Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.05.28. 18:00

Gyémántok 77

Hetvenhetedik fejezet

(Avagy: éjjel a napozóteraszon)

 

 

 A Gyémánt-lányok, és a hozzájuk tartozó férfiak „partraszállása” után négyen maradtak a hajón. Thomas és Réka a hajó korlátjának támaszkodva gyönyörködött az öbölben, később megmártóztak ugyan a meglepően meleg vízben, de nem kívánkoztak ki. Döme jóval prózaibb okból maradt a fedélzeten. Fenntartásai voltak a sötét vízzel kapcsolatban. Tudott úszni, de nem valami jól. Nem érezte magát biztonságban, de férfiúi büszkesége ezt nem engedte bevallani. Még a lábujját sem tette a vízbe.

 - Naaa! Gyere már! – prüszkölt vizet Stefi, mint egy apró sellő.

 - Kösz, maradok! – támasztotta Döme a korlátot.

 - Csak a kedvemért! – könyörgött a lány.

 - Még a sajátomért sem! Különben is, megjött!

 - Ezt a sok bolond havibajos pacákot! – úszott Réka Stefi mellé. Kisniki nudistastrand-terápiája sokat javított szemérmességén, meztelenül taposta a vizet.

 - Te is azzal védekeztél a múltkor, jól emlékszem? – szólt Thomas, rajta sem volt semmi.

 - De még aznap este meggyőződhettél róla, hogy kamu volt az egész! – vágta oda Réka.

 - Szerencsére… - heherészett a dobos.

 - A sós víz árt a bőrömnek! – szólt oda Döme.

 - Inkább hintőporozod, mi? – Stefi egyre közelebb keveredett a hajóhoz. Valamit forralt.

 - Milyen hintőporról mesélsz?

 - A pékség liszteszsákjairól, édes! – a cseppnyi sellő a fedélzetre kapaszkodott, és fürgén odaszaladt a fiúhoz. Vizes testével átölelte a rövidnadrágos gyanútlant.

 - Háááhhh! – kiáltott fel Döme a hideg test szorításában.

 - Szeretlek! – mosolygott rá Stefi a gyönyörű kék szemeivel, és harminckét hibátlan, hófehér fogával.

 A srác nadrágja azonnal elázott, a libabőrös lány formás teste azonban végül felforrósította a pasi vérét.

 - Tiszta víz lett a gatyám! – sopánkodott a srác.

 - Akkor gyorsan le vele, még megfázol! – kiáltották a vízből. Még éjszaka is húsz fok fölött volt a hőmérséklet. Döme letolta, barátnője pedig újra hozzábújt. Már száradt valamennyit, de még mindig libabőrös volt. Mindenhol. A fázós-kemény bimbók izgatóan szúrták, és nem vették észre, hogy merénylet készül ellenük. Réka, mint Vénusz a habokból, a hajóra emelkedett. Ügyesen mögéjük lopózott, és Döme másik oldala felől simult a sráchoz.

 - Ilyen hideg a… - már késő volt visszakozni. Stefi, bármilyen kicsi volt, részben takarta Réka elől a víziszonyos srác egy darabját. Az a darab kemény volt, és merev, és izgatóan lengett, ahogy a gazdája ugrált.

 - A víííz! – rikkantotta Döme az újabb hidegsokktól.

 Már négy kemény bimbó bökte a fiút. Réka akaratlanul is látott, amit látott, ám később sem tudott elvonatkoztatni tőle, tekintete folyton odatévedt. Kezdeti szégyenlőssége teljesen elmúlt, hogy átadja helyét az erotikus kíváncsiságnak. A zárt ajtók mögött aktív és kezdeményező volt, de ez csak az aktuális párjára vonatkozott. Többszereplős játékban sosem vett még részt, ám titkon vágyott rá, bár nem így tervezte a mai estét. Döme ölelése valóban játéknak indult, a merev dorong láttán azonban feltámadt benne a remény. A másik pár a koncert estéje óta gyakorlottabbnak számított, de ők sem gondolták, hogy az este ilyen fordulatot vesz. Már csak Thomas volt a vízben, ő még javában a tréfán törte a fejét, míg fent a hajón a lányok már csak egészen kis felületen voltak nedvesek. Az osonó „gőzmozdony” macskaléptekkel cserkészte be Stefit. Több oka volt rá, ő volt a legkisebb, a száznyolcvan magas pacák jól be tudta teríteni, a lány volt az ötletgazda, hát majd jól visszanyal neki a fagyi, végül azért, mert már megszáradt, amióta kint van a vízből. Stefi reakciója először az elvárt volt, pattant, mint a nikkelbolha, de aztán hátra sem fordulva megjegyezte.

 - Milyen hideg a kukacka!

 A lány megfordult, és a harminc centi különbségnek köszönhetően a hasa előtt vizet csöpögtető szőrzet közül lógó szervet kezébe vette.

 - Felmelegítem! – jelentette ki ellentmondást nem tűrő mosollyal. Thomas nem mert ellenkezni, legnemesebb szerve túszként volt fogva tartva. A túsz a gyengéd érintéstől hamarosan nem fért el Stefi egy tenyerében, persze a lány mindent megtett, hogy felmelegedjen a fütyi.

 Nos, az izgalom már megvolt mindannyiukban, gátlás már csak egy kevés, és a kérdés, hol. Stefi javaslatára a hajó elején levő napozóteraszra mentek. Egy generációval korábban ez a terasz már láthatott hasonló négyest, csak akkor két Gyémánt-lány volt. Másik problémát jelentett, hogy ki kivel, de Thomasnak az volt az érzése, hogy egyedült Döme nem lesz meg neki aznap este.

 Réka ment elöl, nyomában Döme és Stefi, a végén Thomas lépkedett, igen óvatosan, mert az apró lány még mindig fogta a csatlórúdját. Megálltak a terebélyes placcon, és tanácstalanul néztek össze. Stefi vállat vont, eddig markolta a magas fiatalember farkát, úgy gondolta, felesleges lenne szemérmeskedni, álszenteskedni, mindenki megkívánta a másikét, hát engedjenek vágyaiknak. Térdre omlott Thomas vaskos, átlagos, és ácsorgó farka előtt. Felhúzta a bőrét, a piros-fényes makkot nyalogatta, ritkás szőrzetű zacsiját simogatta. Szájába vette az egész rudat, a tenger vizétől kicsit sósnak érezte, de még jól is esett neki. Thomasnak még jobban, félig lehunyt szemmel, halkan nyögve élvezte Stefi tevékenységét. A lány elszopogatta így egy ideig, de mindketten úgy érezték, nem tartható ez az állapot sokáig, Stefi hanyattfektette a hórihorgas dobost, egy másodpercig azon filózott, hogy beleül a faszba, végül úgy döntött, nedvesítteti magát egy kicsit. Thomas teste fölé térdelt, de fordítva, rózsaszínje a fiú orra elé került, ő pedig a merev dorongba markolt. Nyalogatta, szopogatta, izgatta, de ahogy Thomas munkához látott a másik végén, egyre romlott a teljesítménye. A srác megcsókolta a szőrtelen, zárt ajkacskákat, nyelvével végigsimította néhányszor, aztán dobverőkkel is ördögi ügyességgel bánó, hosszú ujjaival picit megnyitotta a puncit. Fürge nyalószerve rálelt a cseppnyi csiklóra, és alaposan megkergette. A létező összes irányból táncolt rajta, néha mélyen benyalt az egyre nedvesebb hüvelybe. Stefi már csak fogta-ölelte a faszt, halkan nyögdécselt, és egyre közeledett a csúcshoz. Néhány pillanattal később felnyikkant, teste megremegett, nedvei bőven áradtak, mikor elélvezett.

 Döme sem veszített „harci kedvéből”, miközben Réka mögött a terasz felé haladt. A lányt vonzónak tartotta, és mikor meglátta, hogy bozótját levágta, még vonzóbb lett számára. Nem akart vele mindenáron lefeküdni, de most, hogy így alakult az este, nem volt ellenére. A teraszon közöttük is volt egy kevés tétovaság, amit végül a srác oldott. Átölelte a lányt, végigcirógatta, és szépen lassan a földre kényszerítette. Réka így Thomas mellé feküdt, másik oldalán Döme ügyködött. Kezdetnek a nagy és formás cicikkel bíbelődött. Erős kezeivel lágyan gyúrta a Stefiétől majd kétszer nagyobb halmokat, arcát közéjük temette. Nyelvével és ajkaival a bimbókat piszkálta, megpróbálta visszaállítani a hideg víz okozta keménységüket. Sikerült. Később otthagyta a ciciket, a pihés- puhos hason molyolt, köldök körül körözött a nyelve, de a lány nem úgy reagált rá, mint a melleire. Nem volt erogén, a srác továbbállt, gyorsan a partnere combjai közé helyezkedett. Következő csókja a holdfényben csillogó, sima szeméremdombon cuppant. Réka lábai úgy megnyíltak, hogy Döme mellé simán odafért volna még valaki. A fiú lejjebb siklatta ajkait, közben egy pillanatra végigtekintett a puncin. Érdekesnek tartotta, mert kisajkai fejlettebbek, húsosabbak voltak a megszokottaktól, ki is lógtak a nagyajkak közül. A csikló is nagyobb volt az átlagnál, de nem extrém módon. Csók helyett más technikát választott először. Ajkaival beszippantotta, amit be tudott, vigyázva arra, hogy ne legyen nagyon erős, és minden részére kiterjedjen. A redők közt meglelte a klitoriszt, nemcsak szívogatta, hanem nyelvével kergette, és néha meg is harapdálta. Mikor lejjebb haladt, a „fülecskék” közül selymes folyadék finom ízét érezte. Réka nagyon élvezte, és nagyon diszkréten. Döme technikája hamar az egekbe repítette, és alig pár perc múlva halkan nyögdécselve, nedveit bőven árasztva elélvezett.

 Az apró lány remegve lemászott a magas pasiról, de felülni nem hagyta. A jócskán összenyálazott fütyi bőrét felhúzta, föléguggolva jócskán összenyálazott gombocskájához dörgölte. Ezt csak kétszer-háromszor ismételte meg, utána vaginájába igazította. Nagyon lassan ült bele egyre mélyebben, szűkös puncija a megfelelő méretre tágult, de Thomasnak így is szoros volt. Stefi térdre ereszkedve találta meg a számára kényelmes pózt, lassan lovagolt a fickón. Az előrenyúlt, hosszú kezeivel minden erőlködés nélkül elérte a rajta mozgó lány testét, és mint aki nem tudja eldönteni, mit akar, felváltva izgatta-markolta a pici ciciket, és dörgölte ujjával a piros pecket. A lány az utóbbit részesítette előnyben, úgyhogy a harmadik váltásnál finoman, de határozottan visszatette Thomas kezét délre, és nem engedte el addig, amíg pár perccel később megremegve el nem élvezett. Hosszú pillanatokig csak ült a faszban, felsőtestét hátrahajtotta, hüvelyizmai csak szorították a srácot. Lassan ismét megmozdult, és most már partnere csúcsra juttatása volt a cél. Ezzel az erővel maradhatott volna nyugodtan a fenekén, Thomas két felemelkedés után Stefi derekába kapaszkodott, és erős lökésekkel lövellte magját a lány testébe. Arca kipirult, nyakán duzzadt egy ér, szemmel látható volt, hogy ritkán élvez ekkorát.

 Döme bajban volt. A fejlett ajkak közé kellett volna becentiznie kemény farkát, és azt még a nyalás előtt látta, hogy nehéz lesz. Réka viszont tisztában volt adottságaival, így amikor partnere „lyukra” helyezkedett, jobb kezével síkos ajkait feszítette szét, baljával pedig a kéjrudat igazította. A fiú roppant hálás volt ezért, lassan hatolt a forró mélységbe. Megtámaszkodott a két szép mell mellett, és egyre gyorsulva mozgatta izmos fenekét. Eleinte lassan dolgozott, farkát majdnem kihúzta, aztán ismét tövig hatolt. Minden belső”holtponton” szeméremdombjaik összeértek, ami különösen kellemes volt Rékának. A lány érzékei alig csillapodhattak az előbbi nyalakodás után, a testében mozgó fasz újra egyre intenzívebb, erősebb gyönyört okozott neki. Döme nem lassult, de nem is gyorsított, és ez az egyenletes tempó tökéletes volt mindkettőjüknek. A fiú célja az volt, hogy partnere előbb elélvezzen, mint ő, ugyanis közeledett neki is a „vég”. Réka átölelte Dömét a fenekénél, és csak arra bíztatta, le ne álljon. Hirtelen, a fiúnak váratlanul merevedett meg a lány, ágyékát Döméhez feszítette, és felsikkantva élvezett el. A fiatalember lelassult, mikor a hullámok elszabadultak, a végén pedig kihúzta farkát, hogy három kézmozdulat után…

 Stefi Thomas farkában ült még mindig, és azon törte a fejét, hogyan szálljon le róla balesetmentesen, mikor átpillantott a másik párra. A látvány egyszerre volt érdekes, izgató, és felháborító. Döme épp lövésre készült, szemét behunyta, vörös makkjából pedig repült az ondó Réka melleitől vérbő puncijáig. Stefi minden óvatosságról megfeledkezve kúszott a szeretett péniszhez, hogy ha már minden cseppjét nem is, legalább a maradékot hadd kaparintsa meg. Szájába vette a gyönyörtől lüktető rudat, és lágy nyelv- és kézmozdulatokkal préselt ki belőle mindent. Nem elégedve meg ennyivel, mindent felnyalt, ami mellément. Réka megdöbbenve nézett fel, és szeme még jobban elkerekedett, mikor a szőke fej az ölébe ért. Stefi alapos volt, a punciról is eltávolította a szökevény cseppeket. Ő sem látott ilyen női nemi szervet, egy ferde ötlettől vezérelve nem hagyta abba nyelvének pörgetését, hanem alaposan megkergette a klitoriszt, a kisajkakat. Réka passzívan tűrte, úgy érezte, nem lenne jó, ha most leállítaná. Valóban butaság lett volna, mert bizony nagyon ügyesen, finoman, mégis határozottan nyalt Stefi, a másik lány testében megint fokozódott a gyönyör. Döme is elképedt, ugyanakkor izgatta is a látvány. Farkából nem illant el a merevség, így gondolta, besegít. A húsos ajkakat széthajtva a hüvely bejáratához illesztette makkját, rögvest kapott is egy nyalintást. Óvatosan hatolt ismét Réka testébe, ügyelve Stefire. Igazándiból sokat nem is kellett mozdulnia, a kétfelől izgatott lány hamar elélvezett, harmadszorra. Stefi felemelkedett, és Döme is kihúzta szerszámát.

 - Na, elégedett vagy? – mosolygott Rékára.

 - Ez full extrás szolgáltatás volt, köszönöm! – pihegett a kérdezett.

 - És van papírzsepid? – tette hozzá az apró lány, de felesleges volt, a ragacs java része a combjára száradt. Jobb híján megmártózott a tengerben.

 A hajón maradtak reggel arra ébredtek, hogy visszatértek a fedélzetre a parton éjszakázók, és a kikötőig a gitár hangját lehetett hallani a motor dohogása mellett. Sanyi és Lívia Thomasnak mutatta új elképzelésüket, aki azonnal valami ütögethető után nézett…

 Kisniki szervezésében mindenki eljutott az öbölbe, és ugyanazt az elfoglaltságot választották. Az utolsó kirándulás volt csak eltérő, akkor a gyerekeket vitték, és napközben.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr884550848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása