Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.01.23. 18:00

Gyémántok 59

 Ötvenkilencedik fejezet

(Avagy: "Reszket a Hold a tó vizén")

 

 

 A tó jelen esetben tenger, de a hatás ugyanaz. Karcsi és Flóra nyaralója volt a legközelebb a kikötőhöz, és a hajóhoz, ami lágyan ringott a vízen.

 Karcsinak és Flórának két fia született, az idősebb, Kristóf húsz, öccse, Feri tizennyolc éves volt. A természet apró fintoraként a báty alig volt magasabb egyhetvennél, szőke hajú, zöld szemű, amúgy jóképű, kecskeszakállas, jó kedélyű pasas, azonban kétméteres öccse mellett szinte eltörpült. Ezen a különbségen, na meg azon, hogy Feri szőke hajához kék szem , kisportolt test párosult, nem irigykedett. Neki ennyi jutott, öccsének annyi. Együtt jártak csajozni, és mindketten nagy népszerűségnek örvendtek a lányok körében. Ki a szövegével, ki az alkatával. A hozzájuk csapódott Bernit és Annát is "elkábították".

 Kisniki középső húga épp a napokban töltötte be a tizenhetet, de komoly kapcsolata még nem volt. Akadt ugyan tavaly egy koma, aki nem túl finoman, két ujjal vette el a szüzességét, de azután az este után úgy dobta ki, mint macskát… A fiú véres ujjal, lógó orral, és álló dákóval távozott. Kisniki vigasztalgatta, és javasolta most is, hogy csapódjon Bernihez, hátha neki is csurran-cseppen valami…

 Egy este Kristóf felvetette az esti hajókázás ötletét, ami osztatlan sikert aratott. Ki is hajóztak, a köpcös srác ügyesen kezelte a hófehér vízi szerkezetet. Abba a csendes öbölbe vitte új barátait, ahol annak idején szüleik is pár gyönyörteli órát töltöttek. Annyi még hozzátartozik, hogy amikor a srácok ivar-, és hajóvezetés-érettek lettek, Karcsi vitte el őket erre a helyre, és néhány lányt már végigfektettek a kavicsra terített szivacsokon. Az az alig titkolt szándék vezette most is a hajót, hogy csapjanak egy nagy bulit…

 Berni tíz, Barna tizenegy perc után vette le, hogy itt még nagy szexcsaták lesznek, miután beköltöztek a nyaralóba, csak Annának nem esett le a tantusz. Még akkor sem, mikor megérkeztek a pazarszép, holdfényben fürdő öbölbe. Addigra Barna már túl volt a tárgyalásokon.

 - Mély itt a víz? - kérdezte Berni a horgony leeresztését követően beállt csendben.

 - Úgy másfél-két méter arra kifelé, itt még megvan három-négy is - válaszolt Kristóf.

 - És mekkora itt a forgalom?

 - Rajtunk kívül senki! - vigyorgott a "kapitány".

 - Akkor úsznék, ha lehet.

 - Tedd azt!

 Berni mindent ledobott magáról, és a sóvár kandúrtekintetek kereszttüzében a vízbe csobbant. Negyedóra múlva tért vissza, és a korlátot támasztó Annát invitálta be.

 - Várj, lemegyek a fürdőruhámért!

 - Hagyd a csudába, rajtam sincs! Gyere!

 Anna kicsit szégyenlősen körbepillantott. Az összes hapsi őt nézte, míg vetkőzött. Berni mellé tempózott.

 - Ti nem jöttök? - kiáltott Bernadett a pasiknak, és cinkosan Annára kacsintott. - Ezt a kiállítást figyeld!

 Három csobbanás hallatszott, percek múltán már a partra gázoltak ki.

 - Csodálatos ez a hely! - áradozott Berni a telihold fényében fürdő öblön, az apró kavicsos parton végigtekintve.

 - Gyakran járunk ide! - mosolygott Kristóf.

 - Gondolom, nem egyedül! - vigyorgott Barna.

 - Gondolom, nem snapszerozni! - tette hozzá Berni.

 - Van benne igazság, nem kevés! - bólintott Feri.

 - Van ennek a helynek valami bódító varázsa! - nyúlt el Berni a kavicsokon, és áldotta vőlegénye eszét, mikor az három tekercs polifoam-matraccal együtt úszott partra. Napbarnított testén megcsillant a sápadt holdfény. A nő sem volt piskóta. Mellei hegyén fázósan hegyesedtek-keményedtek a bimbók, itt-ott vízcseppek gyöngyöztek rajta, jól nézett ki, és ezt tudta is. Arra várt, Barnán kívül melyik srác fog kezdeményezni. Elsőre nehéz volt eldöntenie, mert mindhármuknak szinte egyszerre lett "délvidéki" vérbősége. Titkon Feri izmos testére, jókora farkára vágyott, számítása bejött. A szögletes állú, szőke srác kék tekintete csak rajta "legelészett", olykor Barnára sandított, aki szemével bíztatta, tegyen, amit jónak lát. Egyszerre heveredtek a lány mellé, Feri balról, Barna jobbról. Csókolták arcát, száját, nyakát, tapogatózó kezeik is megjelentek. Feszes-telt kebleit lágyan gyúrogatták, simogatták, játszadoztak az izgalomtól kemény bimbókon. Később Feri kezei szája és nyelve váltotta fel, melyek alól a cseresznyemagnyi gombok pajkosan ki-kibújtak, de a gyengéd harapdálásnak nem tudtak ellenállni. Berni halkan nyögdécselve sóhajtozott, és engedelmesen nyitotta combjait Barna tenyerének. A srác lágyan dörzsölte a szőrmentes szeméremdombot, a nagyajkak közül előbukkanó, duzzadó csiklót. Percek múltán ellenőrizte, Bernadett puncija homokmentes, ám csurom nedves. Átengedte a terepet Ferinek, aki örömmel ékelte be széles vállait a formás combok közé. A srác imádta a borotvált puncit, maximum egy kis csíkot tűrt el. Ő maga is fazonírozta ágyékszőrzetét, de testének többi része sem volt bozontos. Nyelve hegye a kéjgombocskára siklott, és elégedetten mosolyogva hallgatta a lány tompa, kéjes hangjait. Barna ugyanis menyasszonya szájába adta kőkemény farkát.

 

 - Gyere, hagyjuk őket! - karolta át Annát Kristóf. - Sétáljunk egyet, ha gondolod!

 - Mehetünk! - villantott egy mosolyt a lány. Kicsit még feszélyezte saját meztelensége, de ahogy barátait elnézte, őket már semmi sem zavarta. Szeme sarkából alaposabban felmérte Kristófot. Alakja nem volt izomtalan, de öccsétől messze elmaradt. Mellkasán, apró pocakján dús, barna szőrzet terjengett, farka határozottan növekedett ahhoz képest, amekkora közvetlenül a partra úszás után volt. Amolyan félállásban leledzett. Gondolatban végignézett magán is. Hosszú, sötétbarna haj, barna szem, bájosan kislányos arc, piros ajkak, egyenes-hegyes orr. Karcsú nyak, jókora, telt mellek, vékony alkat, lapos has, szeméremdombján piciny, fekete háromszög. Hosszú combok, formás vádli, mindehhez harmincnégyes lábméret. Szerinte Kisniki, vagy Berni sokkal szebb, mit ehet rajta Kristóf? Azt a vágyteli szendeséget, amivel napok óta vad fantáziákkal fűszerezi a pasi álmait. Látszott a lányon, hogy szeretné, de valami visszatartja, mint kiderült, az első alkalom kellemetlen emlékei.

 A dombtetőre értek, térdig érő, selymes fű hullámzott a lágy tengeri szélben. Végigtekintve a holdfényben fürdő öblön, a ringatózó hajón, giccsesen romantikus volt. A parton orgiázó hármas pornográf módon rombolta a romantikát. Mindenesetre ő is átkarolta Kristófot, majd szorosan megölelte. Ajkuk lassan összeért, vad, szenvedélyes csókba gabalyodtak.

 Feri fürgén táncoltatta nyelvét Berni csiklóján, néha még a hüvelyben s elmélyesztette. A lány csak halkan szuszogott mindehhez, és egyre gyakrabban feledkezett meg Barna farkáról. Pasija ezt elnézte neki, imádta, mikor Berni elélvez, és ez már nem sokat váratott magára. A lány felsikkantott, mert Feri abbahagyta a nyalást, a popsiját picit megemelte, és a nedvektől csillogó szeméremajkak közé illesztette vöröslő makkját. Érdekes pénisz volt, miként Berni később megállapította. Kalapkája a testéhez képest nem volt túl nagy, a rúd maga a töve felé vastagodott. Mindemellett tökéletesen dolgozott. Lassan vezette be, a vagina szűken, de engedelmesen tágulva fogadta magába. Hihetetlen gyönyört érzett a lány. Nem volt messze a csúcstól, mikor Feri váltott, de jól tette. Már nem volt a szájában Barna farka, ám kezével még markolta, lassan izgatta, és csak kapkodta a levegőt, ahogy Feri egyre gyorsulva mozgatta altestét. Hirtelen és váratlanul rándult hüvelye satuként a dolgos szerszám köré, felnyikkanva hatalmasat élvezett.

 Anna kemény mellein a hegyesedő bimbók észvesztően izgatták Kristófot, aminek következtében délcegen meredő farka észvesztően izgatta Anna punciját. A srác lassan a lány nyakát, pillanatok múlva telt kebleit csókolgatta. Huzamosabb ideig tartózkodott itt, mert észrevette, Anna ciciérzékeny. Ez még a lánynak is új volt. Ennyit az előző pasiról! Beleremegett az érzésbe. Kevés híján el is élvezett volna, ha Kristóf nyelve nem bukkan még lejjebb, a köldökére. Csiklandós volt, percekre odalett a varázs! Kristóf gyorsan odébbállt, gyengéden körbenyalta a fekete háromszöget, és megállt az alsó csúcsánál. A lány engedelmesen állt terpeszbe. A nyelv a húsos ajkai közé furakodott, aprócska csiklót talált, de minduntalan elsiklott előle, és sokáig kellett keresni. A lányt ez csak izgatta, hát még, mikor Kristóf ujjai segítségével elérhetővé, ezáltal könnyebben izgathatóvá tette. Csakhamar piciny kisajkai réséből kövér, átlátszó csepp bújt elő. A fürge nyelv felszippantotta, miként a következőt is. Anna még sosem élvezett el állva, most ez is megtörtént. Fegyelmezetten, csendben, elakadó lélegzettel, rogyadozó lábakkal élte át azt a hatalmas orgazmust, ami hideglelősen öntötte el. Kristóf felemelkedett, megölelte a lányt, megcsókolta, és meglepetten vette észre, hogy az eltűnt ajkairól. Kemény dákóját vékony lányujjak markolták, hátrahúzták fitymáját, meleg nyelv simogatta makkját. Később tövig merült a piros ajkak közé, ám a nyelv ekkor sem pihent. A makk igen érzékeny részét részesítette előnyben, lehetőségeihez képest cirógatta, míg az ajkak fel-alá csúszkáltak az eres rúdon. Kristóf egy ideig csukott szemmel élvezkedett, de érezve a lány profi technikáját, egyre inkább elkerekedett a szeme. Végül gyengéden leállította Annát.

 - Ha így folytatod, hamar ellövöm a poént, és bizony időbe fog telni, mire újratölt!

 A lány felállt, de a srác visszanyomta a fűre, így az lefeküdt, széttárta combjait. Kristóf óvatosan közéjük férkőzött, fényes makkját a nedves-csupasz punciba igazította. Cseppet elszöszmötölt, ám végre lyukon volt. Nagyon lassan tolta be. Anna voltaképpen még szűz hüvelye kitágult az átlagos, de kemény dákó méretére. Meglepően alig fájt, s az is hamar elmúlt, hogy átadhassa helyét valami eddig nem érzett, de nagyon kellemes, kéjteli érzésnek. A lány arca sokat elárult Kristófnak, ezért még a szokottnál is gyengédebben mozgott. Annát pedig hatalmába kerítette az élvezet. Lehunyta szemeit, halkan sóhajtozott, miközben testében egyre erősödött a hihetetlen gyönyör. Kristóf tövig hatolt a nedves és szűk vaginába, hogy majdnem teljesen kihúzva újra mélyre tolja farkát. Anna nem bírta már sokáig, hangján ugyan uralkodott, mindössze egy aprót nyikkant, de testét már nem tudta kordában tartani. Hüvelye összehúzódott, apró kisajkai és a lassan dolgozó dorong között gyönyörnedvek fröccsentek ki, és lélegzet-elakadva nagyot élvezett…

 Bernadett Barnabás elé pucsított, a fiú a csípőjébe kapaszkodva vadul hágta a lányt. Feri vaskos dorongja Berni orra előtt lengedezett. A lány szájába vette a saját nedveitől fénylő jószágot, hol a makk hegyét csiklandozta nyelvével, hol teljesen elnyelte, és szívta mohón. Nem nagyon koncentrált arra, mit csinál a vőlegénye, de kétségkívül jól tette, teste újabb csúcspont felé sodródott. Próbálta az addigi tempóban és intenzitással izgatni Ferit, de a gyönyörhullám kíméletlenül átcsapott rajta, hangosan nyögdécselve élvezte ki minden löketét. Ferinek még két nyelvcsapás hiányzott, amit jobb híján kézzel fejezett be. Alapos meglepetést okozott a lánynak, aki, csillapodtán az utolsó kéjhullámnak, ismét szájába vette a vastagodót. Az nyomban torkon köpte, és csak a szerencséjének köszönheti, hogy nem ment tüdőre. Túl az első meglepetésen, ingerlő nyelvcsapásokkal az utolsó cseppet is kicsalogatta a lüktető péniszből. Barna halk cuppanással kihúzta farkát Berni forró-nedves hüvelyéből, és a lány szájába adta. Sok munka már ezzel sem volt, pár nyalintás után a srác halk hördüléssel lövellte fehér magját Berni szájába.

 Anna hanyattfektette Kristófot, a holdfényes, fekete eget kémlelő, atomkemény dákóba ült. A srácnak semmi dolga nem akadt, a lány saját magának szabályozta, milyen gyorsan mozogjon. Húsos-lucskos puncijával fel-le liftezett a fütykösön, egyre gyorsabban, egyre mohóbban, kéjre éhesen. Jobb tenyere a dombocskájára simult, középső ujja a klitoriszát kergette, még jobban fokozva az érzést. Ajkait halk kéjnyögések hagyták el, néhány pillanat múlva megmerevedett. Tövig ült a szerszámba, csak az ujja mozdult kicsinykét. Vaginája összeszorult, némi gyönyörnedv cseppent a srác göndör ágyékszőrzetére, és hatalmasat élvezett. Kristóf eddig bírta. Leemelte farkáról a lányt, bíborló makkjából gejzírként lövellt ki a sűrű, fehér ondó, "betakarva" a lányt köldöktől fekete szőrháromszögéig.

 Annyira tudták csak összeszedni magukat, hogy a hajóra ússzanak, és gyorsan lezuhanyozzanak. A hajnal a ringatózó hajó kényelmes fülkéiben érte őket, késő délelőtt értek vissza a kikötőbe.


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr813526069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása