Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.06.20. 18:00

Gyémántok 28

 Huszonnyolcadik fejezet

 (Avagy: almák a fájuktól)

 

 

 Talán véletlen egybeesés, talán nem, de az tény, hogy Gabi, Laura, Peti és Vili egy gimnáziumi osztályba került. Ráadásul Molnár (született Felföldi) Katalin lett az osztályfőnökük. A nő már a beiratkozásnál gyanakodva méregette az ifjúságot, néhány szülői értekezlet, és a négy iskolaév csak megerősítette benne, a Gyémánt-gyerekek le sem tagadhatják, honnan származnak.

 Igazán a harmadik év végén látszott meg először, miben és mennyire hasonlítanak a szüleikre. Kati pár napos osztálykirándulást szervezett. Úgy gondolta, a Mecsek kiváló lesz, közeli nagyváros (Pécs), gyönyörű táj, túralehetőségek, tiszta levegő. Férjét, és két gyerekét csapta még az osztályhoz, előbbit felügyelő-kísérőként, utóbbi kettőt meg csak úgy, hadd kiránduljanak. Ötnaposra tervezte az utat, és nem minden ok nélkül szabad faház- és lakótárs-választást engedélyezett. Sejtelme bejött. Gyémánt Gabi egy boszorkány ügyességével és varázsképességével szerezte meg a legjobb faház kulcsát. A házikók szétszórtan álltak a fenyőliget fái alatt, az övék a lehető legtávolabb állt a bejárattól, és attól, ahová az osztályfőnök költözött be. Ráadásul mindig árnyékban volt, míg a többiek a nap különböző óráiban majd megfőttek, mert egy-két órácskára odasütött a nap. Hab a tortán: hatfős faházat laktak négyen.

 A megérkezésük napján semmiféle kötött programjuk nem volt, csak a vacsora, amit egy ilyen célra kialakított épületben fogyasztottak el. Kaja után ki-ki habitusa szerint pihent, lazított, akadtak megrögzött focisták, akik egy füves tisztáson kergették a bőrt, néhányan a tisztás szélén beszélgetve, szurkolva követték szemükkel a labdát, voltak pedig olyanok, akik a faház csendjébe vonultak vissza.

 Kora nyár volt, gyönyörű idő, későn sötétedvén már fél tíz volt, mikor a legtávolabb álló faház lakói visszatértek. Az épületben három szobácska volt, kettő a földszinten, egy pedig a tetőtérben. Mindkét szinten egy aprócska illemhely, továbbá a földszinten egy zuhanyfülke, picike konyhaszerűség, és egy "társalgó" volt. Az ikrek rögvest a tetőtéri szobácskába cuccoltak be, a két fiúnak maradtak a lentiek. Megosztoztak rajtuk. Mindannyian lezuhanyoztak, Vili jó éjszakát kívánva aludni tért, Peti később még felment Gabihoz.

 - Kicsit hiányzik Robi! - panaszkodott Laura a nővérének. Meztelenül feküdt az ágyon, és Gabit nézte, amint fésülködik a tükör előtt, szintén ruhátlanul.

 - Meg tudlak érteni, Lou! - végzett a hajápolással Gabi, és húga mellé ült. - Nekem ugye itt van Peti, de neked?

 - Hát igen… - sóhajtott Laura. - Nem azt mondta, hogy feljön?

 - De, lehet, hogy már a lépcsőn van…

 - Irigyellek, nővérkém! Pillanatokon belül itt lesz a pasid, én meg mehetek le innen!

 - Ki mondta, hogy le kell menned? - kacsintott Gabi.

 - Senki, de gondolom, nem snapszerozni jön, vagy igen?

 - Na, azt azért nem, de teljesen fölösleges lemenned, majd beszállsz mellénk!

 Laura teljesen megdöbbent. Az lehet, hogy Robin kívül olykor még Gabival is intim viszonyban volt, de hogy ő Petivel! Ezt eddig lehetetlennek tartotta, meg aztán nem is érdekelte őt annyira a nővére fiúja. Azt viszont kénytelen volt bevallani, hogy szexhiánya volt.

 - Nos, Laura, mit szólsz ehhez? - mosolygott rá Gabi, keze máris gyengéden simogatta a lányt.

 - Nem találok szavakat! - suttogta az ikertesó, ahogy nővére keze egyre intimebb tájakra keveredett. Laura puncija egyre forróbb, egyre izgatottabb lett, a kisajkak közül hamarosan egy csepp kéjnedű bukkant elő. Gabriella ügyesen szétfeszítette Laura ajkacskáit, középső ujja pedig játékos köröket leírva egyre mélyebbre hatolt a forró hüvelyre. Hüvelykujja is csatlakozott hozzá, a ruganyos-nedves csiklót tartotta mozgásban. Laura kéjesen felnyögött, ahogy egyre fokozódott testében a gyönyör, hamar, néhány percen belül csúcsközelbe került.

 - Ó, Gabi, nagyon jó!… Mindjárt… jövök! - nem volt egyébként beszédes fajta, de ez a rekedt suttogás kikívánkozott belőle.

 - Gyere, kicsim, gyere! - súgta Gabi, talán egy picivel hangosabban, és közvetlenül Peti halk kopogása után. Abban a pillanatban, hogy Laura Gabi kezéhez kapott, erőteljesen rászorította nedves, lüktetve élvező puncijára, akkor lépett be Peti a szobába. A látvány több volt, mint meglepő, akkor még fogalma sem volt az ikrek közötti ilyen szoros kapcsolatról. Már lépett volna vissza az ajtóból, de Gabi nem engedte.

 - Ó, Peti, gyere csak be! - hívta halkan.

 - Á, csak jó éjszakát akartam kívánni, már itt sem vagyok! - hebegte Peti.

 - Gyere, egyetlenem! - Gabi felkelt rémült húga mellől, aki csak most vette észre a fiút. Laura mellé telepedtek, megfogta a srác kezét, és gyengéden simogatta, miközben beszélt.

 - Most magyarázatot vársz tőlünk, és joggal… - kis szünet után folytatta. - Kicsit olyan, mintha Nikivel kaptunk volna rajta téged, de én azt hiszem, ez mégis más. Szeretlek, Peti, mindennél jobban, de szeretem Laurát is, és igényelem is, mint ahogy ő is engem, vagy Robit. A mi kapcsolatunk más… ha érted… Amúgy elég ritkán fordul elő ilyesmi, de szegény Lou úgy el van pasitlanodva! Remélem, nem okoz problémát!

 - Ööö… nos, nem problémát, mint inkább meglepetést okozott… - talált szavakra Peti.

 - Akkor nem haragszol? - kérdezte Laura.

 - Miért kéne haragudnom?

 - Hát… ezért… Tudod, hiányzik Robi… és Gabi csak segíteni akart.

 - Ha nincs ellenetekre, segíthetek én is!

 - Nincs! - vágták rá egyszerre az ikrek.

 Gabi egy pillanat alatt megszabadította pasiját a fölösleges ruhaneműktől, heves csókolózásba gabalyodott össze vele, Laura pedig finom cirógatással kezelésbe vette az egyelőre még petyhüdten lógó hímtagot. Gabinak azonban nem volt ínyére ez a pozíció. Gyengéden eltolta húga kezét, a fiút hanyattfektette az ágyon, így csókolóztak tovább, Laura pedig ismét a már éledező fütyköst dédelgette. Hosszú ujjait a rúd köré fonta, lágyan fel-le mozgatta, a fityma hol elfedte, hol felfedte a vöröslőn duzzadó makkot. Belefeledkezett a játékba, nem gondolt már Robira! Peti lábait terpeszbe tette, és apró csókokat helyezett el csiklandós-finoman a combok belső felére, a ritkás, fekete szőrzettel borított herezacskóra, a rúd tövére. A lágy csókok körbe-körbe záporoztak a pénisz tövén, Peti már azon aggódott, hogy Laura másra nem is hajlandó. Egy pillanattal később meleg lányajkak fonódtak makkja köré, hegyén egy nyelv cikázott. Peti aggodalma messze szállt, mint ahogy pár perce Lauráé is. A lány még sosem vett a szájába péniszt. Sem Robiét, sem másét. Valahogy nem került rá sor, pedig már jó ideje éltek nemi életet pasijával, aki pedig sosem forszírozta a dolgot. A lány most azonban nagyon megkívánta, átszellemült arccal mozgatta ajkait és nyelvét. Gabriella abbahagyta a csókolózást Petivel, a srác arca fölé térdelt, nyalásra kínálva enyhén szőrös punciját. Peti természetesen rögvest szétfeszítette ujjaival a nagyajkakat, az előbukkanó csiklót lassan, ám egyre gyorsuló tempóban nyalta. Apró remegések futottak át szerelmén, ahogy a kéj hullámokban, egyre erősebben érte. A lány észbontóan szép, kerek, duzzadt bimbójú, selymes cickóit simogatta, de a keze nemsokára lecsúszott az ölébe. Elhessegette Peti ujjait, ő maga feszítette szét nedves punciját, hogy a fiú minél könnyebben hozzáférjen a duzzadt-vörös kéjgombjához. Annyira jobban érte, hogy Gabi néhány percen belül egy halk nyüszítés kíséretében hatalmasat élvezett. Peti sem sokkal maradt le mögötte. Laura ösztönös-ügyes nyelvmunkájának köszönhetően erőteljes lövelléssel tört ki farkából az ondó, a meglepett Laura szájába. Nem volt szép látvány, a lány még sosem ízlelte, nem tudta eldönteni, finom-e, vagy sem, ajkain kicsordult pár csepp. Végül a folyadék fogyaszthatónak találtatott, minden "falatkáját" eltüntette, és megtörölte a száját.

 - Hogy ízlett? - vigyorgott rá a nővére.

 - Ahhoz képest egész jó! - válaszolt a húga. - Bocs, hogy nem hagytam neked!

 - Jut is, marad is! - legyintett Gabi. - Én már tudom, milyen, irigy sem vagyok, és Peti úgyis nemsokára újratölt! - megcsókolta a fiút, és megcirógatta a mogyoróit.

 - Bizony! - csízelt az érintett.

 - Akkor meg vagyok nyugodva! - nevetett Laura.

 - Én viszont nem!

 - Miért? - néztek Gabira.

 - Mert Laura még nem élvezett el!

 - De igen, mikor Peti bejött!

 - Az nem számít! - legyintett a nővére.

 - Nehogy azt mondd, hogy nem esne jól! - vigyorodott el a fiú. Feltápászkodott az ágyról, lenyomva Laurát a helyébe. A lány nem volt saját élvezetének ellensége, engedelmesen nyitotta combjait, puncijából vékonyka nedvpatak csordult. Peti meg is jegyezte csipkelődve, mire Laura vállat vont.

 - Azért nem hagyott hidegen a dolog… - az utolsó szónál már megremegett a hangja, ahogy Peti nyelve a csiklójára siklott.

 Gabriella eközben a nesszeszerébe túrt, és egy vibrátorral, valamint egy csomag óvszerrel bújt vissza szerelméhez. A srác vadul nyalakodott Laura punciján, és meghökkent, mikor a ketyere a látómezejébe került.

 - Mi a fasz ez?

 - Csak mű. Használd, érdemes! - mosolygott Gabi dévajul. Peti bekapcsolta a szerkentyűt, és míg nyelve a sikamlósan ruganyos pecket kergette, addig a zümmögőt a forrón lucskos hüvelybe vezette. A lány háta ívben megfeszült, ahogy a vibrátor belecsúszott, és mivel eddig sem járt messze a csúcsponttól, most szinte azonnal bekövetkezett. Az önkívület határára került, önkontrollját jórészt elveszítette, vaginájából spriccelve, fröcskölve tört elő, kit érdekel, milyen folyadék, extázisban volt, ahogy levegőért kapkodva, halkan nyüszítve elélvezett. Gabi meg sem várta, hogy Peti kivegye Laura testéből a vibrátort, a fiút a félájult húga mellé irányította finoman. A hanyattfekvő Peti égnek meredő dákójára tekert egy gumit, és lassan beleült. Nem engedte, hogy a srác lökjön, leszorította az ágyra, csak a csípőjével ficergett a kéjrúdon. Olykor felhúzódott, visszaereszkedett, előrehajolva csókolóztak, kemény mellbimbói végigcirógatták a srác pelyhedző mellkasát, aztán újra visszaülve tovább ficergett. Laura is összeszedte magát, kivette a síkos műtagot, és megpróbált a szeretkező pár plusz-izgatásával. Nem jött be. Kezébe vette az irányítást, és a vibrátort, új pozitúrába rendezte a párt. Petit szétnyitott combokkal az ágy szélére ültette, Gabit pedig úgy helyezte el, hogy a fejével kényelmesen a combjai közé férhessen. Gabi tehát lassan lovagolt Peti farkán, Laura pedig a klitoriszt próbálta követni nyelvével, vagy a rezgetővel. Nem adott sok időt nővérének az orgazmusig. Gabi nagyon hamar, nagyon nagyot élvezett. Laura épp csak annyira függesztette fel a nyalakodást, míg le nem csitulnak a gyönyörhullámok. Amint úgy érezte, nyelve újra teljes sebességre kapcsolt, Gabi alteste ismét mozgásba lendült. Laura most már nem akart kimaradni a jóból, térdeplő helyzetéből guggolásba emelkedett, nedves kisajkai rózsaszín rejtekébe mélyesztette a vibrit. Néha csak a kéjgombocskájára szorította a rezgőt, így fokozva testében az egyre erősödő bizsergést, mely kisvártatva egyetlen erős-hatalmas hullámként csapott át rajta. Nem feledkezett meg azonban az orra előtt fel-alá mozgó csiklóról sem. Ennek köszönhetően Gabi alig pillanatokkal maradt le tőle, és Peti is szinte azonnal követte őket. Hosszú percek teltek el boldog ölelésben, Gabi óvatosan leszállt Petiről, ügyes-gyors mozdulattal megszabadította a gumitól, tisztává varázsolta a lassan félárbocra ereszkedett péniszt, és kidobta az óvszert a szemetesbe. Az ikrek Peti mellé bújva, egymást cirógatva lassan álomba merültek…

 Későn keltek reggel. Peti tért először eszméletre (gondolta), nyomott egy-egy puszit az ikrek álmos-bájos arcára, ám egy még erősebb nyomástól hajtva a vécére vágtatott. Dolga végeztével, ahogy volt, "Péterkosztümben" leereszkedett a földszintre. Megtömte a kávéfőzőt, amíg az ital lefőtt, előkotort egy cigarettát, és az egyik fotelbe telepedve elnyúlt. Már a kávéját szürcsölgette, mikor Vili belépett a házba.

 - Jó reggelt, te szexgép! - köszöntötte rommá izzadva, ám vidoran. Minden reggel kocogott pár kilométernyit, és ezt a kirándulás idejére sem függesztette fel.

 - Helló, te futóbolond! - vigyorgott Peti is. Csípte a srácot, jó barátok voltak, ahogy a szüleik is, és állandóan piszkálódtak egymással, persze csak viccből. - Megvolt a mai adagod, vagy csak leengeded a vizet?

 - Mára elég volt ennyi futkorászás! - szólt ki Vili a zuhany alól.

 - Végre! Akkor este már nem futsz?

 - De nem ám! - jött elő Vili, minden öltözéke a fejére turbánszerűen feltekert törölköző volt. - Maradt kávé nekem is? - csüccsent a másik fotelbe.

 - Igyál, jut még a csajoknak is! - kedélyeskedett Peti egy újabb cigi füstjén át.

 - Kösz. Egyébként jól hallottalak az éjjel, Gabinál voltál fenn?

 - Ja, bizony!

 - És Laura? Nem láttam lejönni…

 - Nem nagyon akart.

 - Mit nem mondasz, kefegép! Csak nem?

 - Csak de. Laurának hiánya volt…

 - Na, bakker! Ha nem az unokatesóim lennének, csatlakoztam volna!

 - És Marcsi?

 - Mé', itt van? - lazáskodott Vili.

 - Nos, ebben igazad van! - gondolkodott el Peti, és kisvártatva kaján vigyor terpeszkedett el az arcán. - Akkor most szabad a vásár?

 - Naná! Már van is kiszemeltem!

 - Ne mán, futóbolond! Várj, hadd találjam ki! Valamelyik bögyös barna a szomszédból?

 - Neeem! - legyintett Vili.

 - Csak nem a szöszi Fanni?

 - Á, az egy fadarab! A fizikakönyvre izgul, nem erre! - billentette meg szerszámát Vili.

 - Akkor csak a Molnár Zsuzsi maradt!

 - Mire maradtam én? - hallatszott egy kislányos hang, kopogtatásával egy időben lépett be a gazdája is. Az osztályfőnök tizenhét éves, egészen kellemes lánya jelent meg. Nem zavartatva magát, leült a két fiú közti díványra. - Tehát, miről volna szó? - szemtelenül rágyújtott. Petiéből.

 - Nos… ööö… - Vilinek értelmes szava nem akadt, Peti meg nem is keresett. Neki nem kellett Zsuzsi. A lány tovább mosolygott Vilire, aztán elunta.

 - Az az érzésem, hogy akarsz tőlem valamit, vagy tévednék?

 - Nem, nem tévedsz! - vágta rá Vili.

 - Van ehhez valami köze az öltözékednek?

 - Talán a turbán nélkül… esetleg… - jött bele egyre jobban a srác. Nem először találkozott a lánnyal, és nem először merült fel benne, hogy egy laza kunkor erejéig bevállalná. Zsuzsi tizenöt évesen részesült először szexben, ám pár hónap után csalódnia kellett akkori partnerében. Zsuzsi azok után nem keresett hosszú, tartós kapcsolatot, de nem is adta oda magát minden jött-mentnek. Vilit ismerte már jó ideje, fel is keltette az érdeklődését, most, hogy a fiú meg sem próbálta leplezni meztelenségét, csak újabb lendületet adott kíváncsiságának. Zsuzsi úgy döntött, belemegy a dologba, legalább nem fog unatkozni ezen a kiránduláson.

 - Azt hiszem, erre ma még visszatérhetünk, most nem ezért jöttem - szólalt meg. - Anyu küldött, hogy félóra múlva találkozunk elöl, a téren, mert valami programot szeretne megbeszélni…

 - Milyen programot? - kérdezték az ikrek lefelé jövet.

 - Helló, lányok! - köszöntötték őket a "nappaliban" ülők.

 - Ezt nem mondta anyu… Egyébként tök jó az egyenruhátok! - utalt Zsuzsi mindannyiuk meztelenségére. - Na, kösz a cigit, és félóra múlva elöl! - és kiment.

 - Csak nem akarod megkettyinteni, Vili? - érdeklődött Laura.

 - Tudod, megirigyeltem Péter barátomat, de nem tudok neki besegíteni, mégiscsak a rokonaim vagytok!

 - Na, ez igaz! - bólintott Gabi. - Marcsinak ugye egy szót sem!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr572939449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása