Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.01.16. 18:00

Gyémántok 58

 Ötvennyolcadik fejezet

 (Avagy: nyaralás ezerrel!)

 

 

 Míg az idősebb korosztály a tárgyaláson dekkolt, az ifjúság a nyaralókba hurcolkodott. Főleg másnap, mikor összeismerkedtek-barátkoztak a Piroska-unokákkal. Strandoltak, élvezték a forró napsütést, a hűvös-kék tengert, a kikötő hangulatát.

 A Piroskáknak három nyaralójuk is volt. Barbara fia, Dani, és menye, Natália nyaralója egy csendes utcában állt, nem messze a többiekétől, és a kikötőtől. Az épület nagy volt, akár lakóháznak is beillett volna, rengeteg szobácskával a tetőtérben, hatalmas nappalival, konyhával, zuhanyozóval, wc-vel, a gondosan ápolt gyep körül örökzöld, sűrű bokorsövénnyel, középen medencével. Dani és Nati két gyermeke, Alex és Alexa volt a házigazda. Nevük apjuk egyik vodkagőzös éjszakáján született, és annyira megtetszett neki, hogy még kijózanodva is emlékezett rá.

 Vili nem tudta elhozni Máriát, mert a nő dolgozott, Vikivel azonban jött Rudi is, így kényelmesen elvoltak, mindenki külön szobában alhatott, még úgy is, hogy hozzájuk csapódott Panni lánya, Andi is. Viki és Rudi "önfeláldozóan" vállalták a "nyomorgást", és egy szobába költöztek.

 Dani és Nati kreolsága nem eredményezhetett mást, csak két szép, barna bőrű, fekete hajú gyereket. Alex huszonegy éves volt, nyurga, magas srác, nagy nőfaló, göndör, félhosszú hajjal, sötétbarna szemekkel, hófehér mosollyal, és a rapzene iránti hihetetlen rajongással. Húga, Alexa hosszú, hollófekete hajjal, barna szemekkel, vékony, magas alkattal rendelkezett, csendes, és formás lány volt, gyönyörűszép, és a soul nagy imádója. Andrea apró, mézszőke hajú, barna szemű, alig két hónappal idősebb, mint Alexa. Alex rapzenéjét csípőből utálta, de tolerálta. Metált szeretett.

 Első napjaik városnézéssel, vásárlással, és nagy pancsolásokkal teltek el, hamar összebarátkoztak, és egyre lazábbak lettek. Alex például egészen odáig elment, hogy az egyébként is egyetlen tangában napozó lányok előtt levette bő bermudáját. Na, persze, ez úgy történt, hogy békésen úszkált a medencében, majd megunva azt, kiment a partra, hogy megszárítkozzék. Ekkor vette észre a "sövénynyírásba" feledkezett, meglehetősen unszimpatikus szomszédot.

 - Mi van, vén köcsög? Már megint engem stírölsz? - rikkantotta oda a szalmakalapos, ötvenes, dagadt ürgének. - Tudom, hogy nem a húgom kell neked! Az én farkamra pályázol! Nesze, b*meg, itt van! - és letolta a gatyáját, meglóbálta az impozáns darabot. - Gyere, ha mersz, öreg! Bukjál rá, vedd be tövig!

 Alexa pisszegett, hogy hagyja már abba, Viki reménykedett, hogy ne, a szomszéd pedig tűzvörösen eltűnt a színről.

 - Látjátok? Buzi ez! Mindig engem hesszel, ha kint vagyok! - szólt a lányokhoz Alex.

 - Hát, ha fiú lennék, ezért a példányért én is az lennék! - jegyezte meg Viki csendesen.

 Alex erre lehiggadva leült, de a nadrágot nem vette vissza.

 - Ne figyelj rá, nem ez az első műsora! - mordult Alexa.

 - Mindig engem bámul! - dohogott Alex.

 - Ez a fickó a szomszéd panzió gondnoka. Magyar, de már évek óta itt lakik. A bátyám szerint buzi...

 - Az is!

 - Jól van már! Nyugi!

 Viki nem tudta kiverni a fejéből vendéglátójának a méretét. Már a kreol, plusz még napbarnított bőre is vonzotta, most ez a közjáték csak megerősítette vágyát. Csak úgy, kíváncsiságból! Attól azonban tartott, mi lesz Rudi hozzáállása. A fickó azt már megszokta, hogy olykor "cserél" Bernivel, vagy Kisnikivel, de egy viszonylag vadidegennel... Egy élete, egy halála, ebéd után felvetette neki.

 - Most megoldottad a problémámat, édesem! Épp ugyanez a bajom!

 - Neked is tetszik Alex?

 - Jaj, kicsim! Biztosíthatlak, hogy csak a lányok érdekelnek! - ölelte át Rudi.

 - Akkor nem haragudnál, ha...

 - Cseppet sem! Szeretlek, miért gátolnálak bármiben is?

 - Kösz, édes vagy! - csókolta meg Viki. - Ha úgy gondolod...

 Úgy gondolta, mert ő Alexára pályázott.

 Délután feküdtek ki ismét a medence mellé, addigra kicsit enyhült a mediterrán forróság. Viki még a tangáját sem vette fel, ötletét Alexa, később Andi is követte. Alex egyre kényelmetlenebbül érezte magát, már a hűvös vízben is erekciója volt. Viki is úszott néha egy-egy hosszt, a köztes időkben hol ezét, hol azát süttette, ennek megfelelően helyezkedett. A rózsaszín husi észvesztően hatott a srácra, már leplezetlenül álló farokkal feküdt a lány mellé.

 - Mit szólna a pasid, ha itt, és most magamévá tennélek? - súgta Viki fülébe.

 - Ne őt kérdezd! Én a magamé vagyok! - válaszolta a szőke lány. - A szívem az övé, a többivel én rendelkezem...

 - Akkor lenne kedved bejönni a házba?

 - Nem - markolt a lány a hideg nadrág forró halmába. - Itt nem jó?

 - Nem fog szólni? - aggodalmaskodott Alex. Nagy pinavadász volt, de haver nőjével csak nagyon-nagyon ritkán...

 - Legfeljebb bosszúból lefekszik a húgoddal! - ugratta Alexet a lány.

 Rudi már ott tette a szépet, sikerrel.

 - Ez akkor már nem is kell! - és már vette is le a vizes nadrágot, melyből keményen ugrott elő a dákó. Viki odahajolt, és nem is jött el onnan jó ideig. Alig tudott betelni a göndör, fekete szőrzettel övezett, huszon-néhány centis pénisszel. A fényes-vörös makkra nyomott pár csókot, hegyes nyelvével körbenyalta. Alex hanyattfeküdt, kezét a feje alá téve élvezte, ahogy a lány nyelve fel-le cirógatta délceg dákóját, olykor a zacsiját simogatta, olykor, amennyire tudta, elnyelte. Jutott is, maradt is. A lány sokáig nyalakodott így, ám azután többre vágyott. Fölékúszott a mérsékelten, de izmolt testnek. Nedves puncijába igazította a szerszámot, és lassan ült bele. Felnyögött, ahogy lucskos hüvelyét fokozatosan tágította ki a rúd, és tövig nem is tudott beleülni, mert fájdalmat okozott neki. Alex is felnyögött, ahogy a vagina szorosan ölelte a farkát, és nem bánta, hogy nem ő van felül. A lány lassan mozgásba lendült, telt mellein a bimbók csiklandozva érintették az enyhén szőrös, izmos mellkast. A pasas ajkaival rácuppant az egyik gömb hegyére, finoman harapdálta a barnásrózsaszín gombot, nyelvével kergette, és hogy ne legyen unalmas, időnként váltott...

 Rudinak nagy szerencséje volt. Mindjárt két lányt is megnyert magának, pedig eredeti tervei csak Alexáról szóltak. Az izmos, kreol combok közül nyíló rózsaszín hüvelyre, és a sima szeméremajkakra mosolygott. Áhítattal csókolta körbe a szőrmentes dombot, a nem kicsiny csiklót borító bőrredőt, benyalintott a vaginába. Tompa sóhaj volt a válasz, valamint néhány világosabb árnyalatú ujj jelent meg a képben, ápolt, lakktalan körmökkel. Rudi felnézve azt látta, hogy Andi Alexa arca fölé térdelt, akinek nyelve a széthúzott punci ajkai közül kibúvó, apró kéjgombon cikázott, míg Andi ujjai Alexa csiklóját tette még elérhetőbbé Rudinak. A hapsi élt is vele, vadul nyalakodott, ide-oda csapkodott rajta, gyakran mélyen benyalva az igen nedvdús mélységbe, aminek meg is lett a kissé zajos eredménye. Alexa megránduló testtel, hangos nyögdécseléssel elélvezett. Amint a gyönyör utolsó hulláma is elcsitult testében, leszállította magáról Andit, Rudit a földre nyomta, égnek meredő dákójába csüccsent. Igazítani sem kellett, tövig csusszant a sikamlós barlangba, és hevesen lovagolt. Andrea visszatelepedett, ezúttal a srác arca fölé, hogy az befejezhesse, amit a kreol lány elkezdett. Rudi kitett magáért, bőszen forgatta nyelvét a duzzadt, ruganyos pecken, itt is alkalmazva mélyen hüvelybenyúlós technikáját. Andi apró, de formás melleit simogatta közben, és egyre közeledett az orgazmushoz. Szinte egyszerre élvezett el Alexával, egy-két másodperccel előzte csak meg. Rudi örült, hogy Alexa pihegve abbahagyta a mozgást, mert a satuként szorongató vagina, meg az arca fölötti bőséges nedvezés bizony serkentőleg hatott rá, nem sok kellett neki sem.

 Viki csak szépen, lassan mozgott formás, napbarnított tomporával, az összes beleférő centit kiélvezve. Ám hiába volt minden lassúsága, Alex nyelvmunkája a cicijein, valamint fejedelmi farkának méretei a mennyekbe repítették. Pár perc elteltével felült, mélyen testébe hatolt a fütykös, ami már nem fájdalmat, hanem hihetetlen élvezetet okozott. Lassúságából nem engedve mozgatta altestét, és ahogy Alex hüvelykujja a csiklójára nyomódott, azonnal akkorát élvezett, hogy hosszú pillanatokig megmerevedve ült, csak forró vaginája lüktetett, és a lélegzete elakadt. Remegve szállt le a rúdról, és feküdt hanyatt, combjait széttárta. Alex a csatakos punciba igazította "fegyverét", és nagyon óvatosan hatolt belé. Viki felnyikkant, és továbbra is igen furcsa, kéjteli hangokat hallatott, míg Alex gyengéd tevékenysége hatására egy rándulással elélvezett. A srác néhány mozdulat után kihúzta nedvektől fénylő farkát, makkját a pirosló pecekre fektette, és a lány testét egy nagy nyögés kíséretében végigspriccelte fehér ondójával...

 Alexa ismét pozitúrát váltott, bepucsított Rudinak, arca elé Andi feküdt, hogy a kreol lány addig is csináljon valamit. Csinált is. A húsos szeméremajkak közül előbújó apró-duzzadt csiklón forgott nyelve, két ujja a szűk hüvelybe nyomult, fokozva az egyébként is felfokozott érzékeit. Persze ő sem maradt ki a jóból, Rudi tövig döfte szerszámát a lucskos mélységbe, gyorsan húzta-vonta, zacsija szinte "koppant" az érzékeny gombocskán. Andi volt az első, aki a csúcsra ért. Egy nyikkantást hallatott, lélegzete elakadt, pár csepp nedű kicsordult, ahogy hatalmasat élvezett. Pillanatokkal később követte őt Alexa, aki annál zajosabban adta a szomszédság tudtára, milyen jó dolog történik most vele. Összehúzódó vaginája kilökte magából Rudi rúdját, épp jókor. A fickó már kihúzni készült, de ez a pár pillanatnyi "sietség" elegendő volt arra, hogy a kreol lány megfordulhasson, és marokra foghassa az acélkemény péniszt. Szájába venni már nem tudta, a vérbő-lila makkból elemi erővel előtörő, hatalmas mennyiségű sperma szemöldöktől szeméremdombig betakarta. A maradékot azért lenyalogatta a vöröslő makkról.

 Alex elégedetten nyújtózva állt fel, és vette észre a kukkoló (és minden bizonnyal önkielégítő) szomszédot.

 - Láttad, buzikám, milyen szép lövés volt? Na, ebből nem kapsz! - mutatott neki mindenfélét, és Viki mellé heveredett.

 Rudi meg nem állhatta meg, hogy ne kérdezze meg, Andi miért nem került farka hegyére. Tömör, egyszerű választ kapott.

 - Nekem az túl nagy!

 Később megjelent álmos szemekkel Vili is.

 - Úgy látom, nem a medencében fürödtetek!

 - Erről most lemaradtál, apukám! - vigyorgott Alex. - Majd legközelebb! Nem kéne annyit aludni!

 A legközelebb az aznap este volt, a nappaliban, ahol Andi puncija is megkapta Vili betevőjét...

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr863526041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása