Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.04.02. 18:00

Gyémántok 69

Hatvankilencedik fejezet

(Avagy: a vizesnyolcas)


 

 "Gyémánt Viktória, és Lázár Rudolf szeretettel meghívja Önt, és kedves családját, ekkor és ekkor, itt és itt tartandó esküvői szertartására, valamint az azt követő vacsorára!"

 A szolid kártyácska, melyet a család tagjai és barátai kaptak, nem sokkal a film elkészülte után lett postázva, a rajta szereplő dátum pedig Frédi temetése után alig egy héttel.

 - Kicsit morbid véletlen, de a halál nem vár, és nem válogat! - dörmögte Gabi a sminkjét készítve.

 A fiatalok pazar lakodalmat csaptak, volt miből. Hajnalig tartott a mulatozás, de a java tulajdonképp azután következett. Ha nem is rögvest másnap, de a következő hétvégén nem nyilvános ünnepséget is tartottak.

 Rudi és Viki egy, a kisváros határában vásárolt lovastanyára költözött, megvalósítva ezzel a lány régi álmát. A tanyához szép nagy ház is tartozott annyi szobával, hogy egy tizenhat fős buli tagjai szinte eltűntek bennük. Az a tizenhat fő egy erősen zártkörű rendezvény keretein belül volt ott, nem igazán zenés-táncos, ám kétségkívül mulatság végett.

 Viki szervezte az egészet, férje tudott róla ugyan, de korántsem mindent, mint ahogy azt sem tudta, valójában mekkora munka volt ez a nejének. Nem a meghívottakkal volt gond, hiszen ők adva voltak, hanem amire Viki kérte a lányokat. Volt, aki idegenkedett, ám végül mindenki igent mondott a szöszinek. Zsuzsa volt a legnehezebb feladat, mert ők Robival ritkán vettek részt efféle bulikon, de most ő is benne volt.

 Minden meghívott megérkezett hát a tanyára, a kisgyermekesek a nagyszülőkre bízták porontyaikat. Hamarosan, ahogy telt az idő, kis csoportokra szakadva széledtek szét a résztvevők, előtte persze alaposan felmérték a tágas házat.

 A tanyát még jó fél éve vette meg a fiatal pár, de a szükséges átalakításokkal az esküvő előtti napokban sikerült végezni. Az istálló volt még a legjobb állapotban, valamint a hozzá tartozó melléképületek, de a ház nagyon le volt lakva. Külsejében megtartották régies jellegét, de belül teljesen modernizálták az utolsó szögig. A szobák légkondicionálást kaptak, mindenhol korszerű, műanyag nyílászárókat, központi, de akár egyedileg szabályozható fűtést, energiatakarékos világítást. A vendég-, és gyerekszobák az emeleten kaptak helyet, melyekhez két fürdőszoba, és ugyanennyi illemhely is tartozott. A földszinten volt a konyha, a tágas-hatalmas ebédlő, a szintén nagy nappali, egy pazar fürdőszoba jókora fürdőkáddal, illemhely, valamint a hálószoba, egy hamisítatlan szerelmi fészek.

 A házigazdák mindenféle jóval, vagyis egy hosszú svédasztallal kedveskedtek vendégeiknek, és szokásuk szerint alkohol épp annyi volt, hogy rásegítsen a hangulatukra. A zene halkan-szolidan szólt, nem kifejezetten táncra csábító, inkább olyan aláfestésként.

 Kisniki örömmel ölelte Szilvit, Szabolcsot, Brigit és Balázst. Igaz, egy hete találkoztak az esküvőn, de akkor nem tudtak ennyire felszabadultan társalogni, Kisniki a három koszorúslányt, valamint első lépéseit próbáló kisfiát felügyelte. Most meg tudták beszélni, kinek mekkora sikere volt az elmúlt fél-egy évben. Szilvi változatlanul fotómodellkedett, Brigi pedig Gabinál filmezett. Elismerően nyilatkoztak a Gyémánt-lányok egyetlen, ám nagy sikert (és nagy pénzt) hozott „alkotásáról”, kérdezték, lesz-e folytatás, de a válasz egyértelmű és határozott „nem” volt.

 - Én nem is tudtam, hogy Rudi mi mindenre izgul! – súgta Kisnikinek Brigi.

 - Egy ideig én sem, de amikor kiderült, felajánlottam, hogy ez ügyben is szívesen segítek – nevetett a fekete, rövid hajú lány.

 - Viki valami ilyet kért tőlem most, erre az estére…

 - Légy erős, minden lánytól ezt kérte!

 - Az jó, de hogyan gondolta ezt kivitelezni?

 - Még nem tudom, majd kialakul. Egy biztos, nem itt, a nappaliban kell megtenni!

 A csajok jót nevettek, és egyelőre elváltak útjaik. A tizenhat fiatalból tizenöt tudta, mi készül, és meglepő módon egyik pasi, férj sem tiltakozott a dolog ellen, amikor úgy hozza a lányok szüksége, tegyék meg.

 Az este a már megszokottnak mondható módon folytatódott, kialakultak a kisebb-nagyobb csoportok.

 Vili, Andi, Robi és Zsuzsa felfedezőútra indult a házban. A két pár különböző irányba ment, nem is tudtak egymásról. Vili és Andi az egyik vendégszobában ragadt hosszabb időre, az ablakból egész jó kilátás nyílt a lovardára. A nyílászáró előtt állva először csak ölelkezve nézelődtek, később azon kapták magukat, hogy csókolózva szedik egymásról a ruhát. Már meztelenek voltak, Vili keményen ágaskodó dorongja a barátnője köldökének szegeződött. Andi marokra fogta a szeretett fütyköst, és ekkor nyílt az ajtó. Kézenfogva lépett be Robi és Zsuzsa. A szobában csak annyi fény volt, amennyi kintről beszűrődött. A jövevények nem is vették észre először a korábban érkezetteket, valamelyikük, talán Zsuzsa a villanykapcsolót kereste azonnal. Fény borult a helyiségre.

 - Ó, bocsánat, nem tudtuk, hogy itt vagytok! – szabadkozott Zsuzsa.

 - Semmi probléma, elvégre nem volt kiírva – válaszolt Andi, még mindig fogva a megmarkoltat. – Gyertek be, érezzétek jól magatokat!

 Robi és Zsuzsa bement. Andi eléjük lépett, de egy pillanatra elbizonytalanodott. Sosem zavarta, ha nővel szexel, volt, hogy ő választott, és volt, hogy őt választották, de hogy fiú és lány közül ne tudjon dönteni, még nem fordult elő. Eddig. Pedig ismerte őket, találkoztak már sokszor, csak a szex valahogy nem került velük kapcsolatban előtérbe. Nem akarva kellemetlen helyzetet teremteni, végül Robit fogta kézen, és húzta a heverő felé.

 Zsuzsa előtt pedig ott állt a kínálat. Gyémántkeményen, ahogy az elvárható volt a családja végett. A nő lassan kezdte megszokni, hogy kész csoda, ha egy ilyen összejövetelen a saját pasijával is le tud feküdni.

 - Üdvözöllek, Zsuzsa vagyok! – markolta meg a dorongot, mintha kezet fogna bemutatkozáskor.

 - Ő pedig Vili… - mondta a srác. – Tudod, nem szeret beszélni, ő a tettek embere…

 - Ezek szerint inkább tenne most valamit?

 - Andival épp arra készültünk…

 - De nem bánjátok, hogy jöttünk, ugye?

 Zsuzsa máris kibújt abból a hosszú, fekete ruhából, amit külön az esküvőre csináltatott, és nagyon jól állt sportos alakján. Melltartót nem viselt alatta, formás keblei ehhez a ruhához nem igényelték. Egy fekete tanga maradt rajta, már vette volna le azt is, de Vili egyelőre nem hagyta. A fiatalember a kanapé szabadon maradt részére irányította, és leültette.

 Mellettük Robi foglalt helyet az ágyon, már az alsónadrágot húzta le róla Andi. Félkemény fütykös szabadult elő. A lány a srác szőrös mellkasát cirógatta meg, közben kerek-nagy cickói a félrebillent péniszhez értek. A hatás nem maradt el. A bimbók megkeményedtek, mint ahogy hamarosan a rúd is. Mire Andi simogatása odaért, kellő keménységű volt. A lány felhúzta a selymes bőrt, vöröslő makk fénylett fel. Nyelvet öltött rá, de két-három körözés után teljesen elnyelte. Ujjai a forró rúd köré szorultak, ütemesen mozgatták a fitymát, ajkai fel-alá csúszkáltak.

 Vili térdre ereszkedett az ülő Zsuzsa előtt, először tenyerébe fogva dédelgette a kerekded melleket, majd kezét ajkai, csókjai váltották fel. Nyelve megkergette kissé a pajkos-ruganyos gombocskákat, de nemsokára odébbállt. A majdhogynem bordás hason át a bugyi szegélyéhez ért. Forróság áradt a „völgyből”. Vili lassan lehúzta a „feketeneműt”, partnere engedelmesen emelte fenekét az ügy megkönnyítése érdekében. Kiült az ágy szélére, lábait terpeszbe tette. Vili következő csókja a keskeny csíkkal koronázott, szőrmentesített szeméremajkakon cuppant. A nő még jobban megnyitotta combjait, a hapsi még kényelmesebben odafért a puncihoz. Ujjaival széthúzta az ajkakat, nyelve pedig lecsapott a rózsás csiklóra. Hevesen kergette, mihamarabb be akarta nedvesíteni a hüvelyt. Ha csak azt szerette volna elérni, akkor sok dolga nem volt, Zsuzsi már a mellei izgatásától is nyirkosodott. Vili elképzelését jócskán túlteljesítette, nyelve egyre csak pörgött a már vérbő pecken, két ujja pedig mélyen a vaginába hatolva lassan mozgott. A nő csak nagyon halkan sóhajtozott, néha fel-felnyögött. Meg is zavarta ezzel partnerét, aki egy fokkal „zajosabb” lány(ok)hoz van szokva. Dolgozott hát rendületlenül, mígnem Zsuzsa finoman eltolta a fejét, teste megremegett, hangja elakadt, és egy nyikkanással elélvezett.

 Andi nagyjából Zsuzsa orgazmusával egy időben hagyta abba Robi orális kényeztetését, közben gondosan ügyelt arra, hogy a pasi ne lövelljen idő előtt. Szeme sarkából látta, hogy szerelme pózváltásra készül, gyorsan elengedte a péniszt, cseppnyi rendezkedésbe fogott. Vilit ültette az ágy szélére, ölébe pedig Zsuzsát. A nő engedelmeskedett a kérésnek, de először fordítva, Vilivel szemben csüccsent a kemény rúdba. Még mielőtt Andi korrigálhatott volna, Vili már el is mondta, miért kellene Zsuzsának megfordulnia.

 - Nem fogod megbánni! – mosolygott egy bíztatót.

 A nő megtette, és nem bánta meg. Mindkettejük széttárt lábai közé Andi furakodott, térden állva, fenekét Robinak domborítva. A srác előbb megdörzsölte a csupasz ajkakat, de már bőségesen nedves volt ott minden, így jókora, vaskos, és merev dorongját óvatosan a punciba tolta. Zsuzsa lassan emelgette magát Vili farkán, kéjesen megállapította magában, van olyan jó, mint Robié, elvégre rokonok. Andi nyelve az előtte egyesült nemi szervekre siklott, hol csak a ritkás szőrzetű herezacsit érintette, olykor a gyönyörnedvektől síkos barlangos testet, de ahogy csak tudta, a csiklót tartotta mozgásban. Robi pedig Andrea csípőjébe kapaszkodva hosszú, határozott mozdulatokkal járatta farkát a szoros-szűk punciban. Mindannyiukban egyre erősödött a gyönyör, de a csúcsra Zsuzsa jutott fel elsőnek. Könnyű volt neki, hiszen kétfelől is kapta az „áldást”. Szokása szerint csak halkan nyögött egyet, orgazmustól összeszoruló hüvelye szinte satuba fogta Vili farkát. Őt Andrea követte, nem sokkal lemaradva, és jóval hangosabban. Pillanatokkal később Robi rántotta ki rúdját, nedves-síkos makkja hatalmas mennyiségű ondót lövellt partnere hátára-fenekére. Végezetül Vili nyúlt a lassan újra mozgásba lendülő Zsuzsi feneke alá, és emelte le lövésre kész farkáról. Andi rámart a rúdra, szájába vette, így már oda lövellt pasija magja. Minden cseppjét lenyelte, és tisztára nyalva engedte el a lassan zsugorodó fütyköst.

 - Azt hiszem, itt az ideje meglátogatni Rudit! – mondta Andrea, és feltápászkodott a fotelből, ahová negyedórával ezelőtt ült le.

 - Szerintem is! – csatlakozott hozzá Zsuzsa.

 - Mi a nappaliban várunk! – szóltak utánuk a pasik.

  Kisniki, Lali, Szilvi és Szabolcs a ház lakóinak hálószobájába szerettek volna félrevonulni, de ott már találtak valakiket.

 - Hugi, te mit csinálsz itt? – ismerte fel Annát Kisniki.

 - Pókerezünk! – kapta csípőből a csípős választ. – Épp most tartunk a vetkőzős részénél!

 - Vesztésre állsz! – állapította meg Szabolcs. Annán csak egy bugyi volt… még…

 - Nem baj, csak álljon! – villantott egy mosolyt a lány.

 - Abban hiba nincs! – vetkőzött le teljesen Kristóf.

 A jövevények hasonlóképp cselekedtek, csakhamar mindhárom pár meztelen volt.

 - Megdughatom a húgodat? – suttogta Lali a felesége fülébe.

 - Megdughatom a nővéredet? – suttogta Kristóf Annának.

 - Felőlem! – mutatott Kisniki a húgára.

 - Felőlem! – mutatott Anna a nővérére.

 A két pasi a sógornője mellé húzódott. Mindketten régóta ki akarták már próbálni, milyen lehet a másikkal, és ez most remek alkalom volt. A lányok is így voltak ezzel, de ők nem merték szóvá tenni, ami Kisnikit ismerve szokatlan volt. Egyszerű a magyarázat, félt, hogy Anna balhézni fog. Annának esze ágában nem lett volna balhézni, amióta látta a „Filmet”, még jobban odavolt azért, hogy legalább egyszer Lalival lehessen. A Gyémánt-lányok kívánsága ily módon teljesült, Szilvi és Szabi mintha el lett volna felejtve, de nem így történt. Szabolcsot Kisniki vonta magával, nehogy unatkozzék, Szilvit pedig Lali fogta karon, hogy csatlakozna-e. Nem volt kérdés.

 A rövid, fekete hajú lány a terebélyes franciaágy egyik felébe hevert, a két pacák követte. Némi tétova topogás után Kisniki az előtte álló Kristófot részesítette előnyben, már amennyire előnynek számít, hogy farkán fogta, és egy ideig nem eresztette. Szabolcs maradt a lány másik végére, aminek örült, mert jobban szeretett adni, mint kapni. Amíg Kisniki halkan szuszogva szopogatta Kristóf (Laliénál kisebb, ám) merev, kemény farkát, addig Szabolcs a széttárt combok közé tette az arcát. A lány féloldalasan feküdt, így Szabi térdelve találta meg a megfelelő pozíciót a nyalakodáshoz. Ujjaival szétfeszítette a puncit, nyelve hegye pedig hol vadul körözött a rózsás csiklón, hol lassan cirógatta végig a sima, húsos nagyajkakat, néha besiklott az egyre nedvesebb hüvelybe. Ifjabb Nikolett eközben finom kezével megmarkolva a faszt, lassan mozgatta annak bőrét, nyelve pedig izgatóan csapkodta a kalapját. Egyre nehezebben, de tudta tartani a ritmust, Szabolcs nyalakodásának hála, testében erősödött a gyönyör. Egyre jobban hanyagolta Kristófot, néhány percen belül pedig felnyögött, elengedte a dorongot, teste megremegett, ahogy a csúcsra ért.

 Lali a franciaágy másik felén helyezkedett el. Hanyattfekve várta, hogyan döntenek a lányok. Anna „délre” ment, megmarkolta Lali hervadtan is tekintélyes farkát, így Szilvi maradt „északon”. Lábait átvetette a fiatalember teste fölött, ujjaival széthúzta szőrtelen szeméremajkait, közvetlenül klitoriszát kínálva. Lali igazított egy kicsit a lányon, hogy kényelmesebb legyen, és nyelvet nyújtott. Hegyével először lassan körözött, a fényes, rózsaszín gomb mindig kisiklott alóla, később egyre „dühödtebben”, vadul kergette. Közben Anna sem tétlenkedett, lassan, lágyan mozgatta Lali farkának bőrét, már amennyi maradt rajta a körülmetélés után. Gyönyörködött a vérrel telítődő pénisz látványában, ahogy hamarosan acélkeményen, húszcentis valójában mered előtte. Irigyelte egy kicsit a nővérét ezért a példányért, de csak egy kicsit. Végignyalintotta a termetes testrészt, töviről hegyire, és vissza. Alapos lány volt. Nyelve egyre többször időzött el a vöröslő-fénylő makkon, körbe-körbe siklott rajta, különösen az alsó részén. Végre-valahára a szájába vette. Nagynak érezte, de azért megbirkózott vele, és míg ajkai fel-alá siklottak, keze is azonos ütemre mozgott. Lalinak megvolt az a jó tulajdonsága, hogy képes volt magában szétválasztani azt, amit csinált, és azt, amit vele csináltak. Természetesen érezte Anna egyébként igen ügyes szájmunkáját, de nem jött ki a ritmusból, ugyanúgy nyalakodott Szilvi punciján. A lány kissé hátradöntött felsőtesttel, melleit simogatva-gyúrogatva nyögdécselt, testében hamarosan tetőfokára ért az élvezet. Lélegzete elakadt, teste megremegett, hüvelye bőségesen nedvezett, amikor az orgazmus hullámai átcsaptak fölötte.

 Kisniki már túl volt a csúcson, elhúzódott Szabolcs elől, nagyon gyors mozdulattal a retiküljéből két csomagocskát vett elő, és szétosztotta a srácok között, és visszaheveredve úgy helyezkedett, hogy nedvektől csillogó öle Kristóf felé essen. Szabolcs jobbnak látta még később felhúzni az óvszert, a másik pasas azonban megtette. Védőöltözetbe bújtatott, ettől röhejes rózsaszínben tündöklő farkát a csupasz punci ajkai közé illesztette. Némi igazítás után óvatosan, lassan hatolt a szűkös hüvely mélyére. Eközben Kisniki az arca mellé térdeltetett Szabolcs fütykösét vette a szájába, és halkan szuszogva szopogatta. Persze ismét abba a hibába esett, hogy szépen lassan, ahogy emelkedett a gyönyörszintje, úgy hanyagolta el a szájában duzzadó péniszt. Kristóf kitett magáért, egyre hevesebben hágott, hüvelykujja a lány csiklójára szorult, hogy fokozza az érzést. Sikerült. Nemsokára Kisniki már csak markolta a dorongot, nyögdécselt, vaginája görcsösen szorult a lelassító fasz köré. A kecskeszakállas hapsi már folytatta volna tovább a műveletsort, de a lány finoman eltolta magától. Felcsavarta Szabolcsra a gumit, a helyére fektette, ő pedig fölé mászva, egy apró igazítással billentette helyére a szerszámot. Felnyögött, ahogy tövig ült a rúdba, kicsit lovacskázott rajta, de aztán előredőlt, súlyos-nagy mellei szinte Szabolcs arcába nyomódtak. A srác azonnal ajkaihoz irányította őket a kezével, és nyalogatta, csókolgatta a bimbókat, ahogy érte. Kristóf némi tanácstalansággal ült a sarkán, feszült a gumi álló farkán. Kisniki kénytelen volt a válla fölött visszanézni, hogy mi lesz már. A srác végre kapcsolt, a pár mögé helyezkedett, és a nedvektől csillogó popsi gyűrűjéhez igazította a még síkos óvszerbe rejtett dorongját. Alig akarta elhinni, cumi, punci és popsi egyetlen este alatt! Óvatosan mozgott, nehogy kellemetlenséget okozzon, de egyáltalán nem volt az Kisnikinek. A nagyjából egy ütemre mozgó két fütyi szinte meghatványozta benne a gyönyört, hiába dolgoztak lassan a srácok, ő hamar felért a csúcsra. Perceken belül átvágtatott rajta az orgazmus, remegve feszítette fenekét a fütyiknek. Összehúzódó, lüktető hüvelye nem volt hatástalan a srácokra, először Szabi rándult meg egy kissé, és lövellte magját a gumi védelmébe, őt pedig egy pillanattal később Kristóf követte. A hármas óvatosan szétvált, a fiúk megszabadultak az óvszerektől, és pihegtek egy sort.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr724342104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása