Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.05.14. 17:59

Gyémántok 75

 Lívia ugyanígy gondolkodva viszonozta pasija csókjait, nyúlt a pólója alá, és már vette is le róla. Végigcirógatta a szőrös-izmos mellkast, és eközben Sanyi is próbált levenni valami felsőt Líviáról, de nehézkes volt. A lány inkább abbahagyta a simogatást, gyorsan kibújt a pólóból, és a nadrágját is meglazította. A fiatalember kihasználta a pillanatnyi szünetet, ő le is tolta magáról a gatyát, és barátnőjéét is lerántotta. Az eddig az ágy mellett ölelkező pár a sokat látott fekvőalkalmatosságra vetette magát. Egyre szilajabbul falták egymást, az utóbbi időben a sok gyakorlás szexuális életük rovására ment. Lívia gyorsan kikapcsolta melltartóját, Sanyi levette, félredobta. Arcát a feszes, kerekded gömbök közé temette, kezeivel gyengéden gyúrogatta, a bimbókat csókolgatta, nyalogatta. Lívia, mivel keze nem ért le az alsónadrágig, jobb híján a fiú frizuráját borzolta össze, közben halkan, kéjesen sóhajtozott. Később már a haját is csak nyújtózva érte el, Sanyi a bugyit pöndörítette le, és fúrta fejét a combok közé. A lány most az egyszer hanyagolta el a borotválkozást, vénuszdombját, és szeméremajkait fekete, serkedő szőrzet borította. Párját mindez cseppet sem zavarta, ujjaival szétnyitotta a puncit, nyelve a kisajkakra és a csiklóra csapott. Hevesen, gyorsan kergette a gombocskát, később ujjai már nem tartották szétnyitva az ajkakat, hanem lassan, gyengéden a hüvelybe hatolt először a mutató-, majd a középső ujja. Lívia egyre hangosabban adta környezete tudtára, hogy merre jár, igaz, csak Sanyit érdekelte. Őt viszont nagyon, ujjai lassan, nyelve gyorsan mozgott, percekkel később a lány aprót rándult, és hatalmasat élvezett. Nyüszítve kísérte orgazmusát, nedvei áradtak.

 Stefi sem maradt sokáig ruhában, a hallgatag Döme egyszerre vetkőztette mindkettejüket, miközben még csókolóztak is. Egymást ölelve heveredtek Líviáék mellé, szuszogva, egymást falva hengeredtek erre-arra, hol egyikük volt felül, hol másikuk. Végül Stefi maradt a topon, fenekét-punciját az alatta heverő srác meredő farkához fente. Később úgy ült Döme ölébe, hogy a ritkás szőrzetű zacsi a szemérméhez ért, megmarkolta a rudat, és úgy tett, mintha az övé lenne. Eljátszott vele egy darabig, húzogatta a bőrét, izgatta. Azután kicsit hátrébb helyezkedett, Döme térdére ült, a vörös makk hegyével megbirizgálta keményedő bimbóit. Végül a szájába vette a szeretett szerszámot. Hosszan incselkedve szopogatta, nyalogatta, bőrét húzkodta. Tudta, hogy Döme nem rajong ezért, de olyan jólesett piszkálni őt. Újra előrébb ült, bébisimára borotvált puncijához dörgölte ismét a merev fütyköst. A srác türelmesen várta a játék végét, mosolyogva nézett szerelme szemébe, bár olykor átsandított a mellettük levő párra. Stefi is megtette ezt, de mást is. Megemelkedett, még előrébb helyezkedett, lyukra igazította a makkot, és lassan tövig ült a rúdba. A fiúnak elkerekedett a szeme, eddig még sosem csinálták gumi nélkül. Stefi előrehajolt, megcsókolta, és suttogva mondta neki: „Gyógyszert szedek!” Ráadásul már negyedik hónapja, de a doki tanácsára még várt. Eddig. Meglepetésnek szánta. Lassan emelgette magát, a húsos punciajkak körülnyalták az egyre nedvesebben csillogó dorongot. Stefi még egy lapáttal rátett, nagyajkait megnyitva egyik ujjával apró csiklójához nyúlt. Óvatosan nyomkodta az érzékeny szervet, ugyanakkor próbált egyre gyorsulni. Döme már idejét nem tudta, mikor dugott utoljára gumi nélkül, így az élmény újszerűen hatott. Az óvszer valamelyest érzéketlenebbé is tette, így a szűk-nedves hüvely szorítása még intenzívebben hatott. Komoly bajban érezte magát, mert sokkal hamarabb került a csúcs közelébe, mint eddig, ugyanakkor fogalma sem volt róla, hol tarthat a lány. Stefi képes hangtalanul, majdnem faarccal elélvezni, és olykor gonoszkodásból előadja magát. Most nemes egyszerűséggel elbambult, a mellettük élvező Líviát, borostás-nedves punciját nézte, és ahogy Sanyi beléhatol. Nagyon izgatta a látvány, hangosan felnyögött, és néhány lovaglómozdulat után mélyen magába feszítette a péniszt, és elélvezett. Döme nem bírta tovább, felsőteste, feje felemelkedett, barátnője csípőjébe kapaszkodott, és csak lőtte, fröcskölte ondóját a lány testébe.

 A baj csak ezután következett. Mivel itassák fel a lét?

 Sanyi a rövid, fekete szőrzetű nagyajkak közé igazította makkját. Lívia is antibébizett, nem olyan régóta, így ők sem használnak gumit. A fiú tövig döfte a farkát. Nagyon fel volt pörögve, a koncert alig vette ki az energiáját, a zuhany csak segített feltöltődni, ugyanakkor már jó ideje nem voltak együtt intime. Hevesen mozgatta ágyékát, figyelte a lány minden rezdülését, és próbálta magában visszafogni az érzést, de nehezen ment. A szexmentes napok, a ma esti pörgés, a gyönyörtől nyögdécselő lány, a nyirkos punci szorítása hamarabb eredményre vezetett, mint várta. Lelassított, hüvelykujjával a csiklót kergette, így sikerült Líviát valamelyest „szintre hoznia”. Aztán már nem volt visszaút. Elengedte a klitoriszt, szerencsére barátnője azonnal odanyúlva folytatta a pluszizgatást. Hármat-négyet mozdult, lassan, és nagyon hosszan, végül tövig feszítette magát a lány testébe. Hideglelősen kúszott végig gerince mentén a kéj, kicsit hátradőlt, és lövellte, spriccelte spermáját a hüvely mélyére. A lány ennek, és a rásegítés hatására ért a csúcsra, halkan nyöszörögve rándult össze, vaginája szinte kiszorította az utolsó cseppeket is a lüktető faszból.

 Sanyi vállán ekkor kopogott Stefi.

 - Bocs, nincs a közeledben valami pézsé, vagy valami, amivel meg tudnám magam törölni?

 - A nadrágzsebemben van – a srác oda sem nézett.

 - Kösz, odáig el kell jutni! – dohogott Stefi a még ki tudja, meddig merev fütyiben ülve.

 - Ja, bocs! – nézett rá Sanyi, a helyzet végre eljutott a tudatáig. Lassan, óvatosan kihúzta a farkát, Lívia befogta tenyerével a „kijáratot”, míg Sanyi nem talált az ondó felitatására alkalmas valamit. A nagy részét sikerült a zsebkendőkbe törölni, Stefi is balesetmentesen szállt le Döméről, és becélozták a zuhanyozót. Meztelenül, mezítláb surrantak a homályos folyosón. Szerencséjükre találtak elegendő törölközőt, és papucsot is. Döme végzett először, a frottírt magára csavarta, és kiállt a folyosóra. Első ötlete az őrködés volt, de mivel a zene még mindig szólt, és egy lélek sem bóklászott arra, más jutott eszébe. Hallotta, hogy a többiek is kifelé készülnek…

 Lívia a kilincsért nyúlt, és kisurrant az ajtón. Dömét kereste, de majd összetojta magát ijedtében. Az idióta balfék széttárta előtte a törölközőt, alatta természetesen nem volt semmi.

 - Te hülye szatír! – kiáltott rá halkan, miután felvette elejtett törölközőjét, és vérnyomása száznyolcvan alá csökkent. Közel lépett hozzá, és jobb alsó madárfogásba vette a koronaékszereket. – Ha még egyszer meg mersz ijeszteni, letépem a pöcsödet!

 Sanyi a háta mögött röhögött. Lívia ballal, fordulásból kapta el őt is.

 - Röhögtél?

 - Nem merek!

 - Lívi, hagyhatnál nekem is valamit! – szólt rá Stefi, de mosolyát nehezen tudta uralni.

 - Tessék, kiröhögött, büntiből most egy ideig nem beszélek vele! – engedte el Lívia Sanyit, de már ő is vigyorgott.

 - De Döme ijesztett meg… - mondta a pasija.

 - Őt pedig büntiből megmogyorózom!

 - Ne! – nyikkant a fogvatartott és barátnője egyszerre.

 - Nem kell félni, nem fog fájni! – vigyorgott kajánul Lívia, elindult, húzva maga után Dömét, aki követte, mert félt, hogy messzire viszi. A többi is utánuk ment.

 A stúdió-hálószobába érve Lívia leült a hatalmas ágyra, és szembeállította magával Dömét. A fiú nem gondolta volna, hogy ilyen hamar bármire is képes lehet szex után, de a lánynak volt néhány aljadék kézmozdulata, amitől vérbő lett a kukac. Lassan felhúzta a bőrét, egy ideig szemezett a tiszta, fényes „bunkócskával”.

 - Hmmm… szépecske… - dünnyögött halkan. – Mit tegyek vele? Talán meg kéne rágcsálni a hegyét? - és már tátotta is ki a száját, villantotta hófehér fogsorát. A fiú nyikkanni sem mert. Végül a fogak közül nyelve pöndörödött elő, és megérintette a szervet. Megkönnyebbült sóhaj hallatszott, több irányból is.

 - Lízingelhetem? – kérdezte végül Lívia Stefitől és Sanyitól.

 Azok a vállukat vonogatták, már az előbbi alkalommal is gyakran sandítottak a másik párra, és igen kíváncsiak voltak, milyen lehet a másikéval. Ebből következik, hogy ne voltak irigyek, csak bátortalanok. Döme szatírkodása adta meg a gátlások leomlásához szükséges kezdőlöketet, Lívia pedig Kisnikit játszva csak folytatta.

 Stefi mindig kevesellte a szőrt Döméről, szíve szerint még ragasztott volna hozzá, itt volt hát a remek alkalom a borzasabb Sanyi szőrzetébe túrni. Érdekes módon a déli területek annyira nem vonzották a fiún, úgy volt vele, hogy fütyi az is. A gitáros gyerek is sokszor gondolt már arra, hogy az aprócska lánnyal egyszer még elmókázna, de csak úgy, kíváncsiságból. Szerelmes volt Líviába, és sosem feküdne le más nővel, hacsak Lívi bele nem egyezik. Ez a szitu azonban fordított volt, a lány kért tőle engedélyt. Egyébként ilyen módon utoljára. Letérdelt az álló Stefi elé, pont kellő magasságba került a pici, sötétrózsaszín bimbós cicikkel. Kezeivel lágyan végigsimogatta, meggyúrogatta, ajkaival megböngyörgette őket. Halkan cuppogva szájába vette a keményedő gombokat, szopogatta, nyalogatta, vagy nyelvheggyel épphogy érintette. Stefi behunyt szemmel, halkan sóhajtozott, beletúrt a srác hajába, és úgy gondolta, nem rossz, amit csinál, de hosszú távra kényelmetlen. Mikor Sanyi lentebb haladt, ő is rájött, hogy a helyzet tarthatatlan. A sarkán ülve adott pár érintőleges puszit a sima háromszögre, aztán felállt, és azon törte a fejét, hova, és hogyan ültesse (vagy fektesse) a lányt. Stefi megoldotta, Lívia mellé ült, combjait terpeszbe téve várta a reakciókat. Döméét, vajon mit szól, hogy most más foglalkozik ővele, és Sanyiét, hogy barátja mellé áll-e, vagy guggolni fog. A gitáros srácnak sem volt életcélja, hogy őt leszopják, magától értetődő volt, hogy folytatja Stefi izgatását. A tárt combok közt is zárt, telt szeméremajkakat csókolgatta, nyalogatta, olykor pedig nyelve a résbe furakodott. Ujjaival is segített, hogy könnyebben megtalálja az apró gombocskát. Meglett. Nyalószerve hegye alaposan megkergette, amitől a lány egyfelől hangosan sóhajtozott és nyögdécselt, másfelől hüvelye alaposan benedvesedett. Sanyinak esze ágában sem volt abbahagyni, pedig partnerének már volt más irányú elképzelése is. A srác még ujjait is bevetette a (jó) ügy érdekében. A szeméremajkakat elengedte, hogy közöttük a résbe vezesse először a mutatóujját, amit pár pillanat múlva a középső is követett. Orra előtt azonban finom, nagyon ismerős ujjak jelentek meg, szemmel láthatóan segítő szándékkal. A husi ajkak közül ismét nyalható lett a csikló. A fiú kihasználta a segítséget, aminek hamarosan Stefi számára gyönyörteli lett a végeredménye. A lány hüvelye az ujjak köré szorult, nedvei áradtak, lélegzete elakadt az érzéstől. Ezek után gondolkodtak el azon, ki is nyújtotta a segítő balt. Lívia, bár éppen nem ért rá szerényen mosolyogni, borostás vénuszdombján Döme orra szuszogott, a vérbő szerven nyelve cikázott. A lány az orgazmus küszöbén is barátnője punciján kotorászott kissé kitekert testtel. Egy perc múlva megvolt az üdvözült mosoly.

 - Kösz a segítséget, kicsim! – nevetett rá Sanyi.

 - Nincs mit… - cirógatta meg a csupasz dombot még egyszer Lívia, és elvette a kezét. – Bocs…

 - Semmi baj… jólesett… - mosolygott Stefi is.

 Ekkor szabadultak el Líviában a Gyémántilag kódolt leszboid hajlamok. Törökülésbe ült a hatalmas hencser közepén, és hosszan törte a fejét. Barátai komolyan aggódtak szellemi épsége felől. Végül szinte letámadta Stefit, és a meglepett lány lábai közé fúrta a fejét. Pozitúrájuk még alakulóban volt, egyelőre csak Lívi feneke volt hozzáférhető, de utóbbi azon volt, hogy Stefi is megkaphassa a betevőjét. Sanyit intette magához, szinte felfalta közben a máris újra nedves puncit, lassan kicsit oldalt fordította Stefit. Az újabb csúcspont felé közelgő lány izgatását felfüggesztette, a hátulról heverő Sanyi kemény farkát a vöröslő hüvelybe segített igazítani. A gitáros srác picit még helyezkedett, végül rátalálva a viszonylag kényelmes pózra, mozgásba lendült. Lívia nyelve felpördült a pici pecken. Stefi a mennyekben járt. Először bosszankodott a pauza miatt, de mikor megérezte testében a vaskos dorongot, később pedig újra a nyalást, mindent megbocsátott. Óriási orgazmus kéjes görcse rántotta meg a testét percekkel később, a lélegzete is elakadt. Sanyi türelmesen lelassított, hogy amint elcsitult az utolsó hullám, annál erőteljesebben döfködhessen. Lívia viszont egyre nehezebben tudott koncentrálni az előtte fekvő feladatra. Persze, hiszen pucsító popsija felől Döme ügyködött. Pár kéz-, és nyelvmozdulattal újra nedvességet varázsolt a borostás ajkak közti résbe. Mögé térdelt, felhúzott fitymája alól fénylő makkjával furakodott a szűkös forróságba. A lány felnyögött, nagyon izgatta a merev, vaskos dákó heves-vad mozgása, az orra előtt nyíló rózsás háromszög, az annak közepét szántó, imádott fasz látványa. Ujjai közé dédelgette a lenge golyóbisokat, megnyalintotta a csiklót, a nedvekben úszó rudat, közben pedig közelgett a csúcsra. Hangosan felnyögött, fenekét Döme ágyékához szorította. Elélvezett. Lívia pár pillanattal később arra lett figyelmes, Sanyi egyre lassul, ám egyre erősebben döf Stefi puncijába. „Mindjárt jön!” – gondolta, és megpróbálta megszerezni a fütyköst magának. Szerelme vette a lapot, az utolsó pillanatban teljesen kihúzta. Lívia azonnal szájába vette a nedves makkot, melyből rögtön lövellt a valamivel csekélyebb mennyiségű ondó. A lánynak ennyi is elég volt, lenyelte mind. Ugyanakkor a másik végén is zajlottak az események. Döme a partnere derekába kapaszkodva lökdösött, és barátja után nem sokkal ő is a csúcsra ért. Felnyögve, behunyt szemmel pumpálta magját Lívia testébe…

 - Sanyi! – szólt Döme később kielégülten heverő barátjához. – Tudsz adni pézsét?

 - Ne mán, meglevesesedett az orrod? – Sanyi fel sem nézett Stefi mögül.

 - Nem az orrom, te ostoba!

 - Nesze, aztán vigyázz, ha foltos lesz, Alíz kinyír minket!

 Balesetmentes volt a kettéválás, és elnyúltak az ágyon.

 A meztelenül alvó négyest Alíz ébresztette, de nem ő volt az első, aki rájuk talált. Kisniki jóval előbb tett egy kört, kisebbik húgát keresvén. Némi nosztalgiával járt körbe a stúdión, mikor rájuk lelt. Szemöldöke elismerően szaladt fel, bár a fiúk méretét Laliéhoz képest kevesellte. Alíz sem azonnal ébresztett, először gyönyörködött a pasikban…

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr564520659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása