Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.12.12. 18:00

Gyémántok 53

 Ötvenharmadik fejezet

 (Avagy: szőke herceg fehér lovon)

  

 

 Gyémánt Viktória gyönyörűszép, szőke, kék szemű lány volt, nem sokkal a tizenkilencedik születésnapja előtt. Gábor nagypapa talán legszebb unokája volt, örökölte Juli mama nagyon-szőkeségét, Glória mama szépségét, és Vili apu sportosságát. Apjával ellentétben azonban nem a futásban, vagy a biciklizésben lelte igazán örömét, bár utóbbit még inkább kedvelte, mint futkorászni ide-oda.

 Nagyon szerette az állatokat, egy gyönyörű, százötven literes akvárium büszke tulajdonosa, volt még két macskája, egy kutya (családi kezelésben), és egy lova. Tízéves korától kedve a kisváros szélén terpeszkedő lovarda állandó látogatója volt. Kemény munka (és kemény pénzek) árán megtanulta a lovaglás majd' minden fortélyát. Azért csak majdnem mindet, mert sosem érezte magát tökéletesnek, így igyekezett arra törekedni.

 Szerencséjére a Gyémánt-család mögötte állt, eleinte a szülei hordták ki a lovardába hetente háromszor-négyszer, később biciklivel járt. Tizennegyedik születésnapjára Gábor papa, Gabi és Laura néni egy tarka lóval lepte meg, határtalan boldogságot okozva ezzel a lánynak. Az apja egy darabig fizette a kanca tartását, de Viki egy idő után megbeszélte a tulajjal, hogy besegít a lovászok munkájába, aminek fejében nem kell fizetni a lótartást. Vili a lány tudtán kívül elteszegetett még pénzt, és két hónapja vett egy jó állapotú, használt autót Vikinek.

 Akkortájt vetődött egy pasas a lovardába. Viki beleborzongott a gyönyörűséges látványba. Egy nyolcvan magas, szolidan kigyúrt, hullámos, szőke hajú, bugyiizasztó-kék szemű, egyenes orrú, szögletes állú hapsi volt. Tominak hívták. Színész volt, nem egy hollywoodi filmszínész, amolyan harmadvonalbeli, de úgy viselkedett, mintha ő lett volna Brad Pitt, Tom Cruise, David Hasselhoff, és Jean-Claude van Damme egy személyben. Nos, hét évet nem töltött Tibetben, mixertudománya a vodka-narancsig terjedt, úszni nem tudott, nemhogy vízimenteni, de még a harcművészettel is hadilábon állt. Ám önbizalom az volt, rendesen.

 Viki az első pillanatban felfigyelt a krapekra, és viszont. Tomi azonnal tenni kezdte a szépet, ami imponált a lánynak, örült, sőt, büszke volt rá, hogy az odajáró csajok közül őt tüntette ki figyelmével a "művész úr". Az is igaz volt, hogy őt nem tudta olyan könnyen lefektetni. A többi lánynak elég volt egy-két bájos mosoly, kacsintás. Persze Viki sem kerülhette el a saját sorsát, ám az ő esete más volt.

 Pár hete történt meg az első "eset". Viki boldogan robogott autóján Pötyihez, tarkabarka kancájához. Két órát edzett vele, majd a neki kijelölt istállórész kitakarítása után előkészítette a lovak vacsoráját, mikor megérkezett Tomi. Puszit váltottak, beszélgettek kicsit, majd amikor a lány már minden munkájával készen volt, indulni készült, mint ahogy Tomi is. Tomi terepjárója azonban nem indult. Nem és nem. Köszörült, köhögött, leállt…

 - Ne haragudj, de nem indul a kocsim! Nem vinnél el egy darabon? - kopogott Viki halkan duruzsoló autójának oldalüvegén.

 A lány boldogan nyitotta az ajtót, a férfi beült, kezébe vette a lány kezét, mélyen a szemébe nézett, úgy köszönte meg. Később, egy viszonylag félreeső helyen Tomi megállította a lányt.

 - Ne haragudj, de egy számomra fontos kérdést szeretnék tisztázni… - kezdett a "hadműveletbe" Tomi. - Van-e pasid?

 - Eddig még nincs… - mosolygott a lány. Alig várta, hogy a férfi lépjen.

 - Tudod, amióta megláttalak… - és vagy húsz percig nyomta a hapsi a sódert, mialatt igyekezett úgy helyezkedni, hogy minél közelebb legyen a lányhoz. Ajkaik lassan összeértek, finom csókba forrtak össze.

 Viki gerince mentén lágy borzongás futott végig, már várta ezeket a pillanatokat, de úgy gondolta, egy férfi küzdjön meg a nőért, nem akarta magát az első kacsintásra odaadni. Most azonban már a sokadik kacsintás jött el, nem várt tovább. Egy dűlőútra kanyarodott a kocsival, addig türelmet kérve még a férfitől, utána viszont (a kocsi alapos rögzítése után) átadta magát a mohó férfikezeknek és férfiajkaknak. Tomi szinte felfalta a lányt, remegett az előre remélt gyönyörtől. Tenyerei a bő pólóra tapadtak, formás és kemény, nem kicsi, ám nem is túl nagy melleket gyúrogattak és izgattak. Ezek a mozdulatok nem voltak valami finomak, de Viki a helyzettel (első alkalom, autóban) magyarázta magának. Tomi ajkai már a lány nyakán kalandoztak, míg egyik keze a póló alá nyúlva a selymes bőrű, kemény bimbójú ciciket simogatta. Ezt már gyengédebben tette, a meglehetősen mellérzékeny Viki kéjes sóhajokkal honorálta. Kisvártatva fekete pamutnadrágjának háromszögén kutakodó ujjakat érzett. Kissé megnyitotta combjait, épphogy Tomi tenyere a forró dombra szoruljon. Mohó csókolózásra váltottak ismét, a pasi egyik keze a bimbókat cirógatta, másikkal a háromszöget próbálta nyomkodni. Meglepő: sikerrel.

 Viki úgy döntött, ideje megszabadulni a fölösleges ruháktól, bonyolult és körülményes mozdulatsor után mindössze az edzőcipője maradt rajta. Amint viszonylag elhelyezkedett, Tomi mosolygott rá. Pár pillanatba beletelt, mire rájött, mire utal az idétlen vigyor. Majdnem felröhögött, de idejében visszanyelte. Tomi nyitott sliccén át csupaszra borotvált farka meredezett, makkja bíborlott. Ez akkora volt állva, mint Vilinek, a bátyjának "ülve", de aki a kicsit nem becsüli… Ráébredvén arra, Tomi mit akar, a pasas ölébe hajolt, gyengéden körbenyalintotta a makkot. A kéjrúdon finom remegés futott végig, élvezte Viki nyelvmunkáját, főleg, mikor tövig nyelte a fütyköst, csak a nyelv cikázása volt érezhető. A lány egy darabig elszopogatta Tomi farkincáját, de egy idő után úgy gondolta, ne csak a hapsinak legyen jó. Mivel az hajlandóságot sem mutatott, hogy őt izgassa, kezébe vette a kezét, és csupaszra borotvált puncijának húsos dombjára vezette. A krapek arcáról lehervadt az üdvözült mosoly, mivel két nyalintásra volt a spricceléstől, de elhessegette bosszúságát azzal, hogy csak jobb lesz, ha még húzza. Ujjai rátaláltak a nedves résben bujkáló gombocskára, erős nyomkodással masszírozni kezdte, ami néha még jól is esett a lánynak, olykor viszont kifejezetten durva volt. Viki ismét váltani akart, hátradöntötte a vezetőülést, kényelmesebben helyezkedett el, lábait a lehetőségeihez képest széttárta. Tomi nem volt rest, kicsit lazított a nadrágján, és a szép, finom és formás combok közé tornázta izmos testét. Kopasz fütykösét a nedves résbe igazította, és vadul döfködni kezdett. A lány élvezte a hevességet, a kemény dorongot, halk sikolyai keveredtek a férfi zihálásával, nyögéseivel, a kéj lassan úrrá lett testén. Hirtelen és váratlanul Tomi kirántotta farkát, egy jókora hördüléssel kísérve lövellte ondóját melltől ágyékig a lányra. Viki orgazmusa csak azon múlt, hogy a lány gyorsan a pirosló csiklójához kapott, és pár mozdulattal a csúcsra juttatta magát. Később ráért bosszankodni, hogy tiszta genyó lett ő is, az ülés is. Tomi pedig kielégülten nyúlt el a szomszéd ülésen, és szivarra gyújtott. Volt képe megkérdezni, milyen volt. Mit válaszolhatott volna a lány?

 Viki azzal nyugtatta magát, hogy első alkalom, kocsiban, kényelmetlen helyzetben, stb…

 Az eset azonban megismétlődött, ráadásul, mint egy ősrégi, német pornófilmben, egy szénaboglya kellős közepében. Épphogy benedvesedett, Tomi már bedugta, néhány húzás után már lőtte is az anyagot. Ezúttal a lányba, aki áldotta az eszét a preventíve szedett pirulákért. Ezt a kudarcot az idegeskedésnek tudta be, bosszantotta a por, a szurkálás, és persze az ejaculatio praecox.

 Mindebből a buta nőszemély nem tanult, harmadjára is ledőlt Tominak, most persze gyertyafényes vacsora, pezsgő, és természetesen megintcsak hamar véget ért a dolog. Unalmában végigjárta a házikót, míg hódítója a vízágyon ernyedt. Talált egy fényképet, vörös hajú, karvalyarcú nőt ábrázolt aranyszőke kislánnyal.

 "Szóval még nős is vagy, te tetű!" - gondolta a megalázottnak érzett lány, és rögvest a bosszún kezdett agyalni, de mérgében semmi sem jutott eszébe.

 Szégyenszemre a bátyjának rítta el bánatát, aki roppant megértő volt, ám hidegvérrel lehülyézte, hogy miért nem az első után szólt. Volt azonban használható ötlete, kettő is. Csapó Bernadett és Gyémánt Nikolett. Ifjabb Gyémánt Vilmos mája igencsak hízott, mikor hugicája a nyakába ugrott örömében.

 Kisniki a brutálisabb ("Az ilyet ki kéne herélni!"), Bernadett a rafináltabb ("Jól meg kell szívatni!") megoldást javasolta. Végül az előbbit annak törvénybe ütköző volta miatt elvetették. Maradt a cumi…

 Viki egyszerű, és biztos módszert ajánlott, tudván, minden pasi ösztönlény, és lehet a farkánál fogva vezetni. Bernivel és Kisnikivel kidolgozták a részleteket.

 - Tomi, kedvesem! - búgta a fickó fülébe egy alkalmas pillanatban. - Te olyan jó pasi vagy, és ne haragudj, de elmeséltem a barátnőimnek, hogy milyen csodálatos vagy, és van-e kedved… esetleg…?

 Tominak ilyenre vágott az agya, mint a borotva.

 - Hármasban?

 - Négyesben… - szúrta oda a lány.

 - Három lány, meg én?

 - Bizony! Olyan pezsgőfürdős, gyertyafényes estére gondoltam…

 - Rendben van. A gyertyafényt, pezsgőfürdőt intézem én, a lányokat meg te. Egyébként nagyon jó barátnőid?

 - Nem is tudod, mennyire! - mosolygott kacéran Viki.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr223457349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása