alig tizenhét éves ikreket szólította így), és beletaposott a gázba, csak úgy porzott…

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr742748007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása