Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.02.27. 17:58

Gyémántok 64

 Karcsi és Flóra, miután Panniék kiebrudalták őket, visszamentek a nappaliba, ahol Tibit és Nikit találták. Egész sportos négyes akadt így össze. Karcsi még mindig testépített, de nem vitte túlzásba, éppen csak a szintentartás végett. Flóra sem hagyta abba az úszást, edzőként tevékenykedett, és évente egyszer ő is átúszta a Balatont. Tibi felsőteste ugyan elmaradt Karcsiétól, de látszott rajta, hogy szokott sportolni, a biciklizést is csak azóta szünetelteti, mióta a bátyja leamortizálta magát. Niki is sokszor tartott már a férjével és a sógorával együtt, de közel sem annyiszor, ahányszor a fivérek mennek.

 Ruházatuk alkalomhoz illő volt ugyan, de egy esküvőn, vagy keresztelőn nem állta volna meg a helyét. Karcsin például már nem volt semmi, Nikin sem, Flóra bugyiban és melltartóban, Tibi "sátoros" bokszeralsóban. A sátor természetesen az ágaskodó farka miatt keletkezett. Percekig feszélyezetten álldogáltak az ülőgarnitúra körül, végül a mindig jó kedélyű Karcsi, és hasonlóképpen állandóan vidám Flóra oldotta meg a helyzetet.

 - Kértek valamit inni? - kérdezték egyszerre.

 - Ööö… köszi, nem… - nyekeregte Tibi. - Más elképzelésünk volt…

 - Igen, egy almalét… - szólt halkan Niki.

 Karcsi meghallotta, egy tiszta pohárba töltötte a sárgás innivalót.

 - Mást nem kérsz? - vigyorgott a nagydarab férfi.

 - Mint azt a férjem említette, az előbb volt egy elképzelésünk, de van egy jobb ötletem… - viszonozta Niki a mosolyt.

 Közelebb lépett Karcsihoz, a szemébe nézett, miközben orvul megcirógatta jókora farkát. A férfi vigyora egyetlen pillanatra hervadt csak, kezét felemelve megcirógatta a fekete hajú nő hátát. Párjaikra pillantottak, mind a négyen vállat vontak, és Niki eltűnt Karcsi elől. Nem messzire, csak guggolásba. Gyengéden kezébe vette a félernyedten is impozáns példányt. Cuppanós puszikat nyomott rá, volt hely rajta bőven, volt hát mit dolgoznia is. Felhúzta a bőrét, hogy az egyre vörösödő makk se maradjon ki. Néhány pillanaton belül egyre nagyobb felületen akadt csókolgatnivalója, keményen, mereven állt előtte a fütykös. Szájába vette. Nem kis mutatvány volt, elszokott ő az ekkorától, de megtette, ami tőle telhető volt. Karcsinak kellemes az érzés, de kényelmetlen a testhelyzet. Megjegyezte Nikinek, hogy jobban esne, ha leülhetne, a nő nem ellenkezett. Az izmos pacák elterpeszkedett a kanapén. Niki eléguggolva markolta meg jókora rúdját, folytatta annak izgatását, és időnként másik kezével saját ölét is megdörzsölte, hogy minél nedvesebb legyen, minél hamarabb. Munkája korán eredményre vezetett, elengedte hát a faszt, hogy most már teste másik részéről is élvezhesse. Egy pillanatra elgondolkodott, hogyan is oldja meg, végül a hapsit kicsit előrébb ültette, egyik lábát az izmos test fölött a kanapé szélére lépte. Ujjaival szétnyitotta szőrmentesített szeméremajkait, míg a férfi megmarkolva farkát, segített irányra tartani. Némi ügyetlenkedés után másik lába is megtámaszkodott a bútordarab szélén, és nagyon lassan eresztette lejjebb magát. Hihetetlen gyönyör áradt szét testében, óvatosan guggolásból térdre ereszkedett, és lassan mozgásba lendült. Képtelen volt tövig ülni a faszba, mert az már fájt neki, de ameddig még jó volt, megtette. Megtámaszkodott Karcsi széles vállán, a férfi pedig megmarkolta a szép nagy melleket, és gyengéden gyúrogatta, csókolgatta, nyelvével a bimbókat nyalogatta. Niki nem várt gyorsasággal lovagolta magát egyre magasabbra a kéj fokán, ezen sokat segített a melleivel folyó játék is. Percek múltán magához ölelte a hapsit, akinek arca a két gömb közé szorult. Megremegett, felnyikkant, élvező hüvelye alaposan megszorongatta a kemény péniszt. Karcsi egyébként jól szokta bírni az ilyesmit, de Niki szorítása próbára tette a kitartását. Szerencséjére a nő óvatosan felemelkedett az öléből.

 Flóra egy fotelbe vetette magát, szemben a kanapéval. Akár azt is nézhette volna, mit csinál a férje. Rohadtul nem az érdekelte, inkább Tibivel foglalkozott. A bokszeralsó „sátra” eltűnt, látni akarta még egyszer, gyorsan kicsatolta melltartója pántját, levette, és ujjai közé csippentve elengedte a fotel mellett. Cickóin meglátszott a kor, jobban, mint Nikién, kicsit megereszkedtek, de nem volt csúnya, egyáltalán nem szegte Tibi kedvét. A nő a bugyival játszott. Ujjait a pántba akasztotta, picit lepöndörítette, hogy látszódjék a sötétszőke, fazonnyírt háromszög, néha pedig a szeméremajkak közé húzta. Félresodorva ujjai szétnyitották a puncit, sötétrózsaszín, csillogó mélyét villantva az ácsorgó férfi felé. Előadása meghozta a kívánt eredményt, a „sátor” ismét megjelent. Tibi egykedvűen nézte, de szíve (és farka) szerint már rávetette volna magát Flórára. Alig észrevehető mozdulattal igazított az alsón, mire annak sliccén kikandikált merev dorongja. Méretben elmaradt Karcsitól, de ez a nőt egyáltalán nem zavarta. Azon mulatott magában, milyen mókásan kandikál ki a hímtag a résen. Később már nem talált benne nevetnivalót. Tibi pedig elunta az ácsorgást, levette az alsóneműt, és a nő öle elé guggolt. Most ő játszadozott a bugyival egy ideig, aztán amennyire tudta, félrehajtotta, ügyelve, hogy a szőrkoronából egyetlen szálat se húzzon meg. A csupasz nagyajkak megnyíltak, főleg, hogy Flóra átvetette lábait a karfákon. Tibi nem tétovázott, nem kertelt, egyenesen a közepébe vágott. Nyelve hegye a pirosló pecekre pattant. A szervecske már elég vérbő volt a „bemelegítéstől”, a pasas csak fokozta ezt a nyalakodással. Nem hagyta ki természetesen a nemi szerv többi részét sem, tőle megszokott alapossággal nyalta végig a nagyajkakat pamacstól popsiig, és vissza. Szája olykor a gyönyörgombra cuppant, meg-megszívogatta, hogy utána hasonló hangot hallatva elengedje. Kisvártatva viszont zavarni kezdte a bugyi. Nem tartotta illendő dolognak így folytatni. Kérésének Flóra eleget tett, együtt pöndörítették le az alsóneműt, és helyezkedett el a nő ismét. Tibi most két kézzel húzta szét a pinát, nyelve mélyen benyalt a nedves vaginába, hogy aztán újra a klitoriszt csapkodja. A nőnek a lélegzete is elakadt, teste aprókat rándult, kezei hol a melleit gyúrogatták, hol a partnere haját túrogatták. Felnyögött, egyre sűrűbben, ahogy közeledett a tetőpont, de egyszer csak abbamaradt az izgatás. Majd’ megháborodott dühében, de egy pillanattal később testébe mélyedt egy kemény, színizom fasz. A hapsi enyhe terpeszben térdelt a fotel előtt, és határozottan döfött. Az orgazmus előtti pillanatot várta, és jól tette. Mindössze félpercnyi lökdösés után Flóra képtelen volt uralkodni magán. Felsikoltott, középső ujja a csiklójára nyomult, összeszoruló puncija nemcsak Tibi farkát lökte ki, hanem a nedveit is, bőségesen. Mintha bepisilt volna…

 Niki elheveredett a kanapén, fölébe Karcsi tornyosult. A már tágított hüvelybe könnyebben siklott a hatalmas, kemény példány, de azért a krapek óvatos volt. Kezdeti gyengédsége azonban enyhült, a szoros-szűk vagina, valamint saját, egyre közelgő élvezete feledtette óvatosságát. Nikinek nem fájt, sőt, kifejezetten jólesett neki a vad hajsza, bizony neki sem kellett sok…

 - Jajistenemkinehúzd! – hadarta a nő az orgazmus küszöbén, érezve, hogy eltűnik testéből a „dugattyú”. Azonnal visszavágódott, ezzel megadva Nikinek a „kegyelemdöfést”. Felnyikkant, megmerevedett, próbálta Karcsit még jobban magához-magába szorítani, de kevés sikerrel. Gyönyörpulzáló puncija alaposan megszorongatta a vaskos dorongot, mely hatalmas lövelléssel ontotta ondóját, csakhogy még mozgásban lévén, mégis sikerült kicsúsznia a nedves hüvelyből. A fehér ragacs maradéka (volt bőven!) köldöktől lefelé betakarta, és jutott még a kanapéra is.

 Miután Flóra gyakorlatilag eláztatta Tibit gyönyörnedveivel, és valamelyest meg tudott mozdulni, felkelt a fotelből, de csak annyira, hogy a karfákra térdelve a férfi felé fordítsa fenekét. Behomorított, kezeivel kissé széthúzta a gömböket. Tibi választhatott, és tudta, hogy Flóra szereti, ha a popsijába (is) dugják. Maradt egyelőre a „hagyományos” lyuknál, határozottan, tövig tolta dolgos dorongját. A nagyon nedves barlang örömmel fogadta, mely Flóra fenti ajkain keresztül hallható is volt, egy hangos, kéjes nyögés formájában. Gyorsan, most már saját gyönyörét hajtva mozgott a férfi, lagymatagon lengő heréi a vérbő klitoriszon „koppantak”. Később azonban mégis úgy döntött, lyukat vált. A nő érzékeny volt a fenekére is, már várta Tibit ebbe a nyílásába is, megkapta hát, mire vágyott. Partnere óvatosan nyomta makkját a ráncos lyukhoz, nedvesíteni nem kellett, és lassan hatolt tövig. Jólesett a sokkal szűkösebb szorítás, kezdeti óvatossága semmivé foszlott, önző módon ismét csak a saját, közelgő élvezete vált számára fontossá. „Mellékhatásként” Flóra is profitált a dologból, mégpedig olyannyira, hogy egy ütemmel hamarabb élvezett el, mint Tibi. Fenekét a hapsi ágyékához szorította, aki a derekába kapaszkodott, és az élvező nő fenekébe lövellte ondóját…

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr254174244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása