Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2015.08.24. 18:00

Piroskák 04

Negyedik fejezet

(Avagy: lebukik a hármas)

 

 A nappaliban Jenő ölében Móni ült, gyérülő ruházattal csókolóztak. Barbara csak akkor csatlakozott, mikor barátaik eltűntek a helyiségből. A kanapéra ült, úgy helyezkedett, hogy a fiú észrevehesse őt. Gyorsan fehérneműre pucolta magát, melltartóba rejtett kebleivel incselkedett a pasi felé. Jenő nem azonnal vette észre „sógornőjét”, de ahogy ráesett a pillantása, egyből vette az üzenetet. Elhúzódott Mónitól, akinek kérdő tekintetére csak a megfelelő irányba mutatott.

 - Te, ez akar valamit – mondta a lány a srácnak.

 - Hát, ultihoz megvagyunk hárman – vont vállat Jenő.

 - Nincs magyar kártyánk! – hazudta Barbara. Ott volt az asztal alatti polcon, egy fadobozban.

 - Kár, pedig úgy játszottam volna! – emelkedett fel a fiú, miután Móni csatlakozott nővéréhez, a kanapéra.

 - Nincs mese, ezekkel kell játszanod! – kínáltak felé négy darab, tartós cicit az ikrek.

 - És mit kellene tennem? – tette a hülyét Jenő.

 - Először ki kell csomagolni őket, a többit rád bízzuk! – csízelt Barbara.

 - Megmutatnátok, hogyan kell? – a fiú egyszer már látta, hogyan játszanak egymással a lányok, most ismételni akart.

 - Na, jó, most az egyszer! – egyezett bele Móni.

 A két lány átölelte egymást, gyors mozdulatokkal kikapcsolták a fehérneműket, de mikor visszafordultak Jenő felé, még karjaikkal magukhoz szorították a kosarakat.

 - Eddig okés? – kérdezte Móni. Pasija vigyorogva bólintott.

 Az ikrek szintén gyors mozdulattal tesójuk mellét, az egyik kosár ugyan lebillent, de a másik eleget tartott ahhoz, hogy egyelőre ne lehessen látni semmit. A játék most kezdődött. A két lánymarok gyengéden masszírozta a formás gömböket, minden mozdulatuk egyszerre történt, összeszokott páros voltak. Hüvelykujjuk is megmozdult, a melltartókat épp annyira húzták le, hogy az izgatott-kemény bimbókra feszülhessenek. Mindebből a fiú megint csak alig látott valamit, mígnem az ikrek megkönyörültek rajta, és nemsokára lepottyantották a ruhadarabokat, és elvették kezeiket.

 - Most már tudsz mindent? – kérdezte Barbi.

 - Azt hiszem, igen!

 - Akkor most te jössz! – és hajoltak le a lehullott melltartóikért a csajok.

 - Gondoltam, innen folytatnám! – tiltakozott a fiú.

 Mónika és Barbara nem ellenkezett. Hátradőltek a kanapén, teret engedve a nagydarab fiúnak, aki gyorsan levett majdnem minden ruhaneműt, ami még rajta maradt. A „hivatalos” barátnőjével kezdett, Barbi hátulról megölelte húgát, két keblét a kezeibe véve izgatta őket, és kínálta Jenőnek. A fiú köszönte szépen, és arcát a selymes halmok közé temette. „Sógornője” hol az egyik, hol a másik gömböt billentette az orra elé, Jenő ennek megfelelően csókolta, vagy érintette nyelve hegyével. Mónikának tetszett ez a játék, nemcsak a móka miatt, hanem testi izgalmat is okozott.

 - Most megmutatom, hogy lentebb mi a teendőd! – szólalt meg Barbara később. Jenő engedelmesen arrébb húzódott. Móni elheveredett, nővére pedig türelmesen magyarázta, és természetesen szemléltette is a lehetőségeket. A fekete bugyi domborulatát simogatta, dörzsölgette, az anyag a két ajak közé nyomódva tökéletesen felvette a punci vonalát. Később egy apró folt formájában a nedveit is. Mónika már kéjesen sóhajtozott, Jenő már innen folytatta volna, de Barbi szigorú volt, és alapos. Egy pántba húzta össze a bugyit, mélyen a szőrmentes szilvácskák közé feszítette, megnyomva ezzel a csiklót. Móni felnyögött. Jenő is. Barbara jobbra-balra mozgatta a pántot, olykor láthatóvá téve a rózsaszín, nedves hüvelyt is. Mutatóujját helyezte középre, magyarázva, hol kell mozgatni a fehérneműt, közben aljasul nyomkodva a klitoriszt. A fiú alsónadrágja félő volt, hogy kiszakad. Barbi végre eljutott oda, hogy levegye a bugyit, közben alternatívaként megjegyezte, megtehető foggal is, de ő most csak kézzel. Szépen végigmutogatta a fiúnak a punci részeit vörös pamacsától a vagina bejáratáig. Nem hagyta ki a szivárgó nedveket sem, ha nem tapasztal ilyet, akkor „kézrátétellel gyógyíthatja”. Közben teljes tenyere a szervre simult, és erőteljesen dörzsölte. Esetleg ujjal – több módon. Mutató-, és középső ujjának kettőse a klitoriszt kergette különböző tempóban. Móni sóhajtozott, nyögdécselt, néha felsikkant. A két ujj a kisajkak közötti résbe siklott. Így ellenőrizhető a nyirkosság, és így lehet fokozni. Jenő kicsomagolta magát alsónadrágjából. Barbara már két kézzel dolgozott a puncin, ujjai dugattyúként a hüvelyben, miközben másik kezének hüvelykje a kéjgombon mocorogva biztosította a turbót. Móni fel-felsikkant, nyögdécselt és sóhajtozott. Barbara a pamacskához hajolt, illusztrálva még egy lehetséges eszközt. Nyelvheggyel csapkodta a csiklót, de itt már nem említette e módszer hatékonyságát, részint, mert nem igazán tudott beszélni, részint pedig látható volt. Móni, mint szemléltető eszköz, egyre közeledett a beteljesülés felé.

 - Végül pedig van nálam valami, ami nektek nincs, és most biztosan jólesne! – vigyorodott el Jenő. Az ikrek szempillantás alatt kettéváltak, Móni szembefordult fiújával, és a kanapé szélére helyezte fenekét. Széttárt combjai közé térdelt a fiú, Barbara pedig segítő kezet nyújtott, hogy a két szerv egymásba hatolhasson. A srác felhúzta fitymáját, vöröslő makkja a lucskos hüvelybe illeszkedett, a vastag és hosszú rúd lassan hatolt egyre mélyebbre. Móni felnyikkant, aztán már hangot kiadni is képtelen volt, ahogy szerelme mozgásba jött, és még Barbi is rásegített csiklótájon. A hosszadalmas előjátéknak köszönhetően Móni alig néhány pillanattal később elélvezett. Teste megremegett, hátrahajlott, puncija lüktetve szorongatta meg a tekintélyes példányt.

 - Most már tudsz mindent? – nevetett Barbara Jenőre.

 - Nagyjából… - vont vállat a srác, és óvatosan kihúzta a farkát. – Nem baj, ha gyakorolnék egy kicsit?

 - Sőt! Kötelező! – dőlt hátra Barbara, és az előbbi hosszadalmas, ám határozottan élvezetes mozdulatsorozat megismétlődött. Mónika aktív segédletével Barbara is megkapta a betevő orgazmusát.

 Móninak eszébe jutott, hogy a megfelelő védekezésről illene gondoskodni, és mivel több „rejtekhelyük” is volt lakásszerte, az egyikből elővette az óvszeres csomagot. Kibontotta, és a még mindig keményen meredő, vastag faszra tekerte. Tudta, hogy a fiú elég kitartó, de úgy érezte, már nem sokáig bírja, főleg, hogy mit talált ki. Lovagolni akart, ennek megfelelően hanyatt is fektette pasiját, ő maga pedig fölé helyezkedett. Először csak a puncijához szorította a fütyköst, dörzsölgette vele a csiklóját, közben persze lassan húzogatta a fitymát a gumin keresztül. Később altestével emelkedett a rúd fölé, megnyitotta szeméremajkait, és lassan beleült. Halkan felsóhajtott, ahogy a vastag, erőteljes szerszám kitöltötte testét, és óvatosan, ráérősen mozgásba lendült. Barbarának nem tetszett ez a lassú tempó, és tudta, mivel lehet gyorsítani anélkül, hogy szólnia kelljen bármelyikükhöz is. Kezével az ivarszervekhez nyúlt, a kéjgombot kereste. Móni felnyögött, Barbi pedig nem engedte a pecket, sőt, húga mögé helyezkedett, Jenő combjaira, és hátulról izgatta-simogatta az egyre sebesebben vágtató „tükörképét”. Tudta, hogy Móni ismét élvezni akar, és azt szeretné, ha pasija is a csúcsra érne, lehetőleg ővele. A kezdeti lassúság idővel amúgy is vad vágtában teljesedett volna ki, csakhogy ettől a rásegítéstől Móni beindult, alap-elképzelését teljesen elfeledte. Már csak a saját, egyre közelgő gyönyöre érdekelte, perceken belül előrehajolt, a péniszt mélyen a lüktető vaginájába szorította. Orgazmustól áradó nedvei még a ritkás szőrzetű herezacsit is „eláztatták”. Később óvatosan húzódzkodott le a még mindig „működőképes” dorongról, Barbara azonnal rámarkolt a lendülő szervre. Ő következett. Óvatosan beleült, és néhány pillanattal később Mónika helyezkedett mögé, és adta elő ugyanazt, amit az előbb ő kapott. Barbi szintén egyre gyorsabban mozgatta tomporát, és közben próbálta leolvasni a fiú arcáról, vajon ő hogy érzi magát, de Jenő ügyesen palástolta érzelmeit. A lányt innentől kezdve nem érdekelte, csak a saját, közelgő orgazmusára koncentrált. A vastag hímtagnak, és Móni csiklókergető ujjmozdulatainak köszönhetően nemsokára hatalmába kerítette a beteljesülés. Hátradőlt, húga ölelte, keze pedig ölébe nyúlt, a másik kezet gyönyörgombjához szorította.

 Jenő az ikrekre vigyorgott. Csak ő tudta, hogy ha Barbi még párat mozdul, akkor ő is spriccel, de így jött ki a lépés. A lányok, kicsit már mérgesen hevertek mellé két oldalról, egyikük eltávolította az óvszert, és mohó ajkai közé vette a rudat, addig a másik az ázott golyóbisokat cirógatta. Időnként cseréltek. A fiú már nem tudott ellenállni, arca a közelgő kéjcsúcs fintorába torzult, és az éppen Móni szájában levő makkjából hatalmas mennyiségű ondó lövellt ki. A vörös lány nyelte, ahogy tudta, és még mielőtt mindent kipréselt volna, átpasszolta a húgának.

 - Hoppá, bocs, nem akartunk zavarni… - lépett Ibi a nappaliba. A látvány több, mint megdöbbentő volt.

 - Nem zavartok, épp végeztünk! – kedélyeskedett Jenő. Barbi akkor engedte el a farkát, és pillantott fel a barátaira.

 - Ti hármasban? – hüledezett Ibolya, felfogva a helyzetet a kanapén.

 - Mit vártál, kicsim, Barbi majd elmegy addig sétálni? – világított rá Boldizsár.

 - Jó, ez igaz, de…

 - Ha lenne egy fiú ikertesóm, és téged nem zavarna, valószínűleg én is így tennék, ha nem is minden alkalommal.

 - Belőled egy is elég! – ugratta Jenő, mire kapott egy „fordulj fel!” – mosolyt a másik fiútól.

 - Nekem tökéletesen megfelel! – ölelte át szerelmét Ibolya, aztán eszébe jutott, miért is jöttek valójában. Félrevonta az ikreket némi „szakmai” tanácsért. Azok örömmel kalauzolták a fürdőszobába, de Boldizsárt is magukkal hívták. A Piroskák pár percen belül visszatértek.

 - Ibiék? – kérdezte Jenő cigarettára gyújtva.

 - Majd meglátjuk… - mosolyogtak az ikrek.

 Ibolya a fürdőkád szélén ült, élete legnagyobb terpeszében, és idegfeszültségében. Öle fehér volt a borotvahabtól, Boldizsár kezében a penge. Az ikrek elmondták, ők hogyan szokták csinálni, és a fiatalember szóról szóra, pontosan követte az utasításokat. Ibolya némileg aggódott, de a srác nagyon ügyes volt. Már csak egy csík volt hátra, de mindketten úgy döntöttek, kopaszra!

 A langyos vízsugár leöblítette a lány intim hajlatát, pár utolsó simítás, és készen is volt. Elégedetten szemlélték az eredményt, Ibolya egy kicsit fel is izgult, de ahogy észrevette, párja pedig nagyon. A vékony srác vaskos-nagy farka keményen állt.

 - Úgy látom, tetszik! – mosolygott a lány.

 - Gyönyörű lett – suttogta áhítattal Boldi.

 - A te műved!

 A srác ezt megjegyzés nélkül hagyta, barátnőjét megint a kád szélére ültette, és a tárt combok közt a sima punci elé térdelt. A fiú jól látta a szőrzet alatt rejtőző szépséget. A kislányosan telt szeméremajkak éppen csak megnyíltak, a köztük bújó kisajkak sötétrózsaszín csíknak látszottak csupán, ugyanakkor alul felcsillant egy nedűpatak. Boldizsár átszellemülten csókolta, nyalta a selymes simaságot, és perceken belül úgy elfeledte minden kimért alaposságát, mint a huzat. Nyalószerve vadul keringett, jobbára a duzzadó csiklón, de olykor a hüvelyt is ellenőrizte, nedves-e. Az volt. Felemelkedett, hogy a farkát a megfelelő helyre illeszthesse, sikerült is, de magasságkülönbségükből adódóan kegyetlenül kényelmetlen volt. Ibolya beállt a kádba, hátat fordított, és enyhe terpeszben a fiú felé domborította fenekét. Tökéletes volt.

 - Hékom! Az nem az a lyuk! – figyelmeztette a türelmetlenül döfködő srácot, és kezével segítette a helyére a faszt.

 Felnyögtek, a csempézett helyiség felerősítve verte vissza a hangjukat. Nem érdekelte őket, Boldi sosem tapasztalt vehemenciával mozgatta altestét, lengeteg heréi csattogtak a csiklón. Ibolyának nagyon tetszett ez a hirtelen változás, és nagyon gyorsan közeledett a csúcs felé. Alig néhány perces aktus után nyüszítve kerítette hatalmába a kéj, feszítette popsiját a lelassító srác hasának. Hüvelye pár cseppet fröccsentve szorult a rúd köré. Boldizsár óvatosan kihúzta a farkát, közeledett ő is, gumit pedig most nem húzott. Ibolya megpördült, majdnem elcsúszott, és a szájába vette a faszt. Két-három kézmozdulat, és ugyanennyi nyelvkörzés után a fiú némán, visszatartott lélegzettel lövellte ondóját Ibolya szájába.

 - Úgy érzem, ez jólesett! – jegyezte meg a lány.

 - Fogalmazzunk úgy, hogy igen jó volt, és ahogy éreztem, neked is! – válaszolt a fiú.

 - Nem panaszkodom! – dorombolt Ibolya, megnyitotta a zuhany csapját, behúzta maga mellé Boldizsárt, és igen alaposan megmosdatta, melyet természetesen azonnal visszakapott.

 Jenő, és a két Piroska a kanapén ücsörögve cigarettázott, mikor megjelent Rozi, nyomában pedig Pityu, aki azt sem tudta, hogyan takargassa magát, de a kanapéra pillantva elvette kezét az ölétől.

 - Helló, nem tudjátok, szabad a fürdőszoba? – kérdezte Rozi.

 - Még nem – válaszolt Barbara, és felpattant. – Üdítőt?

 - Kösz, igen – nyúlt egyszerre a poharakért a pár.

 Percekkel később a fürdőből megérkezett Ibolya és Boldizsár. Közben elviccelődtek azon, hogy Pityu a focipályán milyen jól tud célozni, most meg mellélőtt. Mentségére szóljon, hogy nem volt kéznél az óvszer. Boldi némán megállt a dohányzóasztalnál, Ibolya szorosan mögötte, kis hatásszünet után a srác kilépett a takarásból.

 - Na, ezt mondom neked már hetek óta! – fakadt ki Rozi meglátva barátnője szőrmentesített ölét.

 - Jó, igazad volt, tényleg sokkal jobb így!

 - Én mondtam! Látod, Pityunak is tetszett! – mutatta a száradó ragacsfoltot, aztán felpattant, és maga után vonszolva a srácot, a fürdőszobába ment.

 - Tökéletes munka! – jegyezte meg Móni.

 - Boldit illeti a dicséret, ő csinálta! – mosolygott a szerényen piruló fiúra Ibolya.

 - Ügyesek vagytok!

 Tíz perccel később mind a heten a nappaliban ülve beszélgettek…

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr657522588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása