Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2015.08.10. 18:00

Piroskák 02

Második fejezet

(Avagy: arborétum-látogatás extrákkal)

 

 A négy lány másnap, háromnegyed hétkor a Mars tér sarkánál ácsorgott. Szállingóztak az osztálytársak, már megérkezett Lajos bá’, az osztályfőnök is. Hét óra előtt befordult az öreg, Faros busz is, felcihelődött rá az osztály. A vörös ikrek, és barátnőik azonnal a hátsó üléseket foglalták el, fiúk is csatlakoztak hozzájuk, akik a lányoknak udvaroltak.

 Rozi mellé Pityu ült, laza, futó csókkal üdvözölte a lányt, inkább csak a többieknek jelezve, ők járnak! Túl sok minden nem történt még köztük, amit Rozi nehezményezett is, főleg az előző délután eseményei után. A fiú viszonylag jóképűnek mondható, körülbelül ugyanolyan magas, mint a lány, fekete hajú, barna szemű, bajuszos. Testalkata nem volt feltűnően izmos, a lábait kivéve, ám egészen férfias. Az iskola focicsapatának ígéretes játékosa, olykor együtt fut Rozival, és amióta komolyabb kapcsolat van közöttük, egymás versenyeire, meccseire is elmennek. Nem lehetett nagyképűnek nevezni, inkább csendes fickó volt, de éreztetni akarta környezetével, mert büszke volt rá, hogy van nője. Rozit a tétovasága idegesítette, és ahogy zötykölődött velük a busz, egyre inkább érlelődött benne egy elhatározás.

 Ibolya a mellettük levő ülésen ült, egy fiúval. Boldizsárnak hívták, vékony, magas, oldalra fésült, barna hajú, zöldes szemű, egyenes orrú, mindig simára borotvált arcú fiatalember, akiről első pillanatban nem lehetett megállapítani, hogy művészlélek-e, vagy tudósféle. Nem a legszebb pasi volt az osztályban, de Ibolya szerelmes volt belé, és az érzés kölcsönös volt. Boldi testalkata szöges ellentéte volt Ibiének, a lány „töltött galamb”, hízásra hajlamos alakja mellett a fiú szikársága különösen feltűnő volt.

 Az ikrek a leghátsó üléssort foglalták el. Kettejük között egy igen jóképű, magas srác ült, Jenő. Igazából három éve kerülgették egymást Mónikával, de csak szilveszter óta komolyabb a viszonyuk. Szerették egymást, történt is „pár dolog” köztük, de amit senki sem tud rajtuk kívül, hogy előfordult már olyan „helyzet” is, amikor Barbara is aktívan jelen volt. A fiatalember két méter magasra nőtt, rövid, világosbarna frizurát hordott, acélkék szemei, markáns, örökösen borostától szürkéllő arca, sportos alkata nagy népszerűségnek örvendett a lányok körében. Jó ízlésre vall, hogy az osztály egyik legszebbjeinek tartott ikrek Mónikáját választotta.

 Az előző délután eseményei még élénken éltek a lányokban, és a kirándulás - tanulmányút első percétől csak a megfelelő pillanatot várták egy kis intimkedésre. Az odaút, bár hosszadalmas volt, mégsem volt alkalmas „semmire”, a hosszabb-rövidebb csókokat, és alattomos, futó érintéseket leszámítva.

 Lajos bá’ földrajzot és biológiát tanított az osztályának, mindössze huszonöt éves, ám fiatal kora ellenére nagyon jól tanított, és nagyon jól terelgette első osztályát, kollégái, diákjai is dicsérték. Az arborétumba érve sétahajóra ültette a srácait, és az idegenvezető helyett ő magyarázott. Hiába volt azonban jó az előadása, a négy lányt ott hátul nem a mocsári ciprusok kötötték le. Később kiadós sétát is tettek a gyönyörű fák és bokrok között, sőt, egy óra kötetlen kóválygást is engedélyezett.

 Barbara már el is tűnt szem elől, jó öt perc múlva sietve kereste barátait, mert talált egy félreeső csalitost. Pityu és Boldizsár nem értette, hová vonszolják őket barátnőik, Jenőnek voltak sejtései. Barbarának jó volt a szimata, kitűnő volt a hely, alig pár méternyire az ösvénytől, mégis észrevehetetlen.

 Rozi azonnal Pityu nyakába kulcsolta karját, szorosan magához ölelte, és olyan hevesen csókolta, hogy a srác alig kapott levegőt. Mindenesetre viszonozta, még ha nem is értette, mint ahogy azt sem, hogy barátnője szoknyában volt, holott azt csak akkor hordott, ha erre kötelezték, ráadásul Lajos bá’ aznapra melegítőt javasolt.

 Boldi is hasonlóképpen meg volt rökönyödve, mikor Ibolya követte Rozi példáját, és ráadásul mindezt alig karnyújtásnyira a többi pártól. Nem volt különösebben szemérmes, de ez valahogy nem vallott Ibire. Felfedezték már egymás testét, de csak úgy „érintőlegesen”, megnyilvánulásaik a másik felé is visszafogott volt, érthetetlen volt hát számára ez a hév, de azért tetszett.

 Móni és Jenő mindössze azon lepődött meg, hogy Barbara nem tart velük. Ő pár nélkül volt, mihez kezdett volna, a titkukat pedig egyelőre nem akarta elárulni. Önként és cigarettázva vállalta a figyelő szerepét.

 Rozi már majdnem felfalta az ő focistáját, és szoros ölelése közepette forró keménységet érzett Pityu melegítőjén. Érezni szerette volna még jobban, de nem akarta elhamarkodni. Az izmos pasifenékbe markolt. Gazdája meglepődött újra, és öt perc múlva megint. A lány keze még mindig a nadrágon kotorászott, csak már elöl.

 „Megfogta! Basszus, megfogta!” – ujjongott magában a srác, igaz, az eset egyelőre nadrágon keresztül esett. Viszonozni is illene, tétován siklatta ölelő kezeit előre. A cseresznyemag-kemény bimbók pólón keresztül is szúrtak.

 „Megfogtam! Basszus, megfogtam!” – remegett bele a gondolatba, negyedórával később pedig majdnem eldurrant a farka, mikor Rozi az alsójába nyúlva rámarkolt. Addigra ő is (kötelező jelleggel) bebocsátást nyert a póló alá, áhítattal tapogatta a selymes gömböcskéket.

 Ibolya és Boldizsár kicsit nagyobb léptékkel haladt a másik intim zónája felé, mint a sportolók. Olyannyira, hogy a lány le is vette a pólóját, nadrágja is lejjebb volt már tolva, és közben markolta fiúja napvilágra kotort farkát.

 Móni és Jenő hasonlóképp lazuló ruházatban, cserkésző kezekkel ölelkeztek, a lány már le akart guggolni, amikor…

 Barbara egykedvűen ücsörgött egy bokor tövén, már három szál cigit elszívott, és úgy gondolta, kiváló őr válna belőle, mert szemmel tartotta a környéket, csak éppen a közeledő Lajos bát nem vette észre időben. A vörös lány arca is a haja színéhez hasonlított, mikor tanára megállt előtte.

 - Szia, Barbara, ugye mondtam valamit a dohányzásról, úgy két órával ezelőtt?

 - Igen, de Móni bement oda, és kért, hogy várjam meg… így jobban telik az idő!

 - Ej, lányok! Nem bírta volna ki a vécéig?

 - Tudja, tanár úr, ez olyan női dolog! – mondta Barbi kacsintva, amiből a fiatal férfi nem tudta eldönteni, hogy tanítványa vese-, vagy havibajra céloz-e.

 - Jó, jó, de ha megoldható, szemetet ne hagyjatok magatok után, és most már ideje igyekezni, mert nemsokára indulunk!

 - Rendben, tanár úr!

 Ahogy Lajos bá’ elment, Barbi a nővéréért és barátaiért futott, és a megadott gyülekezési időre mind a heten visszaértek.

 Kora délután érkeztek vissza Szegedre. Lajos bá’ útjukra engedte diákjait azzal a megjegyzéssel, hogy másnapra nem kell semmilyen tantárgyból készülniük.

 - Ezek szerint ráérünk estig – állapította meg Barbi.

 - Én… - nézett Rozi Pityura, és helyesbített. – Mi még futni akartunk menni…

 - Van attól jobb ötletünk, még edzésnek is jó! – súgták az ikrek Rozi fülébe, aki ennek hallatán elsőként indult a villamosmegálló felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr637522528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása