Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.05.07. 18:00

Gyémántok 74

 Hetvennegyedik fejezet

(Avagy: Alíz, a kerítőnő)

 

 Lacit, amint hazaért, az öccse azonnal letámadta, de hetvenhat kérdésére csupán lakonikus, tömör választ kapott.

 - Jó volt!

 A játszótéri összeröffenéseken persze azonnal észrevette, mennyire összemelegedett a három pár, és Csabi ilyenkor némi szomorúsággal vegyes irigységgel nézte őket.

 Eljött azonban az ő napja is.

 Éppenhogy elkezdődött az iskola, szeptember közepe volt, amikor Stefinek születésnapja közelgett. Az aprócska lány valami nagyobb rendezvénnyel kívánta megünnepelni a tizenhetediket, de cseppnyi problémába ütközött. Józsika, a négyéves öccse. Imádta a kiskrapekot, de a bulizás még nem neki való volt, tehát otthon nem tarthatta. Majdnem-unokatesója készségesen vállalta a szervezést. Két óra múlva közölte Stefivel, hogy minden oké, szabad a lakás a kiszemelt hétvégére. Kezdődhetett a „műsorterv”, illetve a meghívottak listájának összeállítása. Alíz pedig cenzúrázott. Végül ők maradtak hatan, plusz Laci öccse, Csabi, akit Alíz csak azért hagyott a listán, mert nem akart örökké kitolni vele, hogy minden buliból kihagyják. Maradt még egy Fanni nevű lány, akihez Stefi körmeszakadtáig ragaszkodott, mert a legjobb barátnője volt az osztályban.

 - Van pasija? – kérdezte Alíz.

 - Tudtommal nincs.

 - Hm… korban is nagyjából stimmel…

 - Te készülsz valamire! – fogott gyanút Stefi.

 - Ja. Anyám pornózik, én miért ne lehetnék kerítőnő?

 - Ez igaz – és ennyiben maradtak.

 Alíz, bár nem látta, és nem is ismerte Fannit, a „sógorában” biztos volt. Később egy közösségi oldalon lecsekkolta a csajt. Kellemes, finom darab volt, Csabinak tuti bejönne. Na, de fordítva? Rajta lesz a témán.

 A másik hét bulivágyó fiatal a megbeszélt szombat esti időpontban megjelent Alíznál. Gabi és Peti nem sokkal azelőtt indult Lauráékhoz. Alíz, jó háziasszonyhoz illően szendvicsekkel, sós és édes süteményekkel, üdítővel, és kevés alkohollal fogadta vendégeit. Még arra is volt érkezése, hogy szülei hálószobájában ágyneműhuzatot cseréljen, és a saját szobáját is puccba vágja. Laci és Csabi volt az első, előbbi forró csókkal köszöntötte barátnőjét, utóbbi még a puszinak is örült. Titkon odavolt Alízért, aki tudta ezt, éppen ezért próbálja meg az egyelőre még ismeretlen Fannira akasztani. Befutott Stefi, Döme és Fanni is. A kölcsönös bemutatkozások alatt a boszorkány Alíz elégedetten vette észre Csabi kocsányon lógó szemeit, és mily szerencse! A szimpátia kölcsönös volt. Félóra késéssel a zenész pár is befutott, Sanyi elmaradhatatlan gitárjával.

 - Mint egy rossz metálbanda! - jegyezte meg Laci. - Azok is mindig késnek egy félórát!

 - Igaz, de a jók akár egy egészet is! - mutatta emellé a középső ujját Sanyi. - Úgyhogy örüljetek, hogy csak ennyit késtünk!

 Barátja szendvicses tálcát tolt elé, elvágva ezzel a további szócsatát. A nappali felé intett, ahol már néhányan rázták magukat a zene ütemére. Sanyi a zenére csak legyintett, megpaskolta a gitárját, és tele szájjal vigyorgott.

 Telt az este. Ettek, ittak, jól mulattak. Amikor lassú szám ment, összeölelkeztek, és Alíz magában mulatva fedezte fel Fannit Csabi karjaiban. A zenei lista összeállítása egyre kevesebb "pörgős", viszont annál több andalító számot tartalmazott. A hatás nem maradt el, nyolcuk közül hatan már nem táncolni akartak. Alíz egy óvatlan pillanatban meg is lépett Lacival, meg sem álltak a lány szobájáig. A még be sem csukódott ajtó mögött azonnal egymásnak estek. A kirándulásuk óta volt már alkalmuk "normálisabb" körülmények között lefeküdni egymással, erről a lány ágya sokat tudna mesélni. Hamar megváltak ruháiktól, és hamar Alíz franciaágyán kötöttek ki. A lány gyorsan előkészítette az éjjeliszekrényből az óvszeres dobozt. Nemrég kezdte el a fogamzásgátlót szedni, orvosi tanácsra még alkalmazni kell a gumit.

 Csabi szint le sem szállt Fanniról, amit a lány nem nehezményezett. Hol egy pohár innivaló fölött beszélgettek a konyhában, hol együtt táncoltak az egyre sötétülő nappaliban, éppen csak vécére nem kísérte el a csajt. Fanni valamivel idősebb volt a fiúnál, de ez nem zavarta egyiküket sem. Fanni nyúlánk, karcsú, bár nem valami magas alkatú lány. Sötétszőke, vállig érő haja, zöldeskék szeme, bájos-helyes, finom arca, picit telt ajkai, cseppet erőteljes, határozott orra volt. Divatosan, de nem túl kihívóan öltözött, mostani ruhája sem volt hivalkodó, ugyanakkor kellően kihangsúlyozta adottságait. Pasija nem volt éppen, és álmában sem gondolta volna, hogy ezen a bulin nemcsak párt, de életre szóló élményeket is szerez.

 Csabi valamelyest alacsonyabb volt bátyjánál, haja sötétszőke, rövid, szeme világosbarna, arca ugyanolyan kölykös, és ő borotválta serkedő borostáit. Élt-halt az autókért, szinte mindent meg tudott bütykölni rajtuk, és a gimi után valami olyan sulit akart keresni, ahol még többet megtudhat róluk. Nem állt tőle távol a fizikai munka, izmos alkata is ennek tudható be. Mindemellé szorult bele annyi intelligencia, hogy megpróbálja felmérni a kiszemelt lány kedvenc témáit, és inkább ezt előtérbe helyezni. Nem volt titkolt szándéka az sem, hogy Fannival lefeküdjön, bár úgy gondolta, mindent a maga idején.

 Hatan maradtak a "táncparkett" félhomályában, lassú zene szólt, két pár mohón csókolózott, a harmadik pedig épp kapcsolatuk első mérföldkövéhez érkezett. Körültekintve láthatták, hogy velük senki sem foglalkozik, vágyaik egyre nőttek, míg végül ajkaik egybeforrtak. Gátlásaik bizonyos mértékig felszabadultak, és már nem lógtak ki a csókolózós enteriőrből. Később már nyelveik is szerephez jutottak, pajkos-sikamlósan kergették egymást. Hosszasan nyalták-falták egymást ily módon, míg végül Csabi úgy nem döntött, ideje valahol intim kettesben folytatni. Óvatosan a nappali kijárata felé sasszézott, közben szeme sarkából még látta, hogy Lívia melltartója messzire száll. A fiatalúr azonban elkövetett egy nagy hibát. Nem mérte fel eléggé a terepet. Azt ugyan kisasolta, hogy a szülői hálószoba a földszinten van, de (helytelenül) úgy gondolkodott, oda mentek a bátyjáék. Az emeletre osonva, gyanútlanul nyitogatta az ajtókat, mígnem egy vécé, és egy zuhanyzó után bátyja pislogott rá. Alíz szőrtelen puncija mellől, nedvektől fénylő, meglehetősen bosszús arccal.

 Alíz is felnézett a nyíló ajtóra. Bárki is az, marasztalta volna, "sógorának" még jobban örült.

 - Hékom! Ne menekülj! - szólt a tűzpiros arcú fiú után, és felült. Laci mellé, az ágy szélére. Csabi és Fanni kissé megszeppenve lépett be.

 - Bocs, ne haragudjatok, csak… - magyarázkodott Öcsi. Sosem zavarta a bátyját, ha "dolga" volt.

 - Csak a kopogást nem hallottam! - ripakodott rá Alíz.

 - Még egyszer, bocs, de azt hittem, hogy… izé… ti odalent vagytok…

 - De nem. Hinni pedig olyan helyen kell, ahol a paráznaság bűn! Mi pedig pont azt csináljuk…

 - Már nem is zavarunk! - próbált Csabi kiosonni, miközben az járt a fejében, hogy most jól elásta magát mindenkinél.

 - Ácsi! - dörrent Alíz, lelke mélyén vigyorogva. - Zavarjatok csak nyugodtan! Mintha itt sem lennénk!

 A két fivér komolyan megdöbbent, Fanni pedig csak sodortatta magát az árral. Csabi szimpatikus, mi több, vonzó volt számára, és nem véletlenül követte őt az emeletre. Az intim kettesnek lőttek, de az intim megmaradt, és egyikük sem bánta.

 A franciaágy elé álltak, leszegett fejjel, bűnbánóan. Alíz, mint egy bíró, mondta ki az ítéletet:

 - Na, mi lesz? Vetkőzzetek! Vagy ruhában akartok dugni?

 Öcsi Fannin kívül mindegyiküket látta már meztelenül, csak épp nem ebben a helyzetben. Lassan kigombolta az ingét, levette, valahová a padlóra ejtette, farmernadrágja sliccét is lehúzta, majd kilépett belőle. Odasandított Fannira, aki már a melltartóját kapcsolta ki, és abszolúte nem tűnt feszélyezettnek. Egy élete, egy halála, le az alsóval! Újdonsült barátnője ugyanígy tett a bugyival.

 Laci és Alíz majd' megpukkadt a röhögéstől, végül nem bírták tovább. Kirobbant belőlük a harsány kacaj.

 - Na, gyertek… üljetek már le! - kúszott Alíz Fannihoz, és a kezénél fogva vonta az ágy szélére.

 - Jól van, Öcsi, most az egyszer nem tekerem ki a nyakad! - ölelte meg Laci az öccsét, Fanni mellé nyomta, és visszatért Alízhoz.

 Szorítottak helyet Csabiéknak, és ismét egymással foglalkoztak, mintha ott sem lenne a másik pár, ugyanakkor fél szemmel mégis figyelték őket.

 Csabi a szerényen, összezárt lábakkal ülő, kezét az ölében pihentető Fanihoz fordult. Megpróbálta egyetlen, lopott pillantással felmérni a lány testét, ugyanakkor kereste a tekintetét is. Fanni nem a fiú tekintetére vágyott igazán, ő is inkább délre sandított. Ajkaik eközben közeledtek, és kész csoda, hogy nem hibázták el. Hosszú, a külvilágot egyre jobban kizáró csókolózásba fogtak, és kezeik is egyre több szerephez jutottak. Diszkréten először csak a másik hátát simogatták, de ahogy ölelkezésük szorosbodott, úgy váltak egyre merészebbé. A lány formás-kerek, nem nagy, ám nem is kicsi mellei a fiú még alig-szőrös mellkasához feszültek, az izgatott-kemény bimbók szúrták a fiút. Csabi szinte remegett az izgalomtól, főleg, amikor megmarkolták a farkát. Lesandított, Fanni keze szorult a sötét szőrzetből előmeredő, tekintélyes, vaskos péniszre. Végre valaki más mozgatja a bőrét, nem saját maga! Megpróbálta ő is egyik kezével érinteni a lány valamelyik intim testrészét, egyelőre az egyik cickó, amelyik nem ért a mellkasához, tűnt elérhetőbbnek. A lány halkan felsóhajtott a gyengéd érintéstől. Csabi igyekezett finoman bánni a félgömbbel, lágyan gyúrogatta, bimbóját izgatta, de egy idő után felbátorodva lejjebb kalandozott. Először csak a lány fenekét-combját cirógatta, de egyre jobban tendált az összezárt combok közti háromszög felé. A lábak megnyíltak, szabad volt az út a (frissen) szőrtelenített szemérem felé. Szinte félve érintette az áhítottat. Forróságot érzett. Ebben nem volt gyakorlata, csak a filmekben látottakra, valamint bátyja útmutatására tudott támaszkodni. Tenyerével finom, dörzsölő mozdulatot tett, középső ujja megérezte a rést, a kikandikáló kisajkakat. Picit bentebb nyomta az ujját, nedvességet tapintott. Ezek után, minden megbeszélés nélkül gondolták úgy, ez a pozíció tarthatatlan. Bemérték a másik pár helyzetét, és annak megfelelően feküdtek egymás mellé. Csókolóztak, de nem sokáig, Csaba hamar a szép cicik felé haladt, kicsit Fanni fölé helyezkedve. Belemarkolt a feszes halmokba, csókolta, és nyalogatta a kemény bimbókat, és jobb keze percekkel később már a vénuszdombon cserkészett. Ismét rátalált a résre, de most több helye volt. Könnyedén meglelte a kisajkak redői között rejtőző kéjgombot is. Nem minden mozdulata találta ugyan el, de igyekezet így is eredményes volt. A lány halkan felnyögött. Már a mellei izgatása is kellemes volt, a csiklója érintése csak fokozta az érzést. Csabi nem érte be ennyivel, feje nemsokára Fanni lábai között volt, először a lány mellett térdelve, voltaképpen felülről próbálva valamit alkotni nyelvével, de ez kényelmetlen volt, így szemből ékelte felsőtestét a combok közé. Kinyújtott nyalószerve alaposan körbesiklott a puncin, míg végül meg nem lelte a megfelelő pontot. Fanni némiképp csalódott, hogy Csabi elvitte a keze ügyéből azt a szép fütyijét, de amit a srác a nyelvével művelt, több volt, mint élvezetes. A fiú mindeközben sebesen mozgatta, pörgette, hol az ujjai segítségével széthúzott ajkak közül még elérhetőbbé tett klitoriszon, hol pedig a forró, nedveit szivárogtató vaginában. A lány már nem bírta sokáig. Nagyon hamar az élvezetek olyan magasságára jutott, hogy néhány percen belül a csúcsra is ért. Elakadó lélegzettel, megremegve élvezett el, ilyen módon egyébként először. Az előző kapcsolatában partnere ilyennel, mint nyalás, nem törődött. Csabin látta, hogy tapasztalatlan, aggódott is kicsit emiatt, és most rá kellett döbbennie, még ő tanulhatna tőle. A hullámok csillapodtával arra gondolt, most ő adhatna valamit a fiúnak, de nem pont úgy történt, ahogy elképzelte.

 Laci egy tasakot nyújtott puncinedvektől fénylő arccal vigyorgó öccsének, és egyet ő is használatba vett. A fiúk egyszerre tekerték fel az óvszert kemény farkukra, és irányították a megfelelő helyre. Most először volt közöttük valamiféle kommunikáció, mióta Alíz vetkőzést parancsolt nekik. Egy röpke vigyor, és aztán mindenki újra a maga dolgával törődött.

 Csabi a fejlett kisajkak között próbált a hüvelybe találni, kicsit nehezen ment, de Fanni készségesen segített, lassan tövig hatolt a vaskos, kemény szerszám. Felnyögtek. A fiú farka köré most először szorul punci, és valóban szorul, mert a valamivel tapasztaltabb (tehát már szexelt) lány exe szerényebb paraméterekkel rendelkezett. Picit fájt, ahogy Csabi határozottan betolta dorongját, de amint mozgásba lendült, hihetetlen gyönyör áradt szét testében. Lihegve, nyögve kísért minden lökést, karjaival átölelte a dolgos srác derekát, mintha nagyobb tempóra bíztatná. Csabi előrelátóan nem gyorsított. A farkán feszülő óvszer kicsit zavarta, ettől élvezetének szintje is lassabban emelkedett, de lepillantva Fannira, úgy látta, jól is van ez így. Ha oldalra is sandított volna, látta volna azt is, hogy Laci ugyanebben a pózban szeretkezett Alízzal. Fanni egyre szaporábban kapkodta a levegőt, és elengedte pasija derekát. A tőle alig karnyújtásnyira, szintén a csúcs felé közeledő Alíz a feléjük közelebbi kezével Fanni mellébe markolt gyengéden. Az érintett a tetőpont felé száguldva szinte fel sem fogta, hogy egy lány fogja keblét, jó érzés volt, és segített, hogy még hamarabb elélvezzen. A lány megfeszült, hüvelye a fasz köré szorult, nedvei bőségesen áradtak, ahogy az orgazmus átcsapott rajta. Csabi szinte örömmel állt le, mert neki sem kellett már sok, és azt hallotta, ha hamar ellövi a "muníciót", nem lesz olyan élvezetes egyiküknek sem. Mellettük Alíz néhány ütemmel később szintén a csúcsra ért, és amint túl volt az utolsó hullámon, magához vette az irányítást. Laci azért lassan kihúzta a farkát.

 Alíz mindig is érdeklődő és nyitott volt a szexben, látta anyja filmjeit, téblábolt a stúdióban, volt miből ötletet merítenie, most végre alkalma nyílt kipróbálni. Lacinak már beszélt ezekről, a fiú nem ágált ellene. Alíz tehát rendezkedésbe kezdett. A kissé meghökkent párhoz húzódott, halkan, röviden felvázolta, mit is gondolt ki. Fanni eddig azt hitte, tapasztalt lány ilyen téren, de tévedett.

 Csabi a franciaágy szélére ült. Alíz elétérdelt, levette róla a gumit, szájába vette a mindeközben ernyedő fütyit, pár ajakmozdulattal újra keménnyé varázsolta. A lelkére kötötte, hogy mielőtt spriccelne, jelezzen, majd a mellettük álló Fannit ültette a srác ölébe. Előzékenyen irányította a harcrakész péniszt a nedvesen nyíló szeméremrésbe. A lány lassan beleült, Alíz pedig nyelvet öltött. A páros kicsit helyezkedett, Fanni lassan mozgásba lendült, Alíz bepucsított a mögé kerülő Lacinak, miközben nyelve hegyével megérintette a bőrredői közé rejtőzött csiklót. Pasija ezalatt hátulról hatolt puncijába. A kvartett lassan elindult az élvezetek csúcsa felé. Az "újonc" Fanni járt a legjobban, hiszen ő többfelől is izgatva volt, és szemernyit sem érdekelte, hogy ki nyalakodik rajta, egyre gyorsabban közelített. Hamar, önmaga számára is váratlanul élvezett el, sosem tapasztalt erősséggel. Teste megremegett, vaginája összeszorult, nedvei áramlottak, és hangosan felnyikkant. Alíz abbahagyta a nyelvpörgetést, Csabi pedig ekkor jelzett, emelte meg barátnője fenekét. Nedvektől csúszós farka kibillent a vaginából, Alíz pedig rögvest a szájába vette. Egy pillanattal később "robbant". A makkból lüktetve lövellt a mag, Alíz profi módon, kezével lágyan rásegítve csalogatta ki a hatalmas mennyiség utolsó cseppjeit is. Lenyelte, és mivel szerelme eközben csak lassított, de nem állt le, már tudott törődni saját magával is. Azzal a kezével, mellyel eddig sógora farkát fogta, hátranyúlt, sima-nedves punciajkai közt kitapintotta kéjgombját. Laci, megérezve a mozdulatot, belehúzott, barátnője pedig rásegített, ezúttal magának. Jól tette, mert a pasi is közeledett, és percekkel később a derekába kapaszkodva, farkát tövig feszítve, aprókat lökve spriccelte ondóját a gumiba. Ekkor csapott át Alíz testén is a gyönyör, elakadt a lélegzete, és csak pillanatokkal később, egy hatalmas sóhajjal engedte ki a levegőt. Laci óvatosan kihúzta farkát, levette a gumit, és megcsomózva félretette. Mind a négyen az ágyra heveredve pihegtek.

 - Köszönöm, Alíz, ez jólesett! - sóhajtotta később Fanni.

 - Máskor is, ha van kedved! - nevetett rá a lány.

 - De, ugye még én is kellek? - aggódott Laci.

 - Persze! - csókolta meg Alíz. - Te vagy a legfontosabb! - aztán jóval később Csabihoz és Fannihoz fordult. - Akkor ti most jártok?

 A pár összenézett, és egyszerre válaszolt: - Igen!

 Alíz roppant büszke volt magára, hogy sikerült összehoznia őket. Ettől kezdve Öcsi sem maradt ki a közös programokból.


A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr494490843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása