Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2015.06.22. 18:00

Háromszögek

Háromszögek

 

 Kürtszó harsant a hajnali csendben. Az őrbódéban mocorgás támadt.

 - Neked is jó reggelt, Béla! – morogta a fiatal srác, aki a bódéban mocorgott.

 - Anna, ébredj! Fél hat van, hatra jön a váltás! – keltegetett egy szőke, tizennyolc év körüli, kissé zilált, ám szemrevaló lányt.

 - Jaj, máris? – nyavalygott Anna.

 - Igen, mindjárt jön a Laci, nehogy itt találjon! Tudod, milyen vamzer!

 - Jól van, megyek, Matyi, megyek!

 Anna gyors, gyakorlott mozdulatokkal öltözött fel, csókot dobott a pasinak, és elillant. A sarkon még látta Laci autóját bekanyarodni.

 

 - Mizujs, Matyikám, egész éjjel ment a matyi? – ugratta Laci leváltandó társát.

„Ha tudnád…” – gondolta utálkozva Matyi, de fennhangon csak ennyit mondott. – Csendes volt, és nyugalmas, jó szolit! – ezzel elhagyta „ezt a beképzelt majmot”.

 

 Az őrbódé egy kisváros külterületén állt, egy épülő lakópark bejáratánál. Amikor ez létesült, a tervek szerint egy zárt, kibucszerű park lesz, állandó őrző-védő szolgálattal. Matyi, a többiekkel együtt azért is vállalta el ezt a munkát, mert nemcsak az építkezés idejére szólt a megbízás, hanem későbbre, állandó őrzésre. Épül egy őrház is, az már hamarosan birtokba vehető lesz. Nagyon kellemes, csendes környék volt, annak ellenére, hogy a bejárat egy országos főútról nyílt, a lakópark mögött pedig aktív vasúti forgalom folyt.

 

 Matyi huszonkét éves fejére igen messze vetődött a családjától, akik Szabolcsban maradtak, ám ő az érettségi után Pestre jött szerencsét próbálni. Odáig jutott, hogy ebben a Pest környéki kisvárosban talált albérletet, állást. Talán a lakóparkban kedvezménnyel juthat lakáshoz…

 Annával fél éve ismerkedett meg a helyi diszkóban, és azóta úgy is lehet fogalmazni, hogy járnak. Igen érdekes volt, mert Matyi kicsit komolyabban gondolja ezt az egészet, míg Anna nem annyira, nem érett meg egy komoly kapcsolatra.

 

 Esteledett, nyolc óra körül járt az idő, Béla két rövidet kürtölt a mozdonnyal.

 - Szevasz, Matyi! – mormolta az épülő lakópark mögött elhaladva. Barátja ott őrködött, így üdvözölte.

 Lassan megérkezett az állomásra, ahol a vágány elején egy fiatal, szőke lány állt. Béla kinyitotta az ajtót.

 - A következőnél gyere!

 Úgy is lett. A következő megállónál, ahol a forgalmista már nem láthatta, a lány átment a mozdonyba. Nem teketóriázott, a pasas ölébe ült, amúgy is rövid szoknyája még jobban felcsúszott, izgatva ezzel Bélát.

 - Anna, várj még egy kicsit, leteszem ezt a monstrumot, és a tiéd vagyok!

 - Pedig már nagyon bizsereg! – a lány még feljebb húzta a szoknyát, láthatóvá téve a bizsergőt. Bugyi ohne…

 Az a hátralévő néhány állomás, megálló, tízes lassújel a hídon kínszenvedés volt Béla számára, Anna, ahol lehetett, incselkedett vele. Hol a szoknya, hol a top lebbent fel, jelezve a kínálatot. Volt kínálat…

 Kitolatott a tárolótérre, leállította a gépet, és akkor…

 Anna előbújt a géptérből, ahová még akkor rejtőzött, mielőtt beértek volna a pályaudvarra. Semmi sem volt rajta. Nem ez volt az első alkalom, hogy találkoznak, és a többi, de a mozdonyban még sose. Béla meglepetten meredt a lányra, többszörösen.

 - Legalább hadd szálljunk le innen! – könyörgött a pasi, de tulajdonképpen beletörődött, sőt, felizgatta a hely, helyzet. Végignézte Anna almányi, fázós-kemény bimbójú melleit, lapos hasát, csupaszra borotvált, vonásnyi, domború punciját… Szűk volt Béla nadrágja, bizony, nagyon szűk! Anna az ölébe ült, mellei a férfi pólójának feszültek, vad, nyelves csókcsatába feledkeztek. A lány ezalatt, mivel érezte a „bebörtönzött”, forró keménységet, még ficergett rajta, nehogy már jó legyen! Még jobb lett, arról nem beszélve, hogy Anna nedvei már attól termelődni kezdtek, hogy ott, a gépen fog Bélával dugni, a megtalált dudor pont a megfelelő ponton nyomta érzékeny csiklóját. Eredmény: Béla elázott nadrágja. Éppen a megfelelő percben hagyta abba, mert a pasasnak „belsőleg” is elázása lett volna. Anna leszállt a pasiról, reszkető ujjakkal kereste a sliccet, kotorta elő a délceg dákót. Mohó ajkai közt szinte tövig nyelődött el, majd bukkant elő ismét. Nyelve simogatta a bíbor-fényes makkot, alul, felül és körbe-karikába, eljuttatva ezzel Bélát a hetedik mennyországba. A pasitól csak egy nagy nyögésre tellett, de jóval nagyobb spriccre. Még a lány is meglepődött, de csak egy pillanatra, a lüktetve lövellő spermát az utolsó cseppig lenyelte, és tökéletesen tisztára nyalta a makkot.

 - Mi van, Béla, nem akarsz már lemászni arról a dögről? – recsegett a rádió.

 - Anna… le kell adnom a papírokat, várj meg az utolsó kocsinál! – nyögte Béla, és összekapkodta a papírokat.

 Tíz perc múlva ott volt az idegesen cigarettázó lány mögött.

 - Gyere, menjünk hozzám! – hívta, de Annának nem akaródzott.

 - Á, neem, inkább ide menjünk! – mutatott a kocsiajtóra.

 - Ide? Olyan snassz!

 - Tök izgi! Naaa, Béélaa!

 - Ám legyen, csak gyorsan!

 Anna fellépett a lépcsőre, de mivel nem volt peron, nagyot kellett lépnie. Bugyi még mindig nem volt rajta, a szoknya alól villant minden, mi szerszámnak ingere! A pasi azonnal elkapta a lány derekát, nem engedte tovább menni, és odafúrta arcát. Sós ízt érzett, hideg-nedves punciajkakat, ráncos popsilyukat. Anna kiszabadította magát, megfordult, felhúzta a szoknyáját egyik kezével, másikkal pedig nagyajkait feszítette szét. Béla mohó-fürge nyelve odacsapódott, a lány még jobban megdőlt, hogy könnyebben odaférhessen a pasi. Odafért. A duzzadt, pirosló csiklót kereste, meglelte. Határozott csapásokkal nyalakodott, de a lány nem sokáig hagyta. Elhúzódott Bélától, és csábítóan lépett beljebb a vagonba. A pasas utána. Anna levetődött az első ülésre hanyatt, lábait védekezőn felhúzta.

 - Segítség, szatír! – suttogta kéjes vigyorral. Bélának sem kellett több! Gonosz arckifejezéssel, tartással közeledett Annához, aki rúgkapált, ügyelve arra, hogy ne rúgja meg a férfit, ám minél többet mutasson húsos, nedves, csupasz puncijából. Béla kezei a gömbölyded, formás ciciket, ajka a némán „sikoltozó” ajkakat érte. A „sikoly” abbamaradt, mohón falták egymást csókjaikkal, nyelvük vadul kergetőzött. A pasi bal keze lecsúszott a csupasz ölre, ujjai bebizonyították, nemcsak a menetszabályzóhoz értenek. Erősen, de odafigyelve dörzsölték a kemény kéjgombot, feszítették szét a nagyajkakat, szabaddá téve a nedves bejáratot a középső ujjnak. Majdnem tövig mélyült a puha, nedves hüvelybe. Anna felnyögött. Általában képes volt a legnagyobb orgazmust is nyikkanás nélkül átélni, de mikor teste mélyére hatol valami, ahhoz mindig felnyög.

 Csókolóztak hát hangosan szuszogva, a férfi jobb keze a lány melleit gyúrogatta, balja a nedves pinán dolgozott. Az eredmény nem váratott magára sokáig. Anna egyre szaporábban vette a levegőt, hüvelye lüktetett, alteste megrándult, majd a hüvely satuként szorult a benne mozgó ujj köré. Anna elélvezett, de ez nem volt neki elég. Béla farka kellett! Finoman eltolta a pasast, és felült. Lecsúszott úgy az ülésen, hogy feneke a párna szélén legyen, térdeit felhúzta, meg is fogta. Hívogató-pirosan, nedvesen tátongva nyílt puncija. A férfin azonnal nem volt ruha. Tekintélyes méretű, vaskos, bíborlila makkú dákója azonnal a „bejáratnál” volt. Óvatosan tolta egyre mélyebbre, figyelve, ahogy a gyönyör kiül a lány arcára, ahogy a kicsiny kisajkak körülölelik péniszét, és élvezte a szoros forróságot. Kezdetben lágyan, finoman dolgozott, de egyre jobban érezték magukat, légzésük fokozódott, a kéj eláradt testükben, Béla gyorsult. Néha kifejezetten durva volt, de Anna nem szólt, mert hatalmas gyönyört érzett, és nemsokára teste megint görcsösen megrándult, az orgazmus másodszor kerítette hatalmába. Béla még kibírta az élvező hüvely lüktetését, majd kihúzta nedvektől csillogó vesszejét, és lőtte ondóját Anna hasára, csupasz szeméremdombjára…

 

 Reggel nyolc óra, telefoncsörömpölés.

 - Szevasz, Béla, Matyi vagyok! Ráérsz este egy pofa sörre?

 - Persze, Matyikám, úgyse találkoztunk már ezer éve. Hol?

 - A Makk Ászban jó lesz?

 - Persze, este nyolc, oké?

 - Rendben!

 

 Ujjnyi hab a kriglikben, cigarettafüst, zaj, meg minden, ami egy krimóhoz kell.

 Béla és Matyi az egyik sarokasztalnál ücsörög, és épp túlesett a „Hogy vagy, rég láttalak!” - típusú beszélgetésen. Annak idején közösen béreltek lakást, aztán, bár útjaik elváltak, a kapcsolatot tartották.

 - Képzeld, öregem, felszedtem egy csajt, úgy két hónapja, hát az nem semmi, én mondom!

 - Ne mondd!

 - Nem is! Te, az, ha beindul, kész pornófilm! Nagyon jó teste van, aránylag okos is, szőke, természetesen, na, szóval tuti a csaj!

 - Az a lényeg, hogy neked jó legyen! Na, és mennyire komoly?

 - Ha-ha, ismersz engem, Matyi!

 - Persze, azért kérdezem!

 - Áh, nem hiszem, hogy ebből lesz valami, néha felkeres, egy kis ez-az, aztán ennyi!

 - Hát, mindegy, Bélám, egyszer majd csak rátalálsz az igazira!

 - Ja, addig meg… Hú, ezt nem is mondtam, tegnap este felvettem itt, az állomáson, aztán a pályaudvaron a mozdonyban lecumizott, később meg az egyik kocsiban tornáztunk!

 - Csak nem helybeli? – érdeklődött Matyi.

 - Asszem igen, itt lakik valahol.

 - Hogy hívják?

 - Ha jól emlékszem Annának…

 Annak ellenére, hogy Béla pontosabb paramétereket nem közölt, Matyi torkában fordult egyet a korty sör.

 - Jól vagy? – kérdezte a barátja.

 - Igen, Annát mondtál?

 - Ja, úgy hívják… Gáz van vele, ismered?

 - Persze, hogy ismerem, ha egyre gondolunk!

 Röpke jellemzést adott Matyi, Béla mindenben egyetértett, igenlőn bólintott.

 - Na, mondd már, ismered? – türelmetlenkedett Béla.

 - Hogyne, fél éve járunk!

 Most Béla köhögött a foglaltra kijárt sörtől. – Nem mondta, hogy van valakije… Biztos ő az?

 Matyi egy fényképet dugott Béla orra alá. Biztos ő volt. Béla csak hebegett, hogy ő nem tudta, ha tudta volna, akkor nem, meg a barátja nője mégiscsak tabu, ám Matyi félbeszakította.

 - Hagyd ezt a lökött dumát, Béla! Te nem tudtad, ő igen, akkor ki a hunyó?

 - Igazad van…

 - Csak az a kérdés, hogyan büntessük meg!

 Két sörrel később Matyinak támadt egy remek ötlete.

 

Kellemes este volt, Matyi az őrbódé előtt sétálgatott. Félórája ment el az utolsó munkás is, az építkezés aznapra bezárt. Az utcasarkon Anna szőke feje tűnt fel, a barátnője, Tünde társaságában. Néha el szokta kísérni Annát, beszélgetnek egy kicsit, majd Tünde hazamegy. Most is így volt. Mire besötétedett Anna és Matyi kettesben maradt. Körbejárták együtt a telepet, majd a bódéba húzódtak. A lány alig bírt magával. Legszívesebben már a bozótban magára rángatta volna a krapekot, de az makacsul ellenállt. Amint viszont becsukódott az ajtó!

 Annán egy lenge ruhácska volt, abból is hamar kibújt. Tangája pántja mélyen a feneke partjai közé merült. A formás gömbökre Matyi tenyere szorult. Egy pillanatra eszébe jutott, hogy tegnap Béla fogdozta, ám túl is lépett a problémán azzal, hogy van ő olyan jó barátja, hogy akár a nőjét is kölcsönadja.

 Mohón falták egymás ajkait, nyelvük pajkos-erotikusan kergetőzött. Matyi egy idő után Anna hosszú, vékony nyakára tért, csiklandósan csókolta, simogatta, nyalogatta. A lány hangos zihálással kísérte. Szerette, ha a nyakán nyalakodnak, s még jobban, ha a cicijén. Almakerek keblein keményre izgult bimbók meredtek, mint két barnásrózsás gomb, szúrták Matyi izmos-szőrös mellkasát.

 Hopp! Egy nyelv! Olyan hirtelen, olyan gyorsan, olyan ügyesen-izgatóan! Felváltva járta síkos táncát a két bimbón. A lány már nyögött. Gyönyörködött. Élvezte, és akár elélvezni is képest volt ettől, ha lett volna hozzá türelme, ám ilyen fiatalon az ember lánya híján van az ilyesminek.

 Cseppet bosszantva ezzel Matyit, de letornázta magáról a bugyit. Izgalmi állapotát a nedves, halk csattanásnál semmi sem jellemezheti jobban. Azzal még jobban bosszantotta a pasit, hogy az alsónadrágjához akart férkőzni. Amikor ez sikerült, Matyi „mérge” és ellenkezése elpárolgott. Hagyta, hadd vegye Anna kézbe az irányítást. Felnyögött.

 A szájába vette!

 Balra ívelő, átlagosan hosszú, ám vaskos szerszámán felhúzta a fitymát a lány, a bíborvörös makkon nyelve cikázott át. Aztán Anna a szájába vette, lassan, de hatékonyan nyeldekelte, ujjaival lágyan „verte”, míg a sós ízt nem érezte. Egy pillanatra arra gondolt, most abbahagyta, de aztán úgy döntött, befejezi, legalább tovább fog tartani. Szopott hát tovább a srác minden kéjes tiltakozása ellenére, aminek meg is lett az eredménye. Megrándult a pasas teste, vaskos farkából lüktetve lövellt elő egy hatalmas adag, meleg, sűrű ondó. Anna nagyon szerette, ha a testében élvez el a férfi, az már teljesen mindegy volt, melyik nyílásán keresztül. Egyetlen cseppet sem hagyva kárba veszni, teljesen tisztára nyelte-nyalta a lassan zsugorodó rudat, és gyengéden elengedte.

 Matyi félkómában megnézte az órát, ami szerint lassan körül kellene néznie a területen. A lány azonban nem hagyta, polipként tekeredett ruhátlan testével a férfi köré. Csupaszra borotvált öle nedves-hűvösen érintette az érzékeny makkot, aminek az lett a hatása, hogy a pasi letett arról, hogy körbejárjon. Viszonozta Anna csókjait, majd finoman az ágy fölé hajolt vele. A lány puhán lehuppant rá, lábait széttárta. Matyi odahajolt, ujjai megnyitották a domború, húsos nagyajkakat, az előbújó csiklóra csapott a férfi nyelve. Anna felsóhajtott-nyögött, ahogy a gyönyör első intenzív hulláma átvágott a testén, és nem is nagyon hallgatott el. A nyelv pörgött-forgott, a kéjgomb pedig keményre duzzadva, ruganyosan próbált megszökni, ám nem nagyon sikerült. Matyi viszont nem adta fel egykönnyen, így a lány testén hamarosan a kéj hullámai, és görcsös rándulásai futottak át, hangos nyögések kíséretében. Matyi eddig bírta nyelvvel, ismét keményen meredő farkát a nedves-csúszós punciajkak közé illesztette. Lassan, centiről centire tolta egyre beljebb és beljebb a rudat, míg szeméremdombjuk össze nem ért. Az Anna által kiadott hangok le sem írható, ám határozottan a gyönyör és kéj hangjai voltak. Matyi ágyékmozgása gyorsult, egyre hevesebben „döfte” a forró-nedves hüvelyt, mindannyiszor a lehető legmélyebbre hatolva. A lány rettentően élvezte a már-már durva mozdulatokat, és pillanatok alatt hatalmasat élvezett. Matyi, bár érezte az orgazmus görcsös szorítását, csak addig állt le, míg a lányon elcsitult az utolsó hullám is, utána úgy folytatta, ahogy abbahagyta. Eredmény: egy percen belül újabb kéjcsúcs, ám ezúttal Matyi sem bírta tovább. A hullámok közepette kirántotta a farkát, és sugárban fröcskölte fehér magját Anna napbarnított hasára, csupasz puncijára.

 Öt perc pihenő után Matyi felkelt, és körüljárta a telepet. Visszatérve mosolyogva nézte a cigarettázó lányt.

 - Tudod, mi jutott eszembe?

 A lány felvonta kérdőn a szemöldökét.

 - Mit szólnál egy hármas-dologhoz?

 - Ezt hogy érted?

 - Hát Te, meg én, meg még valaki…

 - Bolond! Fiú, vagy lány?

 - Hááát… egyik barátomra gondoltam, tehát két fiú, egy lány…

 Anna egy pillanatra mintha meglepődött volna, aztán elgondolkodó arcot vágott, végül megszólalt.

 - Nem is tudom. Izgatóan hangzik…

 - Szerintem is, és nem is járnál rosszul! Két fütyi mégiscsak több, mint egy!

 - Hát igen, csak ki lenne az a harmadik?

 - Nos, ez egy kényes pont. Egy régi jó barátom, és biztos vagyok benne, hogy neked is tetszeni fog!

 - Oké, rendben van. Max, ha nem tetszik, lelépek, nem?

 - Dehogynem, kicsim! – vigyorgott Matyi elégedetten.

 

 Autó dudált, Anna kilibegett vonzó, ám mégis szolid öltözetben, sminkben. Beszállt Matyi mellé, aki valahogy olyan ismerős környékre vitte. Egy kicsi, öreg ház előtt álltak meg. Míg lépdeltek befelé, Anna agya egyre zakatolt, honnan is ismerős a hely. Matyi kopogást követően már lépett is be, maga után húzva a lányt. Az veszélyt szimatolt, persze helyesen. Ismerős hang hellózott vissza, és jelent meg másodpercek múlva egy ismerős arc is.

 - Hadd mutassam be a barátnőmet, Annát. Ő pedig Béla, a barátom, csak nagyon ritkán találkozunk…

 Ha a lány terhes lett volna, most tuti lebabázott volna, mert annyira meglepődött a férfi láttán. Hamar, és nagyon ügyesen rendbe szedte arcvonásait, s úgy döntött, nem árulja el, hogy ismeri Bélát.

 Beljebb mentek a házba, a nappaliban ültek le, arra a heverőre, amely mintha ismerős lenne Annának. Elnyomta ilyesféle emlékeit, próbált mosolyogni, a beszélgetésre koncentrálni, és inni. Közben kiderült Béláról, hogy agglegény (milyen jó lehet neki!), mozdonyvezető (az csodálatos szakma!), és pont ezen a környéken jár (valóban?). Néhány óra és pohár elteltével már oldottabb lett a hangulat, bár a helyzet még mindig kacifántos volt. A két pasi izgatott volt, amelyben Anna csupasz öle kisebb mértékben szerepelt, mint Béla meg nem ismerése. A lány pedig már eldöntötte, belemegy a kétpasis dologba, de azt is megfogadta magában, el nem árulja magát.

 Ennek szellemében jelent meg fehér topjának elején, balról egy gumibothoz, jobbról egy menetszabályzóhoz szokott tenyér. Ám azok mindketten tudták, elég egy finom érintés, máris keményedik a bimbó. Játszi finom érintések cikáztak az almányi kebleken, néha megsodrintották a „cseresznyemagokat”. Melltartó nem volt rajtuk, a top vékony anyaga pedig mintha ott sem lenne. A két kéz szinte tökéletes összhangban dolgozott, míg a pasasok lágyan csókolgatták Anna nyakát. A két gazfickó tudta, mi kell a nőnek, hát megadták neki! A lány halk sóhajaiba halk nyögések keveredtek, behunyt szemmel élvezte a finom érintéseket. Megadóan nyújtózott, mikor levették róla a topot, és felnyüszített-nyögött, mikor fürge nyelvek váltották fel az ujjakat. Matyi és Béla szuszogva nyalakodott az érzékeny ciciken, kíméletlenül hajszolva Annát az első beteljesülés felé. Tudták a piszkok, hogy nincs az olyan messze!

 Nem telt el pár perc, a lány megrándult, halkan felsikoltott, és elélvezett. Másfajta orgazmus volt ez, de akkor is az volt.

 Alig csitult el az utolsó hullám, Matyi keze már a miniszoknya alá nyúlt. Csak jól látta, mikor beszállt a kocsiba, hogy nem volt rajta bugyi. Erre Béla is rájött, mivel az ellenkező oldalról ő közelített. Egy darabig dörzsölgették a csupa nedv puncit, aztán a szoknya is zavaró lett számukra.

 A ruhadarab levétele azonban már komolyabb akadályba ütközött, mivel Anna mindkét kezét széttárva a nadrágokon matatott, és egyáltalán nem akarta elengedni. Kapkodó, gyors mozdulatokkal jutottak közös nevezőre. Olyan gyorsan vetkőztek, mint még soha. A megkezdett izgatásokat akarták folytatni. Anna megmarkolta a két merev, vaskos faszt, lágyan húzogatta rajtuk a bőrt, míg Matyi és Béla ujjai a csiklóján „veszekedtek”. Ebből a küzdelemből a lány került ki győztesen. Akkorát élvezett perceken belül, mint egy ház.

 Most már Anna adni is akart, eldőlt hát találomra, balra. Matyi balra ívelő farka, bíborlila makkja került ajkára. Két izgató puszi után elnyelte, ameddig lehetett. Tövig. A férfi arca tökéletesen elárulta a nyelvmunka minőségét. Profi volt, ám ezalatt Béla sem tétlenkedett. Addig feszengett, tornázott, amíg Anna kényelmes, oldaltfekvő pozícióban maradt ugyan, de a férfi hátulról-oldalról hozzáfért. Vaskos-eres hímtagja akadálytalanul csusszant a csupasz, nedves punci mélyére. Nem tudta tövig tolni, ám amennyi bejutott, az elegendő volt. Lassan, óvatosan lökdösött a pasi, egyrészt, hogy Annát ne zavarja a szopásban, másrészt a hüvely igen izgató forróságú és szorosságú volt, nem akart idő előtt spriccelni. A lány hangosan szuszogva-nyögve kényeztette pasija farkát, Béla gyengéd lökéseitől egyáltalán nem befolyásolva. Mindössze annyi zavart okozott, hogy gyakran elvétette a nyögés – nyalás - szopás ritmust, kellően megnyújtva ezzel Matyi gyönyörét.

 Ha van csodás dolog a szexben, akkor az egyszerre való elélvezés az az. Ha pedig háromnak sikerül! E trojka most így járt Először Matyi nem bírta tovább, lila makkja hatalmas adag ondót lövellt a máris élvező Anna szájába. A csupasz puncis lány hősiesen, nagyokat nyögve nyelte, mialatt a harmadik erőteljes kéjcsúcs hullámzott át rajta. Hüvelye síkos satuként szorongatta Béla vaskos dákóját, mely lüktetve fröcskölte csordultig Anna kéjenc testét.

 Fáradtan engedték el egymást, majd a lány a fürdőszoba iránt érdeklődött. A pasasok követték egy frissítő fürdőre, utána pedig… Anna nem hagyta magát, pihenni szeretett volna, ami úgy tíz percig tarthatott, addig ugyanis Matyi és Béla megivott egy-egy sört. A lány kólázott, de aztán nem volt menekvés!

 Matyi átölelte barátnőjét, és mohó, felfaló csókokat váltott vele, aminek Anna egyre inkább nem tudott ellenállni, sőt, egyre aktívabban részt is vett benne. Viszonozta a fürge nyelvet igénylő csókokat, cirógatta Matyi hátát, fenekét, majd a farkát. A férfi keze sem volt mozdulatlan, hol valamelyik almácskányi cici gombjait söndörgette, hol pedig nedvességellenőrzésre leszaladt a csupasz, forró „völgybe”. Mikor az elérte a kellő sikamlóssági fokot, Matyi szorosan ölelve Annát, és a heverőhöz sasszézott vele. Leült, majd lassan hátradőlve húzta magára a lányt. Szinte gond nélkül csúszott a felizgult punci mélyére daliás, balra hajló fasza. Anna azonnal mozgásba lendült, tompora fel-alá táncolt, nedvei bőséggel csordogáltak, „elárasztva” Matyi dús szőrzetét is. Béla a táncoló popsihoz nyúlt, a nedvekkel elárasztott, barnásrózsaszínű lyukacskát kereste ujjával. Mikor rátalált, finom körözéssel furakodott egyre mélyebbre, és míg gyengéden készítette elő a popsit, érezte Matyi kemény, dolgos dákóját. Nemsokára kellőképp tágnak bizonyult a lyuk, Béla a párocska fölé-mögé helyezkedett. Anna viszont alig lassított.

 - Várj… - lihegte. – Mindjárt… - hirtelen megmerevedett, tövig ült Matyi farkába, és elakadó lélegzettel élvezett el ismét. Negyedszer.

 Béla várt egy kicsit, de aztán lassan, de határozottan benyomta vastag faszát a tágulékony, ám szűk popsiba. Még érezte az orgazmus „utórezgéseit”, Matyi, és Anna forróságát. Szinte ösztönösen találtak rá a kellő összhangra, a lánynak még mozdulnia sem kellett, a fiúk gondoskodtak mindenről. Anna hangosan nyögött minden döfésnél, így, két lyukból még sosem volt „kitöltve”, az érzés tehát újabb gyönyörcsúcshoz vezette őt. Már nem is számolta, hogy az ötödik rángatja kéjes görcsbe testét, nem érdekelte, hogy fáradt már, hogy a pasik „kíméletlenül” dugják zsibongó alfelét… Kifulladásig akarta a szexet.

 Megkapta, amit kívánt, nem is olyan sokára, mikor hatodszor is elélvezett…

 - Fiúk, ne!… - nyögte. – Nem bírom tovább!

 Béla és Matyi gyengéden kihúzta a farkát az elgyötört, izzadt, kielégült lányból. Anna hanyattfekve pihegett, a két pasi pedig mellette állva verte a répát.

 - Kicsim, nem ismerted véletlenül már régebben Bélát? – kérdezte Matyi szinte unottan.

 - De igen, ismertem… - Anna ellenállása végképp megtört.

 - És ezt nem kellett volna mondanod?

 - De, mondanom kellett… volna…

 - Akkor most meg fogunk büntetni! – kacsintott Matyi Bélára. – Lelövünk!

 A pasi balra ívelő farkából azonnal kilőtt a fehér, ragacsos ondó, beterítve Anna arcának jelentősebb részét. Barátja sem maradt nagyon le, vaskos fasza nagy erővel spriccelte szíven a lányt.

 Fáradtan, nevetgélve nyúltak el szerteszét a szobában…

 

 Anna egy darabig nem felejti el azt az estét, az biztos. Pasija, és annak barátja jóformán kifulladásig dugta.

 A lány megfogadta, nem néz többé más férfire… Matyi tudta nélkül! Az a kis lecke többszörösen is jótékony hatású volt. Belátta, hogy hazudni nem jó dolog, a hármas szex viszont király! Nem mintha Matyi nem tudta volna ellátni „házastársi” kötelességét, de hiányzott Béla vaskos kéjrúdja.

 Barátnőjének, Tündének panaszkodott erről a problémáról, aki hümmögve hallgatta, végül így szólt.

 - Miért nem állsz egyszerűen Matyi elé, és beszéled meg vele?

 - Nem tudom, nem merem! – nyavalygott a szőke lány.

 - Szerintem így lenne fair, de hát te tudod!

 

 - Nézd, Anna, Matyi a barátom. Szívesen megteszem, ha nincs kifogása ellene, benne vagyok én minden jóban, de a barátom háta mögött a nőjével…

 Anna vonakodva vette tudomásul a helyzetet, megpuszilta Bélát, és hazament.

 Nem bírt aludni, rettentően viszketett a puncija, ám hajnal kettő felé támadt egy ötlete, amit úgy érzett, jó lesz, és megnyugodva aludt el.

 

 Tünde Annával volt egyidős, sötétszőke hajú, barna szemű, magas, vékony, átlagos szépségű-, és alakú. Nagyon régóta barátnők voltak, és szinte minden bajukat megosztották egymással. Tünde azonban szolidabb, csendesebb volt Annánál, így ha együtt mentek valahova bulizni, őrá nem ragadtak úgy a pasik. Mindezt cseppet sem bánta, megvolt ő nélkülük, mindazonáltal egészséges vonzalmú volt, sosem gondolt szexpartnerként lányra.

 Azon a meleg, júliusi délelőttön is abszolút gyanútlan volt, mikor a tóparton napozva az egyetlen tangában heverő Anna elővezette ötletét.

 - Hát… hát… - hát, ennyit az első reakcióról.

 - Hát, csak úgy gondoltam… - lendített még egyet rajta a szöszi.

 - Te tiszta bolond vagy! – talált szavakat Tünde. Anna ugyan nem ezeket várta, de sejtette, hogy nehéz dolga lesz.

 Kitartóan, napokon keresztül ostromolta barátnőjét ezzel a témával, mire az rábólintott. Persze Tünde számára nem volt könnyű döntés, hiszen mégiscsak a barátnője pasija, ámde férfi, ergo: farka van. Abból egy ideje hiányt szenvedett, és volt ugyan hiánypótló apparátusa, egy hús-vér kéjrúd!

 

 - Hello, édesem! – lehelt csókot Anna az ajtót nyitó Matyi ajkaira. – Alhatok ma nálad?

 - Hát persze, kicsim, mikor nem? – nevetett a férfi, és a két személyre terített asztalhoz terelte Annát. – Vártalak ám, és van egy jó hírem.

 - Ki vele…! Ez finom!

 - Én főztem, nos, az a helyzet, hogy ma beszéltem a Koltaival, aki az egész építkezés tulajdonosa.

 - Igen, tudom.

 - Aláírtuk a lakásra a szerződést, két hónap múlva be is költözhetünk, ha… gondolod…

 Anna kis híján megfulladt a jobb sorsra érdemes falaton. – Már, mint hogy te meg én?

 - Igen, összeköltözhetnénk! Anyádéknak nem lenne kifogásuk, az öcséd meg még örülne is…

 - Na, az biztos! Te, Matyi, ez csodás! Meg kell ünnepelnünk! – és választ sem várva felugrott, és maga után húzta a férfit a hálószobába.

 Szorosan ölelve csókolóztak, simogatták egymást, nyelveik pajkosan kergetőztek, egyszóval erősen azon voltak, hogy minél hamarabb felizgassák a másikat. Ami azt illeti, Matyin előbb látszott, és érződött a fenti állapot, de ezzel Anna sem volt másként, máris kellőképp benedvesedett. Az ágy mellé tipegtek, végigomlottak rajta, mindvégig hevesen csókolózva.

 Vékonyka ujjak hegyesre reszelt körmökkel cirógatták az izmos férfihátat, persze a póló alatt, és csak annyira érintve a bőrt, hogy bizseregve fokozza a kezdődő gyönyört. Egy idő után feszélyezte a póló, Matyi levette. Cirógatásai azonban hamar mélyebb régiókba tévedtek, itt bizony erősebb akadály is volt. Ketten, együttes erővel megszabadultak a farmer-, és alsónadrágtól is.

 Még mindig ölelkezve csókolóztak, ami Annát ismerve igen meglepő volt, mert már rég rávetette volna magát a faszra. Ehelyett csak finom mozdulatokkal izgatta, húzogatta a fitymát, ezzel elnyújtva Matyi gyönyörét. A férfi nemsokára elvesztette a türelmét, kezébe vette volna az irányítást, és az almányi kebleket, de Anna nem hagyta, határozottan, de finoman eltolta magától a pasit. Ő akarta fogni a gyeplőt, és igaz is volt, bár azt inkább fasznak hívták. Ha már fogta, nem eresztette, fel-le mozgatta kezét, vadul verte. Mikor Matyi arca eltorzult, mely a közelgő „robbanáspontot” jelezte, a dákót a szájába vette. Keze egy percre sem pihent, erre még nyelve is rásegített, a bíborlila, fénylő makkon pörgött.

 Fél percen belül Matyi megrándult, felnyögött, lüktető farkából elemi erővel lőtt ki az ondó. A lány fürge nyelve mohón habzsolta, és az utolsó cseppig lenyelte a számára finom nedűt.

 - Na, most már te jössz! – fenyegetőzött Matyi levegő után kapkodva. Anna nevetett, és lenge ruhácskáját messzire dobta. A férfi nem hitt a szemének. Volt rajta bugyi! Pillanatnyi habozás után átölelte a lányt, vad, harapdálós, nyelvkergetős csókba forrtak össze. Hosszú percek után Matyi óvatosan egyre lejjebb tért, a karcsú nyakra, és közelített a kemény bimbójú cicikhez. Anna hagyta, sőt, felsőtestét Matyi orra elé domborította, megkönnyítendő a munkáját. Némi önzés is volt ebben, mellei érzékenyek voltak az efféle izgatásra, most sem volt ez másként. Az első csók, nyelvcsapás lágyan bizsergette meg a lány gerincét, és ahogy a pasas egyre tempósabban dolgozott, kergette nyelvével a bimbókat, csókolgatta, szopogatta, egyre erőteljesebb lett benne a kéj. Lassan, de biztosan közeledett a gyönyör csúcsa felé, érezte Matyi is, hogy már nem kell sok, és a megérzése nem csalt. Anna magához szorította a férfi fejét, mint anya gyermekét, és finom rándulások szaladta át rajta, fel is nyögött, ahogy elélvezett.

 „A piszok! Tudja, mi a jó nekem!” – gondolta a lány. Csatakosra ázott bugyija pántjánál matatott, de a férfi megelőzte, már türelmetlen mozdulatokkal pöndörítette le az ázott kis tangát. Diszkrét csattanással tapadt a padlóra, Anna puhán vetődött az ágyra, ölét szélesre tárta. Nedvesen csillogtak a csupasz ajkak, a hüvely rózsaszínen, vágyakozva nyílt résnyire, a csikló izgatottan duzzadt. Matyi utóbbit részesítette előnyben, ujjaival még jobban elérhetővé tette a fénylő gombocskát fürge nyelve számára. No, persze, amikor a síkos szervek egymásnak feszültek! Volt olyan csúszkálás, hogy a lány, de még az ágy is beleremegett! Azután, hogy még jobb legyen Annának, Matyi ujja tövig mélyedt a forró hüvelybe. Hihetetlen gyönyör ostorozta a lányt, a fiú nyelve kemény peckét kergette, puncija mélyét két ujja döngette. Nemsokára az egyébként is sikongató Anna felsikoltott kurtán, lélegzete elakadt, testén görcsös remegés futott át, nagyot élvezett.

 Még alig csitultak el rajta az utolsó hullámok, Matyi máris a lucskos ajkak közé igazította kőmerev farkát. Óvatosan, lassan tolta be, ami teljesen fölösleges volt, hiszen az egész hüvely úszott a behatolást megkönnyítő nedvekben. A lány szinte szenvedve a gyönyörtől, felnyögött. Alig volt túl a másodikon, már újra keményen, szinte vadul izgatva, kergetve volt a harmadik felé.

 - Ah, Matyi!… Mélyebben… ahh! Basszál! Jaj! – sikongatott kéjbe torzult arccal Anna, átölelte a férfi derekát-fenekét, és húzta magára. Az gyors és heves mozdulatokkal hágott, kirántva, majd újból tövig mélyesztve a forró pinába farkát.

 - Matyi! Jövök! – sikított hirtelen a lány, magához szorította, hogy minél mélyebben legyen a testében a kéjrúd, hüvelye lüktetve szorult össze, a punci mindenféle folyadékot préselt magából.

 Matyi eddig bírta. Éppen hogy elélvezett a barátnője, kirántotta a lében úszó farkát, ami hatalmas lövelléssel fröcskölte a forró spermát Anna kipirult, kéjtől fáradt testére.

 

 - Jól bírod, édesem! – csókolta meg később a zuhany alatt Matyit.

 - Ez csak véletlen volt, kicsim! – szerénykedett a pasi.

 - Persze, az utóbbi időben mindig, nem? Az jutott eszembe, benne lennél-e egy olyan hármasban, ahová én hoznám a harmadikat?… Lányt! – tette még hozzá.

 - Hogyne, ha téged nem zavar…

 

 Nem zavarta, de ennyiben is maradtak, nem beszéltek meg semmilyen időpontot ezzel a hármassal kapcsolatban. Legalábbis Matyi és Anna között, ám Tündével minden pontosan le volt vajazva, így a megbeszélt nap estéjén Tünde csöngetett elsőként Matyinál.

 - Szia, gyere be! – nyitott ajtót udvariasan a pasi. – Anna még nincs itt, de bármikor itt lehet.

 - Köszönöm, megvárnám, nem baj?

 - Nem, csüccs le, kérsz valamit? – és az ehhez hasonló, szokásos udvariasságok, hangyányit feszélyezett légkörben.

 Egy óra tel el így, Anna persze sehol, a megbeszéltek szerint. Matyin látható volt, hogy kényelmetlenül érzi magát, egyrészt, mert a barátnőjének már rég itt kellene lennie, másrészt Tünde ottléte, öltözéke és külseje alaposan próbára tette a fiúságát. Miniszoknya, fehér top, mélyen kivágva, melltartó nélkül, szolid smink… Arról volt szó, hogy moziba mennek, de Anna még mindig sehol. Tünde elérkezettnek látta a percet, és kiment a fürdőszobába. Azonnal hívta Annát, a megbeszéltek szerint.

 - Itt vagyok a sarkon, megyek már!

 Ugyanezt válaszolta Matyinak is, húsz másodperccel később. Betoppant a lakásba, hadovált valami otthoni balhéról, majd kimentette magát a fürdőszobába.

 - Tünde még… - kiáltott utána Matyi, de hallva a csukódó ajtót, elhallgatott.

 Ott volt, bizony! Izgult, mint az első randin!

 - Kész vagy? – kérdezte Anna. – Mehetünk moziba, ha gondolod!

 - Nem, nem. Megbeszéltük, és különben is! Tök izgi, nem?

 - De! – puszilta meg Anna. – Meglátod, milyen jó lesz!

 

 - Matyii! – kiáltott ki Anna. Gyere egy kicsiit!

 - Jó, de mehetek? – utalt a tapintatos férfi Tündére.

 - Gyere nyugodtan! – ment hát nyugodtan, ám ahogy járólapba gyökerezett a lába, az minden hűvös nyugalmat nélkülözött. Forró erotikában azonban bővelkedett.

 Folyt a forró víz a zuhanyrózsából. A vízsugarak alatt a lányok csízeltek Matyira, természetesen ruhátlanul. A vízcseppek puhán permetezték a selymes bőrű melleket, csillogva ültek meg a fázósan megkeményedett bimbókon.

 Fürdőruha volt eddig a legkevesebb, amit Tündén láthatott a pasi, és már akkor is elismeréssel volt a lány teste, főként formás, nagy és súlyos mellei láttán. Most még izgatóbb volt, mert nem takarta semmi. A hasa eddig is lapos volt, köldökébe piercing kívánkozott, olyan formás vala, popsija izmos-gömbölyű. Szép dolgok ezek, a legszebb azonban az a sima, rózsaszín háromszög, mely a combok tövén bújt meg, szinte kislányosan, szűziesen. Az utóbbi, bár a múlté volt rég, volt igazságalapja, nem sok fasz szántotta még édes mélyét.

 Míg Matyi a látottakat értékelte, próbálta magának hasonlóképpen megfogalmazni, Anna elvesztette a mosolyát és a türelmét.

 - Csinálsz valamit, vagy vízköves legyen a hátunk?

 Igen gyorsan vetkőzött le, és beállt a lányok közé. A fürdésre nem volt nagy szüksége, ha azt vesszük, hogy alig egy órája esett túl rajta, de most nem is a tisztálkodás volt a fontos, hanem a bujálkodás. Tusfürdős flakont kapott a kezébe, megfelelő mennyiséget a tenyerébe nyomva azon mesterkedett, hogy mindkét lány testét síkos hab borítsa. Sikerrel járt, igen hamar, de a lányok viszonzásképpen őt is behabozták. Nem kézzel…

 Matyi nem tiltakozott, „mereven” tűrte. Azt is, hogy valamelyik szemtelen szárcsa előnyben részesített rajta néhány pontot, azt viszont nem átallotta kézzel megtenni! Amikor már négy kéz tülekedett az egyébként nem négykezes testrészén, finoman megállította a lányokat. Megkérte őket, vegyenek el kettőt. Megtették, és mindannyian jól jártak. A lányoknak maradt kezük Matyi más izgatható régióinak cirógatására. Ez percekig „olajozottan” működött, tusfürdőtől behabozva, ám a még mindig zubogó forró víz lemosta lassan. A hegyes körmök ugyan izgatóan cirógatták Matyi hátát, de ő úgy gondolta, a szobában jobb lenne folytatni. A csajok boldogan követték, még megtörölközni is elfelejtettek.

 A férfi megállt az ágy előtt. Tétovázott, hogyan tovább, Anna viszont határozottan leültette, eldöntve ezzel a kérdést, majd Matyit is. Tündével közrefogva heveredtek mellé, Anna vadul csókolózott a pasival, míg barátnője a kőkemény, balra ívelő faszt becézgette. Először csak ujjhegyről simogatta, cirógatta, később megmarkolta, lassan gyorsulva húzogatta. Minden mozdulata nyomán előbukkant a fényes-vörös makk, hegye finoman kicsúcsosodott, bőre a kalap alá pöndörödött, és vissza. Izgató látvány és érzés volt a pasinak és a lánynak egyaránt, főleg, hogy ez a mozdulatsor egyre gyorsult. Tünde „unta” el hamarabb, egyszerűen elpárolgott a „más pasija” – gátlása, érezni akarta magában a faszt, bármilyen módon. Első és egyszerűbb megoldásként lejjebb tornázta testét, a kéjrúd az orra előtt lüktetett. Nyelve siklott a forró szerszámra, alulról fölfelé nedvesítette, izgatta végig. Ezután föntről le, és lentről föl. Körözött néhányat, követve a lágy érintéstől gyönyörében megránduló faszt. Aztán szegény szervnek nem volt menekvése. Puha ajkak gyengéd ölelésébe szorult, míg azok fel-le mozogva dolgoztak, az izmos nyelv alapos munkát végzett a makkon.

 Ezalatt Matyi másik végén abbamaradt a csókolózás, a férfi Anna más részét is szerette volna ajkaival érinteni. A lány engedelmesen térdelt Matyi arca fölé, nedves, csupasz punciját készségge

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr307522466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása