Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.03.28. 18:00

Gyémántok 16

 Tizenhatodik fejezet

(Avagy: titokszoba)

  

 Az idő haladt. Május eleje, az írásbeli érettségik ideje volt. Izgatottan álltak a suli előtt, páran cigarettáztak, köztük Dugó is.

 - Te mióta dohányzol? - hökkent Glória.

 - Tavaly óta, de csak ritkán gyújtok rá. Most is azért, mert ideges vagyok.

 - Mennyire vagy ideges? - kérdezte Jocó.

 - Rohadtul - pöccintette el a csikket Dugó.

 - Akkor adj egyet nekem is!

 - Te is, fiam, Brutus? - nézett párjára Glória.

 - Olykor…

 - Ti készültetek egyáltalán? - kérdezte Juli nyugalmat erőltetve magára, holott ő is legalább annyira izgult, mint a fiúk.

 - Ja… valamicskét.

 - Képzeljétek! - rohant oda Jani. - Az ofőnek van egy hapsija!

 - Ne szórakozz!

 - Komolyan! Most akarja bemutatni! Gyertek!

 Bementek az osztályterembe, ahonnan már csak ők hiányoztak. Kati mellett egy magas, fekete hajú, bajuszos, szemüveges, elegáns, jóképű, mosolygós, 28 - 30 év körüli, markáns férfi állt.

 - Üdvözöllek benneteket! Mielőtt a komolyabb dologra térnék, engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Molnár Istvánt. Ő a vőlegényem, és június végén lesz az esküvőnk, ahová most szeretettel meghívlak benneteket.

 - Köszönjük! - harsogták az ifjak.

 - Nos, akkor térjünk a nehezére… - és elmondott néhány fontos dolgot a vizsga menetéről, a végén nagy kalappal kívánt mindenkinek.

 A szóbeli vizsgák utolsó napja. Mindenki képességeihez mérten levizsgázott, együtt volt az egész osztály. Ünnepélyesen kiosztották a bizonyítványokat, mindenki jó eredményt produkált, közülük is kiemelkedve Juli, Kriszta és Glória. Kitűnő bizonyítványuk mellé könyvjutalom is járt. Kati rettentő büszke volt a tanítványaira.

 Néhány óra múlva ismét az iskola épülete előtt gyülekeztek, csak jóval lezserebb öltözékben. Katit és vőlegényét várták, hogy egy búcsúbulira összeröffenjenek az osztályfőnök házában. Ott már várta őket Eszter, aki mindenféle finomságokat gyártott már egész délután. Berci ismét a zenefelelős és lemezlovas szerepében "tündökölt", felszerelése az egyik sarokban várta őt.

 A nappaliban, akik nem akartak enni-inni, táncolni, Katival és Istvánnal beszélgettek, többnyire a tervekről, jövőről.

 A konyhában Eszter volt a séf, Dugó pedig a mixer. A nő jobbára a fogyatkozó szendvicseket pótolta, de kérésre csinált melegszendvicset is. Dugó pedig saját kútfőből kitalálva mindenféle italkotyvalékot kevert, egyre finomabbakat, és egyre ihatóbbakat. Dave volt a teszter, csak az volt a probléma, hogy éjfélre lejárt a "szavatossága", nagyokat öklendett a vécén.

 A táncoló "úri közönség" hangulata emelkedett, amit Berci kitűnő érzékkel fokozott még tovább. Egy pörgősebb zeneszámot indított el, utána pedig sok-sok lassút. A párok összeölelkeztek, egy-két csók is elcsattant. Anna Vili vállára borult, és örült, hogy a fiú keze a szoknyája alatt matat. A lány levette az ázott bugyit, mint ahogyan még néhányan tették.

 A beszélgetők is beszivárogtak táncolni, a táncolók meg kiszivárogtak (nem beszélgetni). Kati és István is úgy döntött, táncolna. Meglátva azt a jó néhány bugyit a földön, a férfi meghökkent egy pillanatra, de menyasszonya mosolya megnyugtatta. Átölelte leendő asszonyát, és beleolvadtak a táncoló forgatagba. Kati bugyija is a többi sorsára jutott, István farmerja is egyre szűkebb lett. Elfogta őket a visszatarthatatlan vágy, csendben, feltűnés nélkül osontak ki a szobából.

 A leendő gyerekszoba ajtaja halkan becsukódott mögöttük, Kati bezárta az ajtót, és azonnal Istvánnak esett. Levetkőztette a férfit, aki már teljesen be volt gerjedve, és természetesen viszontvetkőztette a nőt. A férfi levette a szemüvegét, és tetőtől talpig végigcsókolta a nőt. Katinak nagyon tetszett ez a kényeztetés, soha, egyetlen partnere sem tett ehhez foghatót. Több mint fél éve járnak Istvánnal, és a férfi soha, egyetlen alkalommal sem mulasztotta el ezt megtenni. Csodálatosan gyengéd csókjai szinte az orgazmusig pörgették fel. István csókjai egyre lejjebb, ágyéktájra haladtak. A nő enyhe terpeszbe állt, hogy a szőrháromszög egyetlen darabja se maradjon ki. A férfi ujjai segítségével szétfeszítette a nagyajkakat, hogy rácsókolja, rászívja magát a piros pecekre. Kati általában idáig szokta bírni, utána egy ágyra veti magát. Most is így tett, lábait terpeszbe rakta. István odahajolt, ujjaival ismét szétfeszítette a barnásszőke szőrű, nedves puncit. Nyelve vad táncot járt a vöröslő csiklón. Kati nagyon halkan nyögdécselt, melleit simogatta, olykor vőlegénye hajába túrt, míg annak nyelve egyre tekergőzött érzékeny kéjgombján, és a gyönyör hullámai át nem csaptak testén. István abbahagyta a nyalást, kőkemény, viszonylag nagy farkát vezette a lucskos, szőrös szeméremajkak közé. Tövig hatolt Kati testébe, és hatalmasat csókolóztak.

 - Mit gondolsz, csináljunk egy kis-Molnárt? - súgta István.

 - Tökéletes az alkalom… - számolt utána Kati, de alighogy kimondta… - Aaahhh! Csináld!… István… mééég!

 A férfi mozgásba lendült. Keményen megdolgoztatta farkát Kati nyirkos, forró kéjbarlangjában. Hirtelen egy vulkánkitörés erejével lövellt ki belőle a hatalmas adag ondó, elárasztva a nő hüvelyét.

 - Reméljük, sikerül! - nyögte István elernyedve. Menyasszonya épp egy másodperccel előzte csak meg.

 

 Gabesz és Juli kézenfogva elindultak felderíteni Kati házának zegzugait. Találtak egy keskeny lépcsőt, mely felfelé is, és lefelé is vezetett.

 - Merre? - intett Juli.

 - Le, először ott nézzünk körül - ajánlotta Gábor.

 Nagy nehezen találtak egy kapcsolót, aminek felkapcsolása után gyér fény szivárgott a lépcsőházba. A lépcső alján egy apró előtér volt, két ajtó nyílt belőle. Az egyik, apró helyiségben a gázkazán volt, meg némi kacat.

 - Itt nincs semmi érdekes - mondta Juli. - Nézzük meg a másikat!

 Benyitottak oda is. Bent első pillantásra semmi különös nem volt. Mint egy átlagos szoba. Franciaágy, hatalmas díszpárnák, két állólámpa, szolid csillár a mennyezeten. Szőnyegpadló, éjjeliszekrény, színes tévé, videó, videokazetták.

 - Vajon miért van ez itt? - nézett szét a lány az ablaktalan "nappaliban".

 - Nem tudom, nézzünk szét jobban! - guggolt le Gabesz, míg a lány az ágyra huppant, és arra gondolt, be kellene kapcsolni a tévét. Megtette, de adást nem talált.

 - Hoppá! - hallatszott Gabesz felől. - Ide nézz, kicsim! Micsoda filmeket néz Kati néni!

 - Miket?

 - Ezek kemény pornófilmek! - mutatta a srác.

 - Honnan tudod?

 - Egy-két műsoros is van köztük, másrészt, míg meg nem ismertelek, én is éltem ilyesmivel.

 - Hát, Krisztától már hallottam egyet, s mást, de ezt nem gondoltam volna!

 - Miért van az az érzésem, hogy találhatunk itt még érdekesebb dolgokat is! - jött lázba a fiú.

 - Mire gondolsz?

 - Fogalmam sincs, csak úgy érzem… - Gábor az éjjeliszekrényke fiókjait nyitogatta. A legfelső mindenféle csábos-csipkés alsóneműt tartalmazott, részletesebben meg sem nézték. A középső fiókban a nyomtatott sajtó külföldről behozott termékei sorakoztak. Ez már több izgalmat rejtett, Gábor és Juli izgatottan lapozgatta a német, dán és svéd pornómagazinokat. A legalsó fiók tartalma az igazi döbbenetet váltotta ki. Különféle szexuális segédeszközök színes kavalkádja hevert festői összevisszaságban.

 - Basszus! - hüledezett Gábor.

 - Ez nem kicsi! - vett ki Juli egy igen nagy, vaskos példányt.

 - Gondolod, használja őket?

 - Hát, lehetséges.

 - Ez nem is hiszem, hogy befér - kételkedett a srác.

 - Hidd csak el! Tágul az annyira!

 - Kipróbáljuk? - vigyorgott a fiú.

 - Majd kipróbálhatjuk, szerintem nézzünk még körül, és a végén jöjjünk vissza! - javasolta a lány. Gondosan lekapcsolva maguk után a lámpát, a tetőtérbe mentek fel.

 

 - Rémes dolog ez a mixerkedés! - panaszkodott Dugó Eszternek.

 - Te vállaltad!

 - Tudom, de már mindenki önellátó lett, nincs is rám szükség!

 - Látom, Laci, isznak, mint a gödény! Kati meg észre sem veszi!

 - Nem is tudom, hol van - nézett körül Dugó.

 - Az előbb jött ki a diszkószobából.

 - Úgy hallom, Berci borzolja az idegeket!

 - Azaz?

 - Nem hallod? Csupa lassút nyomat!

 - És az mitől borzolja az idegeket?

 - Ezt az osztályt megfertőzte valami, és tőlünk kapták el.

 - Vettem észre!

 - Na, látod, így borzolja Berci az idegeket, legalább a fél brigád kettyint, vagy legalábbis akar!

 - Biztos Katiék is ezért vonultak félre.

 - Én is ezért szeretnék… - vigyorodott el Dugó.

 - Menj nyugodtan, - mosolyodott el Eszter, - tartom a frontot!

 

 - Hát itt nincs semmi érdekes! - legyintett Gábor.

 - Igazad van, menjünk le! - bólintott Juli.

 - És?

 - Mi az, hogy és? - csodálkozott Juli, egyenként, lassan kiejtve a szavakat.

 - Hát az, hogy visszamegyünk a pinyóba, és kefélünk egy sort… - a lány mérges pillantása megváltoztatta az álláspontját. - Izé… megyünk, szólunk Krisztáéknak!

 Lefelé tipegve a lépcsőn össze is futottak velük.

 - Hol a rákban voltatok? - mordult Dugó.

 - Bátyó! Ne tudd meg, mit találtunk!

 - Ne mondd!

 - Akkor nem mondom! - Gábor inkább mutatta.

 - Ejha! - füttyentett Dugó.

 - Nem semmi! - jegyezte meg Kriszta. - Vajon István akkor mire kell?

 - Szerintem már unta a műanyagot! - vélte Juli.

 - Hosszú távon lehet, hogy én is unnám! - nevetett Kriszta. - Mit gondolsz, működik? - vett ki egy normál méretű példányt. Forgatta, nézegette, véletlenül bekapcsolta. Felzümmögött a ketyere.

 - Ide nézz! - mutatta Julinak. - Működik!

 - Szupi! Próbáljuk ki! - ujjongott a szöszi.

 - És velünk mi lesz? - kérdezte Dugó.

 - Vetkőzzetek le, és helyezzétek magatokat kényelembe! - csízelt Kriszta.

 - Még választhattok is! Vagy filmet néztek, vagy minket! - fűzte hozzá Juli.

 - Szerinted? - vigyorogtak a kandúrok.

 - Ám legyen! - néztek össze a lányok. Lassan, érzékien levetkőztek, aztán látva, hogy a pasiknak guvad a szemük, és még ruhában vannak, gyorsan lepucolták őket, és jót mulattak a hervadt fütyik láttán. Juli hanyattfeküdt az ágyon, térdeit a nyakáig felhúzta, ám combjait összezárva tartotta, csak csupasz punciajkai látszottak. Kriszta bekapcsolta a vibrátort, és próbaképpen az arcához nyomta a rózsaszín, péniszt formáló rudat. Tökéletesen működött. Végighúzta Juli combjain, a zárt, szőrtelen nagyajkakon. Julin apró kéjhullámok szaladtak át, de combjait még mindig zárva tartotta. A vibri jó párszor végigsiklott még az ajkakon, végül közéjük furakodott, és a megbújó klitoriszon bizsergett. Juli már fel-felnyögött a gyönyörtől, de lábait nem és nem akarta széttárni. Kriszta elhúzta a szerkentyűt a kéjgombról, a rést kereste a makk formájú heggyel. Megtalálta, és nagyon lassan bemélyesztette. A kihúzott szerkezet nedves volt. Lassan engedett a combok szorítása, csigatempóban nyílt a szőkésfehér pamacskoronájú pina. Kriszta függőlegesen fordította a rezgő rudat, makkja a duzzadt gombon nyugodott, és lágyan dörzsölte gyakorlatilag a punci egészét. Juli azonban nem nyugodott, mindenféle hanggal tudatta a jelenlévőkkel, hogy ez neki milyen jó. Az pedig, amikor Kriszta egy váratlan pillanatban fordított egyet a vibrátoron, és a gyönyörnedves, vöröslő vagina mélyére döfte, egyenesen pazar volt! Krisztának elegendő volt néhányat húzni a kicsiny gépen, és Juli felsikkantva, megrándulva hatalmasat élvezett.

 A fiúk egymást lökdösve Kriszta válla fölött átkukucskálva lesték Juli gyönyörű ölét. Dugó elvigyorodott, és megbökte Gabeszt.

 - Gyere! - hagyta ott a két lányt. Kihúzta a fiókot, és kivett egy kétágút. - Szerintem ennek jobb hatása lehet!

 - Próbáld ki! - ajánlotta Gábor.

 - Magamon?

 - Hülye!

 Dugó képtelen volt ezt a ziccert kihagyni. Krisztát finoman elválasztotta Julitól, akiben még ott maradt a műfasz. Dugó hanyatt fektette Krisztát, széttárt lábai között megcsiklandozta a kis szőrtelent a kétágúval.

 - Ez milyen? - tornázott a lány, hogy láthassa, de a fiú nem hagyta.

 - Csak érezd, kicsim, és élvezd! - vigyorgott Dugó, és lassan egyre mélyebbre tolta az időközben bekapcsolt vibri vastagabbik részét. A vékonyabbik ág elérte a klitorisz bőrét. Kriszta szinte felsikított az élvezettől, ahogy érzékeny szervecskéjére szorult a vibrátor. Dugó még kicsit mozgatta is, és csak annyira függesztette fel a "munkát", míg acélos rúdjára egy gumit tekert. Kihúzta a mű-szerkezetet, hogy igazira cserélje. A második tolásra nyögött fel a lány, szorult össze hüvelye, és élvezett el…

 Gábor is kihúzta a zümmögőt a csupa lucsok punciból, a piros, nedves, sikamlós pecken táncoltatta a nyelvét, később ő is gumit rántott, és hevesen meghágta Julit…

 

 Hajnal. Kati szeme felpattan. István édesdeden szundít mellette. "Atyaúristen! Elaludtam!" - gondolta. Lábujjhegyen kilopakodott a csendes lakásba. Rémes látvány fogadta. A konyhában mosatlan edény-, és pohárhalmok, üres, vagy valameddig teli üvegek szanaszét. A diszkószobában néhány srác-lány aludt itt-ott. Ki a díványon, ki a földön, ki a fotelekben elnyúlva. Berci félmeztelenül a "keverőpult" előtt (póló volt rajta…). A másik szobában Esztert találta néhány (volt) diákjuk társaságában. Körüljárta az egész házat, de hiányérzete megmaradt. "Laci és Gábor vajon hol lehetnek?" Volt egy halvány sanda gyanúja, félt, hogy igaz lesz. Okkal félt. A pinceszobában lelt a meglehetősen leharcolt négyesre. Féléberre rázogatta Dugót.

 - Rendben van, Gyémánt László, mindent tudtok!

 - Miről, ki, hol? - dörgölte szemét a fiú.

 - Rájöttetek legféltettebb titkomra!

 - Azon már tavaly, a kiránduláson túlestünk! - került eszéhez a srác.

 - Oké, oké, az is! - legyintett a nő. - Volna egy kérésem!

 - Mégpedig?

 - Erről sem kéne tudnia az egész városnak, jó?

 - István tudja?

 - Persze.

 - Akkor ezért kár volt felébresztened, aludj nyugodtan te is! - mosolygott Dugó.

 Kati megnyugodva ment fel a lakásba. Már nem volt álmos, így amennyire tudott, halkan rendet tett a lakásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr212729302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása