Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.04.02. 17:59

Gyémántok 69

 Szilvi, elélvezvén, valamivel többet akart már, csakhogy az a valami még Anna szájában volt. Cserét javasolt a lánynak, aki nem ellenkezett. A két csaj tehát pózt váltott a szinte mozdulatlan Lalin, Anna szőrtelen puncija került most a srác nyelve fölé, Szilvi pedig először rámarkolt, szopogatta kicsit, utóbb föléguggolva nedves hüvelyébe igazította a sudár fütyköst. Lali hosszú nyelvcsapásokkal simogatta a már nedveket szivárogtató, húsos-szép punci minden részét, sógornője előzékenyen még szét is nyitotta neki az ujjaival. A nyelv a vérbő klitoriszon kötött ki végül, de nem állapodott meg rajta, gyorsan körözve kergette a már pirosló, ruganyos szervecskét. Néha lelassítva körbesiklott a sima szeméremajkakon, mélyen benyúlt a forró vaginába, de aztán újra a kéjgomb hegyén kötött ki. Anna lehunyt szemmel, halkan sóhajtozva-nyögve adta tudtára környezetének, mennyire élvezi. A környezetét abszolúte nem érdekelte ez, kivéve Lalit, aki viszont arra törekedett, hogy a lány mihamarabb megkapja, ami jár neki. A „betevőjét” majd később. Szilvi eközben vadul vágatott az igen strapabíró dorongon, hol melleit simogatta emellé, hol pedig csiklóját dörzsölte, hogy fokozza élvezetét. Nem sok dolga volt, az előző orgazmus még alig csitulhatott el testében, máris a következő felé lovallta magát. Ő sem tudta hang nélkül megállni, különös duettet nyögdécselt Annával. Néhány percen belül elért oda, ahonnét már nem volt visszaút. Mélyen beleült a kemény faszba, puncija lüktetve szorult köré, és ismét nagyot élvezett. Anna két pillanattal lemaradva követte, halkan felnyikkant, nedvei bőséggel áradtak a csúcsponton. Lali, bár egyre nehezebben, de még bírta, és alapelképzelése szerint, hogy megdugja a sógornőjét, átvette az irányítást. Annát az ágy szélére fektette, ő maga pedig az ágy mellett térdelve vezette farkát a forró és nedves punci mélyére. Letekintve gyönyörű és serkentő látvány volt a lucskos ajkak közt mozgó szerve, de Szilvi gyorsan eltakarta. Először finom ujjaival kergette a csiklót, később odahajolva nyelve hegyével próbálta elérni. Többé-kevésbé sikerült, annyit elért, hogy megsokszorozta Anna gyönyörét. Lali is hevesebben mozgatta csípőjét, már ő is élvezni akart, és úgy érezte, jó úton halad, hogy a lány után ő következzen. Szilvi egy picit bezavart, de csak Anna javára. A lány a melleibe markolt, altestét a hapsinak feszítette, és újra elélvezett. Lali még mozdult párat, és kihúzta a farkát. Szilvi rutinos gyorsasággal elkapta, szájába vette a puncinedves makkot, pár nyelvkörzéssel óriási adag ondót csalt ki a felnyögő pasiból. Minden cseppjét lenyelte, és szép tisztára nyalva engedte el. Anna, amint tudott, felült.

 - De jó, már majdnem bepisiltem! – Szilvi olyan helyen nyomta meg párszor a hasát, ahol nem kellett volna.

 - Ne haragudj, véletlen volt! – mentegetőzött a másik lány.

 - Tudod, hol a fürdőszoba, Vikiék szeretettel várnak! – intette Lali.

 - Oké, már megyek is!

 A lány elsietett.

 Barnabás, Bernadett, Balázs és Brigitta a nappaliban maradt, mindenki más eltűnt mellőlük, mint szürke szamár a ködben.

 - Ezek itt hagytak! – állapította meg Brigi.

 - Ja. A négy „B” betűst! – tette hozzá Barna.

 - Nahát, tényleg! – gondolt bele a „pornósztár”.

 - Ezt, ha akartuk volna, sem intézhettük volna jobban! – szólt Bernadett.

 - És most mihez kezdünk? – tette fel a nap kérdését Balázs.

 - Römi, snapszer, póker? – válaszolt Barna.

 - Az utóbbit csak vetkőzős alapon! – szólt be Brigi.

 - Én pedig póker nélkül! – mosolygott Balázsra Bernadett.

 - Ahogy gondolod! – gombolta máris az ingét a kosaras.

 Berni rávillantott egy „mindjárt jövök” - mosolyt a férjére, nagyon gyorsan megvált a ruháitól, és egy fotelbe vetette magát. Balázs a fotel elé térdelt, hosszú kezével a két szép, nagy ciciért nyúlt. Azok szinte eltűntek a lapáttenyerek alatt. A fiatalember lágyan gyúrogatta a formás halmokat, és szépen, lassan föléjük hajolt. Kezei az ajkaihoz irányították a már megkeményedett bimbókat, csókolgatta, nyalogatta a sötét gombokat. Bernadett halkan sóhajtozva „köszönte meg”, Balázs pedig még jó ideig elszöszölt itt, megspékelve cseppnyi harapdálással. Végül mégis továbbállt a mellektől, meg sem állt a csupasz háromszögig. Bernadett mindkét térdhajlata ekkorra már a fotel karfáin nyugodott, punciajkai résnyire nyíltak. A srác megcirógatta hosszú ujjaival, aztán megnyitotta az ajkakat. Nyelve rásiklott az előbújt csiklóra, és lassan körözve kergette. Bernadett kéjes nyögést hallatott. A srác egyre gyorsulva mozgatta a nyelvét, másik kezének mutatóujja pedig lassan a már bőségesen nedvező hüvely rózsaszín mélyére hatolt. Igyekezett ujját (később ujjait, mert a középső is csatlakozott), és nyelvét azonos ritmusban mozgatni. Sikerrel, melynek mértékét legjobban Bernadett reakcióin keresztül mérhette le. Abból pedig pontosan követhető volt, hogy a lány egyre gyorsabban közeleg a csúcsponthoz. Pár pillanattal később megrándult, felnyikkant, és remegő testtel nagyot élvezett. Lassan kihúzta nedvektől fénylő ujjait, és feltérdelve már helyezkedett volna a „lyukra”, de a lány másképp gondolta. A fiút ültette a fotelbe, combjai mellé térdelt szemből, némi igazítás után a termetes, kemény példányba ült. Még megkérte, jelezzen, ha spriccelni készül, mert most másképp nem védekezik, és könnyed ügetésbe kezdett.

 Barnabás és Brigitta a kanapéra telepedett, miután közösen megváltak ruháiktól. Némi kavarc támadt közöttük, mert mindketten elsőként akarták izgatni a másikat, végül kompromisszumos megoldást választottak. A fiatalember hanyattfeküdt a kanapén, a lány pedig fölé mászott, fordítva. Brigi arcát a még ernyedten heverő fütykös tövén terjengő szőrzetbe fúrta, csókolgatta a szárát, függelékét, kezével pedig ide-oda billegtette, hogy kényelmesen körbe tudja „járni”. Egy perc múlva már délcegen állt a dákó, nehéz volt bármely irányba elfektetni, egyre csak felfelé törekedett. Megmarkolta, felhúzta a bőrét. Imádta az előbukkanó, vérbő makk látványát, de sajnos csak privátban élvezkedhetett ilyen téren, mert a pornós fiúk nagy része „blankolt” volt, ahogy ő nevezte a körülmetélt péniszt. Még jó néhányszor megismételte lassú kézmozdulatát, és mindig tett hozzá egy kis pluszt. Hol gyengéd puszi cuppant a fényes „bunkócskán”, és előfordult, hogy nyelve siklott rajta körbe. Végül elnyelte, ajkai egyre gyorsabban csúszkáltak fel-le, keze egy ütemben mozgott velük, mindehhez halkan szuszogott. A pasi sem maradt adósa. Alaposan megpuszilgatta a sima ajkakat, néha megszívogatta a kicsiket, a csiklót. Nyelvét kidugva tett egy pár kört a résben, vagy a kéjgombon, azután két kezével széthúzta a fogkefepamaccsal ékesített puncit. A még jobban kigömbölyödött klitoriszt alaposan megkergette nyalószerve, gyakran besiklatva az egyre bővebben nedvező hüvelybe. Később maradt nyelve a gombon, viszont két ujja lassan tövig merült a forró és nedves hüvelyben. Sokat mozdítani nemigen tudta, mert nem volt kényelmes, de ahhoz épp eleget, hogy ezzel is fokozza Brigi élvezetét. Az pedig csak egyre erősödött a lány testében, bár sok jelét nem adta, mert semmi pénzért nem engedte volna el a délceg faszt. Mindössze erősödő szuszogása árult el valamit, de amikor az orgazmus erőteljesen magával ragadta, elengedte szájából azt, ami addig benne volt, fejét hátravetve nyögött fel, hüvelye pedig bőven nedvezve szorult a lassú ujjak köré.

 Brigi, amint elélvezett, lekászálódott a fiúról, és a fotelben szeretkező párhoz lépett. Súgott valamit Bernadett fülébe, aki bólintott. Berni óvatosan felemelkedett, megfordult, és úgy engedte vissza altestét a Brigi által fixen tartott rúdba. A pornós lány a fotelben ülő pár előtt térdelt, fenekét Barnabás felé domborította, nyelvét pedig az előtte levő ivarszervekre öltötte. Barna nem volt rest, szélsebesen termett Brigi mögött, egy mozdulattal máris a lucskos szilvácskák közé igazította dorongját. A lány csípőjébe kapaszkodott, és hosszú, határozott mozdulatokkal hágott. Brigi nyelve megpróbálta Berni csiklóját követni-kergetni. Viszonylag sikeresen, a hangokból ítélve, na meg abból, hogy a lovagló lány nemsokára mélyen beleült a faszba, és nagyot nyögve-nyüszítve elélvezett. Balázs ekkor látta itt az idejét, hogy leemelje partnerét, a puncinedves pénisznek elbillenni nem volt ideje, mert Brigi máris marokra fogta, szájába vette. Két kört írhatott le nyelvével a makkon, már lövellt is belőle a fehér, ragacsos anyag. Lenyelte, a fütyit megtisztítva engedte csak el, és végre a saját élvezetére is tudott koncentrálni. Barna rendületlenül mozgatta ágyékát, heréi minden alkalommal a klitoriszhoz ütődtek. Brigi nyögdécselve bíztatta a fiatalembert, hogy gyorsabban, hát az belehúzott, az utolsó pillanatokig szinte állatias vadsággal mozogva. Brigi felkiáltott, fenekét Barnabás ágyékához szorította, gyönyörtől összeránduló vaginája szinte satuba fogta a kemény dorongot. A srác alig várta, hogy enyhüljön partnere kéjes görcse, kihúzta farkát, marokra fogva húzott a bőrén kettőt. Csukott szemmel, és szent meggyőződése volt, hogy Brigi fenekén landol a sperma, a lány viszont villámsebesen megfordult, és nyelvét a makk alá simította. Itt is lenyelt minden cseppet, a fütyit pedig tisztára nyalta.

 - Helló, Rudit hol találjuk? – köszönt Andi pár perccel később a pihenő kvartettre.

 - Őszintén szólva mi sem tudjuk – válaszolt Berni, - de valószínűleg a fürdőszobában.

 Tényleg, Viki és Rudi hová tűnt? Az ifjú házaspár, mikor a vendégek majd’ minden tagja lelépett valahová „társasjátékozni”, ők a földszinti, hatalmas fürdőszobába mentek. Annak ellenére, hogy a rendezvény előtt alig egy órával fürödtek, az újdonsült feleség megnyitotta a csapot, kevés habfürdőt öntött mellé, és félig engedte a jókora sarokkádat vízzel. Belemerülve hosszasan ölelkeztek, csókolóztak, egymás erogén zónáin kotorásztak. Viki később kiült a kád egyik sarkára, ahol egy mélyedés volt pont ebből a célból. Kicsit hátradőlt, lábait szanaszét tárta, habos ujjaival megnyitotta szeméremajkait. Rudi habmentes vizet lögybölt oda, elétérdelve először gyengéden végigcsókolta felesége frissen epilált punciját, később nyelvével cirógatta végig. A csiklóról kezdte, lefelé siklott a bal oldali „szilvácskán”, bekotort a hüvely nyílásába, majd jobbra fel, a „gombtetőre”. Megismételte a nyalássorozatot, de ezúttal a kisajkakat kényeztetve. Végül csak megállapodott a klitoriszon, túlnyomórészt itt pörgött a nyelve. Viki élvezte a dolgot, méghozzá olyannyira, hogy majdnem bepisilt, de uralkodott magán, későbbre tartogatta. Nyögdécselése visszhangzott a teremnyi helyiségben, egyre szaporábban kapkodta a levegőt, néhány pillanattal később pedig felsikkantva elélvezett. Rudi abbahagyta a nyalakodást, és amire az utolsó hullámok is elcsitultak felesége szépséges testében, kőkemény farkát a bőven nedves vagina bejáratához illesztette. Vöröslő makkja lassan tűnt el a forró mélységben, és megpróbált ráállni a kényelmes, ütemes ritmusra, de ez a habfürdőtől csúszós vízben térdelve nagyon nehezen ment. Mérgesen leengedte a vizet, és ehhez egy kis időre távolabb kellett húzódjon asszonyától. Mire visszatért, Viki is megfordult, formás fenekét fordította férje felé, egyelőre térdelve, melyeket a háromszög széleihez ékelt, így ő fixen tudott maradni. Rudi mögé állva könnyedén tudta tövig döfni a farkát, bár meggondolatlan mozdulatokat nem tehetett, a talpa még kicsit csúszott. A célnak viszont tökéletesen megfelelt. Viki a csempének támaszkodott, altestét szeretett hitvesének homorítva, Rudi pedig előrenyúlva a két kerekded kebellel játszott. Néha gyúrogatta hersegő halmaikat, és olykor csak a bimbókat söndörgette. Eközben farka ki-be csúszkált a szoros-nedves hüvelyben, és mivel talpa egyre biztosabban ottmaradt, ahová tette, gyorsított. Érezte, hogy Viki egyre közeledik, és bizony neki sem kell már sok.

 - Ki ne húzd, kicsim! Ki ne húzd! – nyögte Viki az orgazmus küszöbén. – Babát… szeretnék…

 - Tudom… - zihálta Rudi válaszul. Két hónapja indult el náluk a bébiprojekt.

 - Gyere! – sikkantott a lány, holott ő ért a csúcsra, fenekét még jobban férje ágyékának szorította, hüvelye a dolgos dorong köré szorult. Egy-két ütemmel lemaradva követte a pasas. A cicikbe markolt, szinte rángatózva-döfködve lövellte spermáját a lány testébe. Talán valamelyik célba ér…

 Sokáig maradtak így, de a lankadó szerszám végül lassan kicsusszant, a zuhanyozó megnyitásával pedig szépen ki-, és lemosták a felesleget. Hosszan csókolóztak még, majd kisvártatva Viki kajánul Rudira vigyorgott.

 - Fogadjunk, hogy megint felállítom a farkad úgy, hogy nem nyúlok hozzá!

 - Amúgy sem lenne sok dolgod…

 Viki lesandított, lenyúlt a jobb kezével, bemérte a féléber rudat, és elengedte. Egy lövetnyi sárga sugár találta telibe a fütyköst. Rudi felnyögött, Viki pedig folytatta. Hosszasan pisilt, a férje már azt hitte, sosem áll el, de sajnos minden jónak vége szakad egyszer.

 - Nyertél! – állapította meg Rudi.

 - Nem véletlenül tartogattam idáig!

 Halkan kopogtak, az ajtónyitást engedélyező szóra pedig Andrea és Zsuzsa lépett be.

 - Á, úgy látom, Rudi pont ráér! – állapította meg Andi.

 - Állok rendelkezésetekre! – csízelt rájuk a pasi.

 - Azt látjuk… - jegyezte meg Andi. – Szóval, csak néhány percre zavarnánk…

 - Maradjatok, ameddig jólesik!

 - Ha neked jólesik… - tette hozzá Zsuzsa. Még mindig idegenkedett a dologtól, de már nagyon kellett.

 - Ülj csak vissza! – kérte Andi a már emelkedő Rudit, Zsuzsát pedig a kádba segítette. A sportos nő félszegen megállt a pasas fölött, aki még nem értett semmit. Viki súgta az instrukciókat Zsuzsának, aki ennek megfelelően leguggolt, kicsit hátradőlt, bemérte a célt, ujjaival megnyitotta punciját, és mérnöki pontossággal találta el a sárga folyadékkal a kemény péniszt. Rudi értetlen arca kéjeteggé vált, ahogy a bőséges vizeletsugár végigcsorgott az alfelén. Zsuzsa végzett, helyébe Andi pattant fürgén, és miközben feszülő hólyagja tartalmát ürítette, ismét érkezett valaki.

 - Gyertek, itt vannak! – szólt Kisniki az ajtóból, és nyomában Annával és Szilvivel belépett.

 Andi végzett, Kisniki követte, szinte rutinosan elégítette ki Rudi efféle vágyait. Anna guggolt a helyébe, befutott Bernadett és Brigi. A lány kicsit idegesen, szégyenlősen pisilt, eleinte alig akart csöpörészni, pedig nagyon kellett. Végül csak összejött, bokától a hasa közepéig beterítette a fickót. Rudi teljesen odavolt, farka állt, mint a cövek, marokra fogva néha mozdított egyet a bőrén. Szilvi volt a következő pisilő, akit húga, Brigi követett, végül pedig Bernadett állt-guggolt a „célpont” fölé. Dolga végeztével megmarkolta a lövésre kész faszt, és kéjesen izgatta.

 - Hogy bírod? – mosolygott rá.

 - Már sehogy… - nyögte Rudi, makkjából lávaként röppent elő a fehér ondó, folyt végig az eres rúdon, és a lány kezén.

 Viki megnyitotta a zuhanyrózsát, behívta a többi lányt, és mind a kilencen gyorsan tisztára mosták egymást, és magukat.

 Rudi a nyolc meztelen lány gyűrűjében ment ki a nappaliba.

 - Köszönöm nektek ezt a remek „ajándékot”! Ezt máskor is megismételhetjük, ha nem probléma!

 A hét másik, időközben a nappaliban lazító barát hangosan nevetett.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr384342147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása