Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.06.20. 17:59

Gyémántok 28

  Kati félóra múlva alternatív lehetőséget javasolt, az osztály így két részre oszlott. Az egyik István vezetésével a környéki erdőkben tett nagyobbacska túrát, míg Kati Pécsre buszozott a megmaradtakkal. Kis csapatunk gyűlölte a múzeumból ki, templomba be, szuvenírboltokkal megspékelt kirándulást, inkább Istvánnal tartottak. Kora délutánra tértek vissza a kóricálásból, megkajáltak, és a tábor majdnem közeli szomszédságában terpeszkedő tó partjára ültek ki. Az ikrek hozták a formájukat, bikinifelsőt azonban nem. Voltak éhes tekintetek. Kati magában csak ingatta a fejét. "Nem esik messze az alma a fájától!"

 Beesteledett. Az ikrek, Peti, Vili és Zsuzsi vacsora után a legtávolabbi faház rejtekébe vonultak vissza. Előkerült pár üveg üdítő, pár doboz cigi, és egy nagy pakli römikártya. Végtelennek tűnő zsugapartit rendeztek, a füstöt már vágni lehetett, ablakot nyitottak hát. Tizenegyre járt az idő, amikor Gabi elvonult zuhanyozni, Laura azonnal követte. Ezen felbuzdulva a többi ifjú is megtisztálkodott, nemsokára öt meztelen, tétova fiatal állt a "hallban". Most hogyan tovább? Vonuljon félre mindenki diszkréten, vagy… Végül Zsuzsi oldotta meg a helyzetet. Csipkelődő mosollyal Vili lábai közé nyúlt, megbirizgálta a "koronaékszereket", és a srác szobájába surranva a heverőre vetette magát kihívóan izgató pózban. A fiú követte. Zsuzsi szőkésbarna, félhosszú, dús frizurát hordott, kék szeme, bájosan kislányos arca, nem túl magas termete, kicsiny, hegyes mellei, kellemesen jó alakja olt. Jelentős mértékben javította az összképet a vékony, de formás-izmos combjai közül előmosolygó, teljes mértékben szőrtelenített, húsos-domború punci. Vili tetszése egyre nőtt a lány iránt, főleg "délen", nem is tétovázott tovább. Zsuzsihoz térdelt, a lány előrehajolt, heves csókolózásba bocsátkoztak. Vili tenyere rásimult az apró, hegyes cicikre, majd' átszúrták a gyengéd érintéstől megduzzadt, kemény bimbók. Csókjai elhagyták a lány ajkait, ujjait nyelve hegye váltotta a gombocskákon. Pajkosan próbáltak kitérni előle, ám hasztalan. Zsuzsi kéjes-halk sóhajokkal kísérte a fiú játékát, keblei elég érzékenyek voltak az efféle izgatásokra, az átlagnál kicsikét jobban. Ritkán, de képes volt orgazmusra pusztán a mellei masszírozásával. Érzékei eléggé fel voltak korbácsolva, mikor Vili lejjebb haladt. Finom csókjai a hasán, köldökén át a szeméremdombjára értek. A lány még jobban megnyitotta combjait. Csupasz, húsos nagyajkai résnyire nyíltak, szinte kitüremkedett közülük a vérbő, nem aprócska csikló. Partnere ujjaival még jobban szétfeszítette az ajkakat, fürge nyelve a pecekre csúszott. Nem kellett sokáig nyalakodnia, Zsuzsi a melleit simogatva, fejét hátrahajtva, piros ajkait résnyire nyitva, levegőért kapkodva közeledett a csúcshoz. A fiú nevét suttogta-nyögte, teste ívben megfeszült, csupasz punciját a srác nyelvének szorította, hüvelye bőséges nedvezése közepette elélvezett.

 Laura a fotelbe vetette magát, combjait pedig a karfákra helyezte. Peti nyelve az enyhén szőrös puncira siklott, halk cuppanásokat hallatva nyalta-szívta a vérbő-piros csiklót. Gabi ezenközben próbált odaférkőzni a kőkemény, merev farkához. Pasija féloldalt helyezkedett, hogy a lány dolgát megkönnyíthesse. Laura diszkrét-halk nyögésekkel díjazta Peti nyelv- és ajakmunkáját, és magában rosszallóan gondolt Zsuzsi kihallatszó, jóval zajosabb gyönyörére. Jó pár perc után azonban már a sajátjára koncentrált. Lélegzete el-elakadt, teste finoman megremegett, végül megfeszült, és egy nyikkanás nélkül elélvezett. Peti is igen közel járt, Gabi ajkai profimód csúszkáltak vaskos dorongján. Laura elélvezte után pillanatokkal, nem kevés mennyiségű spermát lövellt a lány szájába, aki alig győzte nyelni a számára oly finom nedűt.

 Csillapodtak a kedélyek. Zsuzsi el volt ájulva Vili nyelvtechnikájától, és amikor szóvá tette, Vili helyett Peti felelt.

 - Ez nálunk valami családi örökség lehet! - szólt be a nyitott ajtón. Nem mintha bármi rokoni kapcsolat lett volna a két fiatalember között.

 - Bizony! - vigyorogtak az ikrek az unokatesójukra. Ezen jót nevettek, Zsuzsi pedig helyet cserélt Vilivel. Most ő cserkelt végig a fiú testén csókjaival, a markáns, borostás arcán, izmos nyakán, ritkás szőrzetű, izmos mellkasán át a barna, göndör-pöndör szőrzettel övezett köldökig. Bal keze már az igen kemény és forró rúd köré fonódott, lágy-lassú mozdulatokkal mozgatta a fitymát. Kezét ajkai váltották fel, nyelve fürgén csapkodott az érzékeny makkon. Munkájára sosem volt ilyen téren panasz, most sem, inkább az volt a probléma, hogy nyelvcsapásai, ajkai szívó mozdulatai hamar a fellegekbe repítette a srácot. Vili nem így akarta befejezni, így egy előkészített óvgumit tolt a lány orra elé. Zsuzsi vette az adást, felgöngyölítette a védőeszközt, és föléguggolt. Beigazította még mindig nedves hüvelyébe a merev szervet. Lassú lépegetésből könnyű ügetésbe váltott. Finoman, de határozottan Vili értésére adta, most az ő kezében van a gyeplő, nem szereti, ha a „lova” fickándozik. A fiú nem mozdult, picit megemelve tartotta altestét, a jobb kihasználhatóság végett. A lány már vágtatott, erőteljes-vad mozgással emelgette fenekét. A kéj mindkettőjüket egyszerre ragadta el. Ágyékuk összefeszült, Zsuzsi puncija bőséggel árasztotta nedveit, Vili farka lüktetve pumpálta magját a gumiba. Egymásra borulva szorosan ölelkeztek, és versenyt kapkodtak levegőért.

 Gabriella a fotelbe ült, húgát pedig a karfákra térdeltette, szépséges punciját tökéletesen nyelvhegyre tűzhette. Peti gumit tekert a szerszámára, és barátnője enyhén szőrös puncijának ajkai közé vezette finom gyengédséggel. Lassan, kéjesen mozgatta dorongját a lucskos hüvelyben, Gabi ugyanezt a tempót alkalmazta nyelvével Laura duzzadt, helyre kis peckén. Testükben egyre jobban eláradt a gyönyör…

 

 Pisti sem volt különb húgánál. Húsz évesen legalább tizenöt nővel-lánnyal lefeküdt már, állandó partnere jószerével nem akadt. A táborba érkezése után nem sokkal ki is szemelt magának egy bögyös, barna csajszit, egy másik csoportból. Nem okozott problémát az ismerkedés, másnap már kéz a kézben mentek mindenfelé. Estefelé jutott eszébe Pistinek, hogy illendő lenne bemutatnia a lányt a többi családtagjának. Szüleit gyorsan meglelte, de Zsuzsit sehol sem találta. Késő este kapott egy fülest az egyik sráctól, miszerint próbálja meg a Gyémánt-ikrek faházában, mert Zsuzsit egész délelőtt velük látta. Pisti megköszönte a tippet.

 - Gyere, Hajni, bemutatlak a húgomnak is! – fogta kézen a lányt, aki boldogan követte. A tizennyolc éves lány viszonylag jól nézett ki, Kleopátra-frizurát viselt, és olyan ruhákat hordott, ami csak kiemelte alakjának pozitív formáit. Amit újdonsült partnere még csak nem is sejtett, Hajni imádta a szexet, és nem volt válogatós. A külvilág felé azonban a „szende szűzlány” - képét mutatta. Rajongott azért, hogy a fiúk rajonganak érte, ám huzamosabb ideig senki sem bírta mellette. Nagy volt az „étvágya”.

 Követte hát Pistit, kényelmesen sétálva haladtak a „Gyémánt-villa” felé, ahogy azt az ikrek osztálytársai elnevezték a lakóik után. A behajtott spalettákon át fény szűrődött ki, ám a függönyök is el voltak húzva, így kukucskálásuk nem járt eredménnyel, ugyanakkor a nyitott ablakon át hangok szűrődtek ki. Halkan kopogtattak, de odabent nem hallották. Benyitottak hát. A látvány finoman szólva is meglepő volt. Laura Gabi melleit simogatta, miközben Peti fütyköse hevesen lövellte a gumiba spermáját, Gabi orgazmustól lüktető vaginája egyre csalogatta utolsó cseppjeit. Csend állt be, nem kicsi.

 - Ööö… bocs, csak Zsuzsit kerestem… - dadogott Pisti.

 - Megtaláltál! – állt a szobaajtóba a lány csípőre tett kézzel. Soha nem zavarták egymást, ha tudták, hogy „nincs egyedül” a másik. – Nem hallottam a kopogást! – tette hozzá nem kis éllel.

 - Pedig kopogtunk! – szúrta közbe Hajni. A látvány rettenetesen felizgatta, és egyáltalán nem kívánt kimaradni a dologból.

 - Nem hallottuk! – epéskedett még Zsuzsi, szavait Pistinek címezve.

 - Bocs… csak őt akartam bemutatni neked – szabadkozott a bátyja.

 - Zsuzsi vagyok! – nyújtott kezet Hajninak, azzal a kezével, amivel az imént még Vili egészen más testrészét fogta, és bemutatta sorra a többieket is.

 - Én pedig Hajni, és tényleg ne haragudjatok, hogy ideszemtelenkedtünk!

 - Ugyan, nincs semmi baj! – legyintett Gabi odalépve a bögyös csajhoz. – Maradhattok, ha van kedvetek!

 Hajninak és Pistinek nem kellett kétszer mondani, utóbbi leküzdötte magában azt is, hogy ellenérzései vannak a húga jelenlétét illetően. Gabriella kulcsra zárta az ajtót,s mire visszatért, a jövevények ruhátlanok voltak. Végigmérte az új párt. Megállapította magában, hogy Pisti sem, és Hajni sem egy nagy durranás. Pisti magasra nőtt, vékony srác volt, nem túlságosan izmos, szőr a hónalján és az ágyékán kívül alig nőtt rajta, és pénisze is olyan furcsa volt, így, lankadtan hosszúnak és vékonynak tűnt. Hajni sem volt egy manöken-alkatú, bár formátlan sem. Arca se nem csúnya, se nem szép, orra még úgy-ahogy illett Kleopátra-frizurájához, alakjában, alkatában egyedül két súlyos körtemelle, valamint a keskeny pamacska volt érdekfeszítő, vonzó. A ruhák sokkal többet dobtak rajta.

 Leültek a nappaliban, ki hol talált helyet, beszélgettek. Gabi üdítőital-felszolgálás közben örömmel nyugtázta, Hajni nem szép, de viszonylag intelligens, kulturált, és szexbolond. Nem bánta, hogy csatlakoztak hozzájuk. Laura nagy adag kávét is főzött, azt kortyolgatták, ám hamarosan a kávészürcsölést valamilyen más hangok váltották fel. Csókok halk cuppanásai, testeket simogató kezek nagyon halk súrlódásai hallatszottak.

 Hajni az egyik szabad fotelbe ült, Pisti először a lány hatalmas melleivel, kemény bimbóival játszadozott ujjaival, ajkaival felváltva. Nagyon el volt telve a halmokkal, de lassan elhagyta a didiket, és a keskeny, göndör szőrpamatig meg sem állt. Hajni azonnal széttárta lábait, ujjaival kissé megnyitotta punciját. A srác teljesen elhűlt a látványtól. Sok nővel volt már dolga, de egyikük sem rendelkezett ilyen nagy csiklóval, ilyen húsos kisajkakkal, mindemellett szőrtelenített nagyajkakkal. Földöntúli izgalommal szívta száját a rózsaszín csiklóra, nyelve vitustáncot járt rajta, középső ujja a bőségesen nedvező barlangba csúszott. Ezt az ujját hamarosan még kettő, aztán újabb is követte. A nyelv és az ujjak mozgása megtette hatását, Hajni nemsokára elélvezett, buja, nedves vaginája remegett a kéjtől. A lánynak azonban ez nem volt elég. Megfordult, a fotel karfáira térdepelve, farát kidomborítva kínálta punciját Pisti ez idő alatt alig hosszabbodott, ám kőkeményre duzzadt farkának. A fiú nem is tétovázott. A húsos kisajkak közül szivárgó, nedves rózsaszín résbe helyezte bíborló makkját. Egy erőteljesen határozott mozdulattal tövig siklott a lány testébe. Majdhogynem állati módon hágta meg Hajnit. A nimfomán leányzónak ínyére volt a dolog, hangos nyögésekkel, zihálásokkal és sikolyokkal kísért minden lökést. Erőteljes, péniszszorongató orgazmusa volt ismét, és már ahogy tudott partnerére is koncentrálni, arra következtetett a nyögéseiből, Pisti is közeleg. Elhúzódott a fiútól, újra megfordult, és a hüvelynedvektől csillogó, eres faszt a szájába vette. Nyögdécselve szopogatta a szerszámot, érezte, ahogy Pisti megfeszül, halk nyögéssel lövelli, ontja a sűrű, sós, meleg spermát. Hajni pedig csak nyelt, szopott, ismét csak nyelt, egyetlen cseppet sem hagyva kárba veszni.

 Természetesen a többiek sem tétlenkedtek, csak a partnerek változtak. Vili a másik fotelben ült, előtte Zsuzsi térdepelt, ajkaival a srác fütykösén „muzsikálva”, Peti pedig a pucsított popsi közül-alól kivigyorgó csupasz punciba mélyesztette felgumizott dákóját. Gabi és Laura Vili heverőjén szórakoztatták egymást gyengéd, ikertestvéri szeretettel, 69-es pózban…

 Lassan mind a heten a csúcsra értek, testüket vékony verejtékfilm vonta be. Elfáradtak a szeretkezéstől, kerestek valami fekvőalkalmatosságot, egymást átkarolva elaludtak szépen, csendesen, kielégülten…

 Mivel ez az estéjük ilyen jól sikerült, a többit sem töltötték másképp, szexuális étvágyuk szinte csillapíthatatlan volt. Olykor még napközben is kettyintettek egy kellemeset.

 Nagyon jó, de nagyon titkolt élményekkel tértek haza a szüleikhez…


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr342939433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása