Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.12.12. 17:59

Gyémántok 53

 Két hetébe tellett Tominak, mire el tudott intézni egy, az igényeiknek megfelelő hotelt, no meg azt, hogy az asszony ne tudjon semmit. Ez utóbbi fáradozása hiábavaló volt, mert Kisniki nem tett le a herélésről, csak erre illetékesebb személyt keresett…

 Eljött a hétvége, melyet mindannyian, ám különböző okokból vártak. Külön autóval ment Tomi, és a három lány, utóbbiak így nyugodtan át tudták beszélni a "haditervet".

 A hotel egy gyönyörű, kék tó partján állt, egy falucska szélén. Minden volt benne, mi szem-szájnak ingere, többek között néhány luxusapartman, külön jacuzzival, szaunakabinnal, és bazi nagy vízággyal. Na, meg diszkrét személyzettel, ami, tekintettel Tomi viszonylagos közismertségére, nem volt elhanyagolható.

 A három lány a megérkezésük után szinte nyomban a jacuzziban kötött ki, de fürdőruhában. Nem baj, Tomi legalább láthatta a kínálatot. Kedvére való volt mindhárom lány, még a dárdája is belemerevedett, ahogy az estét elképzelte… Miután kilubickolták magukat, Kisniki javaslatára leszaladtak a szoláriumba, de a pasasnak nem engedték, hogy velük tartson. Odalent vörös hajú, karvalyképű nőbe botlottak, nem véletlenül, néhány perc beszélgetés után szétváltak.

 Este, mikor már a tó körülsétálásán is túl voltak, Tomi szinte tűkön ült. A (diszkrét) szobaszerviz megterített a (gyertyafényes) vacsorához, ha kellett, pezsgőt töltött, poharat cserélt, és mellesleg váltogatta a finomabbnál finomabb fogásokat. Tomi bankszámlája csak csendesen sírdogált.

 A három csaj az utolsó pillanatokig kiélvezte a vacsorát, minek befejeztével az első felvonásnak vége is volt.

 Tomi kiintette a szobapincért, bezárta az ajtót, és laza mozdulattal elhajította a nyakkendőjét. A három lány kacéran állt vele szemben, majd a megbeszéltek szerint Kisniki előrelépett.

 - Azt hiszem, ideje ellazulni a jacuzziban, töltenél pezsgőt? - és mindemellé olyat domborított, hogy Tomi farka azonnal vigyázzba állt. Sosem fogja elfelejteni Kisniki kapitális cicijeit, ahogy csillogó, fekete, szűk, ám kellően kivágott ruhájában, észbontóan állt. Egy mozdulattal megvált tőle, kivárt, és lassan a gőzölgő-bugyogó vízbe lépett. Unokatesói kis idő múlva, hasonló módon követték. A férfi alig tudott tölteni, és alaposan leizzadt, mire a medencéhez ért. A tálcát letette, és szinte letépte magáról a ruháját, úgy csobbant a lányok közé. Nem akarta leplezni izgatottságát, Bernadett és Kisniki felvihogott a méret láttán (pedig Viki a lelkükre kötötte, hogy ne tegyék). A pasinak az agyát nem járta meg, hogy rajta nevetnek, ő is rájuk vigyorgott, és emelve poharát a gyöngyöző italba kortyolt. Berni és Kisniki belekezdett a "műsorba". Szebbnél szebb cicijeiket egymáséhoz dörzsölték, eleinte imitált, ám egyre komolyabbra forduló nyelves csókokat váltottak, izgatóan simogatták egymást. Viccnek indult a dolog, előre megbeszélték, tudták, mibe kezdenek, ám ők maguk is meglepődtek, mennyire jólesik, ahogy a másik hozzáér. Nem baj, legalább hiteles lesz. Bernadett volt a bátrabb, már Kisniki karcsú nyakát csókolgatta, és hamarosan a hatalmas mellek cseresznyemag keménységű és méretű bimbóihoz ért. Ügyelve arra, hogy Tomi mindent jól láthasson, nyelve hegyével kicsinykét megkergette a gombokat. Ilyenkor jött jól a pornós nagynéni, aki minden rafinériát megtanított neki.

 Eközben Viki sem volt tétlen, vad, nyelves csókcsatába keveredett a férfival, aki fél szemmel a leszbiző csajokat figyelte, barátnője jobb keze pedig gondoskodott arról, hogy farka egyetlen pillanatra se lankadjon.

 Berni egyre jobban belefeledkezett Kisniki melleibe, gyúrogatta, nyalogatta, és mélyen egyetértett Lalival, hogy milyen jó cickói vannak a lánynak. Kisniki mindehhez halkan nyögdécselt, először csak Tomi izgatására, később egyre igazabb átéléssel. Egy idő után már többet akart, és már nem csak a megbeszéltek szerint. Kiült a medence partjára, combjait széttárta. Csupasz puncija résnyire nyílott, húsos dombján néhány vízcsepp csillant. Berni először csak cirógatta, dörzsölgette, szokta az érzést, hogy nem a sajátja. Kitapintotta a csiklót, és megpróbálta azokat a fogásokat alkalmazni, mint saját magán. Kisniki felnyögött, Berni nagyon jól csinálta, aki felbátorodva odahajolt, és végignyalintott a sima ajkakon. Nem volt olyan gáz, mint várta, nyalakodott hát tovább. A halk sikolyokat is megengedő Kisniki besegített, nagyajkait hosszú ujjaival széthúzta, hogy unokatesója jobban és könnyebben hozzáférhessen nedvdús hüvelyéhez, duzzadt gombocskájához. Berni mutató- és középső ujja a nedves, forró, szűkös vagina mélyére csúszott, nyelve a kéjszervecskén pörgött, és Kisniki hamarosan a csúcs közelébe került. Percek sem teltek el, mikor felsikkantott, megmarkolta Berni ujjaival együtt az egész punciját, lüktető hüvellyel (legnagyobb meglepetésére) elélvezett. Eközben Tomi is kiült a medence szélére, kemény farkát még mindig Viki izgatta, ám most már olykor a szájába is vette, szopogatta, nyalogatta. Arra ügyelt, hogy a pasi még véletlenül se spricceljen el idő előtt.

 Amint Kisniki kicsit magához tért, kiszállt a medencéből, és két unokatestvérét magával hívta. Bernit a terebélyes vízágyra fektette, ő pedig Vikivel két oldalról mellé. A sötétszőke lány telt melleit ketten csókolgatták, nyalogatták, a finom lányujjak szinte egymásba gabalyodva portyáztak a sima vénuszdombon. Lényegtelen, melyikük talált a keményre duzzadt, borsónyi klitoriszra, gyengéden dörzsölgette, míg a másikuk két ujja lassan, óvatosan a forró és nedves puncus mélyére csúszott. Berni behunyta szemét, halkan nyögdécselve élvezte, ahogy felizgatott testében szétárad, és egyre erősödik a gyönyör. Kisniki néhány perc múlva (sajnos) otthagyta, munkáját Viki vette át, és nem is rosszul. A szőke lány megfordult, és először csak nézte, ahogy ujjai nyomán a kisajkak szétnyílnak, egy pillanatra láthatóvá válik a pirosló-fényes csikló. Odahajolt, nyelvével simította végig az egész vénuszdombot, majd újra és újra, egyre inkább a kéjgombra szorítkozva. Nemsokára érezte, hogy Bernadett teste elcsavarodik, és hogy pamacskáján puszi csattan. Engedelmes vágyakozással nyitotta combjait, Berni feje odafurakodott. Versenyt nyaltak, de kiegyenlítetlen volt a "küzdelem", hiszen Berni jókora hendikeppel indult, és bizony hamarosan meg is rándult az alteste. Ilyen gyönyört még sosem érzett, hosszú másodpercekig lüktetett az ágyékától a gerince mentén a kéj, és bizony még pár csepp gyönyörnedűt is kilövellt, amire eddig még nemigen volt példa. Kis pihegés után tudott teljesen Vikire koncentrálni, miközben fél szemmel bemérte, merre van Tomi és Kisniki. Nos, Kisniki a férfi előtt térdelt, aki egy fotel szélére ülve figyelte a lányokat, és jobb kezével tartotta farka keménységét. Kisniki felszabadította a jobb kezet, és a szájába vette a rudit. Meg sem közelítette Lali méretét, és ahogy hallotta, a kitartását sem, így nagy gonddal nyalakodott, nehogy idő előtt ellőjék a poént. Tomi még jobban izzadt. A látvány is csodálatos volt, az érzés, ahogy Kisniki nyelve fürgén fickándozik, és az a tény, hogy már lassan egy órája csak izgatják, ám még mindig nem dugott, egyenesen megrémítette. Bernadett teljesen hanyattfeküdt, Vikit az arca fölé térdeltette, míg combjait felhúzva széttárta lábait, hogy Tomi jól láthassa felizgatott punciját. (Az, hogy a látvány nem jutott el a férfi tudatáig, már részletkérdés volt.) Nyelvét mélyen Viki lucskos hüvelyébe fúrta, hihetetlen gyönyört okozva ezzel a lánynak, aki kissé előrehajolt, hogy Berni vénuszdombját simogassa. Bernadett most a vérbő pecken nyalakodott, gyakran mélyen benyalva a vaginába, amit Viki felszabadult, hangos nyögdécseléssel honorált, és hamarosan egy hatalmas, kéjes sikolyt hallatva elélvezett.

 A lányok pihegve nyúltak el, és intettek Tominak, hogy csatlakozzék. A férfi (éppen csak ne nyerített fel) másodpercek alatt termett a szőke és a sötétszőke lány között, majdnem felborítva Kisnikit.

 Berni és Viki két oldalról a szőke "Adonisz" mellé simult, cirógatták, csókolgatták, nyalogatták a nyakát, mellkasát, kockás hasát. Egyszerre értek az epilált, szerény méretű, merev szerszámhoz. A két lány nyelve hol egymást, hol a rudat, makkot, zacsit nyalogatta, a fütyit épp annyira érintve, amennyire szükséges volt. Kisniki szinte észrevétlenül mászott melléjük, cinkosan rámosolygott a csajokra, és Tomi arca elé-fölé ült. A pasi (végre!) vette a lapot, nyalintott ímmel-ámmal néhányat a csupasz ajkacskákon, de már kétségbeesetten dugni és élvezni akart.

 - Most pedig játsszuk azt, hogy bekötjük a szemed, és próbáld meg kitalálni, melyikünk lehet az! - javasolta az ipsének, de olyan hangsúllyal, hogy az nem mert tiltakozni, csak reménykedett, hogy valamelyikük végre beleül…

 Melegséget érzett, ficánka nyelvet, beletúrt a frizurába, amit támpontnak vélt. Bernire tippelt, nem nyert, Viki volt. A következő nyelvcsapások gazdájaként Kisnikit azonosította. Könnyű dolga volt a rövid hajba belekotorva. Mohó ajkak szippantása során ráhibázott Bernire. Több kéz több ujja fonódott szerény rúdjára, végül egy kis kavarodás után egy kéz maradt, ami azonban vadul dolgozott. Halleluja! Mindjárt elélvez! Hangosan szólongatta a lányokat, de választ ezúttal nem kapott. Huhogva könyökölt fel, és a szemfedő kendőjét feszegette, hogy lássa, ki dolgozik dákóján…

 - Edit! - hördült Tomi. A karvalyarcú nő egy húzás után jól megszorította a férfi farkát, és célzott. Ez a mozdulat adta meg a "kegyelemdöfést". Tomi görcsbe rándult, már kétségbeesetten próbálta visszatartani, de nem sikerült. Minden idők legnagyobb, legbővebb spriccelését produkálta. Cseppnyi szépséghibával… Egyenest a saját szeme, és gyönyörű, szőke, hullámos haja közé!

 - Most fogtam utoljára a girnyódat! Már csak egyszer jöhetsz haza, te tetű! A holmidért! - sziszegte a nő.

 

 Három lány ült a bárban, egy szőke, egy sötétszőke, és egy fekete. Vékony, vörös hajú, karvalyarcú nő lépett oda hozzájuk. A szöszi kérdés nélkül tolt elé egy hatalmas adag vodkát. A nő két hatalmas korttyal eltüntette.

 - Melyikőtökkel kavart tulajdonképpen Tomi?

 Viki félénken jelentkezett.

 - Részvétem, kicsim, részvétem. Én tíz éve tűröm a disznóságait!

 - Részvétünk, Edit, részvétünk!

 - Téged sem dugott meg sosem tisztességesen?

 - Nem…

 Edit intett a pultos csókának egy újabb körért, felhajtotta a három csajjal egyetemben, és boldogan íratta Tomi számlájához.

 - Nagyon ügyesek voltatok, nagyon köszönöm!

 A sajtó napokig hangos volt Tomi válásától, a Gyémánt-lányok nem kis örömére…

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr123457401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása