Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.03.26. 17:58

Gyémántok 68

 Bő félóra múlva, lezuhanyozva mondtak köszönetet Ricsinek, és az anyák a bébiszitter Gabihoz mentek a kicsikért.

 - Na, jól viselkedtek? – kérdezték.

 - Ők igen. Tíz perce kajáltak, tiszta a pelus, most héder… És Ricsi? Jól viselkedett?

 - Nagyon! Tényleg tök jó a srác! Olyan jól elmagyarázta Laliéknak a dolgokat!

 - És még dugtatok is…

 - Bizony!

 - Na, jól van, lányok, most már aludjatok, mert még sok munka vár ránk!

 Gabi csak a fejét ingatta, mikor unokahúgai mögött becsukódott az ajtó. Még jó, hogy ezt mókának fogják fel…

 Másnap pihenőt tartottak, de csak a kamerák nem dolgoztak, a Gyémánt-lányok a nagynénjükkel beszélgették át majdnem az egész napot. Azon vitatkoztak, leforgassák-e azt, amikor újra eljátsszák hármas jelenetüket, ezúttal a férjeiknek.

 - Szerintem most a leszbit kihagyhatjuk, fel lehet használni a másikat… - vélte Gabi, nem kifejezetten a spórolás miatt.

 - Á, az nem ugyanaz! Az kitolásból ment, és nem volt szabad dugni, itt pedig épp az a lényeg, hogy magunkra csábítsuk őket! – érvelt Kisniki.

 - Ahogy gondolod! – adta meg magát Gabi.

 A másik két lány, és a három fiatalember is egyetértett, megbeszélték, kidolgozták a részleteket, és még a délután folyamán, az előzetes tervektől eltérően fel is vettek pár külső, valamint szexmentes belső jelenetet. Elégedetten tértek nyugovóra a „szereplők”, Gabi és Ottó késő éjszakáig dolgozott az eddig elkészültek utómunkálatain.

 Másnap ismét dologhoz láttak, a három lány valódi átéléssel izgatta fel a három pasit, akik szemernyi lámpaláz nélkül (na, jó, Barna és Rudi cseppet tétovázott), szinte profi módon mozogtak a kamera előtt. Gabi mellett Ricsi ült, és magában mormolva adta az instrukciókat.

 - Nagyon jól megtanítottad őket! – súgta a főnöke.

 - Igyekeztem… - szerénykedett a férfi.

 Később Ricsi boldogan ölelte mind a hat, meztelen, izzadt „tanítványát” (igaz, Rudinak csak verbális oktatásra futotta). Azok hálásan visszaölelték, és elmentek fürödni.

 Mire minden felvétel készen lett, ismét este lett. Gabi másnap délelőttre a szobájába hívta a stábot. Az éjszaka folyamán megvágott, és tulajdonképpen elkészült jelenetet játszotta le nekik.

 Mindenki nagyon elégedett volt, a főnökasszony pezsgőt bontva ünnepelte a részeredményt.

 A stáb némi pihenőt kapott, míg a rendezőség ki nem dolgozta a következő esemény menetét. Ősz volt már, közelgett a tél. A síelős kirándulás felidézésére teljesen reális, Rudinak halovány elképzelése nem volt arról, hogy vizes vonzalma a „vásznon” is ki lesz elégítve. Gabi ismét kiválasztott egy szállodát, ami egy síparadicsomban volt, de ezúttal csak a külső felvételeket csinálták meg ott, stúdiójában alakította ki a fürdőszobát, ami az „akcióhoz” kellett. Viki ennek megfelelően egész nap ivott, mint a gödény, de csak a felvétel suttogta pasija fülébe, mire készül. Rudi e nem örömhírre akkorát élvezett, mint még soha. Természetesen miközben csorgott farkára a meleg folyadék az imádott punciból.

 A fürdőszoba mellé Gabinak volt egy szállodai szobája, így az ausztriai kirándulás eseményei is felidézhetőek voltak, részben legalábbis. Kisniki, a hitelesség kedvéért hagyta megnőni kékesfekete bozontját. Utálta, nem is engedte addig magához Lalit, míg újra meg nem borotválkozott. Azt a helyzetet kihagyták, mikor a három nővér (Kisniki, Anna és Lívia) a legidősebb ágyékfazonja kapcsán vitatkozik, egyszerű monológgá alakították át. A filmen viszont tökéletesen sikerült visszaadni, ahogy a fekete hajú lány haja ismét telimegy ondóval.

 - Niki, te milyen csúnyán tudsz nézni! – nevetett Gabi, és átnyújtotta neki a samponos flakont.

 - Kapjátok be! – dohogott, és valami nagyon csúnyát mutatott a nevetéstől fetrengő Vikinek.

 - Kicsim, neked bármikor! – ölelte Lali, és a fürdőbe kísérte.

 Múlt a tél. Várták a jó időt, mert két „akciót” szabadban kellett leforgatni. Közelgett a március, Gabi és Laura, Bernadett anyjának születésnapja.

 - Drága nénikém! – hízelgett Gabinak Berni. – Emlékszel, hogy pár éve, mikor a szülinapotokat ünnepeltük, kértem tőled valamit?

 - Igen? – vonta fel a szemöldökét kérdőn a nagynéni. Rosszat sejtett.

 - Akkor is Barnával kapcsolatos volt, most is az…

 - Na neee…

 - Úúúgy örülnék! – smúzolt a lány. – A többieknek nem is kellene tudni!

 - Berni, én már öreg vagyok ehhez!

 - Nem vagy még az! Tök jól nézel ki!

 Bernadett igazat mondott, Gyémánt Gabi még negyven-egynéhány évesen is, vagy tízet letagadhatott. Mindehhez persze sokat is tett, ugyanakkor ő mindig a fiatalokat preferálta a filmjeiben, ezért is nem szerepelt már évek óta. Egyelőre nemet mondott, de egy este csak odaállt a tükör elé meztelenül. Azt hitte, családja már tévét néz, vagy olvas.

 - Szép vagy! – osont el mögötte Peti húsz másodperc múlva, csókot lehelve az arcára. A nő döbbenten állt önmagával szemben, mikor a tizenkét-három éves Alíz állt mellé. Ledobta a köntösét, ami alatt nem volt semmi.

 - Nekem is ilyen nagy lesz majd? – kérdezte az anyjától, aki végképp nem tudott megszólalni, csak nézte önmagát, és egyre nőiesedő leányát, aki így bókolt neki a maga módján. Lánya a cickóira utalt.

 - Ha nem, akkor majd fizetek, hogy ekkorák legyenek! – érkezett vissza Peti, kezében üdítővel. – Egyébként miért is álltok itt?

 - Anyu volt itt előbb! – szabadkozott a csitri.

 - Szerintetek jól nézek ki? – talált hangjára Gabi.

 - És én? – illegette magát Alíz.

 - Persze, lányok, de most megyek, mert kezdenek egy filmet!

 - Apu! – nyivákolt utána a lány, aztán durcásan folytatta az anyjának. – Persze, hogy ezt mondja, mert ezt kell mondania! Te a felesége vagy, én meg a lánya!

 - Ja, na, öltözz, és menj a dolgodra! – zavarta el Gabi Alízt.

 Később, a film után, Peti karjaiban elmondta, miért állt a tükör elé. Férje felnevetett.

 - Ezen problémázol? Ezen ugyan felesleges! Nyugodtan megteheted!

 - De Peti! Már elmúltam negyven!

 - És? Versenyképes vagy velük!

 - De Barna a fiam lehetne!

 - Gondolj a rajongóidra! Még mindig keresettek a filmjeid…

 A férfinak igaza volt. Végül is, pár évvel ezelőtt is megtette, most is menni fog.

 Barna ezzel szemben egy másodpercig nem hezitált, mikor Bernadett felvázolta előtte tervét, még örült is, hogy „ismételhet”.

 Gabi a forgatás napján jobban izgult, mint az első próbafelvételén. Maga sem értette, miért, hiszen pár éve gondolkodás nélkül teljesítette unokahúga kérését, és volt annyi rutinja a kamera előtt, mégis összeugrott a gyomra aznap reggel. A gátlásoldó üveget most ő húzta meg legelőször.

 - Gabi, te iszol? – kapta rajta Bernadett.

 - Nem, kicsit, izgulok!

 - Pont te?!

 - Pont én!

 Ennyiben maradtak. Mindenesetre a korty kerítésszaggató megtette a hatását, sikerült úgy megcsinálni a jelenetet, ahogyan ő elvárta. Mindenki elégedett volt, Barna különösen, nem gondolta volna, hogy még egyszer az életben lefekszik Gabival.

 Ahogy jobb idő lett, pár napot „terepen” töltöttek, két olyan „akciót” kellett leforgatni, ami a tél miatt elmaradt. A film jól alakult, bár Gabi megjegyezte, ez a leglassabban készülő produkciója.

 Kisniki felvetette még a hajókázást, a producer asszony megadóan hívta fel Jenőt. A hajó még megvolt, boldogan, és ingyen, bérmentve a rendelkezésükre bocsájtja. Tudta, mire kell, és még kapitányt is biztosított, Ferit.

 A „stáb” tehát utazhatott az Adriára. Egy hetet adtak maguknak, hogy mindennel elkészüljenek. Sikerült három nap alatt még az utolsó kockákat is rögzíteni, utána Gabi másfél napig nem mozdult ki kabinjából, csak a legszükségesebb dolgai végett. Utolsó este mindenki a laptopja előtt ült. A nő teátrális mozdulattal egy lemezt villantott fel, igaz, feleslegesen, mert az egész anyag a gépen volt. Elindította a kész filmet. A „közönség” soraiban nagy sikert aratott, különösen a „kapitány” barátnőjénél, Zsófinál, aki egészen addig gyanútlanul kísérte el Ferit, míg meg nem látta a meztelen szereplőket.

 Gabi nem tervezte hagyományos úton piacra dobni a „művet”, csak és kizárólag internetes terjesztésre szánta. Hivatalosan mindössze annyi DVD készült, amennyit a szereplőknek, Ottónak, az operatőrnek, Frédinek, az időközben megbetegedett producernek, és az archívumnak adott.

 Fél évvel később Frédi a kórházi betegágyához hívta, sokan voltak már ott.

 - Gabi! – suttogta. A halálán volt. – Te vagy a legjobb csaj, akivel valaha is együtt dolgoztam!

 A nő meg sem tudott szólalni. Az évek alatt megszerette a vén kujont.

 - Az úr közjegyző… - mutatott egy öltönyös férfira. – Azért hívtam, hogy most, míg büntetőjogi blabla birtokában… - köhögött egy sort. – Ezennel teljes joggal átadjam neked az egész produkciós irodát, a céget, mindent!

 - Jaj, Frédi! – pityeredett el Gabi, és megfogta a kezét.

 - Ne szabadkozz! Az utóbbi néhány évben már így is te vitted a válladon az egészet!

 Gabi a könnyeit nyelte.

 - Ha elfogadsz egy utolsó tanácsot, szerződteted a lányaidat! Milliomos lehetsz általuk! Amióta odaadtad a filmeteket, rojtosra néztem, és rojtosra vertem! – a pasas szünetet tartott, és folytatta. – Minden papír elő van már készítve, minden költség ki van már fizetve, már csak annyit kérek, ezt… - és a takaró alól elővette a Gyémánt-lányok lemezét, - temessétek mellém!

 Gabi szipogva megígérte, könnyeitől alig látva aláírt mindent, amit a halálmadár-szerű fickó, mint közjegyző, az orra elé tolt. Három nappal később Frédi örökre lehunyta a szemét.

 A temetésen Gabi állt elöl, mintha ő lett volna az özvegye, holott Frédi évtizedekkel azelőtt elvált, egyetlen lány pedig azt sem tudta, hogy a világon volt. A szertartásra sem jött el, a búcsúztató ember csak annak a pár barátnak, kollégának mondta el beszédét.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr764342079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása