Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2010.04.14. 21:41

Válás - 5

 

 Józsi ismét meghúzta magát egy időre, ráadásul a munkahelyén is változások történtek. Az egyre nagyobb műhely egy nagyobb cégbe olvadt be, a rendszerváltás előszeleként. Az új cég sofőri állást javasolt a férfinak, aki rövid mérlegelés után igent mondott. A munkaideje kötetlenebb lett, ami azzal az egyetlen hátulütővel járt, hogy ha hétvégén kellett menni, akkor ugrott a hétvége. A fizetés, valamint a gyakori osztrák és csehszlovák, olykor kelet-, vagy nyugatnémet kiruccanások némi enyhet adtak a dolgos hétvégékre. Belföldi vidéki útja is gyakran akadt, hol a főnökkel, hol nélküle. Már nem volt megállás. Két év után ismét eljöttek a „csajozós idők”.

 Az első félrelépés Andrea, a főnök titkárnője volt.

 Olykor előfordult, hogy a csajt küldte a főnök vidékre, és előfordult, hogy Józsival. Már mindenki megdugta Andreát, aki csak tudta a cégnél. Józsi sem volt sokáig kivétel.

 Egy meleg nyári napon Kaposvárra kellett menni, a főnök a lányt küldte maga helyett. Józsi volt aznap szabad sofőr… Forgalom szinte alig volt az utakon, borzasztó hamar végeztek. A férfi (mindenre felkészülve) vitt magával fürdőnadrágot, és a somogyi dombok közül Lelle felé vette az irányt. Andrea a balatonparti parkolóban közölte, hogy nincs fürdőruhája, de ezt a problémát gyorsan áthidalták. A szőke, vékony, jó alakú nőn nagyon jól állt a fekete bikini. Persze a férfi teste sem volt hatástalan őrá. Csobbantak hát egyet a hűs habokban. A déli part adottságait messze kihasználva jóformán eltűntek az emberek szeme elől. Józsi úszott is egy nagyot, és amikor visszatért a sekélyebb vízbe, egy bánatosan topogó Andreát talált.

 - Jól itt hagytál! – duzzogott a nő.

 - Ne haragudj, de azt hittem, jössz te is.

 - Nem tudok úszni…

 Ezen elévődtek egy darabig, aztán mikor csontig rágták a „Ne mondd már!”, „Pedig tanítottak…”, „Nem is nehéz!” – típusú szövegeket, Józsi azon kapta magát, hogy Andit a karjaiban tartva oktatja az alapokat. A nő bénázott egy bő félórát, kiitta a Balatont Tihanyig, de nem akart összejönni az úszás. Amihez viszont sokkal jobban értett, az összejött. Az egyik lábtempója hevesebbre sikeredett, a férfi ágyékába rúgott. Épp csak lábujjheggyel, nem is okozott fájdalmat, de mindketten érezték a találatot.

 - Jaj, ne haragudj, nem akartam! – ragadta meg Andi az alkalmat, no meg a sértett testrészt. Kemény volt, mint a fagyott kutya lába. A mellkasig érő vízben elővette a szerszámot, amiről méretet csak tapintás útján tudott venni, de az megnyugtató eredményt hozott. A népsűrűség kedvező volt ugyan, de valahogy nehezen lehetett volna összehozni egy hagyományosan kivitelezett dugást, mindazonáltal hevesen összegabalyodó csókolózásuk közepette kezeik sem pihentek. Kellemetlennek nem mondható ügyködésüket felfüggesztették, hogy egy későbbi alkalommal maximálisan kiélvezhessék egymást. Az orgazmus azért most sem maradt el.

 Józsi a 7-es, majd a 70-es úton indult hazafelé, és árgus szemekkel figyelte azokat a helyeket, ahová le tudja állítani az autót egy órácskára. Egy tanya bekötőútjáról kiágazó földúton talált alkalmas „parkolót”. Behúzta a kéziféket, és már fordult is Andreához. A nő viszonozta mohó csókjait ugyanúgy, mint a matató ujjakat, így az ing és a blúz gombjai egyszerre engedtek el. A férfi tenyere a gömbölyű, feszes, kemény bimbós keblekre simult, míg a fényesre lakkozott titkárnőkörmök a göndör mellkasszőrzetbe túrtak. Később ismét egyszerre, mintha összebeszéltek volna, a kezek még lejjebb vándoroltak. Nadrágsliccre, illetve szoknya alá. Már nem volt teljes az összhang, a nő talált alsóneműt, a hapsi nem. Az írógépvirtuóz ujjaknak azonban nem okozott problémát megküzdeni a férfi alsójával, pillanatok alatt marokra kapta a merev-délceg faszt. A férfi keze pedig műszerész-finomsággal izgatta a csupasz ajkú, szőrkoronás, nyirkosodó puncit. Mutató- és középső ujja már a forró barlangban dolgozott, míg hüvelykjével a duzzadó gyönyörgombocskát dörzsölte. Andi egyre többször jött ki a ritmusból, ahogy közeledett az orgazmus, csak szorongatta a szerszámot. Végül hangos nyögések közepette elélvezett. Felült, hogy levegye a szoknyáját, és a blúzát, és Józsi is így tett, de ő meg is kerülte az autót, és az anyósülésről a hátsó ülésre ültette át a csajt. Az el is nyúlt, lábait széttárta, hogy hadd tolja csak be tövig a répát, ám a pasas nem teljesítette kimondatlan kívánságát. A barnás-göndör szőrzet alól kivillanó izgatott-piros kisajkak és csikló nyelvet kapott. Pajkosan izgató, ide-oda fickándozó, fürge nyelvet. Hihetetlen, és meglehetősen új érzés volt ez Andinak, nem emlékezett rá, hogy valaha valaki is szájjal illette volna szemérmét, pedig volt néhány fickó az életében. Esetleg ujjal bemelegítették előjátéknak, aztán durrbele! Mindamellett nagyon-nagyon kellemes érzés volt, nyögdécselését nem fogta vissza, nagy hanggal kísért minden nyelvcsapást, és hamarosan hatalmas orgazmus csapott át a testén, hosszú másodpercekre kéjes vonaglásba rántva a nőt. Józsi most már elérkezettnek látta helyzetet, hogy tövig mélyessze farkát a csuromnedves punciba. Kis igazítás után meg is tette. Forró hüvely szorult vaskos-dolgos szerszáma köré, a lány pedig ismét hangosan nyögdécselve kísért minden határozott lökést. Nagyon hamar a csúcsra ért, most már másodjára, elakadó lélegzettel, megfeszülő testtel élvezett el. Amint egy kicsit csitult testében a kéjhullám, elhúzódott a férfitől, és most felülve a szájába vette a bíborló, nedveitől fénylő makkot. Hol szinte tövig elnyelte még a délceg rudat is, hol pedig épp csak nyelve hegyével érintette a fényes „bunkócskát”. Andi kitűnő száj- és nyelvjátékának köszönhetően Józsi percekkel később a lány szájába lövellte hófehér, sós-kesernyés magját. Andi az utolsó cseppig lenyelte, és tisztára nyalta a lassan zsugorodó fütyköst.

 Józsi hazafuvarozta a lányt, és húzott egy újabb strigulát magában: „Ez is megvolt!”. Andit később még néhányszor lefektette, volt úgy, hogy egy másik kollégájával ketten osztoztak rajta.

 Teltek, sőt, repültek az évek. Józsi néha beújított egy-egy szeretőt, Edit pedig gyanakodva méregette férjét, de az ügyes volt, szinte mindig odafigyelt a részletekre. Az viszont tény volt, hogy egyre jobban távolodtak egymástól. Ritkultak együttléteik, bár az ilyen-olyan rendezvényeken együtt jelentek meg, de egyre inkább kezdett úgy kinézni a dolog, hogy csak a gyerekek miatt vannak együtt.

 Apropó, gyerekek. A kis Anett már tizenhat éves, gyönyörű nővé serdült, és Peti is ballagni készült a nyolcadikból. A srácok apjuk magasságát, és mindkét szülőjük nyúlánk, formás vékonyságát örökölték. Anett szőke, hosszú hajú, gyönyörűen nagy és kék szemű, helyes arcú lány volt, Peti pedig hasonlóképp nagy, kék szemekkel, csajvadító arccal, már most erősödő borostával, de koromfekete hajjal rendelkezett. A testmozgás tornatanár anyjuk révén sosem állt távol egyiküktől sem, így sportos, férfi- és női szemet gyönyörködtető alkatuk volt. Anett kosárlabdázott, Peti focizott, mindemellett sokat jártak úszni és biciklizni. Józsi igyekezett jó apjuk lenni, néha szülői értekezlete ment, ha valamelyiküknek meccse volt, hozta-vitte őket, szurkolt nekik.

 Anett már harmadikos gimnazista volt, amikor egy őszi délután arra kérte az apját, hogy vigye el őt a hétvégi meccsre, valahova vidékre. Józsi beleegyezett, bár nem nagy örömmel, mert randija lett volna, de az ő kicsi lányáért mindent. Gondolta, bepakolja a családot az autóba, és mennek, de az ő kicsi lánya ezt a gondolatot is keresztülhúzta.

 - De jönne az egyik barátnőm, aki a csapattársam is… - az apja lassan bólintott, - és lehet, hogy jönne az anyukája is, mert rossz a kocsijuk.

 Józsi nem sejtette, hogy harmincnyolc éves fejére még érhetik kellemes meglepetések, de amikor Anett navigálása alapján elértek a barátnőhöz, bizony elakadt a férfi lélegzete egy pillanatra. Két, majdnem egyforma nő ült a hátsó ülésre. A korkülönbség első látásra elenyésző volt, ám az anyuka olyan Józsi-korú volt. Szőke haj, kék szemek, sportos-vékony alkat, szolid smink, popsin feszülő farmer, lenge póló, melltartó csak anyukán, de méretben nem maradt el a lánya sem. Az együtt töltött-szurkolt nap alatt kiderült, az anyukát Melindának hívják, és egyedül neveli a tizenkilenc éves fiát, Balázst, és a tizenhét éves Barbarát. A fiú kollégista Debrecenben, ritkán jár haza, a férje pedig egy iszákos fráter volt, míg el nem ütötte a villamos. Kétszer, másodjára véglegesen. Az özvegyiből, árvaságiból és butikosi keresményéből tartja el magukat. Mellesleg jobban élnek, míg férje is volt, épp válófélben voltak, mikor jött a villamos… Azóta nem volt senkije, és bizony, néha nagyon hiányzik egy pasas…

 Józsi megértően hallgatta, és közben arra gondolt, a hiány könnyedén pótolható…

 A lányok egyébként nyertek, és kipirult arccal csivitelve vitatták meg hazafelé a meccs pillanatait.

 A férfinek pedig halvány sejtelme sem volt, hogy milyen merénylet készül ellene. Míg ő azon mesterkedett, miféle hiánypótlással állítson be Melindánál, addig Barbara minden igyekezetével Józsit próbálta becserkészni. Anettel megbeszélte, hogy mindig ők vigyék a mérkőzésekre, ugyanakkor, amikor csak tudta, távol tartotta az anyját. A férfi bosszús volt, de nem szólt. Anett önkéntelenül is Barbi malmára hajtotta a vizet, főleg, mikor egy késő májusi vasárnap a strandra vitették magukat. Barbinak kissé savanyú volt a szőlő, mert Anett egész családja jött, de a látvány kicsinykét kárpótolta, mikor meglátta a férfit fürdőnadrágban. Azonnal leizzadt a bugyija, és bár Peti sem nézett ki rosszul, neki még kisfiú volt. Józsi szegény órákat töltött a hideg vízben, mert Barbin csak annyi fürdőruha volt, amennyit a kor ízlése megengedett. Állt a farka, mint a vitorlaárboc, de kajánul vette észre Peti ejakuláció-közeli állapotát is. Meg a környékbeli férfipopuláció háromnegyedének is.

 Nos, Józsi láthatta a kínálatot, Barbi is tisztában lett a paraméterekkel, csak azzal nem, hogy barátnője apja férfiből van. Ennek jó és rossz oldalával is szembesült hamarosan.

 Mondvacsinált ürüggyel hívta fel Józsit, aki segítőkészen ment, egy mosógép elhozatalára, becipelésére és beüzemelésére készülve.

 - Elhozni nem kell, csak be kell vinni a fürdőszobába, és be kell állítani! – csicseregte a lány.

 - Húsz perc, és ott vagyok. Hozzak segítséget?

 - Nem, nem kell! – tagadott gyorsan Barbi. – Csak egy erős férfi kell!

 A férfi akkor fogott erősebben gyanút, mikor nem látta a dobozt a kapuban. Becsöngetett, a lány az ajtóból rikkantott ki, hogy jöjjön be. Nem tűnt túlöltözöttnek. Józsi már csak azért is a végére akart járni, mire megy ki a játék. Bement. Barbara majdnem földig érő, rózsaszín köntösben fogadta.

 - Tulajdonképpen miért kellett nekem most idejönnöm? – kérdezte a férfi.

 - Hát… mert beszélni szeretnék veled – hívta be a lány a konyhába. Kávéval kínálta, és közben arról himihumizott, hogy most nincs itthon az anyja két napig, milyen rossz neki egyedül, meg, hogy egy érett, felnőtt férfival szeretne beszélgetni, és a többi. Józsi először bosszús volt, hogy a kis csitri iderángatta őt, de a kávét elkortyolva levette, mit is akar. Őt.

 - De hát nem érdekelnek téged a korodbeli fiúk? Végül is a lányom lehetnél!

 - Azok a fiúk mind bolondok, egy férfi tudja, mi kell egy nőnek!

 - Tizenhét-nyolc évesen nőnek érzed magad?

 - Nem látszik? – domborított Barbi.

 - Dehogynem, nagyon is, de én nős vagyok, te a lányom barátnője… Kinyírna, ha megtudná!

 - Nem kell azt mindenkinek tudnia!

 - Úgy őszintén, nem vágynál egy komolyabb kapcsolatra?

 - Most nem. Most egy igazi férfira vágyom, és az te vagy.

 - Anyád is megölne!

 - Nem hinném…

 A parttalannak tűnő vita egyre inkább olyan irányba kanyarodott, hogy a lány, bár nagyon vonzódott Józsihoz, mégis, csak le akar feküdni vele néha-néha, és nem kíván többet. Időközben beesteledett, Józsi pedig hazaindult Barbi nagy-nagy bánatára, de azért megbeszéltek egy alkalmat, amikor ismét találkozhatnak.

 Józsinak két oka volt rá, hogy belement a dologba. Egyfelől legyezgette a hiúságát Barbi rajongása, másfelől így jobban bevágódhat az anyjánál is. Mindenesetre oly alapossággal még nem készült fel még egyik „randijára” sem, mint az elsőre Barbival.

 Melinda a butik végett gyakran ment áruért, ilyenkor egy barna maca volt az üzletben. Egy-két havonta Bécsbe is kilátogatott, ilyenkor szállodában aludt, és csak másnap jött haza. Ezeken a hétvégéken egyedül maradt a lány, de előfordult, hogy valamelyik barátnője, sőt, egyszer az egyik fiúja aludt ott, bár arról az anyja nem tudott. Kellemes éjszaka volt…

 Egy ilyen napot használtak ki. Nyár volt, jó idő, strandolni mentek úgy, hogy Józsi délelőtt kivitte Petit, Anettet és Barbit (ellógva félórára a munkából), majd délután értük ment. Mindenkit kipakolt, ahol kell, majd „visszament a munkahelyére kocsit bütykölni, mert másnap vidéki útja lesz”. Az autóját tényleg a munkahelyén hagyta, és inkább odabuszozott Barbihoz. A lány éppen akkor tette le a telefont.

 - Anett panaszkodott, hogy el kellett még menned autót szerelned! – fogadta mosolyogva a férfit.

 - De holnap tényleg vidékre megyek…

 - Engem meg hívott, hogy aludjak nálatok.

 - Még nincs kizárva…

 - Oké, de még maradj egy kicsit!

 - Úgy szándékoztam… Lezuhanyozhatnék? Meleg van odakinn, és teljesen leizzadtam.

 - Hát… - az a kacér mosoly, mely Józsira villant, azonnali vértolulást eredményezett ágyéktájon. A férfi a fürdőszobába ment, míg a lány törölközőt keresett neki. Eleve nem csukta be az ajtót, de Barbi mégis diszkréten, oda sem nézve kopogtatott. A hapsi behívta, mondván, úgyis ilyesmiről volt szó, hogy most öt perccel előbb látja meg őt meztelenül a lány, már olymindegy. Barbi kicsit félve, az izgalomtól remegve lépett be. Szinte lopva vetett pillantást a petyhüdten is tekintélyes szerszámra. A férfi fesztelenül befejezte a fürdést, és a kipirult lánytól átvette a törölközőt.

 - Nem baj, ha én is… - intett a kád felé Barbara.

 - Nem baj, ha én is… - mutatott a földre Józsi.

 Megegyeztek. Helyet cseréltek az apró fürdőszobában. Barbinak nem ment könnyen semmi. Már a nadrágjában el akart esni, annyira izgult. A bugyijában kétszer, és a tusfürdős dobozt is elejtette, számtalanszor. Józsi természetesen segített a bénázó lánynak, és arra gondolt, ha lehetne gondolati úton maszturbálni, Barbi már kétszer elélvezett volna. Nedves volt, nem vitás.

 Józsi alaposan végigmérte a lányt, nem mintha ezt a strandolások alatt nem tette volna meg többször is, de ez most különleges helyzet. Magas volt, és vékony, elég sportosan izmos. Szőke és hosszú haja most kicsit vizes volt a zuhanyzástól. Nagy, kék szeme, és egyenes, hegyes orra volt, valamint hamvas-bájos arca. Kicsit széles vállal rendelkezett, és két nem apró, de nem is túl nagy, kerekded, kemény cicivel, melyeken a halvány bimbók fázósan keményedtek. Lapos hasán egy deka felesleg nem volt, ám karcsú dereka alatt formás csípő gömbölyödött. Kerek-kemény popsi hátul, csupasz-rózsaszín háromszög elöl, izmos, hosszú lábak. Józsi magában megállapította, hogy a mai lányok már nem szeretik, ha szőrösek, Anett is mióta kiserkedtek első szálai, azonnal borotvát ragadott (boldog tudatlanság: olykor az apjáét!). A férfi mindenesetre kedvelte a szőrtelen nőket. Mire a lány végzett a fürdéssel, bizony kemény volt a farka, mint a kő. Előzékenyen elvette Barbitól a törölközőt, és míg másik kezével kisegítette a kádból, a szerszámára akasztotta. A lány kicsit megkönnyebbülve felnevetett, és nyomában a férfival a szobájába ment. Egy kanapé és egy fotel volt minden ülőalkalmatossága, és már ült-feküdt volna a kanapéra, de Józsi nem engedte. A fotel előtt álltak meg úgy, hogy a lány alkalomadtán le tudjon ülni. Egyelőre még állva maradtak, egy zavart pillanatig csak nézték egymást, majd a lány a férfi ajkaira tapadt „majd’ felfallak!” – csókjaival. Minden gátlása elmúlt, és míg nyelve gyakran cikkant pajkosan Józsi szájába, jobb keze a sokat tapasztalt, tekintélyes, vaskos rúdra szorult. Először csak a keze vett méretet, de a megnyerő eredményt tapasztalván leült, és maga elé húzva Józsit, már a szája is kívánta. A fitymát felhúzta, gyönyörködött egy pillanatig a bíboran fénylő makkban. Megállapította, hogy ez a legszebb fütykös, amit valaha látott, és nyelve hegyével megnyalintotta. Tett néhány kört, majd az egész szerszámot a szájába véve szopogatta. Profikat megszégyenítő technikája volt. Ajkai, nyelve és a keze oly összhangban voltak, hogy a pasas komolyan aggódott, hogy hamar elélvez. Barbinak ez volt a célja. Anett egyszer elkotyogta, milyen nagy „kandúr” az apja, így most ő ki is próbálja. Másrészt szeretett szopni, szerette, ha a szájába élveznek, néha még a saját orgazmusa árán is. Nos, Józsié már nem volt messze, de hiába jelzett a lánynak, az nem hagyta abba. Így aztán néhány pillanat után már nem volt visszaút. A férfi, szinte megadólag engedte szabadjára gyönyörét, és tört elő vöröslő makkjából a meleg, hófehér, nem kis mennyiségű sperma. Barbara imádta azt a finom lüktetést, a sós-kesernyés ízt, és habzsolta az utolsó cseppig. Tisztára nyalva engedte el a kissé leeresztett szerszámot.

 Józsi immár szabadon mozoghatott, letérdelt a fotelben ülő lány elé. Váltottak pár csókot, de a férfi keze már tovább is haladt a kerekded, feszes keblekre. Ajkai a cseresznyemag-kemény bimbókon cuppantak, és néha fogaival finoman megrágcsálta. Nagyon tetszett a lánynak, lehunyt szemmel halkan nyögdécselt, hosszú ujjaival beletúrt a még mindig sűrű, ősz-szálmentes hajba. Az erős férfiujjak finoman gyúrták, masszírozták a kemény ciciket, de a csókok már a sportos-lapos has (közepén nyelv-vonzó köldök) felé haladtak. A köldökbe bele is vonzódott, csiklandós-kéjes érzést okozva ezzel. Halk kuncogás vegyült a nyögések közé, így a pasi nem folytatta. Selymes-csupasz, rózsás szeméremdombra ért. Közben a combok már megnyíltak, a popsi a fotel szélére helyezkedett, hogy Józsinak kényelmes-szabad útja legyen. A csupasz, diszkréten nyílt nagyajkak közül már kandikált is ki a csikló, és a kisajkak. A következő csók már a gombocskát bújtató bőröcskén csattant halkan, az erre reagáló hang viszont annál zajosabb volt. Most a férfi a nyelve hegyével cirógatta végig a puncit. Újabb nyögés. Józsi érezte, hogy túl sokat nem kell dolgoznia, és egy picit igazított a lány testhelyzetén. A fotel karfáira tetette a lábait, míg altestét még előbbre helyeztette. Barbi kicsit úgy érezte magát, mintha a nőgyógyásznál lenne, de ez százszor kellemesebbnek ígérkezett. A férfi ujjai picit megnyitották a kisajkakat, egy kéjnedvcsepp villant máris. Nyelve végigsiklott a megduzzadt csiklótól a síkos hüvelyig, és vissza, végigszaladt a nagyajkakon, pörgött gyorsan a gombocskán, és olykor megmártózott a forró-nyirkos barlangban. Barbara alig tapasztalt magasságokba röpült a gyönyörben, hiába volt már egy pár krapekja, egy sem fordított még ennyi energiát a nyalakodásra. Az eredmény csakhamar megszületett. Percek után oly nagy orgazmus csapott át rajta, hogy kis híján elalélt. Lélegzete elakadt, alteste megrándult, és hüvelyéből szinte kilövellt egy kevés gyönyörnedv (később szabadkozva elnézést kért Józsitól, akit ez cseppet sem zavart).

 A férfi, aki már eddig is térdelt, most úgy helyezkedett, hogy ismét kőkeménnyé vált szerszáma a lucskos puncihoz simult. Még nem tolta be, hegyével a nedves csiklót dörzsölgette egy ideig. Barbi ismét nyögdécselni kezdett, aztán egy pillanatra elakadt a lélegzete, nem tudta, milyen hangot is adjon ki magából. Józsi ugyanis egy hirtelen, határozott mozdulattal a kisajkak közé tolta a farkát. Meglepetésszerű kéj öntötte el a lányt, de a férfit is. Szűk és szoros volt a vagina, ám engedelmesen tágult a megfelelő méretre. Szegény lány, eddigi pasijai nem nagyon kényeztették el méretben sem, mert Barbi úgy érezte, ilyen vaskos szerszámmal még nem volt dolga. Józsi a hirtelen „bevágás” után lassan lendült mozgásba, szinte kényelmesen, lustán húzta-vonta a farkát a szoros punciban. Mindezzel csak a saját érzéseit tudta kordában tartani, Barbi viszont egyre szaporábban kapkodta a levegőt, egyre csak nyögdécselt, ahogy közeledett a második csúcspont felé. A férfi csak mozgatta altestét, és mikor már úgy érezte, nem sok kell a lánynak, jobb kezének hüvelykujja a síkos-duzzadt csiklóra simult. Finom nyomásokkal segített rá, melynek eredményeképpen Barbi pillanatokon belül ismét elélvezett. Hüvelye lüktetve szorult a vaskos pénisz köré, arca kipirult, légzése pedig csak percek múlva lassult le.

 A férfi nem hagyta sokáig pihegni, lassan, vigyázva kihúzta a farkát, a lányt pedig újabb pozitúraváltásra kérte. A fotelbe térdeltette, neki háttal, természetesen terpeszben. Barbi örömmel tett eleget a kérésnek, és fenekét jól kidomborította. Józsi mögéállt, a lucskos-csupasz punci ajkai közé vezette lassan a kéjrúdját. A lány a fotel háttámláját ölelve adott hangot ismét érzéseinek, és fenekét annyira feszítette a férfi felé, amennyire csak tudta. Szoros hüvelyében gyengéden mozgott a fasz, majdnem teljesen kicsusszant belőle, majd ismét tövig siklott be. A még alig-alig csitult kéjhullámok újult erőre kaptak, egyre jobban hatalmukba kerítették Barbit, aki csak a fotel háttámláját szinte harapdálva sikongatott. Rövidesen a gyönyör újabb csúcsa következett, teste megrándult, és hüvelye megint csak satuként szorongatta meg a dákót. Józsi csak mosolygott, és mikor az utolsó lüktetés is elcsitult, lassan eltávolodott a lánytól.

 Barbi csak pihegett percekig, visszaült a fotelbe, és arra gondolt, hogy ez a hapsi maga az Isten. Mikor kifújta magát, ő ajánlotta a következő pózt. Józsit ültette a fotelbe, és először popsijával farított oda. A „vasdorongot” a nedves ajkak közé igazította, és belecsüccsent. A férfi szinte nem mozdult semmit, csak a lány feneke táncolt, de azért a szőrös férfikéz csak előrenyúlt, és a csiklót kitapintva turbózott egy keveset az érzésen. Abban pedig nem volt hiba, kis butus, azt hitte, ha beleül, majd tudja szabályozni a gyönyört. Józsi szakavatott ujjai viszont beleszóltak. Már megint gyorsan ért a csúcsra. Teste ívben hátrahajlott, Józsi másik keze bele is markolt az egyik formás cicibe, míg másik kezének ujjai megtorpantak a csiklón. A kéjgörcsbe ránduló hüvely kilökte magából a dolgos szerszámot, még pár csepp nedűt is utánacseppentett.

 Barbi lemászott a férfi testéről picit remegő lábakkal, és arra kérte őt, hogy feküdjön le. Józsi eleget tett neki, a padlóra heveredett, az égnek meredő farkába guggolt a lány. Mozgásba lendült, szinte vadul fickándozott a kéjrúdon, és először fel sem tűnt neki, hogy formás fenekének gömbjeire simult a pasas két tenyere. Annyira a saját gyönyörével volt elfoglalva, hogy nem vette észre, már Józsi irányítja a mozdulatait. A férfi, bár eddig is élvezte, amit csinál, és halkan nyögött, most a nyögései egyre szaporodtak, egy-egy hördülés is belekeveredett. Az idők végezetéig ő sem bírhatta, a szűk, forró vagina nem volt hatástalan, Józsi újabb csúcspont felé közeledett. Egy óvatlan pillanatban leemelte a táncoló tomport, és megmarkolta a farkát. Barbi az első spriccet elhibázta, a hasa közepén csattant egy adag ondó, de a többi lökést már a szájába kapta, és az utolsó cseppig lenyalta a fénylő-bíbor, lüktető makkról.

 Barbara és Józsi kipirulva, izzadtan, nedvektől csatakosan ölelkeztek össze, és csak bő félóra múlva mentek (ismét) zuhanyozni.

 A férfi az órára pillantva gyorsan felöltözött, és a munkahelyére sietett. A (jól idomított) portás bácsi azzal várta, hogy kereste a lánya telefonon, de azt mondta neki, hogy Józsi próbaúton van a kocsival. A bácsi kapott négy üveg sört, Józsi pedig hívta Anettet.

 - Arra gondoltam, hazafelé elhozhatnád Barbit, aludhatna nálunk! – csacsogta a lány.

 - Rendben, kicsim, beugrok hozzá, most indulok!

 Barbara nagyon örült, csak az volt az este két kényelmetlen pontja, hogy egyrészt nem ismételhették meg a késő délutáni programjukat, másrészt nem mesélheti el barátnőjének, milyen jót szexelt annak apjával.

 Azért Józsi másnapi, vidéki útja sem volt gyönyörtelen, Andi, a főnök titkárnője még mindig a cégnél dolgozott, igaz, akadt egy balek, aki feleségül vette, de a nő attól még ugyanolyan bővérű volt…

 

Folytatom...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr221921945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása