Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wackond 2011.10.31. 10:00

Gyémántok 47

Negyvenhetedik fejezet

(Avagy: az évforduló, és eseményei)

 

 

  

 A Gyémánt-családnak mindig volt mit a tejbe aprítania, ám sohasem hivalkodott vele. A jól menő szállítmányozó céget még László és Gábor, a két Gyémánt-fivér alapította, vejeik, fiaik csak tovább emelték a cég jó hírét, és nem utolsósorban a bevételeit. Különleges alkalom közeledett, a család java része bőszen szervezkedett, rendezkedett. A Gyémánt-nagyszülők a negyvenedik házassági évfordulójukat ünnepelték, és mivel a céget pár hónappal az esküvőjük után indították, így az is mostanság ünnepel. A család legifjabb tagjai mindebből csak annyit szűrtek le, hogy vadvízi túrára mennek, két hétre, Ausztriába. Lesznek páran, ha minden meghívott megy!

 

 - Barnamaci! Van kedved túrázni, vagy evezni? - kérdezte egy randijuk alkalmával Bernadett.

 - Persze, mikor? - kérdezte a fiú szórakozottan. Jó ideje együtt jártak, rendszeresen találkoztak, a lehető legtöbb időt igyekeztek egymással eltölteni. Berni úgy gondolta, ez a két hét csak javítani fog amúgy is kitűnő kapcsolatukon. Nagypapáék mindenkit meghívtak, hatalmas családi buli lesz! A java részét, hogy a Gyémánt-lányok is jönnek, elhallgatta Barna elől. Legyen meglepetés a srácnak.

 Az indulás napjára Dugó a Diamond Kft tanácstermébe rendelte a családtagokat, dolgozókat.

 - Köszönöm, hogy eljöttetek! Máris kezdeném azzal, hogy cégünk negyven éves lett!

 Taps, fütty, ováció.

 - Mindenkinek köszönöm, hogy jóban-rosszban kitartott mellettünk, és Gáborral úgy döntöttünk, itt az ideje kiszállnunk az üzletből, és átadni a stafétát az ifjúságnak.

 Dugó öt percig taglalta, milyen jó is volt ez a negyven év, Barna már majdnem Berni vállára borult az unalomtól, mikor barátnője nevét hallotta. Bizony, a lány is szerepet kapott a Diamond Kft vezetésében, még ha nem is nagyot.

 - És most mindenki fogja a holmiját, és pakoljon be a parkolóban álló buszba!

 Pazarszép E98-as állt a parkolóban. Barna csak lesett, hogy az öreg Gyémánt nagyfater milyen szép buszt bérelt az ünnepi nyaralásra. A színes forgatagban már eddig is kibökött néhány ismerős arcot: Csapó Laura és Róbert, Bernadett szülei mellett Gyémánt Gabriella, és férje, Péter, kislánya, Alíz. Akiket pedig nem ismert: Gyémánt Vilmos és Tibor, Gábor fiai, feleségeikkel, Marcsival és Nikivel, valamint az ifjú Gyémántokkal. Róluk később.

 Volt ott még két Gyémánt László-korú házaspár, meg körülöttük csapatnyi fiatal, ők János és József, a két "csendestárs" rokonságába tartoztak, Barna infói szerint az öreg Józsi bácsi mintha Berni apai nagyapja lenne… A srác itt vesztette el a fonalat.

 A forgatag színes mivoltát mi sem szemlélteti jobban, mint az, hogy meghívást kapott Harvey és Rita, akik magukkal hozták egy barátjukat is.

 - Kitty? - hörrent Barna, felismerve a nővérét, akit eddig észre sem vett. - Mi a fenét keresel te itt?

 - És te?

 - Nekem a barátnőm…

 - Nekem pedig… a barátaim!

 Az út hosszú volt, és eseménytelen, de nem eredménytelen. Sok, eddig ismeretlennel kötött barátságot, Barna többek között tisztába került Gábor bá' unokáival. Tibi és Niki három lányt nemzett, tíz, tizennégy és tizennyolc évesek éppen, egyik szebb, mint a másik. A férfi néha ugyan sajnálta, hogy nincs fia, leginkább, mikor a három szárcsa hajba kap valamiért, de ha dicsérik őket, csak hízik a mája.

 Vilinek egy fiút és egy lányt szült Marcsi, a srác tizenkilenc, a lány tizenhét éves.

 Jani és Jocó bácsi családját egyelőre meg sem próbálta követni. Majd idővel…

 Az első éjszakát egy kisváros moteljében töltötték. A földszintes, nem túl szép épület viszonylag igényes belsőt takart. Egy hosszú folyosóról nyíltak két oldalra a két- és háromágyas szobák. Barna és Berni a Gyémánt-lányokkal szemközti szobát kapta, egyik szomszédjuk Laura és Robi, másik Harvey, Rita és Kitty. Berni szülei hamar elhagyták a szobát, és késő estig egy közeli étteremben vacsoráztak, beszélgettek a maguk korosztályával. Az ifjúság magára maradt.

 Barna egy törölközővel, papuccsal, tusfürdővel felszerelkezve indult zuhanyozni. Dolga végeztével a frottírt dereka köré csavarva slattyogott vissza kedveséhez, miközben belegyalogolt Kisnikibe, Tibi legidősebb lányába. Meg sem fordult a fejében, hogy miért is nézheti a csajszi. Azt gyorsan leellenőrizte, hogy mindene rendben van-e, nem lóg ki semmije. Magában vállat vont, és sietett imádott Bernadettjéhez.

 A lány éppen kipakolta az éjszakára felvenni kívánt holmiját, és vetkőzött is le, mikor Barna belépett.

 - Te fel akarsz öltözni alváshoz? - hüledezett. Ez az első éjszaka, amit elejétől végéig együtt kívántak tölteni, együtt elaludni, és együtt is ébredni (eltekintve attól az ominózus Gwen Diamond-os esettől).

 - Hát… csak egy póló… és egy bugyi… - szabadkozott a lány.

 - És a szex? - mosolyodott el a srác.

 - Ma ne, ma úgy fáj a fejem!

 - Van nálam nyeles Kalmopyrin!

 - Ide vele azonnal!

 A törölköző lehullott, Barna talpig szőrzetében állt a lány rendelkezésére. Az azonnal térdre omlott előtte, és szájába vette a még petyhüdt, ám gyorsan merevedő szerszámot. Mire a lány elengedte, a farok teljes pompájában díszelgett. Berni felhúzta a fitymát, bíborlila makk fénylett az orra előtt. Nyelve lágyan végigsiklott az alján, a tetején, végül a hegyén. A kéjrúd megremegett. A nyelv gyorsult, ám még mindig gyengéden érintve a szervet, izgatta, csapdosott rajta. Barna felnyögött. Jó pár napja, hogy még alkalmuk sem volt egy kis kósza ivarzásra, örült, hogy most aztán kitombolhatják magukat. Berni teljesen a szájába vette a délceg péniszt, ajkai fel-alá csúszkáltak rajta, ujjai pedig a fitymát tartották mozgásban, amennyire lehetett. A srác kissé hátradőlt, behunyta a szemét, amikor is a lány abbahagyta a szopást. Pont, amikor a legjobb volt! Tulajdonképp csak egyetlen pillanatig bánta, aztán arra gondolt, milyen jó lesz, ha minél tovább húzza. A lány az ágy felé húzta, a pasit akarta leültetni, de az nem hagyta, így Bernadett csüccsent le. Barna letérdelt elé, a csupasz szeméremajkakra nyomott néhány puszit, mire a combok – csodák csodája! – megnyíltak annyira, hogy a srác még kényelmesebben odaférhessen. A sima, rózsaszín szirmok kissé eltávolodtak, közöttük a bőrredő alatt megbújt csikló, a kisajkak közül a kéj nedvének cseppje csillant. Barna nyelve a gombocskára, ujja a hüvely bejáratára surrant. Előbbi lassan gyorsulva körözött a kipirult, megduzzadt szervecskén, míg ujja percekig csak a bejáratot izgatta, és amikor kellő síkosságot tapasztalt, óvatosan benyomult. Bernadettnek nem is kellett több. Pár percnyi, ám intenzív izgatás után hatalmasat élvezett.

 Felült, most már a srác forró, és kemény rúdját akarta magában érezni. Barna fölékúszott, a széttárt, lucskos, piros-vérbő ajkak közé igazította makkját, finoman betolta. A lány felnyögött. Ezt szerette, mikor lassan hatolt a testébe, és tökéletesen ki is töltötte a pénisz. Barna gyengéden kezdte, de minden mozdulatával szinte teljes hosszában végigjárta a nedves, szoros barlangot, igyekezett minél mélyebbre hatolni minden lökésnél. Berni nem nagyon tudta visszafogni magát, később nem is akarta, hangos nyögésekkel, sikongatásokkal kísérte pasija minden döfését. Ebből hamarosan újabb görcsösen remegős, lélegzetelakadós orgazmus lett. A fiatalember nem mozdult e gyönyörteli pillanatban, de amint csitultak a hullámok, folytatta. Ő sem járt már messzire a spricceléstől, Bernadett is szerette volna, ha Barna elélvez, bár nem kifejezetten oly módon, ahogy az bekövetkezett…

 A Gyémánt-lányok szemközt laktak Barnáékkal. A legidősebb, Kisniki azon gondolkodott, leborotválja-e öléből a fekete szőrzetet. Tizennyolc évesen odáig azért eljutott, hogy a bikinivonalát karbantartsa, ám egyre több barátnője szedi le teljesen, vagy pamacsra. Kikérte húga, a tizennégy éves Anna véleményét, de Lívia, a tízéves „kicsi” is beleszólt.

 - Szedd le!

 - Ne szedd le!

 - Most miért?

 - Szerintem tök jó csupaszon!

 - Szerintem meg nem! Alig várom, hogy kinőjön!

 - Kis hülye! Nemhogy örülnél neki, míg kopasz! Nekem nem tetszik szőrösen!

 - Már nem is kopasz! Van már rajta néhány szál!

 - Ugyan, pelyheske!

 Nos, lényeg az, hogy (szokás szerint) veszekedtek, míg az egyikük, talán Anna beköpte.

 - Kérdezd meg Bernit!

 - Igazad van! – vágta rá Kisniki. – Lehet, hogy ő is borotválja. Megyek, meg is kérdezem! – nem volt túlöltözve, csak úgy bugyiban, és pólóban…

 A lány eltökélten kiment a szobából, és benyitott Bernadettékhez. Nos, már eddig is látott Barnából egy-két bugyiizzasztó részletet…

 - Berni, ugye te borotválod a… - torkán akadt a folytatás a látványtól. Bernadett épp ült volna fel, lucskos és csupasz öléből épp akkor húzta ki Barna a délceg farkát, amiből pillanatok múlva fröcskölni kezdett a sűrű, jókora mennyiségű ondó. Mondani sem kell, szerteszét. A pasi arca külön tanulmány volt, a kéj, a meglepetés, a harag, végül az elkeseredés ült ki rá, ebben a sorrendben.

 Kisniki becsukta maga mögött az ajtót, és vihogva rogyott a folyosó szőnyegére.

 Barna csak térdelt, hápogott, farka csöpögött, kókadt. Berni az utolsó két cseppet lenyalintotta, és átkarolta a srácot.

 - A családtagjaid kitűnően értenek hozzá, hogyan hozzanak engem szar helyzetbe! – morgott a srác, letörölgette a foltokat, megcsókolta a lányt, megtömte a pipáját, és rágyújtott.

 Bernadett magára kapott egy köntöst, és kiviharzott a folyosóra Kisnikit keresve. Szinte átesett a lányon, akit vállon ragadva vont kérdőre.

 - Csak arra voltam kíváncsi, borotválod-e – remegte Kisniki.

 - Láttál mindent, nem?

 - Bizony! Irigyellek is érte!

 - Szóval Barna kellene, mi?

 - Hát…

 - Na, ide figyelj! Tudod, hogy nagyon szeretlek, a legkedvencebb unokatesóm vagy, de a pasimat nem adom! – Bernadett várt egy kicsit, és folytatta: - Csak kölcsön!

 Kisniki átölelte Bernit, és megpuszilta, de ezzel még nem volt megbocsájtva a tette, Barnától is bocsánatot kell kérnie, ráadásul unokatesója azt mondta, a srácért neki kell „megküzdenie”.

 Kisniki a lábujja hegyéig pirult el, mikor a pipáját tisztogató Barna színe elé járult. A srác nagy kegyesen megbocsájtott, és csak azért sem öltözött fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikablog.blog.hu/api/trackback/id/tr463342830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása