Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.02.21. 18:00

Gyémántok 11

 

Tizenegyedik fejezet

 

(Avagy: Megabuli, úgyis, mint: négyen egy ellen)

 


 

  

 Már jó ideje ment az iskola. Juli és Glória tökéletesen beilleszkedett az osztályba. Kati örömmel figyelte, milyen okosak, és milyen jól tanulnak, mindazok ellenére, hogy olykor igen viharosan teltek a délutánok.

 Dugónak egy nap eszébe jutott, hogy tarthatnának egy hatalmas szombat esti bulit, akár reggelig is. Gáborral beszélte meg először, utána pedig Nagyival.

 - Nagyi! - sündörgött a két fiú mézesmázosan.

 - Mi van, fiúk, bulizni akartok? - látott a veséjükbe Nagyi.

 - Ööö… - nem ezt a választ várták. - Izé, így nem fair! Te már tudod, hogy mit akarunk!

 - Drágáim! Elfelejtettétek, hogy pelenkás korotok óta ismerlek benneteket! Kezelgettem a torokfájásotoktól kezdve a mütyürkétekig mindeneteket, és tudom, hogy Gábor fenekén hol van az anyajegy. Tökéletesen tudom, hogy miért sündörögtök! Azt viszont ti nem tudjátok, hogy pénteken délután Kati nénihez utazom az új lakásába, és a vasárnap esti vonattal jövök csak haza. Gondo…

 - Yeeeaaah! - üvöltöttek valami elfajzott nyelven a fiúk.

 - GONDOLOM, ÖRÜLTÖK! - harsogta őket túl Nagyi, és csendben folytatta. - A mütyürkéteket most már kezeljék a lányok, DE! Reggel nektek kell bevásárolni, kaját készíteni, és rendet rakni, mire hazaérek!

 - Oké, Nagyi, mikor jössz vasárnap?

 - A fél hatos vonattal érkezem. Jók lesztek, ugye?

 - Á, mi sosem!

 - Mindjárt gondoltam!

 - Egyébként, mégis, honnan tudtad, hogy mit akarunk?

 - Egy Nagyi mindent tud! - hangzott a válasz egy hamiskás mosoly kíséretében.

 

 Megkezdődött a szervezkedés. Megkérdeztek mindenkit az osztályban, és egész sokan voltak, akik igent mondtak a meghívásra, tizenkilenc ifjú titán fog bulizni!

 Nagyi pénteken délután elutazott, a fiúk kikísérték az állomásra. Hagyott egy kis pénzt ezeknek a pernahajdereknek, hogy enni-innivalót tudjanak venni maguknak. Szombaton délelőtt a lányokkal bevásároltak, és délután négyesben nekiveselkedtek, hogy szendvicseket készítsenek, valamint buliképesre alakítsák a lakást. Az ágyakat rendbe tették, a fotelokat a falhoz tolták, kiporszívóztak, port töröltek, és még amit találtak. Hat óra után lettek készen. Elrendezték még az ennivalót, kihelyezték a poharakat, üdítőket, végül lezuhanyoztak és átöltöztek. Az első csengetéstől kezdve Dugó fogadta a "vendégeket". Jocó és Glória futott be elsőnek, roppant csinos és elegáns volt mindkettő. A házigazda betessékelte őket, megmutatta a szendvics- és italválasztékot, aztán rohant kaput nyitni. Dave és Liza, valamint Ricsi, Bernadett és Györgyi állt a kapuban. Alighogy becsukta az előszoba ajtaját, már megint kongattak. Jani és Szandi érkezett. Kilesett az utcára, Vili és Anna alakját látta közeledni. Megvárták őket. Tíz perc múlva Dzsoni és Judit is befutott.

 Mindeközben odabent már szólt a zene, ritmusra riszálták magukat az ifjak. Majdnem tíz óra volt már, a hangulat emelkedett. Dugó úgy gondolta, itt az ideje egy kicsit romantikusabbra állítani a hangulatot, hogy azt később erotikusra fokozza. Az öccse szobájába indult valami lassús kazettáért, de ott csókolózó Jocót és Glóriát talált. Diszkréten kihátrált, és a saját zenéi között turkált megfelelő kazit. Betette a magnóba. Volt vele sikere, a párok összeölelkeztek, és bizony a kezek is elindultak. Forrósodott és fülledt a levegő. Dugó észrevette, ám tanácstalan volt, félrevonta hát Gábort.

 - Szerintem nyisd ki a kanapét, és anyuék szobájában is használható a franciaágy! Aztán meg szólj mindenkinek, mik a lehetőségek!

 - Igazad van! - Dugó elillant, és pár perc után visszatért. Tapintatosan tájékoztatta a többieket, a "táncparkett" hamarosan kiürült.

 Dugó átölelte Krisztát, és jó öt percig mohón, hangosan szuszogva csókolóztak. Gábor Julival tette ugyanezt. Kriszta blúza szétnyílt, mellei előbukkantak, melyeken a bimbók már keményen ágaskodtak, hegyesedtek. Dugó a lehető leggyengédebben, legérzékibben hajolt a gyönyörűen formás cicikre, és nyalta, csókolta, ahol érte. A fiú egyre lejjebb ment. Levette a lányról a szoknyát és a bugyit. Gyönyörködött a már oly sokszor megcsodált, megszeret(kez)getett, enyhén szőrös punciban, mialatt ő is teljesen levetkőzött. Kriszta terpeszbe állt, alsótestét kissé előretolta, Dugó pedig álló dákójával közelített, de nem dugta be azonnal, hanem a "bejárat" előtt tett egy-két kört. Ez legalább egy jó adag diszkózást jelentett a csiklón. A lány roppantul élvezte klitoriszának táncoltatását, hamarosan csöpögősen nedves lett. Dugó nem hagyta abba, míg Kriszta el nem élvezett, ami nem is olyan sokára bekövetkezett. (Tehet Kriszta arról, hogy hamar felizgul?) Ezután hatolt belé a fiú, kicsit megrogyasztva a térdét, ámde sikerrel, és tövig. Kriszta átölelte Dugót, csókolóztak, sőt, a lány lábaival átkulcsolta a fiú derekát, Dugó pedig a combjai alá nyúlva fogta meg, mindezt úgy, hogy kemény farka nem csúszott ki a nedves punciból. Dugó ebben a testhelyzetben kétszer körbevitte Krisztát a szobán, majd a kanapéra tette a lányt, és ott folytatták tovább. A lány most a fiú nyakába tette formás lábait, és melleit gyúrogatva, félig lehunyt szemmel nyögdécselt és sikongatott. Nem sokáig tudták tartani ezt a pózt sem, Kriszta pár percen belül óriásit élvezett, és Dugó is érezte a "spermaeső" közeledtét. Kihúzta farkát, és az enyhén szőrös punciajkakra spriccelt. Kriszta az utolsó cseppeket a nyelvével tisztogatta le a vöröslő makkról.

 Gábor és Juli is vadul csókolózott, mikor hirtelen Julinak ki kellett mennie a vécére. Kisvártatva Gabesz is követte. A lány akkor kelt fel a kagylóról, s még fel sem húzhatta a bugyiját, a fiú máris átölelte, és gyengéden lefejtette róla a többi ruhát. Juli rámosolygott, a fürdőkádhoz sasszézott, Gábor pedig levetkőzött. Megnyitották a vizet, a lány szétterpesztett lábai közé irányították a zuhanyrózsát úgy, hogy a langymeleg vízsugarak a csiklót érjék. A víz csiklandozásától már nem is lehetett volna nedvesebb, a fiú ujjainak áldásos rásegítésétől pedig hamarosan elélvezett. Juli ezek után, magához térve az orgazmus "bódulatából", a kád mellett álló Gábor duzzadó dákóját vette a szájába. Hol tövig elnyelte, hol éppen csak a makk hegyét fonta át piros ajka. Természetesen ilyenkor a makk alsó, legérzékenyebb részén táncolt az a fürge nyelve. Juli nem sokáig pörgethette, mert Gábor tudtára adta, hogy közeleg a "finálé". A lány abbahagyta a szopást, de az ujjai tovább masszírozták a daliás szerszámot, amiből jókora adag "láva" tört ki, leköpve a kádban guggoló Juli szépségesen kerekded kebleit. A meleg sperma csak folyt, folydogált a lány testén, míg az utolsóként kipréselt cseppeket lenyalta az összemenni készülő kukiról. Gábor is bemászott a kádba, kezébe vette a tusolót. Lemosta Juli testéről az ondót, és amikor a lefolyón keresztül sikerült eltávolítani, bedugta a kádat. A csapot nyitotta meg. Közelebb húzódott Julihoz, átölelte, és csókolóztak. Juli úgy helyezkedett, hogy Gabesz ölébe kerüljön. Fehérszőke szőrű szeméremajkai hozzáértek az ernyedt szerszámhoz, aminek hatására lassan megemberelte magát, és nemsokára újra délcegen állt. A lánynak tetszett, ahogy a csiklóját csiklandozta a srác makkja, de Gábor megigazította, beigazította, Julit szorosan magához ölelte, így becsusszant a farka a nedves, ruganyos kis nyílásba. A lány apró mozdulatokkal ügetni kezdett, a fiú keze pedig a feszes popsit simogatta, majd lejjebb siklott, és a ráncos-szűk, barna gyűrű közepébe tolta be az egyik ujját. Kihúzta, és finom, apró körözésekkel cirógatta a lyukat, aztán újra lassan betolta. Julit meglepte a mozdulat, és az érzés, de az még jobban, hogy jólesett neki. Nagyon, és nagyon-nagyon. Tragikus hirtelenséggel következett be újabb orgazmusa, hosszú pillanatokig csak szorosan ölelte szerelmét, hüvelye lüktetve szorongatta a faszt. Amint csitult az utolsó gyönyörhullám, mozgásba lendült volna, de Gábor gyengéden leemelte farkáról, és a lány jót nevetett, ahogy a szerszám végéből gejzírként tört elő az ondó, kis híján még a vízből is kiugorva.

 Dave, Liza, Dzsoni, Judit, Vili, Anna, Ricsi, Berni és Györgyi, ahogy az osztálykiránduláson is, most sem mondtak le egymás társaságáról, a házigazda útmutatása alapján a nem is kicsi hálószobába mentek. Nem kicsi franciaágy uralta a szobát. A már jócskán feltüzelt ifjak villámsebességgel dobták le ruháikat.

 Liza az ágy szélén, félig hátradőlve ült. Széttárt, fekete combjai között először Dave fekete, göndör feje ügyködött, utóbb az ágyéka, hevesen, gyorsan…

 Anna feltérdelt az ágyra, jól behomorított, Vili pedig behatolt az enyhén szőrös, szőke punciba…

 Dzsoni hanyattvetette magát az ágy másik sarkánál, álló vesszején Judit lovagolt, a fiú meg gyönyörködött a ringó-liftező mellekben, és a dákóját körülnyaldosó pinaajkakban…

 Ricsinek volt a legjobb dolga. Bernadett hanyattfeküdt a szabadon maradt helyen, Györgyi pedig, mintha ő lenne a fiú, fölétérdelt. Mindkettejük harmatos-nedves puncija a srác felé "mosolygott", neki csak választania kellett. Demokratikus volt, hol az egyik, hol a másik szűk résbe dugta…

 Mikor mindenki túl volt az élvezetek csúcsán, pihentek egy sort, Dave kibontott egy előzőleg magával hozott üdítősüveget, és pótolták a kiizzadt folyadékot. Persze sokáig nem bírtak magukkal, csak addig incselkedtek egymással, míg végül egy hatványozott létszámú Laokoón-csoport-szerűséget hoztak létre. Anna Vili elé térdelt, jól kidomborította aranyos kis popóját, a fiú a ruganyos-szűk punciba dugta ismét acélkemény farkát. A lány orra előtt Bernadett liftezett Dave fekete farkán, és hogy Berni ne csak szimplán élvezzen, Anna besegített egy kis csikló-fasznyalással. Dave arca fölött Liza guggolt, barna puncija, rózsaszín hüvelye csak úgy nedvesedett, és hogy még sikamlósabb legyen, Dave nyalakodott rajta. Liza Ricsi fütykösébe lehelt némi életet, és dús ajkai mohón fonták körül. Györgyi Ricsi felé pucsított, a fiú ujjai a lány csúszós peckén, vagy forró hüvelyében táncolt. Dzsoni oldalról-hátulról "cserkészte be" Juditot, miközben Györgyi olykor megnyalintotta Judit punciját. Elég bonyolult volt a helyzet, lényeg az, hogy egyre csak élveztek, élveztek, élveztek…

 Glória és Jocó már ruha nélkül csókolózott, a lány teljesen átnedvesedett, és a fiú is elég merev farokkal hagyta abba a műveletet. A fiú hanyattfeküdt, daliás cerkája csak úgy meredezett a plafon felé. Felkönyökölt, és mosolyogva gyönyörködött abban, ahogy a lány ajkai körülölelik vöröseslila makkját, és halkan nyögve élvezte a nyelvcsapásokat. Glória egy nagyon ismert dalt, az ejakuláció dalát "fuvolázta" el Jocó "hangszerén", amit néhány "dallam" után a fiú kitörő örömmel díjazott. Egy szép nagy adagot spriccelt a lány szájába. Halkan kinyílt az ajtó, és Jani kukkantott be Szandrával.

 - Látom, jól elvagytok! - vigyorgott Jani. - Ne unatkozzatok annyira, jövünk mi is!

 - Glória! - szólt Szandra a barátnőjéhez. - Ha még nem ismertél meg minket eléggé, akkor most meg fogsz!

 - Szerintem Dugóék is jönnek! - tette hozzá Jani. Glória csak ücsörgött, megszeppenve, ruhátlanul. Jocó mesélt néhány kalandjukról, bulikról, osztálykirándulásról, de hitte is, meg nem is. Rettenetesen izgatta a téma, de volt benne egy adag félsz is. Jani eközben levetkőzött, és Glória öléhez hajolt. A lány lassan oldódó gátlással, aggódó pillantására érkezett bátorítás után nyitotta meg combjait. Szőke pamaccsal borított domború puncijára cikkant Jani nyelve. Táncolt a kis- és nagyajkakon, a csiklón, olykor az édes-nedves hüvelybe is becsúsztatta nyelvét. Glória csak nyögött, nyöszörgött, ahogy a fürge nyalószerv dolgozott. Egy jó ideig élvezte, élvezte, aztán elélvezte. Ám ezzel még nem volt vége a dolognak! Jani az immár felállt fütykösét a csatakos ajkak közé vezette be, és mozgatta altestét, ha nem is vadul, de határozottan, miközben simogatta, gyúrogatta, olykor csókolgatta a lány kedves-kellemes cicijeit.

 Mialatt Jani Glóriával volt elfoglalva, Jocó Szandra fekete szőrzete alatt megbújó csiklóját kereste. Meg is találta. A puncit annyira szétfeszítette, amennyire lehetett. Egyik ujjával az aprócska, érzékeny gombocskát igyekezett mozgásban tartani, míg másik kezének mutatóujját a máris sikamlós résbe dugta, majd kihúzta, és élvezettel szopogatta le a "harmatcseppeket". Újból bevezette, ezúttal a középsővel egyetemben. Már két ujja mozgott a "gyönyör sötét alagútjában", és később a gyűrűsujját is betuszkolta óvatosan. Szandra hüvelye már nem bírt volna el többet, Jocó nem is próbálkozott. Testhelyzetük azonban kényelmetlen volt, így a padlóra feküdtek oly módon, hogy testük egymással szemben volt ugyan, de fejtől lábig, azaz 69-ben. Szandra ilyenformán tudta honorálni barátja igyekezetét. Szájába vette a daliás szerszámot, és szívta, szopogatta, nyalogatta, fitymáját húzogatta, miközben a fiú ujjai ismét vaginájának mélyére hatolva az élvezetek csúcsára repítették. Szájmunkáját mindössze annyira függesztette fel, míg diszkréten felnyögve, lélegzetelakadva, lüktető puncival élvezett el, ám ezek után ott folytatta, ahol abbahagyta. Jocó gerince mentén is kúszott felfelé a bizsergés, hogy fél percen belül hatalmas spricceléssel árassza el nyúlós, sós, fehér magjával a lány száját. Szandra egyetlen cseppet sem hagyott kárba veszni, finom mozdulatokkal csalta ki az utolsókat is. Jocó és Szandra fáradt-kielégülten nyúlt el egymás mellett.

 Jani farkát is alaposan megszorongatta Glória hatalmas erejű orgazmusának kéjes görcse, ki is lökte magából a vaskos-kemény rudat. A fiú, mivel maga sem járt messze a csúcstól, jobb kezével húzott még kettőt fitymáján, és lövellte magját a lány hasára, szeméremszőrzetére. A még lassan csordogáló maradékot Glória gyorsan felülve nyalta és nyelte le. A zsugorodó fütyit lágyan az ajkai közé vette. Három perc múlva állt. Igaz, a lány három percig nyalogatta, hogy felálljon. Megpróbált kiszívni belőle még egy adagot. Valami jött is, valamivel később (sokára), valamekkora mennyiség (kevés). Jani szinte a gyönyör és a kín határán járt, Glória bebizonyította, hogy méltó tagja lett a csapatnak. A srác teljesen leamortizálva nyúlt el az ágyon…

 Tulajdonképpen mind a négyük jó ideig csak rezgőmozgásra volt képes…

 Dugó, erőt gyűjtvén, ruhátlanul, a hasonlóképpen öltözött Kriszta társaságában indult el, hogy megkeresse az öccsét. Bekukkantottak a Dzsoni-féle, bonyolult felállású, -fekvésű, -térdelésű formációhoz, épp a "finálét" tekinthették meg. Juli és Gábor sehol. Jocóék pihegését is meglesték, ott sem voltak. Már végigkutatták a lakást, amikor Krisztának eszébe jutott a fürdőszoba. Hátha… Ott voltak.

 - Hát ti? Hogyhogy itt? - döbbentek Dugóék.

 - Ó, mi csak kipróbáltuk a vizes szexet! - válaszolta Juli és Gábor.

 - És, milyen volt? - érdeklődött Kriszta.

 - Nagggyon nedves! Próbáljátok ki!

 - Jó, rendben, de körbenézhetnétek előbb ti is, ki mit csinál! - javasolta Dugó.

 - Szerinted? - vigyorgott az öccse, és egy törölközőt nyújtott szerelmének, egy másikkal pedig magát szárítgatta.

 Dzsoniék már "fáradalmaikat" pihenték, mikor a házigazdák ismét tiszteletüket tették. Juli végigmustrálta a négy fiút, és úgy döntött, jobban szeretné ápolni az osztálytársi kapcsolatokat. Gábor, bár nem volt féltékeny, mégis maradni akart.

 - Ugyan, csak nem esznek meg! - nyugtatta őt Juli.

 - Tudod, mit, Gabesz? - lépett Anna a srác mellé. - Majd addig én megpróbálom pótolni Julit, amíg ő ezekkel a kandúrokkal szórakozik!

 - Köszi, Anna, tudtam, hogy rád számíthatok! - puszilta meg Juli a lányt, és már ott is hagyta a pasiját, csak egy "Jó lesz neked is!" - mosolyt küldött felé. Anna Gabeszhoz csapódott.

 Dave, Vili, Ricsi és Dzsoni érdeklődő vigyorral várta Julit. Az iskolában nap, mint nap megcsodálhatták őt, de csak a jó erkölcsök határain belül. Ezen az estén erkölcs nem volt, csak a tomboló hormonok. A lány mindamellett nagy tetszést aratott, kinek-kinek intim méreteihez képest. Négy különböző férfi nemi szerv meredt a lányra, ám mind azonos rendeltetéssel. Dave élvezte az "elsőség" élményét, azon egyszerű oknál fogva, hogy Juli most először találkozott hús-vér (izom) néger fasszal. Azt hallotta, hogy a feketéknek jókora méretük van, most bizonyítva látta (később érezte), igaz a hír. Letérdelt a hófehér mosolyú Dave elé, és elfogta a vallásos áhítat, mert azt suttogta:

 - Istenem!

 - Csak Dávid, neked Dave! - nevetett a srác. Később felnyögött, mert Juli nyelve finom köröket írt le a fényes-barna makkon, és végül szájába vette a dorongot, már amennyi befért. Mindössze néhány percet nyalakodott a termetes rúdon, magában akarta érezni. Hanyattfektette a fiút, és az ágyéka fölé guggolt. A fekete péniszt fehér szőrzetéhez, rózsaszín ajkacskáihoz szorította, és dörzsölgette vele máris vérbő klitoriszát. Mókásan kéjes látvány volt az eltérő színű nemi szervek találkozása, aztán már csak maradt a kéj, mikor Juli óvatosan igazított egy kicsit, és a nedves punciajkak körülölelték az álló dákót. Egyre mélyebben ült bele, szinte már fájt, ám majdnem tövig. A lány élvezettel liftezett föl-le a csokibarna szerszámon. Ujjaival még a csiklóját is dörzsölgette, fokozva az érzést, egészen addig, míg váratlan hirtelenséggel, görcsbe ránduló, Dave-nek amúgy is szűk hüvellyel elélvezett. Partnere tenyere a feneke alá nyúlt, és leemelte a hatalmas péniszről. A lány megmarkolta, kettőt, ha húzott rajta, a makkból nem csekély mennyiségű ondó repült felfelé, amiből jutott Juli hasára, szőrzetére, Dave combjára. A vége még lassan csordogált az izmos rúdon, már hajolt volna oda, de Liza megelőzte, nyelve minden maradványt eltüntetett pasija farkáról, osztálytársnője testéről. Juli lekászálódott a fekete fiúról, hanyattfeküdt, és Vilit szinte magára húzta. A szőke srác épphogy meg tudta őrizni egyensúlyát, merev szerszámát pedig egyetlen, gyors mozdulattal igazította a megfelelő helyre. Nem volt finom, ahogy majdnem tövig döfött, de határozott, Julinak pedig csak az élvezetét fokozta. Vili a lány melleit, bimbóit csókolgatta, gyúrogatta, miközben ágyékát mozgatta. Kicsit izgult, mert ugyan jó ideje nem zavartatta magát a barátai előtt, de amikor Juli az osztályba került, ő is "érdeklődött utána" egy bizonyos fokig. Ezen vágya teljesült, kemény farka a szoros-nedves punci mélyét szántja, formás, kerekded cicijeit csókolgatja, és úgy érzi, mindjárt elélvez. Szerencsére Juli jóval közelebb járt a csúcshoz, szorosan magához ölelte a fiút, altestük hosszú másodpercekre összefeszült. Vili is háromszor-négyszer mozdította még a farkát, majd kihúzva a forró vaginából a szőkésfehér szőrzetre fröcskölte magjának egy jó részét. A maradékra Györgyi nyelve vállalkozott, a srác fütykösét tökéletesen tisztára nyalogatta, és Juli szeméremszőrzetéről is eltávolította a java részét. Ha már ott volt, nyalintott néhányat a pirosló punciajkakon is. Vili kicsit távolabb elpihent az ágyon. A helyére Ricsi került. Berni nyelve már gondoskodott a pénisz megfelelő keménységéről, és már vezette is volna a Györgyi által nedvesen tartott kisajkak közé. Juli azonban gyorsan megfordult, gömbölyű popsiját fordította a fiatalembernek. Ricsit nem érdekelte a pózváltás, örült, hogy Juli egyáltalán hajlandó vele… De még mennyire, hogy hajlandó volt! Alig várta már, hogy a fiú tövig nyomja be a farkát. Mikor ez megtörtént, Ricsi a lány csípőjébe kapaszkodva, nem vadul, durván, ám elég határozott keménységgel hágta meg Julit. A lány kidomborította fenekét, minél mélyebbre hatoljon a koma, és hangos nyögésekkel jelezte, egyre közeleg a következő csúcs. A franciaágy lepedőjébe fojtotta nyögéseit, mikor a már nyomonkövethetetlenül sokadik orgazmus "megrángatta" testét. Ricsi tapintatosan megvárta, míg partnere lecsillapodik, és felvette ismét az előző tempót. Még jó néhány perc kellett, mire a srác kivonta vesszejét, és pár kézmozdulat segítségével spriccelte spermáját. Bernadett résen volt, és bár az első lövést elhibázta, a többi folyadékot nyelvével teljesen eltüntette. Dzsoni ezalatt az ágy szélére ült úgy, hogy Juli az ölébe hajolva szopogatni tudja a farkát. Amikor pedig Ricsi elélvezvén kihúzta Juli nedves hüvelyéből a dákóját, a lány pasit cserélt. Dzsoni ölébe csüccsent, pontosabban annak kőkemény szerszámába. Juli lassan gyorsulva táncoltatta formás tomporát, ami minden dimenzióban mozgott, hihetetlen gyönyört okozva ezzel nemcsak saját magának, de Dzsoni arcán is látható volt a hatás. Kicsit hátrébb dőlt, kerek kebleit, kemény bimbóit előredomborította, Dzsoni a halmokra borult, és próbálta csókjaival, nyelve hegyével elkapni a ruganyos gombokat. Néha sikerült. A lány nemsokára ismét a csúcsra ért, mélyen a faszba ült, hüvelye alaposan megszorongatta, míg levegő után kapkodva elélvezett. Dzsoni is a feneke alá nyúlt, leemelte a rúdjáról, a bíborszínű makkból előtört egy nyögés kíséretében a spermagejzír. Juli köldöktől szőrzetig csupa ragacs lett. Fáradtan, remegő lábakkal kászálódott le a fiúról, a négy, kielégülten elnyúló srác ernyedt kukacára adott egy-egy búcsúpuszit, és kilibbent a szobából.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr562663510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása