Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2009.12.18. 21:16

Válás - 3

 

 Ősszel Józsi egy nagyáruház műszaki osztályán helyezkedett el, mint eladó. Viszonylag tűrhető munkarend, viszonylag tűrhető fizetés, viszonylag tűrhető kollégák. Egy volt csak, aki nem kedvelte, de az sem tudott neki ártani. Egy ideig… Józsi ifjúi vére még mindig forrt, és nehezen bírt az ösztöneivel. Fiatal és idősebb, szebbnél jobb kolléganők, vevők vették körül. Nem egy csajt sikerült lefektetnie a női-konfekció – osztályról, és a fehérneműs részlegből, a hab a tortán mégis a személyzetis titkárnője volt. Ez lett a veszte az áruháznál.

 Mindenki tudta már, milyen nagy kujon, egyre több irigyet szerzett magának, ám a legfőbb gyűlölője mégis az említett kolléga maradt. Józsi az ebédszünetet használva ki lopózott fel Marcsihoz, a titkárnőhöz. Akkorra már egy ideje kerülgették egymást, történtek is dolgok… A személyzetis főnök persze ebédelni volt, a bögyös, szőke lány már várta. A főnöki bőrfotelben ült, és blúzát gombolva várta, hogy Józsi levetkőzzön. A fiú pillanatok alatt egyetlen, merevedő szerszámban állt a bővérű lány előtt. Marcsi megmarkolta a kéjrudat, és nyelve hegye végigsiklott a vöröslő makk hegyén, majd néhány „csapás” után tövig elnyelte a faszt. Nyelve egy pillanatra nem pihent, míg ajkai halk cuppogással fel-alá mozogtak. Pár perc múlva elengedte a délceg dákót, lábait átvetette a kényelmes forgószék karfáján, és melltartójából is előbuggyantotta hatalmas cicijeit. A választás lehetősége Józsi előtt hevert. A srác a kemény húsú mellekre bukott, csókolta, finoman harapdálta, nyalogatta az egyre keményedő bimbókat. A halk, ám kéjesen elégedett sóhajokat hallva kisvártatva lejjebb tért. A rövid szoknya alatt nem volt bugyi. Máskor sem szokott, de ez most nem volt fontos. A lány nem követte a kor divatját, fazonra borotválta göndör fanfürtjeit, egy ujjnyi pamacsot hagyva mindössze. Mindenki megőrült ezért, Józsi is. Nyelve hegye most a csupasz ajkak közül előbújó, nagy csiklóra siklott, és vad pörgésbe fogott. Néhány perces nyalakodás, és máris meglett az eredmény. Marcsi halkan, de hatalmasat élvezett. Még alig csitult testében az utolsó kéjhullám a fiú már a kisajkai közé igazította makkját, és lassan tövig tolta a forró hüvelybe…

 A személyzeti főnök, olyan ötvenes, köpcös, savanyú figura épp az ebédjét fogyasztotta a maga komótos tempójában, mikor az a kolléga lépett hozzá, aki Józsit nem kedvelte. Kicsit körüludvarolta az ürgét, majd megsúgta bizalmasan, milyen látvány fogadná őt, ha most azonnal visszamegy az irodájába. A savanyú figura kezében megállt a villa. Hüledezett, de a kolléga biztosította a maga igazáról. Kár volt azért a rántott szeletért. A személyzetis főnök visszaindult az irodába, a „kedves kolléga” a nyomában.

 Józsi ki-be húzogatta kőkemény farkát a szűk és forró punciban, Marcsi hangtalanul élvezte, bár szíve szerint sikongatott volna. Imádta a fiú technikáját, testi adottságát, és azt, hogy vele többször is el tud élvezni. Épp a második csúcspont felé közeledett, ami pár pillanat múlva el is érkezett. Hüvelye kéjes szorítással ölelte a dolgos faszt, és bőséges nedvezés kíséretében, lüktetve élvezett el. Józsi türelmesen lelassított, ami arra is jó volt, hogy az ő csúcspontját késleltesse. A vagina összehúzódásainak alábbhagyásával újra belehúzott, és…

  Kivágódott az ajtó, ami párnázottsága ellenére is nagyot szólt. Lila fejjel a személyzeti főnök állt az ajtóban. Józsi akarata ellenére még tetézte a bajt, akkor húzta ki a farkát, amikor már nem volt visszaút. Megfordult a csatazajra, így Marcsi szája helyett az íróasztalt találta telibe. A háttérben a „kedves kolléga” vigyorgott kajánul.

 Józsi egy óra múlva munka nélkül álldogált az áruház előtt. Szerencsére a munkakönyvébe csak közös megegyezés volt beírva indoknak. Nem tudhatta, hogy ehhez Marcsinak mennyit kellett szopnia. A „kedves kolléga” másnapra beteget jelentett. Igaz, törött kézzel nem tudott dolgozni…

 Józsi nem adta fel, nem csüggedt, nyakába vette a várost, és két nap múlva egy másik áruház másik személyzetise előtt találta magát. A titkárnőt elnézve úgy tűnt, erről a munkahelyről nem úgy fog távozni, mint az előzőről. A nő öreg volt, mint az országút, szürke, csontos banya. Ismét a műszaki, azon belül a híradástechnikai osztályra került. Jó fej kollégák, családias légkör, jó fizetés. A váltásról otthon nem is szólt, csak egy jó fél év múlva. Minden kilengése ellenére töretlen volt a kapcsolata Erzsivel, a közös jövőjüket tervezték. Igaz, a lány jobban tervezett, de Józsi nem állt ellent.

 Alig múltak húsz évesek, a fiatal pár a Tanácsházán találta magát. Erzsi szép volt, Józsi délceg, a lagzin a család jó berúgott, a nászéjszakát végigkefélték, és a Balatonnál töltöttek egy hetet nászút gyanánt. A sors iróniája, Lellén. Józsi elvitte ifjú feleségét a stégre, „nosztalgiaképpen” szeretkeztek egy nagyot. Következő este egy parkba vetődtek „véletlenül”, nosza, dugtak itt is egyet. Az ifjú férjnek esze ágában sem volt elmesélni, hogy pár éve nem egyedül, de nem is Erzsivel járt itt…

 Elmúltak a mézeshetek, az ifjú pár egy lakást bérelt valahol Pestújhelyen. Erzsi titkárnői, és Józsi áruházi eladói fizetése épp csak arra volt elég, hogy a helyzetüket fenntartsák, de egyről a kettőre nem tudtak jutni. Jelentkeztek pár hónap múlva a gondok, a fiút ráadásul elvitték katonának. Még jobban eltávolodtak egymástól, fizikai értelemben is.

 Szokás szerint Józsi az Isten háta mögé került katonának, ami legalább arra jó volt, hogy a jogosítványt megszerezze. Volt egy másik pozitívum is, a laktanya szomszédságában levő falu, sok gyönyörű leánnyal, asszonnyal. Bizony, a fiú nem kevés kellemes kimaradást töltött a faluban, ugyanakkor haza csak ritkán járt.

 Leszerelt, hazament, és ismét munkába állt, mint ahogy jöttek a gondok. Erzsi kicsivel többet várt Józsitól az anyagiak terén, ezt a véleményét gyakorta hangoztatta is, mire egy szép napon a férje begőzölt, és faképnél hagyta. Erzsi sírt-rítt, rimánkodott, hogy próbálják meg újra. Nem akart menni a dolog, pedig Józsi másodállást is vállalt egy maszek híradástechnikai műhelyben. Néha olyan fáradt volt, hogy házastársi kötelezettségeinek sem tudott eleget tenni. Két hónap után ismét az anyagiak kerültek műsorra. Erzsi minden fillért bevasalt Józsitól, ugyanakkor ő úgy öltözködött, mint egy díva. Férje rá is unt hamar, szóvá is tette, veszekedtek, ajtó becsapás, a srác hajnalig ült a verandán.

 Egy ilyen késő estén gyalogolt bele a főbérlő tizennyolc éves lánya. Ismerték egymást, bár futólag, mert a lány az érettségire készült, tanult rengeteget, Józsi pedig dolgozott. Aznap este a lány sörözni volt a barátaival, így futottak össze. Leült beszélgetni a bánatos fiúval, és a késő tavaszi, langymeleg este már hajnalba fordult, mire felálltak, és aludni tértek. A későbbiek folyamán már nemcsak a veszekedések apropóján találkoztak, hanem keresték egymás társaságát. Hosszú hetek után Józsi boldognak érezte magát. A válóokot is ő szolgáltatta, bár nem önszántából.

 A fiatalember szabadnapos volt, felesége azonban dolgozott, csendes volt a lakás. Józsi bekopogtatott Katihoz, a lányhoz, aki épp túl volt az érettségin, és a nyaraláson törte a fejét. Beszélgetésük egy óra múlva már egyre meghittebb lett, mikor a srác felajánlotta, menjenek inkább hozzájuk, nehogy a lány szülei olyasmit lássanak, ami nem illendő. Ittak egy kávét, és nemsokára egy csók is eldurrant, amit még jó néhány követett. Húsz perc múlva a „hitvesi” ágyon, mohó vágytól tüzelve vetkőztették egymást. Kati világosbarna, vállig érő, egyenes szálú frizurát hordott, divatos frufruval, nagy barna szemei pedig gyönyörűen illettek finom arcvonásaihoz, egyenes, szép orrához, telt, meggypiros ajkaihoz. Lenge pólója alatt, mely messzire repült, nem viselt semmit. Igaz is, a melltartónak nem sok dolga lenne, mert azért volt a lánynak két cicije, de mind méretben, mind formában tökéleteshez közeli, és kemény ruganyossága is feleslegessé tette ezen ruhaneműt. Józsi csókjai a sötét, máris felizgatott-kemény bimbókon cuppantak, néha nyelve hegye megkergette a pajkosan kitérő gombokat. Lassan lejjebb tért, a lány nem sovány, nem kövér, teljesen kellemesnek mondható hasára, köldökére. Nyelve az apró lyukacskába is belecsúszott, mire félszeg, csiklandós nevetés volt a válasz. Köldöknyalás jegelve. Csikisebb, mint erogén. Józsi „dél” felé tartó útját mackónadrág állta el. Nincs mese, az akadályokat le kell küzdeni, miként történt az közös erővel a nadrággal. Messzire repült az is, egyszerű, hófehér bugyi maradt Katin. A srác csak egy pillanatnyit tétovázott, a lány nem ellenkezett, így lassan legöndörítette az utolsó ruhadarabot is. Ritkás, barna szőrzettel benőtt vénuszdomb háromszöge vált láthatóvá, ahol Józsi csókjai csattantak szinte azonnal. A formás combok engedelmesen megnyíltak, utat engedve a fiú ajkainak. Úgy helyezkedtek, hogy Józsi a széttárt lábak közé került, nyelve pedig a ritkás szőrű, húsos nagyajkak közé furakodva kereste a csiklót. Többfelől is megerősítést nyert, hogy megtalálta. Egyrészt az aprócska, ám hamar megduzzadt, kemény gombocska finom harmatbevonata érezhető volt, másrészt a nyalogatás hatása halk nyögésekként pedig hallható. A fiú két ujja segítségével megnyitotta az ajkakat, sötétrózsaszín hüvely nedves bejárata tárult fel, nyelve pedig időnként mélyre siklott bele, hogy utána ismét a csiklót kergesse. Túl sokáig már nem is kellett „dolgoznia”, a lány kéjes sóhajai, nyögései egyre szaporábbá váltak, mígnem néhány pillanat múlva testét a gyönyör hullámai lepték el. Lélegzete elakadt, teste megfeszült, és hatalmasat élvezett. Józsi, miközben már maga is ruhátlanná vált, valamikor az elején, a lány teste fölé tornyosult, kőkemény farkát a nyirkos punci ajkai közé igazította. Lassan tolta be a hüvelybe, a lány halk, kéjes nyögéssel bíztatta a folytatásra. Nem is kellett nógatni Józsit, lusta mozdulatokkal húzta-vonta szerszámát a szoros-forró vaginában. Némi aggodalom volt ugyan benne, hiszen jó ideje nem szexelt már, félt, hogy hamar el fog élvezni. Nem így történt. Kati érzékei annyira fel voltak korbácsolva, hogy Józsi lassú mozdulatai ellenére meglepő gyorsasággal következett be második, az előzővel vetekedő orgazmusa. Mikor csillapodott hüvelyének szorítása, a srác csereét javasolt. Most a lány került felülre. Mielőtt beleült volna, dédelgette egy kicsit a mennyezetet kémlelő péniszt, simogatta, csókolgatta, nyalogatta. Aztán fölétérdelt, ujjaival széthúzta ritkás szőrzetű ajkait, és annyira csücsült a szerszámba, ameddig jólesett, azaz tövig. Kénye-kedve szerinti tempóban mozgatta formás tomporát, hol lassabban, hol gyorsabban, percek múltán már csak gyorsabban. Szorosan megölelte Józsit, kemény bimbói bökték a fiú mellkasát, alteste pedig hirtelen megállt, olyan mélyre ült a szerszámba, hogy szinte már fájt. Forró vaginája ismét lüktetve szorongatta meg a gyönyör csúcsán a kemény faszt. A lány már kezdett izzadni, Józsi nemkülönben. Csodák csodájára még mindig bírta. Ismét váltást javasolt, most hátulról kívánta „meghágni” Katit. Nem volt ellenére, Pazar popsiját égnek meresztette, míg felsőteste az ágynak simult. A lucskos ajkak közé döfte Józsi a farkát, és már egyáltalán nem finomkodott a mozdulataival. A keskeny csípőbe kapaszkodva mozgott, szinte kizárólag a saját élvezetére figyelt, Kati azonban megelőzte. Kéjes sikkanásait elnyelte a párna, így a fiú csak az ismételt kéjes görcsből érezte meg, a lány negyedszer is elélvezett. Már neki sem volt sok hátra, de partnere elhúzódott tőle, dákója kicsusszant a nedves punciból, és meggypiros ajkak kerültek makkja hegyére. Kati szájába vette a péniszt, és pár nyelvcsapás és ajakmozdulat segítségével végezte be a srác „munkáját”. Józsi behunyt szemmel, halk nyögéssel, és hatalmas, szinte elapaszthatatlan spricceléssel élvezett el. A lány az utolsó cseppig lenyelte a spermát, a lassan petyhüdő fütyköst tisztára varázsolva engedte el.

 Kellemes ernyedtség lett úrrá rajtuk, az ágyon heverésztek, mikor kulcs zördült, ajtó nyílt. Erzsi lépett be az apró lakásba, és akadt el a lélegzete a látványt felfogván. Kati próbált olyan kicsire összemenni, amennyire lehetett, Józsi azonban szinte flegmán fogadta asszonyát.

 - Hát szépen vagyunk! – tett Erzsi egy teátrális mozdulatot. – Ez mindent megmagyaráz! Fogd a holmid, és tűnés! Az ügyvédnél találkozunk!

 - Tévedsz, kedvesem! – mosolygott a férfi. – Te csomagolj, és kopj le a rákba! Az én nevemre van kivéve a lakás, én gürizek a pénzért, hogy ki legyen fizetve, én maradok!

 Kati ezt a pillanatot használta ki, hogy leléceljen, a hosszas veszekedésben nem akart részt venni, elég volt neki annyira belemászni a dolgukba, amennyire. A házaspár vitája egyébként hajnalig tartott, aminek az eredménye szombaton reggel egy költöztető Robur lett. Erzsi ment.

 Józsi hamarosan hivatalosan is szabad lett, mint a madár, de huszonhárom évesen elvált férfinak lenni kétes dicsőség volt a családja szemében. Ő nem törődött a „belpolitikával”, a két állásából adódó keresménye bőven elég volt az albérletére. Gyakran Kati is vele töltötte az éjszakákat, és szegény lány úgy gondolta, majd szorosabbá válik a kapcsolatuk. Nem így történt. Józsi élte világát, ha épp nem tudott elkapni egy-egy raktáros kiscsajt, vagy tanuló lánykát, Kati még mindig ott volt neki. Szegény lánynak a nővére nyitotta fel a szemét, aki egy véletlen elszólásával vetett véget ennek a se füle – se farka kapcsolatnak. Éva, Kati nővére Pécsen volt egyetemista, csak ritkán járt haza, és valahogy mindig elkerülte az albérlőt. Egy forró nyári napon azonban a villanyt barkácsoló Józsiba ütközött, amint bőröndjeit cipelte volna be az ajtón. Vége volt a vizsgáinak, de nem írta meg, hogy mikor érkezik, meglepetésnek szánta. Meg is lepődött az egyetlen rövidnadrágban, a létra tetején egyensúlyozó pasas láttán. Éva tudott az albérlőről, de a „válóok” húgáról már nem, és mivel nem találkoztak gyakran (talán egyszer, vagy kétszer), nem tudta, kit is vert le kis híján a létráról. A hapsi persze azonnal levágta, hogy Kati nővére az, látta párszor a családi fotókon. Egyensúlyát meglelve a lány segítségére sietett, és becipelte a pakkot Éva után. A családi örömködésben nem kívánt részt venni, visszatért a bütyköléshez, majd később dolgozni indult délutánra.

 Éva majdnem ugyanúgy nézett ki, mint húga, Kati, csak egy leheletnyit teltebb volt az alakja, és szőke a haja. A két nővér nem volt olyan bensőséges viszonyban, hogy a pasiügyeket megbeszéljék, ráadásul az egyetemen Éva elég szabad életet élt, komoly kapcsolata nem volt, és nem is akart. Ugyanezen oknál fogva szinte észre sem vette, Kati mennyire is táplál gyengéd érzelmeket bárki iránt. Arra viszont rájött, a szőke herceg nem más, mint Józsi, az albérlő. Kellett neki, de csak úgy, kíváncsiságból, és hát, ez fordítva is igaz volt.

 Józsi életében talán ez volt az egyetlen eset, amikor szó szerint a kisujját sem kellett mozdítania egy nőért. Éva már második hete lakott otthon, amikor egy meleg, nyári délután átkopogott az albérlőhöz. Józsi derekán egy törölközőben nyitott ajtót, mert azt hitte, Kati az. Meglepve engedte be Évát, aki határozottan lépett be. Leült a kis konyhaasztalhoz, a srác hideg üdítővel kínálta. Sört kért, kapott, egy óra múlva már négy üres Kőbányais üveg volt az asztalon.

 - Nem zavar, ha lezuhanyozom? – kérdezte hirtelen a lány. – Tudod, kicsit kimelegedtem a sörtől, és nem szeretem, ha izzadt vagyok.

 - Természetesen, ott a fürdőszoba, találsz tiszta törölközőt a szekrényben.

 Negyedóra múlva megjelent Éva a szobaajtóban, nedves teste előtt egy akkora törölközőt tartott, hogy éppen takarja a „lényegi” részeket.

 - Bocs, ezt nevezed te törölközőnek?

 - Ne haragudj, ekkora csak ez az egy van – vont vállat Józsi a magáéra mutatva.

 - Odaadnád?

 - Kéred?

 Éva belement a játékba, kérte. Elejtette a sajátját, mikor megkapta a másikat. Nem sok rejtegetnivalójuk volt egymás előtt. Mindkét részről ígéretes volt a kínálat, bár a fiú, ahogy nézte a lányt, egyre csak licitált felfelé. Éva ráakasztotta a törölközőt.

 Nevettek egy sort, de a fiatalember mosolya csakhamar kéjes vigyorrá alakult, ahogy a szőke lány a szájába vette az irányítást. A felhúzott fityma alól előbukkant bíborvörös, fénylő makkra simította a nyelvét, lágy köröket írva le. Később szinte az egész rúd eltűnt a finom-piros ajkak között, hogy utána újból előbukkanjon. Lassú érzékiséggel szopta Éva Józsi farkát, aki nem kicsit élvezte, és néhány perc után többrendbeli aggodalom is elfogta. Egyrészt, ha a lány így folytatja, ő bizony elélvez, másrészt be kéne zárnia az ajtót. A lánynak esze ágában sem volt abbahagynia, addig folytatta ajak- és nyelvmunkáját, ameddig meg nem érezte az első szivárgó cseppet. Még jobban „belehúzott”, és pár pillanat után érezte, ahogy a srác teste megfeszül, és a következő másodpercben szájába lövellt egy nem kicsiny adag meleg folyadék. Mikor tiszta lett a lassan ernyedő szerszám, elengedte. Józsi ezt kihasználva bezárta az ajtót, és elhúzta a sötétítő függönyt. A kissé elhomályosodott szobában azonban így is Pazar látvány volt a mezítelen, szőke, nagy, dúskeblű, szőrtelen ágyékú, és formás alakú nő. Nem hitt az érzékeinek, megint vérbő lett a még alig kókadt farka. A nem apró, kemény bimbójú mellekre „vetette” magát, csókolgatta, finoman harapdálta, a gombokat nyelvével kergette. Éva lehunyt szemmel, alig hallható, halk sóhajokkal élvezte a fiú izgató nyelvcsapásait. Elég érzékeny volt a cicije, képes lenne csak attól elélvezni, ha izgatnák, bár kicsit tovább tartana, mint a „hagyományos” helyen. Mikor Józsi csókjai egyre lejjebb vándoroltak, már így sem maradt sok dolga hátra. Az engedelmesen nyíló combok közül szőrtelenre borotvált, nagyon-nagyon nedves punci vált nyalhatóvá. A keményre piroslott-duzzadt csikló szinte kibújt az ajkak közül, de rendre elsiklott a fiú nyelve elől. Ettől persze Éva gyönyöre nem kicsit fokozódott, olyannyira, hogy pillanatokon belül egy halk, elakadó nyögés kíséretében akkorát élvezzen, hogy hüvelynedvei spriccelve épphogy hibázzák el Józsi orrát. A srácot meglepte az erős nedváradat, de ez nem tartotta vissza attól, hogy ismételten megmerevedett szerszámát a nedves punciajkak közé igazítsa. Lassan tövig tolta. A lány felnyögött. Halkan, kéjesen, és minden egyes lassú, határozott lökést újabb nyögéssel kísért. A testében alig csillapodó gyönyör újult erőre kapott, és egyre intenzívebb lett. A fiú nem gyorsított, tartotta a tempót, de ezzel okozva a legnagyobb élvezetet Évának. Percek múltán a nyögések egyre szaporodtak, majd el-elakadtak, mígnem a lány teste megfeszült, hüvelye lüktetve összehúzódott, és az előzőhöz hasonló nagyságú kéjhullám árasztotta el.

 Rövid pihegés után pozitúraváltást javasolt, Józsi nem bánta. Engedelmeskedve a kérésnek hanyattfeküdt, a lány az égnek meredő faszt dédelgette egy picit, majd lassan beleült. Felsőtestét hátradöntve mozgatta ágyékát, míg partnere egy millimétert sem mozdult. A látvány azonban még rátett a szoros punci által okozott élvezettel. A súlyos, feszes keblek lágyan ringtak a ritmusra, a csupasz, igen nedves punciajkak nyalogatták a farkát, és ahogy a lány ujjai kissé megnyitották az ajkakat, a pirosló csikló látványa maga volt a non plus ultra. Mégis a lány jutott ismét a csúcsra. Teste ívben megfeszült, ujja a kéjgombocskára szorult, a dolgos szerszám pedig kicsúszott a kéjbe ránduló hüvelyből. Mikor hosszú pillanatok múlva Éva „magához” tért, kiültette Józsit az ágy szélére, és szemből ült az ölébe. Először csak úgy foglalt helyet, hogy az ágaskodó rúd a köldökükhöz érjen, de egy apró igazítással megoldódott a probléma. Szorosan ölelte a hapsit, kemény bimbóival csak úgy bökte a bőrét, mialatt feneke lágyan körözött. Tetszett a srácnak is a dolog, szintén nem sokat kellett mozognia, mégis izgatva volt ő is, és a lány is. Párszor azonban mégis moccant, olyképpen, hogy szorosan átölelve lefogta Évát, míg altestét megemelte, ezáltal teljesen kitöltötte a kéjes barlangot. Ez rettentő módon izgatta a lányt, és mivel nem csinálta gyakran, csak erősítette a gyönyörét. Addig-addig ment ez így, mígnem a negyedik orgazmus vágtatott át a lányon. Éva már szinte önkívületben volt, de az egyetemi titkos légyottok önfegyelemre tanították, hangos sikoly, vagy nyögés nem hagyta el az ajkát. Elhaló hangon kérdezte:

 - Hol jársz?

 - Pucsíts be, bébi, és megtudod! – hangzott a macsós válasz. Nem kellett megismételni, mire a srác az ágy széléről felállt, rózsaszín popsigömbök alól csupanedv punciajkak nyíltak. Ez már Józsi menete volt. A formás csípőbe kapaszkodva döfte tövig a dákóját, heréi szinte koppantak a vérbő, érzékeny csiklón minden egyes újabb lökésnél. Most már a srác is egyre intenzívebb gyönyört érzett, nem kellett már sokat mozdulnia, de a lány újfent megelőzte. Most a vad tempó, és a heves, erőteljes lökések okoztak neki kéjes pillanatokat, ötödször. Ezt a hullámot már a fiatalember sem bírta tovább. A lüktető hüvelyből kihúzta farkát, bíborló-fénylő makkjából jókora ívben lövellt elő a hófehér-nyúlós ondó. Nem nézte, hová, merre áll, csak spriccelt és spriccelt, Éva derekára, fenekére, csatakosra nedvezett vénuszdombjára.

 Sokkal később ismét elzuhanyoztak, de csak a közös fürdésben maradtak, fáradtságra hivatkozva.

 

 Este, mikor Kati a fürdőkádban állva zuhanyozott, nővére a fogát mosta, és megjegyezte.

 - Azért érdemes lenne kipróbálnod ezt a Józsit, az albérlő srácot!

 Kati kezében megállt a zuhanyrózsa.

 - Neked, bizony! – bólogatott Éva a húga kérdő mozdulatára, és folytatta. – Leteszteltem a srácot, bírja, mint egy csődör! Ötször, érted? – mutatta ujjaival a nyomaték kedvéért. – Ötször mentem el, míg ő kétszer! Kár, hogy vissza kell majd mennem a koleszba, megfognám magamnak!

 - Talán, ha mondta volna, hogy én már megfogtam…

 - Upsz! – szisszent fel a nővér. – Ne haragudj, nem tudtam! – ölelte meg csuromvíz, elpityeredő húgát Éva. Késő éjjelre tudta megvigasztalni Katit, kinek számára attól kezdve Józsi megszűnt létezni, és nem érdekli, milyen „büdös kurvákat” visz haza az a gané.

 Nos, Józsi hamar túltette magát Katin, más nők után futkorászott, bár Évát sajnálta, hogy többször nem tudta „elkapni”. Nem baj, lesz más.

 

Folytatom...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr101574656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása