Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.12.19. 18:00

Gyémántok 54

 Ötvennegyedik fejezet

(Avagy: szolárium)

  

 Gyémánt Viktória, miután jól elbántak Tomival, egy kicsit depressziós lett. Azt vette a fejébe, hogy ő csúnya, gonosz (Tomi így is gondolta), és hogy nem kell senkinek.

 Bernadett, Kisniki, valamint az egész rokonság bizonygatta, hogy ez nem így van (Gabi külön megdicsérte őket a frappáns, mélyen aljas megoldásért). Viki ennek ellenére ült saját romjain.

 Barna, miután menyasszonya egy húszperces hüppögést hallgatott végig telefonon, beköpte.

 - Hívd át, megdugom!

 - Bolond vagy, nemcsak erről van szó!

 Kis gondolkodás után Barna higgadtabban vetette fel.

 - Mi lenne, ha elmennénk abba a szállodába, ahol azzal a nagyképű barommal kitoltatok?

 Berni elgondolkodott. Nem is rossz ötlet. Végül is, kellemes hely volt, szép környezet, jó pasik. Már amennyire emlékszik.

 Az ötletet cselekedet követte, aminek az eredménye: Bernadett és Barnabás, valamint Kisniki, magával cipelve depis-Vikit, útba ejtve Lalit, elrobogtak a cél felé.

 Nem ugyanazt az apartmant bérelték ki, piszkosul drága lett volna, de Berni mosolya a szobapincérnél elért pár percnyi bepillantást. Vihogtak egy sort az eseményeken, és Viki depressziója erősödött. Nem így tervezték…

 A medence körül szebbnél jobb pasik kószáltak, elismerő tekinteteik elidőztek a lányokon, de azok ügyet sem vetettek rájuk. Ez azért baj, mert Viki sem, pedig egy barna hajú, barna szemű, igen sportos félisten nagyon fixírozta. Berni és Kisniki megállapította, nem rossz a pasas, még egy kunkorra talán be is pucsítanának.

 Viki a szaunában figyelt fel először a férfira. Mivel jóformán „nem volt otthon”, így teljesen levetkőzve heveredett az egyik padra, térdeit hanyagul felhúzva-széttárva, egy pletykamagazint olvasgatott. Egy lapozás alkalmával tűnt fel neki, hogy 1: nincs egyedül, 2: nincs rajta (fürdő) ruha, 3: jóképű pasi az egyetlen társa a kabinban. A férfi nagyon izzadt. Meleg volt, ez igaz, de nem ennyire. Végigmérte a hapsit. Barna, csigásan göndörödő haj, barna szem, szinte harcias sasorr, szürke borosta, szögletes áll. Lentebb: erős nyak, széles váll, izmos-szőrös mellkas, kockás has, keskeny csípő, álló dákó… „Hoppá! Nem is kicsi!” Na, ekkor jutott el Viktória tudatáig, hogy most őrajta egyetlen szőrpamat van, a fickón fürdőnadrág – az is minek. Tekintetük találkozott, egy pillanatra lesütötték a szemüket, majd „már úgyis mindegy” – alapon ismét összenéztek.

 Nem volt ugyan szerelem első látásra, de a szimpátia a férfi részéről jól látható volt (Viki elpirult). A helyzet sajnos már nem volt tovább fenntartható, pillanatokkal később újabb vendégek érkeztek. Viki szolidabb pózt vett fel, húsz perc múlva a köntösét is, és távozott.

 Lezuhanyozva, felöltözve várta meg a pasast, akivel találkát beszélt meg este kilencre, a bárba.

 Kisniki és Bernadett ezalatt megbeszélték, hogy este bemutatják a pasiknak azt a műsort, amit Tominak a múltkor. Talán majd Vikinek is csurran-cseppen valami… Az unokatesó azonban keresztülhúzta számításuk java részét. Nem csüggedetek, duettet adtak elő a lelkes Barnának és Lalinak.

 Viki késő éjjel tért vissza a szobájába, és izgatottan várta a másnapot, mikor Rudival ismét találkozhatott.

 Miként az lenni szokott, alkalom szüli a szexet, még ha oly korai órán is, mint másnap reggel hét.

 Viki úgy érezte, kicsit barnulhatna még, így kora reggel elszaladt a szoláriumba. Mindenét ledobálva csukta magára a gép tetejét, és még hallotta, hogy valaki belép.

 Rudolf kora reggel arra gondolt, napbarnított testére ráférne még egy kis szín, leugrott hát a szoliba. A két ágy közül az egyik épp csukódott, befeküdt hát ruhátlanul a másikba. Az idő lejárta után kiült az ágy szélére, és Vikivel nézett farkasszemet. A lány most is (önkéntelenül) tökéletes rálátást biztosított…

 Rudi egy törölközőt kapott maga elé, és kilépett az előtérbe. Az ajtóra ráfordította a kulcsot, kitette a „Karbantartás miatt zárva!” – táblát, és visszatért Vikihez. Letérdelt a lány elé.

 - Nem arról volt szó, hogy a medencénél találkozunk?

 - Azt megbeszéltük, ezt nem. Ha akarod, elmehetek!

 - Elmehetsz, de csak ha maradsz!

 Viki kivárt egy pillanatot, majd lassan megcsókolta Rudit. A férfi gyengéden viszonozta, és szorosan magához ölelte a lányt. A feszes, kemény mellek az izmos és szőrös mellkashoz nyomódtak, nem kicsit fokozva a pasas izgalmát. Rudi nemsokára kibontakozott a szoros ölelésből, a lány arcát, nyakát, kerek vállát csókolta tovább, és a hetyke bimbós gömbökön kötött ki. A lágy csóktól a gyengéd nyalogatáson át a finom harapdálásig minden ciciizgató nyelv- és szájmunka szerepelt a repertoárban, amit Viki halk sóhajtásokkal honorált. A lánynak nagyon jólesett az efféle, változatos izgatás, és eddig még maga sem gondolta volna, hogy pasi képes lesz ezt az érzést okozni neki. Átadta magát az egyre fokozódó gyönyörnek, ami csak azért lassult, mert Rudi elhagyta a halmokat, és lefelé indult, Viki hátradőlt, hogy ne akadályozza a férfit, aki eljutott köldökig. A lány erről sem tudta, hogy erogén zónája, Rudi azonban rátalált. A finom harapdálások és nyalogatások megint csak kéjesen hatottak a lányra, és még hangosabban nyögött fel, amikor egy ujj a csiklójára nyomult. Nem durván, nem erőszakosan, kellő erővel, és az ujjhoz hamarosan csatlakozott a nyelv is. Viki ekkorra már a szoláriumágy szélére ült, és hátradőlve, lábait széttárva kínálta máris nedves punciját. Rudi két ujjal finoman megnyitotta a kisajkakat, nyelvével közéjük csapott, a selymes nedűbe ízlelt. Végigsimított a csiklón, és jó darabig ott is időzött, hol vad, kíméletlen erővel hajszolva, hol gyengéden az extázisba simogatva az aprócska, vérbő gyönyörgombocskán keresztül a lányt. Vikinek csak annyi önuralma maradt, hogy a helyre való tekintettel ne sikítson, de hangos zihálásai, sóhajai is majdnem kihallatszottak. Kisvártatva elkövetkezett az a pillanat, mikor lélegzete elakadt, teste finoman megrándult, forró hüvelye a hatalmas orgazmus közepette kevéske kéjnedvet lüktetett.

 Röpke pihenés után elült, és heves-vad csókolózásba gabalyodott Rudival, míg fürge ujjai az izomzaton cirógtak, végül délvidéken álltak meg. Ekkora példányban még sosem volt része (mert este kihagyta Barnát és Lalit). Húsz centi színizomba markolt. Gyengéden felhúzta a fitymát, bíboran fénylő makk csábította ajkait, nyelvét. Nem kívánta sokáig várakoztatni sem a férfit, sem saját magát. Villámsebesen cserélt helyet Rudival, aki az „ágy” szélén találta magát. Csak Viki szőke fejét látta, majd jó ideig azt sem, mert csukott szemmel élvezte a profikat megszégyenítő munkát. A lány először lágyan végigcsókolta a kőkemény, délceg, halványan balra ívelő bájdorongot, és nyelvével cirógatott rajta végig. Néhány kör erejéig elidőzött a kalapkán, aztán ismét csak fel-le. Váratlanul tövig nyelte a péniszt, erőteljesen szívta, ajkai csúszkáltak, nyelve egyre pörgött. Rudi meglepően sokáig bírta, de egy idő után figyelmeztetnie kellett a lányt, mi történik, ha így folytatja…

 Úgy folytatta. Annyira megtetszett neki Rudi farka, mérete, vastagsága, kitartása, még az íze is, hogy egyszerűen nem akarta abbahagyni a szopást. Ennek meg is lett az eredménye. A férfi teste megfeszült, halkan felnyögött, és hatalmas adag ondót spriccelt Viki szájába. A lányt váratlanul érte a „lövés”, de egyetlen cseppet sem hagyott kárba veszni, lágy nyelvcsapásokkal mindent kicsalogatott Rudiból. Tisztára nyalva engedte csak el a délcegségéből némiképpen veszített fütyköst.

 A pasi jó ideig csak egy „Huhh!” – ra volt képes, aztán sokáig csak csókolóztak.

 Vikit (később Rudi bevallotta, hogy őt is) ekkor érte a következő meglepetés. Ahogy ölelgették, csókolgatták egymást, a lány keze valami keménybe ütközött. „Mi a ferde fasz lehet?” Nos, kicsit balra ível, így a kérdés magában foglalta a választ. Lepillantva, a korábbi délcegséggel, újra gyönyörre áhítozva meredt a dákó. A lány nagy szeretettel babusgatta végig, először kézzel, később nyelvvel, ám Rudi ezúttal nem hagyta sokáig nyalakodni a lányt, helyet cserélt vele. Mivel ezek a szoláriumágyak nem voltak túl magasak, a szélén csücsülő lány ölét simán felérte a földön térdelve. Kézzel és nyelvvel biztosította a megfelelő nedvességet, és a lucskos, csupasz punciajkak közé irányította bíbor makkját. A szoros hüvely engedelmesen tágult, ahogy a kemény dákó lassan a mélyére hatolt, és teljesen kitöltötte. Lassú mozdulatokkal kezdett a férfi, nem csekély kéjt okozva a lánynak, és majdnem teljesen kihúzta, úgy lökte tövig ismét. A lány nyöszörgött. Ez a dákó nem Tomié volt, ez az első, sőt, az összes többi percben is nyilvánvaló volt, és felülmúlta minden eddigi várakozását. Szinte lustán és lassan mozgott vaginájában, amivel viszont a mennyekbe kergette. Nem is kellett hozzá sok, és újra a csúcsra került. Megint csak nagy önuralomra volt szüksége, hogy ne sikítson, teste megfeszült, puncija lüktetve szorult az engedelmesen megálló farok köré, és hosszú másodpercekig hullámzott Viki testén az orgazmus. Rudi még bírta, így partnernője pózváltást javasolt. Az ágyra térdelt, formás és kerek popsiját domborította. A nedvektől fénylő ajkak közé akadálytalanul siklott a vöröslő makk. Viki gyorsabb tempóért nyögött, ezért a férfi már nem volt olyan lágy, inkább csődöri hévvel hágta meg az előtte sárló kancát. A tulajdonképpen alig csitult kéj újult erőre kapott, és már a férfi is érezte a gerince mellett felkúszó pazar érzést, mely nemsokára kiteljesedhetett. Vad lökéseitől heréi szinte csattantak a bőrredők közt megbújó, duzzadó-vérbő, és igen érzékeny gombocskán. A heves csatát Viki nyerte, de csak „farokhosszal”. Hüvelye ismét összeszorult, a lüktetés kivetette magából a dákót, épp mikor Rudi ki akarta húzni, hogy újfent óriásit spriccelve elélvezzen. Összefröcskölte a lány hátát, fenekét, nedves puncijának szőrtelen ajkait. Gikszer: a hajára is jutott…

 Hosszas ölelkezés után engedték csak el a másikat, és állapították meg, zuhanyozniuk kellene.

 A szolárium aznap később nyitott (vajon miért?), de szerencsére senki nem topogott az ajtó előtt gépi napozásra vágyva, lerombolva ezzel az újdonsült párocska idilli érzéseit…

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr393474326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása