Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2012.03.12. 18:00

Gyémántok 66

 Hatvanhatodik fejezet

(Avagy: a családi fotómodellkedés)

 

 

 Gyémánt Gabriella, vagy, ahogy a sok százezer pornórajongó ismerte: Gwendoline Diamond elfoglalt nő volt. Első producerének ügyeit voltaképpen teljesen átvette, bár papíron még Frédi volt a főnök. Gabi intézett mindent, és olykor, hogy megóvja a vén kujon egészségét, a legszebb, legígéretesebb lányokat be sem mutatta neki, nehogy a „felvételi vizsga” közben kapjon szívrohamot. A kész filmeket azonban mindig lemeózta, mielőtt piacra dobták volna. Ilyenkor persze kiderült Gabi turpissága az új lányt illetően, de csak ritkán volt nagy balhé, mert Frédi addigra már levezette a feszültségét. Jobb kézzel. Ha jó volt a csaj, akkor háromszor is. Gyakran mondogatta Gabinak:

 - Hej, de kár,  hogy a húgod sosem vállalt filmet veled!

 - Az! - legyintett ilyenkor a nő, és folytatta a dolgát.

 - Legalább egy fotósorozatot!

 - Én benne lennék, Frédi, de Laura nem akarja! Most meg már családja van, gyerekei, sőt, ha jól tudom, már hamarosan unokája is lesz!

 - De még mindig kurva jól néztek ki! - erősködött Frédi.

 - Ugyan már! Kiöregedtem én is! Különben is, ha meglátnál minket egy ilyen sorozaton, elvinne téged a szívroham! - nevetett rá Gabi, és újra a dolgaiba mélyedt.

 

 Brigitta és Szilvia nehezen szabadult a „házavató” emlékeitől, és minden alkalmat megragadtak, hogy megismételhessék az eseményeket. Balázs és Szabolcs ugyan rendelkezésre állt, amikor tudott, és olykor, ha egyikük épp nem ért rá, a másik szívesen „helyettesítette”. Igazi jó barátok lettek a srácok. A kapcsolatukat Szabolcs egyik megjegyzése árnyékolta be, de Balázs csak rövid ideig orrolt rá.

 A nem túl barátságos beszólás egy olyan hajnalban történt, mikor a nővérek, és pasijaik már az összes létező figurát kipróbáltak, épp csak a „fiú-fiú”-t nem, de úgy tűnt, Brigitta még bírna egyet.

 - Miért nem mész pornószínésznőnek? Ott biztos mindig van egy pihent pasi! - fakadt ki Szabolcs pihegve, miután annyira fáradt volt már, hogy a makkjából szivárgó ondócseppeket sem volt kedve letörölni, de a lány szemtelenül piszkálta.

 - Azért kurvának ne nézd! - háborodott fel Balázs.

 - Ahogy most viselkedik! - dohogott Szabi. - Különben meg nem hiszem, hogy kurvásabb az, ha kamera előtt csinálja, mintha a nővére pasijával…

 Brigi sértődött arccal emésztette a hallottakat, Balázshoz bújt menedékért. A kosaras srác kénytelen volt igazat adni a barátjának, de még nem volt teljesen meggyőzve.

 - Na, jó, de ott ugye azzal fekszik le, akit oda tesznek, mi meg barátok vagyunk!

 - Ők is, csak többen vannak.

 - De pénzért!

 - Na, bumm! Szeretsz dugni, és még pénzt is kapsz érte! Nem lennék ilyen szerény, én is csinálnám, de tudod, mit? Kérdezd meg Vilit, ha jól tudom, valakije pornózik, de, ha ezt is jól tudom, a ti családotokban is akad fotómodell!

 Brigi bajban volt. Szabolcs rátapintott a lényegre, csak Balázsnak nem tetszett a dolog. Hosszú idő után komolyan is elbeszélgetett a fiúval. Annyiban maradtak, megérdeklődik Vilitől, kije pornózik. A fiú megadta Kisniki számát, mert neki nem volt meg Gabié. Kisniki boldogan ajánlotta fel segítségét a lánynak, pár nap múlva ő kísérte el Gabihoz, az irodába. A nőnek halvány fogalma sem volt arról, Kisnikiék mi járatban, így nem tudta idejében leépíteni Frédit. Kisniki, szokása szerint, kertelés nélkül felvázolta a helyzetet. Gabi, mielőtt még a vén fószer megszólalhatott volna mellette, felpattant, és kiterelte a lányokat. Az előtérben elmondta Briginek, mire is számítson, majd útjukra engedte őket.

 - Ki volt ez a két csaj? - érdeklődött később a vén kujon. Szerencsére nem hallott semmit.

 - A sógornőm lánya, és a barátnője… - hangzott a tömör válasz.

 - Az a fekete, rövid hajú, bögyös egy istennő!

 - Ugyan, mit akarhatnál tőle!

 - Megnézném közelebbről is!

 - Nem hiszem, ha jól tudom, most derült ki, hogy babát vár, és ő az unokahúgom!

 - Az nem baj! Terhes-pornót úgysem csináltunk még!

 - Ha rajtam múlik, nem is fogunk!

 - Ugyan már, Gabi!

 - Frédi, hagyjuk ezt!

 - Jól van, na! És a másik?

 - Családi ügyben voltak, nyugodj már le!

 Gabi egyébként, miután elmesélte Briginek, hogy ez mi mindennel jár, Natáliához irányította a lányt. Sokszor dolgoztak együtt, ha Gabinak fotósra volt szüksége, de ha Nati egyik modellje „többre vágyott”, gyakran Gabinál kötött ki. Abban maradtak, hogy Nati csináljon Brigiről egy sorozatot, a többit majd utána.

 A problémák ott kezdődtek, mikor Kisniki és Brigi összefutott Vikivel, Rudival, és Bernivel. Elújságolták, honnan jönnek, és hová tartanak. Berni elmesélte Barna esetét Gabival, ezen jót nevettek.

 - Egyszer én is kipróbálnám… - mondta halkan Bernadett. - Csak sosem volt hozzá bátorságom… Most meg nem is nagyon lehet… - simogatta meg a hasát. Még nem látszott, de már tudták.

 - Ja, ezzel én is így vagyok! - jegyezte meg Kisniki. - Bár szülés után még megtehetjük!

 - Nem tudom… - tétovázott Bernadett. - Először inkább privátban kellene…

 - Nem rossz! - vetette közbe Viki. - Mondjuk azt lett volna érdemes videóra venni, amikor Tomival kitoltunk!

 Általános kacaj hallatszott, és amikor végre szóhoz jutottak, Kisniki a könnyeit törölgetve elmesélte Briginek a sztorit.

 - Na, gyere, menjünk Natihoz! - állt fel a végén.

 - Mehetünk mi is? - kérdezték a többiek.

 Mentek mindannyian. Natália megdöbbent, mikor a fiatalok beözönlöttek a stúdiójába, és még jobban, mikor Brigi elmondta, mi járatban van.

 - Anyu tud róla? - kérdezte végül.

 - Nem, de nagykorú vagyok, nem kell az engedélye! - válaszolt önérzetesen a lány.

 - Megjegyzem, tizennyolc év alattival szóba sem állok ez ügyben, csak azért kérdeztem, hogy mit szól hozzá.

 - Hááát… nem tudom…

 - Na, jó, egyezzünk ki egy döntetlenben. Ma már semmi szín alatt nem érek rá, és, ha nem haragszol, másra nem akarlak bízni. Nézzük csak… - lapozgatta a határidő-naplóját. - A holnaputánom nyugis lesz, egész délelőtt ráérek, jöhetsz bármikor, de! Addig mondd el otthon, hogy mire készülsz, jó?

 - Rendben! - sóhajtott Brigi.

 Két nappal, és egy beszélgetéssel később Brigitta Natália irodájában ült. Nem egyedül. Szilvi, Kisniki és Viki elkísérte őt, utóbbi volt a sofőr is.

 - Na, mit intéztél? - szólt Nati Brigihez a kölcsönös üdvözlések után.

 - Nem volt őszinte a mosolya, fel is hívta Gabit, aztán belenyugodott.

 - Ugye nem versz át? - gyanakodott kicsit a nő, ismerte a lányok viselt dolgait. Végül is, nagykorú volt, de mégiscsak családtag…

 - Eszünkben sincs! - bizonygatta Szilvi.

 - Te is, lányom? - nézett rá mindenki a húgán kívül.

 - Nos, felvázoltam anyunak én is ezt a lehetőséget, de úgy gondolom, egyelőre fotó, a többit meglátom. Kell egy kis plusz a fősuli mellé!

 Nati igazat adott neki. Sok olyan modellje volt, aki csak kiegészítésnek vállalta ezt a munkát.

 - Hát, akkor gyertek! - hívta a lányokat, és meg sem fordult a fejében, hogy jóval több dolga akad majd.

 - Először Brigit kérte. Leültette egy sminkasztalka elé, mögéállt, és kínosan hosszú ideig nézte a lányt a tükörben. Végül nekilátott, és gyors, szakavatott mozdulatai nyomán a lány még jobban megszépült. A ruházatával egyelőre nem foglalkozott, hadd szokja, hogy kamera előtt kell vetkőznie. Könnyebben ment, mint várták, Natália instrukcióit követve Brigi lassan lemeztelenedett. Elsőre nem akart semmi keményet, mindössze annyit, hogy látszódjék, ami kell. Mindketten elégedetten fejezték be, és amíg Brigi felöltözött, Nati gyorsan lementette a képeket a laptopjára. Utána hasonló gyorsasággal és profizmussal készítette ki Szilvi szintén szépséges pofiját. Picit bíbelt a lámpákkal és az ernyőkkel, majd szorgosan csattogtatta a gépet, miközben folyamatosan mondta, mit tegyen. Nemsokára elkészültek.

 - Kértek valamit inni? - kérdezte a házigazda, aztán hozzátette. - Alkohol nincs!

 - Kösz, valami ücsit kérünk! - nevettek a lányok, és az almalé kiporciózása után Kisniki odasompolygott a nőhöz. Előadta a kérését, az gondolkodott egy sort, aztán maga után intette az egész kompániát. Egy másik helyiségben egy valódi baldachinos ágy foglalta el a terület nagy részét.

 - Ez gyönyörű! Nem is tudtam, hogy ilyened is van! - csodálkozott Brigi.

 - Sokba került, de megérte! - büszkélkedett Nati. - A legjobb sorozataim itt készülnek!

 A négy lány szinte egymást taposta, hogy vele készüljön el az első sorozat az ágyon, de mivel Kisniki kérte, övé volt az elsőség, őt pedig Viki követte. Végül, nagy kegyesen Szilviről és Brigiről is lőtt még egy-egy sorozatot. Az egész pikantériáját pedig a mindig vagány Kisniki adta meg. Az utolsónak fényképezett Szilvi mellé bújt, és később maga mellé intette a másik két csajszit is. Oly természetességgel játszottak el egy dupla leszboszi szeretkezést, mintha pasival sosem foglalkoztak volna. Nati szó nélkül kattintgatott.

 - A mindenit! - csettintett elismerően Natália a végén. - Profin csináljátok! Gabi örülni fog nektek!

 Az elkészült képanyagot DVD-re írta, és Brigi kezébe nyomta a lemezt. Később minden lány készített még magának másolatot, és Kisnikiéknél ültek össze, hogy megnézzék, természetesen Lali és Rudi is ott volt.

 - Hú, de jól nézel ki! - kommentálta Lali Brigi első képeit.

 - Kösz, de a java még hátra van!

 - Basszus! Niki! Ez… ez… kib… szott jó! - lelkendezett Lali a baldachinos „csatajelenetnél”. - Olyan átéléssel csinálod, mint egy valódi leszbi! Ha nem tudnám, hogy gyerekünk lesz, el is hinném, hogy leszbi vagy!

 - Terhes vagy?! - lepődtek meg a pornóvágyó nővérek.

 - Miért, nem látszik? - húzta fel a pólóját Kisniki. Valóban, aki jobban megnézte, láthatta, de nyilvánvaló még nem volt.

 Brigi beadta Gabinak a DVD-t, és mivel a fotózás elhúzódott, a nőnek más dolga is akadt, csak késő délután, Gabi lakásán került erre sor. A színésznőből producerré lett nő pedig elkövette azt a hibát, hogy a korongot csak bepottyantotta a táskájába, és másnap, az irodában nézte meg. A következő probléma az volt, mikor mindezt úgy tette, hogy Frédi is láthassa. Persze nem szándékosan, egyszerűen elfeledkezett arról, hogy volt - még - főnöke ott van. A vén szivar sem figyelte, hogy Gabi mit csinált, kérdezni akart tőle valamit, amikor odafordulva észrevette a monitort. Hangtalanul tette fel a szemüvegét, és egész sokáig bírta csendben, de a négy csajt megpillantva felnyögött. Gabi már tehetetlen volt, meg kellett mutatnia az egész lemez tartalmát.

 - Gabi! - nyögte az öreg. - Felállt a vén cerka! Meg akarok dugni valakit!

 - Tudod, mit? Kimegyek, elszívok egy cigit, te meg arra vigyázz, nehogy lefröcsköld a laptopot! - nevetett a nő, de tényleg magára hagyta egy félórára a fickót, közben magát átkozta, hogy Frédi meglátta a képeket.

 - Kösz, ez jólesett! - vigyorgott a fickó, mikor a nő később visszament. - Ezek tök jó csajok, főleg a szőke, meg a rövid hajú fekete!

 

 „Viki és Niki!” - gondolta Gabi. – „Van ízlésed, Frédi!”

 - Te, nem ezek voltak itt a múltkor? - mutatta a monitoron a pacák.

 - De, ők ketten - sóhajtott Gabi.

 - A szentségit! Látni akarom őket! Le kell tesztelnem mindet!

 - Na, nyugi, még a végén elpatkolsz! - vette ki Gabi a lemezt, és biztonságba helyezte. - Na, megyek, megnézem, hogy haladnak a többiek!

 Hazament, és magához hívta két unokahúgát. Leteremtette őket, de igazából magára volt mérges. Kisniki meg is mondta neki, hogy nem érdekli, nem akart ő semmi mást, mint ezt kipróbálni, de most már csak azért is filmezni akar. Gabi rávilágított a lány állapotára, valamint arra, hogy ez a képeken is látszik, ő pedig eddig sem forgatott terhes nővel, ezután sem fog. Végül abban maradtak, hogy ha meglesz a baba, utána esetleg filmezhet. Kisniki, ha kelletlenül is, de tudomásul vette.

 - Szerintem megcsinálhatnánk majd azt a jelenetet, amit Tomival csináltunk… - szólalt meg Viki csendesen.

 - Te is filmeznél? - nyögött fel Gabi.

 - Nem tudom… - vont vállat a szöszi. - Ezt szívesen megcsinálnám…

 - És szerintem Berni is benne lenne! - vigyorgott Kisniki. - Elvégre ott volt ő is!

 - De ő is…

 - Tudom, terhes! - forgatta a szemét szemtelenül Kisniki. - Majd utána! Addig legalább lesz időnk kitalálni a forgatókönyvet!

 Gabit az idegbaj kerülgette, végül a ház előtt eldohányzott cigaretta valamelyest megnyugtatta. Elgondolkodott a forgatókönyvön, végül sátáni vigyorral az arcán bement a lányokhoz.

 - Oké, csajok, babázás után megcsináljuk a filmet, igazi Diamond-produkció lesz!

 Kisniki és Viki hosszan ölelte-puszilta a nőt, és elsöpörtek Bernihez, elújságolni a terveiket.

 Az örökké nyughatatlan Kisniki azonban nem állt meg itt, felhívta Natáliát, és időpontot kért tőle a stúdióban, valamint néhány ötletet. Pár nap múlva Berni, Kisniki és Viki két megtermett bőröndöt maguk után húzva jelentek meg a stúdió előtt. Nati betessékelte őket, alaposan megnézte a lányokat, szolid-természetes sminket varázsolt rájuk, és kezdődhetett a munka…

 Három hónap múlva diszkrét borítékot hozott a postás. Viki vette át, a kismamák ultrahangon voltak. Kibontotta, három újság volt benne, egy erotikus magazin három egyforma példánya. Remegett az izgalomtól, ahogy belelapozott. A címlapon ők mosolyogtak, a három Gyémánt-lány. Az újság alap-tematikája a szép női testekre volt beállítva, olykor előfordult benne egy kis leszboszi sorozat is, ami kimerült a gyengéd érintések imitációjával, kemény pornót nem jelentetett meg. Az első oldalon Berni volt, ahogy áttetsző, hófehér hálóingében a fehér selyemmel szegélyezett, szintén fehér selyem ágyneművel bevetett baldachinos ágyhoz lép. Lassan leveti a ruhaneműt, feszes-kerek mellein megcsillan valami lágy fény, és szépen, kéjesen elnyújtózik az ágyon, combjait épp annyira megnyitva, hogy szőrtelen szemérmének domborulatai láthatóvá váljanak. Pár oldallal később Kisniki áll az ágy másik oldalán. Fekete hajához illően fekete, természetesen áttetsző hálóingben. Ahogy lehullik a lepel, feltűnik két kapitális keble, melyek állapota miatt jóval nagyobbak voltak az átlagnál. A mosolyogva rátekintő Berni mellé telepedik, elégedetten elnyújtózva, ő is csak annyira közszemlére téve csupasz ölét, hogy az erotikusnak látszódjon. Viki szíve kihagyott egy pillanatra, pedig a lemezen, melyet a fotózás után kaptak, ennél jóval több kép is volt, és már sokszor megnézték Rudival. Viki vörös hálóingben lépett oda az ágy mellé, a szőke lány észbontóan nézett ki. Ő is kibújt a csábos cuccból, melyet két ujja közé csippentve ejtett végül a padlóra. Unokatesói mellé hevert, kerek mellei szépen gömbölyödtek, enyhe terpeszbe tett combjai közül rózsaszínen mosolygott a szőrtelen háromszög.

 Viki büszke volt magukra. Megkapták a címlapot, az újság több mint a felét is elfoglalták, és a szokatlanul nagy poszteren is ők hárman mosolyogtak. Büszkeségtől dagadt a mellkasa. Megmutatta Rudinak is, és az egész családnak. Mindenki elismerően lapozta, még Kriszta mama is, pedig ő sosem rajongott lánya munkájáért, és az unokái fotósorozatának sem örült.

 A képek tehát elkészültek, az értük kapott pénzt a két kismama a születendő gyermekeiknek tette félre, Viki pedig a Rudival kötendő esküvőjére. Gabi egy fizetős honlapra is feltette a sorozatokat, és az onnan befolyt összegeket is nekik utalta.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr474310467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása