Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.05.30. 18:00

Gyémántok 25

 Huszonötödik fejezet

 (Avagy: a szüzesség elszáll…)

 

 

 Vidám csevejjel töltött két-három órát utaztak, mire megérkeztek egy festői fenyőligettel körülvett azúrkék tó partjára. A tó nem volt se nem túl nagy, se nem túl kicsi, se nem mély, de nem is sekély. Egyik oldalán füves, gondozott, fürdésre alkalmas part, a többi részén sűrű nádas leledzett. Túlzás lenne azt mondani, hogy vadkempingeztek, de nem álltak messze attól. A tóparttól százméternyire állt egy apró, de takaros, összkomfortos faház, ahol tavasztól őszig egy házaspár lakott, akik bizonyos fokig gondnoki teendőket láttak el. Kicsi, murvaborítású parkoló, és az abba torkolló, szintén murvás út, egy tökéletesen működő telefonfülke, illemhely, és szemétgyűjtő tartozott a tóhoz. Aztán ennyi. Az ellátás önerőből volt megoldva, ám a legközelebbi település is négy-öt kilométerre volt onnan.

 Némi zűrzavar keletkezett a sátrak felállításánál. Heveny keresgélés („Ki a nyavalya csomagolta el így ezeket a szarokat?”), némi csitítgatás („Kuss! Én voltam!”), röpke kiabálás („A következő táskát a tóba dobd, jó?Az is van olyan, mint a pofám!”), és természetesen a kibékülés („Legközelebb a fogaiddal feszítem ki a sátrat! Jó, hogy nem a motorházba rejted a kampókat!”). Ezzel szent (?) volt a béke. Mivel négy négyszemélyes sátor volt, úgy osztozkodtak el, hogy egyikben a Jocó-Glória, és a Jani-Szandi házaspár, másikban Juli és Kriszta, várva férjeiket, és mivel négy fiú- és négy lánygyermek volt, koedukáltan „költözködhettek” be, ahogy akartak. A zűrzavaros pakolászást nyugodt henyélésre cserélték. Napozni, fürödni mentek. A négy anya, kiknek szépsége az elmúlt tizenhét év alatt alig változott, egyetlen fürdőbugyiban voltak csak. A lányok már ennél szégyenlősebben öltözködtek (vagy csak elfelejtették gyermekkorukat, majdnem tízéves korukig gyakran rohangáltak meztelenül az ilyen kempingeken, és rohadtul nem törődtek vele), mindannyian divatos bikiniben feszítettek, de Gabi egy félóra múlva megunta. Itt barátok között van, nem kell takargatnia a testét. Totál meztelenre vetkőzött, és úgy feküdt ki napozni. Laura megdöbbent, ám felháborodott kérdésére Gabi így felelt.

 - Kit érdekel? Míg kicsik voltunk, akkor sem zavart, és anyuék is szoktak nudizni! Nemhogy te is így tennél! Robi megőrülne!

 Laura habozott egy kicsit, végül követte nővére példáját. Nemcsak az előbb említett fiú, hanem az összes hímnemű a Gabi által vázolt tudatállapot közelébe került a két meztelen lány láttán. Pedig csak egyszerűen hason feküdtek, lábaik enyhe terpeszben voltak, néhány szőrszál kandikált ki az ajkaikról. Erre már Jocó is megjegyezte.

 - Ej, Kriszta NŐnek a lányaid!

 Estére, bár kellemes maradt, de lehűlt a levegő. A lányok is felvettek egy-egy rövidnadrágot, pólót. Szép, szabályos tábortüzet raktak, körülülték, és sört, üdítőt iszogattak, beszélgettek. Gabi hamarosan megunta a dumát, Peti (Jani Gabival egyidős fia) kezének szorongatását. A reggel látottakra gondolt, és arra, hogy ezt megbeszélje Laurával, de húga túlságosan el volt bűvölve szerelme, Robi (Jocó fia, aki szintén egyidős az ikrekkel) szövegétől, látványától. Felállt, és elindult, hogy gondolataiba merülve körbejárja a tavat. Azt már nem vette észre, hogy alig egy perc múlva Peti is elindult, csak az ellenkező irányba.

 „Hej, Laura, gyere csak a sátorba! Olyan dolgot mutatok neked, amitől…” – nem fejezte be a gondolatot. Nagyjából a társaival átellenben ült le a víz partján, és gondolatai egyre a kéj körül keringtek. Elfogta a vágy és a szerelem. „Peti!” Kicsi kora óta tetszett neki a fiú, amolyan gyerekszerelem volt ez, a megfelelő stációkkal. Papás-mamás, és a többi. Szerették egymást. A serdülőkor Petit egy kissé gátlásossá tette, de ez nem tartott tovább egy, másfél évig. Újra felfedezték egymást, ezúttal kamaszfejjel. Tizenhat évesen csókolóztak először igazi, szerelemtől vezérelve, azóta folyamatosan fedezik fel egymást. Kézzel és szájjal már tökéletesen megismertek mindent a másikon, az utolsó lépés hiányzott csak. Gabi, mikor meglátta anyját a fütyipótlóval, rögtön Petire gondolt, arra, hogy testük egymáshoz simul, Peti kőkemény farka tövig merül az ő kis…

 - Helló! – ölelte át hátulról Peti.

 - Szia… - morogta Gabi felriadva gondolataiból.

 - Mi jót csinálsz itt? – érdeklődött kedvesen a fiú.

 „Arról ábrándozom, hogy jól megdugsz!” – gondolta Gabi, de csak ennyit mondott hangosan. – Unatkozom.

 Peti zavartan mocorgott. – Zavarok?

 

 - Nem… „A fenét nem!”

 Peti átült a lány mellé, és szótlanul ücsörögtek így. Figyelmét látszólag a szemközt lobogó tűzre, elválaszthatatlan barátaira irányította, szeme sarkából azonban szerelmét leste. Gabi csodálatos nővé érett!

 Gabriella egy hosszú fűszállal babrált, szempillái alól Pétert figyelte. Fekete, hullámos, vállig érő haj, kék szem, komoly, sima, szinte bájos-lányos, kissé sápadt arc, arányos, izmos test, bár cseppet keskeny vállak. Egész jóképű srác! Csendes, olykor egy-egy poént elereszt, és ennyi! Nem az apjára hasonlít, az biztos!

 - Most vajon mit nézel rajtam? – szegezte kérdését Gabi Petinek.

 - Hát… izé… ööö… - lepte meg a hirtelen kérdés a srácot.

 - Már eddig is láttál mindent! – kekeckedett Gabi.

 - Na, igen…

 - Akkor?

 - Csak úgy…

 - Elámultál a szépségemen?

 - Őszintén szólva igen. Csodálatos lány vagy, Gabi. A legszebb, legbájosabb, legaranyosabb, legkívánatosabb… - ezt az utolsó szót már a lányt átölelve mondta ki, és ajkuk összeforrt egy hosszú, pajkos és szerelmes csókba. Peti keze szinte azonnal kutatóan a lány pólója alá nyúlt, a dús kebleket markolászta, a helyre bimbókkal játszadozott, azokat ujjai között sodorgatva. Gabriellát felizgatta ugyan ez a kis játék, és egész lénye majd’ megvadult azért, hogy Péter istenigazából megfektesse, mégis finoman lefejtette magáról a kutakodó kezeket. Peti csalódottan nézett Gabi csillogó, barna szemébe.

 - Valami gond van?

 - Ne haragudj, de ma este Laurával szeretnék aludni, nincs hangulatom ehhez, és attól tartok, meg fog jönni…

 - Jó, oké, én megértelek! – tárta szét a karját Peti.

 „Nem értesz te semmit!” – gondolta Gabi. – „Majd holnap este megtudod!” – ám fennhangon csak ennyit mondott. – Menjünk, kérlek!

 Mentek. Amint visszaértek a tábortűzhöz, Gabi Laura mellé telepedett, nem zavartatva magát attól a ténytől, hogy húgát Robi ölelgeti.

 - Laura, nem jössz aludni? – bökte oldalba a lányt.

 - Most? – bosszankodott az ikertesó. – Jól vagy, Gabi?

 - Majd csak leszek! – csippentett egyet a jobb szemével Gabi. – De most inkább gyere, légyszi!

 - Nagyon muszáj?

 - Nem… - Gabi kissé csalódott Laurában, de meg tudta érteni. – Akkor csak annyit kérnék, hogy tartsd távol a fiúkat a sátrunktól még egy kicsit… - súgta a húgának.

 - Jó! – bólintott Laura, Gabi pedig elosont.

 A saját lakórészébe érve azonnal levetkőzött, és derékig bemászott a hátizsákjába. Rövid kotorászás után megtalálta, amit keresett. A kicsiny, aranyszínű vibrátort. Reggel csente el az anyjától. Szinte vallásos áhítattal simogatta, és önkéntelenül is összehasonlította Peti méretével. A vibri elmaradt az előírttól, de kezdetnek tökéletes lesz. Meglepő, a lány elég jól ismerte Peti farkát, ugyanakkor még szűz volt, egyszer sem járt puncija mélyén férfi szerv. Ábrándozva dőlt hanyatt a lány, lábai terpeszbe nyíltak. Jobb kezében a mű mütyürt tartotta, ballal a mellit simogatta, eljátszva a keményre duzzadt, helyre kis bimbókkal. Aztán a bal kéz percek múlva már a feszes hasikán is lejjebb csúszott, az enyhén szőrös szeméremajkak között kotorászott. Rátapintott a csiklóra. Az egy kis kéjhullámmal válaszolt. Minél többet cirógatta, dörzsölte, annál jobban élvezte. Pár percen belül elélvezte. Ekkor Gabi elindította a jobb kezét is, most a műrudat szorította immár nedveitől sikamlós kéjgombjához. Nagyon jó volt! Finoman mozgatta fel-le, majdnem olyan kellemes volt, mint az előbbi balkezes. Ám a bal keze ezúttal most a pirosló kisajkait feszítette szét. Szívet melengető látvány lehetett a szétnyíló, szűzies punci. Gabi megpróbálta beilleszteni észveszejtően forró hüvelyébe a vibrátort. Kicsit nehezen, de sikerült. Lassan, szinte milliméterről milliméterre tolta egyre befelé. Eleinte nem volt kellemes, fájdogált egy kicsit, ahogy tágította a műbroki, de aztán elmúlt ez is. Helyette eddig ismeretlen érzés, valamivel intenzívebb kéj jött. Látott. És… hatalmasat élvezett. Teste csak úgy vonaglott, és Gabi azt hitte, hogy már sosem lesz vége. Alig mozdított a vibrátoron néhányat…

 Bő negyedóra, húsz perc telt el Gabi lelépése óta. Laura szerelmesen csüngött Robi egy-két szellemes beszólásán, és a rávillantott sokatmondó pillantásain, mosolyán, futó csókjain. Lassan erőt vett rajta az álmosság, így felállva elbúcsúzott barátaitól, és elindult a sátruk felé. Robi még maradt, ám Peti ment volna. Már Laura sem tudta, hogy mivel, de leszerelte a srácot, és villámban elporzott a sátor felé. Ahogy odaért, meghallotta Gabriella kéjes nyögdécselését. „Legalább halkan csinálná!” – bosszankodott Laura, és egy nesz nélkül lépett a sátor előterébe. Óvatosan kukkantott be nővéréhez. Köpni-nyelni nem volt képes a döbbenettől. Gabi nem vette észre, lángoló vagináját csak tömte a vibrátorral, és Laura érkezte után pillanatokkal később hatalmasat élvezett.

 - Jó volt, Gabi? – kérdezte Laura, és belépett.

 - Huhh!… Laura, ez csodás volt! – lihegte Gabi.

 - Nem fájt, amikor…

 - Kit érdekel most már! – intett Gabi. – Először fáj egy kicsit, de aztán kitágulsz, és csak élvezel! Még csak nem is véreztem!

 - És ez honnan van?

 - Ööö… anyué… tőle bugáztam el… Kipróbálod?

 - Naná!

 Az ikrek egymáshoz simultak, gyengéden simogatták egymás testét, különös tekintettel az erogén zónákra. Már Laura is kellően be lett pörgetve (Gabi pedig meg sem nyugodott), éppen ott tartott, hogy széttárt, nedves puncijába tolja a nővérétől kapott műszerszámot, amikor fojtott hangon beszélgetve közeledtek a fiúk.

 - Affrancba! – sziszegte Gabi.

 - Szunya! – tüntette el Laura a vibrátort, és egymást átölelve mély alvást színleltek…

 - Majd holnap! – suttogta még Gabi, aztán tényleg elaludtak.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr772748262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása