Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.08.29. 18:00

Gyémántok 38

 

Harmincnyolcadik fejezet

 (Avagy: a karrier kezdete…)

 

 

 Lassan kígyózott a cigaretta füstje a mennyezet felé. Gabi keresztbe tett lábakkal csücsült apja íróasztalával szemben.

 - Valahol Peti ötlete volt ez az egész… - mondta elgondolkodva, és sietve hozzátette: - Na, meg az enyém…

 Hirtelen mozdulattal elvette az asztalról az újságot. Fellapozva megállt az ominózus oldalon. Révetegen nézte a képeket. Gabi selyemköntösben áll, bal melle diszkréten villan elő. Gabi testén szétnyílva a köntös, kreol bőre világít a halvány-vajszínű ruha alól. Gabi tenyere a két mellén, a sötét bimbók érzéki-igézően merednek ujjai közül. Gabi hanyattfekszik, térdei felhúzva, enyhe terpeszben, csupasz puncija rózsásan villan elő. Gabi pucsít, fényes fenekén csillan a vaku fénye. Gabi ujjai szétfeszítik a szőrtelen ajkakat, csiklóját villantja, simogatja, maszturbál, az utolsó kocka csak a nedvektől csillogó háromszöget ábrázolja. A lány megborzong. Az emlékek, vagy apja jelenlétének hatására? Csak ő tudja, de nem árulja el.

 Dugó vár. Feszíti a kíváncsiság, de nyugalmat erőltet magára. Gabi elcsukló hangon a mondókájába kezd…

 Két hónappal azelőtt, július elején történt a dolog, hogy Gabi az újság fotósa elé keveredett, de még egy hónap megelőzte azt. Júniusban Peti továbbképzésre utazott Debrecenbe. Gabi nem tudott vele tartani, mert éppen melózott. Minden este hosszas, érzelemdús telefonbeszélgetéseket váltottak, mivel azokra a napokra esett a menzesze, még jól is jött a srác távolléte. Laura és Robi felajánlotta ugyan a segítségét, de Gabi ezt kedves mosollyal visszautasította. Peti érkezésének napján múlt el a vérzése, addigra fokozódott fel testében a kínzó vágy. Remegés fogta el, mikor pasija rátelefonált, indul. Gyorsan kiszámolta az érkezést, előtte fél órával a fürdőszobába vágódott. Szerencséjére már vége volt a munkaidejének. Gyorsan lezuhanyozott, s mivel meleg volt, kissé libabőrös, ám mezítelen testtel viharzott a szobájukba. Laura és Robi meglepve meredt az izgatott Gabira. Hevesen csókolóztak addig, de a lány érkeztekor szinte "kiköpték" egymást.

 - Mi a baj? - érdeklődött Robi.

 - Mindjárt megjön! - suttogta Gabi.

 - Nem most múlt el? - nevetett Laura.

 - PETI! - kaparta arcát a nővére. - Ő fog mindjárt megérkezni!

 - Hja, már értjük! - derült fel a "rokonsága", Robi folytatta. - Tűnjünk el, ugye?

 - Valami ilyesmi…

 - Jó, rendben! Kidobjuk Nikit… - fogta karon barátnőjét Robi. - Szia, kellemes együttlétet! - és elmentek.

 Gabi viharsebesen megágyazott a tágas franciaágy tetején. Szülei nem voltak otthon (vajon miért?). Leült az ágy szélére, de nem bírta türelemmel. Felpattant, járkált egy sort, leült. Húsz perc telt el így, egyik cigiről a másikra gyújtott, nem találta a helyét. Hanyattdobta magát az ágyon. Nyugalmat erőltetett magára, sikerrel. Úgy döntött, bemelegít. Tenyere szép, selymesen gömbölyded, meredt bimbójú kebleire simult. Lassan, lágyan cirógatta a hersegő, feszes halmokat, évezettel csipkedte a még jobban összeugrott, ruganyos, sötét mellbimbóit. Elengedte magát, teljesen ellazult, képzeletében Peti lágy keze jelent meg, mintha ő cirógatná érzékien testét. Hangyányit csalódva vette észre saját, finom ujjait. Megteszi. Folytatta. Feszes hasa következett, hegyes körmei cirógatva kóricáltak köldöke körül, jobb keze csupasz dombocskájára ugrott. Mindjárt jobb lett, ahogy középső ujja a nagyajkak közé nyomódva a csiklójára lelt. Teljesen kikapcsolt. Ujja gyengéd határozottsággal nyomkodta a gombocskát, mely máris vérbőn duzzadt, színe vörösre vált. Ujja a kisajkak közé tülekedett, forró nedvesség áradt közülük. Nem bírta már, hangot adott érzéseinek. Kéjes-vágyakozó sóhaj-nyögés szállt piros ajkai, hófehér fogai közül. Középső ujja ekkorra tövig merült vágy-forró vaginája mélyére…

 Peti a garázsuk előtt parkolta le az autót, kis táskát emelt ki az anyósülésről, és egyenesen szerelme ajtajához rohant. Az ajtót nagyon halkan nyitotta ki, és már slisszolt is a lány szobája felé. A résnyire nyitva maradt ajtón át Gabit látta, amint csupasz vénuszdombjára simult a tenyere. Pasija sátáni vigyorral egy kamerát szedett elő a táskájából. Az ajtó széléhez támaszkodva a lencsével a maszturbáló barátnőjét vette célba.

 Gabi annyira el volt merülve a saját testével való játszadozásban, hogy semmit sem vett észre. Elmélyülten mártogatta lucskos puncijába az ujját, hangja halk sikongatásokká vált, ahogy egyre közelebb és közelebb került a csúcshoz. Ujja ismét a csiklójára tért vissza, a pirosló, duzzadt szerv pajkosan-ruganyosan siklott ki alóla folyton. Hamarosan bekövetkezett a várva várt, hatalmasan óriási, elsöprő erejű orgazmus. Gabi Peti nevét nyögve-nyüszítve, nedveit bőségesen árasztva elélvezett.

 A fiú halkan megszólalt.

 - Itt vagyok!

 - Ó, Peti! - csókolta vadul, szenvedélyesen Gabi.

 - Kicsim! - ölelte a srác. - Nézd, mit ho…

 - Majd később! - szabályosan tépte le róla a lány a ruhát. - Most nem! Gyere! Nagyon ki vagyok éhezve!

 Tényleg ki volt. Ahogy a ruhátlan fiú az ágyra került, merev farkába máris beleült. Vaginája mohón fogadta magába a kéjrudat, vadul liftezett rajta, mintha ez lenne életének utolsó szeretkezése. Mindemellett szíve választottjának sem kellett sok, hogy felizguljék, mély nyögései keveredtek a lány magas sikkanásaival. Ajkaik szenvedélyes, vágytól fűtött csókba forrtak össze, miközben a lány még mindig táncoltatta kellemes tomporát. Hamar a csúcs közelébe keveredtek. A fiú aggódott ugyan a védekezés hiánya miatt, de a lány lehurrogta, mondván, hogy most múlt el, nem lehet baj. Egyszerre élveztek el. A lány hüvelye kéjtől görcsösen összehúzódva, szabályosan kipréselte a lüktető péniszből a fehéren ragacsos ondót.

 - Szeretlek! - sóhajtotta Gabi szorosan ölelve Petit.

 - Én is nagyon szeretlek! - zihálta a barna fürtökbe a srác.

 Hosszú logisztikai percek után Peti és Gabi viszonylag tisztává és szabaddá vált annyira, hogy a fiú bemutathatta a lánynak a kamerát.

 - Szép darab, mi? - feszített a büszke tulajdonos.

 - Jó, szupi kis ketyere! - forgatta a lány elismerően. - Van benne kazetta?

 - Persze.

 - Hol kell ezt bekapcsolni?

 Peti megmutatta. - És így vesz fel… - sorolta a kismillió opciót, amire a gép képes volt.

 - Tök jó! - hunyorogta Gabi, az optikát mezítelen pasijára irányította. - Most felveszlek meztelenül! - kajánkodott, de Peti fel sem vette. Szinte egykedvűen nézett a kamerába.

 - Nem is zavar? - hökkent rá szerelme percek múlva.

 - Miért zavarna? - vont vállat Peti. - És téged nem zavar?

 - Hááát… - állította és engedte le a műszert Gabi. - Nem is tudom…

 - Próbáld ki! - ajánlotta a fiú.

 - Meg tudjuk majd nézni?

 - Hát persze!

 - Akkor jó! - és nyújtotta is Petinek a kamerát.

 A fiú elindította, de Gabi csak tétován állt.

 - Ne állj úgy, mint egy faszent! - szólt rá a pasi. - Csinálj valamit!

 - Mit? - lámpalázadt Gabi.

 - Nem láttál még pornófilmet?

 - De…

 - Hát akkor?

 - Jó - vont vállat a lány. Kicsit félszegen, idegesen, de gátlásait hamar ledobva pózolt Peti kamerája előtt.

 Mikor a videóba tették a szalagot, és visszanézték a felvételt, a lány a fiúnak támadt.

 - Te alávaló! Te felvettél, mikor…

 Peti nem tagadta, csak mosolygott, mint a vadalma. - Baj?

 Na, erre Gabi szólni sem tudott. Tiltakozásra nyílt szája lassan becsukódott. Visszatekerte a filmet, és újra megnézte.

 - Tetszik? - kérdezte Peti.

 - Most, hogy így elnézem… roppant izgató! Látom, nem hagy hidegen!

 - Nem bizony!

 - Szerinted Laura mit szólna hozzá, ha meglátná?

 - Az ugyan semmit, de apád nagyot nézne! - hangosan összenevettek. - Megyek, szólok Lauráéknak! - kapkodta magára ruháit Peti.

 - Nem sürgős! Most inkább szeretgetni akarlak! - bújt hozzá cicásan Gabi.

 Szeretgették egymást.

 Később megmutatták Lauráéknak is a kamerát, meg a vele készített felvételeket. Őket is felizgatták a látottak, és meg is örökítették néhány fergeteges "akciójukat". Megelégedéssel nézték vissza a "filmeket", Peti gondosan átmásolta normál videokazettákra, mivel a kamera nem olyan típusúval működött. Amatőr "művészi" tevékenységüket roppant kussban tartották… a legközelebbi házibuliig.

 Két hét múlva a szülők leléptek Siófokra, az ifjúság otthon maradt. Szombaton este rendeztek hát egy kis haveri összejövetelt. Nemcsak a nyolc fiatal "csapattag" volt jelen, még hat volt iskolatárs, barát is meg volt invitálva, fiúk-lányok vegyesen. Ez a kis banzáj azon ritka alkalmak egyike volt, mikor nem a kezdés után két órával gabalyodtak orgiába. Nyolckor indították a zenét, addigra minden meghívott befutott. Tizenegy óra körül csillapodtak le annyira, hogy, bár szólt a zene, már senki sem táncolt, hanem kis csoportokba verődve, szerteszét a lakás helyiségeiben beszélgettek, viháncoltak.

 Gabi és Peti az ikrek szobájában ült. Társaságukban volt még egy Harvey nevű, fekete srác. Peti barátja volt a könyvelői tanfolyamról, és egy Anna nevű lány, akit Tibi hívott meg, az osztálytársa volt a gimiben. A két fiatalember valamilyen szakmai vitába bonyolódott, a lányok a divatról beszélgettek.

 Harvey velük egykorú, húszas éveinek elején járt. Se nem nagydarab, se nem vékony, átlagos alkatú, állandóan szélesen mosolygó srác volt. Valamelyik afrikai országból származott a családja, tíz éve élt már Magyarországon, és nagyon jól állt neki, hogy enyhe akcentussal beszélt. Elképesztő szellemi képességekkel volt megáldva, intelligens és ravasz volt, kitűnően vizsgázott, és nemcsak egy cég ígéretes, biztos jövő előtt álló alkalmazottja volt, másodállásban is vállalt könyvelést, tanácsadást. Peti nagyra tartotta őt, problémáival rendszeresen fordult hozzá. Magánemberként mindig jókedélyű, humoros, kellemes beszélgetőpartner, a világ dolgaiban alaposan jártas. Nagy nőcsábász hírében állt, ami nem volt teljesen igaz. Nem vetette meg ugyan a szép nőket, egzotikumának sok nő udvarolt, keveset használt ki közülük. Általában egy-két randi erejéig elment náluk, tovább nem. Független, nőtlen férfi volt.

 Anna huszonegy éves, főiskolás lány volt, divattervezőnek tanult, elég tehetségesnek mondható. A suli mellett még fotózni is tanult, csekélyebb sikerrel. Külseje teljesen átlagos, amolyan tizenkettőből egy tucat típus. Fehér bőrű, barna hajú, zöld szemű, helyes arcú, okos lány. Gyakran a saját maga tervezte-kreálta ruhákban járt, amivel olykor alaposan megdöbbentette környezetét. Egy-két ötlete viszont nagy sikert aratott nemcsak az iskolai, de nevesebb szakmai körökben is. Természetes nyíltsága és nyitottsága miatt - főleg az irigyei - sok gusztustalan pletykát terjesztettek róla, de Anna ezeket nem vette fel. Intelligensebb volt ő annál, mintsem a szexuális, vagy szellemi életét, képességeit érintő híreket hitelesítse, avagy megcáfolja. Anna élte világát, életét, tanult, tervezett, ötlött. Pasit nem tartott, mondván, minek! Csak idegesítené egy állandó mandró, ha meg alkalomra kell, hát talál egyet!

 Beszélgettek, vitatkoztak, kekszet, ropit rágcsáltak. Időnként beleszóltak a másik szövegébe, jól elvoltak.

 Anna elnyomta a csikkjét a hamvvederben, és a videóhoz, valamint a mellette sorakozó kazettákhoz lépett. A rájuk írt szövegeket tanulmányozta, és magában bosszankodott a sok felcímkézetlen kazin. Bekapcsolta a tévét, és elindította a lejátszást, közben Gabihoz fordulva csicseregte.

 - Nem baj, ha bekapcsolom?

 A kérdezett hullasápadt lett, kihúzta magát ültében, szeme óriásira nyílt. Képtelen volt Annának válaszolni, Petit bökte csak oldalba. A fiú szava elakadt, mikor barátnőjéhez fordultában tekintete a tévé képernyőjére siklott. Harvey is odakukkantott.

 Légyzümmögést is meg lehetett hallani, a készülék ugyan le volt halkítva, de még némán is élvezhető volt a képernyőt betöltő csupasz punci látványa, melyet finom kéz izgatott. A kép távolodott, láthatóvá vált teljesen a franciaágyon elmélyülten önkielégítő lány. Gabi…

 A falfehérből pipacsvörössé színeződött lány azt sem tudta, mit csináljon. Hagyja, hadd menjen a "film", avagy kapcsolja-e ki. Anna és Harvey babonázottan meredt a képernyőre. Előbbi inkább (fotós) szakmai szempontból, utóbbi meg csak azért, mert egyszerűen férfi volt. Hirtelen Anna leállította a videót, és a rákszín vendéglátó, "főszereplő" lányhoz fordult.

 - Bocs, ne haragudj, ez elég bunkóság volt tőlem, de…

 - Áh, izé… nem történt semmi…

 - Nem haragszol?

 - Ööö… most erre mit mondjak? - talált szavakat Gabi.

 - Ne mondj semmit, majd én! - jelentette ki Anna. - Nos, azt eddig is tudtuk, láttuk, hogy jó alakod van, szép vagy, nem?

 - Deee… - bizonytalankodott Petivel egyszerre Gabi.

 - Na, tessék! Ez a felvétel azt bizonyítja, hogy igen! Kár lenne megfosztani a nagyközönséget ettől! Nem gondoltál még soha a modellkedésre?

 - Milyen modellkedésre?

 - Vasútmodellkedésre! - oldotta a hangulatot Harvey.

 - Amilyet csak akarsz! - Anna lelkesedését nem lehetett kizökkenteni. - Megnézhetjük végig?

 - Nézzük! - legyintett Gabi, és rágyújtott.

 Nézték. Növekvő izgalom járta át testüket, ahogy nézték Gabi masztishow-ját, Peti meztelen egykedvűségét, ismét a lány félszeg kezdet után felszabaduló pózolását, végül pedig az ikrek és a fiúk féktelen négyesét.

 - Ez baromi jó volt! - szólt Anna végezetül. - Gondolom, nektek is tetszett, ugye?

 Gabi és Peti csak bólogatott, Harvey szélesen vigyorogva közölte.

 - Már belefájdult az állóeszközöm!

 - Gabi! Zavarna, ha készítenék rólatok egy fotósorozatot?

 A lány kérdőn nézett Petire, aki csak a vállát vonogatta. - Itt az ideje, kicsim, hogy karriert csinálj!

 - Tényleg nem bánod?

 - Nem, nem bánom. Én ugyan nem kívánok benne részt venni, de büszke lennék rád, ha befutnál!

 - Imádlak! - omlott a kreol lány a fiúja nyakába. Ölelte, csókolta, simogatta. Kikapcsolt. Nem törődött tovább a két másik jelenlévővel, lefejtette Petiről az inget, és saját blúza is kinyílt. Ledobta a lenge, fehér anyagot, és pasija felsőjét is. Csókolózás közben kutakodó ujjai máris a forró, kőkemény nadrágdombon feszülő sliccet rángatták le.

 Harvey elérkezettnek látta az időt a lelépésre, az ajtóhoz osont, de Gabi és Peti egyetlen villámként csapódott szoros fogásra fekete karján.

 - Sietsz valahová? - néztek rá.

 - Ööö… nem szeretnék zavarni… - pedig de szeretett volna! Csak hát a jólneveltség, ugye…

 - Zavarj! - szólt rá Gabi, és Annához fordult. - Felveszed?

 - Ha akarod…

 - Ott van! - mutatta a kamerát a lány. - Tudod kezelni?

 - Igen - és a gép mögé bújt.


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr623184674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása