Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.01.30. 18:00

Gyémántok 60

Hatvanadik fejezet

 (Avagy: Lali, a király)

 

 

 Nóra és Marcell házasságából két, igen gyönyörű lány született. A nagyobb Szilvia, a kisebb Brigitta névre hallgatott. Mindketten örökölték anyjuk magasságát, hajuk-szemük sötétbarna, bőrük napsütötte-selymes és hibátlan, alakjuk tökéletes. Szépek voltak, kívánatosak, ezek tudatában mindezt vastagon ki is használták, amikor csak szükségük volt rá. Nóra legnagyobb sajnálatára. Szilvi egy kicsapongó éjszaka után egy terhességet is összeszedett, és még örülhetett, hogy nem valami komoly nyavalyát. A babával elvetélt, még mielőtt szakavatott kezek segíthették volna. Ettől kezdve gondosabban odafigyelt az ilyesmire.

 Kisniki és Lali költözött be hozzájuk, és az első pillanattól kezdve kölcsönös szimpátia alakult ki közöttük, majdnem minden éjszakát végigbuliztak.

 A harmadik este volt a "vízválasztó", ami meghatározta a többi esti programot. Éppen egy diszkóba készültek, Szilvi aktuális pasijával, és annak haverjaival.

 Két fürdőszoba is volt a nyaralóban, de az egyikben Kisniki tollászkodott, így Lali a másikba vetette be magát. Gyorsan lezuhanyozott, és csak úgy, vizesen, egyetlen semmiben állt a tükör elé borotválkozni. Épp kényes pontos hasított a pengével, mikor nyílt az ajtó. Nem tudott odanézni, de nem is nagyon akart, mert ami nyílt, már csukódott is. Valami népszerű dallamot dudorászott, így a ruhák susogása sem jutott el a tudatáig, csak a tükörben vette észre a meztelen Brigit, aki már a zuhanyzóban állt, és nyitotta a vizet. Bepacsmagolta magát arcszesszel, és megfordult. Ez volt az egyetlen "öltözék", ahogy még ebben a pár napban nem látta őt. Brigi nem zavartatta magát, tusfürdővel végigkente bronzbarna bőrét, feszes-lapos hasát, hetyke-hegyes, almányi melleit, csupasz ölének háromszögét, karcsú-formás lábait. Lali nem rejtette véka alá, hogy tetszik neki a látvány, mire a lány végzett, farka keményen és délcegen állt. Brigi kilépett a zuhany alól, és megmarkolta a vastag rudat, mintegy kézfogásképpen.

 - Szia, Brigi vagyok!

 - Én meg Lali, és ha akarsz tőle valamit, Kisnikivel és velem kell egyezkedned!

 - Lehet? - mosolygott a lány, ami leginkább a ritka szép példánynak szólt.

 - Persze.

 A végeredmény az lett, hogy Brigi kis híján tokostul törte az ajtót Kisnikire. Kisniki az ijedtségtől majd' a szemét bökte ki a szemöldökcsipesszel. Rajta sem volt több ruha, mint az érkezőkön. Brigi rábökött Lali ernyedt rúdjára.

 - Kölcsön szeretném kérni tőled, adod-e?

 - Ezt?! - hüledezett Kisniki, látva a kókadt szerszámot. - Ezt én nem adom… - letérdelt-guggolt Lali elé, párszor megnyalintotta a fényes kalapkát. Rövidesen állt a dákó. - Na, most már viheted… egy feltétellel! Én is megyek!

 - Oké, gyere! - Brigi nem volt válogatós, fiú, lány, mindegy volt neki. Kisniki és Lali szimpatikus volt, megkedvelte őket, és örült, hogy ilyen könnyen megkaphatta mindkettejüket. Brigi letérdelt a srác elé, szájába vette a kőkemény fütyköst, és egy porszívó erejével vetekedve szívta, szopta, bónuszként nyalogatta. Kisniki a lány mögé guggolt, csókolgatta a nyakát, simogatta hegyes melleit, csupasz, máris nedves punciját. Brigit csakhamar térdeplő pozíciójának elhagyására kérték, a hatalmas fürdőkád szélére ültették, Lali visszaadta szájába a farkát, Kisniki pedig a szétterpesztett combok közé férkőzött. Brigi hangosan nyögdécselt, ahogy új barátnője nyelve a kopasz vénuszdombján, apró, apró, ám keményre duzzadt csiklóján cikázott, ugyanakkor nem hagyta abba a szopást sem. Lali fel-felhördült, vádlija megfeszült, és "szégyenszemre" hatalmasat spriccelt Brigi szájába, aki fél lábbal az orgazmusban, hősiesen nyelte a nem kevés mennyiséget.

 - Szóval itt vagytok! - lépett be Szilvi teljes gálában. - Siessetek, már indulni kellene!

 - Jövök már… - kéjnyögte húga, levegőhöz jutván folytatta: - Inkább siess te, hívd fel Rolit, hogy jöjjön, ma zártkörű bulit tartunk!

 Míg Rolandra, Szilvi pasijára vártak, áttelepültek a nappaliba. Ettek, ittak, beszélgettek, és Szilvi is igazodott hozzájuk, levetkőzött. Nemsokára megérkezett Roli. Magas, barna hajú, barna szemű, nyurga, húszéves. Arcvonásai jellegtelenek voltak, az oly divatos kecskeszakáll sem emelte az átlag fölé. Vékony, szinte girhes és szőrtelen teste volt, átlagos szerszáma. Szilvi mit ehetett rajta, senki sem tudta. Meglepte a meztelen fogadtatás, de szívesen megvált nagy gonddal válogatott ruházatától, hogy alkalmazkodjék a többiekhez. A szövegétől sem kellett hanyattesni, de viszonylag jól elfogadták, folytatták az evés-ivást, beszélgetést.

 Egyre többet incselkedtek egymással, egyre többet simogattak, egyre jobban merevedtek, nedvesedtek.

 Szilvi vadul csókolózott Rolival, közben a kemény farkát masszírozta, simogatta, bőrét húzogatta. Roli lejjebb csókolt, a lány melleire tért, az almányi, hersegő húsú halmokra. A bimbókat nyalogatta, harapdálta, melyek pajkosan, és minduntalan kitértek nyelve alól. A lány szerette ezt a fajta kényeztetést, de hamarosan a srác óvatosan helyet cserélt vele, és ennek még jobban örült. Mivel most ő került alulra, nem volt más dolga, mint átadni magát a hapsinak. Az végigcsókolta a hegyes melleit, lapos hasát, és a koromfekete szőrcsíkhoz ért. A combok megnyíltak, Roland közéjük helyezkedett. Nyelve a szabaddá vált csiklóra csapott, izgatóan csiklandozta, Szilvi halkan sóhajtozott-nyögött, ahogy érzékeny gombocskáját kergette a fiú nyalószerve. A piciny pecek megduzzadt, kipirult, ruganyosan kitért a nyelv alól, de az mindig és újra megtalálta. Néhány percen belül meg is lett e kergetőzés következménye. Szilvi teste megmerevedett, lélegzete elakadt, és összehúzódó hüvelyizmai egy kevéske nedűt préseltek ki. Hatalmasat élvezett, hosszú pillanatokig "vergődve" a kéj édes görcsében. Roli csak annyit várt, míg a lány valamicskét csillapodik, bíborló makkját a csupa lucsok, vöröslő hüvelybe igazította. Lassan tövig tolta be, a lány kéjes nyögéssel válaszolt. Óvatos mozdulatokkal lökött, a csupasz punciajkak nedvesre nyalták a kemény péniszt. Olykor teljesen kihúzta, és gyorsan tövig döfte a vagina mélyére, nem kis örömet okozva ezzel Szilvinek, aki apró sikolyokkal fűszerezte nyögdécselését. A srác begyorsult, szinte vadul hágott, ami kedvére volt a lánynak, de úgy tűnt, Rolinak még inkább. Egyre emelkedett a tempó. Csakhamar a srác a csúcsra ért. Farkát kihúzta, a fekete pamacsra fektette vörös-nedves makkját, melyből azonnal fröcskölt a fehér, remegős ondó, mellkasig "betakarva" a lányt. Roland ernyedten hevert el a második felé "félbehagyott" Szilvi lábainál…

 Brigi és Kisniki leültette Lalit a fotelbe, és két oldalról, teljes egyetértésben nyalakodtak az egyre délcegebben álló szerszámon. Nyelveik olykor összegabalyodtak, de egyiküket sem zavarta, folytatták a pasi izgatását hosszú percekig. Néha Kisniki nyelte el majdnem tövig, akkor Brigi vékony ujjai cirógatták a fekete szőrzetű zacsit, aztán cseréltek. Eljátszottak a tekintélyes darabbal, míg Kisniki úgy nem döntött, változtatni kéne. Brigit a pasi ölébe ültette, saját kezűleg igazította a barnás, csupasz, aprócska kisajkú punci nedves mélyére a kemény rudat. Eléjük térdelt, és a lassan liftező Brigi klitoriszát nyalogatta csak úgy, rásegítésképpen. A kreol bőrű lánynak nagyon tetszett a kettős izgatás, apró sikolyokkal "hálálta meg", és bár szíve szerint vadul ugrált volna Lali acélos farkán, erőt vett magán, és maradt a lassú tempónál. Igyekezett tövig ülni a rúdba, hogy az minél jobban kitölthesse nedves-forró hüvelyét. Kisniki így könnyedén tudta követni a lucskos, szőrtelen puncit, a keményre duzzadt, piros pecket. A kétfelől izgatott lány már a végkifejlet felé száguldott, pillanatokon belül megmerevedett, tövig feszítette magába a dorongot, és lüktetve összehúzódó vaginával, spriccelő nedveivel, hangos sikkanással kísérve óriásit élvezett.

 A fekete hajú, bögyös lány megvárta, míg a kreol lány elernyed, és helyet cserélt vele. Csupasz, nem kicsit nedves, húsos ajkai türelmetlenül nyalták körül a strapabíró, délceg dákót. Brigi is megpróbálta Kisniki gombocskáját követni, ám az olyan nagyon akarta a gyönyört, hogy csak nehezen lehetett utolérni. Na, azért sűrűn sikerült egy-egy jól irányzott nyalintást elhelyezni, ami különösen kellemes volt. Pont, mikor az utolsó milliméterek is ki voltak töltve szoros-szűkös hüvelyében, még Brigi is nyalt egyet-kettőt ruganyos csiklóján. Nagyon hamar ért a csúcsra, és megvonagló testtel akkorát élvezett, mit csak ritkán.

 Annak ellenére, hogy Lali már két lányt is a csúcsra juttatott, ugyanakkor mindez őrá sem volt hatástalan, úgy tűnt, még bírja. Ekkor sündörgött hozzájuk Szilvi, akit Roli (szégyenszemre) "félbehagyott".

 - Segítesz rajtam? Roli kifingott! - mutatott a félájult figurára.

 - Nem ígérek semmit, de megpróbálhatjuk! - és Lali felállt, hogy a helyébe Szilvit ültesse. Azonnal Kisniki fekete haja takarta el a "belátást". Lenyalogatta Roland magját, megállapította, hogy Lalié finomabb, majd két ujja segedelmével izgatni kezdte a lányt. Nyalta piciny csiklóját, szőrtelenített ajkait, ujjai pedig gyorsan dolgoztak a forró barlangban. Szilvi hangosan nyögdécselt, teste meg-megrándult, egyre közeledett a csúcs felé, mikor Kisniki váratlanul abbahagyta. Már káromkodásra nyitotta a száját, hogy most már aztán valaki élveztesse el, mikor meglátta sóvár öle előtt Lalit. A srác (akit Brigi addig nem engedett lankadni) a síkos hüvelybe igazította fénylő makkját, és durvával határos módon bedöfte. Szilvi felnyikkant a gyönyörtől. Lali hosszú, határozott, egyre gyorsuló mozdulatokkal tolta-vonta vaskos farkát, amiről a lány jószerével extázisba esett. Pár pillanat múlva felsikoltva hatalmasat élvezett. Vaginája összeszorult, a péniszt kilökte magából, utánalöttyintve kevéske nedűt is. Lali válaszképpen hátradőlt, behunyta szemét, és egy nagy hördüléssel kísérve jókorát spriccelt. Hogy hová, merre, nem érdekelte, csak arra lett figyelmes, hogy a lányok veszekedve habzsolják a maradékot…

 Aznap kétségkívül Lali volt a sztár, és Roland megszégyenülten hagyta el a házat. A következő este ugyan visszatért, de akkor Kisniki vette kezelésbe. Siralmas lett a végeredmény…

 - És te még ezzel jártál, akár egy percig is? - kérdezte Kisniki Szilvitől.

 - Volt már jobb is, de Lalit szívből irigylem tőled! - kacsintott a lány.

 Soha nem volt még olyan úri dolga Lalinak, mint a nyaralás hátralévő napjaiban. Három lány igyekezett a kedvében járni, de azért ő is kitett magáért!


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr153977621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása