Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.06.11. 18:00

Gyémántok 79

Hetvenkilencedik fejezet

(Avagy: az első számú rajongó)

 

 

 Orsi szerette barátnője bandáját, a zenéjüket, és nagyon örült Lívia meghívásának. Az este minden várakozását felülmúlta. Nemcsak, hogy találkozott Sanyival és Stefivel, utóbbitól, és annak pasijától még szexuális úton terjedő gyönyöröket is kapott.

 Az éjféli koccintás után arra számított, a társaság elhervad, de nem úgy történt. Felhörpintették a pezsgőt, körbepuszilták-csókolták egymást, tartottak egy félórás technikai szünetet. A mellékhelyiség és fürdőszoba meglátogatása után a nappaliban verődött össze a társaság java része. Lívia, Sanyi és Orsi a fürdőszobában maradt. A pár lánytagja rémülten fedezte fel még az este folyamán, hogy intim borotválkozása nem sikerült tökéletesre. Ez rajta kívül senkit sem zavart, fel sem tűnt, de ő nem nyughatott, kért Alíztól egy borotvát, és Sanyi segítségével orvosolta a problémát. Orsi pedig elintézte illemhelyi dolgait, és tisztálkodott volna, ha a kád szabad lett volna. Sebaj, addig fogat mosott a mindig nála levő "úti fogkeféjével".

 - Na, most már jó lesz? - kérdezte Sanyi, kezében a borotvával, tükröt tartva a kérdéses terület elé. Lívia leöblítette, és csak azután vette alaposan szemügyre szőrtelen szemérmét.

 - Szerintem most jó. Orsi, mi a véleményed?

 A szólított szájában megállt a fogkefe. Háttal állt nekik, megfordult hát. Jó barátnők voltak, de még nem ennyire. Habzó szájjal bólintott, kezével jelezte, hogy tökéletes, aztán visszafordult öblíteni.

 - Készen vagytok? Mert még zuhanyoznék… - fordult vissza a párhoz, már beszédképesen.

 - Gyere! - húzódott arrébb Lívia, de nem mutatott hajlandóságot kimászni a kádból.

 Orsi melléállt, megnyitotta a csapot, és mikor a kellő hőfokot elérte a víz, átkapcsolt a zuhanyra. Lívi egy tusfürdőt vett az egyik kezébe, melyből egy adagot a másik tenyerébe nyomott. Barátnője meg sem lepődött, hagyta, hadd fürdessék, sőt, nemsokára ő is viszonozta, igaz, Lívia már tiszta volt. A srác csak állt mellettük, nemigen tudott részt venni a dologban. Hármuknak már szűk volt a kád, jobb híján csak karbafont kézzel nézte a csajokat. Lívia alapos volt, Orsi egyetlen porcikáját sem hagyta ki, és ugyanezt az "ellátást" ő is megkapta. Kétségkívül izgató volt mindkettejüknek, de azt is felismerték, ott, a fürdőkádban tovább nem folytathatják. Lívi még annyit tett, miután Orsit tisztának ítélte, hogy közelebb hívta a gyanútlan Sanyit. A fiatalember arra eszmélt, hogy barátnője még egyszer, alaposan megmossa a farkát.

 Megtörölköztek, és visszamentek a nappaliba. Nem römiparti zajlott, Lívi visszafojtotta a vigyorát a közben fényképező Laci láttán, aki rájuk is villantott egy kockát.

 A fotel most foglalt volt, Lívia a kanapéra telepedett, Orsi mellé, Sanyi pedig előttük állt meg. Lívi előrehajolt, kezébe vette szerelme félárbócon levő szerszámát. Felhúzta a bőrét, megcsókolta-nyalintotta a kalapkát, majd odakínálta barátnőjének.

 - Ti aztán önzetlenek vagytok! - nevetett fel Orsi.

 - Miért? - döbbent Lívi.

 - Stefi ugyanilyen kedvesen kínálta Dömét!

 - Nem kopik az el! - dörmögte Sanyi.

 - Milyen igaz, köszi! - és Orsi máris rámart az éledező kukira.

 Természetesen ő sem volt önző, viszonylag gyakran adta vissza Líviának, aki addig a fiú zacsiját cirógatta, vagy éppen Orsi melleit gyúrogatta gyengéden. A lányok mindamellett figyeltek arra is, hogy Sanyi kemény maradjon, de idő előtt ne "lője el a tárat". Mivel az est folyamán már történt egy és más, a fiatalember ettől nem tartott. Végül Lívia unta el ezt az "adogatósdit", és javasolt váltást. Lefektette Orsit a kanapéra, ő maga fölétérdelt, fordítva. A vékony combok közé fúrta a fejét. A pamacs mutatta az irányt, amit magától is tökéletesen tudott. A punci felé nyújtott nyelve megállt félúton.

 - És most én mit csináljak? - siránkozott Sanyi a csajok fölött.

 - Verd ki, ha nem tudod! - mordult rá Lívia.

 A srác végül a kényelmesebb megoldást választotta. Barátnője feneke volt olyan magasságban, amit könnyen felért, és az volt közelebb a kanapé széléhez (karfa szerencsére nem volt). Orsi, aki addigra már nyalintott párat a frissen epilált szeméremajkakon, és nyelve hegye már a kéjgombra simult, észlelve a közeledő rudat, kezeivel szétnyitotta a puncit. A pasi könnyedén beletalált a forró, nedves hüvelybe, de csak lassan mozgott, nehogy zavarja Orsit. Mindegy volt, mert lagymatagon lengő zacsija majd' szemen ütötte a lányt, aki a látása érdekében inkább csak ujjaival segített Líviának. Néha nyakatekert módon próbált nyelvvel is odaférni, esélytelen volt. Maradt az ujjainál. Barátnője azonban teljesen magáénak tudhatta a pamacsdíszes ölet, és a testében egyre erősödő élvezet ellenére, hevesen pörgette nyelvét. Ujjaival hátrahúzta a csiklót takaró bőrt, a piros, duzzadt szervecske nedvesen fénylett. Ruganyosan próbált ugyan kitérni, de Lívia mindig megtalálta. Néha finoman ajkai közé szívta, hogy aztán hangos cuppanással engedje el. Mindkét lány testében fokozódott a gyönyör, Orsi már ki-kihagyott, megfeledkezett a "dolgáról", mígnem hátrahajtott fejjel, halkan nyögdécselve, megfeszülő testtel el nem élvezett. Nedveit képtelen volt uralni, összeránduló vaginájából fröcskölt elő egy jó adag, Lívi orra hegyére. Sanyi ezt a pillanatot kihasználva lassan kihúzta farkát, és rövid időre eltűnt. Orsi végre ismét hozzáfért Lívia öléhez, pörgette-forgatta nyelvét a most elérhető klitoriszon, és túl az orgazmuson végre kellő figyelmet tudott fordítani Lívire. Legnagyobb sajnálatára azonban Sanyi visszatért. Farkán ezúttal gumi feszült, és diszkréten helyet kért. Orsi ismét széthúzta a nedves ajkakat, a dákó tövig siklott a vöröslő vaginába. Lívia felnyögött, mindamellett bosszankodott, hogy folyton félbehagyják az izgatását, pedig ketten is vannak ott. Érezte a gumit Sanyi farkán, de nem tulajdonított neki nagy jelentőséget. Végre megint a testében érezte a fütyköst, a fiú mozgatta is, ahogy kell, de pár perc múlva…

 "Hé, mit csinálsz? Ne húzd ki!… Te, az nem az a lyuk!" - futott át Lívi fejében, miközben Sanyi a lány fenekének ráncos, szűk bejáratához illesztette a síkos gumiba rejtett farkát. Nagyon lassan hatolt a jóval szűkösebb helyre, ahová már nagyon régen vágyott, csak eddig nem merte megtenni. Lívia meglepődött ettől a fordulattól, viszont Orsinak több helye lett. A lány ismét kihasználta az alkalmat, a szabaddá vált csiklót alaposan megkergette nyelve hegyével, a lassan mozgó Sanyi-fütyi pedig nem zavarta. Lívia merőben új érzéssel lett gazdagabb. Nem volt rossz, hogy pasija a popsijában dolgozik, de jó sem, amolyan semleges. Orsi nyalakodása azonban elnyomta minden ellenérzését, és gyorsan közelgett a várva vágyott csúcshoz. Pár perc után teste megrándult, nedvei áradtak, felnyüszítve élvezett el.

 Sanyi a lehető legóvatosabban húzta ki a farkát, és már vette is le a gumit. Némi kavarodás következett, mert a fiú most Orsira pályázott, ám a lányok addigi pozitúrája nem volt annyira jó. Hárman topogtak a kanapé körül, míg Orsi fejéből kipattant a szikra. A hátulról behatolást javasolt, de oldalt fekve. Az újabb óvszert nem hagyta, hogy Sanyi feltekerje, nemi baja nincs, szerinte a srácnak sem. Bébi ellen tablettázott, a popsija pedig tabu. A hapsi a kanapéra heveredett oldalvást, elé pedig rajongója. Lívia eléjük guggolt, barátnője felemelte a fölül levő combját. A pamacsdíszes punci újabb gyönyörökre éhesen nyílt, de a fiú egyelőre nem hatolhatott be, mert nem volt elég nedves. Lívi boldogan segített ezen a problémán, nyelve hegye gyorsan végigsiklott a szeméremajkakon, Sanyi odanyúlva még jobban szétfeszítette őket, a lány már a rózsaszín hüvelyhez és a csiklóhoz is odafért. Hosszan izgatta a pina minden részét, gyakran elidőzve a duzzadó klitoriszon, viszont gondoskodva a majdani aktus másik résztvevőjéről, néha szájába vette a kemény fütyköst is. Hamarosan (a halk nyögésekből és a nedvességből ítélve) létrejöhetett a behatolás. Lívia felhúzta a fitymát, a bíborló makkot a forró vaginába irányította. Sanyi kicsit mocorogva megtalálta a valóban sokkal kényelmesebb pózt, keze elengedte Orsi szemérmét, és felemelt combját fogta meg, magasra tartva azt. Lassan mozgatta ágyékát, izmos farka ki-be siklott a kisajkak között. Lívia pedig nyelvével kóricált, jobbára az ujjai segítségével bőrredői közül előbújtatott csiklón. Néha kitért a színizom faszra is, vagy még odébb, a golyóbisokra, de gyorsan visszament a kiindulópontra. Orsi már minden visszafogottságát elhagyta, nyögött, nyüszített, és levegőért kapkodott. Most, hogy kétfelől is kapta az izgatást, hamar a csúcsra ért, ölébe nyúlva elhessentette barátnője kezét, és feszítette szét ajkait, csiklója úgy emelkedett ki, mint egy apró fütyi. Lívia nyelve erősen kergette a ruganyos szervet, közben keze saját ölébe mozdult, Orsi váratlanul megmerevedett, lélegzete elakadt, és ahogy testén átcsaptak a gyönyör hullámai, úgy engedte ki hangos sóhajjal. Lívia abbahagyta a nyalakodást, keze pedig nem kifejezetten a saját érdekében simult puncijára, hanem a villogó vaku miatt.

 Orsi elhúzódott az ismét nekilendülő Sanyi elől, és Líviát hívta a helyébe. Annak sem kellett kétszer mondani, odafarított a párja elé, előtte megjegyezve neki: "Ha a seggembe mered dugni, kitököllek!" Sanyi nem volt a saját golyóinak ellensége, a megfelelő lyukba döfte, amint az előttük guggoló Orsi megfelelő nedvességűre nyalta. Az imént jelenet megismétlődött, csak a csajok cserélődtek fel. A srác már nem volt lassú, egyre hevesebben mozgatta ágyékát, és néhány pillanattal később lövésre készült. Az előttük térdelő lány azonban magáénak akarta, és ezt egyértelműen jelezte is. A fiatalember eleget tett a kérésnek, és kihúzta a farkát. Orsi a szájába vette, és szinte dolga sem volt, a makkból erőteljesen fröcskölt az ondó. A mohó lány mind lenyelte, lágy nyelvkörzésekkel tisztára varázsolta a dorongot, és hogy Lívi se maradjon gyönyör nélkül, a csupasz ölhöz hajolt. Barátnője megnyitotta előtte szeméremajkait, Orsi nyelve pedig a csiklón pörgött pár percig. Nem kellett sok a basszusgitáros lánynak, nyögései egyre szabálytalanabbakká váltak, majd megmerevedett, felnyikkant, és elélvezett. Hosszan csókolta Sanyit levezetésképpen, és Orsi is hozzájuk bújt, hogy ne unatkozzanak.

 Mindannyiuk számára feledhetetlen volt ez a szilveszter éjszaka. Orsi nagyon hálás volt Lívinek a meghívásért, és a későbbi "zártkörű rendezvények" állandó résztvevője lett. Márciusban megismerkedett egy fiúval, akit első dolga volt a baráti társaságnak bemutatni. Azok szimpatikusnak találták, és "bevették a bandába".

 A Diamonds pedig újra a Kisniki által bérelt helyiségben dolgozott. Sanyi és Thomas naphosszat körmölt, dudorászott, olykor Lívia és Stefi is beleszólt a készülő dalokba, ám így is hónapok teltek el, mire a demó elkészült.

 Július volt, mikor az első albumuk megjelent. Az átütőtől ugyan távol állt, de kétségtelen volt a siker, a kiadott mennyiség java része elfogyott.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr774561670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása