Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.03.19. 18:00

Gyémántok 67

Hatvanhetedik fejezet

(Avagy: a próbafelvétel, producer: Gwendoline Diamond)

 

 

 A fotózástól felzaklatott Gyémánt-lányok élete lassan visszaállt a normál kerékvágásba.

 Szilvi maradt a fotózásnál, Natália stúdiójával kötött szerződést, nála modellkedett, amíg csinálta. Brigi azonban továbbra is filmezni akart.

 Gabinak tetszett, amit eddig Brigiről látott, de jó darabig nem volt kapacitása próbafelvételre hívni a lányt. Egy hónap múlva tudta csak felhívni, már erősen ősz volt. Megbeszélték az időpontot.

 Brigit Balázs is elkísérte, aminek Gabi nem örült, de később még kapóra jött.

 - Sziasztok! – üdvözölte a fiatalokat a nő, és gyorsan arra kérte őket, tegezzék viszont.

 - Helló! – tettek eleget a kérésnek.

 - Nos, vágjunk is bele! Brigi, gyere, kérlek, erre van a zuhanyozó, bent van minden, ami kell, a törölköző tiszta, nemrég tettem ki! – a lány eltűnés után a fiúhoz fordult. – Nem kertelek, nem örülök, hogy eljöttél. Biztosan itt akarsz maradni?

 - Igen, mi ezt már megbeszéltük otthon…

 - Hát jó, legyen… - megcsörrent a nő mobilja. Elnézést kérve felvette. – Igen?… Szia, Csabikám… tessék?… Ne már… Na, jó, maradj akkor, és gyógyulj meg! – letette a telefont, és cirkalmasat káromkodott.

 - Valami baj van? – kérdezte Balázs.

 - Semmi különös, leszámítva, hogy a srác, akinek most kellene érkezni, hogy Brigivel meg lehessen csinálni a próbafelvételt, épp az imént mondta le! Azt mondta, megfázott… na, mindegy!

 - És most?

 - Öt perc múlva kiderül… - és Gabi lázas telefonálásba fogott. Arckifejezése csalódottságról árulkodott. Visszament a sráchoz, aki mellett épp akkor állt meg a frissen mosott lány.

 - Két eset van, srácok. Vagy máskor jöttök vissza, vagy beugrasz… - intézte utolsó szavát Balázshoz.

 - Tessék? – hüledezett a fiú. Ő, aki sosem rajongott igazán azért, hogy a barátnője pornózzon, most vele kell próbafelvételt csinálni!

 - Jól hallottad! – nézett rá Gabi. – Meg kell dugnod a barátnődet, csak nagyobb lesz a közönség… Ja, és fel is vesszük!

 - De hát…

 - Figyelj! – karolta át Gabi, és egy kicsivel arrébb sétált Balázzsal. – Ottó az operatőr, öreg róka, naponta több csajt lát, mint te, akár egész életedben. Rohadtul nem élvezkedni fog Brigin, hanem a dolgát végzi, ráadásul szabadidőből jött be. A sminkes csajt sem a kukacod érdekli, és ő is puszira van itt. A harmadik én leszek, és néha beleszólok, ha úgy érzem, hogy bele kell. Végül: amikor ezt a felvételt én megnéztem, és úgy gondolom, hogy Brigi jó volt benne, elteszem az archívumba, de látni nem fogja senki. Ne aggódj, ez nem fog betenni a kosaras karrierednek, erről kezeskedem!

 Balázs végighallgatta Gabi beszédét.

 - Van egy konyakod?

 - Kerítésszaggatóm van, törölközőt meg találsz a fürdőszoba-szekrényben.

 Balázs kapott egy féldeci jóféle pálinkát, lezuhanyozott, és a fürdőlepedőbe csavarva magát, jelent meg ismét. Gabit követve mentek be egy másik helyiségbe, ahol egy ötvenes, jellegtelen fickó ült, és egy huszonéves, csúnyácska, de formás csajjal beszélgetett.

 - Helló! – köszöntek az érkezőkre, és a pasas még hozzátette: - Csabi nem jön?

 - Beteget jelentett! – legyintett a főnökasszony.

 - Biztos megint bepiált! – vigyorgott a sminkes csaj, miközben elkapta Brigit, és a helyiség egyik sarkában álló asztalka elé ültette.

 - Nem érdekel! Egy castingra kértem, és még erre sem képes! Nos, tehát, bemutatnálak egymásnak benneteket, a kameránál Ottó, profi a srác, a legjobbat hozza ki belőletek, ha ti is a legjobbat adjátok. A sminkasztalnál Léna tevékenykedik, én vagyok most a főnök, de engem már ismertek. A két ifjú pedig Brigitta, aki most először próbálkozik a szakmában, a fiatalúr pedig Balázs, aki csak beugró, főállásban Brigi pasija.

 A bemutatás után Gabi részletesen elmagyarázta, mit is vár a pártól, hogyan és miképp helyezkedjen, hogy Ottó ne a nyakát törje, ha valamit látni akar. A nő levetkőztette a párt, úgy magyarázott tovább. Azok egy idő után észre sem vették pőreségüket, amit Gabi máris cseppnyi sikernek könyvelt el.

 - Fog ez menni! – summázta a végén, és egy székre telepedve intett Lénának, aki a mennyezeti világítást le, a kamerákat segítő reflektorokat pedig felkapcsolta. Egy egyszerű heverő látszott a fényben. A felskiccelt terv szerint a fiú fürdőlepedőben heverészett az ágyon, a lány pedig hozzálépve… a szokásos. Beszélgetni nem fontos, csak játsszák el, hogy szerelmesek, és a többi. Előbbi hibátlanul ment, mert valóban szerelmespár voltak, de a többi már nehézkesebb volt.

 „Mintha itt sem lennénk!” – emlékeztek Gabi szavaira, és úgy is tettek. Csókkal üdvözölték egymást, váltottak pár szót, a teljesség kedvéért, és néhány percen belül el is feledkeztek a kameráról.

 A fiatal pár gyengéden ölelte egymást, lágyan csókolóztak, majd a lány lassan hanyattfektette a fiút, lovaglóülésben helyezkedett el rajta, észrevétlenül lejjebb tornázva a törölközőt. Brigi csókolta még egy kicsit Balázs ajkait, ölében érezte, nem hiába kergette nyelve a pasiét. Lejjebb haladt, nagy léptekkel ugrott át az izmos, szőrtelen mellkas fölött, és már odébb kellett helyezkednie egész testével ahhoz, hogy szája a srác ölével kerüljön egy vonalba. Rafinált módon úgy oldotta meg, hogy mire odaér, combjaival lesodorja a törölközőt. Balázs kemény farka a nyakát böködte, ahogy elhaladt fölötte, jobb kezével megmarkolta, bőrét felhúzta, és az orra elé billentette a szeretett szerszámot. A fénylő-piros makk hegyére nyomott egy puszit, de nyomban kidugta hegyes nyelvét is. Végignyalintotta néhányszor nemcsak az érzékeny „kalapkát”, hanem a merev fütykös minden porcikáját. Balázs nem gondolta volna, hogy egyáltalán fel fog állni, vagy a lány ügyessége, vagy az iránta érzett szerelme, netán a kezdés előtti kupicának köszönhetően, de működött, sőt, kifejezetten élvezte is. Brigi a szájába vette a jókora péniszt, és ajkait fel-le mozgatva szopogatta, kezével a bőrét húzogatta. A lány gondosan ügyelt arra, hogy pasijának jó legyen, de ne élvezzen el idő előtt. Míg halkan szuszogva szopott, megpróbált minél több ruhájából kibújni, de elég nehézkesen ment. Kénytelen volt abbahagyni, és felülni, hogy a blúzától megszabadulhasson. Balázs is felült, ismét csókolóztak egy sort, miközben hosszú ujjaival kibabrálta a melltartót. A szolid, fehér anyagot elhajították, a fiatalember a kerek halmok közé temette az arcát. Beléjük markolt, lassan és kéjesen gyúrogatta őket, nyelve hegyével a sötét, kemény bimbókat nyalogatta, kergette, olykor foghegyről megharapdálta. Brigi, valódi átéléssel az arcán, lehunyt szemmel élvezte, néha beletúrt szerelme hajába. A fiú lassan megpróbált lejjebb haladni, de testhelyzetük ezt nem engedte, így hanyattfeküdt, húzta magával a lányt is, és váratlanul átfordítva, ő került felülre. Folytatta ott, ahol az előbb elakadt, de még megállt a szép, nagy melleknél. Újra gyúrogatta, nyalogatta, és harapdálta, csak ezután indult lejjebb…

 Gabi mozdulatlanul ült, meglátva a srác dorongját, arra gondolt, ezzel a mérettel itt is karriert csinálhat. Mindazonáltal eddig is elégedett volt. Ottó, az operatőr sem kényszerült trükkökre, de a java még csak ezután következik…

 Balázsa a nadrághoz ért. Kicsit remegő ujjaival kioldotta a zárját, és lehúzta. A fehér bugyit direkt hagyta meg. Az alsóneműn már átsütött a forróság, mikor alaposan körbemolyolta ajkaival. A lány enyhe terpeszbe tette lábait, hogy még jobban odaférjen, de a fiú másképp gondolta. Fogai közé csippentette a lány utolsó ruhadarabját, és úgy próbálta meg lehúzni. Briginek ugyan segítenie kellett, de sikerült. Sima vénuszdomb fénylett a mesterséges megvilágításban. Brigi egy pillantással felmérte Ottó helyzetét, és arra fordította testét. Balázs alkalmazkodott az új pozícióhoz, a széttárt combok közé fúrta a fejét. Eleinte letojta, mit lát a kamera, csókolta és nyalogatta a szeretett puncit, és amikor úgy érezte, kellően fel lett már izgatva, picit arrébb húzódott. Két hosszú ujja segítségével megnyitotta a nagyajkakat, nyelve a már piroslón duzzadó klitoriszra csapott. Gyors és erőteljes mozdulatokkal kergette a kéjgombot, néha-néha befickándozva a nedves hüvelybe is. Brigi felnyögött. Nem színpadiasan, csak ahogy szokott. Nagyon jólesett neki a srác tevékenysége, aki viszont nem akarta abbahagyni, sőt, szabadon maradt kezének két ujját is bevetette a minél hamarabbi siker érdekében. A nedveit bőven termelő hüvely vöröslő mélyére tolta mutató-, és középső ujját, és egyre gyorsuló tempóban mozgatta őket. Nyelve sem lassult, hamarosan megérezte, Brigi már nem jár messze. A lány nyögései egyre szaporodtak, míg végül lélegzete elakadt, felsikkantott, és elélvezett. Balázs kihúzta ujjait, ekkor vette észre a mellette kukucskáló Ottót. Szempillantás alatt felmérve ismét a férfi hollétét, igazított barátnője altestén, és a heverő elé térdelve cseppet sem lankadt dorongját a csapzottra nyalt puncihoz illesztette. Brigi előzékenyen megnyitotta szeméremajkait, a fiú fitymáját felhúzva fénylő makkját a klitoriszhoz dörzsölte. Eljátszadozott egy kicsit, így hergelve a lányt, valamint az őket figyelőket, majd lassan a hüvelybe tolta. Brigi ismét felnyögött. Pasija egyre gyorsulva mozgatta ágyékát, amennyire lehetett, tövig hatolva a lány testébe. Nem sok idő telt el, ismét közeledett a csúcspont, ismét Briginél. Balázs újabb trükköt dobott be, felsőtestével kicsit hátrébb dőlt, kamerától távolabbi kezének hüvelykujját pedig a csiklóra szorította. Ezzel a kis plusszal adta meg Brigi nyüszítő, vonagló orgazmusának erejét. A lány csillapodtával kihúzta strapabíró farkát, és szinte gondolkodás nélkül rendeződtek újabb pozitúrába. Brigi feltérdelt, fenekét fordította fiúja felé, popsigömbjeinek partjai közül nedvei patakja csillant. Balázs egy pillanatra eljátszott a gondolattal, hogy a barnás, ráncos nyílásba hatoljon, de a lány kézmozdulata, mellyel megint csak puncijának ajkait nyitotta, minden kétséget kizárt. Hevesen a felkínált résbe döfött. Brigi felnyikkant, nem esett valami jól, de két orgazmus után ez nem is volt olyan nagy fájdalom. Mellkasát az ágyra szorította, egyik kezével hátranyúlva pedig hol az ütemesen lengő herezacsit próbálta meg érinteni-simogatni, hol pedig gyönyörgombocskáját dörzsölgetni. Végül maradt az utóbbi tevékenységnél, az élvezetesebb volt. Balázs, úgy tűnt, nem bírja már sokáig, érezte, ahogy az egyre erősödő kéj végigbizsereg a gerince mentén. Beleerősített, hátha Briginek összejön még egy. Összejött, de ő azt már nem érezhette. Egyre lassabban, és egyre mélyebbre lökött, míg végül az elején kapott instrukcióknak megfelelően kirántotta farkát. Markának két-három határozott mozdulatával élete első kamera előtti ejakulációját produkálta. Vöröslő makkjából erőteljesen lövellt ondója a barátnője fenekére, és csordult végig lassan a csillogó, csupasz ajkakon. Brigi egy pillanattal később ért a csúcsra, hála csiklóját dörzsölő kezének. Szinte önkívületben nyögdécselt, de annyira azért volt érkezése, hogy mozdulatait lelassítsa, de le ne állítsa, ahogy megérezte a meleg ondó „becsapódását”. Kéjesen kenegette még altestén a nedveket, míg a srác minden cseppet ki nem préselt, illetve amíg Gabi meg nem szólalt.

 - Ennyi!

 - Ennyi! – ismételte Ottó, és leállt. Felegyenesedett, és szótlanul egy állványra rögzítette gépét.

 - Nagyon jók voltatok! – lépett hozzájuk a nő. – Kezdő létetekre, profikat is megszégyenítő ügyességgel csináltátok! – közben egy törölköző-szerűséget adott a fiúnak, aki gondosan letörölgette a lány fenekét.

 - Nem gondoltam, hogy ilyen jól bírod! – szólt a lány Balázshoz.

 - Csaltam… - somolygott a srác. – Rárántottam a zuhany alatt…

 Gabi nagyot nevetett a módszeren.

 - Azt hittem, Viagrát szedtél be!

 - Még nincs rá szükségem! – büszkélkedett Balázs.

 - Nos, srácok, komolyra fordítva a szót - csapta össze tenyerét a nő, - az egyik szemem sír, a másik nevet. Mindketten nagyon ügyesek voltatok, tehát örülök, hogy egy újabb lánnyal gyarapodott az embereim sora. Sajnálom viszont, hogy nem lett újabb fiú közöttük. Balázs, ha gondolod, az ajtóm bármikor nyitva áll előtted! – mosolygott Gabi.

 - Azért van mit tanulniuk, de elsőre nagyon jó volt! - szólalt meg Ottó is, talán harmadjára, mióta a fiatal pár ott volt.

 - Bizony! – bólintott a főnökasszony. – Ezt a felvételt csak ti láthatjátok, de azt bármikor, mert megkapjátok DVD-n, és előtte még megmutatom Frédinek, meg persze az archívum…

 A fiatal pár egymásra mosolygott, Brigi boldog volt, és együtt indultak zuhanyozni…

 Másnapra elkészült a lemez, Gabi Frédi kezébe nyomta, hogy nézze meg, ő addig megy a dolgára. Pár órával később a vén kéjenc vigyorogva adta vissza.

 - Gabikám, neked mindig kurva jó volt az ízlésed!

 - Mert?

 - A csaj is egész jól néz ki, de a srácnak isteni pöcse van, egyszerűen gyönyörű! És milyen jól bírta! – lelkendezett a nem túl válogatós fickó.

 - Nos, le kell lombozzalak, de a srác beugró volt, a lány hapsija, és ő nem akar filmezni!

 - Kár…

 - Szerintem is, de ez van!

 Gabi gondosan eltette a lemezt, kitöltött és kinyomtatott egy szerződést Briginek, valamint elővett még pár papírt, amit „új felvételes” esetén szoktak használni. A nő másfél órával később Brigivel ült a lány szobájában, teregette ki előtte a paksamétát, és adta oda a végén a lemezt.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr54310477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása