Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2010.12.13. 18:00

Gyémántok 01

Gyémántok (Avagy: szex a köbön)

 


Első fejezet
(Avagy: bele a lecsóba!)

 

 

 Dél volt. Forrón, de nem perzselőn sütött a májusi nap. A srácok épp elhagyták a suli épületét. Öt órájuk volt csupán, így csapatostul mentek haza. A főútról letérve befordultak a szokásos kis csendes utcába. A fiúk tizenhét évesek voltak, a helyi gimnázium harmadik évfolyamát taposták. Élénk beszélgetést folytattak az iskolában történtekről, valamint – az ebben a korban igen fontos témáról – a lányokról. Mindhármuknak volt már szíve választottja, de még csak apró simogatásokig, lopott csókokig, ölelésekig jutottak, szexről csak szó esett. A lányokkal való kapcsolatukat valamelyest több, mint barátság jellemezte.

 - Remélem, nem felejtitek el a holnapi uszodát! – figyelmeztette barátait Jocó. Barna hajú, kék szemű, magas, arányos alkatú srác volt, kicsit pisze orrú, ám határozottan jóképű, és ezen még állandóan borostás arca sem rontott. Utált borotválkozni, de hetente egyszer megtette, mert a tanárok piszkálták érte.

 - Ennyire nem vagyunk hülyék! – háborodott fel Jani, aki alig volt alacsonyabb Jocónál, szintén barna hajú, ám barna szemű, kicsit teltebb, mindig vigyorgó, kerekded arcú koma. Most is elvigyorodott, mikor kimondta felháborodott mondatát.

 - Pedig én azt hittem… - jegyezte meg Jocó, aki még gonoszkodó-csipkelődő beszólásairól is híres-hírhedt volt.

 - Én pedig tudtam! – röhögött fel ízléstelenül Laci (a barátainak Dugó). Hármuk közül ő volt a „szépfiú”. Igazi álomhercegnek nézett ki szőke hajával és kék szemével, sima „babaarcával”, és ugyan majdnem egy fejjel elmaradt magasságban barátaitól, teste leányszemet-gyönyörködtetően, kellően izmos volt. Kívülről nem is volt hibája, belülről meg… majd kiderül!

 - De genyó vagy! – duzzogott egy sort Jani. Értette ő a tréfát, csak nem szerette. Főleg az ő rovására.

 - Ugyan, Jankó, csak nem sértődsz meg egy ilyen apró ugratásért! – virult még mindig Dugó, tudván, a Jankó név sem népszerű a barátjánál.

 - Eddig úgy néz ki a helyzet… - alávalóskodott Jocó.

 - Nem, nem sértődtem meg! – sértődött meg Jani.

 - Na, ez a beszéd! O-óóó! – torpant meg Dugó. – Kit látnak szemeim?

 - Kit? – döbbent meg két barátja.

 - Ha nem csal a szemem, Karolina drága napozik itten! – és tényleg. Az utca szépének mondott Karolina nevű hölgyemény napozott az egyik ház előtti, gondosan karbantartott gyepen. Sűrű volt a kerítés, de a sasszemű Dugó észrevette. A lány fotómodellként dolgozott, „munkaköri kötelessége” volt a napozás, nem vette észre a kandúrkákat, mert a meleg, késő tavaszi napsütésben elszundított.

 - Micsoda nő! – sóhajtott vágyakozva Jani.

 - Micsoda idő! – nézett az égre Jocó, mert a látvány őt is felizgatta, és nem akarta, hogy ezt lássák a többiek is.

 - Micsoda alkalom! – vigyorodott el Dugó, és halkan benyitva a kapun, odament Karolina mellé.

 Szemével végiglegelte a lány igencsak formás testét, szöszi, hullámosan szétterülő haját, selymes arcát, egyenes, nemes vonású orrát, piros ajkait. A látvány lenyűgözte, teste ösztönösen reagált erre, erőteljes merevedése volt. Hátranézett osztálytársaira-barátaira, akik félszegen topogva, sziszegve hülyézték.

 - Hát ti? – riadt fel Karolina, ahogy rávetült Dugó árnyéka.

 - Ööö… - tétováztak a hátul levők, menekülni már késő volt, álltak hát, többszörösen is.

 - Izé…, ha nem haragszol, csak szerettünk volna közelebbről megnézni… - mentegetőzött elhalón Dugó.

 - És én ezt el is higgyem? – kérdezte felkönyökölve a lány. Két évvel volt idősebb a baráti társaságnál, és ha nem is túl közelről, de ismerték egymást.

 - Más mesém nincs, ez viszont igaz… - tárta szét a karját Dugó.

 - Ez elég közeli, vagy valami másra gondoltál? – csipkelődött a lány. Nem volt ellenére a három srác, különösen Dugó, ám kérette magát, mint egy szűzlány (ami régen volt már!).

 - Á, ez így nagyon megfelel! – vágták rá mindhárman egyszerre, gondolván, ez a helyes válasz.

 - Biztos? – Karolinának egyre jobban bejöttek a fiúk. Fotómodellkedése mellett pornózott is, amit nem reklámozott ugyan, de sokan tudták. Jó ideje nem forgatott már, pasija sem volt, a három ifjú titánban pedig volt valami, ő sem tudta mi, ami kellemesen felizgatta. – Nem jöttök be egy kis üdítőre? – vetett be egy elcsépelt, átlátszó, mindazonáltal hatásos trükköt.

 - Hááát… elég meleg van! – törölgette homlokát Jani. Vajon a napfénytől volt melege?

 - Igencsak megszomjaztam, most, hogy így mondod… - tétovázott Jocó.

 - Természetesen! – úgy látszik, Dugó volt a legrámenősebb mindhármójuk közül.

 Bementek a hűvös lakásba.

 - Itt tegyétek le a cipőt, aztán menjetek be abba a szobába! – szólt rájuk Karolina. A fiúk némán engedelmeskedtek neki, és a lány által mutatott szobába vonultak. Letelepedtek a jókora franciaágyra, egyedül maradtak.

 - Neked elmentek otthonról! – támadt Dugónak Jocó.

 - Ki mondta, hogy voltak otthon neki egyáltalán? – vetette oda Jani.

 - Nagy pinavadászok vagytok, mondhatom! – válaszolt Dugó megvetően. – Most, hogy szinte az orrotok előtt van egy ilyen fehérmájú lány, már behúznátok fületek-farkatok?

 - Az nehéz lenne… - nyekeregtek a barátai. – Deee…

 - Mit de? Attól féltek, hogy Dóri, vagy Szandra megtudja?

 - …

 - Nos, éntőlem nem fogják megtudni, az biztos! Karolina pedig… most a saját… khm… élvezetére dolgozik, azazhogy ezt most nem munkaként fogja értékelni, tartani fogja a száját.

 - Biztos vagy te ebben? - talált szavakra Jocó.

 - Tuti! Senki sem tudja, vagyis csak kevesen, hogy mivel foglalkozik! Én tudom…

 - Miért, mit csinál?

 Ekkor Karolina tűnt fel az ajtóban, tálcával a kezében, amin három bepárásodott pohár kóla gyöngyözött. - Majd megtudjátok! - sziszegte Dugó, és figyelmét a lányra fordította, miként a barátai is. Meglepő látvány volt, a fiúknak még nem volt ilyen kiszolgálásban részük. Karolina a fürdőruháját egy pornósztárhoz illő, szinte teljesen átlátszó, csipkedíszes köntösre, hófehér, csipkés harisnyatartóra, bugyira és melltartóra cserélte.

 - Tessék az üdítő, fiúk! - és letette egy kis dohányzóasztalra. A srácok félszegen az italokért nyúltak, és lassú kortyokban itták. Mivel mindhárman az asztal felé voltak fordulva és állva, nem látták, ahogy Karolina a franciaágyra vetette magát.

 - Ha gondoljátok, van még más üdítőm is! - hallatszott a lány hangja. A fiúk odafordultak, és a döbbenettől szólni is alig tudtak. Karolina vadító pózban feküdt az ágyon, combjai enyhe terpeszben, a habszerű, csipkés hacukája semmit sem takart.

 - Szeretem az ilyen üdítőt! - bólintott elismerően Jani.

 - Én is! - toldotta meg Jocó.

 - Akkor, mire vártok? - érdeklődött ravasz mosollyal Karolina. - Gyertek!

 Szempillantás alatt meztelen volt a három fiú. Jocó odakúszott Karolina mellé, kőkemény szerszáma szinte a lány orra elé került. Az nem tétovázott, mindjárt marokra is fogta, piros, hegyes nyelvével gyengéd, tájékozódó köröket rótt a liláskéken dagadozó makkon. Jocó számára már ez is határtalan élményt jelentett, hiszen eddigi szexuális tapasztalata mindössze a jobb kezére korlátozódott. Lehunyt szemmel élvezte a lány ügyes nyelvjátékát, jobb keze tétován simogatta a csipkés melltartóba bújtatott, enyhén körte alakú, kemény cickókat. Észre sem vette, hogy időközben a lány másik oldalára Jani mászott, és ördögi gyorsasággal kiszabadította a kebelhalmokat a melltartóból. Azt sem vette észre, hogy Karolina egy pillanatra abbahagyta ajkai játékát, és altestét megemelve hozzásegítette Dugót, hogy bugyijától megszabadítsa. Jocó csak arra koncentrált, hogy a testében egyre növekszik a kéj, heréi összehúzódnak kissé, a jól ismert bizsergető, feszítő érzés egyre erősebb, már-már elviselhetetlenné fokozódik, és hirtelen elemi erővel átsöpör rajta. Csak annyit tudott kinyögni: - Jövök!

 

 Karolinát nem zavarta, hiszen imádta ezt csinálni, és kéjesen szívta a faszt továbbra is, élvezte, ahogy lüktetve ömlik, árad ki belőle a számára finom, bőséges, fehér sperma. Gondolkodás nélkül lenyelte, és tisztára szopogatta Jocó dákóját. A fiú az átélt gyönyörtől remegve nyúlt el a lány mellett, és ellazulva csak arra gondolt: „Basszus, ez nagyon gyorsan ment!”

 Karolina nem foglalkozott vele sokáig. „Amatőr fiú!” - gondolta, és azonnal Jani jókora farkáért nyúlt. A fiú rögvest abbahagyta a lány melleinek masszírozását, csókolgatását, izgatását, és Karolina arca mellé térdelt, mint Jocó az előbb. Ugyanabban az élményben részesült, mint a barátja. Janinak sem volt eddig másképp dolga a szexszel, csak a makkfényesítés, illetve egyszer lecsekkolta Szandra ciciméretét, azt is pólón keresztül. Karolina szája viszont mesteri ügyességgel dolgozott, annak ellenére, hogy a lány széttárt combjai között már Dugó nyelve ügyködött, melyet Karolina nem állhatott meg nyögdécselés nélkül.

 Dugó, ahogy lekerült a lányról a bugyi, azonnal a feltárult, fazonigazított, göndörödő, mézszőke pamacskoronás puncira vetette magát, ujjaival cseppet szétfeszítette, és a szabaddá vált csikló hegyét izgatta nyelvével. Tempója változó volt, hol lassan, szinte csigalassúsággal, ám erősen rányomott nyalószervvel dolgozott, hol pedig, mint a villám, cikázott nyelve, épphogy érintve a megduzzadt, piros klitoriszt. Jó ideig nyalakodott így, a felforrósodott hüvelyből egyre csak csordogált a nedv, aztán a srác középső ujja lassan becsusszant a kisajkak közé. Egyre mélyebbre merült a nedves barlangba, majd újra kisiklott belőle. Megint bemélyesztette, ezúttal a mutatóujja is csatlakozott a középsőhöz, két ujjal izgatta a pinát. Karolina, bár legszívesebben hangosan sikítozott volna, és dobálta volna testét a kéjtől, csak zihált és nyögdécselt, valamint folytatta Jani farkán a nyelvmunkáját. Az eredmény már nem váratott sokáig magára egyikük részéről sem, Dugó abbahagyta a nyalást, és ujjait is kihúzta, álló dákóját a nedves pinaajkak közé nyomta finoman. Amint tövig benne volt, ösztönösen ráállt a mozdulatsorra, szerszáma ki-be csúszkált a nedves hüvelyben. A gyönyör átcsapott fölötte is, nagyon hamar csúcsközelbe ért, de a lány nem bánta, hogy Dugó négy-öt húzás után már rántja is ki farkát, és spricceli hasára a meleg ondót, hiszen az a pár húzás bőven elég volt neki ahhoz, hogy a közelgő orgazmus meglepő erővel átrohanjon rajta. Mindehhez Jani is csatlakozott, a lány kéjnyögő szájába lövellte magját. Karolina gyorsan lenyelte, letisztította nyelvével Jani dorongját, és elégedetten elnyúlt az ágyon.

 - Ez nagyon jólesett! - nyögte elhaló hangon.

 - Azt elhiszem! - szólt nem kis éllel egy másik női hang. Karolina és a fiúk egy emberként fordultak a nyitva hagyott ajtó irányába.

 - Szia, Jutka! - köszönt Karolina meglepetten a húgának, és a srácokhoz fordult: - Ő Judit, a húgom, ő pedig Jani, Jocó és Laci, a barátoknak Dugó - mutatott be mindenkit egymásnak.

 Karolinánál fiatalabb, a srácokkal egyidős, szőke, jó alakú, ha lehet, még bögyösebb, rövid szoknyás, testhez simuló, apró pólós leányzó állt az ajtóban. Leplezetlen érdeklődéssel figyelte a fiúkat, és reakciójukat. Néhányszor látták egymást az utcán, vagy a buszon, de nem egy iskolába jártak, nem volt közelebbi ismeretség. Pasiügyekben, bár nem volt ügyetlen, gyakran a nővére „segítette ki”, de hogy három fickót is hozzon egyszerre, még nem volt példa. Mindenesetre tetszett neki a felhozatal.

 - Ha nincs ellenem kifogásotok, beszállnék! - szólt inkább a fiúkhoz, mint a nővéréhez. Nem volt kifogás, odafeküdt Karolina mellé az ágyba. Jani azonnal „rávetette” magát, bal keze a szűk pólót hajtotta fel, kiszabadítva a dús kebleket, jobb keze a miniszoknya alá csúszott. Kicsit meglepődött, amikor semmilyen zavaró ruhaneműt nem tapasztalt, Jutka szinte sosem hordott bugyit, állandóan készen állva a szexre. Jani keze tehát a csupaszra borotvált punciba „akadt”. Túllépve a meglepetésén, azonnal gyengéd masszírozásba fogott, ajkai pedig a duzzadó mellbimbókra fonódtak, csendesen, néha kicsit cuppantva szívogatta, nyalogatta azokat, hol egyiket, hol másikat.

 - Levehetném? - bökött Judit a ruháira.

 - Természetesen! - engedte el Jani a lányt. Amint megszabadultak a ruhaneműktől, a fiú azonnal visszatért hozzá. Nem sokáig csókolgatta a ciciket, csakhamar a szőrtelen puncira vetette nyelvét, a támadás célpontja a csikló volt. Pörgette, forgatta nyelvét, olyan gyorsan, hogy a csajszi alatt hamar nedves lett a lepedő, és pár percen belül el is élvezett. Jani nem érte be ennyivel, a felizgatott, csupa lucsok kisajkak közé vezette újfent délcegen ácsingózó farkát, és heves mozdulatokkal hágta a lányt.

 Dugó ezalatt Jutka szájába adta szerszámát, a lány olyan hevesen szopta a faszt, ahogy Jani dolgozott forró vaginájában.

 Karolina hasra fordult, fenekét feltartva kínálta nedves pináját Jocónak, aki kihasználva a lehetőséget, farkát tövig nyomta be a lány hüvelyébe. Ezzel ismét megindultak a kéj csúcsára vezető úton. Karolina egyre kevésbé fogta vissza magát, halk nyögései egyre hangosabbá váltak, a végére már szinte sikítozott, közelgett a második orgazmus, ám Jocó kihúzta fütykösét, és sugárban spriccelt a lány hátára. Karolina kénytelen volt kézzel befejezni a dolgot, hamar sikerült, és kicsit elfáradva rogyott hasonfekvő pózba, Jocó pedig mellé.

 Jutkáék is egyre gyorsabban dolgoztak egymáson, a lány már a második csúcsot hagyta el, amikor Jani is elélvezett, egyenesen Jutka feszes, selymes hasára lövellte ondóját, Dugó pedig a lány szájába lövellt. Jutka lenyalta-lenyelte, és kéjesen elpihent, miként a fiúk is.

 Jó félóra pihenés után Jani törte meg a csendet.

 - Ez nagyon jó volt!

 - Ezt is vártuk tőletek! - jegyezte meg Karolina.

 - Ahhoz képest jól sikerült… - dörmögte Jani.

 - Mihez? - kérdezte Jutka.

 - Barátom arra célzott, hogy ez volt az első alkalom, hogy lefeküdt nővel, ráadásul mindjárt kettővel egyszerre! - magyarázott bosszúsan Dugó. Nem örült, hogy Jocó elkottyintotta szüzességüket.

 - Vagy úgy, már értem! - mosolyodott el Karolina. - Nos, ha úgy gondoljátok, máskor is nyugodtan jöhettek egy kis továbbképzésért…

 - És engem se hagyjatok ki! - tette hozzá Jutka.

 - Rendben! - vágták rá a srácok. Nem tudhatták előre, hogy ezt az ígéretüket sosem fogják beváltani, azt viszont tudhatták, hogy lassan indulniuk kellett. Kényelmesen magukra vették ruháikat, elbúcsúztak a bővér-nővérektől, és kimentek a házból.

 Odakinn Dugó közel állt, hogy beolvasson Jocónak, aztán magában legyintett, és csak ennyit mondott.

 - Az uszodát ne felejtsétek el, a lányoknak pedig nem kell feltétlenül tudniuk, hogy ma milyen korrepetálást kaptunk!

 Barátai csak szótlanul bólintottak, és bandukoltak hazafelé…

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr822475320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása