Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.11.07. 17:59

Gyémántok 48

 Másnap reggel az egész tábor tudta, mi történt Kisniki és Barna között, ám öt percnél több figyelmet senki sem tulajdonított neki. Minden jó, ha a vége jó, Kisniki is megkapta, amit akart, és már nem nyomult olyan erősen, bár Barna mellől nem maradt el túl gyakran. A srácot sem feszélyezte már a dolog, tisztázták a viszonyokat, minden oké.

 A csónakban azonban nem volt minden rendben. Nem feltűnően, de akadt egy Lali nevű koma, aki bizony szemet vetett Bernadettre. A srác félig cigány származású volt, Glória nagymama családjában fogadta örökbe valaki. Apja fegyveres kéregetésért csücsül egy fegyintézet ódon falai közt, anyja elkényeztetett milliomoslány, aki csak szülőpukkasztásból feküdt le fia apjával. Még jó, hogy a gyereket árvaházba adta, és nem fojtotta meg a születése után, ahogy tervezte.

 A fiú nagyon jó nevelést kapott, semmit sem titkoltak el előtte, így saját magától nem kíváncsi vér szerinti szüleire.

 Tizennyolc évesen már nagy nőfaló hírében állt, de nem nagyon volt két hónapnál tovább tartó kapcsolata. Azt vallotta, most élje ki magát, míg fiatal, mert családdal a háta mögött már nemigen ugrálhat. A lányok pedig ragadtak rá. Volt mire, száznyolcvan centis magasságához arányos, izmos test tartozott, fekete haj, fekete szem, fekete bajusz, barna bőr, mindamellett még jóképű is!

 A túra során mindössze két lány nem vette észre őt, Bernadett és Kisniki. Előbbi köpött rá, egy darabig, hiszen ott volt neki Barna. Utóbbi szintén Barnával volt elfoglalva, és nem is evezett vele egy csónakban. Ám ami késik, nem múlik!

 Lali, nem tudva, mi vár rá, ha a Gyémánt-unokák rászabadulnak, egyelőre halványan tette a szépet Berninek, akinek az evezés utolsó napjának reggelén esett le a tantusz, mire is megy ki a játék. Ekkor nézte meg alaposabban, és találta úgy, hogy a srácra érdemes odafigyelni.

 Utolsó napra rövid szakasz volt előirányozva, jóval korábban értek a táborhelyre, mint a túrázók, és a segítők, akik arra a helyre vitték őket, ahol a nyaralás utolsó napjait pihenéssel, bulizással tölthetik.

 A partra húzták a csónakokat, és összeszedtek mindent egy kupacba, hogy már csak be kelljen tenni a buszba, ami értük jön. Tűzrakáshoz fát gyűjteni indultak néhányan, köztük Lali is. Már jó adagot összegyűjtött, amit le is szállított. Kezet mosott, és újabb ölnyi fáért indult.

 Bernadett elindult egy kicsit feljebb a folyón, majd be a bokrok, fák közé. Eleinte semmi célja nem volt, aztán rájött a pisilés. Körül sem nézett, csak letolta a nadrágját, és dolga végeztével húzta volna fel. Ahogy felegyenesedett, Lali fekete szemébe pillantott.

 - Asszem, ezt most kár is lenne felhúzni… - mondta a fickónak zavartan.

 - Ha akarod, felhúzhatod – hökkent meg Lali a lány félmeztelensége és fesztelensége láttán. Meg akarta ő dugni a lányt, de nem ezért jött erre, nem is tudta, hogy Berni itt van.

 - És, ha nem akarom? – évődött a lány, ha már így alakult. A pasi jóképű, tulajdonképpen szellemes, aranyos, Barna pedig még messze jár. Kilépett hát a nadrágból, és a fickóhoz húzódott. Lali csak egyetlen pillanatra tétovázott, átölelte a lányt, és mohón megcsókolta. Berni viszonozta, bár nem teljes átéléssel, de a srác nem érzékelte. Nyelveik kergetőztek egy kicsit, kezeik indultak vándorútra. Lali jobb helyzetben volt, a lányon már nem volt nadrág, a formás fenék gömbjeit simogatta a tenyere. Berni a melegítőnadrág gumis derekával küzdött elszántan, míg azt le nem hámozta a hapsiról, a pólóval együtt. Az alsónadrágon igéző halom jelezte, hogy meglepetés lehet a tarsolyban. Hamarosan kibújta a szög a zsákból, amely így, első ránézésre is volt vagy kétszázas. A lány térdre omlott, a körülmetélt kukit bámulta. Eddig még csak filmen látott ilyet. A makk fényesen piroslott előtte. Megnyalintotta, a kéjrúd finoman megremegett, majd teljesen a szájába vette. Picit vékonyabb, de hosszabb volt, mint Barnáé. Ajkai lassan mozogtak fel-alá, nyelve a makkot cirógatta. Lali egyetlen arcizma sem árulta el, élvezi-e a dolgot, de testének apró mozdulatai, rezdülései, a farka rándulásai árulkodtak. Berni úgy érezte, kellően benedvesedett, elengedte hát a dorongot, és bepucsított a srácnak. Az, hogy leellenőrizze, odanyúlt, és középső ujját lágyan a csupasz punciajkak közé vezette. Kellő nedvességet tapasztalt, rövid ficergés után majdnem tövig mélyesztette farkát a lányba. Berni kis híján felnyikkant, de türtőztette magát, és megpróbálta egyetlen hang nélkül kibírni, ahogy testében egyre erősödik a kéj. Nem igazán sikerült, halkan felnyögött, mikor először vágtatott át rajta a kéjes hullám. Lali tapintatosan leállva megvárta, míg csillapodik Berni hüvelyének forró pulzálása, és folytatta. A lány elhűlve érezte, hogy nemcsak kőkeményen dolgozik benne a dákó, hanem újra, szinte alig csökkent intenzitással hatalmasodik el rajta a gyönyör. Most már aztán nem fogta be a száját, nyögött és sikongatott, míg ismét elélvezett.

 Lali kihúzta fénylő, nedvek áztatta farkát, Berni pedig megfordult, és elétérdelt. Nyelve hegyével megcsiklandozta a vöröslő makkot, majd ajkai között eltüntette. Egy darabig szopogatta, nyalogatta, ám egy hirtelen ötlettől vezérelve meggondolta magát. Leültette a pasit, ő pedig óvatosan, a nyakába fogódzkodva belecsüccsent a merev kéjrúdba.

 „Akkor is a puncim által fogsz elélvezni!” – gondolta Bernadett kissé mérgesen, hogy a srác ilyen jól bírja. Gyorsan emelgette farát, a dákóra satuként szorította hüvelyét, megtett mindent, hogy a srác elélvezzen. Az már elvesztette zavaró önuralmát, behunyta a szemét, ajkai a fel-alá ringó, jókora kebleket próbálták eltalálni, és mindemellé aprókat nyögött. Berni, bármennyire is arra koncentrált, hogy partnerének jó legyen, mégis megelőzte őt, harmadszor is sikerült farokszorító lüktetéssel a csúcsra jutnia. Lali ekkor lágyan leemelte fütyköséről, mikor a lány hirtelen fürgeséggel siklatta nyelvét a makkra. Nagy adag sós-kesernyés, meleg ondó lepte el száját a lövellő faszból.

 „Na, végre!” – gondolta a lány, és tisztára nyalva engedte csak el a zsugorodó fütyit.

 Gyorsan felöltöztek, és fordultak volna vissza a folyópart felé, mikor a bokorból kilépve ismerős alakot pillantottak meg. Kisniki megtorpant, majd Berni nyakába ugrott. A srác diszkréten odébbállt.

 - Jó volt? – kérdezte, de szemét nem vette le Laliról.

 - Bizony! Basszus, háromszor mentem el, mire ő is!

 Kisniki halkan füttyentett.

 - Állítom, lopja a spermát! Úgy telelőtte a számat, hogy két napra is elég lenne!

 - Add kölcsön!

 - Tiéd lehet, nekem van Barnám. Tényleg, hol van az én egyetlenem?

 - Dob egy sárgát a bozótban. Elmondod neki?

 - Persze!

 Az unokatesók ennyiben is maradtak. Lali lekopott Berniről, mikor a lány később félrevonva felvázolta neki, mi a helyzet. A srác cseppet sem bánkódott, megismerkedett Kisnikivel. Természetesen Bernadett mutatta be neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr693362674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása