Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.02.27. 17:57

Gyémántok 64

 Laura, Robi, Nóra és Marcell Daniék lakásának nappalijában maradtak. A másik négyes úgy eltűnt mellőlük, mint az aranyóra. Nóra régi, sportos alakjához képest gömbölyödött, bár csak haloványan, mégis észrevehetően. Marcell indiánossága is megkopott, de azért valamennyi még maradt, érdeklődése például a régi volt, csak a külseje változott konszolidált negyvenesre. Még hosszú hajától is megvált.

 Álltak sután a nappali asztala körül, volt, aki pohárral, volt, aki cigivel a kezében. Tudták jól, a tűzijáték után milyen „program” következik, azt is látták (és hallották is), Gabiék kvartettje hová (és miért) tűnik el, mégis totojáztak. Laura lépett Marcell elé, megadva ezzel a kezdő lökést.

 - Kell ez még? – csízelt az ex-indiánra.

 - Már nem, kösz – hörpintette ki Marcell a narancslé maradékát a pohárból. Régóta nem iszik „tüzes vizet”.

 - És ez? – csippentette meg a nő az inget.

 - Később még hordanám… - de azért kigombolta a nadrágját is, hátha úgy könnyebb.

 - Hát ez? – és a száras alsó máris a pacák bokáján volt.

 - Na és ez? – vágott vissza Marcell Laurának, szintén fentről indítva.

 - Szeretem a blues-t… a zenét… - kacérkodott Laura. Rendelkezett ő is nővére minden csábítási trükkjével, csak ritkábban alkalmazta. Hamarosan lemeztelenedtek, a nő finoman megcirógatta a férfi „függelékeit”. A fütykösbe már a vetkőzés elején több vér áramlott be, mint ki, Laura érintése varázsolta azonban a teljes pompáját. Átlagos, szobormerev, barnás szerkezetbe markolt, tövén fekete szőrzet. A nő szorosan a pasashoz simult, ágyékuk összeért, és Laura a fülébe suttogott.

 - Mit szólnál, ha szívogatnám a békepipád?

 - Inkább elásnám a csatabárdom!

 Azon ne múljék, Laura rögtön a kanapé egyik szélére telepedett, míg a másikon Nóra ügyködött Robin. Marcell a szőnyegre térdelt a bútordarab előtt, a nő nyitott combjai közé. A kreol, még mindig vonzó-formás halmokra hullottak csókjai, időről időre nyelve hegyével megkergetve a ruganyos-kemény bimbókat is. Lassan tendált lefelé. A szőrmentes háromszöghöz érve Laura előrébb helyezte a fenekét, combjait pedig felemelve tárta szét. Marcell nyelve a csiklóra siklott. Tett rajta pár kört, de hogy a csodaszép punci többi része se maradjon ki, gyakorta végigszánkázott a nagyajkakon, halkan cuppogva megszopogatta a kicsiket, és be-bekígyózott az egyre nedvesebb mélységbe. Laura mindezt halkan sóhajtozva élvezte, és bár Gabitól tudta, hogyan kell pornós zajt csapni, neki így természetesebb volt. Marcell már az ujját is bevetette, kettő is besiklott a pinába. Gyorsított a tempón, de nem összehangoltan. Nyelve vadul pörgött, míg kezét jóval lassabban mozgatta. Percekkel később meg is lett az eredmény. Laura halkan felnyögött, megremegett, és elélvezett. A férfi erre várt. Finoman kihúzta ujjait, cseppet változtatott testhelyzetén, fitymáját felhúzva pirosló makkját igazította a nedvektől fénylő réshez. Térdelve pont felérte, kemény farkát tövig tolta, altestét hevesen mozgatta. A nő ismét halkan felnyögött, melleit gyúrogatta, combjaival Marcell derekát ölelte át. A pasi bal kezének hüvelykujjával a keményre duzzadt kéjgombocskát kergette, míg dolgos dorongját a punci ajkai nyalogatták. Hamarosan a nő sóhajtásai egyre akadozóbbá váltak, egy váratlan (vagyis éppen hogy nagyon várt) pillanatban a lélegzete kihagyott, teste megrándult, forró hüvelye a benne dolgozó fasz köré szorult. Laura nagyot élvezett. Pillanatokkal később az eddig hangtalan hapsi kihúzta péniszét, megmarkolva kettőt húzott rajta, és köldöktől fenékig végiglőtte fehér, ragacsos magját a nő testén…

 Robi és Nóra a kanapé másik felén foglalatoskodott. Mindketten maguk vetkőztek alsónadrágra, bugyira, majd a nő gyengéden lehúzta „vendégéről” az utolsó ruhadarabot is, ugyanakkor le is ültette. Marokra fogta a férjéénél valamivel tekintélyesebb darabot, bőrét felhúzva gyönyörködött a pirosló makk fényében. Nyelve tett rajta egy kört, majd még egyet. Szájába vette az egész rudat, és hosszú percekig szopogatta, szem előtt tartva, hogy ne élveztesse így el a pasit, idő előtt. Robi bírta volna, de nem problémázott rajta. Mikor Nóra elengedte a farkát, némi pózváltást csináltak. A magas, izmos nő ült-feküdt a kanapéra. Robi fölé helyezkedett. Lassan, finoman csókolta végig az izmos testet. Nóra ajkainál kezdte, a nyakán folytatta, és elbíbelődött a formás, kemény bimbós, ám Lauráétól kisebb kebleken. Nyelve hegyével megkergette, gyengéden megharapdálta a sötétrózsaszín gombokat, idővel otthagyta őket, hogy a nő hasán át az ölébe térjen. Egy ujjnyi, rövidre nyírt, barna csík segítette a kellő irány megtartásában. Szőrmentes nagyajkak közül kibújó, fejlett-húsos kicsik fogadták-várták. Nóra még nagyobb terpeszt csinált, hogy Robi kényelmét, és ezáltal saját élvezetét biztosítsa. A férfi először az ajkaival illette a punci minden porcikáját, néha-néha megcsiklandozta nyelvheggyel a bőrredők közt rejtőző csiklót. Nemsokára már csak nyalószerve ügyködött, fel-alá cikázott, gyakorta elidőzve a már vérbő, megduzzadt klitoriszon, és be-besiklott a bőségesen nedvező hüvelybe is. A nő mindezt diszkrét-halk sóhajokkal kísérte, olyannyira, hogy csak nehezen lehetett azokból kiszűrni, vajon „merre jár”. Jó úton haladt, testében egyre erősebbé vált a gyönyör, csakhogy Robi abbahagyta. Mindössze egyetlen pillanatra, nyelvét makkja váltotta fel. Cseppet kergette vele a csiklót, majd lassan, de határozottan a nedves hüvelybe hatolt a kemény dorong. A nő felnyögött, ahogy egyre jobban belelendült partnere, ugyanakkor még mindig diszkréten halk volt. Robit ez nem zavarta, azon volt, hogy Nóra elélvezzen, és ez pár perc múlva be is következett. Ismét, ezúttal hangosabban nyögött fel, megfeszült, vaginája a dolgos dákóra szorult. Úgy tűnt, a pacák még bírja, helycserét javasolt. Robi ült a kanapé szélére, a nő pedig szemből az ölébe. Rövidke igazítás után a fütykös ismét tövig mélyedt a bőven nedves punciba. Ezúttal Nóra diktálta a tempót, nem is akármilyet. Hevesen mozgatta izmos tomporát, mellei a férfi orra előtt ugrándoztak, amit ki is használva próbált szájával-nyelvével, ráadásképpen izgatni. Tulajdonképpen sikerrel. Partnernője hátrahajtott fejjel, sóhajtozva lovagolt egy újabb, gyorsan közelgő csúcs felé. Robival együtt, aki megemlítette a védekezést, a nő pedig megnyugtatta. Két pillanattal később vad lövellésekkel fröcskölte spermáját az orgazmustól lüktető, szoros punci mélyére…

 Hogy Nóra honnan varázsolt elő később egy marék zsebkendőt a nedvek felitatására, örök rejtély maradt. Lényeg, hogy egyetlen nem kívánt folt sem esett a bútoron.

 A nyolc pár kielégülten hevert el, és késő délelőttig pihente ki az éjszaka „fáradalmait”.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr974174212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása