Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2009.12.11. 19:44

Válás - 2

 

 A lány és a fiú szülei kíváncsian figyelték a kapcsolatot, de az ifjak nem adtak okot az aggodalomra. Ez ugyan a diszkó vécéjében lopott gyors numerákat, asztal alatti csipkelődéseket eredményezett, ám a lány szülei nagyon „fogták” Erzsit, hivatalos együttalvásról szó sem eshetett.

 Eljött a nyár. Józsi letette a szakmunkásvizsgát, eladónak fel is vették egy áruházba, a főnök rendes volt, mert csak szeptemberben kellett először mennie, addig előtte volt a nyár.

 Ha nyár, akkor Balaton!

 Menne ő, ha volna miből!

 Szüleit nem vetette fel a pénz, a haveroktól lejmolni nem volt képe, a vége az lett, hogy keresett alkalmi munkát, és két hét alatt összeszedett annyit, hogy menni tudjon. A szülők azért adtak még egy keveset, kényelmes egy hétnek nézett elébe.

 Erzsivel mi volt a helyzet?

 Nos, őt nem engedték el a szülei, csak egy hétvégére, és őszintén szólva, Józsi nem is igazán számolt vele. Laci nevű haverjával, és némi csomaggal, kétszemélyes sátorral vonatra szálltak. Lelléig meg sem álltak.

 A sátorverés utáni percben már indultak is „vadászatra”. Laci épp nő nélkül volt, hajtotta a vágy, Józsi pedig úgy elfelejtette Erzsit, mint a huzat. Persze, hiszen a part nem állt másból, mint bikinis csajok itt, bikinis csajok ott, bugyiban, hason napozó német lányok, és persze sör, sült kolbász, satöbbi. Gyakran csak azért mentek be a vízbe, hogy ágyékukat lehűtsék, merev farokkal krosnyálni a strandon elég ciki lett volna. Estig nézelődtek, majd a kempingbe visszatérve örömmel vették szemügyre a „szomszédságot”. Jobbról egy család két tizenéves gyerekkel, egy fiú, egy lány, de kicsik még „ahhoz”. Legalább csendesek voltak. Balról négy fiatal, két pár. Ők jó fejek voltak, kedvesek, meghívták a srácokat a sátrukhoz kicsit dumálni, sörözni. Az igazi csemege szemközt volt. Négy lány vert tanyát pár méternyire tőlük, szebbnél jobbak, így az ifjú titánok figyelme inkább feléjük fordult.

 A lányok egészségügyi szakközepesek voltak, az utolsó, negyedik évfolyamot kezdik majd szeptemberben, tehát korukbeliek. Márti, Szilvi, Marika, és Timi. Négy különböző típusú lány, de mindannyiuknak szimpatikus volt Laci és Józsi. Egész nap szemmel tartották őket, és jókat mulattak azon, mikor a fiúk „hűteni” mentek a vízbe. Azok azt hitték, észrevétlenek tudtak maradni, de a sasszemű lányok estére többször is le tudták venni a „méretüket”. Egy bökkenő persze volt. A létszámfölény. Nem tetszett a négy lány – két fiú-arány. Nekik. A srácok, bár mindkettőnek megvolt a maga favoritja, nem állt volna ellent egyiknek sem.

 Aznapra már csak a vágyakozó pillantások maradtak, de hát még előttük volt egy hét…

 Másnap a lányok mindent bedobtak a sikerért, csakúgy, mint a fiúk. Behúzott has, peckes léptek, sör és cigi, vetkőztető pillantások ugyanúgy bejátszottak, mint a domborított cici, vagy a bikinifelső nélküli, hason fekve napozás. Mégsem lett eredmény, csak késő délutánra, mikor is Józsi megbotlott egy sátortartó kötélben. Pofával érkezett a lányok sátrába. Négy döbbent arc, négy pár különböző méretű cici pillantott rá. Lábujja, térde, és tenyere bánta a dolgot. Hebegve – sziszegve és átkozódva kért elnézést, és sokáig fel sem tűnt neki, hogy a lányok nem siettek sikongatva takargatni idomaikat.

 - Megsérültél? – kérdezte Márti, miután pólóba bújt.

 - Hát, a nagylábujjam nagyon fáj, a térdem és a tenyerem, úgy látom, lehorzsolódott – vette szemügyre magát Józsi. Utána pedig a lányt, aki megszólította. Vállig érő, sötétbarna, göndör hajzuhatag keretezte kerek arcát. Barna tekintetében kicsiny aggodalom ült, palástolva örömét a véletlen adta helyzet felett. Apró, fitos orra alatt mosolyra húzódtak telt ajkai, hófehér fogsort villantva. Ülve sem tűnt magasnak, és ez akkor sem változott, mikor felállt, hogy beinvitálja a pórul járt fiút. Egész alkata kerekded volt, bár nem volt elhízva, pár fölös kilót lehetett rajta találni. Józsinak tetszett a lány, főleg, ahogy nekilátott barátnői szakszerű segítségével ellátni a sebeit. Jód, vatta, sziszegés, sebtapasz, és már kész is lett.

 Mindannyian élvezték a helyzetet, csak Laci nem, mivel nem tudta, barátja merre jár. Kifelé kászálódott a sátorból, mikor meglátta Józsit egy bögyös barna, és egy magas szőke lány által közrefogva feléje bicegni.

 - Mi történt? – szaladt oda mindjárt.

 - Csak elestem, és pont a lányokhoz. Ellátták a sebeket, és most segítenek visszamenni.

 - Nincs komoly baja, bár a lábkörme lehet, hogy leesik – tette hozzá Szilvi, a szöszi.

 A srácok megköszönték a segítséget, és kapva az alkalmon estére elhívták a lányokat a korzóra, ahol esetleg ihatnának valamit.

 Meleg, nyári este, a korzó fényesen kivilágítva, az asztaloknál rengeteg ember sört, rövidet, vagy üdítőt iszik. Valahol diszkózene szól. Két jóképű fiatalember, egy szőke félisten, és egy barna titán cigarettázva várakozik az egyik vendéglátóhely asztalainál. Egymásba karolva érkezik négy lány. Intettek nekik, majd a pincérnek. Két sör, három cherry, egy kóla rendel!

 Háromnegyed óra múlva a diszkóban ropták, sok irigy férfitekintet kereszttüzében. Két pasi négy csajjal?! Ám úgy pattintották le a tolakodókat a lányok, mint a bolhát szokás.

 Az éjfél a vízparti nádas mellett a stég szélén csücsülve érte őket. A lányok versengtek az „úrfiak” kegyeiért. Kora hajnalra kialakult a két hármas, Józsi, Márti és Szilvi, valamint Laci, Marika és Timi – összeállításban. Aznap este nem történt semmi komoly dolog, de nyilvánvalóvá vált mindenki szándéka. Nem ultizni akartak.

 Ettől kezdve minden lehetséges dolgot együtt csináltak, míg az este ismét a stégnél találta őket. Telihold volt, a nyugodt víztükör csak megsokszorozta a fényt, ha a nappali világosságot nem is közelítette meg, tulajdonképpen minden fontos dolog látható volt.

 Józsi bő rövidnadrágban, pólóban és papucsban ücsörgött a stég szélén, balján Márti foglalt helyet, jobbról a magas, szőke Szilvi. A lányok becsípetten nevetgéltek, holott nem ittak alkoholt. Ölelgették, puszilgatták a srácot, aki szinte remegett az izgalomtól. Az ölelő kezek ingerkedő cirógatássá váltak, a diszkréten cuppanó puszik finom csókokká. A srác igyekezett egyenlő arányban megosztani magát a lányok közt, már csak a „viták” elkerülése miatt is, ám igyekezete fölösleges volt, a csajok mindent megoldottak.

 Józsi épp Márti felé volt fordulva, mikor a lány mohó csókja szinte leblokkolta, és nem engedte elfordulni. A pajkosan fickándozó nyelv, és a finom harapdálások hatására már nem is akart elfordulni a pasi, sőt, hasonló hévvel viszonzott mindent. Voltak más hatások is, amit a heveny csókolózás váltott ki, de a vő rövidgatya (eddig) elrejtette. Szilvi hosszú, vékony és finom ujjai azonban hamarosan felderítette. Józsi csak arra figyelt fel, hogy megmarkolják a farkát, a nadrág szárán benyúlva. Egy pillanatra kijött a ritmusból, de ha már kijött, váltott is. Odafordult a vékony, magas, hosszú, szőke hajú, kék szemű, dévajul mosolygó Szilvihez. Most vele kezdett vad csókcsatába, heves, finom harapdálásba, nyelvkergetésbe. Márti sem volt rest, csakhamar az ő ujjai is a vaskos, már tapintás alapján is szimpatikus szerszám köré fonódtak. Ilyen előzmények után a fiú is felbátorodott, tenyere Szilvi kockás ingének diszkrét halmaira simult. Nem érzett melltartót, csak a keményre izgult-duzzadt bimbó bökte a kezét. Finoman levette az inget a lányról, és percekkel később a bikini által fehéren hagyott nem túl nagy, de nem is pici ciciket csókolta. Később úgy döntött, ideje megnézni a másik oldalt is, és kellemesen meglepődött a telt, körte alakú dombok láttán. Márti úgy gondolta, könnyít Józsi dolgán, és míg a fiú a melleivel foglalatoskodott, a két lány megszabadította Józsit minden ruhájától. Egy idő után el kellett engedni Márti Pazar kebleit, mert a lány a vetkőztetés hevében eltávolodott. Már ha így esett, gondolta a srác, válthatnánk ismét. Ruhátlan-szőrtelen, szőke démon ült-feküdt-kínálkozott fel a jobbján. Józsi még nem találkozott borotvált puncival, de igen megtetszett neki. Úgy helyezkedett, hogy kényelmesen a lány lábai közé heveredhessen, és az engedelmesen megnyílt combok közé fúrta a fejét. Igen ám, de amíg ő gyorsan forgatta nyelvét a duzzadó csiklón, Márti a másik oldalon nem tétlenkedett. Ujjai a délceg és termetes dorong köré fonódtak, nyelve pedig a bíborló makkot simogatta, és gyakran tövig el is nyelte. Józsi kellemetlen helyzetbe került, hiszen nehezen tudott koncentrálni az előtte rózsaszínellő, nedvesre, Márti oly ügyesen dolgozott ajkaival. Nehezen, de sikerült erőt vennie magán, és tovább forgatta-pörgette Szilvi gombocskáját, míg a lány teste meg nem merevedett hosszú pillanatokra, és hangos nyögéssel el nem élvezett.

 Szilviben alig csitultak el az utolsó hullámok, barátnője máris cserét „követelt”, és máris Józsi orra elé került egy bozontos, irtó nedves muff. A fiú kissé szétnyitotta ujjaival a húsos ajkakat, az apró, nyirkos pecket kereste nyelvével. A szolid Szilvivel szemben Márti minden nyelvcsapást hangos nyögéssel kísért, ami nagyon tetszett Józsinak, és egyre gyorsabban nyalt. Kíváncsivá lett, mekkora zaj lesz a végén, és szinte oda sem hederített arra, hogy Szilvi a farkát szopogatja. Nos, Márti perceken belül jött, és elment. Szőrös puncija bőséggel termelte nedveit, teste görcsösen megrándult, és felsikkantott az élvezettől.

Ismét Szilvi került sorra. A hanyattfekvő lány vágyakozón szétnyitott, szőrtelen ajkai közé igazodott a vöröslő makk. Márti picit igazított rajta, és Józsi tövig döfte a forró és szoros hüvelybe. Már Szilvi sem állhatta meg hang nélkül, bár nem olyan erővel, mint barátnője, aki ezalatt sem tétlenkedett, hol Józsi szőrös zacsiját cirógatta, hol pedig Szilvi kéjgombját kergette ujjaival. A fiú viszonylag lassan húzta-vonta szerszámát a vagina mélyén, így próbálta késleltetni a testében erősödő kéj csúcspontját, ugyanakkor érezte, hogy partnerének ez nagyon jólesik. Nem is változtatott a tempón. No, persze Márti segítsége sem volt elhanyagolható. Kezdetben csak a keze dolgozott a pirosló, duzzadt klitoriszon, ám nemsokára már nyelve fickándozott rajta. Volt egy kis leszboid hajlama, most kiélte, és nem szólta meg senki, sőt, Szilvi szapora levegővételei, nyögdécselése arra utalt, jól teszi. Nem késlekedett az eredmény, a szőke lány alteste megrándult, puncija az orgazmus kéjes görcsébe szorította Józsi farkát, és csak hosszú másodpercek után engedte el.

 Márti formás feneke gömbölyödött Szilvi pihegő teste mellett, bozontos nagyajkai nyirkos-csillogón nyíltak a fiú dolgos dorongjára áhítozva. Józsi picikét arrébb térdelt, egy apró igazítás után máris „lyukon” volt. Ismét csak lassú mozdulatokkal dolgozott, ám egyre inkább elhatalmasodott rajta a félelem, hogy már nem sokáig bírja. Szilvi tétova ujjai ugyan segédkeztek, dörzsölték Márti szőr közé bújt ruganyos peckét, és úgy tűnt, sikerrel. A bögyös, barna lány, a már nem sokkal ezelőtt tapasztalt módon, hangosan „tájékoztatta” partnereit, a testében lezajló „eseményről”. Elfojtott sikoly, satuszerű szorítás és bőséges nedűáradat jelezte, a lány ismételten hatalmasat élvezett.

 Épp időben, Józsi már csak pillanatokra járt a végkifejlettől. Halk cuppanással kihúzta farkát, megmarkolta, hogy még két rántással befejezhesse a dolgot. Tekintve, hogy lehunyta a szemét, így némiképp meglepte a nyelvsimogatás, amit érzett, de már nem törődött vele. Szilvi és Márti két oldalról mellésimulva, lágy nyelvcsapásokkal várták a be is következett „robbanást”. A fiú teste megfeszült, bíborló makkja hatalmas ívben lövellte a fehér és ragacsos folyadékot a lányok nyelvére-arcára, akik boldogan, egymást túlhabzsolva próbálták a lehető legtöbb cseppet megkaparintani.

 Motorcsónak zaja verte szét az idillt, épp annyi idejük maradt, hogy szélsebesen magukra tudták rángatni a ruháikat, a vízirendészet csónakja közeledett. Szégyen a futás, de felvették a nyúlcipőt. Még szerencse, hogy a másik hármas is idejében „végzett”.

 Soha olyan izgatottan, ám kielégülten nem tértek nyugovóra, és soha olyan izgatottan nem várták a következő alkalmat.

 Másnap közös fürdőzés, lopott tapogatózások, csókok, Márti a nyakig érő vízben ki is verte Józsi farkát (sok dolga nem volt), míg a srác ujjai a bozont közti résben dolgoztak egy aprócska orgazmusig. Nem volt az igazi, de egy óra múlva megismétlődött a dolog. Szilvivel. Később Marika és Timi is a környékére merészkedett, de nem jöttek intim közelségbe, ám az ötlet azonnal megszületett. Cserélni kéne Lacival. Nem kellett beszélni róla, az estére valahogy átrendeződtek a viszonyok. Józsi mellé Marika és Timi csapódott, Lacit pedig Márti és Szilvi ölelgette.

 Meleg, fülledt nyáreste, kivilágított korzó, harsogó diszkó. Négy lány, két fiú, buliznak. Persze mind a hatan azon agyalnak, hová is kellene menni. A kemping zsúfolásig tele, minden apró zaj hallatszik. A stégre nem mertek visszamenni a zsaruk miatt. Egyelőre elindultak az orruk után a parti sétányon, aztán majd csak lesz valami…

 Lett. Egyórás andalgó séta után a kiépített járda véget ért. Liget, nádas, síri csend, erős holdfény fogadta őket. Találtak egy tisztásfélét, ami egészen eldugott volt, és nem utalt arra, hogy kóbor horgászok használnák közlekedési útvonalnak. Az egyik hármas az egyik ficakba húzódott, a másik a másikba.

 Józsit Marika és Timi fogta közre, és lényegretörően ölelgették, cirógatták, kis híján összeveszve a rövidnadrágban egyre duzzadozó halmon. A fiú pedig a bőség zavarában „szenvedve” azt sem tudta, melyik formás popsit markolássza, vagy a négy Pazar kebel közül melyiket részesítse előnyben. Úgy döntött, Marikával kezd. A lány egyébként is érdekes színfolt volt barátnői között. Apja magyar volt, anyja cigány. A két népcsoport keveredése előnyösen jött ki, bár fekete hajú, fekete szemű, barna bőrű lett a lány, szépsége egyenesen kiemelkedő volt. Mindamellett csendes, visszahúzódó, de baráti társaságban könnyen feloldódott, kedves, és tüzesen szenvedélyes, ha kellett, beszédén pedig egyáltalán nem érződött a származása. Magas, vékony és karcsú termetű, formás popsival, és jókora, kemény mellekkel. Józsi ezekre koncentrált a szinte mohó csókolózás közepette. Hamarosan közelebbről is megismerkedhetett a sötét, kemény bimbójú halmokkal, a póló a bokron kötött ki, pont az övé mellett. Ajkai rácuppantak a hersegő húsú cicikre, felváltva csókolta, nyalogatta, lágyan harapdálta őket. Ezalatt a „délvidéken” is megváltozott a helyzet. Rövidnadrágjába Timi ujjai kotortak, marokra fogva a vaskos és forró lényeget. A kicsit kényelmetlen helyzet a nadrág letolásával javult, ami csakhamar a pólók sorsára, és szomszédságába jutott. Józsi is matatott a kezével, Marika szoknyája alatt kereste a bugyit. A fehér ruhanemű forró volt, és mintha nyirkos is. Ekkor szétváltak néhány pillanatra, míg a lány levette a szoknyáját, maga alá terítette, és ráült. A srác a szépséges ciciket csókolgatta ismét, aztán a sima, nem túl lapos hason keresztül a köldök körüli finom, fekete pihéken át a bugyiig ért. Marika megemelte altestét, Józsi és Timi közösen vette le az alsóneműt. A fiú múlt éjszaka a két véglettel találkozott, a bozontossal, és a teljesen szőrtelennel, most háromujjnyi csíkkal, és csupasz punciajkakkal szembesült, melyek közül a kisajkak diszkréten bukkantak elő. Marika jobb könyökére támaszkodott, combjait szétnyitotta, Józsi pedig oldalára fekve fúrta fejét az izgalomtól máris nyirkos puncihoz. Ujjaival megnyitotta az ajkakat, nyelve a nem kis csikló után kutatva siklott végig a kisajkakon, olykor belemélyedve az egyre nedvesebb hüvelybe. Szolidan halk nyögések jelezték, hogy jól végzi a dolgát, pörgette is a nyelvét szorgalmasan a kéjgombon, és nemsokára meg is lett az eredmény. Marika halkan felsikkantott, teste megmerevedett, és nagyot élvezett.

 Helycsere következett, Timi csücsült Marika szoknyájára, rajta már csak a bugyi volt. Timi mézszőke hajú, nem túl magas, nem túl szép, nem túl formás lány. Olyan átlagos volt rajta minden. Természetesen ő sem szenvedett hiányt udvarlóban, de Marika szépsége és alakja mellett az övé elhalványult. Az a két sötétrózsaszín gomb, a két kerekded halom azonban kellően vonzotta Józsit. Hevesen vetette magát rájuk, tenyere gyúrogatta, masszírozta, nyelve hegye gyorsan cikázott a máris ruganyosan kemény bimbón. Lassan elindult csókjaival lefelé. Mozdulatával egyszerre emelkedett Timi feneke, bugyija engedelmesen penderült lefelé. Ritkás, világosbarna szőrzet fogadta Józsi ajkait a vénuszdombon. Még lejjebb, a húsos nagyajkakon még ritkábban növögettek a szőrszálak, jóformán csak mutatóba. Az ajkak megnyitásával aprócska csikló, piciny kisajkak váltak nyalhatóvá. A srác nyelve azonnal a finom, harmatos gombocskára siklott, és örömmel tapasztalta, amily kicsi, olyan érzékeny. Szinte alig volt dolga vele, pár perces intenzív nyelvpörgetés után Timi alteste finoman megrándult, lélegzete elakadt, és halk sóhajjal elélvezett.

 A lányok most is helycserét javasolta, ezúttal Józsi heveredett Marika szoknyájára. Égnek meredő farkát a félcigány lány vette először a szájába, de ezt csakhamar forróvaginája váltotta fel. Lassan tövig ült a kemény dákóba, és egyre gyorsuló tempóban lovagolt rajta. Timi pedig a fiú arca fölé guggolt, nedvdús punciját kínálta, amit Józsi örömmel vett. Nyelve ismét felperdült, hol az apró csiklón cikázott, hol mélyen benyalt a rózsaszín, sikamlós hüvelybe. Marika ezalatt egyre hevesebben mozgatta altestét a farkán, jobb kezével még masszírozta kemény peckét is. Nemsokára vaginája a kéj görcsébe szorította a bíborló makkot, és egy halk sikkanás kíséretében hatalmasat élvezett, majdnem egyszerre Timivel.

 Épp jókor történt az újabb csere, Józsi már nem bírta volna sokáig, de a kis pihenő épp elég volt. Timi ritkás szőrű ajkai nyelték el a délceg dákót, míg Marika sötétrózsaszín kisajkai közül nyíló, igen nedves hüvelye igényelte a fiú nyelvét. Nem volt rest, nyalt is becsülettel, az előbbi, jól bevált technikát alkalmazva. A lány halk nyögésekkel adta tudtára, jól csinálja, különösen, mikor a nyelv mélyen eltűnt a puncijában. Timi csukott szemmel, lassan mozgatta tomporát, ami nagyon jó érzést okozott neki, így nem változtatott rajta, sőt, még lassított is, amikor úgy érezte, közeleg. Marika meg is előzte, bőséges nedváradat, és a már megszokott, halk sikoly kísérte harmadik orgazmusát. Le is kászálódott Józsi arca fölül, és annak ágyékához helyezkedett. Timi addigra szinte megállt, hogy egy hirtelen, erőteljes rándulással, összeszoruló vaginával és elakadó lélegzettel elélvezzen. Lassan dőlt hátra, az erősen nedves fasz kicsúszott, és keljfeljancsiként lendült ismét függőlegesbe. Marika nyelve nyomban a bíborló makkra cikkant. Két csapás, nem sok, annyi sem kellett a forró, fehér gejzír azonnal előtört. Három-négy erőteljes lövéssel lepte el a lány száját, aki mohón szívta ki az utolsó cseppeket is.

 Ezen az estén senki nem zavarta meg a ténykedésüket, így csak egy jó félórás pihenő után sétáltak vissza a kempingbe.

 Gyorsan elszállt a hét, a vége közeledett, és abból lehetett leginkább észrevenni, hogy a népsűrűség bosszantóan megemelkedett. A srácokat persze nem a ringó mellű, magas, szőke keletnémet lányok zavarták, mint a „vén szarosok”, meg a „büdös kölkek”. Józsit még egy dolog zökkentette ki idilljéből, amikor a vasútállomás közelében ismerős női alakot pillantott meg. Menekülni esélytelen, magyarázkodni értelmetlen. Erzsi volt ott, jókora hátizsákkal. Marika és Szilvi két oldalról Józsi mellett. Egyértelmű helyzet. A két csaj azonnal lepattant, mikor Erzsi kérdőre vonta a fiút, talán a mozdony zaját is túlharsogva.

 - Ők a barátaim, itt ismerkedtünk meg.

 - Na, persze. Barátaid. Csak úgy barátkoztok!

 - Tényleg! Nem volt semmi! Csak elmentünk egyszer-kétszer diszkóba!

 - Ezt el is higgyem? Mikor úgy ölelgettek téged? Éppen csak nem itt, a sétányon tepertek le! – sziszegte a megcsalt lány. – Csalódtam benned, Józsi, szia!

 - Ne, várj, hadd magyarázzam meg! – kapott utána a hűtlenkedő, de a lány lerázta. Józsi visszarohant a sátorhoz, hüledező barátja kérdésére még ő sem tudja, mit válaszolt. Pakolt, és lélekszakadva futott az állomásra. Szerencséjére ott érte a síró Erzsit, és a Déli pályaudvarig magyarázott, beszélt, és Kelenföldnél már a lány sem sírt. Úgy tűnt, megbocsátott, egyrészt, mert szerette ezt a kóklert, másrészt, mert nem kapta rajta őket semmi „olyanon”.

 Boldog szerelemben telt a nyár. Elbicikliztek néha a Duna-partra, Margitszigetre, kietlen külvárosi erdőkbe, ahol kellemesen el tudták tölteni az időt.

 

Folytatom...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr571574427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása