Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.03.26. 17:59

Gyémántok 68

 Visszatértek a stúdióba. Gabi és Ricsi várakozva néztek rá.

 - Van lámpaláz-oltó konyakom… - duruzsolta Gabi cigarettára gyújtva.

 - Inkább adj egy slukkot! – Viki sosem dohányzott.

 - Büdös lesz tőle a szád! – tagadta meg tőle a nő.

 - A konyaktól is! – vágott vissza Viki.

 - De attól nekem nem kell hánynom! – szólt Ricsi.

 - Na, jó, menjünk! – ugrott fel Viki.

 Gyorsan mindenki elhelyezkedett, Viki még sietve megtudakolta Gabitól, hogy meg lehet-e úgy vágni a filmet, ahogy gondolta. Meg. Ricsi tehát ennek szellemében állt a kérdéshez. Hozott két pohár vörösbort, megkínálta a kissé riadt Vikit, aki nem játszott rá, valóban az volt. A férfi melléült, és halkan duruzsolva imádkozta le róla a ruhát. Hamarosan meztelen voltak mindketten. Ricsi néhány csók után hanyattfektette gyengéden Vikit, majd viszonylag hamar áttért ajkairól a lány melleire. A férfi szerette az új lányokat, sokkal több minden volt rajtuk természetes, mint ahogy most is, Viki gömbölyded, szép mellei. Beléjük markolt, finoman megdolgozta őket, és szájával is besegített. Halkan cuppantva csókolta, szopogatta az izgatott-kemény bimbókat felváltva, olykor nyelve hegyével megkergette, picikét megharapdálta őket. Vikinek tetszett a dolog, lehunyt szemmel élvezte a dolgot, cseppet sem kellett megjátszania magát. Partnere lejjebb haladt, ő pedig megnyitotta combjait. Ricsi egy apró testhelyzet-igazítás után az ölébe temette a fejét. Ujjaival máris szétfeszítette a szőrtelen szeméremajkakat, a nedveit szivárogtató hüvely rózsaszínen nyílt. A férfi nyelve a redői közt bújó csiklóra siklott, alaposan megzargatta az apró szervecskét. Viki remegve felnyögött, testében egyre erősödött a gyönyör, és arra gondolt, ha Tomi annak idején elegendő időt szánt volna erre, talán másképp alakul minden. Most azonban úgy alakult, hogy partnere már annyira széthúzta a punciját, hogy gombocskája vérbő-duzzadt hegyként emelkedett ki. Viki megborzongott, egyre hangosabban nyögdécselt, és hamarosan átcsapott testén a gyönyörhullám.

 „Na, Tomi, így kellett volna ezt csinálni!” – gondolta később, mikor már csitultak testében a hullámok. A srác felemelkedett, és ismét egy apró igazítás után a lány combjai közé térdelt. Egyik kezével a magasba emelte a lány lábát, másikkal szeméremajkait nyitotta meg, Viki alteste egy kicsit oldalra fordult. Nem ok nélkül. Ricsi gyors mozdulattal billentette vaskos-kemény, jókora, körülmetélt farkát a nedves hüvely bejáratához. Határozott mozdulattal vezette be. Viki most nem látott csillagokat, mint ahogy nem is fájdalmat, hanem erőteljes gyönyört érzett. Kéjesen felsóhajtott, partnere pedig mozgásba lendült. Meg sem próbáltak diszkréten nyögdécselni, bár arra sem törekedtek, hogy hangosak legyenek. Ricsi egyre erőteljesebben dolgozott, érezte, hogy a lány hamar felér ismét a csúcsra, ha így folytatja. Ujjai, melyek még mindig széthúzva tartották az ajkakat, most megváltoztatták helyzetüket, hüvelykje a kéjszervecskére szorult, eképpen rásegítve Vikinek. A lány testén hamarosan újabb orgazmushullám csapott át. Felsikkantva élvezett el, vaginája erőteljesen megszorongatta a lelassult péniszt. Ricsi megvárta, míg a gyönyör szorítása kicsikét alábbhagy, kezét elvette a sima dombról, a lány fölé tornyosult, aki élete talán legnagyobb terpeszét produkálva tette szét lábait. Ricsi megtámaszkodott Viki mellei mellett, és nagyon gyorsan mozgatta alfelét, alaposan borotvált, kemény farka dugattyúként dolgozott a nedvektől fénylő punciban, heréi folyton a formás fenéknek ütköztek. Ricsi hamarosan elérkezettnek látta az időt, viszont érezte Vikin is, hogy nem sok kell neki. Tökéletes időzítés! Kihúzta dorongját, és néhány kézmozdulattal csalogatta ki folyós-fehér, nem kevés ondóját, melyet gondosan a vöröslő puncira folyatott. Vikinek szemernyit sem kellett megjátszania a meglepettséget, már elfeledkezett a megbeszéltekről, annyira belejött a dologba, és úgy érezte, Ricsi bírta volna még addig. A srácnak még arra is volt esze, hogy a szerep szerint megkérdezze, jó volt-e. Vikinek eltartott egy ideig, mire tudott válaszolni, és teljes bizonyossággal állítani, hogy igen. Gabi a leállást kihasználva az éjjeliszekrényre csempészett egy családi fotót, jobb híján az övét, és abban maradtak, közeli képet akkor vesznek fel, ha meglesz a retusált fotó.

 - Nagyon ügyi voltál! - dicsérte a nő. – Igazán kár, hogy egy csomót ki kell majd vágni!

 - Nem tudom, mennyi múlt rajtam, de azért igyekeztem… Ráadásul elfelejtettem, hogy mit beszéltünk meg a végére, és olyan mérges lettem Ricsire! Van egy pézséd?

 - Nagyon jól jött ki – nyújtotta az „itatóst” Vikinek.

 Még néhány nap eltelt a különböző egyéb jelenetek felvételével, mire a Vikit érintő történet minden részlete a helyére került. Újabb pár nap múlva Gabi egy laptoppal állított be Vikihez, és mutatta meg rajta a jelenetét. Tetszett a lánynak, és kért egy másolatot, hogy megmutathassa Rudinak, és a kismamáknak. Volt sikere.

 A jacuzzis, háromcsajos kitolás már nehézkesebben ment. Gabi először azt a szállodát kereste fel, ahol az eredeti eset megtörtént, de nem adták neki bérbe a szobát. Ilyenre nem.

 - Rohadjatok meg! – mérgelődött a nő lecsapva a telefont. Két napja ezzel telt, mire talált egy megfelelő, viszonylag közeli szállodát, ahová bármikor mehetett a stáb, és még a bérleti díj sem volt veszedelmes. A következő probléma a lányok összehangolása volt. Hol az egyik baba betegeskedett, hol a másik, míg végre-valahára az ősz vége felé sikerült összeszervezni mindenkit. A három férj is velük tartott, leginkább a srácok miatt. Míg a lányok forgattak, az apukák vigyáztak a babákra.

 Maga a forgatás pedig ment, mint a karikacsapás. Itt is megcsináltak néhány külső jelenetet, aztán következhetett az akció. A régi esetet felidézve egyiküknek sem rémlett, hogy Tomi bármelyiküket is megdugta volna, de amikor Kisniki látta a Ricsivel készült felvételt, ő is magában akarta érezni a fütyköst.

 - Olyan szép! – érvelt.

 - És milyen jól bírja! – tette hozzá Viki.

 - De akkor már nem kitolás az egész! – világított a problémára Berni.

 - Majd kitaláljuk! – legyintett a fekete hajú lány. – Lássunk neki, mert ha a fiúk megéheznek, lesz nemulass!

 - Fejtél le?

 - Ja, a hűtőben van, de jut nektek is, ha kevés lenne!

 Bementek a lakosztályba, ahol a felvételt fogják elkészíteni. Még egy utolsó megbeszélés, és a lányok belekezdtek izgató táncukba. Ricsi elismerően nézte. Dolgozott már jó néhány lánnyal, de a Gyémánt-lányok bizony a legjobbak közé tartoztak. Műsoruk valóban lélegzetelállító volt, és magában sajnálta a fickót, akivel ezt megcsinálták, és egy kicsit magát is, mert most egyikkel sem dughat, és valószínűleg nem is fog. Régen tévedett ekkorát.

 Mindenesetre sikeresen felvettek mindent, a feleség szerepére pedig Gabi az egyik sminkeslányt kérte meg, aki vállalta. Ügyesen sikerült a végjáték is, bár Ricsi egy kissé megalázónak tartotta. A kamera leállása után prüszkölve törölgette arcát saját spermájától. Kisniki, Bernadett, és Viki vigasztalóan ölelték-törölték.

 - Ricsi, ráérsz majd később? – suttogta Kisniki. - Segítséget szeretnék kérni tőled!

 - Természetesen, amikor csak neked megfelel!

 - Akkor majd este átkopogtatok.

 A lányt nem hagyta nyugodni a fiatalember, és végül csak talált megoldást arra, hogy lefeküdjék vele. Mivel a másnapot nyugis pihenésre szánták, úgy gondolta, egy kis esti-éjszakai különmunka nem okozhat problémát. Az jutott eszébe, hogy a férje, Lali is fog majd szerepelni, de neki nincs az ilyesmiben gyakorlata, és esetleg a „művész úr” mutathatna egy-két trükköt, technikát, természetesen ő vállalja, hogy mindezt rajta mutassa be. Elképzelését felskiccelte Lalinak, aki még örült is, hogy egy profitól tanulhat. Kisniki nem állt meg ennyinél, Bernit és Barnát is megkérdezte, akik szintén jó ötletnek tartották.

 A srácok esti programja után, mikor már mindkettő telekajált pocakkal, tiszta pelenkában és rugdalózóban aludta álmát Gabinál, a profi pornós átment az amatőrökhöz. Kisniki hívta. Ricsi szimpatikus volt a férjeknek is, sokáig beszélgettek, mire eljutottak végre oda, amiért jött.

 - Viki? – kérdezte a férfi, felfedezve a szöszi hiányát.

 - Meg sem kérdeztük, mert vele már voltál, és mivel a filmen velünk nem fogsz, így ezt a megoldást találtam ki… - közölte Kisniki.

 - Vegyem úgy, hogy ez most privát?

 - Vedd úgy, hogy betanítás. Ezt a filmet jól akarjuk megcsinálni.

 - Ám legyen – vont vállat Ricsi. Tetszettek neki a lányok, és az a leszbi műsor, amit délután leadtak, valami Pazar volt!

 Kezdetnek levetkőzött. Viki nem véletlenül választotta őt. Szőke haját félhosszúra hagyta, teste sportos-izmos, szőr egy szál se, sehol, egyedül arcvonásai tértek el az általa megszemélyesített férfitől, valamint a „mérete”, és annak kitartása. Fitymamentes farka még ernyedten is nagyobb volt, mint Tomié. Olyan természetességgel beszélt, elsősorban a fiúkhoz, mintha szmokingban csevegne az Operabálon. Szavai közben Lali és Barna összenézett, és követte a hapsi példáját, levetkőztek ők is, rövidesen a lányok is. Kisnikit a kanapéra ültette, ő pedig mellé. Folyamatosan magyarázva simogatta meg a hatalmas, gömbölyű melleket.

 - Ez valódi? – kérdezte meg, mert egyszerűen nem hitt a szemének, és a kezének.

 - Most éppen tej is van benne, alaphelyzetben kisebb, de igen, valódi.

 Ricsi elismerő megjegyzést tett, és folytatta az „oktatást”. Előre elnézést kérve megcsókolta a lányt, résnyire nyílt ajkai közül nyelve szinte erőszakosan kígyózott át a lány szájába. Az vette a lapot, hosszú pillanatokig csinálták. A férfi intett a „nézőknek”, hogy valaki hajoljon oda, egészen közel. Kisniki hamarosan elnevette magát, megpillantva Lali arcát, az övékétől két centire.

 - Látod, erről beszéltem! – mondta Ricsi.

 - Jó, de Lali más, mint a kamera, és az olyan könnyen ment nekem! Inkább neki magyarázd!

 - Cseréljünk helyet!

 Kisniki ezúttal megállta nevetés nélkül, talán mert ő már délután megszokta, hogy bámulják, de Lalinak eleinte furcsa volt, tíz percbe telt, mire el tudott vonatkoztatni Ricsi arcától. Közben a „tanár úr”, hogy gyorsabban haladjanak, megcsináltatta ezt a másik párral. Amikor már egyikük szeme sem rebbent, bármit csinált is, folytatta. A cicik izgatásáról beszélt, leginkább azt hangsúlyozta, mindent tegyenek úgy, hogy ő a kibuggyanó tejcseppet is lássa. A férjek tökéletesen teljesítették a feladatot. Még délebbi téma következett, Bernit az egyik fotelbe ültette, hogy kényelmesebb legyen Kisnikiéknek a kanapén. Nyalni kellett. Nevetségesen hangzott, de ha azt akarták, hogy senki se bénázzon, akkor muszáj volt. A technika szabadon választott volt, de a „kameraként” ide-oda ugrándozó „oktató” könyörtelenül igazított, javított, ha valami neki nem tetszőt talált. Ment minden, mint a karikacsapás, már az aktussal sem volt probléma, hanem a spriccelésre Ricsi külön felhívta a figyelmet. Lali és Barna kitett magáért, tanítójuk meg is dicsérte őket a szépen kivitelezett ejakulációért.

 - Na, most már mindent tudunk, nem lehetne, hogy te is…? - türelmetlenkedett Kisniki, az iménti orgazmustól még egy kicsit remegve.

 - Ahogy gondoljátok! – mosolyodott el Ricsi.

 Lali és Barna nem ellenkezett, így hamarosan a „tanár úr” már ugyanolyan résztvevője volt az aktusnak, mint bármelyikük. A lányok gyorsan lezuhanyoztak, és amikor visszatértek, három meztelen, álló farkú férfit találtak. Kisniki, mint ahogy a gyerekdalban is szerepel, a szőkét legelébb, aztán feketét, Berni pedig Barnát fogta ki magának. A rövid, fekete hajú lány Ricsi és Lali közé furakodott, nehezen tudott köztük dönteni, melyikkel is kezdjen. A profi oldotta meg a helyzetét, tenyere máris a szőrmentes vénuszdombra simult. A húsos ajkak közt ujja a gombocskát kereste, rálelve finom határozottsággal dörzsölte. Közben Kisniki elkapta férjét a farkánál fogva, kettőt-hármat húzott rajta, aztán mélyen elnyelte ajkai között. Kényelembe helyezkedtek a kanapén, Kisniki középen ült, kicsit oldalvást fordulva, szájában Lali kemény dorongjával, lábai közt pedig Ricsi tevékenykedett, kezét nyelve váltotta fel. A férfi alsótestével az ágy mellett térdelve-guggolva nyalakodott a csupasz ajkakon, valamint közöttük, hol a csiklót kergetve, hol a hüvelybe hatolva. Ujjaival tartotta nyitva a puncit. A meglepetés akkor érte, mikor valaki elkapta a farkát. Odapillantott, megkönnyebbült, mikor Bernadett mosolygott rá. Cseppnyi helyezkedés után több hely jutott a lánynak, de Barnának már semennyi. Végül ezt a problémát is elhárították. Lali az ágy végébe ült, felesége az öle előtt térdelve kényeztette őt a szájával. A profi színész alulról kúszott Kisniki combjai közé, a lány kitolta a fenekét, hogy könnyen hozzáférhessen. A férfi ismét nyelvet öltött a már jócskán nedves puncira, farkára pedig Berni borult. A lány alteste pont az ágy másik végéhez esett, Barna akár választhatott is, hogyan, miképp izgassa feleségét. Először fejét fúrta a formás gömbök közé, nyelve a szeméremajkak közötti résben siklott fel-alá, olykor el-elidőzve a csiklón. Bernadett nem is emlékezett arra, hogy volt-e dolga Lalin kívül fitymamentes fütyivel, szinte mohón szopogatta, mintha egész nap nem ezt tette volna a kamera előtt. Ricsi ismét ujjai segítségével tette nyelvének elérhetővé a fekete hajú csaj kéjgombját, és hegyes nyelvének csapásaival kergette őt a gyönyörbe. Kisniki egyre erősebben szuszogva nyalta-szopogatta férje farkát, aki csak lehunyt szemmel élvezte mindezt. A sor végén levő hapsi kellő nedvességet tapasztalt, kemény, merev dorongját finoman felesége szeméremajkai közé vezette. Gyengéden, nehogy kibillentse őt a ritmusból, mozgásba lendült. Berni néhány perc után azonban mást akart. Elhúzódott férjétől, az izmos pornószínész teste fölé helyezkedett, és annak farkába csücsült. Maga mellé húzta Barnát, hogy azért ő se maradjon ki a jóból, és ahogy tudta, izgatta őt. A hapsinak nem volt őszinte a mosolya, de beletörődött. Bernadett egyre hevesebben lovagolt Ricsin, aki minden tudását latba vetette, hogy Kisniki közelgő orgazmusára is oda tudjon figyelni, ne csak a farkát szorongató puncira. Lali ennek megfelelően el lett hanyagolva, felesége már csak szorongatta dorongját, mellé kéjesen nyögdécselt. Pár pillanattal később megremegett, és felnyikkanva elélvezett. Valamivel később unokatesója is követte, igaz, ő még rá is segített a kezével. Alakzatuk felbomlott, Kisniki, észlelve, hogy Bernadett már lovagolt egy kört Ricsin, ő is kért belőle. Berni előzékenyen leszállt, és átengedte a nedvektől fénylő rudat. Kisniki rácsüccsent. A férfi gyengéden a hatalmas keblekbe markolt, és próbálta követni, de amilyen hevesen mozgott a lány, bizony nehéz volt. Megpróbálta közelebb húzni Kisniki felsőtestét, az sikerült, így szájába vette a kemény bimbókat. Lali bosszút forralt, amiért felesége elhanyagolta, mögéjük osont, és még az előbbi szopogatástól síkos farkát a félgömbök közül nyíló ráncos lyukhoz illesztette. Ricsi és Kisniki megérezte a mozdulatot, megálltak hát, amíg Lali óvatosan és lassan felesége fenekébe nem vezette vesszejét. A lány felnyögött. Ő sem emlékezett rá, hogy volt-e valaha ilyenben része, de most kifejezetten jó volt, ahogy a két vaskos fütykös kitölti alfelét. Nyögései egyre szabálytalanabbakká váltak, és nemsokára lélegzete, hangja elakadt, altestét a dolgos fiúknak feszítette, és vaginája szorításával kísérve elélvezett. Óvatosan váltak háromfelé, és Ricsinek jól jött ez a kis helyezkedés, mert bizony már ő is a közelben járt. Kisniki az ágy szélére ült, két oldalról maga mellé intette a két férfit. Tervébe hiba csúszott, Bernadett, aki fél szemmel csak azt leste, a hármas, főleg Ricsi hol tart. Az, hogy közben Barna a kezével, szájával, vagy a farkával izgatta a punciját, lényegtelen volt. Azért egy orgazmust elkönyvelhetett magának…

 A két lány tehát a heverőn ült, körülöttük a pasik, lövésre készen. Ricsi spriccelte elsőként fehér magját, Kisniki és Berni szinte tülekedtek a cseppjeiért, és így esett, hogy a történelem megismételte önmagát. Lali lövése éppenhogy elhibázta felesége kiöltött nyelvét, javarészt orrhegyen találta, de jutott a hajába is. Berni „rutinosan” inkább szájába vette Barnáét, így az nem is fröcskölt összevissza.

 - Remélem, van samponod! – morgott Kisniki végül a hasát fogó Berninek.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr254342062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása