Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2010.04.14. 21:47

Válás - 6

 

 Eltelt a nyár. Hol szenvedéssel, hol szenvedéllyel. Anett és Edit nem tudott Józsi és Barbi kapcsolatáról, Petit pedig nem érdekelte, bár Barbira ő is benevezett volna, ám a lány nem törődött vele, egyszerű haverként kezelte. Melinda gyanakodott, hogy a lányának van valakije, de egy szót sem tudott belőle kihúzni. Anett gyakran nyúzta az apját, hogy hozza el hozzájuk Barbit, ilyenkor a férfi és a lány lopott egy gyönyörteli félórát, de volt, hogy strandra kellett vinni őket, ilyenkor kín volt minden perc, amit hármasban, négyesben, vagy ötösben töltöttek. Az ősszel megkezdődött iskolaszezon sem hozott minőségi változást, a lány tanult, érettségire készült. Józsi végképp elhidegült Edittől, már az idejét sem tudták, mikor volt közöttük meghitt, intim pillanat. A látszatot még egy darabig fenntartották, a gyerekek végett. Nem veszekedtek egy percig sem, de néha feszült volt a légkör. Egy alkalommal Edit megkérdezte a férjét, szereti-e még. A válasz egyértelmű volt, a félórás mellébeszélés ellenére. Ezek után a házasságuk tényleg csak látszat volt, és megegyeztek abban, hogy várnak addig, míg Peti leérettségizik. A folytatásról pedig fogalmuk sem volt.

 Józsi néhány hétig kedvetlen volt, bár igyekezett palástolni, sokan észrevették. Anett és Peti is érezte, de voltak olyan korrektek, hogy sokáig nem kérdeztek semmit. Egy esdte a lány leült az apjával, és megbeszélték a problémát. Még Józsi számára is meglepő volt Anett reakciója.

 - Nekem attól még az apám maradsz – ölelte át könnyes szemel. – Én mindig szeretni foglak!

 Peti sokkal zárkózottabb volt, bár sajnálatát fejezte ki, hogy mi zajlik a szülei között. A szobája magányában azonban sírdogált egy kicsit.

 Barbi viszont jól járt ezzel a fejleménnyel. Józsi már gyakrabban elmaradt otthonról, bár Edit és a család nem tudta, hol jár. Csak annyit mondott, most nem otthon alszik. Titkolózni viszont még kellett, hiszen Anett, ha megtudja, hogy az apja a legjobb barátnőjével „jár”, valamelyiküket kicsontozza. Mindamellett Józsi még mindig nem tett le arról, hogy egyszer Melindával is összejöjjön valami.

 E tekintetben egy meleg, májusi nap segített. A butikos nő éppen a szokásos bécsi útjára készült, amikor autója beadta a kulcsot. Barbi a szóbeli érettségire tanult, noha viszketett a puncija Józsi farkáért, erőt vett magán, és lemondta a „randit”. Melindának azonban eszébe jutott a férfi. Két legyet akart ütni egy csapásra. Cserfes lánya elkotyogta, hogy megromlott a férfi házassága, másrészt volt kocsija. Úgy gondolta, összeköti a kellemeset a hasznossal, és megkérdezte, elvinné-e őt Bécsbe.

 Az M1-esen robogtak a határ felé, és Józsi családja kivételesen tudta, merre jár a családfő. Melinda próbált beszélgetést kezdeményezni, de akadozva indult. A nő arra gondolt, a problémák emésztik a pasast, holott az csak az izgalomtól kukult meg. Győrtől már oldottabb lett a légkör, Hegyeshalomnál pedig már fesztelenül csevegtek mindenről. Melinda elpanaszolta, mennyire vágyik már egy férfira, de már idejét nem tudja, mikor volt szerencséje egyhez is. Józsi mélyen együtt érzett vele, és reményét fejezte ki, hogy mielőbb találjon egyet. Kicsit kamuzott, hogy már ő sem nagyon tudja, mije van egy nőnek, pláne, hogy mit kellene vele csinálni.

 Bécsben elintézték Melinda dolgát, majd nagyot sétáltak a városban, estére már egymásba karolva mentek a nő által kedvelt szállodába. A portás azonban némi gikszert talált a foglalásban, két egyágyas szoba helyett csak egyetlen egyágyas volt foglalva. Némi német karattyolás után boltoltak egy kétágyast, a portás pedig elnézést kért. Igazából mindketten örültek a fejleménynek, ráadásul a hiba miatt még engedményt is kaptak. Lezuhanyoztak szépen sorjában, először a férfi, mert a nő „úgyis sokáig tollászkodik”. Melinda hófehér selyemköntösben, frissen mosott, kibontott, szőke hajkoronával libbent a szobácskába. Józsi meg mert volna esküdni, hogy halvány sminket is felrakott, és a nő eleganciája láttán kezdte szégyellni magát, hogy csak egy rövidnadrágban, és egy pólóban ül a fotelben.

 - Kérsz valamit inni? Konyakot, Martinit, pezsgőt? – kérdezte a nő.

 - Egy konyak valóban jólesne…

 A harmadik után megálljt parancsoltak az italnak, de vágyaikat már nem fogták vissza. Melinda a férfi ölében ülve máris vágytelve csókolta Józsit, konyakszagú lehelete finom, diszkrét parfümillattal keveredett. Szinte felfalta a pasit, hiszen évek óta a gyerekeinek és a munkájának élt, tényleg kezdte elfelejteni a szerelmet. A férfi hasonló hevességgel viszonozta a csókokat, mert néha ugyan töltött pár éjszakát Barbival, az utóbbi időben ez megritkult. Keze kíváncsiskodón a köntös övének csomója körül matatott, majd lassan kibogozta. A szárnyak fékevesztetten surrantak szét, de csak annyira, hogy láttatni engedték a nő korához képest gyönyörű testének egy részét. Hastájon volt egy pici lerakódás, de nagyon jól állt a nőnek, egyáltalán nem volt zavaró, vagy visszataszító. Persze a pajkos ruhadarab sem fent, a dús, nagy kebleket, sem a lenti háromszöget nem akarta felfedni, egyelőre. Jobb híján maradt a tapintás. Épp csak másodpercekre szüneteltetve a csókokat, a férfitenyér a selyemszárny alá siklott simogatón. Lassan, lentről felfelé haladva ruganyos-feszes, telt cicire lelt, közepén csontkemény gombbal. Melinda kéjesen felsóhajtott. Végre izmos férfitenyér érinti érzékeny melleit. Nem mintha távol állt tőle önkezével „véget vetni” vágyainak, ám ez így teljesen más volt. A férfi pedig nem sietett, övék volt az éjszaka, alaposan végigcirógatta a sötétlő bimbókat, lágyan átgyúrta-masszírozta a még mindig kemény húsú kebleket. A gyönyörteli sóhajok, apró nyögések azt jelezték, jól csinálja, és akkor sem maradtak abba, mikor Józsi tenyere lassan egyre lejjebb kalandozott. Ismét köntösszárnyat tapintott, finom, határozott mozdulattal félrehajította. Sima, frissen borotvált vénuszdombra simult a tenyér. A combok automatikusan megnyíltak, épp annyira, hogy az ujjak beférjenek. A középső ujj azonnal a résbe furakodott. Ilyen kéjteli sóhajt sem hallott még Józsi. Férfikéz által ritkán érintett területen járt, a duzzadó csiklót kitapintva, lágyan megdörzsölte. Melinda már nem csókolt, hátrahajtott fejjel csak nyögdécselt, így Józsi az egyik mellbimbóra tapadt ajkaival. Csókolta, nyelvével kergette a ruganyos gombot, vagy lágyan meg-megharapdálta. Közben keze sem tétlenkedett, erősen, de nem durván masszírozta a csiklót, középső ujja gyakorta lejjebb tévedve az ajkak közül szivárgó nedvességben is megmártózott. A nő néhány perc után megrándult finoman, lélegzete elakadt, és pár másodpercre megmerevedett, míg az orgazmus átcsapott testén.

 Mikor kicsit levegőhöz jutott, ismét hosszas csókba gabalyodtak össze, mialatt félig fekvő helyzetéből óvatosan felült. Fenekét már kegyetlenül nyomta a kőkemény fasz. Felállt, és ledobta a selyemköntöst, de felállt a férfi is, gyorsan megvált a ruháitól. Álló helyzetükben ölelkeztek össze egy újabb, hosszú csókra. A pasas ügyesen az egyik ágy felé táncolt, és mivel már Melinda fogta a farkát, ráadásul el sem akarta engedni, így követte. Lassan leültek, Józsi pedig csókjaival a nő nyakán át a melleire tért. Néhány kéjes sóhaj erejéig időzött itt csupán, továbbhaladva pedig megállapította, hogy lánya anyja. Melinda köldöke is csiklandós, de nem tudta kizökkenteni. A rózsaszín háromszöghöz ért, addigra a nő hanyattfeküdt, és combjait nyitotta. A szőrtelen punciajkak közül húsos kisajkak bukkantak elő, diszkréten rejtve a sötétrózsás csiklót. A fürge nyelv végigsimított az ajkakon, körözött kicsit a gyönyörgombocskán, és beleízlelt a nedves hüvelybe is. Kéjes remegés volt a reakció, hát még mikor Józsi ujjaival picit megnyitotta a kisajkakat, nyelve a csiklón táncolt, míg másik kezének mutatóujja szép lassan a forró hüvelybe siklott. Melinda halkan felnyögött, pedig legszívesebben sikítozott volna. Testében még szinte alig csillapodhatott az előző kéjhullám, már ismét csak egyre erősödött, nehezen tudta féken tartani magát, néha-néha megvonaglott, mikor sikamlós peckét pár erőteljesebb nyelvcsapás érte. Hamarosan elkövetkezett a pillanat, mikor teste ismét az orgazmus gyönyörű görcsébe rándult, keze a cseppet őszülő, szőke sörénybe túrt, és bőséges nedváradattal, halkan felsikkantva elélvezett.

 Józsi tapintatosan megvárta, míg az utolsó hullámok is elcsendesednek, és lassan a nő teste fölé tornyosult. Acélkemény dorongját a lucskos ajkak közé igazította, és lassan tövig tolta. A forró hüvely szoros-mohón fogadta magába, engedelmesen tágult a kellő méretre. Melinda hátrahajtott fejjel sóhajtott, szépen manikűrözött ujjai a férfi fenekébe markoltak, hogy minél mélyebben érezze a gyönyör vaskos szerszámát. Józsi finoman kezdte húzni-vonni a farkát, de a nő szinte követelőzőn csak húzta, amilyen mélyre csak lehetett.

 - Basszál! – nyögte, a férfinak nem kellett kétszer mondani, alteste gyors tempóra váltott, és szinte állati módon hágta meg a kéjsóhajtó nőt. Minden lökésnél heréi halkan csattantak a teljesen elázott félgömbökön, és már ő is fel-felhördült, nyögött, közeledett az ő csúcspontja is. Szerencséjére azonban Melinda megint egy-két ütemmel előbbre járt. Ismét nem kicsi kéjhullám kerítette hatalmába a nőt, puncija alaposan megszorongatta a dolgos fütyköst, és ki is lökte magából. Épp jókor, a férfi megmarkolta dorongját, egyet húzott rajta, és nedvektől csillogó, bíbor makkjából gejzírként tört elő a fehér ondó. Melinda hasa közepétől csupasz vénuszdombjáig ellőtt.

 Hosszan pihegtek egymás mellett elnyúlva, majd közösen lezuhanyoztak.

 Nem sokat aludtak aznap éjjel, csak hajnalban szenderedtek el, holtfáradtan.

 

 Barbarába szorult némi egészséges életösztön, hogy úgy reagált anyja beszámolójára, ahogy az várta, tehát nem azt mondta: „Szerintem is tök jó pasi, nagyon jókat szoktunk dugni mi is!”. Csak örömét fejezte ki, hogy jól sikerült a hétvége. Tulajdonképpen nem volt irigy az anyjára, Józsi sokkal inkább neki való, mint Barbinak. Amikor legközelebb négyszemközt tudott lenni a hapsival, még meg is dicsérte, amin az őszintén meglepődött. Jó napok köszöntöttek a férfira, felváltva feküdt le hol a lánnyal, hol az anyjával, mikor kivel tudott. A fejében megfordult egy kósza, kéjes gondolat, milyen lehet a kettővel együtt, de arra a következtetésre jutott, hogy nem fog menni.

 Melindának egyre gyanúsabb lett a lánya, hogy van valakije, de nem tudta kiszedni belőle, mígnem egy vacsoránál…

 - Anyu, be kell vallanom valamit…

 Melinda agya kattogott: „Terhes, nemibeteg, leszbikus, drogozik, rendőrségi ügye van…” – kérdőn nézett a lányra.

 - Nos, a Józsi, tudod, Anett apukája… Szóval nemsokára lesz a szülinapja, és meglephetnénk valami különleges ajándékkal.

 - Mire gondolsz?

 - Tudod, jártok már egy ideje…

 - Csak ritkán találkozgatunk, te is tudod!

 - Igen, de amit nem tudsz, hogy velem is…

 Az anyja szájában megállt a falat, és csak nagy nehézségek árán tudta lenyelni. Némán hallgatta a lányát, ahogy megvallja neki „bűnét”. Sok érzés kavargott benne, de aztán, mint a szerencsekerékben, az „elfogadom, nem cirkuszolok, megoldjuk” – érzés maradt benne. Azért gondosan megrágta mondandóját, miként a falatot.

 - Szerintem butaság volt erőltetned a kapcsolatot, de ha te így elfogadod, ahogy Józsi is elmondta az érveit, ám lelked rajta. Nehezményezem, hogy nem beszélted meg velem, de már nagylány vagy, azzal fekszel le, akivel akarsz. Szerintem nincs nagy jövője ennek a kapcsolatnak, és ezt nem azért mondom, mert riválisként nézek rád, egyszerűen csak azt gondolom, ő már nem akar tőled mást. Te még fiatal vagy, előbb-utóbb férjet, gyereket akarsz, neki mindez már megvan, bár Edittől már érzelmileg elvált.

 - Igazad van, sokkal inkább hozzád való, de olyan jó vele, egyelőre nem is vágyok másra.

 - Mi tagadás, már kezdtem elfelejteni, milyen is a szex…

 - Én pedig arra gondoltam, meglephetnénk, így, mi ketten…

 Melinda ismét megrökönyödött. Elég nyitott, modern nőnek érezte magát, de ez még sosem jutott eszébe. Ismét alaposan megfontolta válaszát.

 - Nos, kérésed valóban egyedi, legvadabb álmaiban sem fordult elő ilyesmi… Azt hiszem, nem sok férfinak adatik meg ilyen helyzet, és szeretlek téged is, őt is annyira, hogy ne mondjak nemet…

 - Juj, köszi! – ugrott anyja nyakába Barbi.

 - De! – törte meg egy kissé a lendületet Melinda. – Azt azért hadd kérjem, hogy ne írd ki a faliújságra, egymáshoz nem nyúlunk, mert annyira azért konzervatív vagyok, és gumi nélkül semmit!

 Barbi bólogatott.

 - Mindamellett kicsit izgat engem is… Ezek szerint még vagyok olyan jó nő, mint egy tizennyolc éves lány!

 - A legbombázóbb nő vagy a világon! – túlzott, de nem sokat a lány.

 

 Közeledett Józsi születésnapja. Edit tortát rendelt, csak tisztességből, gyermekei szeretetből, és felköszöntötték, ahogy illett. Félig másik családja (egyre több időt töltött Melindáéknál) is lázasan készült, bár erről a férfi mit sem sejtett. Melinda, még Barbi előtt is titkolva, úgy intézte, hogy a bécsi kiruccanásra essen az időpont. A bejelentéssel megvárta az indulás előtti nap estéjét.

 - Holnap megyünk Bécsbe.

 - Anyu! De hát megbeszéltük, hogy a hétvégén köszöntjük Józsit!

 - Ne nyavalyogj! Te is jössz!

 Barbinak eltartott egy ideig, mire leesett, az anyja majd’ szétrobbant a visszatartott nevetéstől. A csajszi elkotort csomagolni, és egész éjszaka alig aludt az izgalomtól.

 Másnap reggel Józsi mosolya nem volt őszinte, mikor meglátta Barbit bepattanni a hátsó ülésre, Melinda nem világosította fel előre. Később, mikor félreálltak egy parkolóba, és a férfi megjegyezte, csak annyit mondott:

 - Szünet van, hadd kiránduljon. Ne aggódj, jól fogjuk érezni magunkat!

 A férfi hitte is, meg nem is. Magában már lemondott az esti szexről. Kár volt…

 Mivel Barbi először járt az osztrák fővárosban, alaposan körbe akart nézni, kísérői elnézték szinte gyermeki rajongását, bejárták vele a főbb nevezetességeket.

 Megvacsoráztak egy hangulatos étteremben, és a meleg, nyári estében még sétáltak egy nagyot. Józsi megadóan ment a csajokkal, az éjszakai programról már régen lemondott, főleg akkor, mikor megtudta, csak háromágyas szobát tudnak adni a szállodában (Melinda persze eleve olyat foglaltatott), Barbi tehát velük fog aludni.

 Melinda szerette a meglepetéseket, főleg, ha ő okozhat meglepetést másoknak, Józsi pedig nem rajongott az ilyesmiért. Utálta a váratlan dolgokat, így nem volt meglepő, hogy cvíder volt, mikor a szállodai szobába érve a nők finoman, de nem engedték a hűtő közelébe. Míg egyikük fürdött, a másik kiszolgálta, enni-inni hozott neki, csókokat loptak egymástól, majd mikor a fürdő szabaddá vált, cseréltek. Végül csak a hapsi maradt fürdetlen, és mikor bement, Melinda és Barbi akcióba lépett.

 Józsi, elkészülvén konstatálta, váltás alsóneműt nem vitt be magával, a törölközőt a dereka köré tekerve lépett a szobába. Ledermedt. Törölközője és az álla leesett, csak állt, egyedül szerszáma mozdult. Az asztalkán kellőképpen felgyertyázott torta állt, egy üveg behűtött pezsgő, három pohárral, valamint a két nő, meztelenül a fotelekben.

 - Boldog szülinapot! – énekelték a lányok, és hívták, vágja fel a tortáját, koccintsanak, és kettyintsenek az egészségére. Akkor hát így, ebben a sorrendben. Józsi legvadabb álma tűnt valóra válni. Olykor felmerült benne ez a pajzán gondolat, de attól tartott, ebbe egyik csaj sem egyezne bele, erre tessék! Ilyen meglepetéssel várják! Csokitortát kapott, a kedvencét, és nagyon finom volt, benyakalták rá majdnem az egész üveg pezsgőt, a harmadik pont egyelőre döcögve indult.

 - Nos, hölgyeim, köszönöm ezt az igazán finom meglepetést… Úgy gondolom, akár nyugovóra is térhetnénk! – ám fütyköse, mint egy hazugságvizsgáló műszer, teljesen az ellenkező gondolatát lengte.

 - Ahogy gondolod – vont vállat Barbi. – Bár a kapott ajándékot illik átvenni…

 - Bizony, nem lenne illendő visszautasítani! – bólogatott Melinda.

 - Látod, ez a hapsi összevissza beszél, miközben itt van az igazság! – markolta meg a lány a műszert.

 - Ez ugyan nem akar aludni!

 - Vajon mit akarhat?

 - Kapd be!

 - De anyu, miért beszélsz így velem?

 Mi tagadás, jól szórakoztak a nők, és a krapek hangulata is oldódott. Mindazonáltal Barbi szófogadó kislány volt, és míg anyja összeölelkezve a férfival csókolózott, ő máris nyelve hegyére tűzte a tusfürdőillatú dorongot. Finom-lágy mozdulatokkal nyalakodott, olykor teljesen eltűnt ajkai között az egész szerszám, és úgy szívott, mint egy porszívó. Olykor teljesen lelassítva nyelvcsapásait, csak a makk hegyét piszkálta.

 Egy idő után kényelmetlenné és nehezen tarthatóvá vált a helyzet, így az egyik ágyhoz mentek. Józsit hanyattfektették, Barbi azonnal folytatta eddig megkezdett, élvezetes szájmunkáját, míg Melinda a férfi arca fölé térdelt, csupasz, máris nedves puncijába Józsi nyelve csapott. Ujjaival kissé megnyitotta az ajkakat, és hol a csiklót táncoltatta meg, mely fürgén minduntalan elsiklott előle, hol a kisajkak közé furakodva a forró vagina mélyére hatolt, amennyire csak tudott. Melinda igyekezett nem sokat mozdítani altestén, kezei még mindig telt-feszes melleit gyúrogatták, cicigombjait dörzsölgették. Halk nyögései az egyre erősödő gyönyört jelezték, mely néhány percnyi nyalakodás után teljesen úrrá lett testén, elakadó lélegzettel, egy halk nyikkanásszerű sikkanással, bőségesen nedvező hüvellyel élvezett el. Nem volt egyszerű mutatvány Józsitól, mert Barbi kényelembe helyezkedve a férfi lábai között dédelgette a délceg dákót. Nyelve töviről hegyire végigsimította nem egyszer, gyakran elidőzve a makk hegyén, illetve annak is a különösen érzékeny alsó részén. Olykor mélyen elnyelte, szuszogva szopogatta, finom ujjaival megmarkolva fel-le húzogatta a fitymát, követve ajkai ütemét, rásegítésképpen. Áldásos tevékenysége folytán Melinda orgazmusát hamarjában követve Józsi is elélvezett, farka lüktetve pumpálta a meleg, sós ondót Barbi szájába, aki az utolsó cseppig eltüntette, és tisztára szopogatta a némileg leeresztett péniszt.

 Anya és lánya helyet cserélt. Barbi csupasz-nedves öle került a férfi arcához, míg Melindának jutott a picinykét leharcolt fütyi. A nő nem esett kétségbe, gyengéd cirógatással, apró, leheletfinom csókokkal újra életet varázsolt bele, párszor megnyalintotta, szopogatta, aztán föléguggolt, és lassan vágyakozó barlangjába igazítva beleült. A férfi ismét ujjait vette segítségül, Barbi punciajkait széthúzta, nyelve a gyönyörgombocskára siklott. Elégedetten vette észre, hogy a lány keze vette át a sajátja szerepét, így máshol tudta hasznosítani őket. A hersegő húsú, kemény bimbós cickókat simogatta, gyúrogatta, és elégedetten vette észre, hogy a lány testében olyannyira eláradt a gyönyör, hogy percekkel később meg-megrándulva, bőséggel nedvezve elélvezett. Melinda ezalatt, ha nem is gyorsan, de mozgatta fenekét, kényelmesen lovagolt, és igyekezett a kéjrúd teljes hosszát kihasználni. Jobb keze a vénuszdombjára simult, csiklóját lassan dörzsölgetve adta meg magának azt a pluszt, mely segítségével pillanatokkal később követte lányát a csúcsra. Tartottak egy kevéske pihenőt, kiürítették a pezsgősüveget csontszárazra, Józsi Barbit az ágyra térdeltette. Nedvesítésképpen, bár teljesen feleslegesen nyalintott párat a domborodó ajkakon. Kőkemény szerszámát a szeméremajkak közé igazította, finoman betolta, és lassú mozdulatokkal hágta a lányt, míg Melinda hátulról ölelgette a férfit, duzzadt bimbójú mellei csak úgy bökték a hátát. Józsi hátranyúlt, jobb keze a szőrtelen ölbe simult, ujjai pedig mélyen a résbe csúszott. Viszonylag kényelmes testhelyzet volt a férfinak, képes lett volna akármeddig így mozogni a lányban, ugyanakkor kézzel izgatni az anyját, ám ez nem maradt így már sokáig. Józsi vaskos, egyenletesen dolgozó pénisze oly hatással volt Barbi egyébként is felfokozott érzékeire, hogy tulajdonképpen pár perc után ismét a csúcsra járt. Bal kezével hátranyúlva megdörzsölte klitoriszát, ezzel a rásegítéssel bőséges nedváradattal, picit felsikkantva elélvezett.

 Melinda látva-hallva lánya orgazmusát, az ágyra térdelt a pihegő Barbi mellé. Józsinak mindössze annyi dolga volt, hogy a másik vaginába mélyessze farkát, bal kezével pedig Barbi fenekét simogassa, csiklóját kergesse, hüvelyét nedvesen tartsa. Melinda már eleve nem alapjáraton pörgött, hiszen a férfi ujjai már alaposan megdolgoztatták, most, hogy kéjbarlangjában egy megtermett dákó siklik, csak erősödött testében a gyönyör. Percek, vagy csak pillanatok múlva Melinda is felsikoltott egy kicsit, teste megrándult, fenekét a pasas ágyékához feszítette, és remegve ért a mennyekbe.

 Amint ismét mozdulni tudott, elhúzódott Józsitól, megfordult, és szinte összeveszett a lányával a faszért. Az idősebb jogán azért mégiscsak megnyerte, nyelve hegye a fénylő makkon pörgött, de Barbi is besegített a másik oldalról, ahol maradt hely számára, ott nyalakodott. Melinda gyakorta elnyelte teljesen a szerszámot, Barbi ilyenkor a ritkás szőrzetű zacsit cirógatta, hol kézzel, hol nyelvvel. Meg is lett az eredmény nemsokára. Józsi egyre nehezebben bírta, a csajok kitettek magukért, makkja hegyéből sűrű, fehér sperma lövellt elő, egyenesen Melinda nyelvére-szájába. A nő minden cseppet eltüntetett, és elengedte a tiszta, dolgos szerszámot.

 A háromágyas szoba ellenére nem használták ki a fekvőhelyeket, egymás hegyé-hátán ernyedtek kielégült-pihentető álomba.

 A következő éjszaka sem telt másképp, és boldog élményekkel tértek haza Budapestre. Melinda később, mikor kettesben maradt a lányával, tisztázta vele, többször nem szeretne így „közösködni” vele. Továbbra sem tiltja, hogy lefeküdjön a pasassal, de nem örül neki.

 Egyébként e beszélgetés után Barbi már csak két-három alkalommal volt Józsival, egy fiatal, korban hozzáillő srác keltette fel figyelmét. Melinda megnyugodhatott kissé.

 

Folytatom...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr71921969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása